עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gabi21,

שלום יש ברשותי סוייצ' של סיסקו מדגם 3750G רציתי לדעת האם יש דרך לקבל את הכתובות ה IP של המחשבים שמחוברים אליו באופן ישיר תודה

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by sasith2,

שלום יש לי רואטר edimax 802.11b/g ואח שלי מתחבר לרואטר הזה וכל הזמן האינטרנט מתנתק לו וזה גם מראה שהקליטה חלשה מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה בבקשה זה דחוף

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by shil_o,

יש לי בבית שלושה מחשבים אחד עם ויסטה אחד עם ווינדוס 7 ואחד עם XP עכשי בעבר שכולם היו XP השתוף היה פשוט אבל עכשיו משום מה מתי שאני רוצה להיכנס למשל לתקיה ששיתפתי הוא כותב שאין לי הרשאה למשאב רשת זה איך אני מסדר את ההרשאות? קראתי את המדריך הזה וזה לא עזרhttp://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. ה-D-Link DSL-2760U הוא מודם/נתב אלחוטי בתקן N שחברת בזק מספקת ללקוחות ה-ADSL שלה המוכנים להתחייב ל-3 שנים. כמו כל נתב, גם הוא תומך ב-4 כניסות LAN ובנוסף ליכולת האלחוטית בתקן N, הוא גם כולל שתי כניסות USB המאפשרות לחבר אליו מדפסת ודיסק חיצוני. סקירה מפורטת של הנתב ניתן למצוא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2760U/DSL-2760U.htm

• 1 תגובה
    • 5.7k צפיות
  5. Started by orior123,

מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי מתוצרת LEVEL1 .(האם מישהו יודע מהו הדגם המדויק?) איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. יש לי ראוטר D-LINK 2650U. אבל אני כבר לא בבזק אלא בהוט ועדיין אני צריך אותו בגלל שיש לי מספר מחשבים ברשת קווית בבית שמקבלים את האינטרנט מהנתב וחיבור אחד אלחוטי שמתקבל גם כן מהנתב. כרגע מה שאני עושה זה מוציא כבל רשת מהמודם של הוט אל הנתב ובשאר החיבורים הנותרים את המחשבים הקווים הרגילים שלי - 2 מחשבים כרגע בגלל שאני לא יכול להקצות איי פי רק 1 כי אני צריך את האלחוטי יותר, בקיצור כרגע הראוטר מוגדר כסוויץ' אם הבנתי נכון לפי פורום אחר, בגלל שהראוטר לא משמש כמודם ומחייג אלא משתמש במודם של הוט שעובד לי ללא חייגן. הכל טוב ויפה כשאני מחבר משהו כמו 2 מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי, כשאני מתחיל לחבר יותר נדמה לי שהוא פשוט לא מחלק יותר IP וזה מתחבר במן קישורית מוגבלת לאחר התחברות בשני מח…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, בשבוע הבא אני יוצא למילואים של בערך 20 יום ( כן בעסה !) . אני עובד המון עם האינטרנט ורציתי להשאר מחובר לרשת. רציתי לדעת אם למישהו יש רעיון איך אני יכול ליצור גישה לרשת ולהשאר מחובר - כמובן שיש ברשותי מחשב נייד. תודה, אמיר.

8. Started by gabi21,

שלום לאחרונה הארגון בו אני עובד ביצע חסימות של המון אתרים בין היתר את האתר של פייסבוק האם יש דרך לעקוף את זה? (כל אתר שמשוייך ל Proxy גם חסום ממה שראיתי) זה ההודעה שאני מקבל: Web Page Blocked Access to the web page you were trying to visit has been blocked in accordance with company policy. Please contact your system administrator if you believe this is

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן יש לי שאלה שמאד מעניינת אותי. האם זה אפשרי שיש כאשר המחשב הנייח שלי מוחבר לרשת בחיבור חוטי ויש לו בנוסף כרטיס רשת אלחוטי שאני אוכל להפוך אותו לראוטר ככה שאני אוכל להתחבר עם הנייד לרשת דרך המחשב הנייח תודה הצלחתי לבד לא רלונטי תודה

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  10. Started by wooper,

יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה שאם אני מנסה להכנס לאתר לפעמים זה נכנס תוך כמה שניות ולפעמים פשוט אי אפשר להכנס לאתר בד"כ זה נמשך לכמה דקות עד שאיכשהו זה מסתדר גם לאתר fresh.co.il לפעמים נכנס ולפעמים מופיע הודעה 400 Bad Request אני מחובר ל 012 זה האתרים היחידים שיש לי את הבעיה הזו

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  11. Started by muam,

היי, אני מעוניין לקנות שרת Teamspeak 3. האם מישהו מכיר HOST טוב שיראח שרת של עד 35-50 אנשים במחיר נורמלי? נועם.

• 15 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. Started by orior123,

מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי 6003 LEVEL ONE . איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  13. שבוע טוב! ברשותי נתב TP-LINK TL-WR-641G, ויש לי שתי שאלות: 1. יש לי גם טלפון אלחוטי בחדר, ונדמה ששניהם משתמשים בתדר זהה או מאוד קרוב וזה גורם לכך שאי אפשר לדבר בטלפון של הבית במרחק של עד 5-7 מטר ממנו וזה נורא נורא מציק. אני יכול לשנות את תדר העבודה איכשהו לנתב הזה? 2. כרגע אין בנתב הזה מנגנון QOS, זה מה שנאמר לי באתר לפני כשנה +-. האם אוכל איכשהו לקבל מנגנון כזה, ע"י עדכון קושחת הנתב, לדוגמא? השתמשתי פעם בתוכנה שאת שמה אני לא זוכר כרגע, אבל ללא הצלחה. המחשב של אחי גם מחובר ואני רוצה להגביל אותו לפעמים, זה פשוט לא הלך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. היי יש לי דומיין בבעלותי, נרשם דרך LiveDNS מה אני צריך לעשות כדי שיהיו לי תיבות דואר עם סיומת של הדומיין ? יש שירותים מומלצים ? מה ההבדלים ? תודה נתי

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. רציתי לדעת האם יש השפעה ישירה או מסוכנת על החלפת אנטנה של ראוטר מאנטנה פשוטה (3dbi) לאנטנה נפרדת חזקה יותר - 8dbi? האם יש השפעות מסרטנות יותר משידור של ראוטר רגיל? השימוש יהיה להגדלת ושיפור האות האלחוטי ברשת הביתית שלי. האם זהו פתרון טוב או שעדיף לחשוב בכוון של AP?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by yogev_23,

אגב אם יש הבדל בנושא בין הרגיל של HOT לבין הUFI החדש זה גם רלוונטי. ברכות ותודות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by itay_k,

אהלן, יש לי בבית ADSL עם בזק. יש דרך לדבר עם בזק ולקבל כתובת IP קבועה? (על מנת שאוכל לקשר את ה-domain שלי לשם?) או שזה מצריך תשלום נוסף? (ואם כן, אז כמה?) תודה מראש, איתי.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by asiofjiojqwr,

אני שומע את זה דיי הרבה עף באוויר והיית רוצה להבין קצת יותר לעומק בעצם מה כל תקן אומר

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by Cheif,

בימים האחרונים מסתובבת באינטרנט ידיעה על וירוס שמתפשט ברשת האינטרנט ונדבק לנתבים. מדובר ב-botnet שנקרא על שמו של שחקן הקולנוע צא'ק נוריס -- "Chuck Norris botnet". הוירוס הזה נטען לזכרון ה-RAM של הנתב על ידי ניחוש הסיסמא של הנתב ומפעיל מתקפת Denial of Service (או DOS) על הנתב עצמו. בנוסף על כך, העותק שנטען ממשיך לחפש נתבים אחרים שניתן להדבק אליהם. כיוון שהוירוס הזה נטען לזכרון ה-RAM ניתן להפטר ממנו בקלות על ידי כיבוי הנתב. על מנת להמנע מהדבקות מומלץ להגדיר סיסמת כניסה (סיסמת ADMIN) קשה לניחוש (פרטים נוספים יש כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm). אני לא הצלחתי לאתר בעלי נתבים שנדבקו בוירוס הזה בפועל ולכן קשה לי לאמת את נכונות הידיעה הזו או…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  20. יש לי אפשרות לקנות את הנתב המשולב הזה:http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=475613 במחיר די נמוך (קצת מתחת ל-400 ש"ח) התשתית היא של בזק (ואני לא מתכננת להחליף אותה ככה שאין דאגה של חיבור לכבלים) במהירות של 10 מגה, כנ"ל גם בספק (נטוויז'ן). כבר אמרו לי לקחת נתב משולב מבזק אבל לשם כך אני צריכה להתחייב (מה שאני לא רוצה לעשות) וגם הבנתי שרוב הנתבים שלהם הם באיכות נמוכה מאד ויש להם מהירות חיבור נמוכה. אני חייבת תשובה עד יום רביעי כי ביום רביעי בערב מי שאמור להביא לי את הנתב עולה על המטוס. אם יש לכם המלצות לנתבים משולבים נוספים בתקן N אני אשמח לשמוע. 400 ש"ח זה המקסימום שאני יכולה להוציא אבל בשביל מה יש את איביי.. תודה על העזרה והתשובות מאיה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by -iTaY-,

יש לי עכשיו מודם/ראוטר מבזק Siemens ADSL SL2-141, הוא התחיל לעשות לי מלא בעיות בזמן האחרון. אני מעוניין לקנות מודם/ראוטר חדש ושהטווח קליטה תיהיה גדולה. אני בבזק ו012 במהירות 2.5מגה או זה משנה. תקציב 200-250ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by masmddr,

שלום. חיפשתי בפורום ולא מצאתי, בעיקר כי אני לא בדיוק יודע מה לחפש. יש לי נייד שמחובר לאינטרנט דרך מודם סלולארי. לנייד יש כרטיס WIFI מובנה. האם יש דרך לשתף את החיבור (להפוך את הנייד לhotspot ) דרך הכרטיס האלחוטי? כוונה: הנייד שלי מחובר דרך המודם, נייד אחר יוכל לחפש ולמצוא את הנייד שלי ולהתחבר אליו דרך כרטיס הרשת שלו ולגלוש גם כן. הנייד מריץ Windows 7 Ultimate, מספיק לי שרק נייד אחד אחר יוכל להתחבר. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  23. תודה לכל מי שיעזור לי !!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by thebenjamin,

יש לי ראוטר siemens sl2-141 עד עכשיו לא היו בעיות.. היו לי בעיות עם הפינג והמהירות הורדה לפני שבוע בערך.. התקשרתי לבזק בינלאומי.. הם אמרו שזה לא תלוי בהם.. פתאום אחרי 5 דקות הכל הסתדר.. הבעיה שמאז בutorrent כל הזמן שיש לי נפילות במהירות העלאה (אולי אין לי מספיק סידרים, לא יודע.. אבל זה נופל מ48KB/s ל7KB/s ועולה חזרה) וגם ניתוקים.. שקורים כשאני לא על המחשב... אני מתעורר בבוקר.. בודק משהו ומגלה שיש לי IP חדש שהתחבר לפני 9 שעות או 3 שעות.. למה זה? לפני זה החיבורים החזיקו לי ימים ואפילו שבועות... תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  25. הסיפור הוא כזה, עקב צורך בהחלפת ראוטר מקולקל קיבלתי ראוטר שכולל גם קישור אלחוטי. כיוון שאני משתף איטרנט ב-ICS הראוטר למעשה משמש כרכזת ולעת עתה כיביתי לו את היכולת האלחוטית - עד היום לא היה לי בה צורך וגם כרגע היא בגדר בונוס ולא מחוייבת המציאות. השאלה היא האם ניתן להפעיל את היכולת האלחוטית של הראוטר ולשתף את האינטרנט גם באלחוט כשאני נשאר בשיתוף ICS? (הראוטר משמש כרכזת בלבד למחשב אחד שמתחבר לאינטרנט ומהווה שרת איטרנט לכל האחרים) למי שלא זוכר או תוהה מה זה ICS יש דוגמה לתצורת הרשת שלי כאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 עריכה: תיקנתי את המילה נתב (שזה תרגום של ראוטר למעשה, טעות שלי לרכזת שזה המקבילה ל-hub)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים