עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, עקב קפיצת מתח כנראה נשרף נשרפו בראוטר הפורטים של האינטרנט והפפורט הצמוד אליו (כל שלושת הפורטים האחרים תקינים) כרגע אני במצב שיש מחשב אחד שמחובר לרשת דרך חייגן וראוטר עם שלוש פורטים תקינים (wrt54gl עם tomato) האם יש לי דרך לשתף את כל המחשבים באינטרנט (אין לי בעיה להשאיר את המחשב שלי פתוח) ואיך? האם זה יעבוד לחיבורים אלחוטיים? ולסיום אני מבקש המלצה לראוטר חדש באזור ה300 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by aka_katz,

יש לי גירסא 3.104 ויש להורדה גירסא 3.64 אבל באתר יש 2 גירסאות, אחת של אוסטרליה והשניה של ניו-זילנד מישהו פה יודע מה צריך להוריד ? http://www.dynalink.co.nz/cms/index.php?page=adsl2-wireless-4-port-modem-router-rta1025w

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם ושבת שלום. אני סובל זמן מה מהאינטרנט של בזק וגם מהספקית אינטרנט - בזק בנלאומי. אוקיי , קצת פרטים: מהירות : 10 מגה. ראוטר : D-Link DSL-2650U. כמות מחשבים: 2 - אחד מחובר לכבל ואחד לא. דיברתי עם בזק בנוגע לכל הדברים הללו והנה התשובה שקיבלתי מהודעה שהפנתי לנציגה: הודעה מס' 1: "היי אביחי, לפני הכל, צר לי על התחושה שנוצרה ואני אשמח לנסות ולשנות אותה. האם בדקת מול בזק (חברת התשתית) שאכן בוצע השינוי? במידה וכן, שלח לי את שם המשתמש שלך בבזק בינלאומי ואני אבדוק מול התמיכה הטכנית הבכירה שלנו מה עוד ניתן לעשות." עניתי לה. והבאתי לה את השם משתמש הודעה מס' 2 : "בוקר טוב אביחי, העברתי את הפרטים לבדיקה מול התמיכה הטכנית הבכירה שלנו. במידת הצ…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by ravid1234,

יש לי מודם של thomson עכשיו קניתי מחשב חדש והתקנתי windows 7 אבל הוא לא קולט את הדרייבר של המודם גם אם אני מכניס את הדיסק של הוט...! מחפש את הדרייבר או פיתרון אחר לבעיה תודה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 12:43:53 אגב יש לי windows 7 64bit

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  5. לחבר שלי יש מצלמות אבטחה בחנות,הוא מצליח לראות אותן מכל מחשב חוץ משלו עצמו.למה? מה יכולה להיות הבעיה שלו המחשב פורמט אין לו אנטי וירוג הfirewall בוטל מה עוד יכול להיות

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  6. שלום, אני משתמש בראוטר +2 מחשבים , דגם TOMATO על WRT54GL גירסה 1.27 , אני מעוניין להגדיר עדיפות נמוכה מאוד לSTREAMING או לחסום את זה לגמרי לפי בחירתי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  7. Started by Frequency,

יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ומודם נתב ROTAL - RTA1320a אני יודע שאפשר לעשות CSI אבל אז בעצם יש גשר לאינטרנט דרך שני המחשבים כשהמחשב הראשי הוא המגשר ואני רוצה שהמחשב הראשי לא יהיה קשור לזה ואז אחד יכול להיות דלוק ואחד כבוי ולא משנה איזה ועדיין תהיה לי גישה לאינטרנט כתוב על המודם שהוא "מודם נתב" אז אני יכול איכשהו לעשות שהוא יהיה מחובר תמיד לאינטרנט?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by iakovl,

נתב: Linksys WRT54GL V1.1 קושחה: Tomato 1.27 חיבור: L2TP תשתית: HOT ספק: NETVISION 013 IP ספק לחיבור: 212.143.205.253 בקיצור, הנתב נמצא ברשותי כמה שבועות ולאחר העדכון קושחה הכל עבד כרגיל, עכשיו לאחרונה (היום במיוחד) הגעתי למצב שכל כמה שעות הנתב מתנתק מהאינטרנט, בבדיקה בנתב עצמו כתוב שהוא מנסה להתחבר, יש את כל נתוני החיבור של L2TP אבל הוא לא מתחבר אלא נשאר עם הכיתוב "מתחבר" רק אחרי שאני עושה ריסט לנתב הוא מצליח להתחבר ואחרי זמן מסויים שוב נופל החיבור, מה שמוזר פה הוא שלא היה שום שינוי, לפני זה הוא עבד יפה מאוד כשבוע בלי בעיות ונפילות. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם צריך להתחיל לנדנד ל013 בשביל לקבל חיבור ללא חייגן ולחסוך כאב ראש? [br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 1…

9. Started by zahiz007,

שלום, 1. התקנתי WAMP. 2. מוגדר STATIC IP. 3. פתחתי פורט 8080 (ניסיתי גם עם 80, זה לא עבד) 4. יש דף INEDX.HTML בספריה הנכונה. ועדיין אני לא מתליח להגיע מה IP שלי לאתר, אלא רק בצורה פנימית. מישהו יכול לחשבו על עוד פתרון? נתב - Edimax br6204Wg. תודה!

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by stone cold,

טוב אני יעשה סקירה קצרה וגם מעלה סירטון ליוטיוב (הראשון שלי ) של הפתיחה של המוצר בכל מקרה קניתי את הגרסה הזולה יותר (2 ענטנות במקום 3 ולא יודע אם יש יותר אבדלים ) זה עלה לי 209 שקל בחנות מסוימת (לא מפרסם ) וזהו בעצם בכל מקרה פתחתי את המוצר הוא הרגיש לי בסדר -לא הרגיש כמשהו יוקרתי אבל גם לא זבל חוברת ההתקנה הייתה בעברית ולא היה לי הרבה בעיות לחבר -החוברת כולל הסברים גם על חיבורי כבלים וגם על חיבורי ADSL ואני מחובר תשתית כבלים ובזק בינלאומי ספק ברשת החדשה שלהם כרגע נישאר לי לבדוק מחשב שבחדר אחר \WII \וסטרימר רק הסטרימר בתקן N ככה שאני מעריך שזה ישונמך לG או משהו -אחין שלי יושן בחדר הזה כרגע ויש לי סידורים עוד מאט אז אני יעדכן יותר מאוחר או מחר בכל מקרה זה …

• 13 תגובות
    • 7k צפיות
  11. קראתי פה ביקורת על רשת דרך החשמל ובסיכום הכללי הרשת הזאת סבירה אבל הביקורת היתה מ2004 אז רציתי לדעת אם זה השתפר מאז אני מדבר על הHomePlug של בזק, שלפי הביקורת ב"ממון" הוא של חברת Aztech אם אני לא טועה זה המכשיר: http://www.aztech.com/sg/homeplug_hl110e.html מצאתי גם שאמרו שהמכשיר מחובר לכרטיס הרשת - ולכן הכרטיס והמחשב חשופים לפגיעות מקפיצות מתח זה נכון? ונגיד שהמחשבים כבר מחוברים דרך החשמל או דרך כבל איך אני עושה שלשניהם תהיה גישה לאינטרנט גם כשאחד מהם כבוי? כתבו פה בפורומים שאפשר להגדיר את המודם לתצורת נתב לא מצאתי על איך לעשות את זה שום מידע ואם בכלל אני יכול לעשות זאת עם המודם שברשותי (ROTAL -RTA1320a שמסופק מבזק) תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. היי יש לי ראוטר של רוטאל RTA-1025W. רוצה ליצור חיבור אלחוטי של HTPC מהסלון לראוטר שנמצא כ 10 מטר מהסלון. האם המרחק בעייתי? יש קירות גבס בדרך. מה עדיף? כרטיס PCI או USB? אם כבר אז אני מניח שעדיף לקנות כרטיס בתקן N. על איזה דגם של אדימקס אתם ממליצים?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:48:26 דרך אגב, מערכת ההפעלה היא WIN7.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shil_o,

יש לי בבית שלושה מחשבים אחד עם ויסטה אחד עם ווינדוס 7 ואחד עם XP עכשי בעבר שכולם היו XP השתוף היה פשוט אבל עכשיו משום מה מתי שאני רוצה להיכנס למשל לתקיה ששיתפתי הוא כותב שאין לי הרשאה למשאב רשת זה איך אני מסדר את ההרשאות? קראתי את המדריך הזה וזה לא עזרhttp://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. התקנתי במחשב נייח שיש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI. רציתי לדעת כיצד אני יוצר רשת אלחוטית בין שני המחשבים המחוברים לאותה רשת: המחשב הראשון אשר מחובר לראוטר בחיבור קווי והמחשב המחובר בחיבור האלחוטי. עד כה שני המחשבים היו מחוברים בחיבור אלחוטי ולא היה צורך בהגדרות מיוחדות. (לא הגדרתי IP ספציפי). במחשב המחובר בחיבור קווי יש לי Windows 7 ואילו במחשב השני XP.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  15. רכשתי כרטיס רשת TP-Link TL-WN851N PCI למחשב נייח, על מנת להתחבר לרשת האלחוטית שבבית שלי. חיברתי את הכרטיס הנ"ל למחשב והתקנתי את הדרייבר הכי חדש מאתר היצרן. המחשב עם הכרטיס הנ"ל נמצא במרחק של כ-8 מטרים מהנתב Edimax 6524N, משום מה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית הוינדוס מציג שעוצמת הקליטה שלה הינה החלשה ביותר - Very low, אך מצליח להתחבר לרשת. כמו כן, לפי speedtest.net אני מקבל את מלוא המהירות של חבילת הגלישה שלי. סתם מציק לי למה אני קולט על very low? לשם השוואה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית עם מחשב נייד הנמצא ליד המחשב הנייד המדובר, מתקבל חיווי של Very good/excellent.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by matis87,

החלפתי היום ראוטר (הראוטר הישן לא היה מסוגל לקבל 10mb רוחב פס) הראוטר החדש - d-link 2760u עושה קצת בעיות, יש התנתקויות שאני משחק במשחקים ברשת של הPS3 עשיתי internt check בPS3 וזה כתב לי: the router in use may not suppurt IP fragments, and the cummunicatin features of some games mey be restricted. for more details, contect the router manufacturs. מה עושים? אפשר לסדר את זה? חובה להחליף ראוטר? ד"א הם עדיין לא העלו לי ל10mb בנתים זה 4mb אם זה משנה... ד"א אני חדש. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by ag43,

אני מחפש ראוטר שיאפשר ניהול ושליטה מקסימליים על הרשת. המטרה היא שיהיה אפשר להגדיר לכל אחד QOS עולה ויורד ואפילו לסגור סוגים של תעבורה (TORRENT לדוגמא). הטכנולוגיה פחות חשובה (אין בעיה שיהיה תקן G ו10/100), העיקר יכולות ניהול ושליטה. בשאלה היא האם יש ראוטר זול יחסית שמאפשר זאת או שחייבים לעלות לרמות של ראוטרים מקצועיים?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. היי, קראתי את במדריך הבא להגדרת מחשב כנקודת גישה אלחוטית: http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm וחיפשתי את אותו מדריך לXP ולא מצאתי. כל מה שמצאתי באינטרנט זה לעשות את המחשב נקודת גישה כאשר יש לו גם חיבור חוטי לאינטרנט וגם כרטיס רשת אלחוטתי שבאמצעותו הוא ישדר (אד הוק). אבל אני צריך מדריך למחשב עם כרטיס רשת אלחוטי בלבד, שאותו כרטיס רשת גם יקלוט את האינטרנט מהראוטר המרוחק וגם ישדר את האות בעוצמה חזקה... ניסיתי עם תוכנת virtualwifi ועדיין לא הצלחתי...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. ה-D-Link DSL-2760U הוא מודם/נתב אלחוטי בתקן N שחברת בזק מספקת ללקוחות ה-ADSL שלה המוכנים להתחייב ל-3 שנים. כמו כל נתב, גם הוא תומך ב-4 כניסות LAN ובנוסף ליכולת האלחוטית בתקן N, הוא גם כולל שתי כניסות USB המאפשרות לחבר אליו מדפסת ודיסק חיצוני. סקירה מפורטת של הנתב ניתן למצוא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2760U/DSL-2760U.htm

• 1 תגובה
    • 5.7k צפיות
  20. Started by wooper,

יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה שאם אני מנסה להכנס לאתר לפעמים זה נכנס תוך כמה שניות ולפעמים פשוט אי אפשר להכנס לאתר בד"כ זה נמשך לכמה דקות עד שאיכשהו זה מסתדר גם לאתר fresh.co.il לפעמים נכנס ולפעמים מופיע הודעה 400 Bad Request אני מחובר ל 012 זה האתרים היחידים שיש לי את הבעיה הזו

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  21. אהלן יש לי שאלה שמאד מעניינת אותי. האם זה אפשרי שיש כאשר המחשב הנייח שלי מוחבר לרשת בחיבור חוטי ויש לו בנוסף כרטיס רשת אלחוטי שאני אוכל להפוך אותו לראוטר ככה שאני אוכל להתחבר עם הנייד לרשת דרך המחשב הנייח תודה הצלחתי לבד לא רלונטי תודה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  22. שלום לכולם, שאלתי היא כזאתברשותי נתב+רשת אלחוטית) האם מבחינת החוק הישראלי ,חסימת פורטים עי ספקיות האינטרנט הינו חוקי(בתוכנות שיתוף למינהן)? במידה והספק מצהיר בגלוי שהוא חוסם זה תקין? כיצד עלי לנהוג בפנייה לספק האינטרנט שלי ,כשאני יודע בוודאות שהוא חוסם(אל תגידו לי תחליף ספק כולם חוסמים)? האם פשוט אין מה לעשות??וצריך לסבול בשקט? תודה לעוזרים.

• 66 תגובות
    • 12.2k צפיות
  23. Started by orior123,

מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי 6003 LEVEL ONE . איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. Started by sasith2,

שלום יש לי רואטר edimax 802.11b/g ואח שלי מתחבר לרואטר הזה וכל הזמן האינטרנט מתנתק לו וזה גם מראה שהקליטה חלשה מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה בבקשה זה דחוף

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by gabi21,

שלום יש ברשותי סוייצ' של סיסקו מדגם 3750G רציתי לדעת האם יש דרך לקבל את הכתובות ה IP של המחשבים שמחוברים אליו באופן ישיר תודה

• 6 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.