רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לחוות דעה על ראוטר אלחוטי של trendnet תקן N? דגם TEW-639GR http://www.midicom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4305 או TEW-633GR http://www.midicom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4045 הדגמים קיבלו ביקורות טובות גם ממשתמשים ב- newegg וגם בבדיקות של cnet ו- smallnetbuilder אשמח לשמוע אם מישהו התנסה עם אחד מהם
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. יש לי נתן SMARBOX של אורנג' אבא שלי התקשר אליהם להתלונן שיש נפילות והם שינו משהוא בהגדרות. בT43 יש בעיה, הוא מתחבר לרשת, גולש כמה דקות ואז מראה כאילו הוא מקושר לנתב ואין אינטרנט ספציפית במחשב. אפילו לא נכנס לממשק של הנתב. עכשיו הנתב מוגדר לשדר בB/G ובתקן N הלא רשמי 130Mb/s. מה שכן המחשב מתחבר לנתב של השכנים ושם אין בעיה. עכשיו אני לא יודע איפו הבעיה כי IBM פשוט מעמיסים על המחשב תוכנות. יש תוכנה כזאת שלהם ששולטת על כל המחשב ובנוסף תוכנה של אינטל לכרטיס אלחוטי ולא כולל התוכנה של חלונות. בסוף הגדרתי לו לעבוד על הממשק הפשוט והטוב של XP. מה שכן פעם בראוטר LINKSYS הקודם שיניתי פעם לCH11 או משהוא כזה והכרטיס רשת לא קלט בכלל. הCH מוגדר 6 עם זה משנה. למישהוא יש מושג מה הבעיה…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני חושב ללכת ללמוד ניהול רשתות ורציתי לדעת אם זה כדאי לי ללמוד את זה . כי אני רוצה לעבוד בזה אחרי הקורס , למה אני שואל . כדי לדעת אם יש בזה עבודה. אשמח להמלצה ממנהלי האתר וגולשי האתר. [br]פורסם בתאריך: 16.05.2010 בשעה 18:49:28 שכחתי לציין שזה קורס שניקרא MCITP של Microsoft.אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס 10/100/1000 מעוניין לבנות רשת המטפלת בעיקר בהעברת קבצים גדולים ועבודה עליהם (סרטים) יהיה המחשב הישן (אפשר להחליף לו לכרטיס 10/100/1000) PS3 והחדש ה-PS3 מחובר קווית הראוטר ומודם2760U של בזק להבנתי הראוטר לא תומך ב1G קווי, אך יש לי התחייבות עליו לבזק לעוד שנתיים האם בשביל 2 המחשבים רצוי להוסיף נתב תומך ב-1G , האם משמעותי ? האם כדאי לחבר דיסק רשת ? האם USB2 יספיק להירויות גבוהות האם ניתן לרכוש נתב כמו DIR655 DLINK ולשלבו מול המודם ? מה יהיו צוארי הבקבוק ? תודה, גל
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום edimax 7206apg מכיוון שהמחשב בסלון שלי לא קולט את הראוטר שנמצא בחדר. אחרי שהתקנתי אותו ניסיתי להתחבר דרך המחשב בסלון, אך הוא כותב לי: Limited Connectivity - no internet access, מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 19:32:35 רציתי לציין שיש לי ראוטר linksys wrt54gl והתקנתי עליו firmware של dd-wrt[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 19:41:16אני אשמח אם מישהו יוכל לדבר איתי במסנג'ר וכך להדריך אותי איך לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד !בתודה מראש, טל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רשת וחמישה מחשבים מחוברים. כדי להיכנס לאחד המחשבים לדוגמא אז אני נכנס Start > Run ואז רושם שם: \\IP של המחשב ונכנס רואה מה שתפתי. האם יש פקודה שאפשר להיכנס ולראות את כל המחשבים ברשת ולראות מה כל אחד שיתף? ואם יש לי מחשב ברשת שלא שתפתי שם שום דבר, אפשר בכל זאת להיכנס לכונן שלו?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי בעייה שרוחב הפס בשעות העמוסות יורד מ 2.5 מגה ל פחות מ 1 מגה. לדוגמא אתמול בערב היה 0.7 מגה, עכשיו מוקדם בבוקר יש 2.5 מגה. ניתקתי את הראוטר חיברתי את המחשב ישירות למודם, ועדיין הבעייה קיימת. זאת אומרת שהבעייה אצל הוט ולא אצל הספק. דיברתי עם התמיכה של הוט והם בדקו ואמרו שהכל תקין ובעצם אין מה לעשות. אני רוצה לדבר מחר עם השרות לקוחות שלהם. רציתי לדעת לפני זה, האם יש מה לעשות? או שככה זה בכבלים? האם ב UFI הבעייה לא קיימת?
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז יש לי סטרימר C200 והרבה תכנים ותמיד הייתי מחליף את הHDD במגירה של המחשב עבודה שלי. הגעתי למצב של 6 דיסקים ובקרוב אני הוסיף עוד, אז החלטתי בעלות של מארז להתקין FREENAS אצלי. שימו לב שהדיסקים ממוקמים במגירות שליפות TRAYLESS נתוני המחשב: מעבד: P4-3000MHZ זיכרון: 2GB TWINMOS 667 לוח: P5GC-MX 1333 ספק: 400W HEC ART מארז: TT M9 כונן FREENAS: זיכרון PQI 256MB USB כרטיס רשת: INTEL GIGA כנראה אולי אני יתן גם את הכרטיס OB כדי שתהיה חלוקה ללקוחות שלא יהיה עומס על הGIGA. כוננים קשיחים: 1.5TB כולם, 4 של סיגייט 2 של סמסונג. בקרים: כרגע אני עובד עם הבקר של הלוח ובקר נוסף של VIA אשמח לקבל ביקורות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגיד ראוטר TP LINK 541 כ AP MODE??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום רב, אם אני קונה ראוטר אלחוטי ומחבר אותה בבית שלי אז יהיה לראוטר IP כמו לרשת הבייתית שלי? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ראוטר Dlink -604+ אני רוצה לשחק במשחק בשם Total Annihilation ברשת אך יש בעיה: אשמח לדעת כיצד אפשר לפתור את הבעיה מבלי להחליף ראוטר. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם אפשר להכנס למודם של הכבלים כמו שאפשר להכנס לתפריטים של מודם ADSL ?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בחדר שלי ראוטר מסוג Linksys WRT54GL. הכל איתו עובד והכל מצוין, אבל יש לי גם מחשב בסלון והוא מתקשה לקלוט את הרשת שלי. שמעתי שיש "מגבר" שאני יכול לחבר בבית שיקלוט את האותות של הרשת שלי ויגביר אותם, כך שגם המחשב בסלון יוכל לקלוט את האות. רציתי לדעת האם יש "מגבר" שכזה שאינו מצריך חיבור חוטי למחשב או לראוטר, שאני יוכל להציב בנקודה שונה בבית, כך שיגביר את האות של הרשת האלחוטית שלי, אשמח לקבל המלצות, טל talt13@017.net.il
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כשאני מעביר קבצים בתוך הרשת בין WIN 7 ל-XP אני מקבל מהירות תעבורה של 11 מגה זה נראה לי מאוד איטי נתב Edimax BR6434N
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח DFI X48. המחשב מחובר לראוטר והכל עובד טוב כבר שנים. היום פתאום האינטרנט התחיל לעשות לי בעיות,פתאום אני לא מחובר ולא יכול להיכנס לראוטר, התקשרתי לתמיכה וחיברנו ישירות למודם ופתאום זה עובד, חזרתי לראוטר שוב פתאום עובד ואז שוב לא עובד וגם בחייגן פתאום לא עובד, האייקון של הכרטיס רשת מראה איקס אדום כאילו שאין כבל ואחרי שאני יוצר חייגן ולוחץ עליו עלמנת לפתוח אותו הוא רושם לי UNEXPEXTED ERROR. חשדתי שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת ועברתי למחשב השני שגם הוא מחובר לראוטר ושם הכל עובד טוב גם עם חייגן וגם עם הראוטר ואפילו עם אותו הכבל של המחשב הראשון הבעייתי. עכשיו הייתי בטוח שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת של המחשב אז חיברתי לו כרטיס רשת ישן שהיה לי ב-PCI. המחשב מזהה את הכרטי…
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כמו חצי מדינה אולי, אני מנסה לצפות בעספור בצפייה ישירה. זה בקושי זז, מתחילה הסדרה 5 שניות אני לוחץ PAUSE וממתין 20 דק' ואז יש לי רק בערך 3 דק' לראות! ממש עלוב... יש לי 1.5 מהירות אינטרנט ובדקתי אצל חבר עם אותה מהירות זה זז לו הרבה יותר יפה ומהר. אצלו יש שני מחשבים ברשת, ואני בבית שלי לבד על הרשת בלי שום אפליקציה פתוחה ובלי הורדות אחרות. ההפתעה היא שיו-טיוב עובד יפה (ניסיתי פיירפוקס ואקספלורר 7). מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 12 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
איך אני מוריד בתשתית בזק חייגן בלי להיות מחובר לאנטרנט אגב בהוט אני יודע פשוט להכנס לכתובת 213.57.1.12 או WELCOME.HOT.NET.IL (כמובן בלי להיות מחוברים לאנטרנט) אבל איך בתשתית בזק מורידים חייגן ?? (אני כמובן לא שואל איך יוצרים חייגן, את זה אני יודע לעשות)
-
- 9 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי סיסקו חדש 2960 ואני לא מצליח לגשת לממשק הוובי שלו דרך ה IP הוא דורש סיסמה ויוזר התחברתי דרך CONSOLE ל SWITCH ויש לי סיסמת כניסה אבל בוובי הוא מבקש יוזר וסיסמה מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אחי הקטן מיתלונן כל הזמן שהמשחקי און ליין ממש ניתקעים מש מקרטע כל כמה שניות(יש לציין שזה בחלק מהמשחקים),אז אמרתי אולי בעיה במחשב,אבל זה לא!! כי ניסיתי גם במחשב שלי שיש לו 4GB RAM ומעבד חזק E8400 וגם אצלי אותה בעייה,הדבר היחידי שעלה לי שזה הספק שלי נטויזן,כי אצל חבר שלי זה לא ככה והוא בבזק בינלאומי למה זה יכול להיות קשור?
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
עלה הצורך להקים רשת קטנה בחיבור 1394, משום מה הכרטיס לא מופיע ככרטיס רשת כמו בוינדוס XP, איך אני מחזיר את האופציה ?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתהיה אלטרנטיבה ל NETLIMITER תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האלן חברה, אוקי אני יגש ישר לעניין ,עד כו מלאתי את הקשיח החיצוני במדיה ,עכשיו יש שם די הרבה חומר, אבל הנה הבעיה , יש לי 2 ניידים ואחד נייח , על אחד ויסטה + בוקסי ,על שני XP + בוקסי ,כנ"ל הנייח. הנייח נמצע בסלון ומחובר בעל חוטי (הכונן החיצוני על shared) והכל יופי, עכשיו הבעיה שאני לא רוצה שכל פעם שאני ירצה לראות סרט ,2 מחשבים צריכים להיות דלוקים, האופרויות הם|: חיבור של הכשיח החיצוני למחשב שבסלון בUSB רגיל, או חיבור ל ראוטר שמאפשר לחבר עליו כשיח חיצוני ב USB ועובד על פרוטוקול SMB והנה אנחנו מגיעם לבעיה (חיבור רגיל ב USB למחשב , מהירות קריה 30MBps) חיבור דרך ראוטר כ 2MBps ,וכמוון ש....אין מצב לעשות הרצה קדימה בMKV של 720P ב8GB... כי אין cache. לפי חוברת היצרן …
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל. וגם קראתי פה: http://www.netgear.co.uk/rangemaxnext_wirelessbroadbandrouter_dg834n.php שהוא משהו Draft, מה זה אומר לגבי תקן ה-N שלו? שזה לא התקן הסופי אלא טיוטה שלו? אשמח לתשובות. ערב טוב!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מדפסת HP psc1315. למיטב ידיעתי, זאת לא מדפסת שתומכת בחיבור ישיר לראווטר. אני רוצה לשים את המדפסת בחדר שאין בו מחשב ושתדפיס דרך הרשת, אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה עם מדפסת שאינה " network-ready". יש איזה מתאם שיעשה את העבודה? אפשרות אחרת כלשהי? תודה מראש נ.ב אני לא יודע אם זה משנה אבל הראווטר שלי הוא TP-LINK TL-WR541G
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד ואני רוצה להקים רשת אלחטית , אני לא מבין כל כך בנושא. יש לי מחשב נייח שמחובר למודם של הכבלים עכשיו כמו שהבנתי אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי אז איזה ראוטר אלחוטי הכי מומלץ כיום ? הספקית שלי זה בזק בינלאומי שמעתי שיש להם מבצעים על ראוטרים האם מישהו יודע משהו בקשר לזה ומה המחירים שם ?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-