עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אוקיי אז זו הבעיה שלי אנשים! יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים + שיתוף ADSL ... על שניהם מותק WINDOWS XP PRO... עכשיו הנה הבעיה... רק במחשב השני (לא בשלי) רואים שאשכרה יש איזשהי רשת... אני מתכוון בכל ה MY NETWORKS וכל החרא הזה... וכשאני משתף מהמחשב השני קבצים אז אצלי אני לא רואה בכלל שיש רשת או שיתוף כלשהו... אגב, האינטרנט פועל מצויין בשני המחשבים... ורשת זו רשת ישירה (או איך שקוראים לזה) ... בלי האב וזה... תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eitan111,

כבר כמה ימים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייח אלא רק דרך הסמארטפון. יש לי ראוטר של בזק d link 2760. מ. הפעלה חלונות 7. אני מקבל הודעה שהחיבור אינו כולל תצורת ip חוקית .התמיכה של בזק ביקשו ממני להכנס להגדרות של המתאמים ולהכנס למאפיינים של הtcp/ip. הבעיה היא שהכפתור של המאפיינים כבוי ולא מצליח להכנס למאפיינים. הכפתור של התקנה מואר. מה הסיבה? מה קרה ו כיצד פותרים את הבעיה? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by INFERNO,

יש לי אלקטל Speed touch home איך אני הופך אותו לPRO ומה היתרונות,חסרונות בהפיכת המודם ל PRO

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, רציתי לדעת אם אני יכול להעביר מידע מהנייד לנייח באמצעות כבל רשת. אם כן איך אני יכול לעשות את זה ומה תהיה מהירות העברת המידע. תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Idan-h,

אני חוזר לHOT ותהיה לי תשתית כבלים. איזה מודם הכי מומלץ ? היה לי פעם את הMotorola SB5100, אבל מידי פעם היו לי בעיות עם החיבור (לא יודע אם זה במודם או בחיבור).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by blizzard20,

שלום. יש לי בעיה עם הלפטופ הנ"ל. ב WIFI של 10 או 15 מגה בייט, הוא בקושי עובד על מהירות של 1 מגה... זה בא לידי ביטוי בהורדות, בטעינת סרטונים ביוטיוב- בעצם בהכל... אני לא מבין למה זה ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... בחיבור ישירות למודם הכל תקין, רק ב WIFI זה ככה... וכשאני מתחבר עם לפטופ אחר לרשתות שבהן יש לי את הבעיה המהירות תקינה.. כלומר הבעיה היא בלפטופ וב WIFI בלבד.. מה יכולה להיות הבעיה- אני ממש לא מצליח להבין לא משנה כמה גוגל עשיתי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gshhar,

יש לי את הגרסה הנ"ל על הנתב, בזמנו כשהתקנתי את הגרסה היא לא תמכה ב-L2TP אבל מכיוון שעכשיו היא כן תומכת ואני נותן את הנתב שלי לאחי שמחובר בהוט (ללא חייגן) אני רוצה לשדרג את הגרסת קושחה לזאת שתומכת בחייגן L2TP. נכנסתי לאתר הרשמי, הכנסתי את הדגם שלי וקיבלתי רשימה של כמה גרסאות\ורסיות. במה לבחור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם . יש לי בעיות רציניות עם הרשת האלחוטית שלי שמתבטאות בניתוקים , לאגים רציניים , פינגים . בסלון יש את המחשב הראשי שמחובר ישירות למודם ראוטר של בזק (SIMENS SL-2 141) ומבחינת האינטרנט הוא עובד גדול ואין שום בעיות במחשב זה . המחשב השני בחדר שלי מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי (TPLINK 650G/651G) . לא יודע למה אבל לפני כמה ימים התחילו הבעיות כשכאמור פתאום כל שנייה ניתוקים של הכרטיס רשת , לאגים ופינגים עצומים . ניסיתי לשחק עם הדרייברים וההגדרות ולא הלך לי כלום . זה כאילו מסתדר לכמה דרות ואז עוד פעם מתחילות הבעיות . בקיצר , אם מישהו מסוגל לעזור איכשהו לפני שאני מתקשר לבזק ומזמין התקנת שקע נוסף בחדר - הינך מוזמן בברכה . תודה .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, מה קורה? אוקי אני רוצה לעשות רשת של 2 מחשבים נייחים מחוברים קווית אחד לשני וגם לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית, וגם שני סמארטפונים. הבית שלי בנוי ככה שיש 2 קומות ובקומה התחתונה ליד המדרגות אני רוצה לשים את הנתב כדי לקבל קליטה כמה שיותר טובה גם בקומה העליונה וגם התחתונה. לגבי הנתבים בדקתי קצת ואני מתלבט בין 2: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n TP-Link Mimo nMax TL-WR1043ND 802.11n הבדל של 30 ש"ח מבחינת המחיר. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by star010101,

שלום לכל המומחים , אודה לכם תוכלו להתייחס לבעייתי ברצינות. יש לציין שהבעיות הנ"ל התחילו לאחר המעבר מ-017 נטוויז'ן. התקלות: 1. פורטים בלתי נגישם למרות שנפתחו בפירוול בWINDOWS ובראוטר. בבדיקה הראשונה באתר הבדיקה של אימיול הפורטים היו בסדר, בבדיקה שניה כשלו. 2. פעם או פעמיים הפורטים עברו ב http://www.canyouseeme.org/ , לאחר מכן כשלו ברצף. 3. אי אפשר לשלוח מייל באאוטלוק , אני מקבל הודאה : "מסירת ההודעה לנמענים הבאים לא הצליחה" + בקשה לפנות לספק האינטרנט. 4. לא נגעתי בכלום, רק שיניתי שם משתמש וסיסמא בראוטר + הגדרת DNS בWINDOWS. בנטוויזן מעולם לא קרו תקלות שכאלה. היום זה היום הראשון שלי ב-012 ואני די עצבני עצותיכם ועזרתכם תתקבל בברכה לילה טוב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חשבתי שמהירות ההעלאה המקסימלית בארץ למשתמש הביתי היא 16KB. ובגלל זה התחברתי לכבלים לפני 4 חודשים, בגלל שמהירות ההעלאה בה היא הכי גבוהה (לפחות זה מה שחשבתי). אבל עכשיו אני סתם גלשתי באתר של הספק "אקטקום" כדי לבדוק מחירים ומצאתי את שתי החבילות האלה: מסלול חודשי: מבצע: 38.13 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקוחות חדשים**. חצי שנה נוספת במחיר של 57.58 ש"ח לחודש. מחיר רגיל: 129.18 ש"ח לחודש. בכל המסלולים ניתן לקבל upload גבוה יותר: גלישה במהירות 750K/150K בתוספת של 31.13 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/214K בתוספת של 77.82 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/278K בתוספת של 108.94 ש"ח לחודש (ללקוחות עסקיים בלבד). מסלול חודשי: מבצע: 57.58 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקו…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by chenrp,

שלום, באחד הפורומים, מישהו ניסה לפרוץ המון יוזרים. כולם קיבלו במייל כי IP ככה וככה ניסה לפרוץ. האם יש אפשר לאתר או לדעת עוד פרטים על אותו אדם עם ה IP הזה? האם אחד המנהלים יכול? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום יש ברשותי ראוטר D-link 2650u של בזק, יש בראוטר אפשרות לחיבור כונן קשיח נייד כדי שישמש ככונן רשת הכונן עובד אבל התעבורה אליו מאוד נמוכה ישחסית לחיבור הכונן ישירות למחשב כאשר הכונן מחובר לרואטר התעבורה היא 1 מגה לעומת 40 מגה כשאר הוא מחובר למחשב ברור לי שאני לא יוכל להגיע ל40 אבל חשבתי שהתעבורה תיהיה 10 מגה כגודל מהירות Ethernet Port תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. היי לכולם. רכשתי מחשב נייח חדש, אך אבוי הוא רחוק מרחק אווירי כ-5 מטרים מהראוטר! לצערי הרעיון למשוך כבל רשת לאורך כל הסלון לא משך את חברה שלי ולכן אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב. בעקרון המחשב ישמש לגיימינג ולכן חשוב לי מהירות טובה, סיגנל טוב וחיבור יציב. השאלה הראשונה היא usb או pci-express? השאלה השנייה מה מהבאים מומלץ (בהנחה ש-pci express הוא סבבה) 1.Edimax EW-7722in עולה כ-130 שח באלקטרה מחשבים 2.Edimax EW-7612PIN עולה כ-110 ב ksp 3. כרטיס רשת אלחוטי Linksys AE1000 USB - נמכר בבאג ב-250 שח אני גר בתל אביב ליד הסנטר ו-3 החנויות הנ"ל קרובות אליי ולכן בחרתי מהמבחר שלהן. אבל אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Cheif,

על רקע ההכרזה של חברת Quantenna, עליה כתבתי שלשום, מכריזה Broadcom על רכיבי AC התומכים ב-6 אנטנות ומגיעים למהירות של 3.2Gbps. ההבדל בין שתי ההכרזות הוא שהרכיבים החדשים של Broadcom זמינים כבר כרגע והחברות ASUS, נטגיר ו-Belkin (חברת האם של Linksys) כבר רמזו על כך שנתבים הכוללים אותם יהיו זמינים לקראת סוף השנה (2014). כפי שכתבתי אתמול ההכרזה זו מדגישה, פעם נוספת, את ההמרכזיות של תקן AC בתחום הנתבים ומוכיחה שהפער בין הקיים בישראל לצוי בעולם רק הולך וגדל. http://www.netcheif.com/blog/?p=5059 http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ibrow-Now,

מי שמחובר אליהם, יש בעיות מיוחדות איתם? כי הבנתי שבמהירות הם בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Sa,

יש לי מחשב ראשי בסלון אליו אני מעוניין לחבר מחשב נייד ובנוסף ברשת במרחק של כבערך 10-15 מטר אקסבוקס... עכשיו אני מעוניין לדעת במה הדרך הכי זולה וטובה לעשות זאת... לאקסבוקס ישנו דבר כזה http://www.amazon.com/gp/product/B0002M4HXC/sr=8-2/qid=1142771441/ref=sr_1_2/103-4836093-9005449?%5Fencoding=UTF8 מה דעתכם? מה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת? יש צורך בנתב? ומה הדרך הבטוחה ביותר לאבטח רשת שכזאת אני זקוק לאבטחה מקסימלית עקב מידע רגיש שיש על המחשב הנייד.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום. יש לנו שני מחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב, ADSL בשיתוף וזה אפילו עובד, אבל, מסתבר שלא ניתן להגיע לכל אתר מהמחשב השני. מה הבעיה ? איך ניתן לפתור ? תודה חברה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by g1000000009,

התחברתי לאקספון וקניתי את הנתב. רציתי לשאול איך אני מעביר פורטים בשביל השירות duckdns.org? מכירים איזשהו מדריך שמסביר איך עושים את זה? כי על פנב זה נראה מסובך בנתב הזה. האם צריך להגדיר לפני זה דברים אחרים? איזה סיבוך.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני לא מצליח להתחבר לשום שרת או ל KAD. הורדתי גירסה אחרת של אימיול ועידכנתי את ה SERVER.MET - עדיין לא עזר ואני מקבל TIME OUT ולא מצליח להתחבר לשרתים.. ה NOD 32 כבוי, כנ"ל הפיירוול של XP. עריכה: שכחתי להוסיף שניסיתי להחליף IP ולא עזר. כמו כן המחשב לא מחובר ברשת לעוד מחשבים. מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 עם כל העידכונים האחרונים. עדכון: נכנסתי עכשיו להגדרות של האימיול ולחצתי על הכפתור TEST PORTS בדיקת ה TCP הראתה V אבל הUDP הראתה X אין לי פיירוול, אין ראוטר, אנטי וירוס כבוי ואין מה שיכול למנוע ממני מלהתחבר, חוץ מהעילגים ב-012. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Emin,

שלום רב, קניתי מחשב חדשה לאחרונה ובנוסף יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות רשת ביניהם, להעביר קבצים וכו. במחשב הישן יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC עכשיו מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לי רשת ביתית? לקנות ראוטר ומה עוד? ד"א אני מעדיף רשת אלחוטית, אבל לדעתכם מה יותר יציב וכדאי? ואם זה משנה אז אני ב- ADSL ו-012. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by zvkel,

הנורטון פיירוול מונע מה internet onnection shering לעבוד ואני צריך לכבות אותו כשאני רוצה להשתמש באינטרנט בשאר המחשבים ברשת איך מסדרים את זה? ועוד משהו , מישהו מכיר את המודם בכבלים טירון TJ700 יש סיכוי להפוך אותו לראוטר? ואם לא אז כבר יש ראוטר שעובד ב L2TP???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shay1231,

שלום. ברשותי מחשב חדש וחזק מאוד (מפרט המחשב מצורף להודעה זו). אני עם מהירות אינטרנט של 40 מגה בנטוויז'ן בחיבור קווי (בדקתי באתר speedtest וקיבלתי מהירות הורדה של 37) ומשום מה זה נראה לי מוזר שאני צריך לחכות 3 שניות עד שיעלה דף פייסבוק או יוטיוב או אפילו האתר הזה ולפעמים אפילו קצת יותר מ-3 שניות. האם זה נורמלי?

24. Started by alonsan,

האם מישהו יכול לעזור בקיפוג נתב סיסקו 827H?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by gilp123,

שלום, אני מעוניין להשתלט על מחשב מרחוק. לי יש מודם רגיל של כבלים ולמחשב השני מודם נתב של בזק. אני לא מצליח להשתלט דרך התוכנה של windows הוא רושם שאינו יכול להתחבר. ביצעתי את ההרשאות הקשורות להשתלטות מרחוק. האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שיכולה לעזור לי ? האם ישנם הגדרות מסוימות שאני מפספס ולא מכיר? האם ישנו פורט מסוים שצריך לפתוח במודם נתב של בזק ואם כן איך מבצעים את זה? זה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל עזרה. בברכה, גיל

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.