רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לקבוע אייפי פנימי קבוע מכיוון שאני פותח פורט למשחק מסויים וכל פעם האייפי מתחלף לאייפי אחר שהפורט לא פתוח אליו ניסיתי לבטל את אופציית DHCP מכיוון שאמרו לי וזה יעזור ולא יחליף לי אייפי כל הזמן אך זה לא עוזר והאייפי ממשיך להתחלף מה עושים? איך אני קובע אייפי קבוע שישאר עם הפורטים שפתחתי? אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להעביר קבצים גדולים (500 מגה) למחשב של חבר שלי. שנינו מחוברים לאינטרנט המהיר, איזה דרך תהיה הכי מהירה? אם יש תוכנות שנועדו להעברת קבצים בין שני מחשבים מרוחקים שמישהו מכיר?. תודה מראש. דן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. התבקשתי לבדוק עבור מישהו אפשרות לחבר את שלושת המחשבים שלו בחיבור אלחוטי לאינטרנט. המצב הקיים הוא מודם כבלים שמחובר למחשב אחד ובאותו מחשב יש צורך להפעיל חייגן כדי לחייג לספק האינטרנט, שהוא ברק 013. בדקתי בחנות, והציעו לי ראוטר של 3COM ב 300 ש"ח (ו-2 כרטיסי רשת אלחוטיים במחיר של 240 ש"ח ביחד). זה הראוטר: 3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=prodspec&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase הבעיה היא שהחייגן של ברק משתמש בפרוטוקול L2TP, בעוד שבעמוד הנ"ל, תחת Protocol Set, לא מופיע פרוטוקול L2TP. השאלה שלי היא האם זה אפשרי להשתמש בראוטר הזה כך שהוא יחייג לשרת ה VPN של ברק באופן אוטומטי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן רכשתי ראוטר של חברת EDIMAX מדגם BR-6424. מאז רכשתי אותו, אני נתקל בבעיה מאוד מעיקה. יש לי 3 מחשבים בבית (2 נייחים+1 נייד) ואייפוד טאץ' (iTouch). במחשב הראשי בבית שנמצא בטווח 0 ממקום הימצאו של הראוטר האינטרנט עובד כמעט באופן תקין (במהירות סבירה לנדרש). במחשב הנייד מדגם LENOVO הקליטה היא של כ-60% וגם שם האינטרנט לרוב עובד באופן תקין ומהירותו סבירה ביחס לנדרש. אך במחשב השלישי שמה שמפריד בינו לבין הראוטר הוא קיר בטון יש המון שיבושים; לעיתים המחשב כלל לא מתחבר לאינטרנט כשהוא מחובר לראוטר וכשיש אינטרנט הוא עובד באופן מאוד מאוד איטי. גם במכשיר ה-iPod Touch ישנה את אותה בעיה כמו במחשב שישנה אצלו בעיה עם הראוטר. האינטרנט גם שם מאוד מאוד איטי והקליטה היא 100%. אנ…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהל"ן, התקנתי במחשב את כרטיס הרשת edimax EW7628IG שתומך בMIMO XR. כמו כן התקנתי את הנתב EDIMAX br6216mg שתומך ב MIMO. לפי מה שנאמר לי אני אמור לקבל קליטה סבירה+ אבל זה עומד על כ 5-12 מגה כשאיכות הסיגנל היא עד 23%. מה שמוזר בעניין הוא שהיה לי כרטיס רשת של level one (לא תומך MIMO עולה סביבות ה90 שקל) ונתב של 3COM (הכי זול סביבות ה200) וקיבלתי קליטה יותר טובה (18 מגה מינימום עד 36). אגב שמתי לב שבנתב כל הנוריות ירוקות חוץ מהנורית של WAN שהיא צהובה ומהבהבת, אני מניח שזה בסדר כי האינטרנט במחשב שמחובר בחיבור חוטי כן עובד. למישהו יש מושג למה עכשיו שיש לי ציוד יותר י'ק ותומך MIMO הקישור הרבה יותר גרוע?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום! נכון למשתמשים בג'מיל צריך לתת כתובת למקרה שרוצים לאפס סיסמה? אז נגיד יש לי את משתמש X שהוא גם האיימיל של המשתמש במקרה של האתר הזה וכתובת Y שהיא הכתובת גיבוי עכשיו קיבלתי בקשה באיימיל Y שהוא רוצה לאפס את הסיסמא של איימיל X עכשיו אני לא שלחתי את הבקשה הזאת... זה אומר שהאיימיל כבר נפרץ ? או שניסו רק? תאמת שחוץ ממשתמש באתר זה אין לי כולם על איימיל X אז לא אכפת לי אבל בכל זאת מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.themarker.com/hitech/1.1656620 אוי אוי אוי הוט. אתם כ"כ טפשים. אני מניח שעכשיו לא תהיה בעיה לפצל את חבילת "HOTNET Platinum"
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1.מה אני צריך בדיוק כדי לעשות אלחוטית בין 2 מחשבים? חייב נתב או שמספיק לחבר כרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב? 2.ירגישו הבדל בין 802.11b ל-802.11g? או שזה לא ממש משנה? 3.אם יש לי פיירוול בכל מחשב זה יספק מספיק הגנה? 4.יהיה אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב במהירות סבירה? 5.מחשב אחד נמצא בממ"ד זה בעיה? סליחה על כל השאלות אני לא ממש מבין בזה, ותודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי השבוע ROUTER, וכמעט הכל עובד מצוין - חוץ ממספר אתרים בודדים כמו נענע, וואלה ועוד. ניסיתי לעשות PING לנענע וואלה אך אינני מצליח לכל שאר האתרים יש PING וכולם עובדים מצוין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי ראוטר אלחוטי Siemens Sl2-141 ויש לי כמה שאלות 1) אני מחבר את הראוטר עצמו דרך כבר רשת ולאחותי אני מחבר אותו דרךמתאם Usb השאלה שלי היא אם נגיד אחותי לאגולשת באינטרנט אז כל המירות תיהיה אצלי או תתחלק ואם נגיד שנינו גולשים באותו זמן אז זה מתחלק בדיוק בחצי, או נגיד מישהו מוריד משהו אז כל המהירות באה אליו? 2) האם אני צריך להתקין פיירוול בנוסף לפירוולהמובנה שיש לי בווינדוס? ואם כן אז לבטל את הפירוול המובנה? 3) שמעתי שיש הצפנה מישהו יכול להסביר לי מה זה? 4) איך אני מגן שלא יפרצו לי למחשב דרך הראוטר? 5) מי שיכול להסביר לי מה זה פורטים ואיך אני פותח פורטים אני יודע לו מאוד... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים עם שני כרטיסי רשת אני יכול להעביר מידע בייניהם אבל לא אינטרנט (יש לי מודם adsl חיצוני) מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, עברתי לאחרונה ל-012 כחלק מהרפורמה החדשה. לפני כן הייתי בבזק עם חבילה של 40 מגה עם ראוטר של בזק מדגם netgear vegn2610 הראוטר נשאר אצלי אך ב-012 טוענים שבזק (כנראה תוכנתית) חוסמים את מהירות הגלישה לפי החבילה (40 מגה במקרה שלי) ולכן אני לא יכול לעשות 100 מגה אצלם למרות שהמכשיר עצמו תומך. כל העסק נשמע לי קצת הזוי אבל אני יכול להאמין על בזק... מישהו מכיר כזה דבר? במידה וזה אכן אמיתי האם יש אפשרות של צריבת תוכנה מקורית על הנתב במקום התוכנה של בזק ובכך לעקוף את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL במהירות 5 במחיר של 65 ש"ח . המחיר בסדר אבל לאחרונה חוסמים את הביטורנט אז נמאס לי מהם.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
במקום בו אני נמצא קיימת רשת אלחוטית שדרכה אני יכול להתחבר לאינטרנט אך לשימוש מוגבל, אם לצורך העניין אני רוצה להתחבר לsteam או אוריג'ין יש חסימה. יש דרך לעקוף את זה? הבנתי שיש חסימה לשרתי פרוקסי אגב.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום התחברתי לבזק בינלאומי 750k דרך הכבלים אני ישר בודק פינגים זה מה שמופיע http://img325.imageshack.us/img325/9227/bezeq3pt.jpg כמעט 600 פינג, אבל אני מחובר דרך חייגן וביום חמישי יהיה לי חיבור קבוע אז זה לא אכפת לי רק מה שמוזר זה שכשאמרתי לאיש בתמיכה טכנית שיש לי 600 פינג הוא אמר שזה נורמאלי ולכולם זה ככה ולכל החברים שלי יש בזק ויש להם 80-90 פינג לחו"ל לעוד מישהו היה את זה וזה ימשיך גם אחרי שיהיה לי חיבור קבוע ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מודם ADSL ALCATEL, ו ראוטר של SWEEX. עכשיו משום מה לאחר כמה זמן של חיבור אינטרנט , החיבור מושבת והאינטנט משתתק. בדקתי ב SYSTEM LOG של הראוטר , וזהו חלק מן הרץף הארוך של השגיאות שחוזר על עצמו : Mar 8 21:13:59 syslog: anon log[main:pptp.c:219]: The synchronous pptp option is NOT activated Mar 8 21:14:02 syslog: anon warn[open_inetsock:pptp_callmgr.c:312]: connect: No route to host Mar 8 21:14:02 syslog: anon fatal[callmgr_main:pptp_callmgr.c:121]: Could not open control connection to 10.0.0.138 Mar 8 21:14:02 syslog: anon fatal[open_callmgr:pptp.c:381]: Call manager exited with error 256 Mar 8 21:14:05 syslog: anon log[main:pptp.c:219]: The synchronous p…
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
טוב אני מנסה להגדיר רשת ביתית לפי המדריך שיש פה באחד מהסטיקי.. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/S3-XP.htm וזה לא הולך לי אני לא יודע מה אני צריך להגדיר לפי המדריך כנראה מי שניסה מלפני עשה באלגן ואני לא יודע מה למחוק ומה לסדר..\ יש יותר מדיי חיבורי רשת ובמדריך מדובר על משהו ספציפי אני לא מוצא אותו.. אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איזה מהם הוא המתאים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את EMULE דרך מחשב ברשת של שני מחשבים ומקבל כל הזמן LOW ID . הרשת היא ב WINDOWS XP דרך ICS . דרך המחשב שהוא SERVER אני מצליח לחבר ודרך השני לא. ניסיתי גם בלי FIREWALL ובלי להפעיל בו זמנית את התוכנה גם ב SERVER . האם יש משהוא מיוחד שאפשר להגדיר ?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מציקה בזמן האחרון, האינטרנט ממש איטי, הדבר מתבטא בגלישה באתרים בלבד, למשל בHW לוקח לכל דף איזה 20+ שניות ויש כאלו שפשוט לא מסיימים להטען וזה ממש מציק, גם חיפושים בגוגל ובקיצור כמעט בכל אתר יש איטיות. כמו כן, יש גם בעיה שהאינטרנט פשוט "קופא", למשל אני נכנס לאתר אז הוא מתחיל להטען ומפסיק, גם הסמל של הרשת והנורות על המודם לא מהבהבות (כאילו לא עובר מידע), מה לפי דעתכם גורם לבעיה? הספק הוא 012
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי ראוטר של חברת EDIMAX חיברתי אותו, הגדרתי אותו , כל המחשבים עובדים יופי כולל תקשורת אלחוטית, האיי סי קיו מתחבר, מקבל קבצים הכל טוב ויפה רק האי מיול מופיע לי בLOW ID, כלומר שהפורטים האלו סגורים או משהו כזה... למישהו יש רעיונות? או יודע מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
טוב, כפי שהכותרת אומרת אני רוצה להחליף את הנתב המיושן שלי שקיבלתי מבזק בנלאומי לציוד יותר טוב וגם מפני שהנתב הנוכחי שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. אני צריך נתב עם כניסות LAN של גיגה + מודם ADSL + רשת אלחוטית N. התקציב הוא עד 1500~ פלוס מינוס. השאלה האם קיים מוצר כזה??
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבטים איזה נתב VDSL לרכוש? הבחירה בין ה-TD-W9980 של חברת TP-LINK ל-VMG1312 של חברת ZyXEL אינה פשוטה. על מנת להקל עליכם, כתבתי מדריך קצר שיכול לסייע לכם לפתור את הסוגיה הזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=5809
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי את המדיך הראשי ולא ממש הבנתי . אוקיי אני עם המחשב שלי יהיה השרת ,והמחשב של אחותי יתחבר אליי. יש לה כרטיס רשת אונבורד כמו אצלי ,צריך להוסיף עוד כרטיס רשת? מה זה כבל מוצלב? בקיצור ,אני צריך קצת עזרה כדי לדעת איך בדיוק לסדר את כל העסק מבחינת חיבורים בלבד ,את שאר ההגדרות אני יבצע כבר לבד לפי המדריך. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום סרקתי את המחשב שלי וגיליתי הרבה פורטים פתוחים!! סגרתי את כל התוכנות והכל. אני מכיר כמה פורטים למשל 25 שהוא טוב! אבל מה אם השאר איך אני יודע אם זה טוב או רע? מישהו מכיר משהו שיעזור לי, אתר משהו? אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום כי אין לי מושג איפה לשאול את זה! תודה
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אם אני מעוניין לעשות רשת בין שניהם דרך ראוטר זה כעיקרון אותו דבר אם אני עושה רשת רגילה של בין XP ל XP ? אני מדבר על אינטרנט ושיתוף מדפסת משותפת .. לא רק אינטרנט בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-