עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רוצה לקלוט שידור אינטרנט ספציפי מהאוויר. איזה נתונים אני צריך לדעת בשביל לקנות אנטנת WIFI שתתאים לקליטת השידור הספציפי מהאוויר ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. קניתי ראוטר של EDIMAX בתקן 802.11G. במדריך רשום שההגדרות תואמות לכל המודמים חוץ מהמודם שברשותי Alcatel speed touch home (השחור עם ה5 נוריות). אך גם רשום במדריך לפנות ל"אתר שלנו לקבלת תמיכה והורדת המדריך המתאים". לא הבנתי כל כך לאיזה אתר הם מתכוונים, אז אני שואל פה, איך אני בכל זאת יכול לגרום למודם הזה לעבוד עם הראוטר שקניתי, מאחר ולא בא לי לשלם 400 שקל על מודם חדש. (אגב, המודם החדש של בזק כולל נתב?) ועוד שאלה, למיטב הבנתי בPS3 שלי יש כרטיס אלחוטי מובנה. אך לא קיבלתי שום אנטנה שאוכל לחבר אליו. האם אפשר לרכוש אנטנה כזאת בנפרד? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק בשביל האנטנה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שני רואטרים מחוברים לעוד 4 ראוטרים רואטר אחד מחובר בסיראל לרואטר השני והשני מחובר לשני סיראלים s0 לראוטר אחד וs1 לרואטר שלישי ברשת עכשיו ראוטר 2 יכול לישלוח פינג וכו דרך הטרמניל למחשב אחד וכך גם ראוטר 1 אבל רואטר 1 יכול לישלוח גם בcmd [דרך מערכת הפעלה של המחשב המחובר לרואטר דרך קונסול ומחשב שניים לא יכול הגדרות הip נכונות בשני הרואטרים וכך גם הכרטיסי רשת האם יש למישהו עוד רעיון למה זה לא יכל לעבוד בcmd ניסינו איזה 30 דקות וזה לא עבד אז עזבנו ופרשנו לGTA2 תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Torian,

שלום וצהריים טובים, כיום אני נמצא בהוט במהירות 7 מגה עד השדרוג של Ufi באזור שלי שיתרחש בנובמבר, יש לי שאלה, כיום מרגישים בשעות הערב וסופי שבוע את העומס על התשתית באזור שלי למרות שהוט כל הזמן טוענים שאצלם הכל בסדר, והמודם תקין וכך גם התשתית. רציתי לשאול האם המעבר לufi יקל על התשתית הקיימת וארגיש פחות את העומס גם במהירות שלא נחשבת לufi? אני יעבור ל12 מגה אבל בכל זאת לא אקבל את המודם שעובד על 4 ערוצים, מה שהufi מתהדר בו. דיברתי עם התמיכה של הספק וגם כן בוצע בדיקת מהירות מאתר התשתית של הוט speed.hot.net.il שלא אמור להיות מושפע מהספק, אלא מציג מהירות לשרתים של הוט בלבד, כמו כן ביצעתי בדיקות עם הספק שכולן היו תקינות, נציג טכני של הוט דווקא הציע לשלוח אליי טכנאי שיבדוק את העניין…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם! קיבלתי ראוטר חדש מבזק והאינרנט עובד לי מצוין. הבעיה שכאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית אז מתחילות הבעיות. האייפון שלי רושם שהוא לא יכול להתחבר לרשת הזו וכך גם הלפטופ. המכשירים מזהים את הרשת אבל צלא מצליחים להתחבר. הרשת בלי סיסמא. משהו שמע על הבעיה או יודע מה הפתרון. אשמח לעזרה תודה מראש! רן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, יש לי אינטרנט עם תשתית בזק וספק בזק בינלאומי. עוד חודש מסתיימת לי ההתחייבות אצל בזק, אך אצל בזק בינלאומי יש לי עוד 7 חודשים התחייבות. לא מזמן יצא באנדל מאוד כדאי לסטודנטים, אך למרבה המצער(?) הוא ללא התייחבות. דברתי עם בזק בינלאומי בכדאי לשאול אותם אם אני יכול לעבור לבאנדל, אך מכיוון שהוא ללא התחייבות, הם אמרו שזה לא אפשרי. הצעתי שאני אפקסס להם מכתב בו אני מצהיר שאני מתחייב לא לעזוב את החברה לשנה, או משהו בסגנון, אך הם לא הסכימו. יש לכם הצעה כיצד כדאי לי לפעול? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by kdani,

בשיחה עם נציגים טכניים של בזק בין לאומי הם מסרבים להגדיר RDNS לכתובת הקבועה שלי (לטובת שרת הדואר, יש שרתים שלא אוהבים לקבל דואר משרת שהשם שלו שונה מה-RDNS לפי כתובת ה-IP) האם נתקלתם בבעיה ? האם יש ספקים שכן נותנים את השירות הזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by amitsr,

שלום ביומיים האחרונים אני חווה בעיה מוזרה עם ראוטר של אדימקס מדגם BR-6524N הוא פשוט מסרב להעלות חלק מהאתרים. (Page cannot be displayed) נראה שזה קורה באופן רנדומלי, לאתרים שונים. אחרי אתחול, פתאום אתרים אחרים אינם עולים. לדוגמא: אפילו gmail פעם עולה ופעם לא. האתרים בוודאות אונליין, מאחר ובדיקה באתרים כגון is it up, מראה שזה רק אצלי. ניסיתי כבר הכל: 1. אתחול הראוטר (עשרות פעמים) דרך הממשק, וגם כיבוי מהחשמל 2. איפוס הראוטר והגדרתו מחדש. 3. איפוס המודם אליו הוא מחובר(מחובר למודם הוט) 4. flushdns אם מישהו נתקל בזה ויודע\נתקל בזה ויכול לסייע לי בנושא. יכול להיות שהבעיה היא בראוטר, אבל נראה שהוא עובד תקין מלבד הבעיה הזו.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by adlanm,

שדרוג לתרד הקודם לפי עצתו של IceBreak: ספק שירות + צורת חיבור, וגם כמובן לא להפעיל דברים כמו EMULE / BT ברקע... שלי בין 100 ל-200 כבלים, בזק בינלאומי. Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=159ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=170ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=174ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=171ms TTL=241 Ping statistics for 216.239.37.99: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 159ms, Maximum = 174ms, Average = 168ms

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי חברה, העברתי כבל חדש בבית לטובת חיבור בין ראוטרים. קניתי כבל 10 מטר CAT 6 (בדקתי שמגיע ל1G) והייתי חייב להוריד ראש אחד כדי להשחיל בקיר. הכנתי ראש חדש ובדקתי עם מכשיר בדיקה וכל ה8 עוברים (האור עובר מ1 ועד 8 ) אבל למרות זאת אני מקבל בכבל רק 100 מגה. מישהו יודע למה זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ממש לא ברור לי התעריפים של ADSL אני הולך על חבילה בסיסית זה יעלה לי 99 שקל או 120 שקל?? מה הקטע של המודם הזה?? בקשר לכרטיס רשת - של LG עולה 70 שקל, כדי?? יש משהו יותר מומלץ? ובקשר להתקנה - יש לי ISDN כמה תעלה לי ההתקנה?? (199שקל?) אני יודע הרבה שאלות :smoke: תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Cynicoren,

שלום, אני מנסה לחבר מחשב שהיה מחובר קווית לרשת הוויפי, במקום בו היה מחשב אחר שהיה מחובר לוויפי. ניסיתי להתחבר עם 2 מתאמים - (: Linksys AE3000 and Dlink 160,), את שניהם בתחילה המחשב לא זיהה, ולאחר שזיהה (אחרי מספר איתחולים, התקנות והסרות של דרייברים) הוא לא מצליח למצוא רשת ובtaskbar אני מקבל את סמל הוויפי באפור עם איקס אדום. כשאני מנסה troubleshooting אני מקבל בשניהם Unexpected error. ד"א,כרגע הלינקסיס AE3000 מחובר, מופיע במנהל ההתקנים בשמו המלא, אך איננו מוצא רשת. המחשב רץ על ווינדוז 7 HOME 64BIT לעזרתכם אודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by TomB,

יש לי שני מחשבים מחוברים עם 3Com Hub/Router OfficeConnect 11g, על מחשב אחד כרטיס רשת של GigaByte על השני מתאם רשת אלחוטית USB של 3Com שמחובר לUSB 2 (ואמור לעבוד במהירות מלאה). בתקשורת רגילה בניהם ותקשורת לאינטרנט הכל בסדר, אבל כשאני מנסה להעתיק קבצים מאד גדולים מאחד לשני (2 - 3 ג'יגה) ההעתקה לוקחת בין שעה לשעתיים במקום 15 - 20 דקות שזה אמור לקחת. תופעה מוכרת?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לעשות רשת בין שני מחשבים עם ראוטר ורציתי לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד אם זה רק להתקין את כל הכבלים ומשהו על המחשב או שצריך להגדיר כל מיני דברים כי אני לא מבין בדברים האלה... אז אם כדאי לעשות את זה לבד איזה ראוטר כדאי לקנות?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by micoo,

שלום, יש לי ADSL 2.5 מגה. אני רוצה לקנות ראוטר (לא אלחוטי) שהוא גם מודם, מה מומלץ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, אני שוכר יחידת דיור ובשל הצורה הלא קונבציונלית של היחידה ישנם אזורים עם כיסוי WIFI חלש בדירה. יש לציין שמדובר בסלון וחדר שינה (החללים ממוקמים בצורת ר' – כאשר החדר שינה הוא החלל הגדול ביותר). בצידו השני של קיר הסלון נמצא חדר העבודה של בעל הבית שבו נמצא נתב של הוט שאנחנו חולקים (על סמך המרחק הוא נהנה יותר J). עכשיו אחרי כל התיאורים אני אסביר את הבעיה: אני מכור גדול לנטפליקס ולכן אני מעוניין להוציא את המיטב מטלויזיית ה-4K החדשה. אשמח לשמוע פתרונות איך לנצל את חיבור ה-COAX של הוט לטובת חיבור ישיר. הפתרון שחשבתי עליו הוא להזמין מעליאקספרס ממיר מ-COAX ל-RJ-45 (במחיר סבי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by spongBob,

=\ לאחרונה, הפינג שלי התחרפן, והחליט להתחיל להציק לי... בדר"כ הוא תמיד היה יציב, ואפילו דיי נמוך, אבל בקאונטרסטרייק למשל, הוא יכול להיות 17 למשך כמה דקות ואז לאיזה שניה לקפוץ ל4000 ומעלה, ושוב לרדת ל17 (כמובן אחרי דקה, כשכבר כל הקבוצה שמו בי 2 מחסניות ועשו לי לינץ' לגופה) אי אפשר לשחק ככה =| המודם הוא אלקטל 510, והשרתים בהם אני משחק הם ישראליים. השאלה היא, האם אני יכול לשנות משהו בהגדרות ולייצב את הפינג? וגם הייתי רוצה לדעת אם בכלל ניתן לפנות לספק \ בזק ולספר להם על עלילות הפינג שלי? אודה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by avi_lilah,

שלום חברים ושבוע טוב אני שאלות ויכול להיות שאני קצת קרציה אבל זה חשוב אני רוצה לקנות נתב ואני רוצה לקנות דבר טוב אני קצת מתלבט בין חוטי וקוי אבל בשבת לאחר מחשב אני ורוצה לקנות אל חוטי אבל אני שאלה עם אני סם את הנתב בתוך ממ"ד מה המרחק שניתן לעבוד איתו בתוך הבית שלי יש תשתית לרשת לי יש נתב בתוך ממ"ד ואך זה עובד? עריכה: אלחוטי ולא על חוטי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by josephgati,

שלום חברים, ראשית אני חדש בפורום ואני מתנצל על הבורות... שנית ברשותי 2 ראוטרים של LINKSYS: 1. LINKSYS WRT54GS 2. LINKSYS WRT54G2 כרגע אני עובד עם מספר 1 אך בגלל הימצאותו בחדר ביטחון הוא לא מכסה את כל הבית. לכן קניתי את הראוטר השני על מנת שהוא ישמש כמגבר לקומה העליונה. רציתי לדעת אם שניהם תומכים ב WDS. אם כן, אשמח מאוד לקבל עזרה על התקנת הרשת הזו. (רשת הכוללת 2 ראוטרים אלחוטיים). אם לא, מה אני צריך לעשות כדי שהם יתמכו בWDS (הבנתי שאפשר להוריד תוכנת עידכון?!). בכל מיקרה אשמח לקבל עזרה מפורטת צעד צעד (אפילו במסנג'ר) לגבי ההתקנה וההגדרות. תודה מקרב לב, יוסי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום רב,התקינו לי לא ממזמן אינטרנט -30 MB של הוט, והביאו לי ראוטר -HOTBOX. כעת, כשאני מחבר את הסמארטפון אליו (סמסונג גלקסי) , הוא גולש במהירות, מלבד בעיה מוזרה, אפליקציית WATSAPP לא עובדת בגלישה בWIFI לעיתים , האם זו בעיית פורטים או מה??אודה לעזרה בנושא...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gadoll4,

שלום לכולם ! אני משתמש בתוכנת utorrent להורדת תכנים מהאינטרנט והתוכנה הייתה עובדת מצויין ואף יותר מכך , אלא שלפתע התוכנה עצרה מלכת וכל קובץ שאני מנסה להוריד , גם קפצים בתפוצה גבוהה מאוד לא יורדים ולא די בכלך אלא שאני גם רואה שהתוכנה לא משיגה פרטים על הקבצים ( כלומר לא מתחברת אליהם כלל ) ולמי שמכיר את utorrent אז הקבצים שאני מבקש להוריד הסימן שלידם הופך לאדום ( במצב רגיל הוא כחול ) ביטלתי את ה fire wall ועדיין העניין תקוע אשמח לעזרה בהקדם !!! ???

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם! ולמומחים בפרט הנושא שחוק אבל כמה שקראתי רק התבלבלתי ולא ברור לי אם מה שהציעו ספקים בעבר עדיין מוצע היום אז בכל זאת: יש לי מחשב אחד מחובר להוט\012 [750]. אני רוצה לחבר מחשב שני בבית בכבלים (ללא אלחוט). 1) האם ICS עובד סבבה? 2) האם יש איזשהו ספק שנותן מודם שיכול לשמש לחיבור שני מחשבים (זה לזה ולאינטרנט או לפחות רק לאינטרנט) כך שלא צריך לקנות עוד חומרה\לשלם על שני מחשבים? 3) יש מצב לפיירוואל מובנה במודם? 4) רצוי בלי חייגן? כי עכשיו לפעמים החיוג נכשל[619] - אבל אולי זה יכול להיות אמין? בקיצור מה הקונפיגורציה האופטימלית (חומרות\ספקים) והאם צריך לדרוש מודם מסויים או סוג חיבור מסויים מהספק?(לפני שמתחברים אליו..) תודה רבה מראש למומחים בתחום סיון נ.ב. אם …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם! אני מתלבט אם לעבור לטריפל של HOT מהסיבה הבאה: חבר שלי טוען שיהיו לי הפרעות בקו אם אוריד ואשתף קבצים ואנצל את הרוחב פס של האינטרנט עד המקסימום. מה דעתכם? אני אשמח לשמוע תגובות של אנשים שיש להם HOT ויוכלו לאמת או להפריך את הטענה הזו.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום הזמנתי באיביי כ. רשת אלחוטי אלפא NHR וכשהוא הגיע חיברתי אותו למחשב ובאמת הוא מראה לי הרבה יותר רשתות מאשר הכרטיס הקודם הפשוט שהיה לי. הוא התחבר לי לרשת אלחוטית שנמצאת די רחוק ממני ונותן לי 4 או חמש ברים (בהשוואה ל1 2 בכרטיס הקודם). אבל במגה ביט הוא רושם מקסימום של 21 מגה ביט והגלישה היא יציבה מאוד אבל רק של 2 מגה מתוך עשר שהספק נותן לי. למישהו יש רעיון מה קורה פה? עוד דבר. ראיתי שיש כזה מד TX מה זה? ועל מה צריך להגדיר אותו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אז ככה יש לי כבר המון זמן את הראוטר הנ"ל (שדרוג המודם הידוע). הכל עובד סבבה והכל ובגלל שלא השתמשתי בו כבר איזה שנתיים וחצי שכחתי את הסממא או השם משתמש שנתתי לו :\ רציתי לדעת איך ניתן לאפס אותם, חישפתי באינטרנט קצת, אבל לא מצאתי משהו שעזר במיוחד... תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים