עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התחדשתי בLinksys WRT120N חדש ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכו. חיבור ישיר כן עובד. אני מחובר דרך 018 על תשתית של כבלים. הקושחה של הנתב מעודכנת ל1.0.4. כמה שאני מנסה לשחק עם ההגדרות בL2TP, הנתב מסרב להסתנכרן עם המודם (THOMPSON). לתמיכה הטכנית של 018 אין רעיון חוץ מלהחליף את הנתב. כרגע אני גולש עם נתב EDIMAX הישן. יש למישהו רעיון של מה לחפש ואיפה?

• 40 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. ה-TL-WR1043ND של חברת TP-LINK הוא נתב אלחוטי בתקן N הכולל 4 כניסות קוויות של 1Gbps וכניסת USB לדיסק חיצוני. בשלב זה, זהו הנתב המתקדם ביותר של החברה שהיא אחת מהיצרניות הגדולות בעולם של מוצרי תקשורת לסביבה ביתית. בסקירה ניתן למצוא פירוט של תכונות הנתב ובדיקת ביצועים מעמיקה. לעיונכם -- http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by GreenApes,

אוקי אני משחק בBattlefield במולטי וכל פעם אחרי כמה דקות אם אני בחדר עם ping די גבוה זה יוצא לי ולפעמים בping נמוך אני משחק יותר זמן. אבל כל פעם זה יוצא לי וכותב לי שגיאה כזאת: אני לקוח 012 עם תשתית של Hot. יש לי חבילת גלישה רגילה. בבית יש לנו שתי מחשבים אחד מחובר לראוטר והשני שזה שלי מתחבר לרשת האלחוטית של הבית. יש לנו ראוטר של אדימקס. ואני רציתי לדעת עם לפני שאני משתדרג לחבילת גיימר(עדיין לא בטוח שאני קונה חבילה כזאת) יש עוד דברים שאפר לעשות בשביל למנוע את ההיתנתקות הזאת כל פעם שאני משחק. כי הרבה אנשים והרוב שיש לי 012 כמו שלי אין להם את הבעיית ההתנתקות הזאת. אז מה אני יכול לעשות לפני שאני עובר לחבילת גיימר?עם זה פתיחת פורטים וכו'... אני לא כלכך מבין בעניין…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by galz,

האתר לא עולה, ומתקבלת ההודעה הבאה Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, support@walla.net.il and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Apache/1.3.37 Server at tech.walla.co.il Port 80 כל אתר אחר שנכנסתי אליו אי פעם עבד חלק. באקספלורר וואלה כן עובד.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Armageddon1,

איך אפשר להתחבר ממחשב אחד עם שיתוף אינטרנט ושיהיה 2 כתובות IP . למחשב הראשי IP רגיל ולמחשב אחר IP וירטואלי . שיהיה 2 IP ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by David_K,

ההיתי עד עכשיו עם חבילת גלישה של 4MB בבזק + בזק בב"ל אבא שלי החליט לשדרג את האינטרנט ל5 מגה ב150 שקל ,הבדל של 10 שקל לעומת החבילה הקודמת ,בזק הציעו את נתבי הN שלהם בשקל תשעים כמו שכתוב באתר האינטרנט אז הלכנו לבזק ולקחנו את הNETGEAR DG834N , סך הכול עובד אחלה עד עכשיו ,עוד לא ניסיתי להעמיס עליו קשות על ידי הטורנט ,אבל זה יבוא בהמשך ממשק המשתמש שלו יחסית נוח לשימוש ,לא הכי מסובך בעולם ,הממשק של הASUS 604G היה יותר גרוע התרשמות ראשונית ,היא שהנתב עובד מעולה עד עכשיו , יש לו כמה חסרונות ביניהן העובדה שאי אפשר להגדיר QOS ,לפי האתר של NETGEAR הנתב עושה זאת אוטומטית , כדי להכנס לדף ההגדרות של נתב צריך לאפס אותו מסיבה לא ברורה כול כך בזק שינתה את ססמת הגישה ולא ציינה לאיזה ס…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בתקופה האחרונה, מאז שעברתי לWINDOWS 7 64BIT מתנתק לי הרבה האינטרנט. זה אף פעם לא היה קורה בעבר. איך אני יכול לבדוק ממה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by shimeoni,

שלום לכולם ! אני מחפש דרייבר לנתב מסוג : br -6204 w l g של edimax מישהוא יודע איפה אפשר להשיג ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  9. יש מצב שיהיה שם בזמן הקרוב ? אולי מישהוא מהוט יכול לתת הערכה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. שלום חברים. במהלך היום יש לי גישה לשתי מחשבים מחשב ביתי ומחשב עבודה. ברצוני ממחש העבודה לגשת למחשב ביתי בצורה בטוחה. חשבתי להקים VPN אבל אני לא מבין בזה. המחשב הביתי נמצא מאחורי ראוטר ואני לא רוצה לפגוע בהגנה של כל הרשת הביתית שלי. כמו שאמרתי חשבתי להקים VPN רק שאין לא מושג איך ואז להתחבר ל VPN של עצמי מהעבודה ולגשת למחשב שלי ב RDP. אשמח להצעות איך להקים VPN או להצעות אחרות של חיבור שתי מחשבים מרוחקים פיזית בצורה מאובטחת, כאשר אני אומר מאובטחת אני מתכוון שלא תיהיה גישה לחיבור מבחוץ (כלומר סניפר לא יראה מה עובר בין שתי המחשבים [זו הסיבה שבגללה חשבתי על VPN כי שמעתי שהחיבור הוא מאובטח]) ובלי לפגוע באבטחה של הרשת הביתית שכוללת עוד מספר מחשבים. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by nitayc1,

שלום, יש לי את הראוטר של 3COM 3CRWER100-75 האם ניתן להגביל/לקבוע מהירות מקסימלית לכל מחשב ברשת? -לדוגמא: להקצות רוחב פס למחשב אחד מקסימום 2.5MB וכן הלאה והאם הראוטר הזה יכול להוות בעיה לאינטרנט 10MB? והאם ברשת הNGN יש צורך במודם חדש (כרגע יש לי את ה- TNN- AZTECH 600E) ?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. Started by dyn,

שלום, כרגע יש לי בבית שני מחשבים, אחד אלחוטי ואחד נייח ומזרים מדיה שחיברתי לטלוויזית HD. הראוטר שלי תומך בתקן b/g כך שהמחשב הנייד מתחבר אליו לאינטרנט, הוא גם תומך ב b/g (הנייח מחובר בכבל רשת). לעומת זאת המזרימדיה עובד עם אנטנה בתקן, ולכן השאלה שלי היא כזו, האם תיהיה אפשרות להתחבר דרך האנטנה האלחוטית של המזרימדיה אל הראוטר שלי שעובד בתקן b/g ולהעביר דרך הרשת סרטים ותמונות למזרימדיה?? או שאני אצטרך לקנות ראוטר שתומך בתקן N כדי להתחבר לאנטנה האלחוטית של המזרימדיה.. אם כן אז אני אצטרך לקנות למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, כדי שגם הוא יוכל להתחבר לראוטר... תודה מראש על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by b3ta0,

שלום בשבוע האחרון קיימת אצלי בעיה עם חיבור לאינטרנט. אך זה התחיל אחרי חומרה שהוחלפה במחשב שלי, ואחרי זהצצו עוד כמה בעיות, מה שגרום לי לחשוב שאולי יש בעיה במחשב. כך שאם רק אני חווה את הבעיה, אבקש עזרה בפורום חומרה. אני מחובר עם כבלים הוט וספק 018 עם חייגן. אני מתחבר עם החייגן ואינטרנט עובד, אך כל כמה דקות אייקון החייגן משתנה למצב של Acquiring netowrk address, וההודעה הבאה מופיעה ב Event Viewer: Your computer was not able to renew its address from the network (from the DHCP Server) for the Network Card with network address #. The following error occurred: The semaphore timeout period has expired. . Your computer will continue to try and obtain an address on its own from t…

• 33 תגובות
    • 6.9k צפיות
  14. הוצא לי קן טלפון של בזק בינ"ל על תשתית האינטרנט - VOB. רציתי לדעת כמה זה תופס מהרוחב פס של האינטרנט. האם צריך פס רחב יותר, האם שיחה וגלישה בו זמנית יפגעו אחת בשני?

15. Started by or_doc,

אהלן. יש לי נתן SMARBOX של אורנג' אבא שלי התקשר אליהם להתלונן שיש נפילות והם שינו משהוא בהגדרות. בT43 יש בעיה, הוא מתחבר לרשת, גולש כמה דקות ואז מראה כאילו הוא מקושר לנתב ואין אינטרנט ספציפית במחשב. אפילו לא נכנס לממשק של הנתב. עכשיו הנתב מוגדר לשדר בB/G ובתקן N הלא רשמי 130Mb/s. מה שכן המחשב מתחבר לנתב של השכנים ושם אין בעיה. עכשיו אני לא יודע איפו הבעיה כי IBM פשוט מעמיסים על המחשב תוכנות. יש תוכנה כזאת שלהם ששולטת על כל המחשב ובנוסף תוכנה של אינטל לכרטיס אלחוטי ולא כולל התוכנה של חלונות. בסוף הגדרתי לו לעבוד על הממשק הפשוט והטוב של XP. מה שכן פעם בראוטר LINKSYS הקודם שיניתי פעם לCH11 או משהוא כזה והכרטיס רשת לא קלט בכלל. הCH מוגדר 6 עם זה משנה. למישהוא יש מושג מה הבעיה…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  16. Started by sonick,

מישהו יכול לחוות דעה על ראוטר אלחוטי של trendnet תקן N? דגם TEW-639GR http://www.midicom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4305 או TEW-633GR http://www.midicom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4045 הדגמים קיבלו ביקורות טובות גם ממשתמשים ב- newegg וגם בבדיקות של cnet ו- smallnetbuilder אשמח לשמוע אם מישהו התנסה עם אחד מהם

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by omrik10,

יש לי בעייה שרוחב הפס בשעות העמוסות יורד מ 2.5 מגה ל פחות מ 1 מגה. לדוגמא אתמול בערב היה 0.7 מגה, עכשיו מוקדם בבוקר יש 2.5 מגה. ניתקתי את הראוטר חיברתי את המחשב ישירות למודם, ועדיין הבעייה קיימת. זאת אומרת שהבעייה אצל הוט ולא אצל הספק. דיברתי עם התמיכה של הוט והם בדקו ואמרו שהכל תקין ובעצם אין מה לעשות. אני רוצה לדבר מחר עם השרות לקוחות שלהם. רציתי לדעת לפני זה, האם יש מה לעשות? או שככה זה בכבלים? האם ב UFI הבעייה לא קיימת?

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by galr10,

בשעה טובה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס 10/100/1000 מעוניין לבנות רשת המטפלת בעיקר בהעברת קבצים גדולים ועבודה עליהם (סרטים) יהיה המחשב הישן (אפשר להחליף לו לכרטיס 10/100/1000) PS3 והחדש ה-PS3 מחובר קווית הראוטר ומודם2760U של בזק להבנתי הראוטר לא תומך ב1G קווי, אך יש לי התחייבות עליו לבזק לעוד שנתיים האם בשביל 2 המחשבים רצוי להוסיף נתב תומך ב-1G , האם משמעותי ? האם כדאי לחבר דיסק רשת ? האם USB2 יספיק להירויות גבוהות האם ניתן לרכוש נתב כמו DIR655 DLINK ולשלבו מול המודם ? מה יהיו צוארי הבקבוק ? תודה, גל

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום! אחי הקטן מיתלונן כל הזמן שהמשחקי און ליין ממש ניתקעים מש מקרטע כל כמה שניות(יש לציין שזה בחלק מהמשחקים),אז אמרתי אולי בעיה במחשב,אבל זה לא!! כי ניסיתי גם במחשב שלי שיש לו 4GB RAM ומעבד חזק E8400 וגם אצלי אותה בעייה,הדבר היחידי שעלה לי שזה הספק שלי נטויזן,כי אצל חבר שלי זה לא ככה והוא בבזק בינלאומי למה זה יכול להיות קשור?

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by Liran.D,

שלום רב, אם אני קונה ראוטר אלחוטי ומחבר אותה בבית שלי אז יהיה לראוטר IP כמו לרשת הבייתית שלי? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום, האם ניתן להגיד ראוטר TP LINK 541 כ AP MODE??? תודה.

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by Posford,

רשת וחמישה מחשבים מחוברים. כדי להיכנס לאחד המחשבים לדוגמא אז אני נכנס Start > Run ואז רושם שם: \\IP של המחשב ונכנס רואה מה שתפתי. האם יש פקודה שאפשר להיכנס ולראות את כל המחשבים ברשת ולראות מה כל אחד שיתף? ואם יש לי מחשב ברשת שלא שתפתי שם שום דבר, אפשר בכל זאת להיכנס לכונן שלו?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי היום edimax 7206apg מכיוון שהמחשב בסלון שלי לא קולט את הראוטר שנמצא בחדר. אחרי שהתקנתי אותו ניסיתי להתחבר דרך המחשב בסלון, אך הוא כותב לי: Limited Connectivity - no internet access, מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 19:32:35 רציתי לציין שיש לי ראוטר linksys wrt54gl והתקנתי עליו firmware של dd-wrt[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 19:41:16אני אשמח אם מישהו יוכל לדבר איתי במסנג'ר וכך להדריך אותי איך לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד !בתודה מראש, טל.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  24. Started by adlanm,

שלום כשאני מעביר קבצים בתוך הרשת בין WIN 7 ל-XP אני מקבל מהירות תעבורה של 11 מגה זה נראה לי מאוד איטי נתב Edimax BR6434N

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש תוכנה שתהיה אלטרנטיבה ל NETLIMITER תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים