עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gilboag,

הי במחשב הביתי שמחובר לראוטר D_LINK (תקן N אלחוטי ) בחיבור עם כבל מופיע עם עלית המחשב בחיבורי הרשת - רשת ציבורית לא מזוהה . זה מופיע מתחת לרשת (חיבור רגיל) בחלון "מרכז הרשת והשיטוף" כחיבור נוסף (ומיותר כנראה). רק כשאני עושה "הפוך ללא זמין" בפרטים של ה LOCAL AREA CONECTION ואחר כך לוחץ על "פתור בעיות" ו"תקן בעיות כמנהל" אז המחשב מתחבר ואפשר לגלוש... מה שעוד יותר מוזר שזה מופיע לא בכל הפעלה - אלה ברובם ... נציג של 012 "בתמיכה מתקדמת" לא ידע למה זה קורה ומה לעשות ורק הציע לנסות להתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס הרשת (של אינטל). - הורדתי והתקנתי - אבל זה עדיין קורה ! יש למישהו מהמומחים כאן רעיון ? (זה די מציק - ובעיקר לאשתי שלא ממש יודעת לעשות את כל התהליך...) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני מטייל בדרום אמריקה האייפוד תיפקד 100% עד לא מזמן. הגעתי לעיר בשם פוקון ומשהו השתבש אני לא מצליח לגלוש עם המכשיר. במקום שאני נמצא יש רשת שעובדת טוב ב100% אני יודע את זה כי לחבר שלי יש אייפוד דור 2 שמחובר וגולש ברשת. הרשת מאובטחת בWEP אני מקיש את הסיסמא והאייפוד "מתחבר" לרשת מופיע לי הסימון של הקליטה בצד שמאל למעלה אבל שאני מנסה לגלוש אני מקבל את ההודעה "ספרי לא יכול לפתוח דף זה כי הוא אינו מחובר לאינטרנט" בדקתי במאפיינים של הרשת והשורה של הנתב הייתה ריקה. ניסיתי להכניס את הנתונים ידנית באופן זהה לזה של האייפוד של חבר שלי. קיבלתי הודעה אחרת שאי אפשר לפתוח כי השרת או נתב לא זוכר בדיוק לא מגיב. חשבתי שמדובר בבעיה מקומית אבל כשניסיתי להתחבר היום בעיר לרשת שוב נתקלתי באותה …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by tzolerguy,

היי יש לי חיבור של אורנג עם הסמארט בוקס והאינטרנט עובד דיי לאט אני אוצה לשלול את הסמרט בוקס שלהם איך אני יכול להתחבר באופן ישיר ?? אני מניח שצירך חייגן אבל איך אני מגדיר אותו?? ראיתי את זה: http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htm#054 השאלה אם זה אפשרי ואיך אני מגדיר הכל עם וינדוס 7??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Cynicoren,

שלום, אני משמתמש כבר מספר שנים באינטרנט קווי (1.5). לאחרונה חשבנו לשדרג, והספקיות נותנות מודם אלחוטי, אבל הבנתי שהשימוש בזה לא פשוט - צריך לפתוח פורטים לשם שימוש בתוכנות שונות ולאבטח את הרשת. האם זה באמת כרוך בכ"כ הרבה אנרגיה והשקעה ? אני פשוט לא כ"כ מבין בנושא ולא רוצה לבזבז שעות על חיבור תקין לאינטרנט. תודה

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  5. Started by ag43,

יש לי בעיה מוזרה ברשת - הרשת מורכבת משרת שמריץ WINDOWS 7 ואליו מחוברים 3 מחשבים שמריצים WINDOWS XP. על השרת נמצאת תיקיית מסמכים שמשותפת עם תחנות העבודה. בזמן האחרון חלק מהתיקיות בספריה הנ"ל לא מופיעות בסייר הWINDOWS. ניתן לגשת אליהן ישירות (ע"י שורת הכתובת) אבל אי אפשר לראות אותן בסייר. לא מדובר על תיקיות מוסתרות וכדו'. ניסיתי להגדיר את השיתוף מחדש וזה לא עזר, בערך 10% מהתיקיות פשוט לא מופיעות (למרות שניתן לגשת אליהן,כאמור). זו בעיה שהתחילה בשבועיים האחרונים, עד אז הכל עבד חלק. יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה?

• 21 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. הנתב הזה היה הנתב המומלץ ביותר בפורום. כולם שיבחו אותו ואמרו שהוא איכותי ועושה את העבודה. למה אף אחד לא דאג לעדכן שהוא רק נתב ולא יכול לשמש כמודם? אני לא בא להאשים אף אחד, הטעות כבר נעשתה, אשמח אם תעזרו לי ולעוד רבים אחרים בפתרון הבעייה. לאיזה דגם רצוי להחליף את הנתב הזה או שמא יצא עדכון קושחה שיכול לעזור פה? מה היתרון של נתב בלבד על נתב ומודם ביחד? אשמח אם ימצא פתרון לבעייה בן

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני קולט אות אינטרנט חלש בעבודה, והייתי רוצה לשפר את המצב. חיפשתי בזאפ וממה שראיתי, אהבתי את http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL-ANT2424B יש לכם הצעה טובה יותר בתקציב דומה? ועל איזה כרטיס רשת usb כדאי לי ללכת עם כניסת תבריג לאנטנה כזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם. רכשתי את הכרטיס שבכותרת ופרמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס 7 64 ביט. התקנתי את הדרייברים שהגיעו בדיסק ההתקנה ולא מצאתי רשתות, אז התקנתי דרייברים מעודכנים מהאינטרנט וזה עדיין לא עובד.. פירמטתי מחדש, הכנסתי אותו ל- PCI אחר ושום דבר לא עובד.. אני מצליח לזהות רשתות בתוכנה המובנית של הווינדוס אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש, ולפני שאחד ה- SERVICES של כרטיס הרשת עולה, אבל אני מאבד את האופציה די מהר, ואני לא מוצא איזה SERVICE גורם לבעיות.. יש למישהו עצות? מישהו כבר מכיר את הבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מנסה לגשתלתיקיות משותפות שיש לי על השרת. אני לא מצליח ואני מקבל את ההודעעה הזו: system error 53 has occurred כשאני עושה פינג לשרת, אני מקבל פינג חיובי. אני פשוט לא מצליח לגשת אליו אני מנסה לגשת אליו דרך הrun... אני כותב \\ip ובמקום אייפי - אני כותב את הכתובת של השרת.. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. השטלתי על מחשב מרוחק , ואני חיב להדפיס ממנו מסמכים ,ואני רוצה להדפיס ממדפסת שמחוברת למחשב השולט, והגדרתי בהשתלטות שישתמש במשאבים מקומיים ,וכשאני מנסה להדפיס ,הוא מראה לי את המדפסת ברשימה של המדפסות ,אבל בפועל הוא לא נותן להדפיס ,הוא כותב הודעה שלא ניתן להדפיס בגלל בעיות הגדרה . למשהוא יש רעיון מה צריך להגדיר עוד . תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ksn1981,

מודם-פקס (מודם אנלוגי): 1. שליחת קבלת פקסים מהמחשב: כל מודם-פקס עם תוכנה מתאימה. 2. ביצוע שיחות דרך האוזניות והמיקרופון של המחשב: כל מודם-פקס עם יכולות קול, בנוסף, יש כאלה עם יכולת שיחה מזוהה. 3. ביצוע פעולת החיוג מהמחשב (כפתור חיוג ליד מספר טלפון בתוכנה שמנהלת אנשי קשר) כשהשיחה עצמה תתבצע מהטלפון הרגיל... אני מעוניין רק באופציה השלישית.. - איזה מודם-פקס אני צריך? - צריך טלפון עם ספיקר? - הטלפון יהיה "מת" ללא המחשב? די זקוק לעזרתכם.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, כסטודנט במכללה להרבה חברים היו בעיות בחיבור לרשת האלחוטית כאן. לכולם יש WIN 7 , הם מצליחים להתחבר מהלפטופ לרשת אבל לא מצליחים למשוך IP. אצלי ב XP כן מושך IP בד"כ - זה קורה הרבה פחות, ולא קורה אצל כולם... אשמח לשמוע הצעות איך לפעול...

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  13. שלום, אני צריך ראוטר שישמש כAccess Point וישתף מדפסת. כלומר, צריך להיות לראוטר פורט USB ויכולת לשתף מדפסת ברשת. דגם המדפסת שאני צריך לשתף זה CM-1015 של HP. אני מעדיף לקנות ראוטר ולא שרת מדפסות או Access Point, בגלל שההבדל במחיר לא נראה לי גדול ואני כנראה אעשה שימוש גם בראוטר בזמן הקרוב. יש המלצות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. הי חברים, האם מישהו מכם משתמש בשרותי VPN על מנת לקבל IP בארה"ב ולראות טלויזיה בחינם? אם כן, האם יש המלצות לספקים טובים? תודה, פשה.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. יש לי את הכרטיס רשת הזה "KINAMAX 802.11a/n/b/g 300Mbps" ואת הראוטר הזה "TP-LINKE 1043D" שנייהם אמורים לתמוך בחיבור של 300Mbps אבל מסיבה לא ברורה אני מתחבר במהירות של 150Mbps למרות שהמחשב צמוד לראוטר(מטר ממנו בלי קירות) הגדרתי בראוטר שהוא יעבוד רק על תקן "N" ובמהירות של 300Mbps ובדקתי את הכרטיס רשת שרק הוא היה מחובר(אלחוטי) לרשת.. יש לי "WIN 7 U" ובדקתי את המהירות בעזרת לחיצה על מצב בכפתור הימני על כרטיס הרשת... מישהו יודע למה זה קורה , ואיך אני יכול לסדר את זה?? משם קניתי את הכרטיס: http://www.dealextreme.com/p/high-power-802-11a-n-b-g-300mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-dongle-33188

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מאז התקלה של טריפל C בשבוע שעבר אני סובל ממהירות גלישה בלתי נסבלת לארה"ב. פינגים של 375-400ms וקצב של 0.25-0.5mbps לשרתים אמריקאיים. מהירות בישראל עם חבילה של 8mbps מצוינת עם פינגים של 25ms. אתמול טענו שזו בעייה אצלם שתתוקן, היום אני משוחח עם דניס מטריפל C שמתעקש שאין אצלי שום בעיה. מה עושים. מחליפים ספקים? אני נטול כבלים ולווין בזכות חיבור ב-VPN וצפייה בהולו ונטפליקס. עם מהירות כזאת עוד אצטרך למכור את נשמתי לשטן ולהתחבר לכבלים! יש איזו חברה אחרת מומלצת עם סטרימינג טוב מארה"ב?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. http://thecom.co.il/article.php?id=14717

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אחרי למעלה משנה שהצטרפתי לשירות האינטרנט המהיר UFI של הוט, (חבילה של 12MB עם ספקית אינטרנט בזק בינלאומי) יש לי רק מילה אחת לתאר את החוויה שעברתי : אכזבה. :-\ קו האינטרנט שלי כנראה סובל מחוסר יציבות בעוצמות והוט לא הצליחו לשים עליו את האצבע. במהלך השנה היו לי לפחות 10 ביקורים של טכנאים שכל פעם החליפו משהו אחר וטענו שזה אמור לפתור את הבעיה , מספלייסים ועד הכבל כולו שמחבר את המודם לריכוז בחוץ. בהתחלה חשבתי שאולי הבעיה בספקית האינטרנט בזק בינלאומי, אבל מסתדר שאפילו באתר בדיקת המהירות של חברת HOT אני לא מתקרב ל-2MB. ואני לא מדבר חס וחלילה על חיבור לשרתים בחו"ל או משחקי רשת. אבל זה פשוט כל כך מתסכל שכל פעם בא טכנאי, עושה בדיקה שטחית , רואה שלכאורה זה בסדר ואז בערב שוב אני נתקל …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. עליתי על משהו מעניין, שמאד משפר את המהירות בביטורנט, כאשר גולשים דרך נטויז'ן. אני רוצה לעשות ניסוי קטן, אבל לא מכיר אף אחד שמשתמש בנטויז'ן. מישהו מוכן ליצור איתי קשר כדי לבצע את הניסוי? כל מה שצריך זה תוכנת ביטורנט סטנדרטית וחיבור של נטויז'ן. אציין שזה יכול להיות רלוונטי גם לגבי ספקים אחרים, אבל אני יכול לבצע את הניסוי רק עם משתמשי נטויז'ן, כי זה הספק שאני משתמש בו. אשמח אם תיצרו קשר ב: email: sheff2k1@gmail.com messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. במקרה גיליתי שהחודש הסתיים לי המבצע של האינטרנט, ואני כרגע משלם מחיר מופרז של 110 ש'ח על תשתית של 4MB בבזק. המחיר הזה לא הגיוני. המטרה שלי להוזיל למחיר נורמלי ללא התחייבות. בזק דוחפים אותי להתחבר ל10 מגה (כ-150 ש'ח ומהירות אפלאוד זהה - לא מעוניין כרגע). אני כבר לא מעודכן, אבל אני זוכר שיש עוד תשתיות חוץ מבזק והוט - מי הם? ומה המחירים של 4-5MB?

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by sapirhv,

לא מזמן קניתי את הראוטר הזה, ומסיבה מסויימת אני לא מצליח לגרום לו לשדר בתדר N... הרשת נמצאת רק בתדר G.. גם לאחר עדכון ROM, ההצפנה היא WPA2-AES. תודה מראש! ספיר.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by xxtxxt,

שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא, יש לי מחשב נייח ואני מעוניין לחבר אותו ל - NETSTICK (של פלאפון) שיש לי. אני מבין שצריך לחבר כרטיס רשת אלחוטי לפני כן ? במידה וכן קראתי שיש כזה דבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני שהוא בעצם USB, האם הוא טוב לעניין הזה ? במידה וכן איך זה עובד ? אני מחבר את USB הזה (כרטיס הרשת) ובמקביל מחבר את ה NETSTICK וזהו ? זה אמור לעבוד ? או שצריך עוד משהו או משהו אחר ? אשמח לקבל תשובות על זה. תודה רבה לכל מי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קניתי את הראוטר הנ"ל לאחרונה ובערך פעם ביום - יומיים הראוטר נתקע ופשוט אי אפשר להגיע אליו, אין אליו פינג והפתרון היחידי הוא כיבוי והדלקה מחדש של הנתב. לאחרונה שידרגתי את הקושחה שלו לגרסה האחרונה ל- 1.34WW אבל התקיעות עדיין קורות. ראיתי פה בפורום את הת'ארד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480399.0 שבו מתלונן משתמש מסויים על בעיה דומה ו-Cheif כותב: התופעות שאתה מציין הן תוצאה של עומס יתר על הנתב. אם אתה עושה שימוש בתוכנות הורדה (TORRENT) כדאי שתקטין קצת את כמות ה-CONNECTIONS ומספר ההורדות במקביל. כמו כן, תוודא שהנתב יושב באופן שפתחי האוורור שלו אינו חסומים -- יכול להיות שהוא מתחמם וזה פוגם בביצועים שלו. לגבי ה-SWITCH -- תרשום על איזה דגם מדובר רק על מנת ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אני יכול רק מתאם USB, בחנות שקרובה לבית ובעלות של עד 130 שקל זה מה שראיתי באינטרנט http://kravitz.co.il/?CategoryID=394&ArticleID=1276 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2502&CatCode=60 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11606 אשמח לשמוע המלצות נוספות. נ.ב. אני צריך לקנות מחר

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by lompy,

אני כבר ממש מתוסכל. עד היום ההיתי בבזק בין לאומי וכבר יש פה שירשור ארוך על זה שהם פשוט לא זזים ולא משנה איזה חבילה יש לך. עשיתי נטויזן בחינם כדי לבדוק אותם והגלישה ממש השתפרה אבל אני בטוח שהם חוסמים טורנט. לדוגמה הורדה של טורנט עם 4000 SEEDS ו 9000 PEERS יורדת במקסימום 35 KBS הממוצא הוא הרבה פחות ,בבזק (כשהם עוד עבדו) זה היה יורד לי על המקסימום. הקיצר מחפש ספק חדש שיתן מה שהוא מבטיח ,יש דבר כזה או שזה המצב ואין מה לעשות.

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.