רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום, אם אני עושה איפוס פיזי לנתב זה מוחק את כל ההגדרות שהכנסתי בו? (שם משתמש וסיסמה, פתיחת פורטים, הצפנה, MAC LIST, זיהוי הרשת ע"י המחשב וכו'). תודה מראש, ערן.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני כרגע על 10 מגה, אלה הם נתונתי הקו: אני מודע לכך שאני יכול לקבל 15 מגה, אך מה שמוזר איך יכול להיות שהDS Attenuation על 12 בעוד שה US Attenuation על 2? יש מצב שהאפסטרים מחובר ליחידת רחק אחרת? וגם לשאלתי מה המינימום לקבלת NGN חבילה 10 מגה מבחינת Margin ולחבילה 15? והאם אוכל לקבל גם 20 מגה לדעתכם? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מאייבורי מחשבים את הכרטיס רשת האלחוטית הזאת: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 אם אני מחבר את הכרטיס הזה למחשב שלי אז זה מריץ לי ישאר את התוכנה של הWIFI ? או שאני צריך להוריד את התוכנה או שזה בא עם הדיסק... אני צריך מידע בנושא הזה של הכרטיס רשת האלחוטית הזאת עם חיבור של USB.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רב, 2 מחשבים עם חלונות XP המחוברים יחד לנתב אלחוטי (חיבור חוטי). במשך שנים לא היו בעיות ויכולתי לשתף מדפסות, כלומר לשלוח מסמך להדפסה מהמחשב שלי למחשב השני וההיפך, כעת פתאום לא ניתן. כשאני מנסה להיכנס ל- "מיקומי הרשת שלי" מופיעה לי הודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה? אציין כי התקלה הופיעה עם התקנת אנטי וירוס חדש משולב חומת אש מסוג AVG 9.0. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי פה ראוטר מודם של בזק ROTAL RTA1025W אבל אנחנו פה HOT עדיין אוכל לשתף איתו אינטרנט אל חוטי ? כי מאחורה יש לי כניסת DSL (של טלפון רגיל) ובנוסף עוד 4 כניסות רגילות של ETHERNET כבל רשת החיבור שלי פה הוא קבוע איי פי קבוע מ בזק בין לאומי (ללא חייגן) .... ניתן ? כרגע המודם הוט מחובר לקיר ולמחשב עם כבל רשת אני צריך להוציא את הכבל מהמחשב לחבר לפורט מספר 1 ולמתוח עוד כבל רשת מפורט 2 למחשב וזהו ? או שזה לא יעבוד .... ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב. אני חדש כאן, ואשמח לשמוע את עצתכם. במשרד שלי יש 5 מחשבים, כאשר, נכון לעכשיו, 4 "רגילים", ואחד שרת. אני משתמש בתוכנה שנקראת Insure של חברת Shadow (צל מחשבים), שהינה תוכנה לסוכני ביטוח. לתוכנה זאת, כך הוסבר לי, בסיס נתונים, כאשר זה משותף נכון לעכשיו באמצעות השרת. ז"א, כל פעולה שפקידה מבצעת על עמדתה, נשמרת בעצם בשרת, וכך המידע זמין לפקידה אחרת (ובאופן מיידי). בשיחה עם חברת צל, נאמר לי שאין צורך בשרת, אלא אפשר גם להשתמש במחשב PC רגיל, אשר מריץ XP Pro, ולכן מאפשר רשת פנימית. במצב כזה, המחשב הרגיל ישמש כמוקד מרכזי. השאלה שלי היא כזאת: בהתחשב בעובדה שמדובר אך ורק בתוכנה אחת (!) שיוצרת את הצורך במחשב מרכזי (או שרת), האם אוכל להסתפק ברכישת מחשב רגיל במחיר סביר (2,0…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hello everyone Im sorry, but i dont have hebrew because I use ubuntu right now... well in ubunto i can use the network and surf like u see now but in windows 7 I can't... I have X on the network sign on the right bottom of the desktop when i try to troubleshoot its not giving any answers when i tried ipconfig /renew it giving me an error... I hope someone can help me...
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מחפש ראוטר לא יותר מדי יקר, לחיבור 3 מחשבים ברשת חוטית + 2 מכשירים אנדרואיד בWiFi. הראוטר יושב בתוך הממ"ד, והאינטרנט האלחוטי יצטרך במקרה הכי גרוע להגיע עד קומה שנייה, דרך הממ"ד. אפשרי? כרגע יש לי Edimax 6104K חוטי. אני מחובר לבזב"ל על כבלים, 5M. לחיבור: 2 מחשבי WIN7, מחשב מריץ אובונטו, ו2 מכשירי HTC Desire עם אנדרואיד 2.1.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
נתב : DG834NU מתאם רשת אלחוטי : Edimax EW-7718UN המהירות ברשת הפנימית איטית - 6.3MB/S מחשב א' מתחבר בצורה קוית לנתב מחשב ב' מתחבר בצורה אלחוטית כאשר אני מנסה להעתיק קובץ בין המחשב שמחובר קוית למחשב שמחובר אלחוטית המהירות עומדת על כ- 6.2-3MB/S כאשר שני המחשבים מתחברים קוית לנתב המהירות עומדת על כ 9.2-3MB/S ביניהם שזה אמור להיות תקין המחשב האלחוטי מתחבר ב300Mbps ככה שנראה שהכול תקין ברשת האלחוטית אם אתם רוצים לראות את ההגדרות בנתב אז מצורפת תמונה אבל לפי הבדיקה הקוית ניראה ששני המחשבים תקינים מישהו מכיר את הבעיה ויודע דרך לפתור אותה ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עדיין לא הצלחתי לעלות בדיוק על הבעיה אבל אני חייב עזרה דחופה. פירמטטי את המחשב ומיד ניסיתי להתחבר לאינטרנט, הוא לא מצליחה והנה כמה מהסימנים מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי... הראוטר לא מדליק אור בשקע שאליו מחובר המחשב (הכבל תקין ניסיתי אותו על מחשב אחר כדי לוודא) LOCAL AREA CONNECRION לא מופיע בNETWROK CONNECTIONS כשהפעלתי AIDA (תוכנה לזיהוי חומרה) הוא לא אמר לי כלום בכרטיס רשת.\ התקנתי את הדרייבר מהדיסק המקורי של המחשב, הורדתי עידכונים במחשב אחר, מצאתי את סוג הכרטיס שאמור לבוא עם לוח האם הזה והורדתי לו דרייבר, כשניסיתי להתקין את הדרייבר שלו הוא טען שאין חומרה מתאימה... אני כבר לא יודע מה לעשות וזה אחרי שסרקתי המון פורומים באינטרנט עם השאלה הזאת אף אחד מהפטרונות שם (או …
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי את הנתב הנ"ל,והוא תומך עד 300mbps,וב-MIMO. יש לי שני כרטיסי רשת מדגם :Edimax EW-7717Un,שתומכים באותם נתונים בדיוק. במחשב אחד יש Win7,ואני מקבל קצב שידור של 150mbps. במחשב השני יש WinXP SP3,ואני מקבל קצב שידור של 54mpbs. השאלה היא למה? מישהו פה פעם אמר לי,שהכרטיס שלי רק קולט ב-300,ולא משדר ב-300,אבל למה המחשב עם ה-XP מקבל מהירות של תקן G? משהו חסר לי?(פאצ'ים למינהם?) משהו אחר? דרייברים וקושחה מעודכנים. בתודה מראש, יוחאי.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ספק חדש שנקרא טריפל C, האתר שלהם לא אטרקציה גדולה, אבל הם עד עכשיו פנו בעיקר ללחוקות עיסקיים, ובגלל זה לא השקיעו יותר מדי בפרסום ובאתר, מה שכן, החברה מציעהנ מחירים נ מוכים מעוד, כל החבילות שלהם הם ללא התחייבות, כרגע אני מתכוון לעבור לNGN ב-15MB בבזק הציעו לי 99 ש"ח ללא התחייבות, ובטריפל C זה 73, אם הם יתנו לי מחיר דומה אני אשאר אצלהם, עוד יתרון של טריפל C שרוחב הפס שלהם כרגע הרבה יותר גדול מכמות הלקוחות שלהם, ככה שהגלישה לפי מה ששמעתי טובה מאוד, היה עליהם גם כתבה בTHE MARKER לא מזמן.... זה האתר שלהם http://www.ccc.net.il/Domestic.aspx לפי דעתי חברה שמציע חבילות רק ללא התחייבות הרבה יותר רצינית מכל חברה אחרת,כיום כולם רק מנסים לכבול אותך, ואז נותנים לך שירות גרוע, ברגע…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5 MB של נטוויזן ותשתית של הוט. האינטרנט מעובר למחשב שלי ע"י רוטאר ממחשב אחר עכשיו הקטע הוא שמתי שאני מדבר בשיחה קולית בתוכנות כמו:skype,oovoo וכד' האינטרנט מתנתק לאחר כמה זמן רק במחשב הזה (אני חושב שזה בגלל התוכנות של השיחה וגם אני כמעט בטוח שזה בכלל המחשבים לא פועל למה לא בדקתי בדיוק שנייה בשנייה) ואינטרנט מתנתק לכמה שניות ולפעמים לכמה שניות במודם ובראוטר הכל פועל כמו שצריך... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, לפני כשבוע עברתי להוט, הביאו לי את המודם Terayon TJ715X שאליו מחובר נתב TP-Link WR841N. מה שקורה זה שאם אני מתנתק מהאינטרנט מסיבה זו או אחרת - למשל מנתק את הראוטר מהחשמל או משנה את ההגדרות שלו ואז עושה לו ריסטרט כדי שהשינויים יתפסו אז לוקח לו הרבה מאוד זמן (הגיע עד כחצי שעה גם) עד שהוא מצליח להתחבר שוב לאינטרנט. הרשת בבית עובדת בלי שום בעיה, אבל החיבור לאינטרנט פשוט לא. אז אני נכנס לממשק של הראוטר דרך הדפדפן ואז שם הוא כותב Connecting ואז כל כמה זמן הוא עושה ריענון לדף, אבל שום דבר לא משתנה, עד שמתישהו (אחרי לא מעט זמן) הוא מצליח להתחבר. למישהו יש ניסיון עם הבעיה הזו? עם המודם הזה? עם הראוטר הזה? מושג מדוע זה קורה? אודה לכל מי שיכול לעזור, כי אני קרוב לל…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבנתי שיש 2 הבדלים גדולים בין החיבורים: 1) ללא חייגן, האינטרנט מתחבר מחדש לאחר ניתוקים למיניהם מה שגורם להורדות להימשך במקום להתקע. 2) IP קבוע (לפחות לתקופה של מס' שבועות) השאלה היא, האם אלה ייתרונות משמעותיים? 1) אין איזה תוכנה / סקריפט / חייגן שהוא לא הדיפולטי של windows שמזהה שנפל החיבור ומנסה להתחבר שוב? 2) האם מהירויות ההורדה עם כתובת IP קבועה גבוהות יותר בצורה משמעותית? תודה על התשובות
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם שלבי ההתחברות לאינטרנט שרשמתי להלן הם נכונים? 1) לבחור ספק תשתית (בזק / הוט) ולקנות ממנו מודם+חיבור חודשי. הוט מתחבר לכבל הטלוויזיה ולא דורש כלום בנוסף, להבדיל מבזק שדורש המצאות קו טלפון (+25 שקלים חדשים בלבד). 2) לחבר להתקין את המודם, ללא כל קשר לספקית האינטרנט שאני אבחר 3) לבחור ספקית אינטרנט 4) לקבל מהם סיסמה, ליצור קישור חדש לאינטרנט ("new connection" ב- control panel) שיתחבר דרך המודם. להזין את הסיסמא שקיבלתי מהספקית 5) לגלוש. אשמח לתגובות - האם התהליך שתארתי פה הוא נכון, והאם אני יכול לעשות את כל התהליך החיבור וההתקנה לבד (הכוונה היא לא אם יש לי את הידע הדרוש, אלא אם אין חומרה כלשהי שאני אצטרך בהתקנה, שנמצאת אך ורק אצל הטכנאים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
אני עכשיו הגדלתי ל12 מגה בהוט ונטויזין השאלה היא איזה מדום הכי כדאי לי לדרוש כרג יש לי תמוטורולה 4200 אם זה משנה אז הוא צריך להתחבר לרוטר של אדימקס ומשם ל3 מחשבים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מודם סימנס sl2-141 שניתן לי ע"י בזק לפני 4 שנים, אני משלם מידי חודש אחזקה למודם 23 שקלים, מן הסתם כולם ירימו גבה יגידו פראייר, 23X12X4=1104!!! שילמתי על תחזוקת המודם 1104 שקל (לא פחות) עד היום, יצאתי טיפש כי לא קראתי את החשבוניות,. התקשרתי לבזק שאלתי אם ניתן להפסיק את התשלום על המודם ולקחת אותו כי כיסיתי את השלום על 5 מודמים אבל הם אמרו לי שהוא שלהם ואני רק משכיר אותו. בקשתי אליכם! אני רוצה להתייעל! לקנות מודם ADSL אלחוטי אם בכלל יש אחד שתומך בהכל אולי אני אצטרף להוט, אבל אני המון שנים עם ADSL ואני לא מכיר מודמים שיחליפו את ה sl-141 או היכן ניתן לרכוש אחד חדש משלי? בבקשה המלצה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ישנה אופציה שאני אצליח לחסום את האופציה של התקנת תוכנות דרך GPMC למחשב שהמשתמש שלו הוא מנהל מקומי? העניין הוא שאני חייב שאותו משתמש יהיה מנהל מקומי כדי שתוכנה אחת תעבוד. אבל אותו בנאדם מתקין לי תוכנות על ימין ועל שמאל... האם יש דרך לבטל את האופציה שהוא יתקין את התוכנות למרות היותו מנהל מקומי? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. מערכת חדשה, הדבר היחיד שנותר הוא המודם, באשר לו שום דבר לא השתנה.. חיבורים וכדו' לפי הצעת נטויז'ן החלפתי מחיבור USB ל-RJ45 משום שאין תמיכה של זה ב-Win7 מאז המעבר ל-RJ45-- שתי נורות דולקות קבוע, השתיים הראשונות/העליונות, כל השאר לא נדלקות בכלל ב-HOT אמרו לי שהמודם תקין לפי בדיקה שלהם ושאין להם איך לעזור לי יותר חששתי שזה קשור לכבל שהשתמשתי בו, אז ניסיתי אחד נוסף. האם יש כבל מיוחד שאני צריך להשתמש בו? דרייברים של המודם מותקנים, כרטיס הרשת מותקן ומזוהה.. ה-Local area connection מסומן ב-X (רשום Network cable unplugged) והאופציה שם היא Disable בלה בלה.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים עם בזק בינלאומי, וקיבלתי היום ראוטר חדש, שאני מנסה להתחבר אני רואה שאני מקבל IP, אבח אין אינטרנט Connection Type: L2TP Login Status: Connected Internet IP Address: 84.110.241.50 Subnet Mask: 255.255.255.255 Default Gateway: 212.25.114.89 DNS1: 192.117.235.235 DNS2: 62.219.186.7 הראוטר הקודם שלי היה WRT54GC ואיתו אני מצליח להתחבר בלי בעיה דרך PPTP, אני מתחבר ככה IP Address: 0.0.0.0 Subnet Mask: 255.255.255.0 Default Gateway: 212.179.61.77 שם משתמש וסיסמה בראוטר החדש שאני עושה PPTP, ואני מגדיר אותו דבר, אני כל הזמן מקבל הודעה SUBMASK INVAIL שאני מנסה להגדיר את ה-GATEWAY לא חשוב מה אני מנסה לרשום שם, הראוטר מעודכן לגירסה …
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בבית שתי נקודות אינטרנט של 1.5 מגה של בזק בנלאומי ותשתית הוט...... ואני משלם ככה 130 על תשתית ועוד 60 בזק בן לאומי לשתי נקודות אינטרנט...... וזה היה לי במבצע שמתסיים לי עוד מעט ואני מעוניין לעבור למהירות של 5 מגה מה אתם ממליצים לי לעשות ואיזה מחיר אני אמור לשלם.....כעקרונית איני מעוניין בראוטר מטעמי אבטחה, אשמח לייעוץ מה עלי לעשות אפשרי גם שאחד הנקודות אהיה יותר איטי מ5 מגה אשמח לייעוץ מבחינת מחיר ואיזה תוכנית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדגמא טכנולוגיית N תומכת בהעברת מידע של עד 54 מגה לשניה האם בין שתי מחשבים ברשת עוברים 54 מגה לשניה, או שצריך לחלק בשמונה כדי לדעת כמה בתכלס עובר..?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מהבאים נכון? 1 יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, על פי הצורך 2 יישום יכול להשתמש רק בשיטה אחת, כמו שמבצע FTP 3 יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, אחת לבקרה ואחת להעברה 4 יישום לא יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד 5 אף תשובה איננה נכונה תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי WRT54GL עם עגבניה עליו... אני מעוניין לשפר את החדירה של הסיגנל לממ"ד (באותה קומה) חשבתי על לרכוש זוג אנטנות כאלו: http://cgi.ebay.com/Bracket-WRT54G-LINKSYS-HGA7T-7dbi-TNC-Antenna-Kit-383-/170487909122?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b1df0b02 או כאלו: http://cgi.ebay.com/2-4Ghz-9dBi-Dual-RP-TNC-Antennas-Linksys-WRT54G-WRT54GL-/390203111770?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad9eaf95a אבל השאלה האם זה יעזור לי? מה דעתכם? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-