רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך שמישהו יעזור לי בהקמת רשת אלחוטית כבר קראתי את המאמרים באתר של netchife אבל הנסיונות שלי כשלו אז הנה איך הרשת הולכת מחשב 1 כרטיס רשת אלחוטי מערכת הפעלה WINDOWS 7 מחשב 2 נתב שמחובר אליו מערכת הפעלה windows xp במחשב 1 עם WINDOWS 7 הצלחתי להגדיר בלי בעיה וגם לראות את הקבצים שבמחשב 2 וגם להעביר במחשב 2 עם windows xp לא הצלחתי לראות את הקבצים צריך בבקשה עזרה ???
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
האם אני יכול להפיץ אי-מייל (נניח ל- gmail) ואז לעקוב לאן גילגלו אותו הלאה? כי ראיתי חברה ששולחת מיילים ואומרת שעל כל הפצה שלו היא מקבלת כסף מאיזה ספונסר.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
http://www.hometheater.co.il/forum44 הלינק מקשר לפורום רשתות וק"ב באתר avisrael.com , אני מניח שחלקכם מכירים וחלק לא. בחלקו העליון של הדף מופיעים זוג שרשורים - האחד מיועד ללקוחות רגילים והשני ללקוחות עם תעדוף (private ngn וכו') יש שם הוראות מלאות ותוכנה שאחד מחברי האתר כתב שמיועדת לבדוק את איכות החיבור שלכם.... מומלץ מאוד מאחר וזה הרבה(!) יותר אמין מכל מיני speedtests למינהם וכו'.התכנה תבדוק את הקישור שלכם להמון מקומות בעולם ועורכת המון מבחני השוואה. בשרשורים שם מופיעים גם הקריטריונים לקביעת האם החיבור שלכם תקין או לא (ספוילר - הוא לא) בהצלחה ותהנו - או יותר נכון - היכונו להתאכזב. כמובן שכל הקרדיט לavisrael.com ולכותב התכנה nirsoft
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. אני מחפשת משווק למוצרי לינקסיס. מכירה את חב' טק-דטה, אך הייתי שמחה להכיר חברה אחרת דומה לה אך יותר טובה.. תודה מראש-
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קיבלתי שיחה מבב'ל ונאמר לי שהם משדרגים אצל הלקוחות את החיבור לתיעדוף טוב יותר או משהו בסגנון ושנדרש רק לשנות משהו במחשב. מישהו יודע על מה מדובר?
-
- 22 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני צריך לבית של ההורים שלי ראוטר , תקן N ממש לא חובה רק שיהיה יציב ללא ניתוקים , כי אני בא לשם רק פעם בשבוע או שבועיים . ושיהיה קליטה טובה לבית בן שתי קומות . אני קונה רק עם PAYPAL אז תביאו לי בבקשה המלצה מאיביי או DX וכולי . תודה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר חצי שעה שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (משתמש בלפטופ+נטסטיק) נבדק בלפטופ ובמחשב הנייח בשתיהם הוא נתקע ב-looking up למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי תקן N של אדימקס (99% בטוח שזה של אדימקס). הבעיה היא שכל פעם שהמחשב הזה מחובר לרשת האלחוטית, הראוטר קורס! והאינטרנט נופל בכל הבית! אם הייתי באמצע הורדה במחשב אחר אז זה נופל. זה קורה בתדירות גבוהה! סרקתי את המחשב נגד ווירוסים באנטי ווירוס מעודכן וזה לא מצא שום דבר! לא יודע מה גורם לזה ??? יש הצעות כלשהן? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להצפין את הראוטר שלי בהצפנת WPA2, אבל המושגים מבלבלים אותי, וגם אחרי שהצלחתי לגרום לראוטר להפסיק להראות לי הודעות שגיאה, אני לא מצליח לחבר אותו. עזרה, בבקשה~ PS. אם מישהו יכול להסביר לי איך לחסום כתובות MAC או משתמשים או IP עם הראוטר הנ"ל אני אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שהאינטרנט אצלינו לא זז בשעות העומס. אח שלי מתלונן כל הזמן הזה שהוא לא יכול להיכנס לשרתים של משחקים ולאחר בדיקה שערכתי על המחשב שלי זה באמת נכון. בשעות הבוקר\לילה אין בעייה להתחבר וגם בעבירו אותנו ל 24 שעות לניסיון לחבילת הגיימרים והבעייה נעלמה למשך זמן זה. זו ממש סחיטה כל העסק הזה של חבילת הגיימרים. אני לא מדבר על פינג קצת גבוה או איטיות - אי אפשר כלל להתחבר לשרתים כל שעות העומס. זה קורה לעוד אנשים או רק אצלינו? כל פעם שמדברים עם התמיכה שלהם , אחרי כל הבדיקות שלהם, התשובה היא אותה תשובה - תוסיפו כסף ותתחברו לחבילת הגיימרים!! על מה אני משלם בדיוק כרגע?? על שימוש באינטרנט בשעות הבוקר ובשעות הלילה?? אנחנו חושבים פשוט לעבור חברה (מגיעים לנו 3 חודשים חינם עוד…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא בהכרח אלחוטי. בסביבות 300-400 ש"ח. צריך לדעת להתחבר לבזק ולHOT. אני מעדיף ראוטר עם מספר חיבורים (כך שאני לא אצטרך SWITCH בנפרד). תודה, אופיר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה מחשבים בבית שכולם מחוברים לאותו הראוטר וגולשים דרכו אני מעוניין להגביל רוחב פס של מחשבים מסויימים. איך אני עושה את זה? חיפשתי קצת ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שכוללות את האפשרות הזאת בין שאר הדברים אבל הן עולות כסף והרבה. הרואטר שלי זה ה smart box של אורנג' ואין שם אפשרות כזאת. יש תוכנה קטנה וחינמית שיכולה לעשות את זה? או דרך אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר במהירות 1.5M אבל בשבועות האחרונים הגלישה ממש איטית, בדקתי בspeed test וגם באתר של בזק והמהירות היא בערך 0.5M והפינגים על הפנים בסביבות ה700 ויותר לחו"ל ומעל 250 בארץ. העניין הוא שזה קורה רק כשאני מחובר דרך הראוטר, אם אני מתחבר ישירות למודם אז המהירות בסדר גמור, הראוטר הוא TP-LINKwr641g. יש למישהו רעיון מה הבעיה? יכול להיות שהראוטר נדפק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחדשתי בLinksys WRT120N חדש ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכו. חיבור ישיר כן עובד. אני מחובר דרך 018 על תשתית של כבלים. הקושחה של הנתב מעודכנת ל1.0.4. כמה שאני מנסה לשחק עם ההגדרות בL2TP, הנתב מסרב להסתנכרן עם המודם (THOMPSON). לתמיכה הטכנית של 018 אין רעיון חוץ מלהחליף את הנתב. כרגע אני גולש עם נתב EDIMAX הישן. יש למישהו רעיון של מה לחפש ואיפה?
-
- 40 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה להוריד למערכת הפעלה 7 תודה
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים, 2 מהם מחוברים באמצעות USB אלחוטי לראוטר במחשב שלי. בשתי המחשבים הנ"ל האינטרנט עבד מעולה, עד שפירמטתי את אחד המחשבים. עכשיו הוא כאילו מסרב לקלוט את הUSB (קולט לכמה שניות רק רשת אחת של אחד השכנים כנראה, וגם אליה לא מצליח להתחבר, ואחר כך מראה שלא מחובר בכלל האינטרנט האלחוטי). התקנתי את הדרייבר כבר כמה פעמים, ניתקתי וחיברתי את 2 הUSB שברשותי, שום דבר לא עוזר. במחשב השני שמחובר עם הUSB האינטרנט עובד מעולה, כך שהבעיה היא לא בראוטר. הUSB נקרא Accel Poz Wifi 802.11b/g V1.2 תודה רבה לכל מי שיכול לעזור. (קצת דחוף אחותי יושבת לי על הראש )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על ראוטר אלחוטי. נתונים: בית 3 מפלסים - בלוקים (לא בטון), צריך שתיהיה קליטה טובה מאוד (בשלושת הקומות במיוחד בקיצוניות) המרחק (בגובה) מהמפלס התחתון להעליון הוא כ 5 מטרים (מקסימום). דרוש ראוטר כולל כרטיס רשת מספיק חזק לקליטת הרשת האלחוטית. תקציב עד 400 (ניתן חריגה במקרה הצורך של 100 ש"ח) לראוטר כולל כרטיס הרשת. שיהיה ראוטר אמין, שלא יהיו ניתוקים. ושיספק את הסחורה תודה[br]פורסם בתאריך: 7.05.2010 בשעה 14:45:13 שמתי עין על שני נתבים BR-6524N WRT54GL עכשיו לעוד כמה נתונים. יש לי מחשב נייד במפלס התחתון שכרטיס הרשת שלו בתקן BG ומחשב מפלס העליון שצריך בשבילו כרטיס רשת. חשבתי על לחבר את המחשב הנייד באופן ישיר לראוטר ולקנות כרטיס רשת למחשב השני (בכל מקרה אני צריך ע…
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק FIFA עכשיו נכנסתי להגדרות של הראוטר עכשיו מה אני עושה כדי לשחק פיפא? מה צריך לרשום? הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, שידרגתי לחבילה של 5 מגה (ספק + תשתית=כבלים דרך נטויזן). עד עכשיו היתה לי חבילה של 1.5 מגה והכל עבד בסדר גמור. ראטור של EDIMAX BR6524N . ** עריכה - אני גם ללא חייגן ** כאשר אני מבצע בדיקת מהירות שאני מחובר קווית לראוטר דרך האתר של נטויזן אני מקבל מהירות של 1.5 כאשר אני מבצע בדיקת מהירות שאני מחובר קווית לראוטר לתשתית אני מקבל 5 מגה. כאשר אני מחובר ללא ראוטר אני מקבל מהירות של 5 מגה ספק+ תשתית(באתר של נטויזן) ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. ניסיתי לאתחל אותו. עדכנתי את הגרסה האחרונה 1.58 אשמח לקבל רעיונות נוספים תודה ניר
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה הקמתי בבית רשת חוטית ואלחוטית - השחלתי כבלים (cat5e) בכל הבית (5 נקודות), חיברתי אותם לשקעים בקיר, בארון תקשורת חיברתי את הכבלים בחיבור רגיל לסוויטץ' של dynamode. את הסוויץ חיברתי לראוטר של edimax והראוטר מחובר למודם של הכבלים (עם חייגן פנימי). מהראוטר יוצא עוד חיבור לטלוויזיה. כעיקרון, הרשת עובדת (פחות או יותר). הבעיה היא שיש לי המון ניתוקים - במיוחד במחשב הנייח (מותקן עליו windows 7). השאלה שלי היא כזו - קראתי שבין ה-switch ל-router צריך לחבר כבל מוצלב. חיברתי כבל רגיל והרשת בכל זאת עובדת - אם אני אחבר כבל מוצלב זה יפתור לי את הבעיה של הניתוקים ?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הראוטר הוא 6204WLG של EDIMAX המודם הוא ALCATEL השחור 5 נוריות, החיבור הוא ADSL במהירות 2MB DOWNSTREAM ואם אני לא טועה 160Kb UPSTREAM. אחותי מסתמכת באופן מלא על שידורי טלויזיה מחו"ל, ולכן את כל הסדרות שבהן היא צופה היא מורידה דרך הTORRENT. הבעיה היא שברגע שהטורנט מתחיל לעבוד, החיבור האינטרנטי מנוטרל לחלוטין, ועד לכמה שניות אחרי שסוגרים את הTORRENT אי אפשר לגלוש ו/או לבצע שום פעולה עם הקישור האינטרנטי. ראוי לציין ש: 1. המהירויות שהטורנט מוריד בהן, משביעות רצון, אבל זה לא מגיע למהירות של מעל ל120Kb שזה כחצי מרוחב הפס שלנו. 2. הפורט שהTORRENT משתמש בו פתוח בROUTER. 3. ניסיתי להגביל את הUPSTREAM, אך לא הייתה השפעה. 4. לא פעם הראוטר בכלל מתנתק מהאינטרנט בזמן שהטורנט פתוח. איזה…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הצטרפתי היום לשירותי ה - ngn של בזק למהירות 10 מגה. אני אמור לקחת מחר את המודם שיאפשר לי לגלוש במהירות זו. אני משתמש בבית בראוטר של לינקסיס החדש - wrt160n אותו אני מחבר למחשב, כך שאני לוקח מבזק רק מודם (ולא ראוטר נוסף). מהסיבה שלא כל מודם תומך במהירויות כאלה, השאלה שלי היא האם הראוטר הזה יאפשר לי לגלוש במהירות כזו ב - ngn. אני מניח שכן, הרי מדובר באחד הראוטרים החדשים והטובים שיש כיום - רק רוצה להיות בטוח.... תודה רבה מראש!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי תואם... אני צריך רוחב פס די רחב בתוך הרשת כדי להעביר הרבה קבצים... אז חשבתי על תקן N שיש לו 300Mbps. אני צריך המלצה לראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים בתקן N עד 400 ש"ח (שנייהם ביחד) ולמי שמבין, כדאי לקחת 300Mbps או ש54Mbps יתן לי אותם ביצועים? וכדאי ללכת על תקן N או להישאר על G? בכל מקרה אשמח לקבל המלצה על חומרה איכותית בגדר התקציב.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שמתי לב שמאז השדרוג לגרסא החדשה אני רואה את נתון ה-OVERHEAD, יש לציין שהוא מאד גבוה ובמהירות הורדה של 1000KBS עומד על כ-100+. הדבר קורה גם ב-UP ביחס דומה פחות או יותר... הייתי שמח לדעת מה זה, והאם מדובר בתקלה ?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני נאבק בהגדרות של נתבים אלחוטיים של 3COM בקונפיגורציית WDS (Repeater). הנתבים הם מסוג 3CRWDR101A-75 ו-3CRWER100-75, וכל אחד מהם - לחוד - פועל כהלכה. בנוסף, שני הנתבים מעודכנים לגרסאות התכנה האחרונות הזמינות מאתר 3COM. שני הנתבים מזהים אחד את השני - אבל לא מעבירים תעבורה הדדית. מחפש עזרה בהגדרה... תודה, dd.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-