רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כבר חודש חוויתי פינגים לארץ 45-60, דיברתי עם בזק ו014 והגענו למסקנה שצריך להחליף כ.רשת (גם לי ניראה שהוא היה מקולקל). אחרי שהחלפתי הציעו לי להחליף ראוטר החלפתי כמובן, אחרי שהחלפתי ראוטר, היה יותר בעיות התנתקויות בלי סוף 5 פעמים בשעה וחצי (משהו כזה), אחרי שהיום בא אליי טכנאי מטעם בזק, בדק בארון חשמל עשה מלא בדיקות החליף פורט במרכזייה ואצלי, 10080 משהו כזה, לא זוכר מה הוא אמר. וכרגע אני גולש כחצי שעה בלי התנתקות שזה צעד משמעותי מהבעיות הקודמות, אבל חזרנו לבעיה המרכזית הפינגים שלי בארץ הם 40-55 כרגע. כשאני מחובר על חבילה של 10MB NGN gamer. שלפי דעתי הפינגים בארץ אמורים להיות בין 16-20. אז כבר נימאס לי לדבר עם נזק ו014, כי הם לא כל כך יודעים לעשות את העבודה …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מנוי ב014 על 2.5 מגה עם תשתית של בזק. בחודש-חודשיים האחרונים התחלתי לסבול מאינטרנט איטי למדי. לפעמים שאני רוצה להיכנס ללינקים בפיירפוקס אני צריך ללחוץ עליהם פעמיים, אחרת המד טעינה של הדפדפן ממשיך לנצח ובסוף אני מקבל The connection has timed out. יש לי את אותה בעיה גם בIE. לפעמים אני בכלל נכנס ללינק ואוטומטית מקבל טיים אאוט. ניסיתי לסרוק וירוסים עם NOD32 ואפילו להחליף אותו בAvira מחשש שהוא הגורם להאטה, אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי שום וירוס. עשיתי גם סריקה עם Malwarebytes ולא מצאתי כלום. אני מנקה כמה פעמים ביום עם CCleaner. יום אחד שמתי לב שהמהירות הורדה בדסקטופ שלי לא מקסימלית אבל בלפטופ כן. חשבתי שיש בעיה כלשהי ופירמטתי. זה סידר את המהירות הורדה אבל האיטיות נשארה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך לקבל החלטה וקצת מבולבל: כרגע אני עובד על תשתית הוט (מסיים התחייבות טריפל עוד שלושה חודשים) וספקית בזק בינלאומי (ללא התחייבות). באוגוסט אני עובר דירה (גם שם יש תשתית הוט), ומתכוון לוותר על שירותי הכבלים של הוט, לכן לא אתחייב מחדש להוט. העניין הוא לגבי בזק בינלאומי (הספקית) - אני רוצה לשדרג שם היום למהירות 12MB (כרגע אני ב-1.5 אומללים), והם מוכנים לתת לי ב-70 ש"ח עם התחייבות לשנתיים, 85 ש"ח בהתחייבות לשנה ו-129 (או משהו כזה) ללא התחייבות. כמובן שמאד קורץ המחיר הנמוך - אך אני לא בטוח אם חכם להתחייב להם. השאלה היא - 1. האם כדאי להתחייב ובבית החדש להמשיך לעבוד עם תשתית הוט וספקית בזק בינלאומי? 2. האם להתחייב ובבית החדש להחליף לתשתית בזק? (כמה זה עולה?) 3. האם…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אם יש אפשרות למקם את הראוטר האלחוטי במיקום שונה מהמודם ונקודת הטלפון? בהחשב שמחוברים דרך ADSL? אני מעוניין למקם את הראוטר האלחוטי במקום יותר מרכזי בבית, ולא בקרבת המחשב בנייח שלי. המחשב הנייח שלי בקרבת שקע טלפון, כך שהמודם שמתחשב ל ADSL צריך להשאר ליד הנקודה והמחשב. בנוסף את המחשב הנייח אני מעוניין לחבר קווי ולא אלחוטי. יש אפשרות מעשית לבצע חיבור שכזה רק על ידי מיקום הראוטר במקום אחר? מבלי להזיז את המודם? לא מפריע לי כבל 1 ארוך שירוץ עד הראוטר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרשת הביתית אצלי מותקנת כרמו בתמונה המצורפת. ואני לא מצליח לשתף קבצים ומדפסות, מה שהכי מוזר זה ששמתי לב שכשנטרלתי את כל כרטיסי הרשת במחשבים 1 ו2 ואז חיברתי כ.רשת אלחוטי ומתחבר לאחת הרשתות האלחוטיות אז השיתוף עובד כמו שצריך. נתב 1 הוא גם אלחוטי אבל בגלל הממ"ד זה לא רלוונטי. כמובן שבנתב 2 ביטלתי את הDHCP והוא עם IP קבוע. אגב, כל שלושת המחשבים מריצים WINDOWS 7. אז OK יש לי פתרון אבל לא כ"כ הבנתי מה בדיוק גורם לבעיה, אודה למי שיוכל להבהיר ולהסביר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה להתחבר דרך הRouter למודם של אקספון. הדגם הוא Edimax BR-6104k הורדתי את המדריך אבל אני לא מצליח. אגב המודם הוא של קבלים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מחובר באקספון עם חייגן ורצה לעבור לראוטר (אדימקס 6204) אבל באקספון גובים תשלום עבור שיחות לתמיכה הטכנית אז ותהיתי אם מישהו יכול לעזור לי עם ההגדרות של הראוטר - סוג חיבור (L2TP, PPTP וכו'), כתובת DNS וכל השאר. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ואהלן אריק יש לי זאטוט בבית ואני לא אוהב את הרעיון שהוא מקבל את הקרינה של הראוטר האלחוטי שלי. הראוטר כרגע נמצא בממד, וממחקר מעמיק בעניין זה ללא ספק גורם מסרטן שאני רוצה לנטרל. מעבר לאלחוט יש לי גם רשת קווית שסללתי בבית לסטרימר כך שהוא מחובר למחשב הנייח בממ"ד שיש לו את מחסן המדיה שלי. אני רוצה להחליף את הראוטר בראוטר שאני או זוגתי מסוגלים בלי להיכנס להגדרות שלו 0כלומר בלי לפתוח מחשב ולהיכנס להגדרות של הראוטר) לכבות ולהדליק את האלחוט. האם יש כזה ראוטר שיש לו סוויטצ' חומרתי שמכבה ומדליק ? לא ממש אכפת לי אם הוא לא תומך בתקן N תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מעוניין שברשת אלחוטית אחת (בבית) ישותפו תיקיות, ואילו באחרת (בכל האחרות) לא - האם מספיק לבחור בחלון של WIN7 שקופץ public/home, ובמידה ומדובר ברשת ציבורית התיקיות המשותפות לא יהיו משותפות? האם מבחינת אבטחה זה מספיק, או שיש צורך בתוכנה חיצונית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני ואשתי משפצים עכשיו דירה שקנינו. השיפוץ כולל שבירת קירות, החלפת חשמל ותשתיות - בקיצור, הכל... חשבנו שיהיה טוב - אם כבר עושים את זה - להכין בבית רשת שתכלול 4 נקודות לחיבור קווי ועוד רשת אלחוטית. יש לי כמה שאלות שאני ממש ממש מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: א. איך אני מחבר את כל הבית בכבלים? צריך שכולם יגיעו מנקודות הקצה שלהם לאותה נקודה ויתחברו שם למודם/ראוטר? כלומר - זה כאילו שמתי 4 מחשבים ליד המודם/ראוטר וחיברתי אותם עם כבלים ישירות? או שצריך לחבר את הנקודות ברשת ביניהן (כלומר במעגל)? ב. איזה כבלים צריך? ג. יש לי 2 קומות בבית: יש סיכוי שראוטר אלחוטי אחד יתפוס את שתיהן? ואם לא, עדיף עוד ראוטר אולי אולי רפיטר? תודה רבה ! (אגב, המחשבים עם WIN7, אם זה משנה...)
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 ואני מחובר בADSL דרך ראוטר ASUS AM604G. אני מעוניין להגביל את מהירות ההעלאה שלי. אם אפשר לכל המחשבים באופן גלובלי דרך הראטור- עדיף. אם לא, אז גם רק למחשב אחד זה בסדר. מה הדרך הכי קלה לעשות זאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את הנתב Dir-615 של D-Link והתקנתי עליו DD-WRT, גירסא שעליה הומלץ בפורום וכי טוענים כי אין בה צורך בסקריפט כזה או אחר. אני מקיש את הפרטים נכון, והעסק פשוט לא עובד. אני בחיבור L2TP בהוט, עם בזק בין לאומי. אז.. מה אני עושה לא בסדר? http://desmond.yfrog.com/Himg694/scaled.php?tn=0&server=694&filename=55516128.gif&xsize=640&ysize=640 אשמח לעזרה ממבינים - זה דיי דחוף .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 3 שאלות שמציקות לי לפני קנית הנתב: 1. למה אני צריך יציאה של 1G? בשביל שהקשר בין המחשבים שמוחברים קווית לנתב יהיה מהיר? 2. האם ליציאת ה-USB בנתב ניתן לחבר מדפסת שתהיה מדפסת רשת עצמאית? ואם לא אז האם יש נתב אחר כזה? 3. הנתב יהיה בחדר אשר סמוך לו יש חדר ממ"ד(המרחק בין הנתב לקיר הממ"ד קצת פחות מ-3 מטר) האם תהיה בממ"ד קליטה מספק לאינטרנט ומיילים? דרך אגב לנתב יהיו מחוברים 2 מחשבים קווית, סטרימר(Xtreamer) אחד בתקן N ומחשב נייד בתקן g. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן! חג שמח! רציתי לדעת איזה רכיב ב ISP מקצה כתובת IP בחיבור ADLS וגם איפה נשמרים נתונים המקשרים בין IP לשם משתמש של ADSL. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הקמתי רשת בין נייח אחד עם ראוטר, בחדר של הנייח השני לא הייתה קליטה הוא רחוק ובקומה אחרת, הוספתי אקסס פוינט באמצע שעזר ובאמת היתה קליטה בכל הבית. עם לפטופ בחדר של הנייח השני יש קליטה טובה ויציבה אבל בנייח יש נפילות, קניתי כרטיס רשת יקר יותר עם אנטנה ואיתו זה השתפר אבל עדיין יש נפילות וניתוקים. מוזר שבלפטופ הכל עובד חלק ובנייח זה עושה בעיות, שניהם באותו חדר. הכרטיס הוא edimax 7612 האקסס פוינט הוא edimax 7416. חשבתי אולי להחליף ערוץ, יש גם טלפון אלחוטי בבית על 2.4GHZ וליד הכרטיס רשת יש דונגל של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זה יכול להשפיע? נ.ב. הרשת בתקן N תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, היום אני גולש על 4 מגה בתשתית של בזק וראיתי שיש מבצע ממש טוב של הוט על התשתית שלהם במהירות 12 מגה היום התקשרתי לבזק והודעתי להם שאני לא מעוניין לחדש את החוזה שיש לי כרגע כי מבחינת תשלום זה יוצא לי תוספת של כמה שקלים ואני מקבל בהוט 12 מגה, העבירו אותי לקישרי לקוחות בבזק והם הציעו לי 8 מגה באותו מחיר של 12 מגה בהוט (המחיר של בזק הוא כולל גם את ההחזקה ולכן הוא מגיע לאותו סכום של הוט) בזק לא יכלו להציע לי את המהירויות הגבוהות שלהם כי עדיין אין אצלנו תשתית NGN, השאלה היא מה כדאי לי לעשות להשאר בבזק או לעבור להוט? עם כל נציג של בזק שאני מדבר הוא אומר לי שבהוט אתה לא תקבל 12 מגה אלה עד 12 מגה שזה יכל להיות פחות מהמהירות שאני משלם עלייה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי החלפתי לא מכבר לוח אם, וניסיתי לחבר את המודם של הכבלים דרך הכרטיס הרשת (לפני ההחלפה היה עם USB) אך ללא הצלחה ביקשתי עזרה מנציג תמיכה של בב"ל, שאחרי שהרצנו IPCONFIG ולא הצלחנו לקבל IP טען שהבעיה בכרטיס האם יש דרך בה אני יכול לוודא אם יש תקלה בכרטיס ? (אני הולך להשתמש בו בקרוב) תודה נתי
-
- 9 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
ה-Wi-Fire (דגם HFWFG200) של חברת hField Technologies הוא מתאם אלחוטי בתקן G המתחבר למחשב בממשק USB. ייחודו של מתאם מתבטא בכך שהוא עושה שימוש באנטנה כיוונית (Directional). על ידי כך משיג המתאם טווח כיסוי וקצב השידור טובים יותר ממתאמי USB סטנדרטיים. את הסקירה ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/Wi-Fire/Wi-Fire.htm [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ידידה שלי רכשה מחשב נייד,והיא רוצה לחבר אותו באלחוט,יש לה בנייח מודם USB של מוטורולה. האם ישנה דרך לחבר מודם של הוט (המחובר בUSB למחשב) לנתב? או שצריך לרכוש מודם\נתב יעודי לכך?
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מודם סלולרי של פלאפון ALCATEL USB One Touch X220 HSPA כשאני מחבר אותו למחשב נייח עם XP הוא עובד בלי בעיה. עד לפני שבועיים הוא עבד טוב גם עם מחשב נייד עם ויסטה אבל מלפני שבועיים בערך כשאני מחבר אותו ומפעיל את התוכנה שלו HSPA USB MODEM אני מקבל הודעה no device הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש ועדיין הוא לא מזהה את המכשיר. ב"מחשב" אני רואה את 2 הכוננים של המודם (1 מיועד למיקרו SD) יש למישהו עצה, תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, השרת שלי באימיול של ED2K לא מתחבר חשבתי אולי דרך התוית של העדפות>שרת -להכניס אולי ברשימה שרתים חדשים מישהו יודע מאיפה אני מכניסה לפנקס שנפתח שם משהו? או דרך אחרת לפתור את התחברות השרת כי אחרת האימיול פשוט לא מוריד לי כלום תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס רשת אלחוטי wifi למחשב נייח.. אשמח להמלצות.. גם חיבורי USB וגם כרטיסי pci. שיהיה אמין וטוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
האם בלוח אם של ג'יגהבייט ud4 יש כרטיס רשת wifi? או שצריך לחבר אותו ישירות בכבל אטרנט? / לרכוש כרטיס רשת בנפרד?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב היה לי בעיה רצינית באינטרנט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482762.0 עכשיו דיברתי עם בזק וגם בזק בין לאומי. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אבל לא באלי לשלוח לתיקון וכו.. ראיתי את זה. http://www.pc2.co.il/products/172011 אני יקנה את זה ויחבר את הכבל לשם במקום לזה שיש לי במחשב האם זה יעבוד על הUSB או על הכרטיס הרשת שכבר קיים במחשב? ואם יש לכם המלצות לכרטיס רשת חוטי וUSB אני מאוד אשמח תודה לכל האנשים שעזרו לי עד עכשיו . D LINK 2650u, זה הראוטר שקיבלתי ואם אתם עדיין ממליצים על כרטיס רשת פנימית אז אנא תציינו פה כמה בטווח מחירים 60-140 ככה שלא יהיה יקר מידי ושיתאים לראוטר הזה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-