עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yaniv83,

שלום חברים אני מחפש המלצה על מודם ראוטר שיכול לעבוד גם עם כבלים וגם עם בזק המכשיר צריך לכלול גם חיבור של 2 USB מכוון שאני רוצה לחבר מדפסת ודיסק חיצוני למשהו יש המלצה על מכשיר שתומך בנ"ל וגם קל להתקנה ברשת הוט + NETVISION? יניב

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי שני מחשבים, האחד נייח שמחובר לאינטרנט באמצעות ראוטר באופו חוטי והשני נייד שמחובר דרך WIFI באמצעות אותו הראוטר, ב2 המחשבים מותקן ווינדוס 7, אני מבצע שיתוף בין תיקיות בשני המחשבים לצורך העברת מידע. העניין הבעייתי הוא שהמידע עובר מאוד מאוד לאט, בערך מגה לשנייה, כאשר לפי מה שאני יודע העברת מידע בין 2 מחשבים שיושבים על אותה הרשת אמור להיות ממש ממש מהיר. האם מישהו יודע למה זה ככה? ואיך ניתן לפתור את העניין???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן מצאתי עמוד עם firmware (הם קוראים לזה driver משום מה) לכל המודמים וה router ים שמסופקים על ידי בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx הסיבה שאני מפרסם את זה פה (וכותב כל מילה גם באנגלית וגם בעברית) זה בגלל שלקח לי יום שלם למצוא את המידע הזה, אז שלבא בתור שמחפש את זה יהיה יותר קל. שבת שלום

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  4. במשך כשבוע בשעות הערב (היום כבר משעות הצהריים) ועד מתישהו בשעות הבוקר המוקדמות יש בעיות הורדה משרתי ראפידשייר. לא מדובר במהירות איטית ה"רגילה" בשעות העומס אלא בהפסקת הורדות שנקטעות לאחר עשר שניות בערך. רק בעזרת מנהל הורדות שמחדש את ההורדות אפשר להוריד משהו. הבעיה מופיעה גם בשירות פרימיום וגם בשירות חופשי. הבעיה מופיעה בכל השרתים של ראפידשייר. לא קיבלתי תשובות רציניות או פתרון מעשי מהתמיכה הטכנית של 012. גם אתם רואים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Fighter,

שלום רכשתי לפני כמה זמן כרטיס רשת אלחוטי USB של kinamax שמשתמש בצ'יפסט של RALINK הורדתי את הדרייבר האחרון והתקנתי ודרך התוכנה של RALINK זה מזהה רשתות אני קולט בין 90% ל100% כוח, אז כוח זה לא הבעיה אבל אחרי שאני מתחבר לרשת (פתוחה כרגע בלי סיסמה) אין לי אפשרות לגלוש באינטרנט אני משתמש בוינדוס 7 ואיפה שהחלון של הרשתות וכל זה יש ציורים של network ועוד משהו ואז אינטרנט, והכדור של האינטרנט פשוט חשוך כי זה לא יכול לגלוש מה הבעיה פה? יש לציין שמכשירים אחרים עם WIFI ומחשב אחר שיש לו דונגל אלחוטי אחר, כן מצליחים לגלוש על האינטרנט בלי בעיה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. מחשב יחידי שמחובר לאינטרנט ישירות, האם ניתן להוסיף לו כרטיס רשת אלחוטי פשוט ולשתף דרכו אינטרנט ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן יש אפשרות לרשום מספר איי.פי מסויים ובעזרת איזו תוכנה לגלות מאיפה האיי.פיי הזה גולש, לדוגמא מחול או משהו ??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לMW2. הגדרתי IP סטאטי, דרך המאפיינים של IPV4 במחשב (סתם שיניתי את המספר האחרון של הנתב). וכאשר אני עושה IPCONFIG\ALL. אכן רואים את המספרים הנכונים. כמו כן לקחתי DNS מהספק שלי. בקיצור, הכל נראה בסדר. נכנסתי לנתב (EDIMAX - BG6204WG), שם הוא מוגדר כ - Fixed IP connect (הבחור מ012 ביקש שאשתמש באופציה זו). פתחתי פורטים גם ב VIRTUAL SERVER וגם ב PORT FORWARDING. בכל מקרה, בבדיקה של הפורטים שפתחתי הם עדיין מוגדרים כסגורים. בדקתי גם FIREWALL, וגם שם הכל מאופשר. אין לי עוד רעיון... מישהו?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by lizer21,

שלום לכולם יש לי שני מחשבים עם XP שהיו מחוברים בכבל מוצלב והיה לי שליטה מרחוק על המחשב השני ע"י תוכנת VNC עכשיו התקנתי במחשב אחד ווינדוס 7 ואני לא מצליח לקשר ביניהם הגדרתי את אותו כתובת IP שהיתה על ה-XP ועדיין אני לא מצליח אם מישהו יכול בבקשה לעזור תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כמו בכותרת אשמח לעזרה בהגדרת LA או PT תחת WINDOWS. הכוונה היא להתחבר דרך שני כרטיסי רשת לאותה רשת אלחוטית או לשתי רשתות אלחוטיות שונות.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by J0n1,

יש לי מדפסת רגילה שמחוברת ישירות למחשב, והיא משותפת ברשת הביתית. יש לי מכשיר נוקיה E75 עם אפשרות הדפסה דרך הרשת. אני רוצה לאפשר למכשיר להדפיס דרך האינטרנט גם אם הוא אינו מחובר לרשת הביתית (כלומר מחוץ לבית) המכשיר דורש host,port,user וכו', אני משער שאני צריך להתקין תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לשרת הדפסות, והתוכנה תביא לי את כל הפרטים האלו. השאלה איזו תוכנה עושה את זה, והאם יש אפשרות מובנית בווינדאוס 7. תודה

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. אבקש את עזרתכם בקשר לחיבור מדפסת HP 1400 All in One Series דרך נתב/מודם של בזק מדגם D-Link 2650U . הנתב מצויד בכניסת USB שמוגדרת למדפסות. ויש אפילו הוראות כיצד לעשות זאת. רק שהעסק לא עובד, בתמיכה של HP טוענים שהם לא יודעים איך העסק עובד ובתמיכה של בזק אמרו לי שהם תומכים רק בתקשורת של אינטרנט ולא בחיבור המדפסת. אם מישהו כבר נתקל בבעיה או יש לו רעיונות אשמח לשמוע ולקבל תמיכה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  13. כיום יש לי בבית מחשב שמחובר למודם adsl של בזק בחיבור usb, כבר כמה שנים. מהירות הגלישה 1.5mb. אני רוצה לקנות ראוטר לגלישה אלחוטית. אני רוצה ראוטר שיתאים גם ל-adsl וגם לכבלים, בתקן n. אני לא רוצה לשנות את תנאי החיבור מול בזק ומול בזק בינלאומי. אני חושב שאלו האפשרויות שלי (ובסוגריים, שאלות נוספות): 1. החלפת המודם בבזקסטור למודם בחיבור רשת (מה כדאי לקחת? זה עולה כסף?); אח"כ קניית ראוטר בחיבור רשת (איזה מומלץ?). 2. קניית ראוטר שיכול להתחבר למודם בחיבור usb (יש כאלה? מה מומלץ?). 3. קניית ראוטר/מודם שיחליף את מודם ה-adsl של בזק (מה מומלץ?). מה כדאי לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי בעיה, במשרדים של בצפון, יש קופסא מסוג S-BOX, אשר תפקידה לחסום אתרים ותוכן אשר איננו קשור לעבודה. היש דרך לעקוף חסימה זו? מן הסתם כניסה לאתרים של פרוקסי, או כל אתר תוכן אחר, נחסמת ישירות, כמובן שנוסתה הדרך עם גילוי כתובת IP דרך PING.... לא ממש עוזר, זאת לא קופסא פשוטה, זה נתב בעלות של כ 5K.... למשרדים שלנו בחברה. לכן, יש תוכנה? קובץ? כלי שונה מהרגיל על מנת לעבור דרך חסימתה של הנתב? אודה לכם לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בהמשך למה ש magimag רשם פה על הורדות איטיות בראפיד שייר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448341.0 אני רוצה להצטרף ולהרחיב, כי התופעה הרבה יותר גדולה אני מחובר לרשת עם תשתית NGN של בזק במהירות של 15 מגה ביט לשניה, מהירות הורדה בפועל כ 1.9 מגה בייט לשניה. והספקית שלי היא 012 אני מוריד המון מכל האתרים של הורדות ישירות במיוחד מ unlimit megaupload fileflyer hot file ועוד כמה בכולם יש לי גישה מלאה (בתשלום), מה שאומר שאני אמור להוריד במהירות המקסימלית ללא שום הפרעות בפועל במקום להוריד במהירות של 1.8 מגה בייט לשניה (פלוס מינוס) אז המקסימום שאני מגיע אליו זה באזור ה 150 עד 300 ק"ב לשניה עכשיו אין לי ספק שהספקית שלי חוסמת את הגישה ומאיטה את התעבורה בגלל שמתי שאני עושה …

• 18 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. בראוטרים כגון TP-LINK וLEVEL ONE, כמה משתמשים יכולים לגלוש בו זמנית לפני שלחלקם יהיו ניתוקים? מה הפתרון לגלישה אלחוטית מרובת משתמשים כגון גלישה באולם כנסים והרצאות שבו יושבים 50-60 איש שלמרביתם יש לפטופים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ברשותי אינטרנט כבלים נטויזין 3 מגה,מודם thomson 425 ולו שני כניסות מאחורה אחת לכבל רשת ואחת לכבל יו אס בי. מחשב הישן מחובר בכבל יו אס בי ועובד מצוין. מחשב חדש מחובר בכבל רשת ועובד מצוין. השאלה איך אני מגביל את מהירות ההורדה והעלאה במחשב הישן?? יש איזה תוכנה??אולי הגדרות בוינדוס? תודה מראש חברים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני בבזק ו014 יש לי מהירות אנטרנט של 2.5 מגה. מה אני צריך לשנות כדי שחווית משחקי רשת תיהיה חלקה יותר? והאם זה גם משפיע על פינגים?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  19. יש ברשותי את הראוטר/מודם הזה שבזק חילקו במבצעי הרשת הביתיית שלהם. המכשיר במילה הכי יפה שאני יכול לתאר "מחורבן" יכולת האלחוט שלו ממש עלובות, הקליטה גם אם היא חזקה מתנתקת הרבה פעמים וזה מרגיז בעיקר כשאני משתמש ברשת האלחוטית לשמיעת רדיו אינטרנט.... וזה קורה אפילו באותו החדר של הראוטר, אין הפרעות של קירות וכד'. חשבתי להחליף לו אנטנה, יש אנטנות מהסוג הזה: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-9dbi-SMA-Antenna-for-Linksys-Netgear-NEW_W0QQitemZ290394646743QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439cdea8d7 כבר בדקתי ואי אפשר להבריג החוצה את האנטנה הבנויה של המכשיר , אבל זו לא אמורה להיות בעיה גדולה לנתק את האנטנה הקיימת ולהלחים במקומה את החדשה השאלה היא אם זה בכלל יועיל? , למי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, הבית שלי הוא 3 קומות והראוטר (אדימקס 6524) נמצא במרתף. בקומת הכניסה יש אינטרנט בקיטה מספקת (60% או יותר), בקומה העליונה יש קליטה של 10% או שאין בכלל. כידוע בראוטר קיימים 3 אנטנות של 3DBi. חשבתי לקנות ראוטר (זהה) נוסף ושהוא ישמש כ-AP. אבל, הרגע ראיתי ב-DX משהו נחמד: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33016 אם אני אחליף אנטנה אחת בראוטר לאנטה הנ"ל, זה ישפר את הטווח, קליטה פי כמה מידות, לא? בכל זאת.. 16DBi למול 3 dbi... מה אתם אומרים? ואם כן, יש צורך ב-3 אנטנות כאלו או שמספיק אחת? מה אתם אומרים? תודה.

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by Speed Demon,

שלום חברים! עשיתי פורמט במחשב של אבא שלי והאינטרנט היה מחובר באופן הבא: כבל של HOT מחובר למודם חיצוני,מהמודם הוא מחובר עם כבל רשת לראוטר,ומהראוטר מחובר עם כבל רשת למחשב שלי וגם למחשב של אבא שלי. האינטרנט מחובר תמיד ואין צורך בשום חייגן. האינטרנט שלי עובד,אבל שלו לא כי סביר להניח שהכרטיס רשת שם לא מותקן. אני מנסה כבר שעה למצוא דרך להתקין לו דרייבר ופשוט לא מצליח,המחשב לא מזהה את הכרטיס ואין אותו ברשימת הHardware שבלוח הבקרה כלל... יש לי את הדרייבר,אבל הוא מורכב מקבצים בודדים שאין שם שום התקנה,עשיתי את זה לאחרונה דיי מזמן וזכור לי שברגע שהמחשב מצא משהו שהוא לא מכיר,יש דרך לאתר את הקבצים האלה בחיפוש ידני,אבל הבעיה היא שהמחשב לא מצא את הכרטיס... מה אני יכול לעשות שהאינטרנט יפ…

22. Started by rb024,

אני חדש ב- Asterisk מה מומלץ למשתמש "ירוק" freepbx או trixbox?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מעוניין לשדרג דרך בזק לראוטר תקן N של DKINK 2760U שכולל גם מודם. יש לי 6 משחבים בבית. 4 מחוברים קווית לראוטר + 2 מחשבים באלחוטי, אחד בסלון ואחד מחשב נייד. השאלה שלי האם הם יגלשו בראוטר ללא צורך בהחלפת/שדרוד כרטיסי הרשת שלהם? אם הם לא מחשבים חדשים? או שאני אצטרך מתאם/להחליף הבם את כרטיס הרשת? האם עדיף לי להישאר עם הראוטר הישן שכבר הכל מוגדר בו כולל פתיחת פורטים, אבטחה וכו' ( של 3COM תקן G) ולחבר לו רק מודם חדש? ( AZTEC 600E) תודה!

24. שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים. מהרג…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MoMo-P,

שלום חברים.. לאחרונה נתקלתי בקשיים ברשת הביתית והחלטתי לקנות ראוטר. יש לי בבית שני מחשבים נייחים המחוברים עם כבל רשת. בכל זאת אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לאופציה עתידית. אני שוקל לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 מטרת הרשת: שיתוף אינטרנט מלא, אני לא רוצה שהראוטר יגביל לי את מהירות ההורדה\העלאה (טורנט, אי-מיול). שיתוף קבצים הכולל גם כמובן שיתוף מדפסות! האם הראוטר הנ"ל יספק אותי לצרכים?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.