עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gal066,

היי, בביתי יש 2 קומות ומרפסת. ספק האינטרנט שלנו הוא HOT ואני משתמש כראוטר בקופסת HOTBox. ברצוני להגדיל את תחום הכיסוי של הרשת בכל חלקי הבית. קניתי Repeater של Edimax אולם נוכחתי לדעת שהוא לא מבצע את רצוני ומציג את הרשת שלי כ2 רשתות נפרדות. רצוני הוא לקנות רכיב אשר "מרחיב" את הרשת שלי, זאת אומרת שאראה בחיפוש הרשתות רק רשת אחת - וכאשר אתרחק מן הראוטר המחשב שלי יעבור מידית לקבל את הרשת שלי דרך אותו רכיב, כלומר שמעבר הרשתות יהיה שקוף. האם קיים כזה רכיב ? תודה, גל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Oranl,

אני מעוניין לבצע עידכון קושחה לראוטר שלי מאחר ועברתי לאינטרנט במהירות 12 מגה והוא מגביל אותי בחיבור האלחוטי. הראוטר הוא של 3COM מדגם 3CRWER100-75. מאחר ו-3COM כבר שייכים ל-HP אני לא מוצא מידע לגבי אופן העידכון, הגרסה האחרונה וכיוצ"ב. מה שכן מצאתי הוא קובץ עידכון 3CRWER100_200-75_v1.3.06. האם זה האחרון? מה עליי לדעת לפני עדכון הקושחה? THX

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by sycx,

אהלן ברשותי נטסטיק של אחת מחברות הסלולאר שמשמש אותי לגלישה באינטרנט בלפטופ. האם יש אפשרות לשתף את האינטרנט הסלולארי איכשהו עם ראוטר ביתי? למשל לחבר את הנטסטיק ליציאת USB של הנתב ולשתף WIFI אותו? האם אפשרי להפוך את הלפטופ לתחנה שתשדר גם? - יש לי עליו WIN7 .. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by benma,

שלום. היום טכנאי בזק התקין אצלי רשת HPNA3. מחשב אחד עם נתב-מודם מדגם PAR-720G, מחשב שני עם מתאם PET-320. עכשיו שמתי לב שהאינטרנט איטי. וכאשר ניסיתי להעתיק סרטים ברשת ממחשב למחשב או הורדתי קבצים גדולים מהאינטרנט, אז ראיתי שהרשת מפסיקה להעביר נתונים, הייתה הודעה שגיאה ולחצתי RETRY להמשך העתקה ברשת. לגבי ההודרדה - ניתן היה לראות שאין התקדמות והמהירות היא 0, ואח"כ זה חזר להוריד. זה נראה כאילו יש הפרעות. אולי בקו אולי במודם. מישהו מכיר את זה ויודע איך לפתור? אם לא, אז אולי טכנאי בזק יסדר את זה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by GAGO,

שלום, הדלקתי את המחשב במוצ"ש והצלחתי להתחבר איתו לאינטרנט לכמה דק' לאחר מכן כבר לא. למטה מופיע לי המשולש הצהוב על סמל החיבור ואין לי אינטרנט וניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר ולהפעיל מחדש את המחשב כלום לא עזר. בבית יש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר ברשת הביתית ב2 האחרים הכל עובד בסדר (משם אני רושם את ההודעה הזאת) רק אצלי פתאום זה לא עובד אז חשבתי שאולי הכבל לא טוב, אז לקחתי מחשב אחר ,וחיברתי אותו לכבל ושם דווקא כן היה אינטרנט. יש לי windows 7 אז תגידו לי איזה מידע נחוץ לכם ע"מ לזהות את הבעיה..... תצלומי מסך או דברים אחרים תודה!!! *עריכה - הוספת תמונה* Uploaded with ImageShack.us

6. Started by pazer005,

יש לי ראוטר שמחובר ל-3 מחשבים. הוא מנתב להם כתובות שהסיומות שלהן הן בן 100 ל-102. מדי פעם אני נאלץ לעשות ריסט לראוטר מסיבות כאלו ואחרות. הבעיה היא שלאחד המחשבים אני נדרש לפתוח את פורט 80 (כי יש עליו שרת אינטרנט), אחרת הוא לא עובד. בפתיחה שלו אני נדרש לכתוב את מספר הפורט ואת הכתובת למחשב שצריך לפתוח כמקובל. הבעיה היא שמדי פעם אני עושה ריסט לראוטר ואז הכתובות שהוא מספק למחשבים משתנות ואז פתאום פתיחת פורט 80 משתייכת למחשב אחר וזה שיש עליו את השרת אינטרנט נהיה חסום. אם אני מנסה להוסיף לו עוד "חוק" שיוסיף את פורט 80 לכתובת נוספת הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח עוד פעם את פורט 80 ואז מה שנשאר לי לעשות זה לעשות שינוי ל"חוק" הלא תקין. יש איזה רעיון לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מבין שחרשנו על הנושא אבל לא נתתם תשובה סופית, יתרונות: אין צורך בכרטיס רשת היתרון היחידי לפי מה שאני מבין. חסרונות: צורך כוח מעבד, פינגים גבוהים, תופס USB אחד הבנתי נכון? תענו סופית כדי שנוכל לסיים את העניין סופית מקווה לתשובה מועילה, אייל.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Bah_gots_pIII_450,

כשערוצי זהב יתעשתו ויתנו לי את השירות סוף סוף, שזה יכול להיות עד 3 שנים! אני רוצה לחבר את מודם הכבלים לUSB ולשתף אותו ברשת של שלושה מחשבים עם hub. אני לא רוצה להתקין כרטיס רשת נוסף במחשב כי זה יתפוס עוד slut יקר... אבל שמעתי שבUSB זה יותר איטי?! איך יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, האם מישהו נתקל בבעיה דומה או יכול לעזור? הראוטר פשוט מסרב להתחבר לשרת למרות שכתוב במפורש שהוא תומך ב-PPTP (או שהטעו אותי והם בכלל לא משתמשים בפרוטוקול הזה?) תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Mind_Reflection,

הוצאתי מהארון ראוטר שישב שם כמה שנים זה 3crwer100-75 של 3com התקנתי עליו backfire 10.3.1 הכל עובד כולל LUCI. אני מנסה לגרום לו לחייג L2tp בגלל שאני בחבילת גיימרים. בגלל המעבד החלש אני מנסה להתקין עליו Openl2tp שאמור להיות הכי יעיל מבחינת ביצועים. עשיתי את כל השלבים במדריך הזה > http://wiki.openwrt.org/doc/howto/connect_by_l2tp שמעודכן לחודש האחרון. יש כמה בעיות. 1. לפעמים אני מגיע לעמוד של בזק בינלאומי שאומר לי שהסיסמה לא נכונה. 2. לפעמים אני לא מגיע לעמוד פשוט החיבור לא עובד. שאני מסתכל ב LUCI על INTERFACES אני רואה את ה VPN שזה החייגן של ה L2TP עובד. הוא מתחיל לשלוח ולקבל פאקטים ואז פתאום ה SEND אני רואה כמויות מידע ענקיות של 100M 200M וכו' והחיבור מתנתק. אשמח לכל ע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by omri_ro,

ראבק, אני מתפוצץ כבר!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים בבית שלי, כוס אמק! התקנתי היום מחדש את ה98 עם הICS שלו שיצר דיסקט, הרצתי את הדיסקט במחשב השני ו...כלום, נאדה גורנישט HELP NEEDED...!!

12. Started by nrox76,

שלום לכולם, הנייח שלי מחובר אלחוטית למגדיל טווח של TP-LINK ולאותו הנייח מחובר כרטיס רשת של אותה חברה ב USB. הבעיה היא שכל כמה שעות/ימים אני לא מצליח לגלוש ומקבל את ההודעה dns not responding. ניסיתי לאפס את הראוטר, לעדכן קושחה למגדיל טווח, להחליף דרייברים, ואפילו לפרמט את המחשב והבעיה עדיין קיימת גם בWIN7 וגם WIN 10. חשוב לציין, כשאני מחובר עם הסמארטפון ועם המחשב נייד לאותו מגדיל טווח בהם אני לא חווה שום בעיה גם בזמן שהנייח מתריע לי על תקלת DNS. אם יש הצעות לפתרון אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lsl,

שלום יש ברשותי כבר מעלה לשנה מחשב asus מדגם n76v (i7 3610qm + gt630m) בזמן האחרון כאשר המחשב מחובר לאינטרנט הוא מאט את מהירות הגלישה, שהמחשב כבוי / מנותק מהאינטרנט המהירות עולה למהירות הרגילה שאני אמור לקבל הבעיה מתרחשת כמה ימים אחרי פרמוט, מערכת ההפעלה היא windows 8.1 update 1 שהיה מותקן על המחשב windows 7 הבעיה לא הייתה קיימת בדקתי בtask manager ואין שום תהליך שתופס את האינטרנט יש תוכנה שיכולה לקרוא לוגים של בעיות כאלה? (אני פשוט לא מכיר אחת כזאת ואם צריך אעלה) איך לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. או שזה רק אצלי ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-624 איך הוא ואיך אני פותח פורטים לאימיול חיפשתי בפורומים ולא הבנתי כ"כ איך אני פותח כמה עולה ראוטר כזה ... חבר הביא לי ב 350 שווה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, מה שלומכם? אוקי אז ככה זה הסיפור: קניתי לי מחשב חדש. את המחשב הישן שלי נתתי במתנה לקרוב משפחה ( אצלי הוא עבד ללא רשת עם חייגן). אצל דוד שלי היה מחשב נוסף שהוא עבד עליו רגיל עם חייגן וללא רשת. לאחר שהבאתי לו את המחשב הישן שלי הוא ביקש שאקים לו רשת פשוטה וחוטית ( לא אל חוטית). למרות שיש לי ידע בעולם המיחשוב, הידע שלי ברשתות הוא דיי מינמלי אבל ראיתי בזה הזדמנות ללמוד את הנושא. בקיצור קניתי עבורו ראוטר חוטי EDIMAX 6104K הרצתי חוטי רשת מכל מחשב לראוטר שאותו כמובן חיברתי למודם. בנוסף ביצעתי פירמוט למחשב שלו ובמחשב שאני הבאתי לו עשיתי רק הסרת חייגן ( כפי שהבנתי שצריך לעשות). ועכשיו לבעיה: המחשב שלו, לאחר שביצעתי לו פירמוט , התחבר לאינטרנט ללא חייגן ( ממה שהבנתי כך גם…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ערב טוב, ברשת של 3 מחשבים, כולם מחוברים פיזית לראוטר (linksys wrt54gl) ע"י כבל - רשת חוטית, רק המחשב אליו מחובר החייגן מסוגל להתחבר לאינטרנט. נסיונות לקנפג את הראוטר עלו בתוהו. מדובר בשילוב של HOT/אינטרנט זהב. אודה על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by club_501,

ברשותי לפטופ מהעבודה שכאשר אני מחבר אותו בכבל לרשת הביתית, המחשב מזהה את הרשת ומיד מתנתק וחוזר חלילה. בכל מקום אחר שהייתי (לא בבית) אין בעיה לחבר את המחשב באמצעות כבל. ניסיתי גם כבל אחר אבל לא עוזר. (והכבל תקין כי הוא מחובר למחשב השולחני) איך אני מסדר את הבעיה הזאת?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כרגע אני בנטויז'ן בחבילת ADSL אני רוצה לעבור לכבלים ואני צריך שתמליצו על ספקית טובה מבחינת שירות, מחיר, פינגים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מעלל בזק. 1.בתאריך 22.12.08: התקשרתי למוקד שירותי האינטרנט של בזק על מנת לשדרג את חבילת הגלישה שלי מ 2.5MB ל 5MB, ענתה לי נציגת שירות, אמרתי לה שאני מעוניין לשדרג את חבילת הגלישה הקיימת שלי לחבילה מהירה יותר של 5MB , היא נתנה לי הצעת מחיר .כבר פה התחילה הבעיה, הסברתי לה שנאמר לי כמה ימים לפני השיחה ביני לבינה שמגיע לי מחיר טוב יותר מכיוון שאני לקוח קיים אצלם, היא אמרה לי שהיא בודקת וחוזרת אליי עם תשובה. היא חזרה אליי ואמרה לי שהיא תיתן לי את חבילת הגלישה כרצוני באותו מחיר שנאמר לי. אמרתי לה תודה, לאחר שהיא שידרגה לי היא אמרה לי שאני צריך להתקשר לספק האינטרנט שלי גם כן ולשדרג את המהירות גם ל 5MB אמרתי לה תודה רבה, ניתקתי ומיד התקשרתי לספק - 012 . הנציגה ב 012 הציעה לי עס…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי ראוטר מסוג NETHEAR אלחוטי וחוטי ...הוא מחובר למחשב שלי חוטי ולמחשב נוסף בצורה אל חוטית ...המודם שלי מחובר אליו עם חיגן מובנה בתוך הראוטר לאינטרנט...מה שקורה הוא שיש לי חוץ מהlocal aarea connection דבר נוסף שנראה כמעיין חייגן נוסף שפשוט מקושר כל הזמן...שנקרא התקשרות אינטרנט- שער אינטרנט...עכשיו בתקופות שהייתי לוחץ לו disable היו לי כל הזמן ניתוקים באינטרנט ושניסיתי למצוא מה בעצם קורה הסתבר לי שבעצם החיגן הזה והחיגן של האינטרנט שנמצא בתוך הראוטר מעיין נלחמים מי יחייג וזה גורם לניתוקים..אז שאלה ראשונה האם אני צודק שאלה נוספת מה זה בעצם החיגן הזה? ועוד דבר האם החייגן הזה יוצר מצב שהמחשב הנוסף המחובר משתמש דרכי באינטרנט ולא ישר דרך הראוטר כמו שאמור להיות...אגב יש לי ווינ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, יש לי accsess point של D-LINK DAP-1360 ולאחרונה הוא הפסיק לעבוד.. עשיתי לו ריסט, ואני מנסה לפעול לפי ההוראות אבל לא מצליח. בספר כתוב שיש לחבר את הכבל רשת למחשב/ראוטר (ניסיתי את זה עם 2 מחשבים וגם ראוטר שמחובר למחשב והוא עם אינטרנט עובד) ולאחר מכן להיכנס לכתובת 192.168.0.50 באינטרנט וכך בעצם להגדיר אותו. הבעיה היא שזה לא נכנס לאתר הזה (שאני עושה אבחון בעיות במחשב הוא כותב לי שההגדרות של הIP בLAC שגויות (זה מוגדר על IP אוטומטי). עריכה: בנוסף לכך, כשאני מחבר אותו למחשב ועושה IPCONFIG לא כתוב כלום בDefault getway. + הגרסאת קושחה היא החדשה ביותר. אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by B0necrack3R,

האלן הגעתי למסכנה שבסוף כדאי לי יותר לקנות SWITCH בשביל לחבר 3 מחשבים ומודם.(תקנו אותי אם אני טועב ועדיף האב!) אני מחפש משהו די אמין שהיה לכם ניסיון איתו ושיהיה כמה שיותר זול! אני צריך כעקרון סוויטץ של 5 פורטים.. ראיתי סוויצים של XNET שהם די זולים ונראים די בסדר.. האם מישהו מכיר את החברה הזאת?? ואיך הסוויטצים שלהם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mrraz,

יצא שידרוג חדש שפותר את בעיית L2TP ברשת UFI http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL%2DWR1043ND

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by com,

אהלן.. ברשותי כבל רשת חתוך CAT5 בלי החיבור עצמו. יש לי את המכשיר שמהדק את הכבל לחיבורי רשת. אודה מאוד אם אוכל לקבל את הסכמה (סרטוט) של איזה צבעים של חוטים נכנסים בדיוק בכל מקום, בכל "מסילה" בחיבור הזה - אני רוצה ליצור כבל רשת מוצלב, ולא ישר, לקישור בין שני מחשבים. ואם יש דרך נכונה לעבוד עם המכשיר הזה, ולחבר אותם נכון, כי זו פעם שניה שאני עושה דבר כזה. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.