עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by GalBrill,

לאחר שלקחתי מבזק את הראוטר החדש שלהם, שתומך בפרוטוקול N חיברתי אותו בבית לפי המדריך. שינויים לפי מה שאני יודע וקראתי, לא הביאו אותי לתוצאה המבוקשת מה שאני מעוניין הוא פשוט - להתחבר עם המק שלי אליו במהירות של 300 (אני מוכן להתפשר על 270 ) שום דבר שעשיתי לא עזר, אלא רק ניתק לי מכשירים אחרים שלא תומכים בהגדרות שונות כגון 40MHz לא מצאתי איך לגרום למכשיר לדוגמא לפתוח שתי רשתות במקביל כמו שמכשירים אחרים עושים, אחת של 2.4GHz והשניה בו זמנית על 5GHz מישהו הצליח להביא את המחשב שלו להיות מחובר במהירות שכזו? אני אשמח לכל עזרה שהיא... מה שאני תמיד מקבל זה:

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. Started by r1plet,

שלום, יש לי שאלה בסיסית וקטנה מתוך סקרנות. אני מחובר ברוחב פס 4מגה ב013, ושמתי לב שבכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המודם שלי (D-Link 2650U), ה-ISP המוצג באתר SPEEDTEST משתנה, לפעמים זה NetVision, לפעמים broadband for PT ולפעמים ADSL users, לא ממש התייחסתי לכתובות האיי פי אבל הן גם משתנות בכל פעם (גם כשעדיין כתוב אותו שם הISP באתר). לא ערכתי בדיקות מדויקות אבל זה נראה כאילו יש הבדלים מזעריים לכאן ולכאן במהירות אותה אני מקבל בתוצאות של SPEEDTEST, בין ה"חיבורים" השונים אותם אני רואה תחת שמות שונים באתר, מה זה אומר? האם יש למה להתייחס? האם יש סיכוי שיהיה עדיף לשחק עם המודם עד שהאתר יראה שאני מחובר כביכול לISP בשם X כדי להנות מביצועים מקסימליים? כרגע אני מחובר כבר כמה ימים (…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Mr. Durden,

שלום רב, ברשותי נתב Edimax BR-6424n המחובר למודם כבלים, מחשב נייח המחובר קווית ומחשב נייד המחובר אלחוטית לנתב. אני רוצה לחלק את רוחב הפס (2MB) בין המחשב הנייח והנייד. אודה מאוד אם תעזרו לי בביצוע ההגדרות.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by WarNet,

היי, אני מחובר דרך בזק+בינלאומי.(2.5M) יש לי שני שקעים לחיבור טלפון. אחד בסלון והשני בחדר. המחשב מחובר לנתב שמחובר בחדר. קניתי PS3 שמחוברת לטלויזיה בסלון והאינטרנט האלחוטי עובד לאט. אז האם זה אפשרי לחבר נתב נוסף בסלון שאליו יחובר ה-PS3. תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by RayZ,

קניתי ראוטר בשביל לנתב את האינטרנט לרשת אלחוטית בבית, הבעיה היא שאני לא מבין בנושא כלום ולכן אין לי שליטה על הנפח ששאר הבית יתפוס. לכן אנסה להסביר מה אני מנסה לעשות. המחשב הנוכחי הוא המחשב אליו הראוטר יחובר, הראשי כלומר. אני רוצה שהמחשב הזה יקלוט את מלוא רוחב הפס כל הוא לא תפוס. העניין הוא שאני גם רוצה ששאר המחשבים שיתחברו ברשת יוכלו לתפוס רק אחוז מקסימלי מסויים מרוחב הפס בלי שיהיה ניתן לעקוף את זה. מהי הדרך הכי יעילה לעשות זאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM 3CRWER100-75 ואני גולש בכבלים דרך בזקבינלאומי 2.5 מגה. הבעיה, כשאני מבצע בדיקת הורדה באתר של בזקבינלאומי כעבור כמה שניות החיבור לאינטרנט מתנתק.כל פעם. תחילה חשבנו שזה הראוטר נדפק אבל הוחלף לי לחדש וזה עדיין קורה. המודם הוא של מוטורולה.SB5101 עדכנתי כבר את התוכנה FIRMWARE של הראוטר וזה לא עזר. האם למישהו יש פתרון לבעיה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Okopel,

קבלתי מאחותי ראוטר אלחוטי שהיה לה בבית והיא כבר לא צריכה. יש בבית יש אינטרנט קווי עם מודם wow usb modem ale 130. היא הביאה לי siemens sl2-141. ניסיתי להחליף ביניהם וכו' ולא הצלחתי. כתוב בהוראות באינטרנט שצריך איזה כבל LAN...חובה? לי בראוטר העכשווי יש כבל כזה מרובע עד לUSB של המחשב ועוד כבל מהמודם לטלפון וזה מספיק לי. כבל LAN יפתור לי את הבעיה? 2.האם ניתן לחבר את המודם לשקע טלפון אחר ולמחשב אחר(2 מודמים על אותו קו טלפון)? תודה, מקווה שלא חפרתי מדי...

8. שלום חברים, יש לי מצלמה של רשת AXIS ועד היום היתה מחוברת דרך מודם של בזק ורוואר של 3COM ופתחתי לי פורטים ב-Virtual Servers (יש לי IP קבוע) שלשום החלפתי רוואטר של בזק ל-D-link מדגם2760U זהה ל-2650U רק תוספת של טכנולגיית N כמו כן פתחתי תחת NAT ו-Virtual Servers את הפורטים של המצלמה. הוספתי שם גם את הפורטים של אימיול והכל בסדר לגבי האימיול. משום מה את הפורט שפתחתי למצלמה שם אני לא יכול להתחבר מבחוץ. LOCAL אני כן מתחבר אליה אבל חיצונית לא מצליח לראות אותה. האם ב-NAT תחת Virtual Servers שם פותחים פורטים? מישהו מכיר את הרווטאר הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by XpideR,

שלום יש ברשותי את הראוטר של בזק dlink 2650u ואת הראוטר dlink dir300 איזה מהראוטרים עדיף ? הראוטר של בזק קצת חלש בקליטה יש לי ביית קומה אחת ואם אני נמצא בקצה השני של הביית הקליטה לא ממש טובה ולפעמים ישלו גם קריזות שפתאום אני לא מוצא אותו בכלל רק אחריי כמה ניסיונות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. החיבור הוא ADSL . נכון לעכשיו אני משתמש במודם aztec ,הכל עובד בצורה תקינה . רציתי לעבור לראוטר אלחוטי ומרוב שיש הרבה כאלה אני לא מבין מה כדאי לי ומה אני צריך :-\ הלכתי לאיבוד .. כרגע יש לי בבית : א.מחשב נייח אחד בחדר . מחבר למודם באמצעות כבל רשת ב.מכשיר PS3 אחד ,גם באותו חדר. מחובר למחשב ע"י כבל רשת מוצלב ב ICS . מבחינת נתבים יש בכלל הבדל מה אני לוקח? השימושים שלי : -אני משתף קבצים (מוריד יחסית הרבה וגם משתף כמובן ) -לשחק ברשת.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by bg1987,

אז ככה, בזמן האחרון, יש לי בעיה שאני לא יכול לראות וידאו בסטרים, זאת אומרת, זה לא טוען את הסרט חלקית, אם אני מחכה מספיק זמן פס הטעינה מתמלא עד הסוף במכה, ואז הסרט פועל. אבל זה מבטל את כל העניין של סטרימיניג ואפשרי לצפות רק בDRAMATIC CHIPMUNK (כי לוקח לסרטון איזה 20 שניות להטען). למשהו יש רעיון מה הבעיה? אינטרנט 2.5 של 012 כבלים. הראוטר הוא BR-6204WG EDIMAX המודם הוא SB5051 של מוטורולה. נ.ב. בקשר לשרשור הקודם, בדקתי גם בלי QoS, זה לא משנה הרבה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by maorbarazani,

אני עובר לתשתית הוט - ונפרד מהמודם\ראוטר סימנס האהוב שלי. החלטתי לפנק את עצמי בראוטר לינקסיס לפי מה שביררתי לדגמים הישנים יותר כמו ה 54gl+g2 אין אופציה להקצות כתובות IP לפי כתובת MAC של כרטיס רשת. הדגם הכי "זול" שמצאתי שיש לו את האופציה הזאת זה ה120N. אך רצה הגורל ואחד האנשים ששאלתי אמר שה120N (בלי לפרט משום מה) הוא לא דגם טוב. הייתי רוצה לדעת אם באמת יש כזה הבדל בין ה120N ל160N. ואם בכלל שווה לקנות את ה160N או משהו אחר לגמרי?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. יש לי חיבור ADSL 8 מגה עם מודם נתב של Dlink 2650U. מכיוון שיש לי בנוסף ראוטר של Linksys WRT160N תומך DD-WRT שאני מעדיפה להשתמש בו כראוטר, הגדרתי את ה-Dlink שיעבוד בתור מודם וחיברתי אותו ל-Linksys. בחיבור קווי הכל תקין אך הלפטופ שלי מסרב להתחבר אלחוטית. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי בלפטופ אך זה לא עזר. בינתיים החזרתי את ה-Dlink להגדרות ברירת מחדל ועכשיו הלפטופ מתחבר בלי בעיה, אך עדיין הייתי מעדיפה להשתמש ב-Linksys בתור ראוטר. בזק לא מוכנים לקבל בחזרה את ה-Dlink ולתת לי במקומו מודם רגיל. איך גורמים ל-Dlink לעבוד בתור מודם ושזה לא ייצור בעיות עם החיבור האלחוטי בלפטופ? אודה לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אתמול קניתי DIR-615N של dlink והגדרתי אותו די מהר , שמתי לרוב ה wireless clients שלי הגדרות חדשות (צריך רק לטפל בwii ) ובנתיים זה במצב עובד אבל לא בדוק 100%. לפני כמה שבועות הייתי תקוע בלי אינטרנט בגלל שהספק אינטרנט שלי השאיר אותי באוויר. רציתי לשחק במשחק steam אבל בגלל שלא פתחתי את הoffline mode מראש לא יכלתי לשחק . ניסיתי למצוא משהו פתוח ולא היה כלום בסביבה. אני נמצא במקום די מרכזי ברחובות וקומה רביעית . מדי פעם היו בקשות מהשכן שלי שאין לו אינטרנט להתחבר לשלי וממש לא היתה לי בעיה לתת לו (אחיו יותר מחובר טכנולוגית ובימינו אנשים התרגלו לאינטרנט בכל מקום). אז אני חושב לעשות משהו קטן ופילנטרופי רשת אלחוטית פתוחה אבל אני הולך להגביל רוחב פס באופן אגרסיבי - משהו כמו 5-10% …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. השאלה בכותרת!! האם אפשר פשוט שכל הפורטים יהיו פתוחים אוטומטית?? התאיישתי כבר בלפתוח פורטים!!

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  16. המטרה היא לשלוח הודעה ממחשב לקוח למחשב שרת ,ולראות שההודעה הזאת חוזרת אל הלקוח כאשר אני השרת, הכל בסדר אבל כשאני הלקוח , אחרי שאני כותב echoserver IP 1500 במקום INPUT אני מקבל.. כלום =\ ניסיתי גם עם echo_ver2 1500 אבל עדיין אין לי את האפשרות לנסות כתוב משהו ולראות אם זה חוזר . יכול להיות שהוינדוס חוסם משהו ,כלומר הפיירוול??

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by Posford,

אני מחפש לקנות נתב תקן N איכותי אך צריכים לא מיוחדים מיידי, משתמש ממוצע. מחשב ראשי - כבל רשת. מחשב נייח - WIFI. 2 מחשבים ניידים - WIFI. וסלולארי אייפון - WIFI. טווח קליטה 10-20 מ' אלחוטי. אני מתלבט בין הדגמים של הנתבים הבאים: Edimax BR-6424n או Edimax BR-6524n - האם שווה להשקיע עוד כ-150 ש"ח בערך? נותן תמורה או שאפשר להסתפק בדגם לפניו? אגב למה יש לו שלושה אנטנות? והאם לדוגמא אני מעוניין לחבר אנטנה אחת או שניים והקליטה מספיקה, זה בסדר? השלישית שלא מחוברת לא פולטת קרינה מהיציאה שלה נכון? ואיזה כרטיס רשת מומלץ יותר: Edimax EW-7711UMn nLITE - חיבור USB רגיל. או Edimax EW-7711USn nLITE - תוספת של עוד 20 שקל בערך והוא עם אנטנה. אם האנטנה רק כדי לשפר את הקליטה, אז לא צריך כי ללא…

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Aviv C,

אני חושב על קניית מחשב נייד בשביל העבודות של האוניברסיטה (אין לי עוד מקום בבית בשביל מחשב נייח). הבעיה העיקרית שעולה כשאני חושב על זה היא החיבור לאינטרנט. כרגע יש לי בבית מחשב נייח עם מודם רשת (מתחבר בכבל לכרטיס רשת). (כתוב על זה B-FOCUS router 270PR). איך אני אוכל לחבר את הנייד לאינטרנט? אני יכול לקנות עוד מודם רשת בשבילו ולחבר אותו? אני יכול לעשות רשת אלחוטית ולשתף אותה עם שני המחשבים? הרשת האלחוטית נראית לי כמו בלאגן די גדול: 1) עולה הרבה כסף (?) 2) צריך לדבר עם הספק או תשתית (?) 3) מה הטווח קליטה (בכל הבית? יש לי בית 10x10 מטר בערך)? 4) אני לא כל כך מבין בכל מיני ראוטרים ומתגים וכאלה. מישהו יכול לייעץ לי מה הדרך הכי טובה?

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by japani,

שלום אני רכשתי נקודת גישה אלחוטי מדגם TP-LINK TL-WA501G . רשום באתר שאפשר להגדיר את הנקודת גישה ככרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד (מצב c(Client Mode. ברצוני לחבר אותו למחשב נייד שיש בו כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה , מערכת הפעלה WINDOWS 7 האם מישהו יודע איך עושים זאת אשמח לעזרה .. מפרט מלא : נקודת גישה/ הגברה אלחוטית המוצר משמש כיחידת הגברה נוספת לפתרון בעיות, כיסוי הרשת האלחוטית. מתאים לכל סוגי הנתבים - Universal Repeater יכול לשמש ככרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד Client Mode מהירות העברת נתונים 802.11G/B 54Mbps Extended Range - טווח שידור/ קליטה מוגדל עד פי -3 מנתב רגיל. טווח שידור בתוך הבית 200 מטר (indoor) טווח שידור מחוץ לבית 830 מטר (outdoor) אנטנה פריקה 3dbi מחבר SMA חיב…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. שלום חברים, אפשר לקבל מכם המלצה לרוואטר אלחוטי מבזק? מה כדאי לבקש? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום אני מחפש כרטיס רשת ל-HTPC כאשר המרחק בין הראוטר למיקום הHTPC הוא כ-20 מטר קיו ישיר כאשר יש בדרך 2 קירות. חשבתי על הכרטיס של edimax 7128g הוא יעשה את העבודה? עוד דבר יש ברשותי ראוטר של siemens sl2-141 שקיבלתי מבזק האם במידה ותהיה בעיות קליטה אפשר לקבל מהם ראוטר טוב יותר(משהו יודע על דגם אפשרי)? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by alonz1,

אחרי שכתבתי את האשכול הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457815.0 לא ממש קיבלתי תשובה כמו שאתם רואים אז החלטתי להמר ולקנות ראוטר שימליצו לי בחנות קניתי את Edimax 802.11n BR-6424n אני לא ממש יודע איך להתקין אותו אז פשוט הימרתי. הוצאתי את הראוטר הקודם וחיברתי את החדש (חוט לחשמל , חוט למחשב וחוט למודם) נכנסתי לאינטרנט כדי להתעסק בהגדרות שלו (כמו שכתוב בחוברת הדרכה) אך אבוי ! אין אינטרנט מה לעשות ? :s05:

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  23. שלום על איזה ספק אתם ממליצים שנותן להוריד חופשי. ורצוי ללא התחייבות אני כרגע עם נטויזן במהירות 2.5 במחיר 25 ש"ח ובהתחייבות לשנה (אבל המהירות על הפנים, לא כמו שהיה פעם) תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  24. ניסיתי לבצע זאת ב-XP דרך NETWORK CONNETCTIONS ואז DISABLE אבל נורית ה-INTERNET ממשיכה להבהב כך שנראה לי שהראוטר עדיין מחובר לא? תודה

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  25. שלום, אני מחפש פתרון לחיזוק הקליטה מהאינטרנט לאזורים נרחבים בבית, כרגע המצב הוא שהמחשב הראשי עם הראוטר נמצא בקומה השניה ואין אפשרות להזיז אותו משם, ובקומה למטה הקליטה חלשה מאד וכמעט שלא ניתן לגלוש. דיברתי עם בזק ונאמר לי שהם לא מספקים פתרונות כאלה, ושצריך לפעול לבד. אין לי נתב ישן כך שאצטרך לקנות את הציוד. הבנתי שמדובר ב Access point. אבקש המלצה לציוד לא יקר שיעשה את העבודה. כמו כן מידע לגבי תהליך ההתקנה וההגדרה, האם העניין מסובך? תודה וחג עצמאות שמח, חגי.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.