רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, כבר כמה זמן שיש לי בעיה נורא מציקה: הפינג לחול גבוה מאוד- בSPEED TEST לתל אביב הפינג הוא 500~. בדקתי מחשב אחר ברשת ושם הפינג נורמלי- 30. בדקתי ב SAFE MODE- תקין- 14. בדקתי בUSER אחר ב WINDOWS- שוב 500. בנוסף יש בעיה של איבוד מידע- כשאני מעלה תמונה לאינטרנט כמעט תמיד יש פס בצבע בדרך כלל ירוק בצד הימני של התמונה (במקום שונה אבל תמיד מתחיל מהצד הימני)- אני מניח שזה אומר שיש פגיעה בנתונים שלנשלחים. עריכה: בדקתי בכרטיס רשת המובנה בלוח, פנימי שלא מובנה (בעל חיבור PCI) וחיצוני (חיבור USB), התוצאות זהות לכן אני מניח שהבעיה היא בתכונה בלבד. למישהו יש מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה (בלי פירמוט)?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
D-LINK החלה לשווק לאחרונה נתב בייתי עם 8 כניסות LAN. מדובר בנתב בתקן N מדגם DIR-632 אשר כולל 2 אנטנות. כניסות ה-LAN שלו תומכות ב-100M ובנוסף יש לו כניסת USB לתמיכה בדיסק חיצוני או מדפסת. עדכון הקושחה האחרון מרמז גם על תמיכה בחיבור של מודם סלולרי, אבל לא הצלחתי למצוא לכך חיזוק במקומות אחרים. העלות שלו היא סביב 350 שקל. http://www.dlink.co.il/il/products/2/1407.html
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, בבית של חברה שלי ממוקם הראוטר בקומה הראשונה - הראוטר הינו ראוטר של סימנס שסופק ע״י אורנג׳ http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ לא מזמן העברו את מגורינו אל עבר המרתף, וכצפוי, קליטת הwifi איומה עד לא קיימת כלל. יש לציין שבמרתף יש שקעי LAN שמחוברים לראוטר, אך דרוש גם wifi. מה צריך לעשות, איזה ציוד לקנות, אילו הגדות וכו׳ וכו׳ יש לעשות על מנת לקבל קליטת wifi טובה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנוי של בזק בינלאומי על בזק NGN עם חבילה של 10MBps. בארץ אני אכן מקבל קצב זה. אך כאשר אני בודק (בערב) את קצב לחו"ל באמצעות SPEEDTEST.NET (למספר אתרים ברחבי העולם) הקצב שאני מקבל הוא נמוך משמעותית - 0.5MBps. לעיתים אפילו 0.1 ו 0.2 . ביליתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי כשעתיים והוא לא הצליח לפתור את הבעיה. מידי פעם קפצו הביצועים לקצב סביר של 7MBps, למספר דקות אבל אח"כ נפלו בחזרה למספרים הנ"ל. המדידות נעשו על שני מחשבים שונים וגם במחשב נסיון שלהם (כך שאלו כבר תוצאות רשמיות שלהם באמת). האם זה תקין? האם אצל ספקים אחרים (או אפילו אצלם) אתם חווים תקשורת טובה יותר? דרך אגב - כאשר אתם פונים אליהם, לצרכי בדיקה הם מפנים להורדת קבצים מאתרים ב "חו"ל" אלא שאתרים אלו משוכפל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נוסע לחופשה לאילת עם המשפחה ורוצה קצת אינטרנט לזמן הפנוי.. מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה טובה עם רדיוס כמה שיותר גדול.. אנטנה שמגיעה עם חיבור USB.. מעדיך ליקנות מחו"ל מאתרים כמו Ebay, DX תודה ומהשיך יום נעים, מאור.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי אנשים. קראתי קצת בפורום ומאוד התרשמתי מהידע. מי מהמתבים d-link dsl 2650u vs siemens sl2-141 יותר מהיר לאינטרנט dsl 15 מגה. (שתהם dsl) תודה מורן אבקסיס.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס רשת מסוך edimax 7722l רציתי לדעת האם יש אפשרות לשים אנטנה כזו http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-11dbi-sma-omnidirectional-wifi-antenna-47783 על הכרטיס רשת במקום להחליף לראוטר אטנות והאם אתם ושבים שזה יעזור?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
פתחתי פורטים בביטורנט ורציתי לדעת: האם זוהי פירצת אבטחה גדולה? אם מישהו סורק פורטים פתוחים ומגלה את הפורט הזה אז הוא יכול לשלוח לי דברים זדוניים למחשב, או שלמחשב יש דרך לדעת שהפקטות שמגיעות מיועדות לביטורנט, ולהיפטר מאלו שלא? ואם אכן בקלות ניתן לשלוח דברים זדוניים, איך זה שלא שומעים על מלא פריצות כל הזמן למחשבים פרטיים? זה נשמע פגם אבטחה בסיסי...
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי בראיון שבו הציגו לי את הציור הבא: וביקשו ממני לתאר את כל התהליך כיצד המחשב הראשון מתקשר עם המחשב השני. (בהנחה ששניהם ברשתות שונות לחלוטין) כל מה שאני יודע, זה שהמחשב הראשון יודע את כתובת ה-IP של המחשב השני אך לא יודע את הכתובת הפיזית וכיצד להגיע אליה. הוא שולח בקשת ARP. איכשהו זה מגיע לראוטר, אשר יודע בעזרת כל מיני שיטות לאיזה ראוטר עליו להגיע. מפה כבר אין לי מושג אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי אנשים... דיברתי עם בזק, הם רוצים שאני אשלם 7 שקלים לחודש כפול 24 חודשים כדי לעזור לי עם זה.. בכל מקרה, התקנתי את הראוטר, אני מצליח להתחבר לאינטרנט עובד בינתים יפה אבל : 1) חיברתי הרד דיסק חיצוני ישירות לראוטר.. אני צריך לרשום : \\bezeq\usb_storage\ כדי להכנס אליו.. יש דרך קצרה יותר? 2) שאני מנסה להעתיק סרט של 600 מגה מהראוטר למחשב שלי, זה מעתיק לי על 150kb, רושם שיקח לו מעל שעה ונתקע אחרי כמה דקות.. הכונן הקשיח תקין.. 3) אני לא מצליח להתחבר לרשת מהאייפון.. הוא כותב שאין אפשרות להתחבר.. (הסיסמא שהכנסתי היתה נכונה). 4) מה זה הפניית פורטים? ראיתי את זה בהגדרות בעברית של הנתב.. הציע לי לעשות את זה לכל מיני תוכנות כמו utorrent \ msn וכו' צריך? מה זה? תודה, שגיא…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המצב הוא כזה: בדירה יש מודם ADSL שהוא גם נתב wireless שקיבלנו מחברת האינטרנט. אני יושבת בחדר בצד השני של הדירה, שאפשר לחשוב כמה היא גדולה, אבל זה נתב בלאי ומה אפשר לצפות מציוד שאתה מקבל בחינם. יש לי נתב שהבאתי איתי מישראל של Linksys ותהיתי אם אני יכולה להשתמש בו כדי להגביר את הקליטה איכשהו. אם כן, הוראות ברורות מאוד מאוד יועילו! בנוסף לזה, כל רעיון (שלא כולל לקבל ציוד אחד מהחברה, כי זה בלתי אפשרי) לטיפול בבעיה יתקבל בברכה. אגב, אם למישהו יש ניסיון עם רשת אינטרנט דרך החשמל, אני אשמח למידע. לא רוצה ללכת להוציא סביבות 150 יורו ואז לגלות שזה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עובד במשרד קטן עם שלושה מחשבים, ושרת, וצריך כעת להתקין תוכנה למחשבים האלו ומדפסת משולבת. האם להזמין טכנאי בשביל כך, או שמישהו עם ידע בסיסי בהתקנות יוכל להסתדר עם זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אוקי קניתי ראוטר פשוט חשבתי שיהיה מספיק טוב בשביל גלישה בסיסית אז כך כשאני מתחבר דרך הראוטר באתרי בדיקת מהירות הוא מראה שהכל בסדר והמהירות 12MB גם ביוטיוב מעלה HD אבל במאקו הוא בקושי מטעין את הסרטים והם קפואים כאלו , ניסיתי ווירלס ו כבל ישיר מהראוטר . כשאני מנסה ישירות מהמודם למחשב הכל זורם טוב ויפה . לא מבין איך אפשר לסדר את הבעיה , משהו בהגדרות אולי ? מקווה שלא צריך להחליף ראוטר. יש הוט ובזק בינלאומי .
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי כדי שהנייד יוכל גם לקבל אות ולא להסתמך על החיבור של השכנים. כרגע יש לי מודם Alcatel SpeedTouch Home ישן, בצבע כחול-כהה (זה הדגם הראשון שחולק לפני עשור בניסוי של ADSL שבזק ערכה, זה לא הדגם בצבע שחור שחולק בהמשך). הגירסא ישנה וכך גם החיבור עצמו - מבוצע בעזרת Dial-Up שמוגדר בוינדוס, לפי ההוראות בעמוד הבא: http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=010201060504 האינטרנט הוא בחבילה בסיסית של 1.5Mbit (בזק + בזק בינלאומי) לצורך העניין מספיק שאני אקנה נתב אלחוטי בתקן G בסיסי וגם זול יותר. או שכדאי לרכוש את ה-TP-Link TL-WR941ND. האם כדאי אולי לרכוש שילוב של מודם+נתב ? אין לי בעיית מקום כך שזה לא העניין. שואל מבחינה טכנית. האם המודם אלקטל הנוכחי והעתיק + …
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה רכשתי ראטור של LEVEL 1 מדגם WBR 6020 והוא מחובר אל מודם כבלים מחברת MOTOROLA מדגם SURFBOARD עכשיו הלפטופ מתחבר, והמחשב הנייד לא מתחבר וכנ"ל האיפון.. בבקשה עזרה אם אפשר !!
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני עובד עם הנתב כבר מספר חודשים, אבל שמתי לב לתופעה מוזרה שנראית לי כמו קריסה. המכשיר מחובר ל-PC בחיבור כבל. במקביל מחובר גם לדיסק חיצוני. כשאני מריץ uTorrent וקצב ההורדה גבוה (מעל 600K), לאחר מספר דקות הנתב פשוט מנתק קשר לחלוטין. כלומר, לא ניתן להגיע אליו בפינג גם אלחוטי וגם קווי, למרות שהוא דולק ונראה שהכל תקין. רק אתחול של הנתב מחזיר אותו לעבודה רגילה, אבל שוב, אם מועמס - הוא "קורס". אם ה-uTorrent מוריד בקצב נמוך יותר (200K למשל), אין בעיה כלל. ניסיתי לבצע שחזור של הגדרות יצרן, אך התופעה חוזרת. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בקרוב להזיז את המחשב מהמקום שהוא נמצא בו, ולהעביר אותו לחדר אחר (שאין בו תשתית בכלל של שום תקשורת מכל סוג). במקום להתחיל להעביר חוטים בכל הבית, החלטתי שאני מוותר על החוטים בכלל, ומשאיר נקודה אחת בלבד של כבלים בבית, ואליה מחבר את הכל. השאלה היא אם מישהו יודע אם יהיו לי הפעות קליטה אם בנקודה אחת בבית יהיו: טלפון אלחוטי DECT ראוטר אלחוטי (שלא מחובר פיזית לשום מחשב) וטלוויזיה CRT (לא דקה) תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בספק שלי יש המון פולים של כתובות IP, וכל פעם זה גם נותן ניתוב שונה. ברגע שאני מתחבר לפול מסויים , הכתובת של השרת גם שונה, לכן שאם יש דרך כלשהי שאני אבקש רק משרת מסויים אז הוא יתן לי את הפול המסויים. לדוגמא: (כתובות IP שהמצאתי) אני מתחבר לאינטרנט ומקבל את הכתובות 66.78.98.6 במאפיינים של החיבור אני רואה גם את הכתובות של השרת שמנתב אותי, במקרה הזה נניח שזה כתובות שרת 53.48.66.98. התנתקתי מהאינטרנט ,התחברתי מחדש וקבלתי הפעם IP מפול שונה, 150.110.60.30 והכתובת של השרת במאפיינים היא 150.110.60.1 , הוא הרי מי שמנתב אותי. עכשיו אני שואל האם יש אפשרות לקבל בחיבור PPPOE את אותו הפול תמיד, למשל שאני אגיד לו שהשרת שאני רוצה שינתב אותי יהיה ה150.110.60.1 ? אם אתם אומרים לא ניתן להבטיח…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איזה כרטיס רשת טוב יותר למה יש טווח קליטה טוב יותר http://www.electra-computers.co.il/P...?productid=267 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?p...502&CatCode=60 תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה לאחר פרמוט המחשב הנייח המחובר בצורה חוטית לרשת אל חוטית . אני לא מסגל להתחבר לאינטרנת (בנייח בלבד ) ספק smile 012 נתב tp link מודם arris תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח את דעתכם. כאשר מתחברים דרך תשתית הוט, מקבלים כתובת ישירות מהמודם בחיבור עם חייגן אשר היא 172.X כלשהו. כאשר נבצע בדיקת פינג לשער ברירת מחדל של אותה כתובת, ומקבלים REQUEST TIMEOUT האם תקין? בהוט נוכחים להבין שזה תקין וכך אמור להיות ומציעים חיבור ללא חייגן (לדעתי לא פתרון). בסיכמו של דבר הם טוענים מצידם שזו תקלה איזורית ואני רואה בזאת כסתח מצידם. לאחר שנתקלתי מספר פעמים בתקלות אלו אצל אנשים שונים, נראה שלהוט יש תקלה כל שהיא שהם מעדיפים להדחיק ולא לטפל וזו הצורה שחברה נראית, אשמח את דעתכם בנושא. תודה ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, התקלקל לי הראוטר לא מזמן אז החלפתי ל EDIMAX של בזק, עכשיו הגדרתי את הרשת והכל מעולה, רק בעיה אחת והיא דיי גדולה, הרשת לא מוגנת איך אני מוסיף הגנה לרשת ? אני רוצה פשוט שכשאני מנסה להכנס לרשת דרך מכשיר חיצוני, זאת אומרת בצורה אלחוטית שהוא פשוט יבקש את השם משתמש והססמה שהגדרתי עם בזק... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק d-link n2760u החלפתי אותו אחרי שהקודם הפסיק לעבוד ומהרגע שחיברתי את החדש המחשבים (גם לא פלאפונים) מזהים אותו באלחוטי. הנורה של ה wlan דולקת האינטרנט בחיבור קווי עובד
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום! הלכתי היום לבזק סטור עם המודם הישן שלי (ECI, לא זוכר את הדגם). כי לפי מה שהבנתי הוא לא נתמך ע"י ווינדווס 7. אפילו לא טרחתי לנסות להתקין אותו. אמרתי לגברת הנחמדה שם שאני מבקש להחליף את המודם שלי במשהו שתומך ב- WINDOWS 7. היא בדקה את ה"סחורה" ובלי לשאול הרבה שאלות הלכה והביאה לי מודם חדש. המודם, כמו שציינתי, הוא D-LINK 2500U. הגעתי הביתה, חיברתי אותו למחשב החדש (שעד כה לא היה מחובר לאינטרנט בשום צורה), הכנסתי את התקליטור אך למרבה הפלא לא ראיתי שם שום קובץ שהצביע על זה שיש תמיכה ב-WIN7. ניסיתי להריץ התקנה של VISTA ושלXP אבל זה נתן לי הודעת שגיעה שזה לא מוצא את המודם. אני לא אוהב "לדפוק את הראש בקיר" אז בינתיים חיברתי את המודם למחשב הישן שלי (XP). התקנתי אותו ולפי מה שא…
-
- 13 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
כרגע אני בחילת 5 מגה רגילה עם בזקבינלאומי וממש ממש לא מרוצה. רוב שעות היום אני יכול לחלום על הורדות במהירויות נורמיות אפילו. כנראה שבקרוב מאוד במהלך השבועות הקרובים , יכנס לאזור שלי NGN , עכשיו השאלה היא , כמה באמת יש הבדל ? האם גם שם יש צוואר בקבוק מטורף בשעות העומס ? מה לגבי המחירים ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-