רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם של כבלים עם יציאת USB ויציאת רשת. חשבתי לחבר לכל מחשב יציאה וכך שניהם יהיו מחוברים לאינטרנט ואני אוכל להעביר בינהם מידע. זה אפשרי, ואם כן באיזה מהירות זה בערך? והאם יש עוד איזה דרך? אולי באמצעות USB בין שני המחשבים? אם כן מה צריך בשביל זה?? ד"א אני מעדיף לא לפתוח את המחשב ולחבר הארדיסקים...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המתכון: חיבור ויסטה (מחשב נייד)בכבל מוצלב לאקס פי sp1 (מחשב נייח) -את זה הצלחתי אך ללא יכולת לגלוש בויסטה דרך אותו חיבור! המאסטר זה המחשב שלי כמובן עם האקס פי והויסטה של חברה שלי הוא הסלייב שמתי dns של ברק וגם אייפים ויש חיבור רשת אך ללא אינטרנט מה לעזעזל עושים חברה שלי לא רוצה להחליף את ויסטה ואני לא רוצה להחליף אותה אז מה עושים רבותיי בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכל מי שיוכל להסביר מה קורה לי ברשת יש לי 2 מחשבים בבית ,נתב ומודם (נפרדים) אני גולש במהירות 15MB דרך בזק. שמתי לב לאחרונה בבדיקה של מהירות גלישה שאני בעצם גולש במהירות של 10MB בבדיקה שערכתי (גם מול בזק) במחשב העיקרי לשימושי - בחיבור המחשב ישירות למודם ב Dial up - אני גולש במהירות של 15MB בחיבור המחשב דרך הנתב זה יורד ל 10MB בחיבור ליציאת רשת השניה שיש לי במחשב - אותה תוצאה (דרך הנתב יש ירידה ל 10MB) במחשב השני שלי - דרך הנתב - אין בעיות - גלישה של 15MB. במחשב העיקרי שלי ,בחיבור כבל הרשת ליציאה אחרת שבנתב (גם ליציאה שהמחשב השני היה מחובר בו) - אין שינוי בתוצאה כלומר 10MB גלישה ו 15MB אם אני ב DIAL UP בהתחלה חשבתי שיש בעיה בנתב אך זה לא נשמע …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בסקייפ מדי פעם לשיחות וידאו. והוא... בסדר... בדרך כלל. לפעמים מתחת לזה כבר הרבה זמן שאין לי את התחושה של *זה מצוין* והייתי במקומות שונים, עם ספקי רשת שונים. אני תוהה מה צוואר הבקבוק. האם חיבור אינטרנט באמת מהיר (נניח 100 מגה) יתן איכות מעולה? או שצוואר הבקבוק זה הרשת של סקייפ עצמה? או... מישהו כאן התנסה בסקייפ באמת טוב? "באמת טוב" אני מתכוון, וידאו ברזולוציה גבוה, רציף ולא מפוקסל. שמע עשיר ורציף בלי קפיצות (ורצוי גם latency נמוך...) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! הייתי בחנות חשמל וראיתי שיש טלוויזיות LCD שאפשר לחבר אותן ישירות לרשת הביתית (קווי/אלחוטי) וכך גם לאינטרנט. אני מתקין עכשיו בבית רשת קווית, ותהיה נקודה ליד הטלוויזיה. יש לי כמה שאלות, שאשמח אם תוכלו לעזור לי איתן... א. מכירים איזה טלוויזיה כזאת כדאי לקנות? אני צריך 37 אינץ' ו-32 אינץ'. המוכר המליץ על טושיבה 37 אינץ' XV733. ב. מה צריך לחפש כדי להבין שטלוויזיה יכולה להתחבר לרשת? DLNA? יציאת LAN? ג. זה יכול להיות במקום streamer? כלומר, יש לו זיכרון פנימי שיכול לטעון סרטים? או שאפשר לשמור בו סרטים מהאינטרנט? ד. כדאי בכלל...??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק להמלצה ל access point טוב, מחיר עד 600 ש״ח. תודה רבה לממליצים!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו תשתית של הוט ואני מתכוון לעשות בבית רשת אלחוטית. האם זה נכון שיש ראוטרים שלא מתאימים לתשתית של הוט? ואם אפשר למרות שזה בטח נחרש פה המלצה לראוטר טוב. תקציב עד 300 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
???? gt יכול להחליף את ה wifi למשל לבטל את הwifi של בזק ולהפוך את האיפון לרוטר (יש כזו אפליקציה) כלומר מהי באמת המהירות של ה gt ללא הגבלה האם הוא מהיר כמו ה רוטר של בזק יש לי מהירות של 2.5 מגה בייט רוחב פס
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עומד להיגמר לי ההיתחייבות עם נטויזן,ורציתי לעבור ל אקספון מישהוא יודע איך הם? (מישהוא שיש לו),ואיך המהירות בטורנטים? והגלישה באתרים מחו"ל? כמו יוטיוב?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לילה טוב, הצטרפתי ל 20 מגה בבזק כתשתית וקיבלתי DLINK 6740U. אני יכול לגשת לממשק ניהול שלו על ידי הקשת הIP הפנימי שלו (10.0.0.138) אבל גם אם אני מקיש את הIP החיצוני שלי. זה מאוד מדאיג אותי ולכן אני רוצה לסגור את הפינה הזאתי. האם הנתב מזהה שאני ניגש מIP חיצוני שזהה לIP של הנתב (כאילו ניגש ממנו אליו) ולכן הוא מאפשר לי לגשת, או שמה כל אחד שיודע את ה IP שלי יכול להקליד אותו בדפדפן ולשחק לי בנתב? ועוד שאלה קטנטונת: האם מבחינת החוזה עם בזק מותר לי לשחק בנתב? לצורך הדוגמא אני צריך לקבוע אייפי קבוע לאחד המחשבים. פשוט אני לא בטוח איך זה עובד האם הנתב הוא בבעלותי או לא (הוא ניתן לי במודל חיוב-זיכוי למשך 24 חודשים הבאים). תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כבר תקופה ארוכה (מאוד) ניתוקים ואף אחד לא מצליח לעלות על הבעיה. הבעיה היא שנורת PPP נכבית ורק כשעושים ריסט המודם ראווטר הזה מתחבר מחדש, היום גם 10 ריסטים לא עזרו והוא התחבר רק שעה לאחר הניתוק המקורי. בתמיכה הטכנית של בזק טוענים שנטוויז'ן אשמים או הציוד שלי, בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שבזק אשמים או הציוד שלי, וזה בלי לעשות שום בדיקות! כלום. מבדיקה שעשיתי בעזרתכם בעבר התגלה שהקושחה אצלי היא 3.02.02.08b_A2pB020a.d17f. האם יצא עדכון חדש? בבזק הציעו לי להתחבר לשירותי התמיכה שלהם בעלות של 7 ש"ח בחודש למשך שנתיים (כולל התחייבות), או לגשת לבזק סטור עם הציוד שלי, להחזיר להם אותו ולקבל אחד משופץ עם אחריות לחודשיים, בנוסף הם רוצים 140 ש"ח - שתי האפשרויות הזויות ולא מקו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מדוע ? ניסיתי bitorrent/utorrent/bitcomet/bit lord
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מספר עדכונים ל-רשימת נתבי ה-VDSL. התווסף לרשימה דגם חדש של חברת D-LINK המכונה DSL-G255 הכולל כניסת WAN עצמאית (1G) ותמיכה במודם 3G. עלותו - כ-330 שקל. בנוסף, ה-AVM 7360 (תומך בוקטורינג עם שתי כניסות LAN של 1G ושתיים של 100M) זמין בארץ במחיר של כ-600 שקל. לעומת זאת ה-ZyXEL VMG1312 (שנסקר על ידי) כבר אינו זמין בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה אני יודע שאני לא נמצא כאן הרבה זמן. צבא............ :-\ בכל אופן אני צריך עזרה דיי דחוף..... (התאבדות חברתית......) אני צריך עזרה ממכם מומחי רשתות.... אם אפשר לחבר סורק לרשת כך שכדי להעביר סריקה למחשב מסויים לא צריך לשמור כקובץ ואז לשטף אלה שאפשר לשטף את הסריקה עצמה. ואם לא אז מה שהכי קרוב לזה..... אשמח מאד לקבל תשובה אם אפשר (ורק אם אפשר) כמה שיותר מהר (חיים ומוות תלויים בזה ואני אסביר בהזדמנות......) עריכת המודר: כותרת.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר של בזק הסימנס משולב עם מודם לפני כשבועיים השתמשתי במודם של בזק וראוטר של אדימקס עשכל כמה דקות הופיעו ניתוקים מוזרים וירידות מהירות בגלל שהיה לי באותו הזמן את המודש של בזק אז החלפתי כשאני נכנס להגדרות להתקנה מהירה אז הוא כותב את ההודעה הזאת Auto Scan Internet Connection The scanning process will try to detect PPPoE or PPPoA connection provided by your ISP. בראוטר הקודם שהיה לי וגם בזה בנסיונות אחרים זה מצא את PVC 8/35 וזהו אבל היום זה כותב לי אחרי כמה דקות חיפוש PVC(8/35): no response PVC(0/35): no response PVC(1/32): no response וככה זה ממשיך והרשימה גדלה בגלל שהייתי צריך אינטרנט דחוף אז השתמשתי ברואטר בתור מודם גם שם היו בעיות התנקתות ונפילות מהירות…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של edimax 6524n בחדר בקומה השניה ובקומה הראשונה הקליטה לא טובה קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שאני צריך אנטנה להגברת האות יש המלצות לשיפור הבעיה שלי ?? אין לעי תקציב כי אני ממש לא יודע כמה זה עולה ...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו כאן הצליח לקבל איי פי חיצוני אמיתי עם האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב?? כל מה שאני מקבל זה 80.230.65.0 וזה מופיע לי בהכל אבל אי אפשר להיתחבר אליי דרך האיי פי הזה למישהו יש הסבר? כל התוכנות כמו אייסיקיו ואדיוגלאקסי וכו עובדות אבל אני לא יכול לפתוח שרת במחשב שלי ולשלוח אליו אנשים עם האיי פי הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח שתי שאלות בנוגע לראוטר הזה 1. האם ניתן להגדיר בו תיעדוף למחשב / חיבור מסויים ? ? (לצורך העיניין WIFI או lan1 או lan2 וכד' ) 2. כיצד אני יכול לבצע הגבלה לחיבור ?? (להגביל את אחד /שניים מהחיבורים למהירות UP/DL מקסימלים שאני מגדיר ) המצב הנתון שלעיתים מחשב אחד צורך את כל רוחב הפס ובמחשב השני לא ניתן לגלוש כמעט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול התקשרתי לבזק בקשר לפס רוחב הקצר שלי,עכשיוו,הוא שאל איזה ראוטר,חיבורים וכל זה,הכל בסדר,בדקנו מהירות בבזק היה תקין. אמרתי לו שבמחשב אחד יורד יותר מהר אבל לא המהירות התקינה ובמחשב אחד יורד ממש לאט,התחברנו למשתמש שלו או משהו כזה,ירד אותו דבר מראפישרד ומבזק. הוא אמר שיכול מאוד להיות שהבעייה במחשב,או שצריך להחליף ראוטר או שהבעייה בספקית,זהב,או השהגדרות של זהב לחול שלנו לא טובה. כל פעם זהב אומרת הבעייה של בזק,בזק אומרים של זהב,מה לעשות? הוא אמר שנחליף ראוטר,בחינם,בסדר נחליף,אבל אם זה לא יעזור,אני משתגע מזה,כל פעם הם מאשימים את השני. מה דעתכם על כל זה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מנסה להחליט לגבי תשתית ברמת אביב. מצד אחד, אני עם הוט מס' שנים ורוב הזמן הכל בסדר - מהירות הורדה קרובה מספיק ל100 (בין 80 ל 100) באופן די עקבי. הבעיה היחידה היא שבזמן האחרון (חודשיים +) החלו ניתוקים אקראיים שנמשכים בין מס' שניות למס' ימים. כעבור מס' טכנאים הובהר לי כי זה המצב וניתוקים צפויים בזמן עומס. אני שוקל לעבור לתשתית בזק כי בעיקר אכפת לי אינטרנט עקבי - כמה שפחות ניתוקים. מצד שני, לא ארצה לשלם על 100M ולקבל 40 במקרה הטוב. לכן השאלה - מישהו יודע (מניסיון אישי) מה רמת השירות של תשתית בזק ברמת אביב במהירות 100? אשמח לכל תשובה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי מחובר בכבלים ל SMILE (הוא לא ממש מחייך). טורנטים פשוט לא זזים זמן רב ואנשים פשוט לא מתחברים אליו. ניסיתי בלי הראוטר ישירות עם חייגן ולא משנה. התוכנה מודיעה שהכל ירוק והפורטים מועברים כנדרש. גם בדיקות מהירות אינטרנט באתרים לבדיקה מראות תוצאות נמוכות מאוד אבל הורדות קבצים משרתים בארץ ובחו"ל תקינות. חיבור 1.5 אבל באתרי הבדיקות השונים מראה פחות מרבע. כמובן שבבדיקה באתר הספק הכל תקין. אם הראוטר מוגדר ואפשר לגלוש אז איפה הבעיה יכולה להיות ? אני מנסה אצלי להוריד באותו הזמן את אותו הקובץ ואלי מתחברים עשרות אנשים והטורנט מתחיל מייד לטפס במהירות. אני מחובר ל 014 ב ADSL. למישהו יש רעיון ? אני ממש לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו יש עדיין בעיות יציבות וכל מיני בעיות טכניות באינטרנט בכבלים? :
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נדוש אבל לכן עשיתי סקר ולא ביקשתי תגובות בכתב...
-
ממש לא ברור לי התעריפים של ADSL אני הולך על חבילה בסיסית זה יעלה לי 99 שקל או 120 שקל?? מה הקטע של המודם הזה?? בקשר לכרטיס רשת - של LG עולה 70 שקל, כדי?? יש משהו יותר מומלץ? ובקשר להתקנה - יש לי ISDN כמה תעלה לי ההתקנה?? (199שקל?) אני יודע הרבה שאלות :smoke: תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יודע מתי יו אף איי של הוט יתפרס גם לאיזור של ירושלים? או שכבר יו אף אי התפרס באיזור זה? מה הספקית הכי מומלצת כיום? ידוע לי ש12 מגה מגיע עם 1 מגה אפלואד.. עם כמה אפלוראד מגיע החבילה של ה16 מגה? ומה ההבדל מחירים בינהם? תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-