עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MaxHDD,

לפני כמה ימים נשרף לי הראוטר שלי D-Link DSL-2650U. כרגע אני משתמש בראוטר חלופי שיש לי בבית שהוא DGN2200. עשיתי קצת מחקר באינטרנט והבנתי ששני הראוטרים לא מומלצים. אשמח שתמליצו לי על ראוטר טוב. דברים שאני עושה באינטרנט (אם זה משנה): מוריד הרבה משחק משחקי מולטיפלייר (צריך פינג נמוך) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by סיגר,

אני מנסה לשנות את הIP (חסמו אותי מאתר מסויים) ולא מצליח... עזרה בבקשה?

3. Started by Ibrow-Now,

מי שמחובר אליהם, יש בעיות מיוחדות איתם? כי הבנתי שבמהירות הם בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Delux,

שמארח חינם לפחות 5 מגה וגם מקבל קבצי EXE בבקשה זה חשוב לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by henshlevim,

טוב אז קודם כל שלום, אני חדש פה ואפשר להגיד שאפילו חדש לכל עסק הרשתות והמחשבים ככה שדיבור איתי בשפה גבוהה לא תניב יותר מידי תוצאות. תודה מראש, אז ככה, לפני שבוע פחות או יותר החלפתי את הראוטר שלי ל6740U ואין ספק שהקליטות בבית הרבה יותר טובות בגלל המעבר לVDSL אבל מאז קורה משהו מאוד מוזר שבעיקר מתבטא לי במשחקי רשת, האינטרנט נופל לשנייה ועולה וזה עולה לי בקראש במשחקי רשת, או באיפוס של הורדות או ביטולן (בCHROME). עכשיו כשדיברתי עם בזק כמובן שהם לא נתנו לי פתרונות מעשיים אלא "נחליף אותך מערוץ 1 ל6 או 11" או "תחליף את הפילטרים בבית כנראה הם ישנים", אז אחרי שהם העבירו אותי ערוץ ל11 והלכתי היום לחנות שלהם להחליף את הפילטרים הישנים בחדשים (שד"א הם גם ADSL ולא-VDSL למרות שאני לא כל …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by TheWiz83,

אהלן כולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לפוסט הזה. אני מחפש חוות דעת על איך ואיפה ללמוד CCNA. כעיקרון המקומות שהכי נראים לי עד עכשיו הם: 1. ג'ון ברייס 2. מכללת IITC 3. מכללת היי-טק חשבתי גם על אפשרות של ללמוד לבד דרך CBT Nuggets או ספר. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום ללמוד בו או האם כדאי בכלל ללמוד לבד? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gorisrael,

יש לי מודם DLINK DSL 2650U ובטעות שידרגתי קשוחה בקובץ שגוי ורציתי לדעת עם אפשר לחזור הוא לקבל גירסא קשוחה של בזק מספ הקשוחה הוא BZ_1.06 בבקשה תעזרו לי תודה :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. קניתי אתמול את ה6424N שעושה רושם של חומר די טוב ויציב. נכון לעכשיו, הגדרתי אותו כרפיטר לרשת אחרת שמבוססת על ה DI-524. מיושן, אבל עובד עדיין. הגדרתי את הIP של הראוטר שמשמש כרפיטר מחדש, כדי שאפשר יהיה לגשת גם אליו וגם אל הראוטר הישן. כרגע, יש שתי רשתות שונות בעלות ESSID שונה שמעניקות גישה, כל אחת מהן, לאדמיניסטרציה של שני הראוטרים שמחוברים. בין השאר, יש גם תמיכה מלאה בתקשורת בין המחשבים השונים והמכשירים השונים שמחוברים לרשת. הבעייה מתחילה בשיתוף האינטרנט ברשתות. מאיזו סיבה עלומה שעדיין לא הצלחתי לעלות עלייה, האינטרנט לא נגיש לכלל המחשבים שמחוברים לראוטר שהגדרתי כרפיטר. לטובת העניין- מחשב נייד של HP הצליח להתחבר ולקבל גישה גם מקומית וגם לאינטרנט, בעוד מחשב נייח אחר שח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הבעיה מוזרה קצת. יש לי שני ראוטרים פה בחדר מחשב. אחד של בזק DLINK N600. אם אני מתחבר לרשת של הראוטר הזה עם המחשב הנייד שלי אני רואה שהאיי פי של המחשב האיי פי הפנימי הוא במקרה הזה היה 10.0.0.7 ואני נכנסתי להגדרות של הראוטר ה DLINK הכנסתי את ה MAC של המחשב הנייד ואת ה איי פי של המחשב הנייד 10.0.0.7 והכל עובד בסדר. עכשיו יש לי פה בחדר במקביל ראוטר של הוט. הוטבוקס. כשהתחברתי לרשת של ההוטבוקס של הוט האיי פי של המחשב הנייד הפך ל: 192.168.1.17 ואז התחברתי עם המחשב הניד לרשת הזו של הוטבוקס הוט ואני יכול לגלוש ויש לי אינטרנט הכל בסדר. ואז נכנסתי להגדרות של הראוטר של ההוטבוקס והלכתי ל ADVANCED ואז ל FORWARD אם אני לא טועה ושם הוספתי את האיי פי של המחשב הנייד הגדרתי פורטים 8098 זה ה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com
    Started by אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com,

הנתב החדיש של היצרנית הטאיוואנית מציע מראה משוגע והבטחה לרוחב פס מירבי אדיר של 5.3Gbps לכתבה: http://hwzone.co.il/העכביש-של-אסוס-מצהיר-שהוא-הנתב-המהיר-בע/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eliil1,

איזה אפשרויות יש ללעשות אינטרנט בנייד? זה כמו בנייח , צריך תשתית וספק וכו' ? או משהו אחר? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Cheif,

על רקע ההכרזה של חברת Quantenna, עליה כתבתי שלשום, מכריזה Broadcom על רכיבי AC התומכים ב-6 אנטנות ומגיעים למהירות של 3.2Gbps. ההבדל בין שתי ההכרזות הוא שהרכיבים החדשים של Broadcom זמינים כבר כרגע והחברות ASUS, נטגיר ו-Belkin (חברת האם של Linksys) כבר רמזו על כך שנתבים הכוללים אותם יהיו זמינים לקראת סוף השנה (2014). כפי שכתבתי אתמול ההכרזה זו מדגישה, פעם נוספת, את ההמרכזיות של תקן AC בתחום הנתבים ומוכיחה שהפער בין הקיים בישראל לצוי בעולם רק הולך וגדל. http://www.netcheif.com/blog/?p=5059 http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by star010101,

שלום למומחים, יש לי מס' בעיות בראוטר הנ"ל: א. מתנתק בלי שום סיבה לפחות פעם בשבוע. ב. לא נותן תמיכה ב1GB FULL DUPLEX ג. למרות האפשרות, לא תומך בתקן N (או לא נותן מהירות שונה מכשזה מוגדר על תקן G). יש למישהו מושג האם זה תקין? יש לי מחשב אחד שמחובר אליו ישירות בכבל ועוד אחד אלחוטי, אם אני אחבר את שניהם בכבל יש סיכוי שהוא ייתן לי 1GB חיבור? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שידרגתי מ- 2.5 ל- 12 מגה, ואין שיפור בסטרימינג בכלל. לקחתי את YOUTUBE לדוגמא, בסרטוני HD. אני יודע מה הקטע עם אתרים מחו"ל וכל זה, אבל לא אמור להיות שיפור, אפילו הקטן ביותר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Joe Blow,

שמעתי שמסתובב ברשת כלי GUI לניהול features מתקדמים במודם של alcatel כגון ניהול ה firewall וה nat אשר מספק פונקציונליות רחבה יותר מזו שקיימת בממשק web של המודם. מישהו אולי ניתקל בכלי זה ויודע היכן ניתן להוריד אותו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, אני צריך המלצה לראוטר, חשוב שיהיה N, שעובד כמו שצריך, כי אני מתשמש בסטרימיניג של 720P בבית. אני משתמש ב NETFLIX אז אם יש אפשרות להגדיר VPN בראוטר עצמו זה יהיה נהדר. ובכללי, מכשיר שיעבוד טוב בעומסים. (לא מעוניין ב TPLINK 1043ND) תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by le cat,

במזל טוב, הזמנתי בשבוע שעבר מחשב חדש בלמיר. יש לי ADSL 1.5, במפרט הזמנתי גם מודם (לפקס וכו`). הזמנתי מודם 56K US ROBOTICS Model USR263095-OEM, היום ראיתי להפתעתי שהוא תומך ב- V90 אך לא ב- V92. מה החשיבות של V92? האם לשנות את ההזמנה ולהזמין מודם אחר, לא של USR, שתומך ב- V92? אם כן, אודה אם תמליצו לי על אחד מהמודמים שלמיר מוכרת (במחיר עד 27$). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Alexkmr,

יש לי 2 מחשבים מחוברים בינהם דרך WIFI. איך אני יכול לגשת ממחשב א' למחשב ב' וההפך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by BedB0y,

אהלן אני מחפש המלצה לראוטר משולב אלחוטי וחוטי שיחוברו אליו 3 מחשבים נייחים ו2 ניידים. שווה כבר לקחת משהו בתקן N או להסתפק בG? האם יש יותר קרינה בתקן N או שאין קשר? עד כמה הקרינה חזקה ביחס לפלאפון? זה בשביל בית רגיל 4 חדרים. מה אתם ממליצים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by chilik,

שלום שלום! אני עומד בפני קניה של מחשב נייד ואני מתלבט לגבי שני דגמים, שההבדל ביניהם הוא בכרטיס הרשת האלחוטית. יש לי נתב Smart Box של אורנג' שעובד גם בתקן N. המחשב הנייד ימוצב בתוך חדר ממ"ד. השאלה היא האם הסמרט בוקס הנ"ל מסוגל לחדור קירות בטון. אם כן, האם זה קשור לתקן N. ואם כן האם זה קריטי שגם כרטיס הרשת שאקנה יהיה בתקן הזה. שלוש שאלות, אם המידע לגבי הסמרט בוקס חסר אז לפחות אם מישהו יודע אם לתקן N יש השפעה על חדירת ממ"ד, וכמה זה תלוי בכרטיס שקולט את האותות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Nadav Shaked,

היום ראיתי מודעה שגם אצלנו אלינו הגיע הפריסה של תשתית הUNLIMITED במה זה כרוך? הם אומרים שזה ללא לעלות זה הגיוני?! לפי מה שאני יודע לסיבים יש חיבור שונה זה אומר שכל נק' בקיר תהיה של סיבים? כי בשביל זה צריך גם כרטיסי רשת מיוחדים עם חיבור לסיבים או שיש נק' ראית של סיבים שהולכת למודם ומשם הכל מנותב בRJ? עכשיו לפי מה שאני יודע המהירות העברה של RJ45 היא עד 100M אז מה הפואנטה במהירויות גבוהות יותר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, ברצוני לחבר נתב אלחוטי למודם של HOT , מדגם TERAYON לפי מה שהבנתי נתבים משולבים מודם אינם תומכים ב- H2TP (נתבים של בזק) ברשותי שתי נתבים משולבים, 1-level one WBR-3407A 2-D-LINK N 2760 E1 האם אפשר לחבר את כבל הרשת של מודם הוט לאחת מיציאות ה-LAN ובכך ליצור רשת אלחוטית, האם יש דרך להגדיר אותם כך שיתמכו ב-H2TP? אן שעלי לרכוש נתב ספציפי למטרה זו? ברשותי גם רפיטר של D-LINK דגם DAP-1360 , האם הוא יכול לעזור ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ronmar,

היי, התקינו אצלי לא מזמן פרטנר פייבר 1000mbps אבל הוואיפי לא מגיע לכל הבית... אשמח להמלצות על מגדיל טווח wifi תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שכחתי יוזר/סיסמא למודם/נתב (המודם ששודרג לנתב) אלקטל 510, מה עושים ?

25. Started by silky,

היי, יש לי מחשב נייח מחובר פיזית ל WR1043ND של TPLink. מחובר ברשת ביתית עם לפטופ (תומך N). המרחק בין הראוטר ללפטופ כ-3 מטרים. עד לא מזמן הייתי מקבל מהירות של כ 10MBite/s בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להעביר קבצים בין המחשבים. רעיונות? דברים נוספים: שני המחשבים על Win7. לא שונה כלום בשבועיים האחרונים. הרשת מוגנת עם WPA2 ולא נפרצה. בראוטר מוגדר N/G/B משולב באפשרויות. ניסיתי להחליף ערוצים אך הבעיה מתרחשת בכולם. firmware עדכני. אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: נפתר. אעשה דיאלוג עם עצמי כדי להמחיש: אני2: היי בדקת דרייברים של הלפטופ? אני1: לא, למה? זה עבד כמו שצריך עד לא מזמן. אני2: תבדוק. אני 1: טוב. בודק...... הדרייבר מ 2009 של Atheros. אני2: תעדכן אותו. אני1: …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.