רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני בבזק, ואני צריך אימייל של הספק להרשמה לאתר הורדות מסויים (מחו"ל) בחיים לא היה לי שימוש באימייל כזה אז לא ניסיתי להשיג לי אחד. איך אני משיג אחד כזה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני כבר התייאשתי, באיקס פי ובויסטה 32 ביט אינטרנט מוריד במלוא המהירות אבל משום מה בויסטה 64 ביט מהירות ההורדה פשוט חצי ממה שצריך להיות למרות שהעלאה תקינה.חיפשתי בכל מיני מקומות וניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס רשת אבל עדיין זה לא עוזר.אני ממש שובר את הראש פה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב זה לא קשור לתוכנת האנטי וירוס שלי כי גם לאחר שביטלתי אותה עדיין אותה בעיה עריכה:לבסוף גיליתי שמדובר באנטי וירוס שמוריד את המהירות הוא הוסר והתקנתי בחזרה אוירה גרסה חופשית,היחידי שעובד בצורה שלא מפריעה לכלום
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי בבית מספר מחשבים. המודם-ראוטר של ROTAL שקיבלתי מבזק מחובר למחשב ה"ראשי" שנמצא בקומה למעלה. בקומה למטה יש לי מחשב נוסף שמתחבר באופן אחלוטי אל הרואטר שלמעלה (כרטיס רשת אלחוטי USB של Edimax). עכשיו ברצוני לרכוש Access Point של חברת Edimax ולחבר אותו למטה למחשב שמתחבר באופן אלחוטי. האם זה אפשרי?? כלומר לחבר את הAP עם כבל רשת לכרטיס רשת שבמחשב. (המחשב עצמו מתקשר עם הרשת באופן אלחוטי אבל) זה בר ביצוע או שחייב חיבור ישיר עם כבל רשת בין הראוטר ל-AP?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע עם הsiemens sl2-141 המעאפן הזה שבזק הביאו לי לפני 4 או 3 שנים, ודיי נמאס לי ממנו (signal אלחוטי על הפנים) מחשב שולחני אחד שמחובר אליו ישירות, ועוד מחשב שולחני שמחובר אליו אלחוטית (במרחק של כ15-20 מטר ממנו, ובקושי מצליחים לקלוט משהו) אני מעוניין לקנות נתב במחיר של עד כ400 ש"ח עם משלוח, אם אפשר (אפשר לחרוג אם זה כדאי) היתרון היחיד של הsiemens זה שהוא גם מודם - הייתי רוצה לשמר את זה גם בנתב החדש. הספקית היא בזק בינלאומי, יכול ליהיות שתשנה בחודש-חודשיים הקרובים, לא בטוח תודה מראש לכל העוזרים =]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מה המהירות המקסימלית של מודם aztech dsl 600e ? יכול להיות שהוא מוגבל עד 15mb? אם כן, באיזה מודם+ראוטר כדאי להחליף אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי מודם TERAYON של הכבלים דגם TJ 715X אני צריך את ה User ID Password מיהו יודע סיסמת administrator ?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
**שימו לב ** בימים האחרונים מתברר שמוצרי ה-CAST של חברת גוגל (כמו ה-CHROMECAST וה-HOME MAX) גורמים לקריסת הרשת האלחוטית בנתבים של חברת TP-LINK, במיוחד ה-C7 וככל הנראה גם ב-C9. הבעיה מתמקדת בכך שחבילות ה-mDNS, המשמשות לשמירת הקשר בין הנתב למכשירי ה-CAST, שצריכות להישלח אחת לכמה שניות נשלחות בכמויות עצומות וגורמות לקריסת הנתבים. הן בגוגל והן ב-TP-LINK מודעים לבעיה וחברת TP-LINK פירסמה כבר עדכון ראשון לנתב C1200 (שאינו נפוץ בארץ - מצ"ב) ותפרסם בקרוב עדכוני קושחה נוספים ובכלל זה לנתבים הנפוצים בישראל. http://www.tp-link.com/us/faq-2050.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה הוא מוריד על 320 קבוע ואז אחרי כמה זמן מתחיל לצנוח ואז עולה ויורד כל הזמן בלי הפסקה, מבחינת גרף אני מקבל הרים כאלו תודה
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש נתב זול שיספק את הסחורה בשביל מעונות בהם חיבור אינטרנט של 100MB. הנתב הכי זול שנתקלתי בו הוא Edimax nLITE BR-6228NS אך לא מצאתי עליו שום מידע מועיל ממשתמשים אחרים ברשת. אולי למישהו פה יש ניסיון איתו? או שתמליצו על ראוטר אחר בקטגוריה. מן הסתם רצוי שהחיבור יהיה יציב ויוכל להחזיק עד נגיד גג 4-5 מכשירים (ביניהם מחשבים ניידים וסמארטפונים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול להוריד שם ללא הגבלה דברים זה נותן לי לחכות כל פעם שאני מוריד משהו בין לינק ללינק כמובן אשמח אם מישהו יעזור לי כפי שידוע לי זה לא נוגד את הכללים של הפורום לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה בדיוק אבל נדמה לי שהמקום כאן הכי מתאים תודה
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר מחשב נייד ומחשב רגיל ברשת... הכנתי כבל מוצלב, חיברתי...ולא משנה מה אני עושה, הרשת נשארת באותו המצב: "Limited or no connectivity" גם בניסיון להגדיר אותה בצורה שונה, לא השתנה. הגדרתי IP-ים משלי [192.168.0.1...] ההודעה נעלמה, רשם שהרשת מחוברת אךעדיין היא לא תיפקדה... ניסיתי גם דרך האשף להגדיר רשת ביתית עם אותה התוצאה. אשמח לקבל ייעוץ.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, יש לי נתב של אדימקס דגם AR-7024Wg (אלחוטי). אני רוצה לפתוח לו פורטים בשביל תוכנת שיתוף, הוא עושה לי קצת בעיות בקשר לטווח של הפורטים שלא יהיה גדול מ-20, זה בסדר אבל אני לא יכול לבחור שהפורטים הפתוחים יהיו גם TCP וגם UDP. יש לי בחירה של או זה או זה - זה בסדר אם זה בשביל אמיול שאפשר לבחור פורט מסוג UDP ופורט אחר מסוג TCP אבל בביטורנט לדוגמא אני צריך שהפורטים יהיו אותו דבר ומשני הסוגים. מה הפתרון? תודה !
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים שדרגתי את הקשוחה של הנתב / ראוטר ופתאום לא הצלחתי לגלוש באייפון לאחר הרצה של חיפוש בגוגל התברר לי שהקשוחה החדשה עושה בעיות חיבור עם האייפון שאני מנסה להעלות את הקובץ הישן של הקשוחה לנתב - הוא בעצם לא מעדכן ומשאיר את העדכון הכי חדש שביצעתי לפני יומיים רציתי לדעת האם יש לי אפשרות להיכנס קבצים של הנתב, זאת אומרת איפה שהקבצים האלה יושבים. ואז משם אולי אני אמחוק את הקובץ החדש ויעלה את הישן. אשמח לעזרה, חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי את הBR6104K של אדימקס, בזמן האחרון הראוטר מתכבה ונדלק בפתאומיות... יוצא לראות את זה כשאני יושב במחשב תוך כדי שימוש בו או כשאני סתם ליד המחשב ופתאום רואה את כל נוריות הראוטר מתכבות ונדלקות שוב יחד והאינטרנט מתנתק ואחרי כמה זמן מתחבר שוב... לא הצלחתי להבין מה גורם לראוטר לעשות את הפעולה המציקה הזאת ותהיתי אם למישהו כאן יהיה רעיון... תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום הפכתי את המודם שלי לנתב אלקטל השחור שיושב בצד כרגע הוא במצב Pro והכל יפה.. יש לי רשת מחשבים בבית של 3 מחשבים עכשיו פעם כתבתי פה וכתבתם לי הסבר איך אני פותח FTP זה עבד אבל אחרי חודש משהו קרה וזה לא עובד.. ההסבר היה התחל ---- הפעלה ---- telnet 10.0.0.138 ---- nat create tcp 10.0.0.2 21 0.0.0.0 21 save היום זה לא עובד.. אני רוצה שהFTP שעשיתי ימשיך לפעול כמו פעם אבל לא יכולים להתחבר אלי חשבתי שאולי הFirewall מפריע אבל אני לא יודע איך מוציאים אותו וכל זה... אני רוצה עכשיו גם לפתוח שרת למשחקים יש לי אינטרנט יחסית חזק 2MBIT ואני רוצה לפתוח שרת קטן למשחקים (medal of honor) ל5-10 אנשים אז אני פותח את פורט 12203 וגם זה לא עובד לי... ופעם ניסתי לפתוח רדיו וגם זה לא עובד לי... ה…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כיצד ניתן בנתב הנ"ל להקצות רק רוחב פס מסוים לאחד הצחשבים ברשת?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
GODDAMN IT!!! חברה, המחשב החדש התחיל לחרפן אותי: קודם כל בעיה ם הסאונד והמיכרופון אחרי זה בעיה עם העכבר שנאלצתי להיות שבוע שלם עם הדריוורים של NVIDIA 76.** ולסבול מחובר מהירות בגלל וירוס מעצבן ועכשיו: האינטרנט פשוט מחליט לא לפעול! פשוט הדלקתי את המחשבת אין אינטרנט. זה כותב לי:LIMITED OR NO CONECTIVITY בלה בלה בלה... ניסיתי לפרמט, אין ניסיתי לשחזר/לאתחל, אין ניסיתי לזרוק מן החלון, לא היה עוזר כל כך... ניסיתי לנתק את הכבל ולהחזיר, אין ניסיתי לעדכן את הדרייברים, אין ניסיתי שילוב של כמה דברים, איך ניחשתם! אין. (כפי שאתם רואים המחשב יכול לפרמטאת הבן אדם... ) מה עוד? ??? ??? ??? חברה בבקשה תעזרו לי, אתם יכולים לראות את המפרט בצד... תודה רבה לעוזר/עוזרת: אני לא…
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
כפי שאומרת הכותרת לא מצאתי דרך להגדיר ידנית שרתי DNS אחרים. עם כל הבעיות שיש עם ה DNS-ים של הוט, כבר היה עדיף להגדיר ידנית את אילו של גוגל
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייד של Lenovo דגם G580. לאחרונה החיבור וייפי עושה לי בעיות והרבה פעמים החיבור פשוט מתנתק. מחיפוש קצר ברשת כרטיס וייפי זה לא עסק יקר והייתי שמח לקנות אחד ולהחליף בעצמי (מדובר על כרטיס פנימי). הבעיה היא שאני לא יודע איזה כרטיס רשת יכול להתאים לי (כלומר להתאים למחשב). אשמח לעזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, רציתי לדעת כיצד אני יכול לחבר כרטיס סים מצוי עם חבילת גלישה למחשב נייח/נייד ע"י USB לגלישה מזדמנת. האם זה מועיל [מתאים למה שיש בארץ] מוצר מאיביי
-
- 1 תגובה
- 7.3k צפיות
-
-
שלום אני מחובר כבר למעלה משנה לקו adsl 1.5\96 96 קילו ביט שזה = 12 קילו בייט . אני ואח שלי משחקים במשחק cs שדורש המון upload כדי שיהיה אפשר לשחק נורמלי כמו כל האנשים בעולם. בדיוק נגמר לי ההתחייבות עם בזק . לכן החלטתי לעבור לאינטרנט בכבלים של הוט שבו מקבלים 1.5M/512Kb . 62 kb upload בטוח שסוף סוף יהיה אפשר להנות ממשחק איכותי יותר . כרגע יש לי מודם שהוא גם רוטר b-focus 312 ו switch של אדימקס . ככה אני מחבר את שני המחשבים לאיטרנט וגם שבאים אורחים עם מחשבים אין שום בעיה לחבר גם אותם. אז שאלתי היא איזה מודם אני מקבל האם הוא גם ראוטר ? ואם לא אני איך מחבר את שתינו לאינטרנט . מה שיש לי כרגע זה hub ו switch . תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה הראוטר שלי Level-One 3407a חלקית הלך לעולמו.. הראוטר הזה היה משולב מודם.. החלטתי שאני רוצה לקנות אחד חדש, קניתי את ה 3Com 3CRWDR200A-75 , הוא לא עובד טוב כל כך, מכל הבחינות.. יש מלא ניתוקים, הממשק לא נוח כל כך, ועוד המון פיצ'רים בסייסים הוא פשוט לא מספק (למרות שרשום שהוא כן, אני לא מצאתי אותם...) תשתדלו לא לעשות את הטעויות שאני עשיתי אז את ה-3Com אני מחזיר, יש מצב שאני אלך על Edimax הפעם.. נראה מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר איכותי משולב מודם שעובד כמו שצריך?.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת כזאת - מחשב אחד עם 3 כרטיסי רשת, אחד מחובר למודם ADSL, והשניים האחרים לשני מחשבים. המחשב שאליו מחוברים כרטיסי הרשת משתף אינטרנט וקבצים ומגשר בין שני המחשבים האחרים. הכל עבד טוב ויפה עד שהתקנתי את SP2 - פתאום האינטרנט לא עובד בשני הקליינטים. עוד דבר מוזר - לאחר שאחד הקליינטים עושה ריסטארט וכרטיס הרשת מתנתק, כשהוא עולה שוב אצל השרת עדיין יש סמל של כבל מנותק למרות שהכל בסדר ואפשר לגשת אל השרת מהקליינט. ניסיתי הכל ואין לי מושג מזה. * בשרת מותקן za בגרסה הכי חדשה (תומך SP2 ), בקליינט אחד הוא גם מותקן ובשני יש את הפיירוול המובנה של ווינדוס. זאת בעיה די רצינית, לפחות מבחינתי. כל תשובה תתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי את הנתב-מודם של בזק שהם נותנים שהוא NetGear VVG2000, כרגע הוא מוגדר על מצב מודם ונתב. הקליטה? גרועה, יש מרחק בין הראוטר לבין המחשב של 10 מטר פחות או יותר והקליטה דיי גרועה. בנוסף, בגלל שאני מרבה לשחק במשחקי רשת אז מאוד מפריע לי כאשר יש לי ms גבוה / קפיצות ל 300, 400, 500 ms. התקשרתי שיגדירו אותי על RA והגדירו ודווקא, זה הסתדר וזה כן נותן לי תוצאה של ms נמוך אבל יש קפיצות רבות. חשבתי להגדיר את ה VVG2000 כמודם ולקנות נתב חזק ואיכותי, הבעיה שההבנה שלי ברשתות ובנתבים ומודמים היא פחות ממוצעת אז אם תוכלו להציע כמה נתבים במחיר של עד 200 ש"ח, יש אפשרות לחריגה של עד 50 ש"ח. תודה מראש, והמשך יום נעים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שתי מחשבים שמחוברים ברשת, האיקונים מופיעים, והכל עובד, עד שזה מגיע לשלב הגדרת האיפי במחשב הראשי הכל עובד כמו שצריך במחשב המשני שאמור להתחבר לראשון, כל פעם שאני מגדיר לו אי פי, ואז מנסה ליצור רשת דרך האשף של הווינדוס האיפי מתאפס ל 0.0.0.0 ??? יש למשהוא מושג מה אני עושה.??? אחרי כל התהליך הוא חוזר לאיפי 169.254.94.169 subnet : 255.255.0.0
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-