עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כשהגדרת ברירת המחדל של זיהוי שרתי DNS אוטומאטיים מהספקית מופעלת - הראוטר מזהה את השרתים כמו שצריך, אך אתרים לעיתים מסרבים להטען וה Resolve לוקח מס' שניות. גם בעת ביצוע בדיקת פינג בסיסית, לפעמים ישנו דיליי של מס' שניות עד שהבדיקה מתחילה לרוץ בשוטף, מה שבמצב נורמלי אמור להיות מיידי, ללא כל השהיות. התופעה נכונה לכל אחד משלושת המחשבים שלי ברשת, כולם ב DHCP - רק שעבור המחשב הראשי שלי הוגדרה Reserved Address לפי ה MAC של כ. הרשת. כשאני מבטל את האפשרות לזהות את כתובות השרתים אוטומאטית ומקבע את אותן הכתובות בדיוק, הכל עובד נפלא - בכל אחד מהמחשבים ברשת. תחילה חשבתי שזה קורה רק עם בזב"ל, אך כעת, עם CCC - אותן התופעות. האם קיבוע הוא הפתרון? או שמא מדובר ב Faulty unit / Faulty user, …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי אשמח לעזרה ממי שמכיר את התוכנה. אני רק רוצה לדעת מה אני צריך לעשות במידה ואני לא רוצה local host אלא מחשב אחר שמחובר לאותו ראוטר. איזה כתובת ip אני צריך לשים על מנת שהחיבור יצליח.. אני מקווה שאני ברור תודה לעוזרים Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by user39,

היי. המחשב שלי פורמט מחדש מוינדוס 7 לוינדוס 10. יש לי סטירמר שמחובר לרשת עם כתובת IP. בער כאשר הקשתי את כתובת האיי פי של הסטרימר היה נפתח לי כמו כונן במחשב עם התיקיות והייתי יכול להעביר לשם סרטים מהמחשב פשוט העתק הדבק. היום כאשר יש לי וינדוס 10 ואני מקיש את כתובת האייפי של הסטרימר זה נפתח לי כמו דף אינרנט http://10.0.0.88/frameForBrowser.php . webremote ואני רואה הכל רק אני לא יכול לעשות העתק הדבק ולהעביר לשם סרטים. אשמח לקבל עזרה . תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bd,

למה המחשב איטי אחרי שחיברתי את הראוטר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן, יש לי אימייל בהוטמייל ואני רוצה לעשות לו עקוב אחריי לאימייל ביאהו האם זה אפשרי? תודה.

6. Started by ONKYO,

איזה מניאקים הם כבר כמעט 3 שבועות משחקים בי, יש להם רישיון וכל פעם שאני מתקשר הם אומרים "אין לנו ת'אישור הסופי, תתקשר בשבוע הבא, ברגע שיהיה לנו נתקשר אליך) בני זו%^##$^$נות. (מצטער...) blody hell !! הם החברה הכי גדולה, יש להם שליטה בערוצי זהב (לפחות חצי נראה לי) וגם שליטה בנטויז'ן.... מה יש להם? כמה זמן כבר יקח להם להבין שהם צריכים להוציא ת'אינטרנט ושבקצב הנוכחי הם לא ירויחו כסף? מעצבן מאוד...!!!! ואני לא יכול לקבל adsl בגלל המגבלות של נזק....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by max_shifrin,

שלום, תהיתי איזה סוג כבלים דרושים בשביל שיעבדו אם כרטיסי רשת בקצב של 1GBIT לשנייה? יש לי כמובן בכל המחשבים שעליהים מדובר כרטיסים מתאימים. יש לי כרגע כבל מלפני בערך 7 שנים שהרשתות מזהות אותו כ FULL DUPLEX רגיל של 100MBIT והוא עובד דווקא מצויין מבינת האיכות הגיע ל 94MBIT בפיקים ושומר יציב בלי בעיה על 89 MBPS אבל אני רוצה רשת של GBIT אז אני תוהה איזה כבל עלי לקנות לצורך כך.. (CAT 5 רגיל זה מה שיש לי כרגע) שאלה נוספת - איזה תוכנות יש ל XP שנותנות לעשות QOS ברשת חוצ מהדבר המובנה...? איך אני יכול להגדיר QOS ACCESS LIST למשל ברמת המערכת הפעלה? אני יכול להתאים את המערכת הפעלה לצורך כך יש לי גם XP PRO וגם 2003 SERVER וגם 2000 SERVER אז אם זה קיים אני אבחר את המחשב לצורך כך שע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אוקי, הסיפור הוא כזה: יש לי בית עם 4 קומות (מרתף, שתי קומות ועליית גג). יש לי מודם של WOW בקומה הראשונה, מחובר אליו ראוטר אלחוטי של Netgear. מהראוטר האלחוטי יוצאים חוטים לקומה למטה לשני המחשבים מחוברים אליו בצורה חוטית. כל הניידים בקומה הראשונה מתחברים לרשת בצורה אלחוטית אבל ה WiFi לא מגיע לקומה השני ועליית הגג. קיבלנו היום ראוטר חינם מבזק - Simens. אני רוצה לשים את הראוטר השני במדרגות בין הקומה השניה ועליית הגג, לחבר אותו לראוטר הראשון, ואז שיהיה WiFi בכל הבית. איך אני יכול לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, האם קיים הסבר הגיוני לכך שכאשר מהירות ההלאה גדולה (upload), מהירות ההורדה יורדת בצורה משמעומית עד שהיא שואפת לאפס? ניסיתי לחקור קצת באינטרנט, לא מצאתי (או הבנתי) הסבר הגיוני לדבר הזה.. יכול להיות שאני פשוט לא מבין איך זה עובד. ביצעתי בדיקה קטנה, החיבור שלי הוא 12MB של הוט, 012, ואני מעלה כרגע בקצב של כ- 120-130kps, תוך כדי ההעלאה הזו ביצעתי דרך speedtest.net בדיקת מהירות, התוצאות כדלהל"ן: ביום בהיר (ללא העלאה) המהירות היתה (בערך) 12MB / 1MB - 5ms ואילו תוך כדי העלאה, (על 120-130kbps כפי שצוין מעלה) המהירות - 0.25MB - 0.32MB - 1269ms ההגיון שלי אומר שמידע יכול לזרום אלי בקצב של 12MB ולחזור בקצב 1MB במקביל, אבל האם לא כך הדבר? האם התנועה היא חד כיווונית? אשמח א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. חיברתי אתמול ראוטר של חברת EDMIAX BR622NS עכשיו המחשב שלי מחובר עם כבל והגלישה בוא נוראית האנטרנט לא זז בעוד שהגלישה עם המחשב נייד האנטרנט טס.. ניסיתי לחבר את הפלאפון (SE ARC) למחשב ולעשות לו TETHERING (חיברתי אותו לUSB ואת הפלאפון לרשת האלחוטית) והאטנרט טס שוב במחשב שלי גם.. (אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם האטנרנט גם טס) רק שהוא מחובר בכבל לראוטר הוא ניהיה איטי להחריד

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Cheif,

בעקבות פניות נואשות של הספקיות האחרות ובעיקר 012 (בבעלות פרטנר) ו-013 (בבעלות סלקום), משרד התקשורת שוקל לעצור את מבצע האינטרט של הוט. מי שעוד מתלבט, כדאי שידרדז. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000727627

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Moty_p,

שלום לכם לאחרונה נטויזן הגרועים האלה החליטו שלא טוב להם שאני משלם להם דרך הדואר והם החליטו לסגור לי את החשבון למרות שאני משלם להם אז אני רוצה לעבור לספק אחר למרות שאני שם כבר 6 + שנים נכון לעכשיו גם אין לי אינטרנט אני גולש בעזרת חשבון של חבר אז אני צריך חשבונות אורחים של אינטרנט מהיר שיחיבו אותי לפי דקות מצידי דרך בזק וככה גם יהיה לי אפשרות לדעת איזה חברה היא המהירה ביותר בתקשורת לחו"ל השמח גם לקבל המלצות שלכם תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gshhar,

יש לי את הגרסה הנ"ל על הנתב, בזמנו כשהתקנתי את הגרסה היא לא תמכה ב-L2TP אבל מכיוון שעכשיו היא כן תומכת ואני נותן את הנתב שלי לאחי שמחובר בהוט (ללא חייגן) אני רוצה לשדרג את הגרסת קושחה לזאת שתומכת בחייגן L2TP. נכנסתי לאתר הרשמי, הכנסתי את הדגם שלי וקיבלתי רשימה של כמה גרסאות\ורסיות. במה לבחור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום חברים,2 מחשבים מחוברים כל אחד עם כבל ישירות לסוויץ', במחשב אחד הכל תקין אבל במחשב השני עם וינדוס 7 הרשת לא מזוההובפקודה ip config הכרטיס רשת לא מקבל ip מהסוויץ',זה נראה משהו שקשור להגדרות יש למישהו מושג מה לעשות/להגדיר כדי שזה יעבוד?(הערה: הכרטיס רשת והכבל רשת חדשים לחלוטין ותקינים הנורות דלוקות גם בכרטיס וגם בסוויץ')

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שאלה בכותרת אשמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lidor14,

בכללי האינטרנט עובד לי אבל יש אתרים עיקרים שפשוט לא עובד לי למשל גוגל פייסבוק יוטיוב. וכתוב לי את זה נסיתי בכל דפדפנים מה לעשות ??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, ברצוני לחבר נתב אלחוטי למודם של HOT , מדגם TERAYON לפי מה שהבנתי נתבים משולבים מודם אינם תומכים ב- H2TP (נתבים של בזק) ברשותי שתי נתבים משולבים, 1-level one WBR-3407A 2-D-LINK N 2760 E1 האם אפשר לחבר את כבל הרשת של מודם הוט לאחת מיציאות ה-LAN ובכך ליצור רשת אלחוטית, האם יש דרך להגדיר אותם כך שיתמכו ב-H2TP? אן שעלי לרכוש נתב ספציפי למטרה זו? ברשותי גם רפיטר של D-LINK דגם DAP-1360 , האם הוא יכול לעזור ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני צריך לקנות ראוטר לעסק - הראוטר צריך לעמוד בעומס של 20 משתמשים + 5 - 10משתמשים ב WIRELESS השימושים העיקריים של הרשת הם : Remote Support , SQL server , File Sharing אין צורך ברשת של 1GB , הסוויצ' הוא 10\100 ולא מתכוונים להחליף אותו ... כמו כן צריך להיות לו FIREWALL ולפחות 100 פורטים שאפשר לפתוח ולהפנות לIP STATIC ADDRESS בתוך הרשת הפנימית . אני מתלבט בין DrayTek Vigor2910VG לבין Cisco 887V לפי הספיסיפקציות של הנתבים , הסיסקו מראה הרבה יותר יכולות אבל יש פה שיקול של מחיר והדרייטק לא ניראה כל כך נורא בשביל המחיר שלו בתודה והמשך ערב טוב INFERNo

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. העברתי את חיבור האינטרנט שלי לחיבור עם חייגן בכבלים (L2TP). רציתי לדעת אם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשנות בראוטר שלי כדי שהכל יעבוד כמו שצריך.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הי, לפני כחודשיים קניתי את הכרטיס רשת הנ"ל כדי שאוכל להתחבר לראוטר בחיבור אלחוטי בתקן N. בימים האחרונים אני נתקל בבעיה שהכרטיס מתנתק באופן תכוף מהרשץ - כל כמה דקות, ואני נאלץ לעשות לו - Disable-Enable כדי שיתחבר שוב. יש לציין שכאשר הוא מתנתק מהרשת הוא לא מסוגל לקלוט שום רשת בכלל אבל עדיין נראה כאילו הוא במצב Enabled. לעיתים כשאני עושה Disable/Enable אני מקבל Blue Screen. ניסיתי להוריד דרייברים לכרטיס (מסתבר שאין להם אתר רשמי), אבל העדכניים ביותר זהים לדרייברים הנוכחיים שלי. גם הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים לא עזרה. הכרטיס נקנה מ-KSP ועדיין צריכה להיות לי עליו אחריות. השאלה היא אם יש משהו שנראה לכם שאפשר לעשות לפני שפונים ל- KSP? תודה!

21. Started by ehud4,

שלום! שיניתי באחד המחשבים ברשת הביתית את שם ה workgroup ועדיין יש פינגים אליו וממנו, גם ב IP וגם ב Hostname עשיתי גם flushdns . . . שינוי workgroup לא אמור לעשות בעיות בתקשורת ברשת ביתית ? תודה לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by blizzard20,

שלום. יש לי בעיה עם הלפטופ הנ"ל. ב WIFI של 10 או 15 מגה בייט, הוא בקושי עובד על מהירות של 1 מגה... זה בא לידי ביטוי בהורדות, בטעינת סרטונים ביוטיוב- בעצם בהכל... אני לא מבין למה זה ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... בחיבור ישירות למודם הכל תקין, רק ב WIFI זה ככה... וכשאני מתחבר עם לפטופ אחר לרשתות שבהן יש לי את הבעיה המהירות תקינה.. כלומר הבעיה היא בלפטופ וב WIFI בלבד.. מה יכולה להיות הבעיה- אני ממש לא מצליח להבין לא משנה כמה גוגל עשיתי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Znavo,

היי, עד היום כאשר ואני צריך כתובת אי פי של מדינה כלשהי אני משתמש בשירות VPN של אחת החברות והכל עובד מעולה. אך כאשר והגעתי למדינה שאף חברה לא מספקת בה שירות VPN נתקעתי ואני צריך למצוא דרך לקבלת אי פי. אני מנסה להשיג אי פי לאחת מהמדינו הבאות: bahrain saudi arabia oman qatar kuwait שמעתי על שרתי פרוקסי אך אין לי שמץ של מושג איך זה עובד ובמה זה כרוך. במידה ויש למישהו איזשהו פתרון אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by cganir,

שלום. ברצוני לעשות מנוי ADSL, ורציתי לדעת כמה פרטים: 1. מישהו מחובר דרך ברק-אונליין ? מה דעתכם עליהם כספק ? 2. התקנת חייגן/חיבור - צריך משהו מיוחד ? 3. מה בדיוק מתקין ה"טכנאי" של בזק בביקור ההתקנה שלו ? 4. מודם - האם לקנות לבד או לבקש שהטכנאי יביא ? 5. האם מהירות גלישה באתרים בארץ ובעולם תשתפר, או שהשיפור יורגש אך ורק בהורדת קבצים ? 6. פידבקים לגבי השירות ורמת שביעות רצונכם יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים