עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני משתמש בראוטר +2 מחשבים , דגם TOMATO על WRT54GL גירסה 1.27 , אני מעוניין להגדיר עדיפות נמוכה מאוד לSTREAMING או לחסום את זה לגמרי לפי בחירתי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  2. שלום, עקב קפיצת מתח כנראה נשרף נשרפו בראוטר הפורטים של האינטרנט והפפורט הצמוד אליו (כל שלושת הפורטים האחרים תקינים) כרגע אני במצב שיש מחשב אחד שמחובר לרשת דרך חייגן וראוטר עם שלוש פורטים תקינים (wrt54gl עם tomato) האם יש לי דרך לשתף את כל המחשבים באינטרנט (אין לי בעיה להשאיר את המחשב שלי פתוח) ואיך? האם זה יעבוד לחיבורים אלחוטיים? ולסיום אני מבקש המלצה לראוטר חדש באזור ה300 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by roslan88,

אהלן, לפני כשבועיים עדכנתי את חבילת האינטרנט שלי ועברתי מתשתית כבלים לתשתית של בזק. בהזדמנות זו הגדרתי את האינטרנט שלי ל5 מגה. ספק אינטרנט שלקחתי 013 נטויג'ן במסלול של אייפי לגיימר. *מחובר דרך ראוטר, אך הבעיה קיימת גם בחיבור ישיר של המודם למחשב. הבעיה קיימת גם בתוכנות שיתוף וגם בעת הורדה מHTTP רגיל. כאשר אני מבצע הורדה כלשהי משרת מסויים אני מוריד על המקסימום אבל זה לא קבוע.. זה מוריד ואז יורד לאפס לזמן מוגבל ואז חוזר, וככה זה מחזורי. אך כאשר בעזרת תוכנה NETLIMITER אני מגביל את המהירות הורדה ל500 לדוגמה זה די יציב ויש הרבה פחות תקיעות כאלה. ביצעתי כיוון של MTU, לאחד אופטימלי לפי המדריכים באינטרנט. זה לא עזר בכלל. * בעת בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק לדוגמא אני כן מגיע ל5 …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by פיני1805,

שלום, בשבוע האחרון אני חווה ניתוקים של האינטרנט. התקשרתי לכבלים והם אמרו שאצלם אין ניתוקים והבעיה אצלי. יש לי ראוטר LinkSys WRT54G כבר שנתיים וחצי שעובד ממש טוב. הם אמרו לי שהבעיה בראוטר. ומשום מה הם העבירו אותי מחיבור קבוע לחיבור עם חייגן בגלל זה, אמרו שהספק ביקש. א. איך אני יכול לבדוק באמת שהבעיה בראוטר (חיברתי למשך יום שלם רק עם המודם ולא היה ניתוק) ב. האם המעבר לחייגן יכול לגרום לזה? תודה

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by thony,

האם יש הבדל ביניהם? יש אחד Edimax 802.11b/g/nLITE WIRELESS Mini-size USB Adapter EW-7711UMn: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=27729 שעולה 110 ש"ח ויש Edimax 802.11n 300Mbps Wireless PCI Card EW-7727In http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=24569 שעולה 220 ש"ח למה גרסת PCI עולה כפול מ-USB?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  6. ע"פ זאפ, כדאי לרכוש את ה-Edimax EW7128G מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by aka_katz,

יש לי גירסא 3.104 ויש להורדה גירסא 3.64 אבל באתר יש 2 גירסאות, אחת של אוסטרליה והשניה של ניו-זילנד מישהו פה יודע מה צריך להוריד ? http://www.dynalink.co.nz/cms/index.php?page=adsl2-wireless-4-port-modem-router-rta1025w

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. ניסיתי לעדכן פירמוויר של הראוטר, וקבלתי הודעה שהעדכון נקלט ויקח דקה להכנס לתוקף. הבעיות התחילו כשכלום לא קרה, כשגם ניתוק וחיבור לחשמל לא עבד ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. הבעיה שהראוטר כאילו לא מזוהה עכשיו, ואני לא מצליח לגשת אליו בכתובת שלו (הדפדפן מודיע שאין חיבור) ניסיתי להחזיק ריסט 10 שניות אבל גם אז זה לא הצליח! למשהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by Frequency,

יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ומודם נתב ROTAL - RTA1320a אני יודע שאפשר לעשות CSI אבל אז בעצם יש גשר לאינטרנט דרך שני המחשבים כשהמחשב הראשי הוא המגשר ואני רוצה שהמחשב הראשי לא יהיה קשור לזה ואז אחד יכול להיות דלוק ואחד כבוי ולא משנה איזה ועדיין תהיה לי גישה לאינטרנט כתוב על המודם שהוא "מודם נתב" אז אני יכול איכשהו לעשות שהוא יהיה מחובר תמיד לאינטרנט?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by freakyelfgirl,

מה הגןרמים לשגיאה איך מטפלים בה ולאיזה שכבה מבין 7 השכבות היא שייכת. אשמח אם תוכלו לעזור לי .זה סוג של שיעורי בית שאני אמורה להכין .לא נתקלתי בבעיה הזו אישית

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by ravid1234,

יש לי מודם של thomson עכשיו קניתי מחשב חדש והתקנתי windows 7 אבל הוא לא קולט את הדרייבר של המודם גם אם אני מכניס את הדיסק של הוט...! מחפש את הדרייבר או פיתרון אחר לבעיה תודה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 12:43:53 אגב יש לי windows 7 64bit

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  12. קראתי פה ביקורת על רשת דרך החשמל ובסיכום הכללי הרשת הזאת סבירה אבל הביקורת היתה מ2004 אז רציתי לדעת אם זה השתפר מאז אני מדבר על הHomePlug של בזק, שלפי הביקורת ב"ממון" הוא של חברת Aztech אם אני לא טועה זה המכשיר: http://www.aztech.com/sg/homeplug_hl110e.html מצאתי גם שאמרו שהמכשיר מחובר לכרטיס הרשת - ולכן הכרטיס והמחשב חשופים לפגיעות מקפיצות מתח זה נכון? ונגיד שהמחשבים כבר מחוברים דרך החשמל או דרך כבל איך אני עושה שלשניהם תהיה גישה לאינטרנט גם כשאחד מהם כבוי? כתבו פה בפורומים שאפשר להגדיר את המודם לתצורת נתב לא מצאתי על איך לעשות את זה שום מידע ואם בכלל אני יכול לעשות זאת עם המודם שברשותי (ROTAL -RTA1320a שמסופק מבזק) תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by matis87,

החלפתי היום ראוטר (הראוטר הישן לא היה מסוגל לקבל 10mb רוחב פס) הראוטר החדש - d-link 2760u עושה קצת בעיות, יש התנתקויות שאני משחק במשחקים ברשת של הPS3 עשיתי internt check בPS3 וזה כתב לי: the router in use may not suppurt IP fragments, and the cummunicatin features of some games mey be restricted. for more details, contect the router manufacturs. מה עושים? אפשר לסדר את זה? חובה להחליף ראוטר? ד"א הם עדיין לא העלו לי ל10mb בנתים זה 4mb אם זה משנה... ד"א אני חדש. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. Started by x-dude,

התקנתי WIN7 וביומיים הראשונים לא הייתה שום בעיה, פתאום משום מקום האינטרנט מתנתק לי כל כמה דקות... הבעיה ממש מוזרה ואני לא שיניתי שום דבר בהגדרות. המחשב שלי מחובר לנתב עם עוד 2 מחשבים שבהם אין שום בעיית גלישה באינטרנט ז"א שהבעיה אצלי ב windows. שהוא מתנתק לי ואני נכנס למסך ההגדרות של הנתב שלי הוא מראה לי תצוגה מעט שונה (QQS והוא רואה את המודל של הנתב בתור wireless בעוד שלי יש חוטי). ומתי שהוא שוב מתחבר אני רואה את מסך הקונפיגורציה כרגיל. עזרה תתקבל בברכה.

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by haifaboy,

היום מנוי חוקי דרך האתר שלהם בארה"ב . יש משהו על הגבלה של 5G של הורדות . אחרי שהורדתי קובץ אחד בגודל דומה נרשם לי שעברתי על את ההקצאה ואני כמו משתמש שאין לו חשבון. מישהו יכול לעשות פה סדר ולהסביר לי מה קורה פה ?? עשיתי חשבון פרמיום באתר שלהם , שילמתי ולמה אני לא יכול להוריד כמו שצריך ?? מהאתר שלהם בארה"ב אני לא מצליח להבהין כלום ממה שהם אומרים . האתר הישראלי יותר גרוע . יש הגבלה יומית לכמות המידע שאני מוריד ?? יש הגבלה על הכמות בכלל ?? איך מבטלים מינוי אם אני רואה שזה הכל בלוף ??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לחבר שלי יש מצלמות אבטחה בחנות,הוא מצליח לראות אותן מכל מחשב חוץ משלו עצמו.למה? מה יכולה להיות הבעיה שלו המחשב פורמט אין לו אנטי וירוג הfirewall בוטל מה עוד יכול להיות

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by ag43,

אני מחפש ראוטר שיאפשר ניהול ושליטה מקסימליים על הרשת. המטרה היא שיהיה אפשר להגדיר לכל אחד QOS עולה ויורד ואפילו לסגור סוגים של תעבורה (TORRENT לדוגמא). הטכנולוגיה פחות חשובה (אין בעיה שיהיה תקן G ו10/100), העיקר יכולות ניהול ושליטה. בשאלה היא האם יש ראוטר זול יחסית שמאפשר זאת או שחייבים לעלות לרמות של ראוטרים מקצועיים?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. כולנו רוצים מחיר זול יותר. עברתי שוב פעם (כהרגלי כל שלושה חודשים בערך) על מחירים לאינטרנט (ספק ותשתית) חלק מהדברים שנזכרתי בהם הם: 1. שכל אחד מאיתנו משלם מחיר שונה, גם אם הוא מחובר למהירות ולספק זהים 2. זה משנה באיזה אזור אתה בארץ, או מאיזה מגזר אתה בא (ערבי / רוסי לדוגמא) 3. זה משנה כמה אתה עקשן ויודע לדבר עם המוקדנים 4. זה משנה אם אתה שייך לארגון או קבוצה כלשהי (לספק או לתשתית) צריך לפנות לספקיות ולחברות התשתית, כקבוצה (כדי להגדיל את מספר הלקוחות הפוטנציאליים, ניתן במקרה הזה להתחבר עם עוד כמה פורומים שונים) - ולקבל דילים מוזלים, כמו שקיבוצים או בני משפחות של עובדי חברת הספק מקבלים. אני בטוח מוכן לתרום מזמני בפורומים השונים, על מנת לבדוק כמה אנשים מעונינים לבחון…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by RAPTOR22il,

שלום לפורום היקר. תהיתי אם למישהו יש פתרון מעשי ועובד לתקלה הנ"ל. כנראה מדובר בשגיאת פרוטוקולים, נפוץ בעיקר בווינדוס 7 וקצת בויסטה. שמעתי פתרון חלקי, לעשות Restart לשירות - Remote access connection manager או להפעילו במידה והוא כבוי, אבל זה 50% הצלחה. פניתי למייקרוסופט, פתרון לא קיבלתי. אשמח אם מישהו שנתקל והצליח לפתור אולי יתן פתרון שיעזור לעוד הרבה אנשים בדרך. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, קראתי את במדריך הבא להגדרת מחשב כנקודת גישה אלחוטית: http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm וחיפשתי את אותו מדריך לXP ולא מצאתי. כל מה שמצאתי באינטרנט זה לעשות את המחשב נקודת גישה כאשר יש לו גם חיבור חוטי לאינטרנט וגם כרטיס רשת אלחוטתי שבאמצעותו הוא ישדר (אד הוק). אבל אני צריך מדריך למחשב עם כרטיס רשת אלחוטי בלבד, שאותו כרטיס רשת גם יקלוט את האינטרנט מהראוטר המרוחק וגם ישדר את האות בעוצמה חזקה... ניסיתי עם תוכנת virtualwifi ועדיין לא הצלחתי...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Bagheera,

שלום אני צריך המלצה לשירות שיאפשר לי לנטר מרחוק אם מחשב מסוים עובד. במקרה שישנה תקלה והמחשב אינו עובד אני צריך שהשירות יהיה מסוגל להתריע במשלוח הודעות SMS. האם למישהו יש המלצה לשירות כזה בחינם(עדיף) או בתשלום.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי יש לי ראוטר של רוטאל RTA-1025W. רוצה ליצור חיבור אלחוטי של HTPC מהסלון לראוטר שנמצא כ 10 מטר מהסלון. האם המרחק בעייתי? יש קירות גבס בדרך. מה עדיף? כרטיס PCI או USB? אם כבר אז אני מניח שעדיף לקנות כרטיס בתקן N. על איזה דגם של אדימקס אתם ממליצים?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:48:26 דרך אגב, מערכת ההפעלה היא WIN7.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zahiz007,

שלום, 1. התקנתי WAMP. 2. מוגדר STATIC IP. 3. פתחתי פורט 8080 (ניסיתי גם עם 80, זה לא עבד) 4. יש דף INEDX.HTML בספריה הנכונה. ועדיין אני לא מתליח להגיע מה IP שלי לאתר, אלא רק בצורה פנימית. מישהו יכול לחשבו על עוד פתרון? נתב - Edimax br6204Wg. תודה!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by iakovl,

נתב: Linksys WRT54GL V1.1 קושחה: Tomato 1.27 חיבור: L2TP תשתית: HOT ספק: NETVISION 013 IP ספק לחיבור: 212.143.205.253 בקיצור, הנתב נמצא ברשותי כמה שבועות ולאחר העדכון קושחה הכל עבד כרגיל, עכשיו לאחרונה (היום במיוחד) הגעתי למצב שכל כמה שעות הנתב מתנתק מהאינטרנט, בבדיקה בנתב עצמו כתוב שהוא מנסה להתחבר, יש את כל נתוני החיבור של L2TP אבל הוא לא מתחבר אלא נשאר עם הכיתוב "מתחבר" רק אחרי שאני עושה ריסט לנתב הוא מצליח להתחבר ואחרי זמן מסויים שוב נופל החיבור, מה שמוזר פה הוא שלא היה שום שינוי, לפני זה הוא עבד יפה מאוד כשבוע בלי בעיות ונפילות. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם צריך להתחיל לנדנד ל013 בשביל לקבל חיבור ללא חייגן ולחסוך כאב ראש? [br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 1…

דיונים חדשים בפורומים