רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
איזה שיטה אבטחה לרשתות אלחוטיות עדיפה: WEP 802.1x 802.1x Static key WPA pre-shared key WPA RADIUS והאם WPA pre shared key מספיק בטוחה (שם יש לי 2 אפשריות TKIP וAES, בחרתי בAES) הנתב והכרטיס רשת האלחוטיים הם של EDIMAX הנתב: BR6114WG כ.רשת: EW7128g
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אתמול עברתי ל- NGN במהירות של 10/800. מבחינת הורדה, הכל תקין - אני מוריד על בערך 1.2 מגה לשניה. מבחינת העלאה, הכל לא תקין - המקסימום שזה מעלה לי זה על כ- 35 KB/S, אפילו מהאתר בדיקה הזה של בזק. ניסיתי גם לשתף Torrents שיש להם ביקוש מטורף והמהירות העלאה לא עברה את ה- 35 KB/S. אני יודע שמן הסתם אני אמור להתקשר אליהם אבל רציתי לבדוק לפני האם מישהו אחר גם עם חבילת ה- 10/800 ב- NGN ויכול לתאר מה קורה אצלו? [br]פורסם בתאריך: 17.11.2009 בשעה 11:27:04 שאלה נוספת (במקום לפתוח דיון חדש)יש לי 3 מחשבים שמחוברים לראוטר שלי, הייתי רוצה לדעת האם יש כלי טוב שאבמצעותו אני אוכל לתת עדיפות למחשב מסויים (מבחינת רוחב פס)? או למשל - במצב ששלושת המחשבים מורידים תוכן מסויים, לוודא שהמחשב שלי …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שנמאס לי סופית מבזק נזק והציוד המוגבל שלהם והעובדה שחבר טוב נוסע לחו"ל.מבקש המלצה לקניית ראוטר מחו"ל עד 100$ תודה לתגובתכם הזריזה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ להחליף את הנתב של הסיבים של פרטנר (רצוי עם חיבור אופטי) ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
זה לא מתקשר ישירות לאינטרנט מהיר אבל לא ברור לי בדיוק איך כל העניין הזה של אתרי http וftp בנוי. למשל האתר הזה, HWzone , יש לו סיומת .co.il. איפה כל התוכן שלו נמצא, בשרת של ספק אינטרנט ישראלי כלשהו או על מחשב פרטי של יוצר האתר? איך יש לו כל כך הרבה bandwidth? ובכלל, יש אתרים שמוכרים כתובות אינרטנט. מי החליט שדוקא להם יש בעלות על השמות האלה? הם בטח קנו אותם, אבל ממי? אם הם קנו אותם ממישהו אז סימן שהמישהו הזה החליט שהכתובת שייכת לו... עוד שאלה אחרונה, מה ההבדל בין http ו-ftp? אני יודע שftp הוא רק סרבר שאפשר להוריד ממנו דברים אבל איך העסק הזה בנוי בדיוק?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון יש את LEVEL ONE זה של האינטרנט אלחוטי.. אז בקיצור יש לי את זה ואני רוצה למצוא את Virtual Computers איפה זה?! 21 4.4.1.7 Virtual Computers Virtual Computer enables you to use the original NAT feature, and allows you to setup the one-to-one mapping of multiple global IP address and local IP address. · Global IP: Enter the global IP address assigned by your ISP. · Local IP: Enter the local IP address of your LAN PC corresponding to the global IP address. · Enable: Check this item to enable the Virtual Computer feature. יש גם מדריך לזה... וגם תמונה איפה אני מוצא את זה שם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת .הבנתי שזה תלוי בתשתית (בזק\הוט) .תקנו אותי אם אני טועה . אגב ,האם המטרה של כרטיס 1 ג'יגה זה בעצם לאפשר להעביר קובץ אחד בנפח גדול או שזה מיועד לתעבורת רשת יותר מהירה כשיהיו רוחבי פס גבוהים יותר ? או שניהם ביחד ?.. תודה ..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? באיזור שאני גר אין אפשרות לעשות NGN לכן אני שואל אם אפשר לעשות אינטרנט 10MB גם ללא ה-NGN?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה המון וויכוחים על איזה ספקית עדיפה, איפה יש בעיות במהירות הורדה וכו', אז חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד יביא תוצאות ממבחן הורדה באינטרט ויפרסם פה את התוצאות. לא מצאתי מבחן אמין, אז החלטתי להכין אחד משלי. יצרתי קובץ .txt ריק ששוקל בדיוק 5MB והעלתי אותו לראפידשייר. מה צריך לעשות? אני ממליץ להוריד את התוכנה FlashGet, שהיא מנהל הורדה מעולה, ולהתקין אותה. התוכנה תתן לנו ססטיסטיקה של ההורדה שכוללת מהירות ממוצעת וזמן הורדה. אחרי ההתקנה, כל מה שצריך לעשות זה לסמן את הלינק ולגרור אותו אל הסמל הקטן של התוכנה שנפתח בצד ימין (נראה כמו שלושה חצים כאלה) . התוכנה תזהה אוטומטית שמדובר בלינק לראפידשייר, ותתחיל בהורדה. *הערה: אני לא בטוח שזה יעבוד עם חשבונות חינאמים (אפשרות Free באפי…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שררגתי את המהירות לאחרונה ל- 100 מגה ב- אקספון ואני רוצה לחסוך בעלויות בקנית ציוד חדש. עלה לי רעיון להשתמש בראוטר הקיים (Netgear DGN2200) ופשוט לחבר אליו מודם VDSL משומש שאשיג מאיפשהוא. האם זה אפשרי והאם זה יעבוד במלוא המהירות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשאול אותכם שאלה. שאתם גולשים באתר יוטיוב ואתם לוחצים בסרטון על 720P גם לכם הסרטון נתקע בטעינה מדי פעם? עם עיגולים כאלה..... ולפעמים הסרטון טס על 720P משהו מוזר... אני שואל בכוונה לאלה שיש להם חייגן ... כי לי אין חייגן וחשבתי שזה קורה רק אצלי... לפעמים הסרטון נתקע פשוט ... וממשיך ועוד פעם נתקע ויום אחרי הסרטון יטוס... או שסרטון אחר יטוס... ככה זה ביוטיוב אצלי גם אצלכם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את הנתב DIR-655 בנתב הפופולרי של TP-LINK, שנכון למועד זה, מבצע את עבודתו נאמנה, יש לי מס' שאלות: 1. אני מחפש את הערוץ האלחוטי הכי טוב שיתן לי את הביצועים האופטימליים ברשת ה WIFI והשתמשתי לצורך כך ב INSSIDER וברצוני להבין מה המשמעות של הגרף מבחינת ערוצי WIFI פנויים. 2. גיליתי היום משהו מעניין בלפטופ שלי: עד עכשיו המהירות הפנימית של כרטיס הרשת הייתה 65Mbps וכרגע זה השתנה איכשהו ל 135Mbps, זה מעולה מבחינתי, אך אני לא מבין איך זה קרה, ואני מאוד מקווה שהמהירות לא תחזור לעצמה למהירות הנמוכה בחזרה, השינוי היחיד שבוצע בלפטופ זה דרייבר עדכני יותר לכרטיס הרשת האלחוטי atheros ar9002wb-1ng. 3. איזה הגדרות אופטימליות ביותר אני צריך לעשות ב TP-LINK 1043 V1 על מנת לקבל את…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בנתב הנ"ל ישנה תמיכה ב DLNA ולפחות תיאורתית אני אמור לראות התקן storage usb שמחובר ל usb שבגב הראוטר. אני אומר תיאורתית מכיוון שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר כך שאראה את הכונן בהתקנים תומכי dlna אחרים. אני רואה את ההתקן במכשירים אחרים אבל כל נסיון גישה לתיקיות לא כושל. גם אין שום מדריך או הוראות מפורטות שמסבירות איך משתמשים בזה. מה אני שם בשדה Media Library Path? איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני מתכוון להתחבר לאינטרנט של בזק בינ"ל<ספק+תשתית> הייתי היום בבזק סטור ויש להם 2 מודמים אלחוטיים: 1-tnn Simens Sl2 -141 2- Rotal Rta 1025 השאלות שלי הם: 1-איזה מודם הכי מומלץ מביניהם? 2-אני מחובר למחשב אחד בבית וגם בעתיד אני אשאר עם מחשב אחד.<בטוח במאה אחוז>.השאלה שלי היא האם מודם אלחוטי לא מיותר בשבילי?כלומר האם הוא לא יזיק לגלישה? האם מומלץ שאני אקח מודם חוטי רגיל? 3-בהנחה שמודם חוטי<אני מתכוון להתחבר דרך כרטיס רשת ולא דרך USB> יותר מומלץ,על איזה מודם חוטי מומלץ ללכת?בבזק הציעו לי את המודם הזה: AZTEC 600EV בתודה מראש שי נ.ב- אם ישנם המלצות נוספות אשמח לשמוע.דרך אגב אני מתכוון להתחבר למהירות 2.5 .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במשך שבועיים שאני כבר חווה פינגים גבוהים מ012. זה קורה בשעות מסוימות ביום,בעיקר בשעות הערב. הבעיה העיקרית היא עם שרתי טים ספיק,משחק,ומהירות איטית להחריד בטורנט. למשל הפינג שלי נע בין 300 ל500 בשרת הטים ספיק,אבל שאני עושה פינג לאותו IP הפינג תקין יחסית. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ב012 טוענים שהכל בסדר.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהייתי קולט איתו אינטרנט עד לפני שבוע דרך ראוטר אלחוטי ישן בתקן G אך לפני שבוע הראוטר נדם ונשלך לפח כרגע אני קולט מהנייד אינטרנט מרשתות בקליטה מאוד מאוד נמוכה ראיתי שאנשים מפרסמים כל מיני כרטיסי רשת שהטווחים שלהם 1-15ק"מ בצורת צלחת /אנטנות .... הנתונים האלו אמיתיים???? דוגמאות : 1 " אנטנת רשת WIFI לקליטה של ראוטר מהירה, בטווחים עצומים, הרכבה חיצונית חיבור מהיר USB הקולט כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות קלה להפעלה, מהירה, בקנייה חד פעמית תוכלו לגלוש בחינם האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11 מאפשרת קליטת טלויזיה חכמה עם מחשב מי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להזמין מאי ביי ראוטר של סיסקו דגם 877w. הבנתי שיש הגבלות של משרד התקשורת על ייבוא של ראוטרים אלחוטיים לארץ, האם מישהו ניסה ונתקל בקשיים? האם יש אפשרות לבקש אישור ממשרד התקשורת לפני שאני מזמין את המוצר כדי למנוע מצב שהוא ייתקע במכס? האם יש אישור קולקטיבי כיוון שסיסקו היא חברה מוכרת בארץ והרבה מוצרים שלה קיימים בארץ או שיש לאשר כל מוצר בנפרד כל פעם מחדש? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) הנציגה התעקשה (למרות שיש לי הוטבוקס והיה לי חיבור אלחוטי) שאני צריך אינטרנט אלחוטי עם החיבור של ה- 100Mbps. אמרתי לה שאני לא צריך וניסיתי להסביר לה על הבעיות שיש. "אני לא טכנאית ואלו ההוראות שקיבלתי לגבי החבילה. תגיד את הכל לטכנאי". בקיצור, עד שיגיע הטכנאי בשבוע הבא, אני "תקוע" עם חיבור 30Mbps לבזק בינלאומי. 2) את זה לא שמעתי כאן, אבל קיבלתי זיכוי מלא על כל ההתקנות. כלומר, אני לא משלם 295 ש"ח על התקנה ו/או 125 ש"ח על התקנת דיסק לממיר מג'יק. 3) הייתי צריך לבקש ממיר HD MAGIC במפורש, ועשיתי את זה במקרה כדי להיות בטוח אני מקבל אותו. "יש לא מעט שלא אוהבים אותו, ולא ציינת בהתחלה אם אתה מעוניין". אולי את תציעי לי את האופציות במקום שאני אנחש? 4) היא נתנה לי טיפ כדי שלא ישג…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש 20% הנחה בKSP. האם אפשר המלצה לראוטר? (הוט/בזק) http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16905&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12628&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16904&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0# http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=7166&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה אני יודע שאני לא נמצא כאן הרבה זמן. צבא............ :-\ בכל אופן אני צריך עזרה דיי דחוף..... (התאבדות חברתית......) אני צריך עזרה ממכם מומחי רשתות.... אם אפשר לחבר סורק לרשת כך שכדי להעביר סריקה למחשב מסויים לא צריך לשמור כקובץ ואז לשטף אלה שאפשר לשטף את הסריקה עצמה. ואם לא אז מה שהכי קרוב לזה..... אשמח מאד לקבל תשובה אם אפשר (ורק אם אפשר) כמה שיותר מהר (חיים ומוות תלויים בזה ואני אסביר בהזדמנות......) עריכת המודר: כותרת.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא כול כך מבין בזה והנוולות מבזק רוצים כסף כדי לתמיכה טכנית, מה לדעתכם הבעיה? ד"א יש נייד אחר עם XP שמתחבר ללא בעיה ל WiFi נ.ב הוא אומר שהוא מחובר אבל אי אפשר לגלוש, יש שגיאה של מפתח\קוד Wep או משהו כזה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, Dell Inspiron 15 5000 5570 אינו תומך 100/1000 ,יש אפשרות חומרית להעזר ? מחשב חדש בן יום ,לדברי טכנאי הוטנט לא ניתן לגלוש עד 200 מגה ללא כרטיס רשת תומך 1 גיגה זה מדוייק? ניתן להיעזר במפצל או דומה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מבוסס על מקור בבזק היום לפני 1 בצהרים נקרע סיב אופטי וגרם לקריסה עצומה של מנוי ADSL(לא ידוע מה עם כבלים) אני בברק ולי זה קרה עכשיו אני רוצה להבין האם זה קרה לעוד אנשים בחברות אחרות
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להתחבר לאינטרנט ומופיעה לי הודעת שגיאה 769. אני מחובר דרך הכבלים עם מודם בחיבור USB. כיביתי את המחשב ניתקתי את המודם מהחשמל,מהמחשב ועשיתי סינכרון מחדש של המודם.הדלקתי חזרה וכלום לא עוזר. מחברת הוט נמסר לי שיש בעייה עם שרת DHCP וזה בעייה במערכת חלונות שלי(windows xp pro sp2) כמו כן באופן תמידי מופיע לי בשורת המשימות אייקון שאומר "מנסה לייבא כתובת רשת" בדקתי בגוגל וב Y-NET על הקוד וניסיתי לפעול ע"פ ההנחיות וגם לא עזר. אין לי תמונות להעלות מכיוון שזה מחשב של אחותי ושתינו נמצאים בערים שונות. יש לכם רעיונות? וגם - בכלי ניהול,שירותים:מופיע ששרת DHCP אינו מופעל.כשלוחצים הפעל מחדש נאמר לא הצליח להפעיל מחדש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל יותר מדי פעמים יוצא לי להתחבר, יעני יש את הסימן של שני המחשבים בסיסטם טריי אבל בטכלס אני לא יכול לגלוש ולא להתחבר לשום דבר... מוכר לכם הבעיה? ניסיתי כמה ספקים ואותה הבעיה.... אחי התקשר לתמיכה של 012.net והם אמרו שזה בעיה בwin98 ושאין להם מה לעשות... נראה לי מוזר, אני משתמש בwin98se עם כל העדכונים שיש וזה נראה לי מוזר מאוד... מישהו מכיר את הבעיה? דרך אגב, אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז אני גולש סבבה............. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-