עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מתכוון לתוכנה שמודדת ומראה בזמן אמיתי, וגם שומרת מידע על המהירות והכמות של ההורדה/העלאה שלך באינטרנט. הייתה לי תוכנה כזו שעבדה מעולה (Du-Meter למיטב זכרוני) עד שהחלפתי חיבור והיא לחלוטין הפסיקה לתפקד והראתה מידע שגוי. על אילו תוכנות כאלה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן יש לי שני מחשבים ניידים אחד, שיש בו שני כרטיסי רשת אלחוטיים - שאחד מהם מחובר לאנטנה חיצונית ופעיל והכרטיס רשת השני - לא פעיל. במחשב השני יש כרטיס רשת אלחוטי אחד אבל הוא לא מחובר לרשת האלחוטית כי זו קומת מרתף והוא לא קולט. האם יש אפשרות שהמחשב הראשון, עם החיבור לרשת - ישדר בכרטיס רשת השני שלו למחשב השני? כמו רפיטר? הכרטיס הלא פעיל שלו הוא Intel® WiFi Link 5100 AGN

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. http://www.ccc.co.il/Internet/?View=b באתר של CCC הם מראים לבזק אהבה :lol:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Zeev86,

היי. יש לי רשת בעבודה שבאמצעותה אני גולש באינטרנט. לפעמים בשעות הפנויות אני רוצה לשחק קצת במשחקי רשת, וחלקם חסומים. כשאני מתחבר עם היוסר של הספק שלי, פתאום יש לי חיבור לשרתי המשחק. בכל זאת אשאל, איך אני גורם לכך שהמחשב שלי ישתמש רק ברשת שאליה אני מתחבר, ויתנתק מהרשת שיש לי בעבודה? או שזה לא יגרום לבעיות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. יש ספקית שתיתן לי פינגים קצת נמוכים יותר לחו״ל? מהירות 10 מגה תספיק לי, כל עוד הפינגים נורמלים. חשבתי על 012, הם זולים בהתחייבות לשנתיים (ממוצע של 47 שקל לחודש), בחבילה של עשר מגה. אגב, הנציגה טוענת שהם מתחייבים למהירות הזו 24/7, לא יודע איך לאכול את הנתון הזה כלכך או כמה רציני זה. יש את אופציית ccc, נשמע טוב כל עוד לא מתחייבים, רציתי למות עם בזק בין לאומי בשנה האחרונה עד שהסתיימה ההתחייבות. יש עוד אופציה מלבד 012/ccc? למה אתם הייתם מתחברים היום? אם כל אחד ירשום עם איזו ספקית הוא ואם הוא מרוצה או לא יוכל לעזור לכולם כאן, תודה. נ.ב - במהלך השנה האחרונה דיברתי עם התמיכה של בזק 31 פעמים p: , מישהו עקף?? (אפשר לבדוק את זה איתם בטלפון)

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. יש לי מחשב נייד עם מודם סלולארי ואני רוצה לגרום לו לשדר את החיבור לאינטרנט דרך הWIFI כדי שאני אוכל לגלוש בWIFI בסמסונג גלקסי שלי עשיתי את הדבר הזה עם הלפטופ הקודם שלי אבל היה לי בו XP ועכשיו יש לי WINDOWS 7 וכל ההגדרות שם שונות תודה

• 3 תגובות
    • 6.8k צפיות
  7. Started by dani688933,

יש לי תשתית 5M של בזק, כרגע אני בנטוויזן והאינטרנט ממש גרוע, אין לי התחייבות אז אני רוצה לעבור. יש לי DLINK ויש מחשב נייד על אותה הרשת. השימושים הם הורדות (לא טורנט) משחקי רשת ושימוש כללי. על איזה ספק אתם ממליצים??? והחברות הקטנות טובות (כמו CCC)?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  8. התקשרו אלי מבזק בינלאומי ואמרו שהתשתית שלי באיזור היא 10 מגה, והמהירות גלישה שלי אצלהם היא 5 מגה, וביקשו ממני לשדרג עם התחייבות לשנתיים. אמרתי לבחורה שדיברה איתי שאני לא מעוניין להתחייב יותר ממה שאני כבר מחוייב, בגלל שאני חווה כל הזמן התנתקויות ומהירות גלישה מ-א-ו-ד איטית לאתרים בחו"ל. היא טענה שזה נובע מחוסר סנכרון בין התשתית לספק, בגלל שהתשתית היא 10 מגה והמהירות שלי 5 מגה אז האינטרנט שלי מרבה ליפול והמהירות איטית. האם יש דברים בגו או שקשקוש מוחלט? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by b007,

שלום רב. הציעו לי בבזק ADSL (אני לקוח קיים) - 79 שקל עבור 4MB. ובבזק בינלאומי 30 שקל עבור 4MB. האם החבילה משתלמת? תודה. איך הגלישה דרך בזק בינלאומי? (כרגע אני בנטוויז'ן - אבל הם לא מוכים להשוות מחרי...)

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by Shikli,

שלום, אנחנו חושבים לעבור בבית לחבילת הטריפל של הוט. רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים עם השירות... אם כדאי לנו בעיקרון הסיבה העיקרית למעבר זה חיבור האינטרנט במהירות 12, אבל מכיוון שאנחנו כבר מנויים אצל הוט לטלוויזיה חשבנו כבר לכלול הכל... בנוסף שכרגע עם הספק הנוכחי יש זמנים שהגלישה בלתי נסבלת ואתרים כמעט שלא עולים... האם בחיבור של הוט מקבלים מהירות יציבה וטובה לאורך היום או רובו? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by Danix60,

שלום, יש לי שרת Exchange 2008 כל המיליים שיוצאים מהדומיין לכל אימייל (ג'ימייל, וואלה, 012 וכל מייל אחר !) עובר ישר לדואר ספאם או לא מגיע בכלל. מה אפשר לעשות ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by nyquist,

שידרגתי מ2.5- ל-12 מגה. תשתית-הוט ספק בזב"ל. הגיע לי במייל אישור על שינוי החבילה - ציטוט היישר מהקובץ וורד: "חבילת הגלישה 12-hot צ'ופר לשנה וחצי אליה הצטרפת כוללת: @ גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 12.00 מס''ש קצב הורדה ו- 1.00 מס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")." סוף ציטוט. אף אחד לא מילמל אצלם שיש הגבלה על נפח גלישה חודשי. זה משהו חדש או שאני לא מעודכן?

• 14 תגובות
    • 7.7k צפיות
  13. בשעות העומס מתקבלת מהירות הורדה של 1Mbps מאתר הבדיקה של בזק בינלאומי עם חיבור 5Mbps. האיטיות מתרחשת לסירוגין - נדמה שברגע שמתחילה ההורדה, המהירות נקבעת מראש ונשמרת לאורך כל ההורדה - פעם 1Mbps, ופעם 5Mbps (בתנאי שסוגרים את ההורדה ומתחילים אותה מחדש). אין בעיה בבדיקת מהירות התשתית (ADSL). לעוד מישהו יש את הבעיה הזו?

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי תקן N עקב בעיות שיש לי עם נתב SL2 141 של בזק והמתאם שלו USB שכל הזמן מתנתק. רכשתי מחשב נייח חדש (בעזרת חברי הפורום) והלוח אם שבו הוא של ג'יגהבייט GA-890GPA-UD3 למרות שלא נראה לי רציתי לדעת אם קיים בו כרטיס רשת אלחוטי או אפשרות אחרת להוסיף כרטיס,אני רוצה לגלוש ולהוריד קבצים ללא ניתוקים שיהיה יציב ולאפשר למחשב נייח נוסף לפחות להתחבר לרשת האלחוטית שלי. מה אני צריך בדיוק בשביל זה ומנסיונכם מה כדאי לקנות? חשוב!כיום אני בבזק אבל ייתכן שאעבור לחברה אחרת ולכן אני רוצה שהציוד הדרוש יתאים גם לאפשרות זו.

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by EVGA,

אני משחק במשחקי רשת וביניהם AVA , בשרת האירופי יש לי 100-200 פינג שזה מעצבן כי צריך להיות איזה 50-100 יש לי ספקית נטויזן 5 מגה ותשתית בזק , הציעו חבילת גיימרים ב15 שקל לחודש החבילה גיימר של נטויזן טובה ? ועוד כמה חודשים יגמר לי ההתחייבות איזה חברות הכי טובות למשחקי רשת ( פינגים נמוכים ויציבים )

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום אני מחובר ל 012 ולהוט בזמן האחרון אני ממש לא מרוצה מהמצב גלישה איטית, יש ימים שאני פשוט לא מצליח להכנס לאתר היום למשל אני לא מצליח לשמוע סרטונים ביוטוב פשוט נטען ונטען עד מוות אתמול לא הצלחתי להכנס ל TOREC ממש אבל ממש לא מרוצה יש דרך להתנתק מהספקית בזמן התחייבות בלי קנס? הם מספקים שרות גרוע, למה אני צריך להיות תקוע איתם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, היום דיברתי עם חבר שלי מאחד הקיבוצים בדרום ומסתבר שהוא משלם 142 ש"ח על אינטרנט שאמור להיות במהירות של איזה 5Mb אבל בפועל ב-99% מהזמן זה בקושי 750Kb , לקיבוץ יש עיסקה עם בזק והבנתי שיש מרכזיה בקיבוץ (או משהו בסיגנון) ז"א לקיבוץ אין אינטרס לתת גישה בצורה שונה לאינטרנט, בעיקרון יש גם תשתית של הוט אבל כרגע הם (חברת הוט) טוענים שזה קצת בעייתי (לא ברור למה!, זה עדיין בבירורים). ללפטופ של החבר אין מודם סלולרי, וגם אין לו רצון לחבר את הפלאפון שלו ללפטופ ולהתחבר דרכו (זה לא כל כך נוח לגלישה ארוכה). לכן תהיתי האם מישהו מחובר/יודע על דרך אחרת להתחבר, אולי דרך אחת מחברות הסלולר עם רכישת איזשהו מודם? *. כל הצעה תתקבל בברכה, לא לי או לחבר יש כרגע זמן להריץ בירורים מול כל הח…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by TAMIRRR013,

זה מסוכן עם אני שם ראוטר במ"מד מבחינת קרינה? כי שמעתי שממד הקירות אטומים ואז יש ריכוז של קרינה בחדר. האם זה באמת מסוכן?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. הבנתי שרוב האתרים לא מותאמים למהירויות כאלה.. אני רוצה לדעת פשוט אם כדי לי לשלם בכל זאת טיפה יותר על ה12 מגה. ועוד משהו, יש לי מודם אלחוטי שמתחברים אליו בערך 3 מחשבים , זה יקל על העומס??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום חברים. ידיד שלי טוב פנה אלי וביקש לעזור לו לבחור החלפה לROUTER שלו. יש לו SEIMENS ישן ונמאס לו מבעיות איתו (הוא עושה RESET כל הזמן ומחשבים מעבדים חיבור לאינטרנט). תעזרו לי בבקשה לבחור לו משהו טוב. יש לו 10 הגה, מחוברים מחשב 1 נייח ו2 נטבוקים באלחוטי. גם רציתי לשאול האם כדאי לקחת מ בזקסטור או לקנות בחנות פרטית? תודה לכל ה עוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. http://www.engadget.com/2011/03/13/atandt-will-cap-dsl-u-verse-internet-and-impose-overage-fees/ בקצרה - AT&T (שהיא ספקית אינטרנט ענקית בארה"ב) מתכוונת להתחיל לגבות כסף ממי שעובר מכסה של 150GB לחודש כאשר הם יגבו 10$ נוספים על כל 50GB החל מתחילת מאי. אומנם 150GB זה לא בדיוק מעט, אבל אני בטוח שלא חסר חברי פורום שעוברים את המכסה הזאת, אז מה לדעתכם הסיכויים שהספקיות בארץ ימשיכו את הטרנד הזה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי בעיה שכאשר אני מוריד תוכן (לרוב זה משחק שמחולק למעל 100 קבצים קטנים) במהירות גבוהה (1מגה לשנייה) אני מאבד נתונים. זה קורה למשל כאשר אני להתקין את המשחק (חשוב לציין: לאחר שפתחתי את כל הקבצים לקובץ אחד גדול), הוא תמיד מראה לי בעיה כלשהיא בנושא של קובץ פגום ואי יכולת להמשיך בהתקנה. יש לי 10 מגה של בזק + בזקבינלאומי עם ראוטר חדש של בזק סטור. קרה לי המון פעמים, ואני מוריד מאתר שהרבה מורידים ממנו ולא מוזכרת שם שום בעיה. בקשה בקשה עזרתכם למה הדבר הזה משגע אותי!!!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by pazer005,

יש לי ראוטר שמחובר ל-3 מחשבים. הוא מנתב להם כתובות שהסיומות שלהן הן בן 100 ל-102. מדי פעם אני נאלץ לעשות ריסט לראוטר מסיבות כאלו ואחרות. הבעיה היא שלאחד המחשבים אני נדרש לפתוח את פורט 80 (כי יש עליו שרת אינטרנט), אחרת הוא לא עובד. בפתיחה שלו אני נדרש לכתוב את מספר הפורט ואת הכתובת למחשב שצריך לפתוח כמקובל. הבעיה היא שמדי פעם אני עושה ריסט לראוטר ואז הכתובות שהוא מספק למחשבים משתנות ואז פתאום פתיחת פורט 80 משתייכת למחשב אחר וזה שיש עליו את השרת אינטרנט נהיה חסום. אם אני מנסה להוסיף לו עוד "חוק" שיוסיף את פורט 80 לכתובת נוספת הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח עוד פעם את פורט 80 ואז מה שנשאר לי לעשות זה לעשות שינוי ל"חוק" הלא תקין. יש איזה רעיון לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם אפשר לחבר אותו לחשמל בארץ? וחוץ מזה האם זאת בחירה טובה?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by chenrp,

יש לי רשת כבלים. ספק 012 עם חייגן. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים