עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RAPTOR22il,

שלום לפורום היקר. תהיתי אם למישהו יש פתרון מעשי ועובד לתקלה הנ"ל. כנראה מדובר בשגיאת פרוטוקולים, נפוץ בעיקר בווינדוס 7 וקצת בויסטה. שמעתי פתרון חלקי, לעשות Restart לשירות - Remote access connection manager או להפעילו במידה והוא כבוי, אבל זה 50% הצלחה. פניתי למייקרוסופט, פתרון לא קיבלתי. אשמח אם מישהו שנתקל והצליח לפתור אולי יתן פתרון שיעזור לעוד הרבה אנשים בדרך. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by asiofjiojqwr,

אני שומע את זה דיי הרבה עף באוויר והיית רוצה להבין קצת יותר לעומק בעצם מה כל תקן אומר

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  3. יש לי אפשרות לקנות את הנתב המשולב הזה:http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=475613 במחיר די נמוך (קצת מתחת ל-400 ש"ח) התשתית היא של בזק (ואני לא מתכננת להחליף אותה ככה שאין דאגה של חיבור לכבלים) במהירות של 10 מגה, כנ"ל גם בספק (נטוויז'ן). כבר אמרו לי לקחת נתב משולב מבזק אבל לשם כך אני צריכה להתחייב (מה שאני לא רוצה לעשות) וגם הבנתי שרוב הנתבים שלהם הם באיכות נמוכה מאד ויש להם מהירות חיבור נמוכה. אני חייבת תשובה עד יום רביעי כי ביום רביעי בערב מי שאמור להביא לי את הנתב עולה על המטוס. אם יש לכם המלצות לנתבים משולבים נוספים בתקן N אני אשמח לשמוע. 400 ש"ח זה המקסימום שאני יכולה להוציא אבל בשביל מה יש את איביי.. תודה על העזרה והתשובות מאיה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by Cheif,

בימים האחרונים מסתובבת באינטרנט ידיעה על וירוס שמתפשט ברשת האינטרנט ונדבק לנתבים. מדובר ב-botnet שנקרא על שמו של שחקן הקולנוע צא'ק נוריס -- "Chuck Norris botnet". הוירוס הזה נטען לזכרון ה-RAM של הנתב על ידי ניחוש הסיסמא של הנתב ומפעיל מתקפת Denial of Service (או DOS) על הנתב עצמו. בנוסף על כך, העותק שנטען ממשיך לחפש נתבים אחרים שניתן להדבק אליהם. כיוון שהוירוס הזה נטען לזכרון ה-RAM ניתן להפטר ממנו בקלות על ידי כיבוי הנתב. על מנת להמנע מהדבקות מומלץ להגדיר סיסמת כניסה (סיסמת ADMIN) קשה לניחוש (פרטים נוספים יש כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm). אני לא הצלחתי לאתר בעלי נתבים שנדבקו בוירוס הזה בפועל ולכן קשה לי לאמת את נכונות הידיעה הזו או…

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by orior123,

מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי מתוצרת LEVEL1 .(האם מישהו יודע מהו הדגם המדויק?) איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. כולנו רוצים מחיר זול יותר. עברתי שוב פעם (כהרגלי כל שלושה חודשים בערך) על מחירים לאינטרנט (ספק ותשתית) חלק מהדברים שנזכרתי בהם הם: 1. שכל אחד מאיתנו משלם מחיר שונה, גם אם הוא מחובר למהירות ולספק זהים 2. זה משנה באיזה אזור אתה בארץ, או מאיזה מגזר אתה בא (ערבי / רוסי לדוגמא) 3. זה משנה כמה אתה עקשן ויודע לדבר עם המוקדנים 4. זה משנה אם אתה שייך לארגון או קבוצה כלשהי (לספק או לתשתית) צריך לפנות לספקיות ולחברות התשתית, כקבוצה (כדי להגדיל את מספר הלקוחות הפוטנציאליים, ניתן במקרה הזה להתחבר עם עוד כמה פורומים שונים) - ולקבל דילים מוזלים, כמו שקיבוצים או בני משפחות של עובדי חברת הספק מקבלים. אני בטוח מוכן לתרום מזמני בפורומים השונים, על מנת לבדוק כמה אנשים מעונינים לבחון…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש לי ראוטר D-LINK 2650U. אבל אני כבר לא בבזק אלא בהוט ועדיין אני צריך אותו בגלל שיש לי מספר מחשבים ברשת קווית בבית שמקבלים את האינטרנט מהנתב וחיבור אחד אלחוטי שמתקבל גם כן מהנתב. כרגע מה שאני עושה זה מוציא כבל רשת מהמודם של הוט אל הנתב ובשאר החיבורים הנותרים את המחשבים הקווים הרגילים שלי - 2 מחשבים כרגע בגלל שאני לא יכול להקצות איי פי רק 1 כי אני צריך את האלחוטי יותר, בקיצור כרגע הראוטר מוגדר כסוויץ' אם הבנתי נכון לפי פורום אחר, בגלל שהראוטר לא משמש כמודם ומחייג אלא משתמש במודם של הוט שעובד לי ללא חייגן. הכל טוב ויפה כשאני מחבר משהו כמו 2 מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי, כשאני מתחיל לחבר יותר נדמה לי שהוא פשוט לא מחלק יותר IP וזה מתחבר במן קישורית מוגבלת לאחר התחברות בשני מח…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by masmddr,

שלום. חיפשתי בפורום ולא מצאתי, בעיקר כי אני לא בדיוק יודע מה לחפש. יש לי נייד שמחובר לאינטרנט דרך מודם סלולארי. לנייד יש כרטיס WIFI מובנה. האם יש דרך לשתף את החיבור (להפוך את הנייד לhotspot ) דרך הכרטיס האלחוטי? כוונה: הנייד שלי מחובר דרך המודם, נייד אחר יוכל לחפש ולמצוא את הנייד שלי ולהתחבר אליו דרך כרטיס הרשת שלו ולגלוש גם כן. הנייד מריץ Windows 7 Ultimate, מספיק לי שרק נייד אחד אחר יוכל להתחבר. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by Bagheera,

שלום אני צריך המלצה לשירות שיאפשר לי לנטר מרחוק אם מחשב מסוים עובד. במקרה שישנה תקלה והמחשב אינו עובד אני צריך שהשירות יהיה מסוגל להתריע במשלוח הודעות SMS. האם למישהו יש המלצה לשירות כזה בחינם(עדיף) או בתשלום.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם. כיום יש לי רשת ביתית. כלומר יש לי שלושה מחשבים משחוברים לנקודות תקשורות שמגיעים למקום בו נמצא ראוטר TP-LINK שמחובר למודם של בזק. וכן מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי. אני מעוניין לקנות: 1. כונן רשת שיהיה מחובר לראוטר ע"מ שכולם יכולו להיות נגישים לקבצים משותפים ללא תלות אם מחשב מסויים יהיה מכובה. 2. מדפסת רשתית ע"מ לא לקנות לכל מחשב מדפסת אישית. השאלות שלי הם: 1. איזה כונן מומלץ לקנות (לפחות חצי טרה)? היכן ניתן למצוא כונן כזה? והאם יהיה צורך בהגדרות מסויימות? 2. האם יש מדפסת ביתית שיכולה להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי? היכן ניתן לבצע השוואת מחירים למדפסות מסוג זה? 3. האם נכון יותר אם כל המחשבים יגלשו עם חייגן (למעט המחשב עם הכרטיס האלחוטי), או שזה לא משנה? 4. ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by x-dude,

התקנתי WIN7 וביומיים הראשונים לא הייתה שום בעיה, פתאום משום מקום האינטרנט מתנתק לי כל כמה דקות... הבעיה ממש מוזרה ואני לא שיניתי שום דבר בהגדרות. המחשב שלי מחובר לנתב עם עוד 2 מחשבים שבהם אין שום בעיית גלישה באינטרנט ז"א שהבעיה אצלי ב windows. שהוא מתנתק לי ואני נכנס למסך ההגדרות של הנתב שלי הוא מראה לי תצוגה מעט שונה (QQS והוא רואה את המודל של הנתב בתור wireless בעוד שלי יש חוטי). ומתי שהוא שוב מתחבר אני רואה את מסך הקונפיגורציה כרגיל. עזרה תתקבל בברכה.

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. תודה לכל מי שיעזור לי !!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי יש לי דומיין בבעלותי, נרשם דרך LiveDNS מה אני צריך לעשות כדי שיהיו לי תיבות דואר עם סיומת של הדומיין ? יש שירותים מומלצים ? מה ההבדלים ? תודה נתי

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by yogev_23,

אגב אם יש הבדל בנושא בין הרגיל של HOT לבין הUFI החדש זה גם רלוונטי. ברכות ותודות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by -iTaY-,

יש לי עכשיו מודם/ראוטר מבזק Siemens ADSL SL2-141, הוא התחיל לעשות לי מלא בעיות בזמן האחרון. אני מעוניין לקנות מודם/ראוטר חדש ושהטווח קליטה תיהיה גדולה. אני בבזק ו012 במהירות 2.5מגה או זה משנה. תקציב 200-250ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  16. רציתי לדעת האם יש השפעה ישירה או מסוכנת על החלפת אנטנה של ראוטר מאנטנה פשוטה (3dbi) לאנטנה נפרדת חזקה יותר - 8dbi? האם יש השפעות מסרטנות יותר משידור של ראוטר רגיל? השימוש יהיה להגדלת ושיפור האות האלחוטי ברשת הביתית שלי. האם זהו פתרון טוב או שעדיף לחשוב בכוון של AP?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  17. שלום לכולם, בשבוע הבא אני יוצא למילואים של בערך 20 יום ( כן בעסה !) . אני עובד המון עם האינטרנט ורציתי להשאר מחובר לרשת. רציתי לדעת אם למישהו יש רעיון איך אני יכול ליצור גישה לרשת ולהשאר מחובר - כמובן שיש ברשותי מחשב נייד. תודה, אמיר.

18. Started by thebenjamin,

יש לי ראוטר siemens sl2-141 עד עכשיו לא היו בעיות.. היו לי בעיות עם הפינג והמהירות הורדה לפני שבוע בערך.. התקשרתי לבזק בינלאומי.. הם אמרו שזה לא תלוי בהם.. פתאום אחרי 5 דקות הכל הסתדר.. הבעיה שמאז בutorrent כל הזמן שיש לי נפילות במהירות העלאה (אולי אין לי מספיק סידרים, לא יודע.. אבל זה נופל מ48KB/s ל7KB/s ועולה חזרה) וגם ניתוקים.. שקורים כשאני לא על המחשב... אני מתעורר בבוקר.. בודק משהו ומגלה שיש לי IP חדש שהתחבר לפני 9 שעות או 3 שעות.. למה זה? לפני זה החיבורים החזיקו לי ימים ואפילו שבועות... תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by itay_k,

אהלן, יש לי בבית ADSL עם בזק. יש דרך לדבר עם בזק ולקבל כתובת IP קבועה? (על מנת שאוכל לקשר את ה-domain שלי לשם?) או שזה מצריך תשלום נוסף? (ואם כן, אז כמה?) תודה מראש, איתי.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by Cha0stAlker,

היי, אני מתנצל מראש על הבורות שלי ברשתות ובאינטרנט :-X אתמול אחי הקטן שיחק באיזה תוכנה שעושה משהו ל IP (אם אני לא טועה rat משהו), ולפתע השתנה לי ה IP ה"ראשי" (כלומר כשנכנסתי ל whatismyip.com ה IP היה אחר לגמרי). הדבר גרם ב Modern Warfare 2 קשיי התחברות (או שזה פשוט IWNET?) והפך את מצב ה NAT שלי מ Opened ל Strict. מה לעזעזל אח שלי עשה ואיך אני מתקן את הנזק (ושוב, סלחו לי שאני NOOB בכל מה שקשור לאינטרנט ) ?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  21. שבוע טוב! ברשותי נתב TP-LINK TL-WR-641G, ויש לי שתי שאלות: 1. יש לי גם טלפון אלחוטי בחדר, ונדמה ששניהם משתמשים בתדר זהה או מאוד קרוב וזה גורם לכך שאי אפשר לדבר בטלפון של הבית במרחק של עד 5-7 מטר ממנו וזה נורא נורא מציק. אני יכול לשנות את תדר העבודה איכשהו לנתב הזה? 2. כרגע אין בנתב הזה מנגנון QOS, זה מה שנאמר לי באתר לפני כשנה +-. האם אוכל איכשהו לקבל מנגנון כזה, ע"י עדכון קושחת הנתב, לדוגמא? השתמשתי פעם בתוכנה שאת שמה אני לא זוכר כרגע, אבל ללא הצלחה. המחשב של אחי גם מחובר ואני רוצה להגביל אותו לפעמים, זה פשוט לא הלך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. יש לי ראוטר של siemens sl2-141 שמתפקד כמודם כי חיברתי אותו ל linksys WRT54GL . הוא עושה לי בעיות בזמן האחרון , הוא מתנתק כל הזמן ואפילו אם הוא עצמו לא מתנתק אז ההורדות כן. התקשרתי לבזק והם אמרו לי שמודם רגיל הם כבר לא יכולים להביא לי כי אין להם , ואם אני רוצה לקבל ראוטר אחר אני צריך לשלם תוספת מחיר , או לקבל אותו סימנס בדיוק (מה שאני לא רוצה). האם יש איזה עידכון גירסא לסימנס הזה? מה שיש באתר של בזק אפילו יותר ישן מהגירסא שיש עכשיו אצלי (יש לי גירסת תוכנה 3.103). ולסימנס הזה אין אפילו אתר תמיכה של החברה. האם אפשר להשיג עידכון תוכנה ממקום אחר?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by dovrich,

שלום, ברשותי ראוטר של 3COM דגם WL537 כרגע האינטרנט שלי לא חסום וכל השכנים יכולים לגלוש דרכי... השאלה שלי, איך אני נכנס להגדרות של הראוטר שלי? מה איי פי ומה הססמא והשם משתמש? בתודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  24. ע"פ זאפ, כדאי לרכוש את ה-Edimax EW7128G מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הסיפור הוא כזה, עקב צורך בהחלפת ראוטר מקולקל קיבלתי ראוטר שכולל גם קישור אלחוטי. כיוון שאני משתף איטרנט ב-ICS הראוטר למעשה משמש כרכזת ולעת עתה כיביתי לו את היכולת האלחוטית - עד היום לא היה לי בה צורך וגם כרגע היא בגדר בונוס ולא מחוייבת המציאות. השאלה היא האם ניתן להפעיל את היכולת האלחוטית של הראוטר ולשתף את האינטרנט גם באלחוט כשאני נשאר בשיתוף ICS? (הראוטר משמש כרכזת בלבד למחשב אחד שמתחבר לאינטרנט ומהווה שרת איטרנט לכל האחרים) למי שלא זוכר או תוהה מה זה ICS יש דוגמה לתצורת הרשת שלי כאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 עריכה: תיקנתי את המילה נתב (שזה תרגום של ראוטר למעשה, טעות שלי לרכזת שזה המקבילה ל-hub)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.