רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
המחשבים בבית נמצאים בחדר אחד, הראוטר בחדר אחר, עקב סיבות טכניות שאי אפשר לפתור כרגע. למחשב אחד יש לי חיבוד בUSB של DLINK, באמצעותו הוא קולט את הרשת. המחשבים מחוברים בחיבור LAN. הכל עבד חלק בשני המחשבים, עד שהתקנתי בשניהם win7. כשניסיתי להגדיר מחדש את הרשתות, המחשב עם חיבור הDLINK קולט את הרשת והאינטרנט. כשאני מחבר את המחשב השני בLAN, הוא מתחבר לרשת חוטית אחרת, ולא מתחבר לאינטרנט. כך שבמחשב הראשון יש 2 רשתות: אל חוטית - מהראוטר, ובה חיבור האינטרנט, וחוטית, עם המחשב השני בכבל LAN. ניסיתי לא מעט מדריכים ברשת, אבל לא הצלחתי לשתף את האינטרנט ביניהם. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב נייד וראוטר בכדי לקלוט בסביבית הבית, הבעיההיא שהמחשב נרגיל נמצא בממ"ד עם דלת פתוחה יש לציין. השאלה שלי היא מה לעשות בקשר לחוסר קליטה מהממ"ד ואיך אני בכלל מחבר ראוטר ומתקין אותו ? בכמה כבלים זה כרוך תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש עם מקבוק פרו, והאות של הראוטר שנמצא בסלון לא מגיע עד לחדרי... אני מחפש אנטנה עוצמתית יותר מזו שיש במחשב, שמתחברת למחשב בUSB ונותנת לי אפשרות לקלות אותו WIFI יותר רחוק. האם קיים מוצר כזה? (לא צריך בארץ, אני קונה בארהב או באיביי או דרך דיל אקסטרים). תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי,בסופ"ש האחרון והיום גם כל דבר שאני מוריד...יורד לי במהירית של 8K ומטה כאשר יש לי 2.5M(מהירות הורדה=330K) לאחר יום של שיחות ארוכות עם בזק-תשתית ונטוויז'ן-ספקית. ביום חמישי צריך להגיע אליי טכנאי כדי להתחבר עם לפטופ במקום המחשב ולסדר לי את הבעיה. שני החברות בטוחות,כל אחד בנפרד שאני מקבל 2.5M. עשינו reset חומרתי ותוכנתי לנתב.לא עזר. הגדרנו את כרטיס הרשת ל-100MB FULL DUPLEX.לא עזר. התחברתי לשרת של בזק ובדיקה באתר הזה : http://speedtest.bezeq.co.il/index.html הראתה ברוב המקרים שמהירות ההורדה שלי פחות מ-1M. מה שמוזר זה שאחרי כל הפעילות הזו של בזק כשאני נכנס ל : http://speedtest.net/ אז זה נכשל כמו בתמונה הנ"ל פעולה נוספת שעשינו היא בשורת פקודה: netsh int reset גם לא עזר.…
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
טוב חברים תשמעו יש לי בעיה קטנה. קניתי מחשב חדש. עכשיו יש לי שתי מחשבים בבית אבל רק ראוטר אחד של Orange. איך אני עושה שגם במחשב הישן יעבוד האינטרנט? צריך ראוטר אחר? שמעתי משהו על רשת ביתית איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בבית , אני צריך לאותה קומה למחשב נייח נוסף לעשות אינטרנט וצריך המלצה לרכיב שיכול לקלוט לי אינטרנט אלחוטי בנייח !!?? לגביי תקציב אני מאמין עד 200 ש"ח יספיק לא ? תודה מראש לעוזרים ..
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום. קניתי בשבוע האחרון מחשב חדש,עכשיו יש לי שני מחשבים בבית אבל רק לאחד מהם מחובר אינטרנט. אין לי כרטיס רשת אלחוטי אבל יש לי ראוטר,רשת אלחוטית במחשב החדש. עכשיו יש באיבורי את כרטיס רשת אלחוטית הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 זה אמור לעזור לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בזק מציע 50 MB אנטרנט מהיר האם זה כדאי ? לאיזה שימושים יכול לקוח פרטי להשתמש בקו כזה היום ? שאלה 2 האם בזק או ספק יכול ללקוחות אינטרנט בנפח כזה גבוהה או הכול פקוק ?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הראוטר שלי נהרס, ולכן אני מחפש אחד חדש. חשוב לומר כי הראוטר לא שימש כראוטר באמת, אלא פשוט דרכו חיברתי כמה מכשירים (מחשב, אקסבוקס וממיר יס), והוא גם עשה רשת אל-חוטית. מכיוון שהבית שלי גדול צורת הרשת עובדת בדרך הבאה: יש מודם שנמצא בקומה העליונה (מס' 3), אליו מתחבר ראוטר שבו מוגדרות כל הגדרות הרשת וכו', משם דרך תשתית ביתית מתחברים אליו כמה מחשבים, ובאחד המחשבים מתחבר הראוטר השני, שנמצא בקומת הקרקע. עכשיו יש לי כמה שאלות, שלא הצלחתי למצוא להן תשובות בנושאים הדומים: *ואני מצטער מראש על הסיבוך אני צריך שיהיה אינטרנט אל-חוטי בכל קומה (קרקע - שעד עכשיו היה נמצא הראוטר שלא שימש כראוטר ( :s05: ), קומה 2 - שבה אין כמעט קליטת אינטרנט אל-חוטי, אך ניתן לחבר שם עוד ר…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני מחובר באיידיאסל ובזק בינלאומי, שניהם מהירות 2.5 מגהביט. לפני חידוש ההתחייבות בבזק בינלאומי והרגשה שאתרים עולים יחסית לאט, והסטרימינג ביוטוב ממש לא משהו עד לא טוב, ניסיתי ללא התחייבות לשבוע-שבועיים את ברק-נטוויזן. לפחות ביוטוב עצמו הרגשתי שנטוויזן הרבה יותר מהירים. ברשותי תוכנה טובה שמראה את ההעלאה וההורדה בכל זמן נתון. מאחר ואני זמו רב אצל בזק בנלאומי, החלטתי להמשיך איתם למרות שעל פניו ברק-נטוויזן טובים יותר (אי רצון לבדוק מספר רב של סוגי תוכנות, אתרים ופונקציות שאני משתמש ופעמים רבות ביום / שבוע לשם השוואה). כשהמשכתי עם בזק בינלאומי, אשר אמרו לי לפני ואחרי ההמשך איתם, כי אצלהם אין בעיה והם לא מתחייבים על מהירות לאתרים מחוץ לשרתים שלהם עצמם, הם נתנו לי גיימר לבד…
-
- 75 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
הדגמה קצרה ודי מרתקת אני חייב לומר: http://www.businessinsider.com/harald-haas-light-bulb-2011-8
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הראוטר הנוכחי שלי בראוטר יותר חדיש שתומך גם בתקן N ובעל טווח שידור יותר חזק. כמו כן חשוב שהראוטר יתמוך בקושחת צד שלישי. כיוון שהייתי מאד מרוצה מהראוטר שלי, אז הכיוון הוא גם לאותה חברה (לינקסיס). אשמח להמלצה לאחד הדגמים החדשים שלהם בטווח מחירים 400-500 ש"ח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הי, יש לי כרגע 10 מגה (תשתית + ספק בזק). יש לי שלושה מחשבים בבית, אחד מהם בממד ויש לי מודם לא חדיש במיוחד וזוג הום-פלאגים ומתאם USB שתומך עד תקן G. (עזבו איך הסתדרתי עד עכשיו, היה לי פיתרון זמני). בכל מקרה אני מתלבט מה לעשות. אני יכול לקבל מודם-נתב מבזק בחיוב זיכוי (על סך 24.90) את ה D-LINK DSL-2760U בהתחייבות לשנתיים. יש לציין שאני כבר מחויב להם לכשנה-שנה וארבעה חודשים. לפי מה שהבנתי זה לא כולל אחריות ותמיכה (מישהו יודע כמה זה עולה? והאם זה כדאי בכלל?). באפשרותי גם לקנות הום-פלאג נוסף (שעולה כחמישה שקלים לחודש בהתחייבות לשנתיים אם אני לא טועה) אבל אז אני מפסיד את ה WI-FI בבית. דרך אגב אני לא כ"כ אוכל להשתמש בחיבור USB שיש לנתב לצורך המדפסת מכיוון שהיא ממוקמת בממד ואני מנ…
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכל מאן דבעי נתבקשתי לעזור ברכישת מערכת קונפרנס באיכות גבוהה לארגון ויש לי פשוט המון שאלות קיטבג מקווה שמישהו מכם יכול לעזור המערכת מסופקת דרך POLYCOM חברת בת של ORANGE והמחיר שלה פשוט בשחקים לדעתי. http://www.polycom.com/products/telepresence_video/video_conference_systems/room_systems/index.html מדובר בדגם HDX 7000 אשר אמור לספק איכות 1080P\30f שחשובה להצגת קבצי תרשימים במסך אחד ובמסך שני אנשי הועידה. שירות השיחה ל-5 שעות עולה 1500שח ועוד 2.5 לכל דקה נוספת וזאת נטו לשלוחה אחת מחיר יחידת דגם 7000 רק למכשיר עצמו הוא 30.000 שח לא כולל מסך לא כולל רמקולים לא כולל מצלמות -נטו המכשיר עצמו לכל שאר הרכיבים מחירים לא שפוייים לגמרי 1)באיזה אמצעי וידעו קונפרנס אתם משתמשים באר…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה מבדיל שרתים וירטואליים ומחשוב בענן, משרתים ייעודיים וכו'? למה זה נמצא במן ז'אנר שונה ולעיקר הבדלו של מחשוב בענן מהשאר..! ומהן התוצאות בשטח התאכלס..? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
עוד ב 2006: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000134151
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום.. השאלה שלי היא אני רוצה כרגע להקים שרת FTP גדול כגון RapidShare, MegaUpload וכו' שרת שיאחסן כמות גדולה של קבצים כמו כן ידוע לי על עניין הזכויות יוצרים אך שאלתי היא כזו אם במידה ואני מוכן להשקיע באיזה סוג איחסון כדאי לי להעזר..?, איזה שרת? וכו' תודה מראש.!.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
צריכה המלצה לראוטר לשטח של חצי דונם, קומה אחת, בית מגבס. אני לא מבינה בכלל בנושא כך שלא יודעת איזה עוד נתונים צריך. תודה, ליז בנוסף - איזה פרטים אתם צריכים לדעת על המחשב שלי כדי להמליץ לי על כרטיס רשת עבורו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה החלה תופעה שהמחשב התחי ללהיתקע לי ביגלל המתאם רשת שהוא כולו שבור וסדוק, זה בטוח הבעיה כי שאני מחליף אותו זה לא קורה. נראוטר בבית הוא netgear dgn2200 תקן N אני בתוך ממד והקליטה שם יחסית חלשה,הייתי רוצה כרטיס רשת שעם כבר גם יהיה חזק.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי היום Dlink 2760U. אני רוצה להוסיף ראוטר שישמש כAP, או בWDS או קווי, איך שיתאפשר. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי 10 מגה. חוץ מההורדות שירוד מהר יותר מאשר 2.5 מגה . ואגב רוב היום אני מקבל הורדה של חצי ממה שצריך ואף פחות,ראיתי שהתופעה הזאת היא גם נחלה של רבים שלרבים . מה נעשה כשאינטרנט בארץ על הפנים. יש תמונה של בדיקת מהירות שעשיתי היום בשעה 1:26 בלילה . בכל אופן. בקשר לגלישה בדפדפן אני לא מרגיש שום הבדל בין 10 מגה ל2.5 . והאם בכלל זה NGN ? אם כן. אז זה לא נותן כלום. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בדירה שאני גר יש ראוטר שבא מהקומה התחתונה אולם האות אצלי בדירה חלש והכבל שנמתח ביננו (בגלל החוסר קליטה אצלי בדירה אני עובד רק בחוטי ואני מעוניין להגדיל את הקליטה אצלי בדירה) הוא רגיל ולא מוצלב, במדריך שימוש בנתב אלחוטי כ-AP מוזכר שאם הנתב תומך Auto MDI/X יש אפשרות להשתמש גם בכבל ישר ומכיון שאני לא יכול להחליף את הכבל אני מעוניין בנתב שתומך Auto MDI/X. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה עניין של הגדרות? החיבור הוא 2.5 מגה, והחיבור הוא 54 מגה ביט, כך שזה לא אמור להאט. אולי זה הזמן להחליף לתקן N? ברור שלא זה הגורם לאיטיות, אבל אולי הוא כבר קצת ישן. הנתב הוא 3COM אשמח גם להמלצות על נתבים.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
נתחיל מזה שיש לי מהירות גלישה של 12 מגה דרך בזק בינ"ל והתשתית היא של HOT. כעת אתאר לכם את התופעה שאני שם לב אליה ותגידו לי אם זה נראה לכם מוכר: אני פותח קליפ מסויים כלשהו ב-YouTube, בד"כ קליפ באיכות HD של 720p/1080p (כלומר קליפ "כבד"). עכשיו בערך ב-10 השניות הראשונות הקליפ מתחיל לעלות במהירות אשר קרובה מאוד למהירות המקסימום של החיבור שלי (בין 1.1 ל-1.3 מגהבייט/שנייה), אבל מיד לאחר מכן המהירות פתאום צונחת באופן קיצוני ולכל אורך המשך הטעינה של הקליפ אף פעם לא עוברת את הסף של ה-100KB/s. שמתי לב לתופעה הזאת בכ"כ הרבה קליפים שזה כבר מזמן לא בגדר צירוף מקרים. בד"כ בסופי שבוע התופעה הזאת הרבה יותר נפוצה. עכשיו כמובן שבעת הורדה מאתרים מסויימים, ובעיקר אתרים מחו"ל אי אפשר לצפו…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שאני לא יוצא ממנה,חייב לפתוח פורט במודם בבזק לא מוכנים לעזור,מה עושים???הבנתי שאפשר להיכנס לתפריט במודם שמאפשר לפתוח פורטים.איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-