רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום.. השאלה שלי היא אני רוצה כרגע להקים שרת FTP גדול כגון RapidShare, MegaUpload וכו' שרת שיאחסן כמות גדולה של קבצים כמו כן ידוע לי על עניין הזכויות יוצרים אך שאלתי היא כזו אם במידה ואני מוכן להשקיע באיזה סוג איחסון כדאי לי להעזר..?, איזה שרת? וכו' תודה מראש.!.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עוד ב 2006: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000134151
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכל מאן דבעי נתבקשתי לעזור ברכישת מערכת קונפרנס באיכות גבוהה לארגון ויש לי פשוט המון שאלות קיטבג מקווה שמישהו מכם יכול לעזור המערכת מסופקת דרך POLYCOM חברת בת של ORANGE והמחיר שלה פשוט בשחקים לדעתי. http://www.polycom.com/products/telepresence_video/video_conference_systems/room_systems/index.html מדובר בדגם HDX 7000 אשר אמור לספק איכות 1080P\30f שחשובה להצגת קבצי תרשימים במסך אחד ובמסך שני אנשי הועידה. שירות השיחה ל-5 שעות עולה 1500שח ועוד 2.5 לכל דקה נוספת וזאת נטו לשלוחה אחת מחיר יחידת דגם 7000 רק למכשיר עצמו הוא 30.000 שח לא כולל מסך לא כולל רמקולים לא כולל מצלמות -נטו המכשיר עצמו לכל שאר הרכיבים מחירים לא שפוייים לגמרי 1)באיזה אמצעי וידעו קונפרנס אתם משתמשים באר…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש עם מקבוק פרו, והאות של הראוטר שנמצא בסלון לא מגיע עד לחדרי... אני מחפש אנטנה עוצמתית יותר מזו שיש במחשב, שמתחברת למחשב בUSB ונותנת לי אפשרות לקלות אותו WIFI יותר רחוק. האם קיים מוצר כזה? (לא צריך בארץ, אני קונה בארהב או באיביי או דרך דיל אקסטרים). תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי היום Dlink 2760U. אני רוצה להוסיף ראוטר שישמש כAP, או בWDS או קווי, איך שיתאפשר. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הראוטר הנוכחי שלי בראוטר יותר חדיש שתומך גם בתקן N ובעל טווח שידור יותר חזק. כמו כן חשוב שהראוטר יתמוך בקושחת צד שלישי. כיוון שהייתי מאד מרוצה מהראוטר שלי, אז הכיוון הוא גם לאותה חברה (לינקסיס). אשמח להמלצה לאחד הדגמים החדשים שלהם בטווח מחירים 400-500 ש"ח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מחפש פקודה\תוכנה שאני מריץ ומראה לי איזה פורטים סגורים אצלי ועוד שאלה: אם אני למשל פותח תוכנה מסויימת במחשב שאני עובד ממנו והוא מחובר בראוטר, איך התוכנה עובדת והכל בסדר אם הראוטר אמור לסגור פורטים (אני מדבר על מצב שלא פתחתי שום פורט מסויים) תודה.
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בדירה שאני גר יש ראוטר שבא מהקומה התחתונה אולם האות אצלי בדירה חלש והכבל שנמתח ביננו (בגלל החוסר קליטה אצלי בדירה אני עובד רק בחוטי ואני מעוניין להגדיל את הקליטה אצלי בדירה) הוא רגיל ולא מוצלב, במדריך שימוש בנתב אלחוטי כ-AP מוזכר שאם הנתב תומך Auto MDI/X יש אפשרות להשתמש גם בכבל ישר ומכיון שאני לא יכול להחליף את הכבל אני מעוניין בנתב שתומך Auto MDI/X. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה מבדיל שרתים וירטואליים ומחשוב בענן, משרתים ייעודיים וכו'? למה זה נמצא במן ז'אנר שונה ולעיקר הבדלו של מחשוב בענן מהשאר..! ומהן התוצאות בשטח התאכלס..? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש ראוטר ואינטרנט של בזק וגם תשתית עכשיו הוא מחליף אייפי בשנייה הוא לא צריך לצאת מהאינטרנט או משהו כזה ניתוק חיבור וזהו אצלי זה לוקח כמה דקות ויש לי גם ראוטר dlink אינטרנט בזק וגם תשתית האם יש אפשרות לעשות שאני יוכל לנתק ולחבר את האינטרנט כמוהו שהוא מנתק ומחבר בלי בעיה ? אם חייגן או משהו בזק אמרו לי שזה אפשרי אבל הם לא עושים את זה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז יש לי מחשב חזק לכל הדעות: Core i7 920 @ 3.8GHZ HD5870 דיסק קשיח F3 של סמסונג זאת רק התמצית כדי לשלול בעיה חומרתית, המחשב מהיר, ואני מציין זאת כמו דביל רק בשביל להיות בטוח שלא תשליכו בעיה חומרתית. אז שלחו לי קישור למייל (אבא שלי) הקישור הוא כתבה בגלובס: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000669333 נכנסתי עם גוגל כרום גרסא הכי מעודכנת, והדף תקוע נורא, יש סוג של קריסה כזאת ויש תקיעות מוזרות, אותו סיפור כמעט עם IE רק קצת פחות, דרך אגב הסתכלתי במנהל ההתקנים והטאב שבו נפתח הדף השתמש ב500MB זיכרון!!! (יש לי 6GB של G.SKILL) גם אצלכם יש בעיה דומה או שזה רק אני?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה החלה תופעה שהמחשב התחי ללהיתקע לי ביגלל המתאם רשת שהוא כולו שבור וסדוק, זה בטוח הבעיה כי שאני מחליף אותו זה לא קורה. נראוטר בבית הוא netgear dgn2200 תקן N אני בתוך ממד והקליטה שם יחסית חלשה,הייתי רוצה כרטיס רשת שעם כבר גם יהיה חזק.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שאני לא יוצא ממנה,חייב לפתוח פורט במודם בבזק לא מוכנים לעזור,מה עושים???הבנתי שאפשר להיכנס לתפריט במודם שמאפשר לפתוח פורטים.איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, יש לי כרגע 10 מגה (תשתית + ספק בזק). יש לי שלושה מחשבים בבית, אחד מהם בממד ויש לי מודם לא חדיש במיוחד וזוג הום-פלאגים ומתאם USB שתומך עד תקן G. (עזבו איך הסתדרתי עד עכשיו, היה לי פיתרון זמני). בכל מקרה אני מתלבט מה לעשות. אני יכול לקבל מודם-נתב מבזק בחיוב זיכוי (על סך 24.90) את ה D-LINK DSL-2760U בהתחייבות לשנתיים. יש לציין שאני כבר מחויב להם לכשנה-שנה וארבעה חודשים. לפי מה שהבנתי זה לא כולל אחריות ותמיכה (מישהו יודע כמה זה עולה? והאם זה כדאי בכלל?). באפשרותי גם לקנות הום-פלאג נוסף (שעולה כחמישה שקלים לחודש בהתחייבות לשנתיים אם אני לא טועה) אבל אז אני מפסיד את ה WI-FI בבית. דרך אגב אני לא כ"כ אוכל להשתמש בחיבור USB שיש לנתב לצורך המדפסת מכיוון שהיא ממוקמת בממד ואני מנ…
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
המחשבים בבית נמצאים בחדר אחד, הראוטר בחדר אחר, עקב סיבות טכניות שאי אפשר לפתור כרגע. למחשב אחד יש לי חיבוד בUSB של DLINK, באמצעותו הוא קולט את הרשת. המחשבים מחוברים בחיבור LAN. הכל עבד חלק בשני המחשבים, עד שהתקנתי בשניהם win7. כשניסיתי להגדיר מחדש את הרשתות, המחשב עם חיבור הDLINK קולט את הרשת והאינטרנט. כשאני מחבר את המחשב השני בLAN, הוא מתחבר לרשת חוטית אחרת, ולא מתחבר לאינטרנט. כך שבמחשב הראשון יש 2 רשתות: אל חוטית - מהראוטר, ובה חיבור האינטרנט, וחוטית, עם המחשב השני בכבל LAN. ניסיתי לא מעט מדריכים ברשת, אבל לא הצלחתי לשתף את האינטרנט ביניהם. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי,בסופ"ש האחרון והיום גם כל דבר שאני מוריד...יורד לי במהירית של 8K ומטה כאשר יש לי 2.5M(מהירות הורדה=330K) לאחר יום של שיחות ארוכות עם בזק-תשתית ונטוויז'ן-ספקית. ביום חמישי צריך להגיע אליי טכנאי כדי להתחבר עם לפטופ במקום המחשב ולסדר לי את הבעיה. שני החברות בטוחות,כל אחד בנפרד שאני מקבל 2.5M. עשינו reset חומרתי ותוכנתי לנתב.לא עזר. הגדרנו את כרטיס הרשת ל-100MB FULL DUPLEX.לא עזר. התחברתי לשרת של בזק ובדיקה באתר הזה : http://speedtest.bezeq.co.il/index.html הראתה ברוב המקרים שמהירות ההורדה שלי פחות מ-1M. מה שמוזר זה שאחרי כל הפעילות הזו של בזק כשאני נכנס ל : http://speedtest.net/ אז זה נכשל כמו בתמונה הנ"ל פעולה נוספת שעשינו היא בשורת פקודה: netsh int reset גם לא עזר.…
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שאני מתחבר עם האייפוד לאינטרנט אלחוטית האינטרנט שלי עם סיסמה ואני לא יודע מה היא.. איך אני אמור לדעת מה היא???
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי תמדריכים האלו בסטיקי אבל הבעיה היא שהראוטר שלי ללא אנטנה (netgear dgn2200) מה אני יכול לעשות? יש אולי דרך שאני יכול לעשות עם המתאם רשת שלי אולי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל מזה שיש לי מהירות גלישה של 12 מגה דרך בזק בינ"ל והתשתית היא של HOT. כעת אתאר לכם את התופעה שאני שם לב אליה ותגידו לי אם זה נראה לכם מוכר: אני פותח קליפ מסויים כלשהו ב-YouTube, בד"כ קליפ באיכות HD של 720p/1080p (כלומר קליפ "כבד"). עכשיו בערך ב-10 השניות הראשונות הקליפ מתחיל לעלות במהירות אשר קרובה מאוד למהירות המקסימום של החיבור שלי (בין 1.1 ל-1.3 מגהבייט/שנייה), אבל מיד לאחר מכן המהירות פתאום צונחת באופן קיצוני ולכל אורך המשך הטעינה של הקליפ אף פעם לא עוברת את הסף של ה-100KB/s. שמתי לב לתופעה הזאת בכ"כ הרבה קליפים שזה כבר מזמן לא בגדר צירוף מקרים. בד"כ בסופי שבוע התופעה הזאת הרבה יותר נפוצה. עכשיו כמובן שבעת הורדה מאתרים מסויימים, ובעיקר אתרים מחו"ל אי אפשר לצפו…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם זה עניין של הגדרות? החיבור הוא 2.5 מגה, והחיבור הוא 54 מגה ביט, כך שזה לא אמור להאט. אולי זה הזמן להחליף לתקן N? ברור שלא זה הגורם לאיטיות, אבל אולי הוא כבר קצת ישן. הנתב הוא 3COM אשמח גם להמלצות על נתבים.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
היי,מחר אני משדרג את המהירות ל-10M. תשתית קיימת-בזק במהירות 2.5M ספק קיים-נטוויז'ן במהירות 2.5M לפי הבדיקה של קו הטלפון שלי,הוא עדיין לא פרוש ברשת NGN. אז האם אני אקבל את כל ה-10M או שלא? הנתב שברשותי הוא siemens sl2-141 עם קושחה : [table][tr][td]3.103q2[/td][/tr][/table] האם כדאי לשדרג את הנתב לאחד מנהתבים שפה:http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-router&db135581=135595 או שידרוג לנתב של חברה אחרת? האם זה יותר שווה : http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/N-Router.aspx לעשות טרייד אין ולקבל נתב בתקן N. האם הנתב המוצע טוב? או שהאם כדאי לעשות שדרוג קושחה לנתב הקיים דרך בזק/נטוויז'ן ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלומלום, ברשותי ראוטר לינקסיס עם tomato ורכשתי ראוטר חדש של TP-Link דגם TL-WR641G. אני רוצה להשתמש ב-TP-Link כדי להגדיל את הכיסוי וגם להוציא ממנו כבל רשת שיגיע עוד יותר רחוק. אני לא מצליח להגדיר את הראוטר החדש (TP-Link) לעשות זאת. כמה שאלות: האם צריך להיות לשני הראוטרים את אותו SSID? האם הם צרכים להיות על אותו ערוץ? מי מהראוטרים צריך DHCP מופעל ומי כבוי? במפרט של ה-TP-Link ראיתי תמיכה ב-WDS, לא מצאתי אופציה כזאת בתפריטים, האם אני חייב את זה כדי לממש את מה שאני רוצה? אולי אני לא מוצא טוב מידע על הנושא כי אני לא מכיר את המושגים אשמח אם תוכלי לכוון אותי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני גר ביחידת דיור בקומה השנייה, לבעל הבית יש אינטרנט אלחוטי אבל אין כמעט אצלי בדירה קליטה, בעי הבית מתח לי כבל רשת מהראוטר שלו אלי לקומה ואני מתחבר באמצעותו, יש לי ראוטר ישן מסוג 3com wl 537. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הראוטר שלי לכבל רשת שמגיע מהראוטר בקומה הראשונה וככה תהיה לי קליטה אלחוטית בשאר הדירה (הדירה שלי די קטנה) ? תחת Internet Settings יש לי לבחור את סוגי החייגן שלי וגם עוד 2 אפשרויות: Dynamic IP Address (Automatic Allocated) Heart Beat Signal (Bigpond/Telstrra) קודם כל האם יש לי אפשרות לחבר את הראוטר באמצעות הכבל לראוטר בקומה הראשונה ואם כן איך ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 5 מגה מ 2.5. כיום יש לי ראוטר ROTAL 1025W האם בשביל לקבל את המהירות שמגיעה לי אני צריך להחליף ראוטר בתקן N או משהו כזה? תודה סופ"ש נעים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אוקיי כולם מכירים אתרים כגון f2h, megaupload וכו'..., אני מעוניין לרכוש שרת ftp ולפתוח אתר עם מאגר נתונים עצום ולפתח את הנושא לאט לאט..., עכשיו הכוונה הרצינית שלי היא שאני לא קונה ומשאיר אותו בחוות השרתים של בזק או משהו כזה אלא לוקח אותו אליי מכיוון שאני לא בעניינים הרבה זמן והרבה זמן לא התעסקתי בנושא רציתי רענון קטן ממישהו שמבין עניין ויכול לפרט פה בקצרה מחירים + - , כלים שאצתרך, עוד דברים שאצתרך להתקל בהם בדרך זה חשוב ודחוף לי מאוד תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-