עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DUDIDOO,

שלום לכולם.. זוהי הפעם הראשונה שאני פה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי . אני בטוח שיש הרבה שחשבו על זה אך לא מצאתי דיון על הנושא הקדמה : יש לי בבית 2 עם מערכות הפעלה WIN 7 אשר משותפות עם מס כוננים. המחשבים חזקים עם זכרונות של 2 GB בכל אחד. אני רואה כרגע סרט ב 1080P או פחות (אותה תוצאה ) ממחשב שנמצא בטווח קצר מהשני,חשוב להסביר שאחד מחובר בכבל רשת והשני דרך כ.רשת אלחוטי .ובו כונן קשיח גדול אשר בו נמצאים כל הסרטים כאשר הפעלתי סרט דרך המחשב החוטי אני מקבל כל הזמן טעינה (עוצר וחושב) ואז שוב חוזר למשך דקה ושוב חושב ... השאלה שלי האם יש דרך בו אני יכול לראות את הסרט ללא השהיה..(באפר כלשהו) או משהו בסגנון?.. השקעתי הרבה מחשבה וסכום לא זעום בשביל שהכל יעבוד והוא עובד אך כפי …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, ברשותי מודם של 2WIRE homeportal 1100 שהוא גם מודם. עכשיו יש לו רק יציאת רשת אחת. יש לי עוד ראוטר אחד DLINK DI-624+. השאלה שלי היא האם אני יכול לבצע חיבור כך שהדילינק יקבל אינטרנט מה-2WIRE ויעביר אותו ב-wifi?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום יש לי בעיה לגבי קליטה, הראוטר נמצא בממ"ד והסלון נמצא במרחק של כמעט 5 מטר מהממ"ד. הקליטה מאוד חלשה ומעיקה, בסלון נמצא הפלייסטיישן ולכן החיבור הכרחי. רציתי לדעת לגבי האפשרויות להגברת הקליטה, לי אישית בבית יש ADSL ואני מברר לקרוב משפחה, לו יש תשתית של HOT. מבזק אני מכיר שיש דבר כזה שדרך החשמל מחברים בחדר אחד (בחדר הראוטר) ובחדר מרוחק יותר/ממ"ד מחברים גם לחשמל מתאם כלשהו ואז הקליטה מגיעה לשם. יש קשר לתשתית ADSL ולתשתית שיש בהוט או שזה אפשרי לשניהם ? אם זה אפשרי יש לכם המלצות למתאם כלשהו כזה שייתן את מירב התפוקה ? ואם לא ואם כן יש לכם אולי המלצות אחרות טובות יותר ? אשמח לקבל עזרה ממכם, תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 6.2k צפיות
  4. אהלן חבר'ה אני זקוק לעזרתכם. בבית של אח שלי, יש 2 קומות. בקומה השנייה יש ראוטר של רשת אלחוטית ובקומה הראשונה לא קולטים את הרשת, ואח שלי צריך לקלוט בקומה הראשונה את הרשת בשביל הלימודים.(בין הקומה הראשונה לשנייה יש מדרגות) אז אח שלי ניגש לבאג והציעו לו לקנות edimax range extender access point באיזור ה200-300 שקל. רציתי לשאול אתכם, מה אתם ממליצים לעשות? יש פתרון אחר אולי? יש רכיב שכדאי לקנות והוא יותר זול? הפתרון של העברת כבל מהראוטר עד ללאפטופ לא פרקטי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by jhonston,

שלום לאחר קריאה קצרה ועיון ברשימת הנתבים המומלצים הגיעו לגמר 3 נתבים: D-Link DIR-615 Edimax BR-6424N TP-Link TL-WR841ND כאשר לפי זאפ כולם באותו טווח מחירים: 190 ש"ח 175 ש"ח 211 ש"ח אבל לכל אחד יתרונות וחסרונות . לדוגמה: תק' אחריות, בעיות ניתוק ועוד... בעצם אתם כבר יודעים מה. בגלל זה אני שואל לעצתכם הייתי שמח אם תעזרו לי להחליט אני כרגע עם תשתית הוט וספק בזב"ל אבל עם תום התקופה אולי אחליף תלוי במחירים שיציעו ברשותי: מחשב נייח מחשב נייד פלייסטיישן 3 (מתלבט איך להתחבר אלחוטי או קווי נראה לי עדיף קווי = יותר מהיר) וסמרטפון שמתחבר מידיי פעם כשאין כוח לקום אל המחשב. מעוניין לגלוש אלחוטית בנייד ולהשתמש בפלייסטישן למשחקי רשת וגם כמזרימדיה. אופציה נוחה\מ…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by yoss100,

שלום...יש לי רואטר של הוט . ואימיול בוסטר 9 . מופיע לי תמיד low id בצבע צהוב תמיד .. ואני יודע שאמור להיות ירוק ...ברור שגם יורד לאט ... ובהתקנה עשיתי מה שצריך פתיחת פורטים אוטומתית והכל ...ועדיין לא טוב.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  7. היי. אני מחפש מידע על אינטרנט סביר עד טוב במחיר סביר עד טוב לנייד.\ התחלתי רק לדבר עם סלקום ולא הבנתי חצי ממה שהנציגה אמרה, רק שלסיכום המודם הסלולרי (הנטסטיק) ביחד עם החבילה עולה שם 139 ש"ח לחודש... זה המחירים אצל כולם? או שיש חברה שמספקת שירות כזה במחיר יותר זול? או שיש חברה פרטית לא כמו סלקום או אורנג' שגם מוכרת נטסטיק עם חבילת גלישה.\\ תודה!

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. היי חברים, כבר זמן רב שיש לי בעיה באינטרנט - הוא פשוט עובד ON & OFF ללא שום סיבה מיוחדת לאחרונה התחלתי לחקור את הנושא ומתברר שבחיבור ישיר למודם ו/או עם משתמש יחיד (רק מחשב אחד מחובר אחרי ריסט למודם ולראוטר) האינטרנט עובד תקין לחלוטין. הבעיה מתחילה בריבוי משתמשים. יש לי ראוטר של סוויקס מדגם W300 שעובד בתדר N אולי הבעיה בו ומצד שני יש לו מודם של מוטורולה (סרףבורד) ובתוכו יש בהגדרות תחת ADDRESS שורה שכותבת שהוא יודע לעשות CLONE ל-3 כתובות MAC האם ישנה בעיה ידועה עם CLONE מרובה משתמשים במודם SURFBOARD או שהבעיה היא בנתב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שמעתי מחבר שכשגולשים ליוטיוב דרך VPN מקבלים מהירות גבוהה בהרבה, מספיק בשביל לצפות באיכות HD חי (עושה רושם שהספקיות עושות traffic shaping, לפחות לאיכות HD). למישהו יש נסיון בזה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היום קראתי ב-ynet שרשות ההגבלים העסקיים אישרה את הרכישה (עדיין נתון לאישור משרד התקשרות) של 012 ע"י אורנג. סלקום גם הביעה עניין ברכישה של נטויזן. וכפי שאנחנו יודעים פלאפון קשורה לבזק ע"י בעלות צולבת (שקשורה אל בזב"ל). כפי שרואים יש התנקזות של אמצעי התקשורת (טלפוניה ואינטרנט) למספר חברות (אורנג', סלקום ופלאפון). מה דעתכם יהיה בעקבות כך, שיפור או הרעה במצב האינטרנט? קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4019636,00.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by x-pac,

יש לי קליינט של טורנט UTORRENT ורציתי לדעת האם יש פורטים מסוימים שכדאי לפתוח כדי להגדיל את המהירויות ואם אני לא פותח פוריטם עד כמה זה יפריע לשימוש שלי

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by BUNNY,

שלום אני שואל פה כדי לקבל חוו"ד מניסיון אישי של אנשים. יש לי כרגע 012 עם תשתית כבלים. מ012 אני מרוצה, אין לי איטיות באינטרנט, הפינגים במשחקים טובים. אני מקבל את מלוא הקצב שמגיע לי בהורדה והעלאה. מHOT אני לא מרוצה. אני לקוח שלהם באינטרנט כ 8 שנים בערך. על המודם הראשון שלי באינטרנט כבלים היה כתוב מת"ב... לא רוצה לפרט כדי שלא יטבעו לי את התחת שאני מוציא להם שם רע או משו, אבל אני לא מרוצה, אף פעם לא הייתי כל כך לא מרוצה ממשהו שאני משלם עליו. זו החוויה האישית שלי. 1) אני רוצה לדעת אם בבזק יש ניתוקים סתם ככה באמצע היום 2) איך השילוב של תשתית טלפון עם 012. 3) אם אתם ממליצים על בזק בתור תשתית ו 012, איזה מודם לבקש מהם. ועם איזה ראוטר הוא עובד טוב. אשמח לפירוט ככל שניתן. תודה ר…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by omerzait,

היי חבר'ה, עברתי משירות האינטרנט של אורנג' לזה של בזק בינלאומי. כיוון שיצאתי באמצע, נאלצתי לרכוש את הנתב של אורנג', הסמארט בוקס (gigaset 604 il) שבא כמובן עם הנד-סט (Gigaset as28h). היות וההנד-סט מחובר וירטואלית (לא עם כבל טלפון) והיות ואורנג' שיחררו לי את הסט לכל הספקים, רציתי לדעת איך ניתן לחבר את ההנד-סט הזה לראוטר החדש של בזק (PrivateBox - BeWan iBox v5200) בין אם בתור VoIP או VoD. תודה, עומר.

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. אני צריך פיתרון לזמן קצר של שבוע בערך, בדקתי מה יש לסלקום להציע (אני מנוי שלהם בסלולרי ולכן בדקתי שם) והעלות שם היא 139 שקל לחודש בלי התחייבות שזה בסדר מצידי אבל על המודם עצמו צריך לשלם עוד 30*36 מה שמעלה את העלות מעבר למה שאני מוכל לשלם בשביל משהו זמני. השאלה היא האם יש פיתרון לגלישה לזמן קצר (אני מוכן לשלם על חודש שלם אפילו שאין לי צורך בחודש אבל לא מעל ל1000 שקל כמו שביקשו ממני בסלקום) ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. רשימת הנתבים המומלצים באתר NetCHEIF עודכנה. כמה דגשים: 1. חברת 3COM שלא הציגה אף נתב N לשוק הבייתי יצאה כליל מרשימת המומלצים. 2. כל נתבי ה-G יצאו מרשימת המומלצים ובכלל זה הנתב הוותיק של LINKSYS - ה-WRT54GL. 3. כרגע מופיעים ברשימה נתבים מומלצים בתקן N בלבד וכן מספר נתבים התומכים ב-150Mbps. הערות והארות יתקבלו בברכה. http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום. יש לי WIN7 באנגלית. נכנסתי ל network and internet -> network connections ואני לא רואה את החיבור שלי לראוטר, לרשת בעצם, למרות שאני מחובר לאינטרנט וגולש בלי בעיה. השאלה איך אני מסדר את זה. אני רוצה לקבוע לעצמי IP קבוע למטרת פתיחת פורטים. יש לי ראוטר DSL-2760U. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ניר.,

שלום רב, ברצוני למפות תיקיה אשר נמצאת על שרת עם חיבור באמצעות סיסימא אשר תיהיה אצלי במחשב ככונן רשת אך כאשר אני מכניס את הכתטבת של השרת ואחריו את הנתיב לתיקייה הוא מעלה לי הודעה של הכנסת שם משתמש וסיסמא אך לאחר שאני מכניס לו את כל הפרטים אז הוא מנסה להתחבר אך לא מצליח ומבקש ממני שוב להזין את פרטי הכניסה.. מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה? תודה לעונים והעוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב, ברשותי נתב סיסקו 1841 שמחובר למודם הוט על מנת לקבל את החבילה המתועדפת שיש לי עלי להפעיל חייגן l2tp בבדיקת מהירות הורדת קובץ מאתר ה ISP אני לא מצליח לעבור את ה 8Mb והמעבד של הנתב עומד על 100% האם מדובר במגבלה של הציוד ? או בעיית קונפיגורציה ? מצ"ב ההגדרות הרלוונטיות מול הספק: ip tcp mss 1420 pseudowire-class ISP encapsulation l2tpv2 ip local interface FastEthernet0/1 interface FastEthernet0/1 description WAN interface to ISP ip address dhcp ip nat outside ip virtual-reassembly timeout 5 duplex auto speed auto interface Virtual-PPP1 description L2TP dialer to 014 ip address negotiated ip nat outside ip virtual-reassembly timeout 5 no keepalive no cd…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום חברה, שאלתי : אם יוצאת גירסא חדשה לנתב הם מעדכנים דרך השרתים שלהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Googleness,

מחשב נייד IBM THINKPAD ישן כלשהו לא זוכר איזה בדיוק מסך של 12 או 13 אינץ' מקסימום הוא אפילו מחובר לדוק סטיישן קטנה כזאת לא זכור לי המפרט המדויק. בכל מקרה XP SP3 מעודכן וכולי. המחשב מחובר לרשת אלחוטית של HOT דרך הנתב TP LINK שהם נותנים. מה שקורה הוא וזה ספציפי רק למחשב הזה הוא שלפתע הרשת מתנתקת מהאינטרנט וברשימת הרשתות לא מופיע כלום ואי אפשר להתחבר לשום רשת ביתית אללחוטית כלשהי אלא אם מפעילים ריסטארט. מה אפשר לנסות?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  21. סקירת המוצרים החדשים של D-LINK חותמת את הסיקור של תערוכת CES. במקום להדגיש את ההיבט הטכני של המוצרים, בחרה D-LINK‏ ב-6 מילות מפתח המבטאות את השימושיות שלהם. בפוסט הבא תוכלו לקרוא על מילות המפתח הללו ועל המוצרים החדשים. http://www.netcheif.com/blog/?p=1181

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  22. שלום לכולם, רנמאס לי שהחומר על מחשב ובכלל נגמר לי המקום ולכן רוצה לשים על דיסק חיצוני + מתאם USB לרשת על הראוטר. (כפי הנראה אשים שני דיסקים עם מתג). מיועד לנתונים, תמונות ושאר דברים לא מהירים. 1) איזה מתאם USB לרשת לקנות? מה חשוב לבדוק? 2) שני דיסקים של טרה לגיבוי הדדי או דיסק 2T עם שני עותקי מידע? לתובנותכם אודה. בברכה, יהודה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by bennunz,

הי... יש לי ראוטר d-link di524 אלחוטי... ואני מנסה ליצור סיסמא כך שרק חברי הבית יוכלו להכנס... ולא יהיו מסתננים מבחוץ ... הצלחתי לעשות זאת בעבר אבל עכשיו משום מה אני לא מוצא תא הפונקציה הזאת ... עזרה בבקשה תודה לכל העוזרים והמתעניינים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by wrecker,

אחרי כמה נסיונות ואף ביטול פיירוול וכל חסימה שהייתה עדיין אני חווה בעיות איטיות בראוטר רציתי לדעת אם זה דגם מוכר כבעייתי ? אני חושש לקנות סתם אחד יקר יותר וזה יעשה אותן בעיות :-\ (למען הסר ספק עדכנתי לקושחה אחרונה)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by beezi,

שלום לכולם, יש לי בעיה של התנתקויות חוזרות על עצמן . יש לי רשת ביתית פשוטה של שני מחשבים נייחים. התשתית היא כבלים - הוט, והראוטר נמצא ליד המחשב בחדר הסמוך, מפריד כמובן קיר בטון. מה עושים ?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.