עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by avih,

שלום לכולם, אודה לכל מי שיוכל להסביר מה קורה לי ברשת יש לי 2 מחשבים בבית ,נתב ומודם (נפרדים) אני גולש במהירות 15MB דרך בזק. שמתי לב לאחרונה בבדיקה של מהירות גלישה שאני בעצם גולש במהירות של 10MB בבדיקה שערכתי (גם מול בזק) במחשב העיקרי לשימושי - בחיבור המחשב ישירות למודם ב Dial up - אני גולש במהירות של 15MB בחיבור המחשב דרך הנתב זה יורד ל 10MB בחיבור ליציאת רשת השניה שיש לי במחשב - אותה תוצאה (דרך הנתב יש ירידה ל 10MB) במחשב השני שלי - דרך הנתב - אין בעיות - גלישה של 15MB. במחשב העיקרי שלי ,בחיבור כבל הרשת ליציאה אחרת שבנתב (גם ליציאה שהמחשב השני היה מחובר בו) - אין שינוי בתוצאה כלומר 10MB גלישה ו 15MB אם אני ב DIAL UP בהתחלה חשבתי שיש בעיה בנתב אך זה לא נשמע …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by benchmarker,

שלום לכולם אימי איננה מצליחה להכנס לחשבון הדואר שלה ב hotmail.co.il היא איננה זוכרת את הסיסמה והתשובה לשאלתה הסודית ככול הנראה לא נכונה האם ישנה דרך אחרת לאחזר את הסיסמה תודה מראש, נ.ב. לא הייתי מתעסק עם זה ופותח לה מייל חדש פשוט יש לה שם תמונות וחומר חשוב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי את כרטיס הרשת הבא: realtek rtl8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) מה המהירות המקסימלית שאני אוכל להתחבר אליה?כי אני מתלבט האם להצטרף להוטנט ולשדרג ל-100MB.. עוד שאלה: האם אתם ממליצים לעבור אליהם?ואיזו תשתית זולה ובו זמנית אמינה מספקת 100MB?( אם ידוע לכם גם מה המחיר זה יעזור )

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by assafshemesh,

שלום, לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי TL-WN821N של חברת TP-LINK, הכרטיס נרכש דרך רשת חנויות KSP, עכשיו שאני מחבר את הכרטיס למחשב אני מקבל הרבה פחות רשתות זמינות לחיבור + העוצמה שהכרטיס קולט מכל רשת היא יותר נמוכה יותר. השוואה שאני עושה היא בלפטופ שלי, שלו יש כרטיס רשת אלחוטי מובנה שמובסס על צ'יפ של Broadcom דגם BCM4313, הכרטיס של TP-LINK מבוסס על צ'יפים של Atheros דגם AR9002U שזה בעצם שתי צ'יפים שונים AR9287+AR7010. http://www.broadcom.com/products/Wireless-LAN/802.11-Wireless-LAN-Solutions/BCM4313 http://www.qca.qualcomm.com/technology/technology.php?nav1=47&product=81 עכשיו המוכרים בחנות אמרו לי שזה הגיוני שהכרטיס רשת המובנה של הלפטופ יותר חזק מאשר כרטיס רשת אלח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. האם התוכנה הזאת שולטת גם על מחשבים אחרים בתוך הרשת הביתית ? אפשר להגדיר לה לשלוט על מחשב אחר ברשת ,מבלי להתקין את התוכנה על המחשב השני ? או שזו רק תוכנה שעובדת על המחשב הספציפי בה הוא מותקן .

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

כמה שאלות בנוגע לרשת: 1 אני מתחבר בביה"ס עם הלפטופ לרשת שלהם, וגם בבית. וכל פעם אני צריך להגדיר מחדש את הרשת כדי שאני יוכל להעביר קבצים וכו'. השיטוף אינטרנט עובד בבית גם עם ההגדרות של ביה"ס, אבל לא הפוך. איך אני יוצר 2 התחבריות שונות לרשת..? 2 רשת, 4-5 מחשבים. מחשב אחד מחובר לISDN ומשטף אותו לכל השאר. כל האיפיים והDNSים מוגדרים. עכשיו רוצים לחבר מחשב נוסף לISDN על קו חדש. איך גורמים למחשב שיבחר לבד מאיפה הוא לוקח את האינטרנט.. כאילו מרשת או מהמודם...? --הערה-- אין שום קשר בין השאלות, בתים שונים לגמררררה.. ו...אחד יותר חשוב :-) --הערה--

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by arich007,

בשעה טובה קניתי router של (3com (3CRWE554G72T הגדרתי אותו כ - L2TP, הכנסתי את ה - L2TP SERVER ADDRESS המתאים (lns.inter.net.il) ונראה שה - ROUTER מצליח להתחבר לכבלים. חיפשתי בפורום משהוא דומה ולא מצאתי. הבעיה שלי שהמחשב לא מתחבר לאינטרנט, יש למישהו רעיון? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. כדי להרחיב את הרשת התקנתי ראוטר נוסף שמחובר אלחוטית לרשת קיימת הרשת בנויה כך מודם כבלים שמחובר בכבל לראוטר אלחוטי A והמחשב שלי מחובר בכבל לראוטר A ראוטר נוסף B מחובר אלחוטית לראוטר A. מאחורי הראוטר הנוסף יש מחשב מבחינת אינטרנט אין בעיה. אני מנסה לתקשר בעזרת VNC בין המחשב שלי למחשב שנמצא מאחורי הראוטר הנוסף ולא מצליח מישהו מכיר את הפיתרון ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום הזמנתי באיביי כ. רשת אלחוטי אלפא NHR וכשהוא הגיע חיברתי אותו למחשב ובאמת הוא מראה לי הרבה יותר רשתות מאשר הכרטיס הקודם הפשוט שהיה לי. הוא התחבר לי לרשת אלחוטית שנמצאת די רחוק ממני ונותן לי 4 או חמש ברים (בהשוואה ל1 2 בכרטיס הקודם). אבל במגה ביט הוא רושם מקסימום של 21 מגה ביט והגלישה היא יציבה מאוד אבל רק של 2 מגה מתוך עשר שהספק נותן לי. למישהו יש רעיון מה קורה פה? עוד דבר. ראיתי שיש כזה מד TX מה זה? ועל מה צריך להגדיר אותו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מחבר ראוטר לינקסיס E2000 / WRT320N לכבלים הראוטר מתחבר בלי בעיה וגולש בסדר (ההודעה נכתבת ממנו) הבעיה שיש לי חיבור אצל הספק 10 מגה אבל עכשיו אני מקבל בקושי 5 בקצב היורד המהירות הולכת ויורדת לכיוון 1 אבל הראוטר לא מתנתק וממשיך לשמור על החיבור הקצב העולה לא נפגע וממשיך להיות 1 חיברתי את הכבל שיוצא ממודם הכבלים ישירות למחשב נייד (לא בדקתי על המחשב שלי) והקצב מצויין נראה שהראוטר מקבל חיבור 10 ומוציא במקרה הטוב 5 (בדקתי בנוסף גם בחיבור האלחוטי התוצאה זהה) יש לי בנוסף ראוטר אדימקס 6216MG הכל תקין אין שום בעיה אני מניח שהבעיה נובעת מהראוטר E2000 תודה למי שיכול לעזור

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Erez360,

שלום לכולם יש לי 2 מחשבים עם XP שאחד הוא הראשי שמחובר עם מודם USB לאינטרנט והשני מתחבר לאינטרנט דרך כבל שאני מעביר בין 2 כרטיסי הרשת. רציתי לפרמט את המחשב השני ולהתקין עליו VISTA , תהיה בעיה עם הרשת? ז"א המחשב עם הXP שמחובר במודם USB יוכל לחבר לאינטרנט את המחשב המשני עם ויסטה כמו שיש לי עכשיו מXP לXP? כולל שיתוף מדפסות ואינטרנט? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום יש לי ראוטר של נטגיר דגם WGR614 v7. מחוברים לראוטר 3 מחשבים באלחוטי. הבעיה איתו שהוא לא מקצה אפשרות גלישה לכל מחשב במקביל. זאת אומרת - אם רק אני בבית, אני גולש מעולה. אני מוריד מהר והכל עובד מצוין. אם עוד מישהו מנסה לגלוש, אז אחד מאיתנו יגלוש טוב לכמה שניות והשני לא יגלוש בכלל. אפילו דף אינטרנט של גוגל לא יעלה. אחרי כמה שניות, אני אגלוש טוב - והוא לא יגלוש בכלל. וככה זה כל הזמן. יש לי אינטרנט 10 מגה, ככה שרוחס פס זאת לא הבעיה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by shaharZur,

שלום לכולם אני רוצה לבנות רשת ביתית לשני מחשבים בעזרת מודם (B-FOCUS ROUTER 270PR) וסוויצ' (VIEWCON 8 PORTS 10\100MBPS) הבעיה שאני בכלל לא מבין בזה ולא יודע איזה מדריכים לחפש. ואיך משנים את ההגדרות של המודם. ואני גם רוצה שיהיה ניתן לשתף קבצים בין המחשבים. אז איך עושים את זה???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר... WINDOWS 7

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by nir_sela9,

ניסיתי לפתוח פורט TCP ו UDP מס' 1000 בחומת האש בווינדוס ובראוטר אבל כשניסיתי לבדוק אם זה באמת נפתח על ידי האתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ זה אומר לי שהפורט סגור. לאחר מיכן ביטלתי את חומת האש בווינדוס ובראוטר אבל כלום לא עזר. אני משתמש בווינדוס 7 אם זה משנה.. תודה לעוזרים=]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. רציתי המלצה על נתב אינטרנט טוב בטווח של 400-500 של החברה D-Link אני גולש באינטרנט 12 מגה אני מוריד ומעלאה די הרבה אז אני צריך משהו חזק בשביל זה ולא סתם ראוטר לגלישה בלבד, אין לי ממש עדיפות לאלחוטי כי אני לא משתמש באלחוטי בבית (אבל כמובן שעדיף שהיה) אשמח לשמוע הצעות תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. חבריה קראתי על שניהם ,דיון מאוד ממושך ,אז השאלה מה עדיף לרכוש? כותרת ,יש לי כעת D-225 של פרטנר ולא מרוצה ממנו תודה

18. Started by bzz,

שלום... מבין הספקים של אינטרנט בכבלים, מישהו יודע לאיזה מהם (אם בכלל) יש שרת usenet שנותן את הקבוצות דיון שבהן אפשר להוריד binaries וכו' ? או לפחות חלק מהקבוצות דיון עם binaries ? אני בספק אם יש בכלל.. אבל אם כן, אז איזה הכי טוב ואיך המהירות של ה- usenet server שלהם ? תודה...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. לרפובליקת הבננות שבה אנו חיים זה סיפור מההפטרה כמו שנראה לי או שזה תהליך אנושי? (בהתיחס לנושא של שחרור מהמכס על טירטוריו והוצאותיו הנלוות ובהנחה שהנתונים הטכנים של הכרטיס לא חורגים מהמגבלות שהמציאו/ימציאו לנו החוכמולוגים במשרד התקשורת)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שידרגתי לצערי בבזק מ-10 מגה ל-30 מגה NGN. היה לי ראוטר ASUS, עם אנטנה, שבלי עין הרע- עבד מעולה כולל קליטת WIFI של 2 קומות. כעת שדרגתי ל-30 מגה, עם ראוטר NETGEAR VVG2000 ופה מתחילות הבעיות: איטיות מטורפת, אפילו *צונזר* נטען לאט [וזאת למרות בדיקת מהירות הורדה מאתר בזק- 31 מגה] קליטת WIFI מסכנה של 4 מטר בקושי, על קומה 2 אין מה לדבר בכלל. קטעים של כמה עשרות שניות בלי אינטרנט למרות שכל הנוריות דולקות. בדיקת SPEEDNET - באסיה עובד טוב, מעבר לקח הכל איטי, בבדיקה של ארה"ב נופל ל -2.5 מגה במקום 30... הצעות \ עצות? קראתי פה ושם על BRIDGE והגדרה כנתב בלבד, אבל לא מבין מהדברים האלו. שמעתי גם על אנשים שהחליפו ל DLINK 6740 והכל נפתר, אשמח להבהרות בכל הנושאים. חוץ מבעיית ה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. ראיתי אותם הרבה פעמים וספרתי 4 סוגים עד כה. אני רוצה לדעת מה הן ולמה הן חינמיות לגלישת קהל. למי הן שייכות בכלל? דווקה יש כאלו שיש להן סיסמת כניסה. מצורפת מתחת תמונת מסך מסמארטפון שלי בזמן שנקודות גישה היו בטווח קליטה:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by micoo,

שלום, יש לי ADSL 2.5 מגה. אני רוצה לקנות ראוטר (לא אלחוטי) שהוא גם מודם, מה מומלץ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by nb33u,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4006017,00.html עפ"י דוח המועצה לצרכנות מסכמת שנה 1. הוט בולטת לרעה גם בתחום שירותי האינטרנט, שם הם מובילה בהפרש ניכר במספר התלונות נגדה עם גידול של 81%. שאר החברות רשמו ירידה חדה במספר התלונות נגדן. נטוויז'ן 013 רשמה ירידה של 26%, סמייל 012 רשמה ירידה של 31% ובזק כולל בזק בינ"ל השתפרו עם 6% תלונות פחות. 2. במועצה ציינו כי אינטרנט הוא אחד התחומים הבעייתיים בסעיף הוצאות התקשורת. פיצול השירות בין ספק התשתית והשירות גורם לסרבול, בלבול, ואף לייקור מחיר השירות בשל כפל ההוצאות. בתחום הטלפון הקווי התקבלו תלונות רבות על ניתוקים תכופים ואיכות ירודה של השירות. הגידול במספר התלונות לעומת השנה הקודמת: בזק 5%, הוט 9%, פרטנר תקשורת בע"מ, ראש …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך לגלות את קוד הראוטר שלי פשוט הוא חדש ואני לא יודע איך לגלות אותו רוב תודות!!!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן המחשב שלי נמצא ברשת LAN רגילה, חיבור ישיר ועד היום היה לי אייקון בinternet connections שמראה את הרשת בשרת (במחשב השני) ופתאום הוא נעלם, דבר שגורם לאי פתיחת הפורטים כראוי. מה ניתן לעשות על מנת להחזירו ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים