עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הראוטר מחובר לסוויטצ' שאליו מחוברים כל המחשבים אצלנו איך אני מברר מה ה IP של הראוטר שלא מחובר ישירות למחשב שלי אבל מחובר ישירות לסויטצ' בארון תקשורת תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shai11,

שלום לכולם... אז ככה הסיפור שלנו מתחיל: הרשת שלי בבית בנויה על 3-5 מחשבים בערך (תלוי באחים שלי שרוב הזמן לא בבית). כל העסק מחובר ל"סווי'ץ" ומשם למודם שנהפך לראוטר. היה לי אלקטל כחול 150 נראה לי שהחזיק את העסק יפה מאוד 2-3 שנים אבל משום מה היו בעיות בטלפון ומשם זה עבר לאינטרנט ובא טכנאי עם מכשיר כזה שבודק רעשים בקו וכל זה והחליט להחליף לי את האלקטל הנאמן!! וגם חפר לי שנכנס ממש בקרוב ה NGN (נהריה) אני עכשיו עם RTA1320 שגם נפרץ לראוטר ופשוט כל כמה שעות, לא זמן מוגדר ממש הוא פשוט מתפגר והאינטרנט נופל ואין גישה לראוטר דרך האתר שלו ורק ניתוק פיזי מהחשמל עוזר בכל מקרה אני צריך המלצה למודם שיחזיק את כל הסיפור כאן, בעיקרון מחליף לאלקטל הנאמן רק תגידו דגם ואני אשיג אותו כבר, אבא ש…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אחר הצהריים טובים, אז כבר שנים שאנחנו באינטרנט של הוט ו012 ותמיד היינו עם אותו שם משתמש וסיסמא בשני המחשבים... משום מה מאז שעעלנו את המהירות אינטרנט בהוט ל12 מגה(כולל ראטור/מודם אלחוטי דגם: אמביט) אז יש בעיות במודם הטומסון ... במחשב של המודם/ראוטר האינטרנט תמיד עובד אבל כל פעם במהירות שונה ובטומסון לא עובד שמנסים להתחבר הוא כותב שיש בעיה עם השם משתמש והסיסמא(בבדקתי וזה תקין) (ב012 לא העלנו את המהירות וזה עדיין 2.5) אם אני יעלה את המהירות ב012 אז זה יסתדר לדעתכם? גם היציבות של המהירות באמביט, וגם האינטרנט בטומסון? נ'ב אני יודע שזה טיפשי שאני מחזיק 2 מודמים.. אבל זה זמני עד שאקנה כרטיס רשת אלחוטי...

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  4. יש לי כמה שאלות בקשר לחיבור מחשב לרשת, אשמח לא עזרה אפשרית! כי אני לא מבין בזה כל כך יש לי נתב רשת אלחוטית בחדר עבודה ששמה נמצא גם המחשב ושמה גם בדר"כ עובדים שאר המשפחה עם המחשבים הניידים עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה חיבור רשת בחדר שלי, חוטי וגם אלחוטי. האפשרויות הן ככה: 1.אני יכול להעביר כבל רשת לחדר שלי בלי בעיה, אבל הבעיה שהקליטה מהחדר עבודה לחדר שלי לא משהו ואני רוצה גם רשת אלחוטית בחדר. האם אפשר שיהיו 2 נתבים על אותה רשת? ואם כן איך? לחבר בכל רשת? עם עוד חיבור מודם? 2. אפשר שהראוטר יהיה במרכז הבית ולהעביר כבלים לחדר עבודה ולחדר שלי, הבעיה שבלחץ עוברים 2 כבלים בקירות בבית וצריך לפחות רק 2 לחדר עבודה. האם אפשר לפצל כבל 1 לכמה? האם אני חייב לחתוך לפצל אותו? או אפשר …

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  5. 4 פורטים כולל שליטה במקלדת ועכבר צריך שיהיה תמיכה של DVI לפחות באחד או שניים מהפורטים אין צורך באודיו מחיר עד 1000 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. בוקר טוב, יש לי את הראוטר/מודם המשולב של הוט (AMBIT ). כיון שרק במחשב שמחובר אליו היה אינטרנט במהירות גבוהה, ניסיתי לבדוק אם הוא מוגדר כ PPPEO, כדי שאני לא סתם אקנה כרטיס רשת אלחוטי. בקיצור נכנסתי ל 192.168.0.1.. ובנסיון חיפוש והגדרה של הPPPEO כנראה שדפקתי משהו והאינטרנט לא התחבר... אחר כך ניסיתי להתחבר דרך החייגן הישן(איך שהתחבר לפני שעברנו לראוטר/מודם) ואז האינטרנט עבד... אני רוצה להחזיר את זה לאיך שזה היה שלא צריך את החייגן כדי להתחבר אבל הבעיה היא ש192.168.0.1 לא עולה.. פשוט לא עולה... מה אפשר לעשות כדי להחזיר את זה? ומישהו יודע אולי מה עשית שגרם לזה לא לעבוד בלי החייגן? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 12k צפיות
  7. Started by s87,

אני צריכה המלצה על ראוטר + מודם יש לי שתי מחשבים נייחים ועוד נייד האם זה יווצר בעיה בעת החיבור של שלושת המחשבים לרשת אחלחוטית?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  8. שלום אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי - רצוי תקןN יש לי ראוטר אלחוטי EDIMAX BR6524N האם כדאי להשתמש אלמנטים המתחברים ל USB? תודה מראש שייקה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  9. שלום לכולם! נרשמתי לחבילת גיימרים אצל בזק בין-לאומי לפני כמה חודשים והייתי בבלוק IP של 82.80. לפני מספר שבועות שמתי לב שאני מקבל IP בבלוק 109.67. מה אתכם? פשוט לפני שאני מתקשר לבזק בין-לאומי ושואל אם חלה טעות אני רוצה לבדוק מה המצב אצל שאר הלקוחות.

10. Started by artv8,

שלום. יש לי מחשב נייד עם וינדוס_7 ומחשב נייח עם וינדוס XP. עשיתי רשת ביתית, כמובן שדאגתי שיהיו באותה קבוצה, ובנייד אישרתי לו בהגדרות מתקדמות להתחבר עם מחשבים אחרים ולשתף וללא סיסמא וכו'. בנייח שיש לי וינדוס XP המחשב מזהה את המחשב הנייד (שמחובר באופן אלחוטי - ועובד מצויין) כחבר באותה קבוצת עבודה. אבל במחשב בנייד אני לא רואה את המחשב הנייח. אני משתמש בנתב של בזק D-Link DSL-2650U. מה יכולה להיות הבעייה ? (השתדלתי לתת את כל הפרטים)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, שאלתי היא כזאתברשותי נתב+רשת אלחוטית) האם מבחינת החוק הישראלי ,חסימת פורטים עי ספקיות האינטרנט הינו חוקי(בתוכנות שיתוף למינהן)? במידה והספק מצהיר בגלוי שהוא חוסם זה תקין? כיצד עלי לנהוג בפנייה לספק האינטרנט שלי ,כשאני יודע בוודאות שהוא חוסם(אל תגידו לי תחליף ספק כולם חוסמים)? האם פשוט אין מה לעשות??וצריך לסבול בשקט? תודה לעוזרים.

• 66 תגובות
    • 11.8k צפיות
  12. כרגע אני עם 2.5 מגה, ברצוני לשנות את המהירות ליותר גבוה, בדגש על סטרימינג מהיר וגלישה מהירה. כמובן שזה ביחס לתקציב. הציעו לי 4 מגה ב109 ש''ח, שווה או לא?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום יש לי בבית רשת כזאת: בקומה למטה יש ראווטר חוטי שממנו הולך כבל לכל אחד מה4 חדרים. אבל אני רציתי גם שיהיה אלחוטי בקומה העליונה אז הוספתי בחדר שלי ראווטר אלחוטי, והוא מחובר בכבל רגיל למחשב שלי, ובעוד כבל לראווטר שלמטה. הכל עובד מצויין חוץ מדבר אחד, אני לא יכול לשתף קבצים בין המחשב שלי שעובר דרך הראווטר הנוסף לבין המחשבים האחרים שעוברים רק בראווטר הראשון. בכאילו המחשב שלי לא שייך לרשת הביתית... איך משנים את זה? הראווטר החוטי הוא Edimax והראווטר האלחוטי הוא Linksys WRT54G תודה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  14. יש לי כרגע ראוטר של בזק SIEMENS.. עכשיו יש לי בעיה בקליטה בקומה למטה עם מחשב נייד.. מה יתן לי פתרון יותר טוב HOMEPLUG או ראוטר תקן N של בזק? לפתרון של בעיית הקליטה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  15. יש לי בדירה תשתית בקירות להעברת חוטי תקשורת/אודיו. כרגע מועברים שם כבלי אודיו לרמקולים בלבד. אני רוצה להעביר באחד מהצינורות כבל רשת, שיעבור מהמחשב בחדר לטלויזיה בסלון, ויחובר לסטרימר. הבעיות: 1. אין לי את הכלי שמלביש ראש על כבלים חשופים 2. אני לא יודע בדיוק מה אורך החוט בקיר (אין לי מושג איפה הוא עובר) אז הכי טוב זה יהיה גלגלת עם חוט רציף ארוך (מסוכך) - אין לי. 3. נראה לי די פשוט להעביר את הכבל החדש בתוך הצינור הקיים (צריך רק לקשור בין החוט החדש לישן, ולמשוך) - אבל אף פעם לא עשיתי דבר כזה, ואני מפחד שהחוט יקרע באמצע - לא רוצה לבדוק את העצבים של הבעל בית... בקיצר - אם מישהו כאן טכנאי רשת ויש לו את כל החומרים+כלים ורוצה לבוא לעזור לי עם העניין הזה (תמורת תשלום כמובן), שיצור…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  16. אני מתעניין לקנות אנטנת WI-FI עם קליטה חזקה, נתקלתי במכשיר הזה שמסוגל לקלוט WIFI בטווחים של 2-3 ק"מ. עד כמה זה נכון, מישהו התנסה? תודה.

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. הסתדרתי.תודה.לנעול.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by Shasoosh,

התנתקתי מהם לפני חודשיים בשל בעיות של איטיות באתרים בארץ ובחול וקרטועים בלתי פוסקים בסטרימינג, במיוחד ב Youtube האם מישהו יכול להעיד שהבעיה סודרה? (כרגע אני באורנג' אבל משלם הרבה יותר בחודש)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש Access point שידע לקחת רשת אלחוטית מAccess Point אחר שנמצא באותו הקומה ולשדר למחשב דרך LAN. אם יש כזה שיש בתוכו גם HUB זה יהיה מצויין. אבל יכול להיות עם פורט אחד לLAN. אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף. האקסס פוינט צריך להיות מחובר לממיר לוויני, ככה שזה לא שימוש מאסיבי. ראיתי את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=28063 האם הוא יתמוך? ואם לא איזה דגמים יתמכו. תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. אהלן רכשתי את ה DLINK DIR300 ומשום מה מהירות הגלישה שלי הרבה יותר נמוכה ברשת הביתית מאשר שהמחשב מחובר עם הכבל לראווטר , מהירות חיבור עם הכל זה 100 מגה ועם האלחוט זה רק 54 , אני מחובר ל 1 וחצי מגה , האם זה תקין ? תודה

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום, שבוע שעבר השתדרגתי למהירות 8Mb אצל בזק בינלאומי עם תשתית של בזק. היו אצלי מבזק בדקו את הקו שכהל מתאים אצלי למהירות כזאת, אבל משום מה יש לי ניתוקים חוזרים ולפעמיים האינטרט מפסיק לעבוד ולא חוזר עד שאני עושה ריסטרט לראוטר. (מחובר למודם מדגם simens 02-010) עכשיו התופעה חוזרת גם שאני רוצה לבוא ומתחבר לממשק של הראוטר אז כל שנייה הוא מוציא לי דף שאי אפשר לעבוד בדף זה, כאילו אין אליו תקשורת. אבל אם יושבים ומתעקשים בלחיצות וניסיונות חוזרים אז אפשר לשנות הגדרות פה ושם.. יש לציין שעד לפני השדרוג לא היו לי את בעיות אלה, אבל את הבעיה שלהיתחבר לממשק כן היה ורק מאז שאני עם Win 7. בXP הכל עבד כשורה.. איפה הבעיה? שיש עומס על הראוטר מהמירות והוא מתנתק? או לא יודע.. מח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by oggio,

שלום לכם! אני צריך לרכוש כרטסי רשת אלחוטי (USB) חדש, אז חשבתי כבר לרכוש כרטסי רשת בטכנולוגיה N. כרטיס הרשת שראיתי הוא בתקן N ורשום שהוא draft 2. ידוע לי שהתקן אושר רק בספטמבר האחרון ולפני כן יצאו שני drafts, השאלה שלי, אם אני אקנה כרגע כרטיס שהוא draft 2, ובעתיד אני אקנה ראוטר שהוא certified n (לא draft), האם אפשר יהיה לעבוד אחד עם השני על תקן N או שתהיה לי בעייה? אשמח לתשובה מאנשים שיודעים ולא השערות. תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אהלן חבר'ה, כמה שאלות לי אליכם. 1) יש איזשהו ראוטר ממולץ? ראיתי את ה 3COM 3CRWER10075 בזאפ, השאלה היא אם אין משהו חדש יותר וטוב יותר.. 2) את הכרטיסי רשת האלחוטיים אני צריך איכשהו להתאים לראוטר, או שהכל תומך בהכל? 3) המודם החוטי שלי נשאר מחובר לכבלים בקיר ואז אני מחבר את הראוטר למודם, או שאני יכול לחבר את הראוטר ישר לשקע של הכבלים בקיר? תודה,

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  24. אין ברירה אלא להתקין אותו בממ"ד (והקליטה צריכה להגיע לקומה למעלה), לכן חשוב שיהיה חזק. תודה רבה ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. היי לכולם אני קצת חדש פה .... יש לי שאלה אני מנסה לשתף מדפסת ברשת הביתית שלי הנה קצת מפרט על הרשת : ראוטר EDIMAX שמחובר למחשב שלי עם מודם של הכבלים מערכת ההפעלה WINDOWS XP SP3 בכל המשחבים שברשת (כמובן שמדובר ב-HOME EDITION) בכל מקרה שיתפתי את המדפסת אבל אני לא מצליח לראות את המחשבים ברשת הביתית זה ההודעה שאני מקבל "אין אפשרות גישה ל-MSHOMEייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה רשימת השרתים לא זמינה כעת " תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים