רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
-
היי,האם יש אפשרות לחבר למחשב שמחובר למודם או נתב שלא משדר Wi-Fi משדר שיתחבר דרך USB למחשב וישתף את האינטרנט . תודה.
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית. ברשותי ראוטר EDIMAX BR-6424N שמחוברים אליו בכבל רשת מחשב נייח וPS3 וכרטיס רשת TP-LINK WN8541N PCI יש לי עוד מחשב נייח בחדר אחר, בין החדר הזה לסלון (שבו נמצא הראוטר) יש בסה"כ שני קירות. אין ממ"ד או משהו בסגנון ולמרות זאת אני מקבל קליטה של 2 עד 3 קווים במקרה הטוב, האינטרנט (כשעובד) מהיר אבל לוקח לפעמים הרבה זמן עד שהוא מתחבר ויש ניתוקים. אני מתלבט אם להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס של אדימקס שיש לו אנטנה עם כבל מאריך שתספק לי קליטה יותר טובה (יש לי מחשב נייד של העבודה שאם אני מניח אותו בנקודה יותר גבוה, הקליטה משתפרת בהרבה) או לקנות אנטנה או ראוטר נוסף שישמש כAP בחדר שנמצא בין הסלון לחדר שבו נמצא המחשב בעל הקליטה הבעייתית. מה דעתכם?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האם יש אפשרות לעשות את הרשת האלחוטית כמו רשת חוטית ככה שאפשר יהיה לעשות פעותות כמו פינג בין המחשבים הרשת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כרגע לומד קורס MCITP אשצח אם אקבל את עזרתכם: עלי ליצור לכל משתמש תיקית בית נפרדת תוך שימות בקוד \\10.10.10.1\home folder\%username% עלי להכניס את זה בתוך הגדרה שמשום מה איני מוצא אותה בגרופ פוליסי מישהו מכיר את ההגדרה הזו?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן מאז ששדרגתי את המהירות אינטרנט\החלפתי לראוטר של בזק המצב פשוט בלתי נסבל! כל פעם תקלה אחרת! באמת שכבר נמאס! טוב, אז הפעם הבעיה שבימים האחרונים אני מקבל כל הזמן התנתקויות. לפעמים זה רצף של התנתקות\התחברות כל מספר דקות , לפעמים זה נשאר מנותק כמה שעות לגמרי, לפעמים זה עובד טוב. צריך לקוות שאני אתפוס את האינטרנט ביום טוב שלו. אז מה שקורה כרגע, כבר מהצהריים זה שבראוטר נורות הdsl + int נכבות. לאחר כמה שניות הם מתחילות להבהב עד ששתיהם חוזרות (ניתן להתחבר כדקה) וחוזר חלילה. זה המצב כבר מהצהריים. בבוקר , נורת ה-DSL אמנם נשאר דלוקה קבוע אך נורת ה-INT הייתה דולקת בצבע אדום קבוע. נמאס לי כבר מהתמיכה של בזק, שלחו לי אינספור פעמים טכנאי "בכיר" , החליפו לי כבר חמש פעמים את הראו…
-
- 10 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס DWA-131 עם מהירות של 300 MBPS והראוטר(wr641g) מכוון על 108 MBPS והגלישהקצת איטית אני על מחשב נייד וב-windows 7 יש לי 5 קווים של קליטה (מקס') וראיתי שהמהירות שלי היא 54 MBPS... איך זה יכול להיות? אני גולש עם קווי זהב 2.5...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש עניין שלא ברור לי, ואשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי אותו: אם פורט אינו פתוח ויש לי ROUTER, איך ייתכן שעדיין תוכנת ה-P2P (במקרה שלי ביטורנט) מצליחה להוריד ולהעלות קבצים, ומה הקשר בין פתיחת הפורט למהירות ההורדה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להגביל את כל מי שגולש דרך הרשת האלחוטית למהירות קבועה כלשהי. לצורך העניין 50KB. הכוונה היא שאם מחוברים שלושה מחשבים, כל אחד יוכל לנצל עד 50KB מרוחב הפס, ביחד הם יוכלו לנצל עד 150KB. אני מקווה שזה מספיק ברור. חיפשתי ב DD-WRT ולא ראיתי אפשרות לדבר כזה. מישהו יודע איך אפשרי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בבית , אני צריך לאותה קומה למחשב נייח נוסף לעשות אינטרנט וצריך המלצה לרכיב שיכול לקלוט לי אינטרנט אלחוטי בנייח !!?? לגביי תקציב אני מאמין עד 200 ש"ח יספיק לא ? תודה מראש לעוזרים ..
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. קניתי בשבוע האחרון מחשב חדש,עכשיו יש לי שני מחשבים בבית אבל רק לאחד מהם מחובר אינטרנט. אין לי כרטיס רשת אלחוטי אבל יש לי ראוטר,רשת אלחוטית במחשב החדש. עכשיו יש באיבורי את כרטיס רשת אלחוטית הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 זה אמור לעזור לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד MSI WIND עם סטיק של אינטרנט אני מעוניין שהמחשב יהיה ראוטר למכשיר פלאפון אחר שלי. יש כזאת אפשרות? אם כן איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזק מציע 50 MB אנטרנט מהיר האם זה כדאי ? לאיזה שימושים יכול לקוח פרטי להשתמש בקו כזה היום ? שאלה 2 האם בזק או ספק יכול ללקוחות אינטרנט בנפח כזה גבוהה או הכול פקוק ?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
טוב חברים תשמעו יש לי בעיה קטנה. קניתי מחשב חדש. עכשיו יש לי שתי מחשבים בבית אבל רק ראוטר אחד של Orange. איך אני עושה שגם במחשב הישן יעבוד האינטרנט? צריך ראוטר אחר? שמעתי משהו על רשת ביתית איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור "חוק" שמגביל את רוחב הפס של utorrent כאשר אני מפעיל את firefox. זה אפשרי? איך עושים את זה? אני משתמש ב- windows 7
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הדגמה קצרה ודי מרתקת אני חייב לומר: http://www.businessinsider.com/harald-haas-light-bulb-2011-8
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב נייד וראוטר בכדי לקלוט בסביבית הבית, הבעיההיא שהמחשב נרגיל נמצא בממ"ד עם דלת פתוחה יש לציין. השאלה שלי היא מה לעשות בקשר לחוסר קליטה מהממ"ד ואיך אני בכלל מחבר ראוטר ומתקין אותו ? בכמה כבלים זה כרוך תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום.. השאלה שלי היא אני רוצה כרגע להקים שרת FTP גדול כגון RapidShare, MegaUpload וכו' שרת שיאחסן כמות גדולה של קבצים כמו כן ידוע לי על עניין הזכויות יוצרים אך שאלתי היא כזו אם במידה ואני מוכן להשקיע באיזה סוג איחסון כדאי לי להעזר..?, איזה שרת? וכו' תודה מראש.!.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
עוד ב 2006: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000134151
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכל מאן דבעי נתבקשתי לעזור ברכישת מערכת קונפרנס באיכות גבוהה לארגון ויש לי פשוט המון שאלות קיטבג מקווה שמישהו מכם יכול לעזור המערכת מסופקת דרך POLYCOM חברת בת של ORANGE והמחיר שלה פשוט בשחקים לדעתי. http://www.polycom.com/products/telepresence_video/video_conference_systems/room_systems/index.html מדובר בדגם HDX 7000 אשר אמור לספק איכות 1080P\30f שחשובה להצגת קבצי תרשימים במסך אחד ובמסך שני אנשי הועידה. שירות השיחה ל-5 שעות עולה 1500שח ועוד 2.5 לכל דקה נוספת וזאת נטו לשלוחה אחת מחיר יחידת דגם 7000 רק למכשיר עצמו הוא 30.000 שח לא כולל מסך לא כולל רמקולים לא כולל מצלמות -נטו המכשיר עצמו לכל שאר הרכיבים מחירים לא שפוייים לגמרי 1)באיזה אמצעי וידעו קונפרנס אתם משתמשים באר…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש עם מקבוק פרו, והאות של הראוטר שנמצא בסלון לא מגיע עד לחדרי... אני מחפש אנטנה עוצמתית יותר מזו שיש במחשב, שמתחברת למחשב בUSB ונותנת לי אפשרות לקלות אותו WIFI יותר רחוק. האם קיים מוצר כזה? (לא צריך בארץ, אני קונה בארהב או באיביי או דרך דיל אקסטרים). תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי היום Dlink 2760U. אני רוצה להוסיף ראוטר שישמש כAP, או בWDS או קווי, איך שיתאפשר. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הראוטר הנוכחי שלי בראוטר יותר חדיש שתומך גם בתקן N ובעל טווח שידור יותר חזק. כמו כן חשוב שהראוטר יתמוך בקושחת צד שלישי. כיוון שהייתי מאד מרוצה מהראוטר שלי, אז הכיוון הוא גם לאותה חברה (לינקסיס). אשמח להמלצה לאחד הדגמים החדשים שלהם בטווח מחירים 400-500 ש"ח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש פקודה\תוכנה שאני מריץ ומראה לי איזה פורטים סגורים אצלי ועוד שאלה: אם אני למשל פותח תוכנה מסויימת במחשב שאני עובד ממנו והוא מחובר בראוטר, איך התוכנה עובדת והכל בסדר אם הראוטר אמור לסגור פורטים (אני מדבר על מצב שלא פתחתי שום פורט מסויים) תודה.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
בדירה שאני גר יש ראוטר שבא מהקומה התחתונה אולם האות אצלי בדירה חלש והכבל שנמתח ביננו (בגלל החוסר קליטה אצלי בדירה אני עובד רק בחוטי ואני מעוניין להגדיל את הקליטה אצלי בדירה) הוא רגיל ולא מוצלב, במדריך שימוש בנתב אלחוטי כ-AP מוזכר שאם הנתב תומך Auto MDI/X יש אפשרות להשתמש גם בכבל ישר ומכיון שאני לא יכול להחליף את הכבל אני מעוניין בנתב שתומך Auto MDI/X. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-