רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן! עד לא מזמן היו מחוברים 2 מחשבים לרשת הביתית - המחשב שלי עם הראוטר ושל אחותי עם כרטיס רשת אלחוטי.. עכשיו חיברנו את המחשב הישן לחשמל וקנינו עוד כרטיס רשת אלחוטי, וכשאני מנסה לחבר אותו לרשת האלחוטית זה תקוע על המצב "מוודא חוקיות הזהות" ולא מגיע גם לקטע שאני צריך להכניס את הסיסמא.. מה הקטע של זה? ד"א מצטער אם אני קצת לא ברור פשוט אני לא מבין בזה, אם אתם צריכים לדעת עוד משהו תגידו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר האם למחשבים ניידים יש כתובת איי פי? אולי קודם כל מה זה כתובת איי פי - בהסבר לאנשים שלא מבינים במחשבים - האם מקבלים אותה כאשר נירשמים לאינטרנט? או שהיא בילד אין כאשר רוכשים את המחשב? ואם האינטרנט הינו פיראטי - כמו במסעדה למשל - לקוח קנה מחשב חדש ועכשיו יושב במסעדה עם הלפ טופ שלו - האם ניתן לעקוב אחריו? האם יש לו כתובת איי פי? תודה מראש על תשובות בשפה פשוטה
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח אורנג' 10 MB על תשתית בזק ואני חייב לציין ששנתיים החיבור שלהם היה איכותי, מהיר וטוב אבל בשבועיים האחרונים? בזיון. להלן נתוני הורדה/העלאה מחו"ל בחברת אורנג': חשבון RAPIDSHARE PREMIUN: הורדה: 20K , העלאה 2K חשבון FILESONIC PREMIUM: הורדה 0-10K , העלה 0-2K. PING לחו"ל באמצעות SPEED TEST: פינג 500~, העלאה 10K , הורדה 6K - ארה"ב. מדובר בנתונים אופטימליים על מס' מחשבים נקיים משטויות. אני מתנתק מהחברה העושקת הזאת והם יותר לא ישמעו ממני בחיים שלהם ושידחפו את הראוטר שלהם אצלהם אתם יודעים היכן. למי שיש גם בעיה כזאת\דומה , פתרון לנושא , אשמח לשמוע, אולי חצי נחמה SPIDER1
-
- 28 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
יש לי אתר, ואני צריך שיהיו סרטי FLV, באורך של עד שעה וחצי. קיבלתי הצעות מחיר בסביבות 400-500 ש"ח (ל1 ג'יגה) בחודש לשרת FTP שאוכל להעלות לשם את הסרטים. חשבתי - למה שלא אעשה את זה בעצמי? את המחשב עצמו אין לי בעייה להרכיב. 1. מה אני צריך מבחינת חומרה? (האם כל מחשב יספיק?) 2. אני מניח שצריך רוחב פס גבוה להעלאה. זה נכון? אם כן - כמה? 3. מבחינת תוכנה, filezilla זה מספיק? תודה !
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לראוטר טוב, במחיר הגיוני ( עד 300 שח - אם ממש צריך ניתן לחרוג מעט ) הבית הוא 2 קומות, הראוטר יהיה בקומה התחתונה, והתחנה הראשית (המחשב) יהיה קומה מעל (בדיוק מעל הראוטר). הראוטר אמור להיות מספיק טוב כדי שניתן יהיה לשחק במשחקי רשת (בצורה אלחוטית). תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי לפני מספר ימים את הראוטר החדש שלי מדגם D-Link 2760u. כמובן שהגדרתי לו כמה דברים בסיסיים כמו שם הרשת והסיסמה (השתמשתי ב-WPA2 PSK). אני לא ממש בקיא בנושא אבל שמעתי וקראתי פה שמשתמשים מדברים על כל מיני דברים כמו כתובות MAC , אייפי סטטי ודינמיק ועוד כל מיני דברים. ולכן אני רוצה לשאול אתכם , איזה עוד דברים אתם ממליצים להגדיר? (המחשב מחובר בצורה אל-חוטית). אני גם אשמח אם תפנו אותי למאמרים מקיפים שאני אבין במה מדובר.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה, ואני מנסה לחבר אותה לראוטר D-LINK DIR-655, דרך חיבור USB, כדי שהיא תהיה משותפת ברשת ללא תלות במחשב אחד. הורדתי את התוכנה shareport, שנדרשת להתקין על כל מחשב, על מנת לקבל אפשרות גישה. התוכנה שבמחשב לא מזהה את המדפסת. ניסיתי לעשות ריסטרט לכל המכשירים המעורבים. כאשר המדפסת מחוברת ישירות למחשב, הכל עובד כמו שצריך. אני עם הגירסא האחרונה של הראוטר, וכן הגירסא האחרונה של shareport. ניסיונות הגישה הם דרך מחשב עם ווינדוס 7. איך אפשר בכל זאת להשתמש בחיבור הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
=\ בדיוק קיבלתי הזמנה לTL מחבר, ניסיתי להוריד, הכל טוב ויפה אבל בחלק של הUpload אני נתקל בבעייה. יש הרבה ליצ'רים זמינים אבל אף אחד לא מתחבר אליי. אני פשוט לא יכול לשתף... גם אם מחוברים מהירות ההעלאה היא 0kb. מדובר באינטרנט של בזק בין לאומי ותשתית של הוט. התקשרתי הם טוענים שהבעיה לא אצלם(גם הוט וגם בב"ל). מה עושים? לא הייתה לי את הבעיה הזאת לפני מספר שבועות. אינטרנט 12 MB ראוטר TP-LINK WR841N. אשמח לקבל עזרה לפני שמעיפים לי את החשבון.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם אני יכול להתחבר מהמחשב הנייח שלי לwifi ואם כן איך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס רשת realtek rtl8139/810x family fast ethernet NIC (יש לי גם את הכרטיס המובנה על הלוח אם אם יש אפשרות ממנו...)
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ADSL בדירה שהיא 3 קומות מרטף כניסה וקומה למעלה המודם \ נתב הוא: http://www.dlink.co.il/il/products/2/1171.html של בזק. מה שאני רוצה לעשות זה לחבר עליו בדיוק מוצר כזה שישמש כ AP + רכזת לפי האיור המצורף הנתב 1 לפי הציור יהיה DHCP כתובת האיפי שלו תיהיה 192.168.0.1 DHCP Start IP: 192.168.0.3 DHCP End IP: 192.168.0.200 כולל סיסמת לאינטרנט האלחוטי הנתב 2 יהיה ללא DHCP כתובת ה IP שלו תיהיה 192.168.0.2 ללא סיסמה לאלחוטי השאלה היא האם זה אפשרי לעשות דבר כזה? אם כן מה עוד עלי לעשות? אין להגדיר BSSID ו MAC? האם הטלפון של נטיוז'ין יכול לעשות הפרעות? ומה אני עוד צריך לדעת כדי לעשות מהלך מסוג זה.. תודה לעונים מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום! אני כבר כמה שבועות מנסה ליצור בביתי רשת ביתית שתאפשר שיתוף קבצים בין כל המחשבים. חיפשתי שעות בגוגל תשובה לבעייה ולא הצלחתי להתקדם. ברשותי מחשב נייח המחובר קווית לראוטר האלחוטי (edimax br-6226n), שמחובר למודם של HOT. בנוסף ישנם שני מחשבים ניידים שמחוברים לרשת אלחוטית שנקראת plondo. עכשיו, בין המחשבים הניידים לבין הנייח אין שום קשר ואני לא מצליח לקשר אותם. כשאני יוצר homegroup בנייח, הניידים לא מזהים את האפשרות להתחבר לרשת ביתית אבל (!) כשאני יוצר homegroup על אחד הניידים, השני ישר מזהה ובעצם אני יכול ליצור ביניהם רשת ביתית. הערה- 3 המחשבים רצים על windowd 7. אז מה אני אמור לעשות כדי לחבר את המחשב הנייח לרשת משותפת עם שני הניידים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי, שדרגתי את רוחב הסרט מ2.5M ל-12M (נטוויזן/הוט) בעבודה דרך הראוטר המהירות נשארה 2.5M. עשיתי בדיקת מהירות: באתר של הוט רואים 12M באתר של נטוויזן יש רק 2.5M (בלי הראוטר יש 12M). מחיפושים שעשיתי בפורום הזה ואחרים נתקלתי באנשים שאין להם בעיות עם הראוטר הזה ובכאלו שלא הצליחו להוריד ביותר מ-8M. מה שגורם לי לחשוב שהראוטר אינו הבעיה אולי ההגדרות שלו. האם יש הגדרות מיוחדות שיעזרו לי לשפר את המצב (שדרגתי את הקושחה ל-tomato ואין שיפור) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לבזק בתשתית ולבזק בינלאומי בספק במהירות של 2.5MB. בחצי שנה האחרונה המהירויות של הסטרימינג מyoutube ואתרים דומים מזעזעות, אני בקושי מצליח לראות סרטונים על האיכות 360P וגם שם ניתן לראות שהסטרים נתקע בנקודות שונות ומכך כל הסרטון נתקע. אגב זה קורה בכל שעות היום וגם בלילה.. לגבי פינגים ממשחקים , יש לי בעיה עם משחק בשם savage שרוב השרתים שם יושבים בגרמניה ואנגליה שגם שם אני מקבל פינג שקופץ בין 100-300, הקפיצה מתרחשת בצורה לא מוסברת כל כמה דקות. השרת (או פורט איך שלא קוראים לזה) הוא 188.40.45.200:11445 וזה מקושר לאתר http://www.newerth.com. Uploaded with ImageShack.us אגב זה קורה גם בסתם הורדות מאתרי איכסון ששם מדי פעם במהלך ההורדה אם אני לא מוריד עם תוכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. מחר אני קופץ לבזק להביא ראוטר חדש. בעיקרון אני חושב שאלו הדגמים שהם מספקים: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx אני דווקא רואה שיש שם D-LINK ו-Netgear. ונאמר לי שאני יכול לבחור איזה דגם שאני רוצה בהחזר מלא. מה הכי טוב שם?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום המאתים אבל אתמול שלחתי בקשת חברות , אך איני זוכר את שם המשפחה של מי ששלחתי בקשת חברות. איך אני מוצא את האנשים אליהם שלחתי ועוד לא אישרו ??
-
- 1 תגובה
- 18k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הראטוטר הנ"ל. אני מתליח לגלוש בו בנייח. הבעיה מגיעה שאני צריך לגלוש עם המחשב הסמוך שמחובר באלחוטי. המתאם הוא גם של אדימקס EW 7718N אני מצליח לזהות את הראוטר אבל לא מצליח להתחבר אליו גם כשאין סיסמא. למישהו יש ניסיון עם בעיה כזאת? WPS - יכול לעזור פה?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בוקר טוב האם אתרים יכולים לדעת מי נכנס אליהם ומאיזה אייפי ובאיזה מידע הוא צפה באתר? לאחרונה בעת שיטוט ברשת נכנסתי דרך וויקיפדיה לאתר המזוהה עם חברת האקרים ובכן נבהלתי שכן יש לי אייפי קבוע תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הינה האתר שלהם - http://fast.net.il/ וכן כתבה עליהם בוואלה - http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1761151 מי שמנסה אותם שידווח איך הם.
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת של שלום!. קיבלתי מחשב חדש Lenovo X1 אשר מגיע עם אפשרות להכנסת סים של חברת סלולר והתחברות לאינטרנט DATA בדיוק כמו מודם סלולרי חיצוני רק שהוא מובנה במחשב, ניסיתי ושיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי להבין איך אני יוצר את החייגן ומתחבר לאינטרנט דרך המודם הסלולרי הפנימי. המערכת הפעלה היא חלונות 7 פרו. הסים של חברת אורנג'. אודה מאוד לאנשים שיקדישו מזמנם על מנת לעזור לי לפתור בעיה זו, תודה, עדי.!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעתל להגדיר ראוטר יודעים לחבר תראוטר למודם בשביל שכמה ילדים יוכלו להשתמש באינטרנט ראוטר TP LINK
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לוואלה (ורק לוואלה) מופיעה לי ההודעה הנ"ל: ההודעה נעלמת כשאני מוחק קוקיז, אך מופיעה שוב בפעמים הבאות. כיצד ניתן לפתור? יש לי WIN7, וראוטר שלא שיחקו בהגדרות שלו. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש ברשותי מודם של terayon tj715x ובגדול יש לי לא מעט ניתוקים וכו׳ השאלה שלי היא האם אני צריך להתעקש שיחליפו לי אותו לדגם אחר? Hot מספקים מודמים עדיפים על הterayon?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך די דחוף נתב למשרד, (NGN). צריכה להיות בנתב אפשרות לחסימת אינטרנט במחשבים מסויימים, ופתיחת אתרים ספציפיים. הוא צריך להיות די פשוט לתפעול, שבעל המשרד יוכל להוסיף/להוריד שם אתרים לפי בחירתו. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה באסה לכל מי שבפרטנר http://www.themarker.com/hitech/1.657987
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-