רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
דיברתי כרגע עם בזק בבקשה לעדכן גרסה לראוטר הזה המוקדנית אמרה שאין להם וגם אחרי שאמרתי לה שידוע לי כי יצאה גרסה חדשה יותר היא אמרה שהיא באמת לא יודעת על כלום ביקשתי לאפשר לי להחליף אותו והיא אמרה שאין בעיה היא שמה אותי בועידה יחד עם אחת מבזק סטור והיא הסבירה לה שבגלל שמדובר בראוטר הספציפי הזה אני לא צריך להביא אותו עם החבילה סגורה כמו שקיבלתי אותו ומדובר בתקלה במכשיר האם יש להבין מכך שיש איזה שהיא תקלה חומרתית במכשיר שעדכון גרסה לא יעזור או שזו תקלה שתתוקן בהמשך ע"י עדכון גרסה למכשיר? היא גם אמרה שההתחייבות תרד במידה ואני אקח מכשיר אחר מה שעוד יותר גורם לי לחשוב שהם ממש מצפים מאיתנו להחליף אותו אם מישהו יודע יותר ויכול להוסיף אז בבקשה .. כי אני די בדילמה פה ואם כבר מחליפי…
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי נתב ישן NETGEAR wgr614 עד כמה שאני מבין הוא עובד בתקן 802.11g 54mbps ויש לו אנטנה אחת. הבעיה העיקרית שלי היא שלא קולטים טוב את הרשת האלחוטית בקצה הבית בקומה מתחת. הנתב ממוקם בחדר ביטחון וזה כאב ראש בשביל להוציא אותו משם כי הוא מחובר שם בכבל לכמה מחשבים. חשבתי אולי להחליף נתב לאחד שעובד בתקן n במהירות 300mbps עם שתי אנטנטות, השאלה היא האם נתב חדש ויותר מתקדם יתן לי באמת קליטה יותר טובה או שלא בהכרח. אשמח להמלצה על נתב עם סיגנל חזק שיהווה שיפור משמעותי מהנתב הנוכחי.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 12 מגה של בזק בין לאומי והוט בחיבור ישיר של המודם האינטרנט עובד בסדר, אחרי חיבור של הרואטר (trendnet tew 431brp) בצורה חוטית האינטרנט נורא איטית (בSPEEDTEST.NET יצא לי שהחיבור שלי הוא 0.85) איך מסדרים את זה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי דריבר, חיברתי את הראוטר למודם וגם ישירות למחשב (עם כבל). ניכנסתי לממשק הגדרה שלו וניכנסתי ל-Wizerd. וסימנתי שם PPOE או משהו כזה (PPP over Ethernet או משהו כזה), שמתי את השם משתמש והסיסמה של החשבון שלי בנטויזן ועשיתי ואין אינטרנט. נכנסתי להתקשרות ועשיתי לו "תקן" והוא לא מצליח לחדש את ה-IP. אין לי אינטרנט או DNS או DHCP. מה הבעיה ואיך לתקן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור היום או מחר לספק אינטרנט חדש, על חבילה של 5000/512 בADSL. אני מתלבט בין בזק בינלאומי לנטויז'ן. מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר התחילו בעיות איטיות חמורות, בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה או בעומס של הספק או התשתית, אבל לקראת הערב התחלתי לחשוש שהבעיה אצלי ... בכל מקרה, פניתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ובדקתי איתו את כל העניין. התוצאות הם כאילו: כאשר אני מתחבר ישירות למודם (ללא הראוטר) הכל טס. כאשר אני חוזר לעבוד עם הראוטר הכל זוחל עד לא זז בכלל. עשיתי איפוס הגדרות לראוטר, נתתי לו לנוח קצת בלי חשמל, ביצעתי עדכון "קושחה", אבל כלום לא עזר. הספק והתשתית שלי הם בזק ובזק בינלאומי (15 מגה). האם הלך לי הראוטר, או שיש אולי יש לכם רעיונות אחרים ? אם באמת הלך לי הראוטר (מה שכנראה קרה) אשמח לשמוע הצעות לראוטר חדש. יש לי עכשיו את ה Linksys wrt54gl שעד עכשיו הוא היה מעולה. עריכה: בדיוק כשסיימ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אנחנו מחוברים היום דרך תשתית DSL וספק 018 בחבילה של 100/5 (בפועל, 85/3 במחשבים). אנחנו שוקלים לעבור לסיבים ופתאום יש כמה תשתיות (אנלימיטד, בזק, פרטנר ...) וספקים שעובדים עם תשתיות ספציפיות. 1. איזה תשתיות סיבים קיימות היום? (עוד משהו חוץ מאנלימיטד, בזק ופרטנר?) 2. האם בניין מחובר רק לתשתית אחת? או שיכול לגם להיות מחובר לכמה תשתיות? (נראה שהבניין שלנו מחובר לתשתית Bfiber אבל לא לפרטנר או unlimited). 3. איזו תשתית סיבים מומלצת? נשים מחיר בצד, יש הבדלים משמעותיים בין התשתיות? תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם. אספתי היום מבזק סטור את הנתב- מודם הנ"ל הגיע עם הגרסא החדשה ולאחר ריבים והגדרות פועל סבבה עם פורטים פתוחים היכן שצריך הבעיה היא שאני אוהב לעבוד דרך 1.0.0.138 אבל נראה שחסרות שם הגדרות שמופיעות רק ב bnet.bezeq.co.il ומשום מה לאחר זמן מה כאשר אני נכנס לאתר הזה של בזק הוא מראה לי את הטבעת טעינה אבל הטבעת לא מפסיקה להסתובב והפרטים לא עולים.. כרגע זה לא מפריע לי ההגדרות סבבה והכל פועל. אבל איך אני מתקן את זה שהאתר של בזק יעבוד טוב? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה. ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים, 2 מריצים WIN7 ו2 אחרים WIN8. בכל מחשב יש מספר תיקיות שעשיתי להם שיתוף לקריאה עבור EVERYONE. 2 מחשבי ה7 יכולים לגשת לתקיות בכל המחשבים ברשת. מחשבי ה8 מצליחים לגשת רק לתקיות של אחד ממחשבי ה7. לתקיות ב7 השני אין גישה ממחשבי ה8. רק מה7 הראשון ניתן לגשת. מה צריך לעשות כדי לפתור בעייה כזאת??
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי שני מחשבים, האחד פועל על מערכת הפעלה ווינדוס XP, והשני על 2000 professional. למחשב שעליו מותקן XP מחובר מודם ה-ADSL, ולמחשב זה יש כרטיס רשת נוסף שמחובר בעזרת כבל מוצלב לכרטיס הרשת שמחשב השני, שעליו מותקנת מעק ההפעלה 2000. מה עליי לעשות בכדי לשתף את החיבור בין שני המחשבים? (אנא אם שאלה זו נשאלה בעבר, הפנו אותי אליה כי באמת חיפשתי אותה במשך שעה וחצי לפני כתיבת שאלה זו, ולא מצאתי אותה).
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
אני רוצה לפתוח שרת לטיים ספיק, בשביל זה אני צריך את האיפי החיצוני ולא הפנימי כמו שהראוטר נותן לי. איך אני יכול לקבל תאיפי החיצוני ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... ברשותי המודם של HOT בתשתית כבלים (חיוג ל 012). והראוטר האלחוטי 3CRWER100-75 מישהו יכול לעזור לי לייצר חיבור אלחוטי (בלי חיוג עדיף - שהראוטר יישאר מחובר גם בלי מחשב תומך). תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם משהו מכיר את הנושא אז שישלח הודעה או בפרטי או בכל מקום זה פשוט דחוף ביותר !!! תודה
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת-- 1)כתובת של שרת זמן (אם אפשר אחד שלא מתבלבל עם שעון קיץ וחורף) 2)האם מקובל\כדאי להשאיר את הראוטר דלוק 24\7? 3)כיצד להשתמש בפונקציית IP סטטי? 4) הגדרות FIREWALL? 5) האם אפשר לגשת איכשהו דרך האינטרנט אל הLAN? (שיתוף וכו')
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני בעל מחשב אחד שולחני ADSL 5MB משתף קבצים לא צריך אלחוטי מחפש מודם או נתב שיתן יותר מהמממודם שיש לי מבזק לשיתוף קבצים איזה כדאי ? למה ?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי חברה, היום היה אצלי טכנאי, והוא תיקן אמנם את הבעיה עם התשתית ועכשיו אני מצליח לגלוש בחיבור ישיר למודם אבל יש ברשותי ראוטר 1043V2, שעד היום עבד סבבה ועכשיו הוא לא עובד, אני מקבל משולש צהוב גם בחיבור ישיר אליו וגם בחיבור אלחוטי. (הראוטר כמובן מחובר למודם) בהגדרות של המודם ב-WAN Connection Type כאשר אני לוחץ על detect אני מקבל static IP ולדעתי זה אמור להיות Dynamic IP, ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר אבל כלום לא עוזר. יש לכם רעיונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בבית יש לי רשת אלחוטית תקינה לגמרי שעובדת פיקס. הבעיה היא שיש לי חדר למטה (50-60 מטר מהראוטר) שהוא מעין מחסן, כלומר הוא לא ממ"ד ולא מאובזר כמו ממ"ד (יש בו רק נקודות של חשמל ושל יס). מהמחסן לא ניתן להתחבר לאינטרנט כרגע כי זה רחוק וכאן עולה השאלה - איך אני מחבר את המקום הזה לאינטרנט? אין נקודת של טלפון אבל כן יש נקודת כבלים (יס כיום)... ניסיתי לחבר את הראוטר לממיר של יס (דרך כבל רשת) אבל חוץ מניסיון חביב לא הגעתי רחוק מדי. איך אני יכול לחבר את החלל הזה לאינטרנט של הבית? קראתי שאפשר בעזרת ריפיטר ובעזרת חשמל ואני צריך עזרה והכוונה מכם איך לפתור את הסוגייה... חשמל נראה לי פשוט, אולי פשוט מדי ומכאן החשש גם. אם אפשר גם להעריך פחות או יותר מחירים כי כידוע סטודנטים …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שיותר זול אבל לא סתם זבל יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים עם XP האם אפשר לשלוח ממחשב למחשב הודעה מתפרצת שתוצג למקבל על המסך ? ובכלל האם אפשר לשלוח הודעות ממחשב למחשב ?
-
- 13 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה אנלימיט וכמו כל בנאדם נורמלי מוריד דברים (חוקים כמובן ) מביטורנט ואימיול הבעיה היא שההורדה ממש איטית... באקספי שהיה לי יש פירצה לבעיה של 4226 (יותר מ 8 חיבורים לשניה) בויסטה לא מצאתי אף תיקון לבעיה... למישהו יש פתרון??? :bash:
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יכול להיות שכל הרעש עזר? כי כבר חודש אולי יותר לא היו לי בעיות עם הגלישה ב012 או עם הטורנטים. הכל עובד חלק אפילו hwzone עולה במהירות נורמלית לעומת השנה שהיה לוקח לו קודם. מעניין....
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המקסימום שהצלחתי להוריד עם שני ספקים דרך הראוטר זה רק 5.6, לא יודע איזה הגדרות אם זה המגבלה של האפלוד בזמן ההורדה. מישהו מצליח לקבל את המקס שזה 6.250 בתור החבילה ?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת לראוטר עכשיו יש לי את המודם של סמסונג החדש (aht-e300) שבזק מוכרים עכשיו האם אני צריך לקנות בשבילו האב או לקנות ראוטר ואיזה סוג לקנות וכמה עולה. תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה ל- AP. יש לי ניסיון טוב עם D-Link (וקצת פחות טוב עם Edimax) בתחום. אבל אמרתי שאבוא לכאן להמלצות. אז אם יש דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-