עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אני כרגע לקוח של חברת הוט מבחינת תשתית אני מעוניין לעבור לבזק שתיהיה התשתית שלי רק בגלל הדברים האלה http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/wireless-home-plug.aspx שהם מציעים כביכול לפיתרון לחדרי ממד האם מישהו מכיר את הפתרון הזה? האם זה יעיל כי כיום אני ממש סובל בגלישה בממד בזמן שהראוטר ממוקם במקום אחר בבית אשמח לקבל חווד על המוצר הנל ועל האינטרנט של בזק בכלליות תודה לעוזרים רז

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dor123,

אני לא יודע האם זה מתאים לפה, שכן אין פורומים אחרים בנושא אינטרנט בקהילת HWZONE. בכל אופן, נוכחתי לשים לב שקורה לי לפעמים שכאשר אני מנסה להכנס עם הדפדפן שלי (פיירפוקס) לאתר או לקישור באתר, מופיעה לי הודעת השגיאה 404, אך לא זו של הדפדפן שלי, אלא זו של אינטרנט אקספלורר 6 המיושן שעבר זמנו (אכן, כל מה שכתוב בה לא רלוונטי). מה יכול לגרום לכך שאני אקבל בפיירפוקס (או בכל דפדפן אחר שאני משתמש) הודעת שגיאה של אינטרנט אקספלורר 6??? האם זה קשור לתוכנה שבאמצעותה האתר שמציג את ההודעה נבנה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי ראוטר של בזק rotal -rta 1025w עכשיו אני רוצה לחבר אותו למודם של הוט teryon tj715x ניסיתי לעשות חייגן במודם ללא הצלחה (הוא תומך בזה בכלל ?) ישנה אפשרות שהנתב יבצע את החיוג?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. ברוב הנתבים שעובדים בתקן N יש 3 אנטנות להגדלת טווח וכיסוי. גם בכרטיסי רשת בחיבור ללוח האם בחמשב יש לרוב 3 אנטנות. האם גם בכרטיסי רשת מבוססי USB בתקן N יש 3 אנטנות? היכן ממוקמים האנטנות בכרטיס כלכך קטן? האם יש הבדל באיכות הקליטה בין כרטיס רשת בחיבור קבוע ללוח האם עם 3 אנטנות לבין כרטיס רשת בחיבור USB בגלל הגודל? (כולם תקן N)

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. מאמר מעניין למי שתהה איך המנגון עובד ומה המשמעויות מבחינת פרטיות למשתמש הקצה. http://blog.superuser.com/2011/05/16/windows-7-network-awareness/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Mike-,

שלום לכולם, בקרוב נגמרת לי ההתחייבות לאינטרנט וחשבתי לעבור לHOT מאחר והמחירים שם זולים משמעותית (כולל טלפון). כרגע יש לי תשתית של ADSL של בזק ושמעתי לפני כשנתיים שהתשתית של HOT גרועה. שמעתי שברגע שמעמיסים על האינטרנט בלתי אפשרי לדבר בטלפון ושבאופן כללי האינטרנט איטי. יש אמת בדברים ? האם המצב השתפר ? אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם תשתית של HOT, כמובן אשמח לדעת מה הספק.

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by Little_Nigger,

shalom, yesh lee internet al - huti , ve ani lo yode-a et ha - password, ani roze lehithaber im ha IPHONE ve ze doresh PASSWORD, each ani megale et ha password sheli? toda ani hayav ezra, ani taqua be FRANCE!!!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  8. Started by Cheif,

במהלך חדשני ומעורר עניין, מכריזה חברת Seagate על כונן דיסקים עצמאי התומך בחיבור WiFi. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1248

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  9. אני מנסה לעדכן את הקושחה של Edimax br-6424n. הגרסא שיש עכשיו היא 1.21 הגרסא באתר של אדימקס 1.56 הורדתי את קובץ ה-bin מהאתר, אבל כשאני מנסה לעדכן זה אומר לי Invalid file format. יש למישהו מושג? עריכה: חיפשתי באתר של פיקוק, אבל אין שם עדכון קושחה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by mosheva,

שלום, יש לי את הראוטר WRT54G2 V1 עם גירסא של לינקסיס 1.0.04. ראיתי שיש סוג של מוד בשם DD_WRT ו TOMATO רציתי לדעת האם כדאי לבצע עדכון למוד שלהם, איזה מוד יותר טוב (יש לי HOT + NETVISION) למה בכלל כדאי לשנות לגירסא לא מקורית? ואם יש מדריך מפורט המסביר כיצד לבצע את העדכון... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by dor444,

שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לא יצא לי לראות כבר הרבה זמן מאמרים באיכות כזאת (שהם לא לרמת של מהנדס לפחות) ברשת. מומלץ לכל מי שמתעניין בטכנולוגיות broadband/WAN וטכנולוגיית DOCSIS נקודתית. http://arstechnica.com/business/news/2011/05/docsis-the-unsung-hero-of-high-speed-cable-internet-access.ars http://arstechnica.com/business/news/2011/05/meet-docsis-part-2-the-jump-from-20-to-30.ars

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי. יש לי כמה שאלות כאמור 1)מה משפיע על הפינג? איך אפשר להוריד אותו? קראתי באיזה אתר שהפינג מושפע מהמהירות העלאה,זה נכון? 2) לאחרונה קניתי את הראוטר EDIMAX 6424N ויש ברשותי את הכרטיס האלחוטי EDIMAX 7711USN ,הראוטר מוגדר על שידור בשלושת התקנים B+G+N ובכל זאת אני רואה שהוא משדר רק בתקנים B ו- G,מה יכולה להיות הסיבה? 3)מה ערוץ השידור המומלץ לראוטר(מחובר אליו אקסס פוינט שמשדר על ערוץ 6 אם זה משפיע). 4)אם כרגע אני קולט את הראוטר על 10-15 אחוזים(תקן G) והמהירות המוצגת היא 18-24Mbps ,בכמה זה אמור להשתנות בתקן N? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by Wile E Coyote,

ראשית ראוי לציין שהבעיה טמונה ככל הנראה בנתב, ולכן לדעתי לא יהיה נכון להעביר את ההודעה ל"ציוד היקפי". הציוד הרלוונטי המדובר: מדפסת HP דגם Officejet 8500A, נתב אלחוטי של Level 1 דגם WBR-6001. אחת הגדולות של המדפסת המדוברת היא להתחבר אלחוטית לרשת ולעבוד ללא חיבור למחשב. הבעיה היא שהמדפסת לא מוצאת את הרשת הביתית שלנו, למרות שהרשת כן מזוהה על ידי מחשבים ניידים. ראוי לציין שאין תקלה ביכולת האלחוטית של המדפסת, שכן היא מוצאת רשתות אחרות הקיימות בסביבה. על מנת למנוע התעסקות בנושאים לא רלוונטיים, הנה רשימת הצעדים שכבר נעשו בניסיון לפתור את הבעיה: 1. יצרתי קשר עם HP, הם עשו מה שעשו, אבל הגיעו למסקנה שזה כנראה הנתב שחוסם את המדפסת, וזה כבר לא במסגרת אחריותם. 2. אין לי אפשרות לקבל …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום, אני מתלבט בין 2 הראוטרים. כרגע אני מחובר לכבלים בחיבור 12 מגה ובגלל זה אני מחליף את ה- wrt54gl שלי ששירת אותי נאמנות אך מתקשה לעבוד מול הכבלים גם אחרי ה- Tomato הכי חדש וביצוע Overclocking. מבחינת טווח קליטת ה- wifi אנ גר בדירה יחסית קטנה ואני גם ככה לא רוצה שהראוטר ישדר בעוצמה חזקה מדי ויטגן לי את המוח למרות שלרוב אני לא משתמש בטורנטים אלא בשיטות הורדה אחרות כן חשוב לי שהראוטר ידע להתמודד עם עבודה גם עם טורנטים גלישה וכו בו זמנית. אני יודע שה- 1043 תומך ב 1Gb שזה נורא נחמד אבל לטעמי לא מצדיק את הבדל ה-200 שח במחיר במקרה שלי. האם יש עוד פיצ'רים מעבר לטווח קליטת ה-wifi והתמיכה ב-1gb שבעקבותם עדיף יהיה לקנות את ה-1043? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by shahar07,

קיבלתי ניום ראוטר netger dgn 2200 תקן n איך אני אמור לדעת עם הכרטיס של הלפטופ שלי מתאים לתקן n ? הכרטיס הואdell 1397 wlan mini card

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר בבית של edimax ולפני כמה זמן שידרגתי את האינטרנט ל12 מגה ומאז אני לא מצליח להיכנס להתחבר לראוטר אפילו אם אני שם סיסמא הוא לא מתחבר יש איזה תוכנה כלשהיא לגלות מה הסיסמא למרות שאני יודע אותה אבל משהו מוזר שאני לא מצליח להיכנס בתודה מראש רזיאל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום אנשים טוב. היום לפתע לאחר כמה שנים טובות ועבודה נאמנה , מת לי הראוטר (TL-WR541G). כל האורות שלו נשארים דולקים והמחשב לא מזהה שהוא מחובר אליו. ניתוק מהחשמל והמתנה של כמה דקות טובות לא עזרו. בקיצור, לפח. אני מתכוון לחדש את עצמי מחר ב TP-LINK-WR1043ND שיש לו 4 כניסות של 1 Gigabit כרגע חלק מהכבלים שברשותי הם CAT5 וחלק CAT5E (לפחות אלה שרשום עליהם משהו). יש לי כבל ארוך של 15 מטר שלא רשום עליו שום דבר. השאלה היא, אם בשביל שרוחב הפס של הג'יגה ינוצל כמו שצריך (עד כמה שאפשר לנצל מן הסתם), יספיק לי כבל CAT5 או CAT5E? או שבכלל אני צריך לעבור ל CAT6? כמו כן, האם צריך שהחומרה תהיה תואמת לסוג הכבל? (למחשב אחר אין כרטיס רשת 1 GB, האם הוא יוכל לעבוד גם עם CAT6?) בכל מקרה, השאלות הן …

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by n00kie,

שבת שלום לכולם :] יש לי פינגים גבוהים בטירוף במשחק WOW (ורק במשחק הזה), וכחלק מהניסיון למצוא את הבעיה אני מנסה לעשות TRACEROUTE. כשאני עושה PING אם TRACEROUTE לכל IP, זה פשוט נותן לי כוכביות. יש לי בזק בינלאומי, תשתית של HOT, ראוטר WR641G של TPLINK. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ראוטר LINKSYS WRT54GL הפורטים הנכונים פתוחים לכתובת IP הפנימים הנכונה, האימיול מקבל LOW ID ושאני מחבר את המחשב רק עם מודם הכל עובד ואין לי LOW ID , ניסיתי לשנות כמה פעמים פורטים וזה לא עוזר. אגב אין קשר לפיירוואל כי גם כשהוא מבוטל זה לא משנה כלום. יכול להיות שהראוטר משהו לא טוב בו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  21. לאחרונה מהירות ההעלאה שלי ירדה מ-60 ק"ב לטווח מהירות של 20-25 ק"ב. החבילה שיש לי היא 2.5 מגה ואני יודע ששכה בערך זה אמור להיות בחבילה של 2.5 מגה אבל כל הזמן ההעלאה לא ירדה לי מה-55 ק"ב ועכשיו זה פחת בחצי, יש לזה פיתרון? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by xpepx,

האם קיים מדריך פשוט לשיתוף כונן במערכת 7. כניסה ממחשב אורח ע"י IP או שם מחשב. איך נכנסים לפי שם מחשב? לאחר הגדרת IP ידני והגדרת כונן כמשותף הוא לא נותן לגשת מהמחשב האורח. מה עוד צריך לעשות??תודה

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  23. כמו בכותרת, אני מעוניין להגדיר שרת פרוקסי על מחשב שמריץ windows xp בעקרון זה מחשב (בעבודה) שלא אמורה להיות לי גישה אליו, אז אני מעדיף משהו שרץ בתור איזשהו process וזהו ובלי אייקון ב-tray או משהו בסגנון. אין לי יותר מדי דרישות מהפרוקסי, רק שיעבוד כמו שצריך וזהו. אין לי צורך ביוזרים עם סיסמאות וכד' ובעצם רק משתמש אחד (אני) יהיה מחובר לפרוקסי הזה, לא יותר. תודה מראש לכל מי שיעזור... (ויש מצב שזה יותר מתאים לפורום "תוכנה", אבל לא הייתי בטוח)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Ratpark,

מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לחבר מדפסת ישירות לרשת (עדיפות לאלחוטית, אבל יש ראוטר ממש קרוב), ללא מחשב באמצע? חשבתי לקנות print server שמקשר בין המדפסת לרשת, אבל הוא עולה כמו מדפסת חדשה עם כרטיס רשת. תודה.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  25. Started by artyom,

הראוטר: TP LINK WR841N קיבלתי היום את הראוטר, הכל עובד סבבה אבל כשאני מפעיל UTORRENT האינטרנט נופל, ורק אם אני עושה DISABLE DEVICE ואז ENABLE הרשת חוזרת. במחשב השני האינטרנט לא נופל והראוטר ממשיך לעבוד רגיל - ככה שזה משהו אצלי. עשיתי IP סטאטי וPORT FORWARDING בראוטר אבל זה עדיין קורה ובבדיקה עם תוכנה גם אחרי פתיחת הפורטים כתוב שהפורטים סגורים. אני בWIN 7 אם זה משנה.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים