עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tamiravigan,

Tracing route to 173.199.78.38 over a maximum of 30 hops 1 14 ms 14 ms 14 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 * * * Request timed out. 3 14 ms 15 ms 14 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 27 ms 15 ms 14 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124 .145] 5 15 ms 15 ms 20 ms bzq-179-124-150.static.bezeqint.net [212.179.124 .150] 6 * * 1828 ms bzq-219-189-54.cablep.bezeqint.net [62.219.189.5 4] 7 98 ms 85 ms 85 ms xe-0-2-0.lon21.ip4.tinet.net [77.67.72.241] 8 84 ms 83 ms * ge-7-1.core2.London1.Level3.net [213.200.77.130] 9 85 ms 86 ms 85 ms ae-2-52.edge4.London1.Level3.net [4.69…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by RoronoaZoro,

לקחתי טופס מאתר אחר(FXP לכל המעוניין) 1.הבחירה היא בין הנתבים הבאים TL-WR841N/TL-WR941ND/TL-WR1043ND ואני אקח את הנתב שיהיה מספיק בדיוק לשימושים שלי, דיי חשבתי לקחת את TL-WR941ND, אגב אפשר להניח את הנתב על רמוקלים(יחסוך לי מקום בשולחן )? אם זה מפריע לנתב בדרך כלשהי שאני לא מודע אליה אז אני יניח אותו על השולחן. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת?2 נייחים רוב הזמן ולפעמים 2 ניידים(90% מהזמן הניידים לא יהיו מחוברים). 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא, אין לי צורך. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). נייח ראשון רק הורדות/העלאות בµTorrent והורדות י…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כבר קרה לי פעם אחת שקניתי נתב מיושן (טכנולוגית) במחיר מלא - האם עדיין ה TP-LINK TL-WR1043ND הוא הבחירה הטובה ביותר בטווח מחירים של עד 400 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by cxxc,

שלום, יש לי מחשב נייד שמחובר אלחוטי לנתב tp link ועכשיו יש לי מחשב נוסף נייח בחדר אחר אז קניתי כבל רשת, ורציתי הסבר מה להגדיר בנתב או במחשב הנייח. תודה רבה. אה ובמחשב הנייד יש לי ויסטה ובנייח xp

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. שלום, למישהו יש ניסיון או המלצה לגבי מתאם רשת על גבי רשת החשמל (איזה סוג מומלץ לרכוש)? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gif,

היי יש לי כרטיס רשת פנימי למחשב נייח. לאחרונה ראיתי שאני לא מצליח חזהות רשתות אלחוטיות באזור(אני יודע בברור שקימות כאלה באזור שלי),אז פתחתי את המארז והכרטיס לא היה מחובר כראוי,אז חיברתי אותו כמו שצריך. ניסתי לחפש רשתות,אבל לא מצאתי ... אחרי בדיקה במנהל ההתקנים ראיתי שהדרייברים של הכ.ר מסומנים בסימן שאלה,מחקתי את הדרייברים הקודמים והתקנתי אותם שוב,ועדיין לא הצלחתי למצא רשתות אלחוטיות באזור. אשמח לקבץ ייעוץ\עזרה בנושא. בברכה, Gif.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by thebenjamin,

הגעתי למצב שאני צריך להחליף אחד מהם (שניהם סימנס). כרגע אני משתמש באחד מהם כap חוץ מראוטר זהה קיימים ראוטרים אחרים של בזק שאוכל לקשר אליהם את הראוטר סימנס שישאר לי כap תודה

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  8. היי! יש לי מודם-ראווטר 7084ga של אדימקס. בעבר הייתי משתמש בסינון לפי כתובות MAC ,והכל היה טוב . כשהבנתי שאפשר להשתמש באבטחה טובה (הרבה) יותר ,אז הגדרתי סיסמה עם WPA2 PSK , ומאז יש לי תקלות : כשאני מפעיל את המחשב שמחובר בכבל רשת LAN לראווטר ,אני מקבל הודעה "ללא גישה לרשת" ,ורק כשאני הופך ללא זמין את LOCAL AREA CONNECTION והופך שוב לזמין, זה מקבל כתובת מהראווטר ויש חיבור לאינטרנט . דבר נוסף , ה- PS3 שמחובר גם בכבל רשת לראווטר מציג לי כל פעם שגיאת DNS ולא מתחבר לאינטרנט, רק אם אני מנתק את הכבל רשת ממנו ומחבר בחזרה . כל הבעיות הנ"ל מפסיקות ברגע שאני מבטל אם השימוש באבטחה WPA2 PSK , אז זה במאה אחוז הבעיה. רציתי לדעת: יכול להיות שהראווטר תקול? ממה נובעת התופעה הזאת? אני עשית…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by mbgur,

שלום לאחרונה אני "מפוצץ " בפירסומת שאני מקבל מכל מיני סוגים כמו מבחני טרוויה , מגרדים וטסים , משחקי פוקר למינהם ועוד (לא לתיבת הדואר) דרך האינטרנט , עלי לציין שמעולם לא נרשמתי וגם לא מסרתי מס' טלפון . מחקתי cookues,temporary internet files סימנתי " v " ב turn on pop-up ווגם ביצעתי reset אבל זה לא עוזר אני ממשיך לקבל אותם , פניתי לספק האינטרנט ותשובתו היתה שאין באפשרותם לחסום אבקש את עזרתכם כיצד לחסום את הפרסומות תודה

10. היי לא מזמן עברתי דירה (יותר נכון להגיד חזרתי), והתחברתי לתשתית בזק + CCC 5MB. המהירות בטורנטים נראית בסדר. אבל הגלישה לאתרים בחול מרגישה מעט איטית לפעמים הרצתי מספר בדיקות לשרתים בחול עם Speed Test וכמובן שלא קיבלתי את מלוא המהירות ואפילו לא קרוב. בד"כ נע בין 1-2 מגה לשרתים בארה"ב. יש פה מישהו שמקבל מהירות מלאה בבדיקות האלו או קרוב ? מה הדרך המומלצת לבדיקה ?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by Psy,

הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by Psy,

הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by EnterOC,

היי חברים, ביום שני בערב באים להתקין לי אינטרנט של הוט במהירות 12 מגה,איזה מודם מומלץ לבקש? חשבתי על אחד מהטומסונים בגלל גודלם (המודם יתחבר לPRIVATE BOX של בזק בנלאומי) כמה שיותר קטן יותר טוב לי שלא יהיו יותר מידי קופסאות נראות לעין בפינת עבודה. איך הטומסונים עובדים עם מהירות 12 מגה?בעיות למינהן? קראתי בפורומים שהמודמים של מוטרולה מומלצים אבל אני לא מעוניין בהם בגלל גודלם ועיצובם המגושם. מה גם לגבי המודמים של סיסקו שהוט התחילו לעבוד איתם ? בעיה להוציא מהם את המודם הנל? (בגלל השם - סיסקו נשמע כמו מודם טוב מחברה טובה) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by deathy,

היי לאחרונה חיברתי תקשורת אלחוטית בדירתי אני משתמש בנתב 3com 54 mbps 11g ובאדאפטר (מקבל) d-link g dwa-110 בהתחלה כשניסיתי להתחבר זה היה רושם לי כל הזמן שיש "קישוריות מוגבלת או חסרה".. אחרי שהגדרתי מחדש את ההצפנה (wep) בנתב עצמו זה נפתר. מאז אני מצליח להתחבר אבל בערך כל 20 דקות האינטרנט מפסיק לעבוד לי (למרות שלא נראית שום בעיה באייקונים בפינה של שורת המשימות) ואני לא מצליח לשלוח פינג לנתב. אחרי שאני עושה קליק ימני ו"תיקון" הבעיה כביכול נפתרת לעוד 20 דקות וחוזר חלילה. מישהו נתקל בזה ויודע מה יכולה להיות הבעיה? יש לי winxp sp2 שהתחבר בעבר לרשתות אלחוטיות בלי בעיה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Cheif,

התקשורת הבין לאומית של ישראל מתבססת היום על כבל תת-ימי אחד הנמצא בבעלותה של חברת MED. האם יש סיכוי לתחרות בתחום זה? התשובות -- כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=894

16. Started by Marks,

היי חברה! עד עכשיו הייתי מחובר לאינטרנט בכבלים (הוט + בב"ל) בחיבור קבוע ללא חייגן דרך הראוטר. עד עכשיו הכל עבד בסדר ולמרות שכבר ניסו להעביר אותי לחיבור עם חייגן הצלחתי לחמוק מכך ולהשאר עם החיבור ללא חייגן, מטעמי נוחות בלבד. לאחרונה ראיתי שישנה בעייה קטנה עם שרתים כמו Rapidshare, שיכולה להפתר על ידי שינוי IP מפעם לפעם או מעבר לחבילת גיימרים ב-בב"ל. הבעיה היא שלא ניתן להשתמש בשירות הגיימר כאשר מחוברים ללא חייגן. לשנות IP גם בעייתי כי הבנתי שצריך כל פעם להתקשר לשירות לקוחות בשביל זה. רציתי לשאול האם יש באמת יתרונות לחיבור ללא חייגן על פני חיבור עם חייגן? האם פשוט כדאי לי להכנע ולעבור סוף סוף לחיבור עם חייגן? האם העובדה שאני משתמש בראוטר הופכת חייגן לנוח יותר? (כמו שהבנתי הרא…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by zzz727,

שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית ואני רוצה לשתף תיקיה שרק ליוזר מסוים תיהיה הרשאה להיכנס אליו.. כשאני נכנס לשיתוף ואבטחה לתיקיה שאני רוצה לשתף ישנה אפשרות לבחור יוזרים רק מתוך המחשב הספציפי שאני עובד עליו.. כתוב: "מתוך מיקום זה" (שם המחשב שלי) ומצד שמאל כתוב מיקומים אבל אני לא יכול לבחור מחשב אחר ברשת אלא רק את שלי. עוד שאלה.. יש אפשרות לשים סיסמא ויוזר כללים על כל הדברים שאני משתף.. איך עושים זאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הראוטר הישן שלי בראוטר חדש עם התקנים החדשים ומהירויות גבוהות יותר. חיפשתי כאן בפורום המלצות אך לא מצאתי משהו ספציפי. כנ"ל גם בחנויות אינטרנטיות למיניהן והמלצות רוכשים - לא מצאתי ראוטר במחיר סביר עם ביקורות טובות. אפשר לקבל המלצות ? תודה.

19. Started by ngc224,

שלום. קניתי ראוטר חדש, יש לו Firewall מובנה. האם כדי להשתמש בו במקום חומת אש תוכנתית ? ועוד שאלה הבנתי שעדיף להשתמש בהגנת WPA2 ולא ב WEP לצורך הגנה אל רשת אלחוטית... אבל אצלי יש שתי אפשרויות : 1. WPA/WPA2 2. WPA-PSK/WPA2-PSK מה זה PSK ומה עדיף לבחור ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by u-re,

אהלן, אני מעוניין להחליף את הראוטר הנוכחי שלי edimax 6216 MIMO בראוטר יותר מתקדם,רצוי שיתמוך בתקן N הסיבה לכך היא איטיות וניתוקים בתוך הרשת וחוסר קליטה גם במחשבים שקרובים מאד פיזית לנתב. בבית יש 3 מחשבים,שכרגע הנתב נמצא בסלון. אחד נייח שיושב בממ"ד בערך 6 מטר בקו אוירי מהנתב (במידת הצורך אפשר להכניס את הנתב לממ"ד כל עוד בשאר הבית תהיה קליטה טובה) בעל כרטיס רשת תומך תקן N (גם של אדימקס עם 3 אנטנות) עוד מחשב נייד שנמצא רוב הזמן בסלון (תומך תקן G),ועוד מחשב נייד שנמצא בחדר בסוף המסדרון כ10 מ' מהנתב. (תומך תקן N) יש גם עוד קומה למעלה (דירת גג) שאני מעוניין שתהיה לי קליטה טובה גם שם כי כרגע הקליטה היא זוועתית כבר שאני עולה במדרגות. החיבור לאינטרנט הוא ADSL 2.5 עם מודם 600e של ב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by kalda01,

הבן שלי עבר לדירה שכורה שאין בה לא כבלים ולא טלפון כרגע. הוא מחפש דיל משתלם לאינטרנט שכולל את הספק והתשתית בהתחייבות של מכסימום שנה. מדובר על רוחב פס של 5M. מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by doker,

יש לי חשבון ראפידשייר פרימיום. עד לפני חצי שנה הורדתי חלק בלי בעיות.עכשיו ההורדה מתחילה בשיא מהירות ולאחר 20 שניות המהירות שואפת ל10 קילובייט. יש לי חשבון של 10 מגה.אם אני מוריד דרך האתר של ראפידשייר ומסמן שההורדה תיהיה מאובטחת בSSL אני מוריד בשיא המהירות בלי כל בעיה. רציתי לדעת אם זאת הגבלת מהירות או משהו במחשב שלי שחוסם את האתר או שהספקית חוסמת את ראפידשייר. הספקית שלי היא 012 שאני יודע שהיא חוסמת אתרים או מגבילה והחבילה שלי היא 10 מגה. כל שאר האינטרנט שלי במהירות סבירה ובספידטסט התוצאה גם כן תקינה. האם עלי לצעוק על הספקית או שהבעיה אצלי במחשב.

23. Started by AmL1,

עד עכשיו הייתי מחובר בתשתית כבלים,עקב מעבר דירה אני צריך להחליף את התשתית כי אין תשתית של כבלים בבית החדש. צריך לעבור לצד השני מה היתרונות/חסרנות של חייגן? מי הספקית המומלצת? אני ממש לא מבין בזה כלום... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  24. אני צריך עזרה אם מישהו יודע איך אני יכול לעשות ככה סתם דוגמא יש לי משתמש באיזה אתר כלשהו , עכשיו אני עשיתי אותו במחשב שלי ואני משתמש בו מהמחשב שלי נמצאים בפרטים של המשתמש כל הפרטים האמיתיים שלי עכשיו אני רוצה שמישהו אחר , מסין , יוכל להתחבר למשתמש הזה בלי שיזהו שמישהו מסין עובד עם המשתמש שלי ויחסמו אותו ויתנו לו באן בקיצור אני רוצה למצוא דרך להסתיר את זה שמתחבר למשתמש שלי מסין , כדי שלא יחסמו את המשתמש מישהו יודע איך אפשר לעזור ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי אנשים, כרגע אני מחובר לבזק בין לאומי - 10MB ADSL משלם הרבה כסף וכמו אידיוט גם התחייבתי לשנה. אין לי בעיה של מהירות הורדה, כמעט תמיד אני אגיע למקסימום שלי, שזה בערך 1400K מה שכן מציק לי זה הפינגים לשרתים בחו"ל. אני כבר שנים משחק WOW, בשרתים המקוריים, בלילה ובשעות לא הגיוניות הפינג בסדר גמור 200-400, תקין לחלוטין למשחק. אך איך שמגיע סופ"ש , או אפילו בכל יום באמצע השבוע בסביבות 8-10 בערב, הפינג קופץ ל1500 פלוס אני מגיע למצבים שאפילו סרטון מסכן ביוטיוב של דקה אחת, לוקח לו 5-10 דקות לטעון. דיברתי איתם איו ספור פעמים, שום דבר לא עזר... בשורה התחתונה הם טוענים שהם מתחייבים למהירות מקסימאלית בהורדה שזה הם עושים 90% מהזמן.. אבל פינגים חשוב לי יותר. רציתי לדעת אם יש לכם איזו ה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים