רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני גולש בתשתית של HOT עם בזק בינלאומי מהירות 1.5. לפני כמה זמן התחברתי לטלפון של 012 smile, מאז יש לי בעיות אם האינטרנט. דבר ראשון אני משחק WOW ולאחר חיבור הטלפון היה כמעט בלתי אפשרי להיכנס לשרתי המשחק, דיברתי איתם ואיך שהוא הם הצליחו לסדר את הבעיה. דבר שני, לפעמים שאני גולש לאתרים בחו"ל, האינטרנט שלי מתנתק, ורק לאחר סגירת הדפדפן (firefox או IE) הוא מתחבר שוב (דרך אגב, החלפתי ל vista השבוע וזה עדיין לא נפתר). רציתי לדעת אם יש פיתרון למצב הזה, האם זה קרה לעוד משהו. תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב. שכחתי לציין שאני מחובר חוטי לגמרי ( חוץ מהטלפון עצמו ) אין לי שום ראוטר חוץ מהראוטר של 012.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
החליפו לי מודם של הוט ועכשיו יש לי HOT BOX שיש בו גם אינטרנט וגם טלפון קווי והוא גם אמור להיות ROUTER אבל הROUTER אמור להיות מבוטל. יש לי ראוטר משלי מסוג DIR-615 DLINK. הבעיה היא כשאני מתחבר עם הראוטר אין לי אינטרנט. כשאני מתחבר עם המודם ישירות למחשב יש לי אינטרנט. אני אמור להיות בחיבור ללא חייגן ובראוטר הDLINK שמתי את ההגדרות על DHCP שאמור כבר לטפל בהכל לבד. הנורה של האינטרנט בראטור(הכדור ארץ הזה) כתומה במקום ירוקה. אז אני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך הראטור. יש לכם מושג למה אין לי אינטרנט בראוטר?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח תמונה למישהו אך שהוא יוכל רק לראות אותה ולא לעשות "שמירה תמונה בשם". אך עושים זאת?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ברשותי BR-6524n של אדימקס ומחשב נייד, שניהם תומכים בתקן N הכרטיס רשת במחשב הנייח הוא 10/100 (האם זה מגביל אותי?) הראוטר בחדר והלפטופ בסלון, מרחק של 4 מטר ללא מכשירי חשמל באמצע חוץ מטלויזיה, קירות רגילים (לא ממד) רוב הזמן הלפטופ מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ולגלוש אבל במהירות נמוכה (100 KB כאשר החיבור בפועל הוא 5 מגה) כאשר אני מנסה להעתיק קובץ מהמחשב הנייד לכונן משותף הוא אינו מצליח למצוא אותו במרחק הזה ואם כן אז הוא נכשל באמצע העתקה, רק כאשר אני מתקרב לנתב הכל כשורה. חשוב לציין שהגדרתי את הראוטר לשדר אך ורק על N (לאחר ש B+G+N היה אותו דבר וקיויתי שאולי זה יעזור) ניסיתי להוריד את האבטחה (WPA2) אך גם זה לא הועיל. בנוסף, לא יודע כמה זה רלוונטי, אבל במאפייני החיבור האלחוטי בניי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחיבור 100 מגה הוט ללא חייגן הפינגים לכל שרתי נטויזן סבירים (15 מילי) כאשר אני מפעיל חייגן מהמחשב עצמו הפינגים לנטויזן הופכים להיות 90-100 מילי - תופעה מוזרה ביותר, אגב בפינג לשאר הספקיות המצב תקין. יכול להיות שהניתוב בין 014 ל נטויזן כ"כ גרוע??
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
הממצאים: חצי עבודה של טכנאי קודם, התחבר לכבל של יס אבל מה? לא החליף את הקונקטור של יס... מה עוד? הטכנאי הראה לי את הקונקטור, מלא מלא בחלודה ככה שתקפידו שבאים אליכם הטכנאים שיבדקו לכם את הקונקטור... הטכנאי אמר לי שאם הייתי משאיר ככה ולא מנדנד להוט (שבמעקב על המודם אמרו הכל מצויין) היה מגיע שלב גם של איבוד סינכרון מלא. מה שמראה לא לוותר להם, אני התקשרתי כל פעם בזמן אמת של התקלה שיראו שבאמת יש איבודי מידע (הגיע שלב של 60% איבודי מידע!) בקיצור מאז ההחלפה האינטרנט שב לפעול כמו פעם אין איבודי מידע כלל והכל רציף, סוף טוב הכל טוב ^.^
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם בהנחת השערה שגם דיברתי עם התמיכה שלהם, יש שרתים כשמתחברים ל hot.bezeqint.net מקבלים ניתוב לפעמים שהוא תקין ולפעמים שאין הבדל בכלל. עכשיו ב 100MB ההבדל הוא לדוגמא כשמתחברים ל 212.25.127.2 מקבלים פינג ששונה מחיבור ללא GAMER אבל ההורדות מוגבלות ל 10MB לדוגמא ב speed.013.net אם מתחברים לאייפים אחרים 212.25.127.19 212.25.127.20 מקבלים מהירות 52MB בערך אבל הפינגים לא משתנים או שאייפים אחרים לדוגמא 212.25.127.1-3-4-5 וכל השאר. מהתמיכה נמסר שהשרתים שלהם לא תומכים ב 100MB , לא הבנתי את ההקשר של ה 10MB לפינגים טובים או 52MB ללא שינוי בפינגים לשרתים באמריקה ובאירופה לדוגמא WOW וdownload.com ו google.com מי שיכול לעשות בדיקות שיעשה פינגים ל שרת של WOW באמצעות TCPING 192.12.242.2…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אוקי אחרי כמה בדיקות יסודיות עליתי על "תגלית" וקודם סיפור קצר: לפני 8 חודשים בערך אני וחברי התלנו לשחק SOF 2 MP בצורה קבוע יחסית, כל כמה ימים, ושמתי לב לתופעה, כאשר "קידומת" הIP שלי היא "80.230" אני יכול לארח בקושי שחקן אחד. לעומת זאת כאשר אני עברתי לקידומת "213.8" הצלחתי לארח 5 ואפילו 6 שחקנים!... ככה כל פעם שרציתי לארח שרת ניתקתי וחיברתי את המודם כמה פעמים עד שקיבלתי קידומת "טובה". במשך תקופה של כמה חודשים לא קיבלתי כתובת של 80.230 והייתי בטוח שהם לא משתמשים בקידומת הזאת יותר. בזמן האחרון קיבלתי פינגים ממש גבוהים לחו"ל (1000 ליהאו!), ולא הצלחתי לשחק, לעומת זאת בארץ הפינגים היו הרבה יותר ממצוינים (10 לHW). ניסיתי לפתור את הבעיה ולא הצלחתי וגם התמיכה של אינטרנט זהב לא הצ…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין לחבר ראוטר מדגם 3CRWE554G72T של 3COMכאשר חיבור האינטרנט הוא ללא חייגן במודם כבלים אני חושב שהוא מחובר דרך 012 חיפשתי קראתי וקראתי עד אי שם הרחק בדפי הפורום קיבלתי מידע חלקי ועוד הרבה שאלות חדשות שצצו לי איזה גרסת קושחה להתקין 2.01.10 או 2.01.05 (מן הסתם הראשונה יותר מעודכנת אבל מישהו בפורם אמר שרק 2.01.05 מתאימה) בנוסף אודה לכם אם תאמרו לי מה הן ההגדרות שעלי להכניס לראוטר כדי שיתן לי גישה לאינטרנט (אני הבנתי שרק DNS+ dynamic IP ) תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על שיתוף אינטרנט ביתי (שרת עם כרטיס אחד ) וראיתי בעמוד האחרון שכתוב : "....ומעליו מודם אלקטל שאינו משודרג " איזה שדרוג קיים למודם הזה ??
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
למישו יש מושג למה שכשאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק לי אחרי כמה זמן ורק שאני מוציא את הראוטר מהתקע הכל עובד חלק? האם יש לשנות משהו בקונפיגורציה של הראוטר? :s05:
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש משחקים באינטרנט שצריך בשבילהם סיריאל\דיסק מקורי ודברים כאלו ומגבילות את המשחב במולטיפלייר יש רק את האפשרות לשחק בלאן!... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשתף עם מחשבים מרחוק שלא קשורים ללאן הפנימי.... חשבתי אליי יש דרך לעושת את זה דרך הקובץ LMHOST או שיש איזו תוכנה שעושה את זה באופן אוטומטי.. כי שמעתי כבר על כמה תוכנות כאלו! אבל לא יודע את השם שלהם...
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר Edimax 6424 וניסיתי לחברו בשירשור לנתב אחר לפי מדריך שקראתי כאן http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לאחר ששיניתי את כתובת ה IP של האדימקס (ויכול להיות ששיניתי במקום לא נכון - שיניתי בהגדרותה LAN) - אני לא מצליח להתחבר אליו שוב דרך שורת הכתובות. האם ישנה דרך לאפס את הגישה ולהחזירה להגדרות היצרן ? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2010 בשעה 17:36:26 סליחה, הסתדרתי, הצלחתי לאפסשאלה בכל זאת לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 אם מישהו יודע, תודה
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. במהלך גלישה בפורומים נתקלתי במכשיר הזה. הבנתי שזהו בעצם שרת בעל מהירות אפשרית של 100\100 MBS . איך ומאיפה בדיוק אפשר לרכוש כזה דבר? כמה זה עולה בערך? וכיצד בדיוק מחברים אותו? צריך תשתית חדשה? כרגע אני מחובר ב1.5 מגה בבזק ובזק בינלאומי שזה על הפנים. הבנתי שאפשר להגיע למהירויות מטורפות עם זה.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אם אני עושה איפוס פיזי לנתב זה מוחק את כל ההגדרות שהכנסתי בו? (שם משתמש וסיסמה, פתיחת פורטים, הצפנה, MAC LIST, זיהוי הרשת ע"י המחשב וכו'). תודה מראש, ערן.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המוטיבציה היא לאפשר שיתוף קבצים ברשת ביתית עם laptop מעבודה שמוגדר תחת domain. איך ניתן לעשות זאת?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, שאלתי כבר את השאלה הזו ומשום מה אף אחד לא הגיב, אני מנסה שוב. יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט (LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אל חוטי בבית והמחשב שלי קולט אות ממש חלשה...יש אפשר לשפר את הקליטה...האינטרנט זז לי לאט..
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
חיברתי את המכשיר לרשת. הוא מקבל IP מהשרת, אבל לא מזהה את חיבורי הRDP של השרת. מישהו יודע איך מתקינים אותו? (מדובר בSERVER 2003). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, חלק אומרים שזה ייתן שיפור ניכר בעבודה על 2 כרטיסי רשת, חלק אומרים שלא יהיה הבדל... אז מהי התשובה האמיתית לפני שאני רץ ו"זורק" כסף על כרטיס חדש?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני כרגע יושב עם הWRT54GL שלי ומרוצה ממנו מאוד אבל עכשיו שמתי לב שבעצם בגלל שאני מנוי HOT בחבילת מגה (עזבו את הנושא למה אני איתם וכו', לא מדברים על זה) מגיע לי בעצם את הראוטר הזה חינם... השאלה אם כך היא, האם הוא שווה משהו?
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן יש לי את המודם VEGN2610, תשתית של בזק 100MB לפני כמה חודשים עברתי לספק 011 עכשיו לפני חודש ניסיתי לפתוח את הפורט 27015 (אין צורך לשלוח מדריך \ לשאול אם פתחתי את הפורטים כמו שצריך, כי התשובה היא כן) וזה לא עבד, ניסיתי DMZ וגם לא עבד עזבתי את הסיפור הזה עכשיו יש לי בעיה עם ה-PS4, אני תקוע על NAT Type 3 -Strict אז פתחתי את הפורטים שצריך, וזה לא עזר, ניסיתי גם DMZ וזה גם לא עזר כמובן שהגדרתי IP סטטי ל-PS4 + ה-UPnP פועל עכשיו בדקתי וגם ב-PC יש לי NAT Type Strict למרות שלא היה לי פעם גם מבלי שהיה לי שום פורט פתוח, ככה שזה לא קשור לפורטים אני מנחש מישהו כאן מכיר את 011 ויודע אם הם חוסמים את הפורטים? או משהו שגורם לכך שהפורטים לא עובדים? אולי לנסות להתקשר אל 011 ולהגיד להם …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר האלחוטי של בזק ואני מעוניין לחבר באמצעותו מחשב נוסף שנמצא במרחק של כ- 200 מ'. אני מאמין שרשת אלחוטית תצריך המון הגברות בדרך ולכן חשבתי להעביר כבלים לרשת קווית. מה המרחק האפקטיבי (שהרשת באמת תפעל, בלי ניתוקים) שניתן להעביר כבל של רשת קווית ? אם צריך להוסיף נתבים באמצע, ניתן להסתפק בסוויץ'/HUB או שצריך עוד ראוטר ?
-
- 12 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה החלטתי לשדרג את חבילת האינטרנט שלי ל100 מגה בבזק ובבזק בינלאומי, כרגע גם יש לי את חבילת הגיימר מכיוון שאני מרבה לשחק במשחקי רשת כגון Wow,battlefield ועוד.. חשוב לי שהlatency יהיה נמוך ככל האפשר ולכן רציתי לבקש את עזרתכם בלאמת האם באמת אני מקבל את מה שמגיע לי. ברשותי ראוטר של בזק VVG2000 שכרגע באופן זמני אני מחובר דרך הWifi. הנה עוד פרטים : [ATTACH=CONFIG]9361[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9362[/ATTACH] האם יש עוד בדיקות שאני אמור לעשות? אשמח לעזרה ולהצעות תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-