עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ganav,

אהלן! ברשותי ראוטר WGR614v9 של NETGEAR, מזה זמן רב אני חווה איתו בעיות. בהתחלה כל הקבצים שהייתי מוריד מהאינטרנט היו פגומים, אז בצעתי עדכון גרסא לראוטר וזה פתר את הבעיה אך כעת יש לי בעיה חדשה: כאשר אני מנסה להוריד קבצים גדולים(נגיד יותר מ100 MB ) ההורדה פשוט נתקעת באמצע, על אותו אחוז וכלום לא קורה. יש לציין כי כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל עובד מצויין ואין שום בעיות. יש למישהו מושג כיצד ניתו לפתור את הבעיה? תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by clix,

צהריים טובים(: קיבלתי מבזק את הנתב הנ"ל ויש לי איתו כמה בעיות קטנות: לפעמים הוא לא טוען אתרים עד הסוף(לא אתרים ספציפיים) ולעיתים קרובות הוא מסנן על דעת עצמו הודעות במסנג'ר. אגב,זה קורה גם בגלישה חוטית וגם בגלישה אלחוטית(לא יודע אם קשור,אבל ציינתי בכל זאת..) תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by tulicooli,

יש לי בבסיס מחשב נייד עם נטסטיק של סלקום. אני רוצה לפתוח רשת דרך המחשב ניייד שהוא יהיה הנקודה חמה, לעוד מחשבים ולאייפון. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? תודה , טל.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  4. שלום לכולם אני עם חבילה של 10 מגה (NGN) בבזק בינ"ל + בזק. עד אתמול הייתי מקבל בטורנטים מהירות של מגה הורדה ומשום מה מאתמול המהירות שלי יורדת פלאים (ככה עד 300KB). הפורט בראוטר נשאר פתוח ואפילו שיניתי אותו וזה לא עזר, אני מדבר על טורנטים מטורנץ' ליצ' שבד"כ מאוד מהירים ואפילו אני עכשיו מנסה להוריד כמה קבצים ביחד ועדיין המהירות מצחיקה (יחסית כמובן). מישהו/משהו אולי חוסם אותי ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  5. אני יודע שההבדל לא גדול אבל כמסתכלים על החבילה של סלקום לאינטנרט (נעזוב לרגע את המחיר) זה יוצא 2.8MBPS הורדה ו1.2MBPS העלאה זה כמעט חצי?? איך הם יכולים לתת קצב כזה הם לא חולקים עם בזק את הרוחב פס? ולמה אין למשתמשים הביתיים מהירות כזאות?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by Mr_Eli,

אוקיי יש לי ראוטר אלחוטי עם אנטנה. לאחותי יש נייד עם WIRELESS מובנה כמובן וכל מה שנישאר זה הנייח שלי ואז נוכל להסיר את הכבל. אני לא מבין כלום בכרטיסי רשת. ראיתי כרטיסי רשת אלחוטיים שבאים בצורה של חיבור USB, וראיתי כאלה שמתחברים ל PCI עם אנטנה בהם מה עדיף? הבנתי שהעסק לא יקר ואני אשמח לא להוציא יותר מ 100 שקל על זה. תודה מראש. אגב, הראוטר נמצא בדיוק מטר וחצי ממני מאחורי דלת עץ חלולה (בחדר של אחותי)

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by zzz727,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר אלחוטי, ואני מנסה להתחבר מאחד לשני באמצעות "הצעת סיוע מרחוק". נכנסתי ל gpedit.msc ופתחתי שם את ההרשאות ועדיין כתוב לי "הגישה נדחתה". שאני כותב את ה IP של המחשב שממנו אני מנסה להתחבר אז אני מצליח אבל שאני כותב את ה IP או השם של המחשב המרוחק אז כתוב "הגישה נדחתה". מהמחשב השני אני בכלל לא מוצא את המחשב המרוחק לא לפי IP ולא לפי השם מחשב. אני עובד עם ווינדוס XP. בנוסף לשני המחשבים יש לי עוד מחשב שעליו מותקן ווינדוס 7 ואיתו אני מצליח להתחבר. ניסיתי את הדרך של "הזמן ידיד להתחבר למחשב שלך" אבל גם בזה נתקלתי בהודעה "המחשב אינו מזהה את ה - DNS" או משהו כזה... הבנתי שיש דבר כזה שנקרא הרשאות מנהל הרשת או משהו.. יש מצב שאולי זה הפתרון? א…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by ofiko89,

שלום, לאחותי יש DELL studio 1535, שחזר מתיקון אחרי כמה וכמה בעיות. משו כמו שבוע אחרי התיקון התחילה בעיה עם התחברות לרשת הביתית. היא מצליחה להתחבר לרשתות אחרות (באונ', אצל חברות..) אבל לא בבית. משו מוזר זה כשאני עושה IPCONFIG, יש כלמיני שגיאות- כאילו אין שום הגדרות (ip, subnet mask, default gateway). למרות שהבעיה היא כביכול בראוטר (EDIMAX BR-6524n), לא נראה לי- כי מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליו. תודה מראש לעוזרים, (אם צריך עוד פרטים על המחשב/הגדרות תגידו ואני אביא)

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  9. שלום שמי אילן....אני מאוד מאוד צריך את עזרתכם שמעתי שבאתר הזה יש חבר"ה שמאוד מתמחים בתחום הזה ובכלל במחשבים. ברצוני להיכנס לתחום הרשתות/תקשורת בהתמחות אבטחת מידע ואני מתלבט בין ccna ל-mcitp יש מספר מכללות שמציעות את הקורס ccna+mcitp בהתמחות אבטחת מידע כגון מכללת סלע, האקריו וכ'ו... מה שמוזר הוא שרק במכללת ג'ון ברייס שמתי לב שלא מציעים את שני הקורסים במקביל אלא בנפרד...בכל אופן העתקתי לכאן את הקישורים של שלושת המכללות שאני שוקל ללמוד בהם אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להקדיש כמה דקות ולעבור על הסילובסים בקצרה ויוכל להגיד לי מה עדיף ומה לא, אני מאוד מעריך את העזרה תודה רבה. מכללת סלע: http://www.sela.co.il/?CategoryID=1717&courseId=16 מכללת ג'ון ברייס: mcitp: http://www.jo…

• 37 תגובות
    • 9.6k צפיות
  10. יש לי חיבור ADSL מהירות 8 מגה עם ראוטר Dlink 2650U שמוגדר בתור Bridge. ספק 014 מהירות 8 מגה במסלול גיימר. אל ה-Dlink מחובר ראוטר Linksys WRT160N עם קושחת DD-WRT בגרסה האחרונה, ובתחנה האחרונה Switch 1G של Edimax, אליו מחוברים המחשבים בכבל. יש לי בעיה שכל כמה זמן באופן אקראי, אני נכנסת לאתר (כל אתר שהוא) והוא לא עולה. אחרי רענון של הדף האתר עולה מיד, עד הפעם הבאה. זה קרה בכל מיני אתרים ולא באתר ספציפי. וידאתי עם הספק שלי 014 שאין בעיה מהצד שלהם. הנציג שדיברתי איתו יעץ לי לנסות דפדפן אחר. אז כשהבעיה קרתה הייתי עם FIREFOX, עכשיו אני עם CHROME והבעיה חזרה על עצמה גם ב-CHROME. כאמור זה קרה גם ב-FIREFOX וגם ב-CHROME. ניסיתי לחבר לכרטיס רשת השני במחשב שלי ולהחליף כבל רשת, כלום …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by arieljt,

היום הגיעה המודעה לבניין שלי שבשבוע הקרוב תשודרג הרשת לNGN.. סוף סוף אני אקבל את ה10MB שחיכיתי לו ;D

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. Started by yp3,

שלום לכולם יש לי ברשת שני חיבורים לאינטרנט אני רוצה להגדיר במחשב שלי שרק פורט 21 יעבור דרך החיבור הראשון ושאר הפורטים יעברו דרך החיבור השני יש לי WIN XP תודה

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by redead,

לא יודע אם זה בדיוק הפורום המתאים אבל אני מנסה.. אני לומד קצת בקורס של תקשורת ומחשוב ויש לי כמה שאלות שהייתי רוצה לדעת שקשורות בפקודות – ping, arp, tracert, ipconfig, netstat - איך אני יודע כמה כרטיסי תקשורת יש לי במחשב ואילו סוגי תקשורת יש בכרטיסים האלה? - מה הMAC ADDRESS של הכרטיסי תקשורת שיש לי - אם אני מוחק את ההיסטוריה בדפדפן שלי וגולש לאתר מסוים , לאיזה כתובת IP ראשונה המחשב פונה ולמה בעצם? - האם ניתן לפצל בין שרת NAT לשער היציאה לאינטרנט? - איך אני מקבל את הכתובת MAC של הDEFAULY GATEWAY במחשב שלי? תודה..

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by TermiNal,

אהלן, בביתי 3 קומות, ראוטר ומודם נמצאים בקומה העליונה ומשדרים אות תקין לקומה העליונה והאמצעית וכעת ישנו צורך בחיבור WIFI גם בקומה התחתונה. בקומה התחתונה ישנו חיבור אינטרנט קווי אשר עובר דרך הקיר ומחובר בצידו האחד לראוטר אשר בקומה העליונה ובצידו השני נמצא כשקע נקבה בקיר אשר בקומה התחתונה. רציתי לשאול האם ניתן לקנות ראוטר נוסף ולחבר אותו בקומה התחתונה? האם יש צורך לקרוא לטכנאי או שמא זו פעולה בסיסית שניתן לעשות בקלות? הראוטר שנמצא בבעלותי כרגע הינו - linksys wrt54g, אשמח לקבל המלצות לראוטר הנוסף שעליי לקנות. (אין צורך במשהו מפוצץ, ראוטר זול ופשוט יעשה את העבודה) תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 8.6k צפיות
  15. Started by mimzak,

שלום רב מחפש המלצה לנתב אלחוטי בתקן N על מנת שאוכל לגלוש גם מהנייד החדש ששתומך בתקן N אין ממ"ד בבית ואין קירות רבים שיפריעו לקליטה מה מומלץ במחיר סביר .שיהיה איכותי ובלי בעיות

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by NadavAfuta,

היי, יכול להיות שאני אעבור לחבילת הטריפל של הוט שנראית נחמד. רציתי לשאול אתכם לגבי תשתית הUFI של ה12mb, האם היא יציבה? כמה אתם משלמים לספקית? איזו מהירות אתם מקבלים בהורדות ישירות\טורנט? ובכללי, אם אתם מרוצים מהחבילה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gunrhutjbha,

לא בטוח שזה המקום, אם טעיתי תעבירו בבקשה =] בשאני נכנס לאתרים יש לפעמים משבצות שקשורות לפייסבוק ושם האתר מזהה את משתמש הפייסבוק שלי(כי אני מחובר אליו באופן קבוע), ורושם לי אם אני רוצה להיכנס לקבוצה או לשתף או עוד כמה דברים בסגנון, עכשיו האתר מזהה את משתמש הפייסבוק שלי מה שמוביל אותי לזה שהוא מזהה אותי בזהות האמיתית שלי. ומכאן מגיעה השאלה: האם זה שאתר מזהה אותי אומר שהוא גם יכול להשתמש במידע הזה ו/או לשמור, לזהות או כל דבר שגורם לכך שהוא יודע מי מאחורי המסך?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  18. היי חבר'ה אני מקווה שזה הפורום המתאים כי תכלס נראה לי שכן , לענייננו יש לי בבית שני מחבשים שהראשי (איפה שהנתב והמודם נמצאים) הוא בקומה למעלה אצל אחי אנחנו שנינו משחקים MW2 למי שמכיר עכשיו הקטע שאני נכנס למשחק זה רושם לי שה-NAT שלי במצב STRICT ואצל אחי(המחשב למעלה) ה-NAT במצב OPEN (כמו שצריך להיות) א: איך זה הגיוני? ב: איך אני מסדר את שלי? תודה רבה לעוזרים, אני כבר אובד עצות! :s05:

• 65 תגובות
    • 10.8k צפיות
  19. שלום לכם, יש לי שני ראוטרים של אדימקס, ואני רוצה להגדיר אחד מהם כ-AP כדי להגדיל את הטווח קליטה. Edimax 6204-WG - נמצא בקומה עליונה ומחובר ישירות למחשב עם כבל רשת - אינטרנט מחובר וגולש. Edimax BR-6424n - אני רוצה להגדיר אותו AP בקומה התחתונה כדי שאני אוכל להתחבר למחשב נייד בצורה אלחוטית, ובנוסף לזה כדי שאני אוכל להתחבר לרשת של ה-PS3. ניסתי להגדיר אותו בעצמי, אבל ללא הצלחה :\ חיברתי אותו עם כבל ישירות למחשב הנייד, לא חיברתי אותו ליציאה של ה-WAN אלא לאחת מתוך הארבע יציאות של ה-LAN. אני חייב לציין שיש לי גם אפשרות לחבר אותו קווית לראוטר בקומה העליונה, אם זה משנה משהו או הופך את ההגדרה ליותר פשוטה. נכנסתי לממשק של הראוטר, והגדרתי בו Universal Repeater וקישרתי בינו לבין ה-SSID …

• 2 תגובות
    • 8.2k צפיות
  20. היי ברשותי שני מחשבים, אחד מחובר עם כבל רשת לראוטר ואילו השני מחובר אלחוטית. כשאני יוצר HOME GROUP במחשב אחד אני לא מצליח לחבר את המחשב השני לאותו HOME GROUP (למעשה נוצר עוד HOME GROUP נוסף) מה יכולה להיות הסיבה לכך? נראה לי שאיך שהוא שניהם נמצאים ברשתות נפרדות. במחשב שמחובר ישירות לראוטר אני רואה שהוא מחובר לרשת ביתית X ואילו במחשב שמחובר אלחוטית שם הרשת הוא TP LINK (לפי שם הראוטר) איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  21. אהלן, אני כל הזמן מחפש דרך לפתוח כונן רשת ואף פעם לא הבנתי איך D= אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד, עדיף מדריך עם תמונות מWindows 7 או משהו. עריכה: מחשב אחד על Wifi ושתיים מחוברים בעזרת כבל רשת.אחד מהם עם XP ושאר עם 7.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by wrecker,

התחלתי להתעסק קצת עם תוכנות P2P כחלק מבדיקה של ספק האנטרנט שלי.. שמתי לב שאחת התוכנות מציגה תמיד שהיא מאחורי פיירוול, אחרי התעסקות מרובה ונסיון של פיתחת פורטים וכיבוי מוחלט של פיירוול במערכת הפעלה (WIN7) שום דבר לא השתנה.. עלה לי רעיון לחבר ישירות מהמודם למחשב ופתאום הכל מסתדר ואין שום חסימה. בדקתי שוב בנתב והפיירוול מכובה, מה יכולה להיות הסיבה לחסימה? ואם אפשר להתייחס לנושא בלי להספים אם להורדות חוקיות או לא, התוכנות משמשות לי אנדיקציה. הנתב מדגם TP-LINK TL-WR541G דבר שני, רציתי לדעת אם יש עדיפות להפעיל פיירוול בנתב במקום במערכת הפעלה? האם ההגנה יכולה להיות טובה? תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

אם ברשותי הנתב: http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WRT54GC ואני מעוניין לחבר אותו לרשת כלשהי (רשת ציבורית כמו שיש בפארקים למשל, ללא כל הגנה) בצורה אלחוטית, זה אפשרי ? כלומר שהוא יהיה כרטיס רשת אלחוטי עצמאי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Bori4ka,

שלום חברים היתי היום בבזק הם מצאים לי 2 מודמים D-LINK 2760U ו NETGEAR N DGN834 איזה מהם יותר טוב? מה כדאי לקחת?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. מדובר על שני מחשבים מקסימום שלושה. שנמצאים באותה הקומה ויחסית קרובים (אני לא רוצה לחבר כבל בינהם), אין קירות בטון בינהם, (שני חדרים צמודים). אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי: - כך שהם לא עולים יקר (בסביבות 250 ש"ח כולל הכרטיס רשת- אפשר חריגה של 70 ש"ח רק אם צריך) - בעתיד אם אני ארצה להרחיב את הרשת ליותר מקומה אחת בו נאמר שתי קומות או אפילו שלוש אוכל לקנות ראוטר נוסף ושראוטר שאני קונה עכשיו לא יזרק אלה ישמש כ AP (שיהיה ניתן לשדר את האות ולהרחיב את הרשת האלחוטית עם הראוטר הנוסף). - שיהיה אמין, לא מתנתק, איכותי ושיתם תמורה טובה לכסף. תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.