עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oren778,

יש לי מחשב נייד שהייתי קולט איתו אינטרנט עד לפני שבוע דרך ראוטר אלחוטי ישן בתקן G אך לפני שבוע הראוטר נדם ונשלך לפח כרגע אני קולט מהנייד אינטרנט מרשתות בקליטה מאוד מאוד נמוכה ראיתי שאנשים מפרסמים כל מיני כרטיסי רשת שהטווחים שלהם 1-15ק"מ בצורת צלחת /אנטנות .... הנתונים האלו אמיתיים???? דוגמאות : 1 " אנטנת רשת WIFI לקליטה של ראוטר מהירה, בטווחים עצומים, הרכבה חיצונית חיבור מהיר USB הקולט כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות קלה להפעלה, מהירה, בקנייה חד פעמית תוכלו לגלוש בחינם האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11 מאפשרת קליטת טלויזיה חכמה עם מחשב מי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by amisha,

היי פורום יקר , התחדשי בנייד ראשון ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי (כי לא נעים לי להנות מה 10MB של השכנים מלמטה וצרך להדפיס ממנו לפעמים). המודם הוא מודם של כבלים thomson ללא חייגן . אין לי שמץ איזה פרוטוקול זה . (אשמח אם תאמרו לי ) דרישות : תקן N או G . אפשרות לכיבוי ה RF , אני לא אוהב קרינה מיותרת בלילה - חשוב . קליטה טוב במרחק הבית הוא דו-קומתי . תקציב - אין לי שמץ , אם אפשר אז כמה אופציות בכמה טווחי מחירים .. ערב מצויין !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by d__o__r,

שלום לכולם אני רוצה לעשות השוואה בין הספק בזב"ל לבין הוטנט. אני כרגע נמצא בספק בזק בינלאומי ורציתי לראות את הבדלי הפינג לשרת אשר נמצא בגמרניה פרנקפורט. האם מישהו מהפורום נמצא בספק הוטנט ויכול לעשות בדיקת פינג ולפרסם אותה פה? בתודה מראש הינה תוצאות של בזב"ל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, חג שמח שתי שאלות בנוגע לראוטר הזה 1. האם ניתן להגדיר בו תיעדוף למחשב / חיבור מסויים ? ? (לצורך העיניין WIFI או lan1 או lan2 וכד' ) 2. כיצד אני יכול לבצע הגבלה לחיבור ?? (להגביל את אחד /שניים מהחיבורים למהירות UP/DL מקסימלים שאני מגדיר ) המצב הנתון שלעיתים מחשב אחד צורך את כל רוחב הפס ובמחשב השני לא ניתן לגלוש כמעט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Master Boo,

שלום, אני צריך לקנות מודם-ראוטר חדש לחיבור הADSL שלי (10MB) וראיתי שבזק מוכרים את D-Link 2760U. רציתי לדעת האם אפשר להזמין בעצמי את ה2740U וזה יעבוד, או שיש משהו מיוחד בראוטר שלהם? מבחינת חיבורים אני צריך 2 עם כבל, ועוד 5-6 אלחוטיים, בלי שהראוטר יפול. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ערב טוב, Dell Inspiron 15 5000 5570 אינו תומך 100/1000 ,יש אפשרות חומרית להעזר ? מחשב חדש בן יום ,לדברי טכנאי הוטנט לא ניתן לגלוש עד 200 מגה ללא כרטיס רשת תומך 1 גיגה זה מדוייק? ניתן להיעזר במפצל או דומה? תודה

7. שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון - החל מאתמול אני לא מצליח להכנס לאתרים שונים כמו KSP ואמזון UK - בשום מחשב על הרשת (2 מחשבים) ובשום דפדפן. ניסתי את כל מה שכתוב כאן - https://www.thewindowsclub.com/https-sites-are-not-opening-browser וזה עדיין לא עובד. אודה לעצתכם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by roey1,

שלום , יש לי בבית טריפל של הוט וכמובן שיש גם HOTBOX . אני מחפש ראוטר ביתי שאחבר אל ה-HOTBOX באופן אלחוטי כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית. חשוב שהראוטר יתמוך ב-WPS . אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי לכולכם, לצורך טיפול בבעיה במדפסת אלחוטית, אני רוצה לבצע reset לנתב 'הוטבוקס' (לא זוכר את שם המשתמש והסיסמא לכניסה להגדרות, ונציג התמיכה של 'הוט' אמר לי שהוא ביצע איפוס מרחוק, אך בפועל לא קרה דבר) באמצעות לחיצה על הלחצן הייעודי לכך בחלקו האחרי של הנתב. כדי להגדיר אותו מחדש להתחברות לשרת של 'נטוויז'ן' (ספקית האינטרנט שלנו) אני צריך את כתובת השרת שלהם. נציגת התמיכה שלהם עשתה אמנם איזו פעולת שיוך מול נציג של 'הוט' כדי לטפל בבעיית המדפסת (לא ממש עזר) אבל 'שכחה' למסור לי את כתובת השרת שלהם כשביקשתי ממנה. באתר של נטוויז'ן לא מצאתי, ואני לא יודע האם הכתובות שמופיעות בקישור המצורף עדיין בתוקף. http://www.cables.org.il/isp/netvis…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by aish,

ברשותי מחשב נייח עם XPPro המחובר לראוטר DLINK DI-524. בנוסף לכך יש לי מחשב נייד HP עם XPHome. האינטרנט ברשת עובד פיקס, והמחשב הנייח מסוגל לקרוא ולראות קבצים שאני משתף על המחשב הנייד (דרך My Network Places). הבעיה היא, שהמחשב הנייד לא יכול לראות את הקבצים של המחשב הנייח. מופיעה שגיאה שכזאת (הניסוח בעברית):"אין אפשרות גישה אל מחשב כך וכך/תיקייה כך וכך. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל הרשת שלך כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו." נ.ב. על המחשב הנייד מותקן Norton Internet Security ועל הנייח מותקן פירוול ZoneAlarm Pro על שני המחשבים יש את אותו המשתמש, אבל לא מוגדרת סיסמה. יש צורך בהגדרת סיסמה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by elad_rabi,

מי שיפתור לי את הבעיה מלך! הבעיה היא: יש לי נתב של Cisco ויש לי נייד... לנייד אין יציאת Serial 9 פינים. כדי לקנפג את הנתב בדרך קצת מסובכת (אך המומלצת ביותר) היא דרך יציאת הConsole בנתב שיוצא ממנו כבל שבצד אחד יש ראש RJ 45 (שנכנס ליציאת הConsole בנתב) ובצד השני ראש Serial נקבה (שאמור להתחבר למחשב). וכמו שאמרתי אין לי בנייד יציאה כזו. השאלה שלי היא, אם אני קונה מתאם בין Serial זכר לUSB זה יעבוד לי? אני מתכוון בHyperTerminal כי שם בהתחלת הגדרות יש לי רק יציאת com (הSerial) או IP, IP לא בא בחשבון... יש תוכנה מקבילה לHyperTerminal? שאני גם יכול להשתמש בא דרך הUSB? בתודה, אלעד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רב. לתדהמתי,נוכחתי היום לדעת שהראוטר שספק האינטרנט נתן לי,מוציא ומשדר גלי (RF(WI FI גם אם מנתקים את ה-WI FI בראוטר. אני אחד מאותם אנשים שעדיין מאמינים שהימצאות ליד ראוטר שמשדר גלי WI FI לא כ"כ בריאה לאדם ולכן,כל לילה אני מכבה את ה-WI FI ברואטר,המנורה של ה-WI FI נכבית ואני שקט.(הראוטר נמצא ליד המיטה של הילד). אבל מה מסתבר,שגם אם אני מכבה את ה-WI FI באמצעות הכפתור המיועד לכך בראוטר,האנטנה של ה-WI FI ממשיכה לשדר עסקים כרגיל ועדיין פולטת קרינה.איך אני יודע?כי השכרתי היום מכשיר שמודד קרינה וגיליתי זאת ממש במקרה . התקשרתי למוקד התמיכה של הספק ושטחתי בפניו את הדברים. הנציג אישר את דברי ואמר לי שאכן כך הוא הדבר,שגם אם מכבים את ה-WI FI באמצעות הכפתור …

13. האם זו מהירות תקינה?ֿ את הבדיקות אני מבצע לשרתים כלשהם שבחיבור ethernet אני מגיע אליהם תמיד למקסימום מהירות החיבור שלי (100 מגהביט) בחיבור אלחוטי ב wireless N אני מגיע למהירות של עד 56 מגהביט כאשר רוב הזמן המהירות היא סביב ה47-53. הראוטר על מצב ״11n בלבד״ וניסיתי גם לשנות את שיטת השידור מ20 MHz ל40 MHz ללא שינוי משמעותי. אני משתמש בלפטופ עם כרטיס wireless AC והמרחק שלו מהלפטופ הוא כמטר אחד.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ben29,

שלום. יש לי ראוטר של הוט. הראוטר של HOT מוגדר כ BRIDGE ל FG הכול עובד יפה. עכשיו עברתי לבזק בילאומי מבחינת ספק. אני צריך לעשות הגדרות חייגן לבזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר את זה ב FG כ PPPOE איך לא מצליח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ag43,

אני צריך לחבר מדי פעם מכשיר אנדרואיד לרשת מרוחקת. יש לי צורך שיקבל כתובת רשת באותו סאבנט ויוכל לגשת למשאבים המקומיים. אין לי אפשרות לVPN בROUTER. ממה שאני מבין אני צריך VPN במצב BRIDGE. מה הדרך הכי פשוטה לישם את זה? אין לי בעיה להקדיש בשביל זה מכונה מיוחדת או VM.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי, אני מחובר לכבלים דרך ערוצי זהב וספק 012, לפני שעה בערך התנתק לי (שוב) מ012 ולא נתן להתחבר בחזרה... עשיתי ריסטרט, האיסיקיו עלה והתחבר כרגיל, היה מוזר אבל סבבה דיברתי עם כמה אנשים ובדקתי אם אני כבר יכול להתחבר שוב ל012, ולא, לא מתחבר, אז ניסיתי לגלוש, ונחשו מה, גולש... זה אפשרי? מישהו רוצה להסביר לי מה קורה פה? לא שאני מתלונן או משהו, חלילה, פשוט מעניין אותי...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by marking,

יש לי בזק בינלאומי 0.5 ואני מקבל פינגים של 1200 - 2300 בשרתי משחקים! וזה מוריד לי קבצים על 20-40! (גרוע) איך לבדוק את הבעיה? האם זה ימשך או זה יעבור עוד כמה שעות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום אנשים, לפני כשבועיים התייעצתי פה ורכשתי ראוטר אלחוטי DI-624 וכרטיס רשת אלחוטי DWL-G520 שניהם של D-Link. הראוטר מחובר למחשב הראשי (שלי), עם כבל רשת, והכל פועל טוב. יש לי אינטרנט (ממנו אני רושם עכשיו) ואפילו האאוטלוק פועל כראוי. הבעיה היא במחשב השני, זה שמחובר עם הכרטיס רשת האלחוטי. הכרטיס מותקן כראוי, ומזוהה כראוי במחשב. עם זאת, הוא לא מוכן להתחבר. כל פעם שהמחשב נדלק הוא פשוט מראה שאין רשת. פעם או פעמיים הוא הצליח להתחבר, אבל מעבר לעובדה שהרשת זזה מאוד לאט במחשב ההוא, המחשב נתקע לאחר כמה שניות והיה צורך לעשות ריסט. חשוב לציין שהמרחק בין הראוטר לכרטיס האלחוטי הוא כ-5-6 מטרים בלבד. וכל מה שמפריד בינהם הוא 2 דלתות (שפתוחות כרגע). ולמרות הכל אין חיבור. המהירות שבא הרשת הת…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי ראוטר של edimax 6524n בחדר בקומה השניה ובקומה הראשונה הקליטה לא טובה קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שאני צריך אנטנה להגברת האות יש המלצות לשיפור הבעיה שלי ?? אין לעי תקציב כי אני ממש לא יודע כמה זה עולה ...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית . ראוטר של אדימקס דגם BR6204WG ולמחשב השני מתחבר כרטיס רשת של USB אדימקס מדגם EW731 8UG. קצב תעבורת הנתונים ברשת שלי הוא משהו כמו 1 MB. שניסיתי לראות סרט דרך הרשת האלחוטית מהמחשב השני הוא עבד מקוטע. השאלה היא האם הציוד שיש לי מספיק מהיר בשביל העברת נתונים טובה ואם לא מה לדעתכם צריך להחליף? יש לציין שהאינטרנט עצמו עובד לי מהר מאוד בשני המחשבים, והבעיה רק בהעברת הקבצים בין שני המחשבים. תודה . רונן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. טוב, עכשיו זה כבר רישמי - התאומים הסיאמים HOT וה-HOTNET הופרדו. מי שירצה להתחבר לשירותי HOTNET יצטרך להתקשר למספר טלפון נפרד (*6901) ונציגי HOT לא יוכלו להעביר את השיחות בין החברות. כמו שאר ה-ISP, זה כמובן לא ימנע מ-HOT להציע חבילות BUNDLE אבל כלפי חוץ לא יהיה קשר בין החברות. הדבר בא לידי ביטוי בהודעה של HOT למשרד התקשורת - http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000730788 והן במסר של נציג HOT בפורום - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=160053619

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי לכולם, יש לי בעיה מעצבנת שבזק/בזק בינלאומי לא מצליחים לפתור או בכלל להכיר שיש בעיה ורציתי לבדוק עם משתמשים אחרים האם קרה גם לכם בעבר או מה המצב אצלכם כעת. יש לי חיבור 20 מגה VDSL במשך כמעט שנה כאשר במשך חצי שנה פחות או יותר מאז שעברתי לראוטר של VDSL DLINK 6740 הפינג להופ הראשון היה 7 MS. לפני כמה חודשים הפינג בהופ הראשון קפץ ל20-22 MS ומאחר שהספק והתשתית לא מצאו בעיה הם האשימו את הראוטר שהוא לא תקין. חשוב לי לציין שכאשר עלתה הבעיה לראשונה דיברתי עם בזק ולאחר כל מיני איפוסים למיניהם הפינג חזר לתקין לשבוע בערך אבל אז שוב עלה ולכן מצאתי עצמי בטיול לבזק סטור. החלפתי ראוטר אך הבעיה לא נפתרה ולאחרונה אני חווה בעיות של ניתוקים (משהו שעדיין בטיפול) כך שהיה אצלי טכנאי בשבוע ש…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. חיברתי את הכונן הנ"ל לפורט ה-USB של הראוטר ומיפיתי אותו בעזרת SharePort Plus 4.11 אני מצליח לנגן וידאו ב-HD בלי קרטועים אבל הכתיבה לכונן מאד מאד איטית בערך 17Gbps למרות שהמחשב הכותב מחובר בקבל ומהירות החיבור היא 1Gbps. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום. יש לי נתב בתקן N המחובר למחשב בכבל RJ45 במהירות 100MB יחד עם זה יש לי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד במהירות 300MB כשאני מעביר מידע בין שני המחשבים, קצב העברה הוא בסביבות ה2-2.5 MB תקנו אותי אם אני טועה אבל אם אני מעביר משהו דרך הכרטיס רשת האלחוטי כשמופיע לי בחיבור שזה עובד על 300MBPS זה צריך להעביר בסיבות ה 35MB וגם אם זה עובד על 100MBPS זה אמור להעביר בסיבות ה10-11 אז למה אני לא מצליח לעבור את הקצבים של 2MB? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by alfred3,

אחרי שנמאס לי סופית מבזק נזק והציוד המוגבל שלהם והעובדה שחבר טוב נוסע לחו"ל.מבקש המלצה לקניית ראוטר מחו"ל עד 100$ תודה לתגובתכם הזריזה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים