עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by noodle,

שלום לכולם, אני גר במעונות ומאתמול בערב אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בחדר שלי, כאשר אני יוצא לסלון אני כן מתחבר, רק בחדר שלי אמנם נוצר חיבור אך מופיע לי משולש צהוב עם סימן קריאה על אייקון הקליטה וכאשר אני מניח את סמן העבר רשום לי no internet access. לפני כן הכל עבד מצויין ובמהירות גבוהה. ניסיתי עם לפטופ של חבר ואצלו עובד סבבה יש לו מתאם tp-link. המחשב שלי - dell vostro 3500, מתאם: DW1051 wireless-N WLAN half-mini card. באינטרנט אקספלורר לחצתי על "diagnose connection problems" והופיע לי ההודעה הבאה: wireless network connection" does not have valid IP configuration" מערכת הפעלה: windows 7 ultimate תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Zeev86,

בWIN XP, כשאני מתחבר למחשב שנמצא ברשת שאליה אני מחובר, ה"ROOT" שלו מציג תיקיה של מדפסת, שעליה אני לוחץ פעמיים והיא מותקנת גם אצלי במחשב. איך אני עושה את זה בWIN7?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  3. Started by מתן87,

שלום לכולם! הראוטר שיש לי כבר מזה 6 שנים לא יכול לתמוך עוד במהירויות של האינטרנט היום... ולכן אני מחפש חדש. יש לי 2 מחשבים שמתחברים בכבל רשת, ולפטופ ו-PS3 שמתחברים אלחוטית. מחשב אחד מהמחוברים בכבל נמצא בערך 12 מטר מהראוטר, עם הרבה קירות ודלתות בדרך. הייתי שמח להחליף את החיבור שלו לאלחוטי, ולכן אני צריך שהשידור האלחוטי בראוטר החדש יהיה חזק. ולכן שאלתי אליכם היא זאת: מהו הראוטר החדש והטוב ביותר שכדי לי לקנות, שיוכל לשמש אותי לעוד הרבה שנים (גם במהירויות אינטרנט גבוהות מאוד), ושמהיכרותכם איתו הוא אמין וחזק? כמובן, אם הטוב ביותר הוא למליונרים אז הכוונה היא לטוב ביותר שישמש את האדם הסביר לכל צרכיו או: האם זה מיותר כיום לקנות ראוטר בנפרד וכדי פשוט לדבר עם בזק על מודם ש…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. Started by MichaelZ,

שלום. מן הסתם אני מבקש לקבל תשובה לשאלה בכותרת אבל יש פה עוד איזה קטע. אני מחובר לרשת דרך 013 נטוויז'ן כבר משהו כמו 10 שנים (ברק, לא נטוויז'ן). לא יכול להגיד שיש הרבה תלונות, אבל כל פעם שהם מעדכנים לי את החבילה – זה אותו סיפור. כרגע אני גולש על 4.5 מגה. ביום ראשון או שני בחורה נחמדה מתקשרת אליי ואומרת שהם רוצים לשדרג לי ל-10 מגה בתוספת של 10 שקלים לחודש. היא קצת לוחצת, נותנת לי להרגיש שכבר החליטו בשבילי והם רק זקוקים לאישור שלי. המחיר סבבה ולא צריך בכלל לחשוב, נכון? אם זאת אני מתמהמה מפני שאני יודע מה הולך להיות. תוך כדי אני שואל מה תהיה מהירות העלאה – היא לא יודעת מה זה... היא אומרת לי שהמהירות תהיה 10 מגה.. אני מסביר שזה לא יכול להיות, שזה תמיד פחות. היא אומרת שהיא לא מ…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by rander1,

האם שאני פותח פורטים בראוטר לתוכנה חיצונית כגון אימיול למשל אני צריך להתעסק עם dhcp ? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by yigalgim,

אשמח מאוד לעזרה בעניין מסויים. אני חי בקיבוץ ושייך לרשת שלו. לקיבוץ יש דיל כזה או אחר עם בזק בינלאומי כך שאני לא יכול לפנות אליהם ישירות ותלוי בחסדיהם של האחראים לעניין האינטרנט בקיבוץ. לאחר חודש נקי וסביר עם לטנסי נורמלי של 120-180, במהלך השבוע האחרון הוא קפץ ל 1500. בדקתי את הראוטר, חיבורים, ריסטים וכו'. הכל תקין. אני מצרף את ה TRACERT לשרת שלהם אשמח מאוד לעזרה בפענוח שלו והיכן בעצם הבעיה. Tracing route to 195.12.235.10 over a maximum of 30 hops 1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1 2 2 ms 1 ms 1 ms 172.21.0.3 3 2 ms * 2 ms bzq-179-66-35.static.bezeqint.net [212.179.66.35] 4 2 ms 2 ms 2 ms 192.168.201.254 5 * * * Request timed out. 6 …

7. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! שידרגתי את מהירות האינטרנט מ-10 ל-20 לאחר ששידרגתי נזכרו בבזק להגיד לי שאני צריך מודם VDSL , הם מציעים מודם משולב ראוטר בשיטת זיכוי חיוב. אני לא מעוניין להתחייב להם , רציתי לדעת האם מישהו יודע איזה מודם אני צריך והיכן ניתן לרכוש אותו תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. אני מצליח לפתוח מXP לWIN 7 אם זה קשור אז יש לי ראוטר אלחוטי של TP LINK ועוד שאלה קטנה אם נגיד אני קונה דיסק של 7 או 8 ג'יגה אני פשוט צורב ISO של 7 ג'יגה וזה צורב רגיל או שאני צריך לצרוב מיוחד? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Gil80,

אהלן אנשים. נתקלתי בבעיה ??? יש לי ראוטר מסוג Edimax BR-6424n V2. הגדרתי הכל לבד והכל עובד טוב למראית עין אבל אני בטוח שמשהו שם לא תקין. בתוך הגדרת ה-NAT יש מה שנקרא Special applications. עד כמה שהבנתי זה לתת הרשאה לאפליקציות בפורטים שהם משתמשים. ואז הגיע תורו של port forwarding שנמצא בכלל בתפריט אחר... עכשיו נשארתי מבולבל ואני לא מבין את מה אני צריך. להגדיר גם וגם, או רק port forwarding? מה התפקיד של השניים? מתי אני אדע להשתמש ב-NAT ומתי ב- PORT FORWARDING? קראתי את ה-PDF של הראוטר אבל באמת שלא הצלחתי להבין מזה שום דבר. אודה לעזרתכם בנושא. זה הלינק לראוטר: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה.

10. Started by omerpaz,

כזו: http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4-GHz-20dBi-WIFI-Booster-Wireless-Antenna-WLAN-/190571114549?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c5eec7035 או כזו: http://www.ebay.com/itm/20dBi-2-4-GHz-Booster-Wireless-WLAN-RP-SMA-Antenna-WIFI-/190570829283?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c5ee815e3 על כרטיס רשת USB ?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by xroil,

יש לי ראוטר TPLINK 1043ND שקניתי לא מזמן ובמחשב אחד ברשת האינטרנט איטי מאוד (ובמחשב המחובר בכבל האינטרנט בסדר גמור). במחשב הזה יש כרטיס רשת של Edimax וגם התכנה של הכרטיס רשת שבאמצעותה המחשב מתחבר לרשת היא של Edimax. (לפני הTPLINK היה לי Edimax 6204Wg, והיה בסדר עד שהתקלקל) עריכה: הכרטיס רשת במחשב הוא תקן G. אני צריך להחליף לתקן N? האם הכרטיס הזה: ‏TP-Link TL-WN821N nMax 802.11n Wireless N USB Adapter 300Mbps‎ הוא טוב? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  12. שלום כולם, קודם כל אני רוצה להבהיר שלא הייתה לי חבילת גיימרים לפני זה, ואני בתשתית HOT על ספק 012. בכל מקרה קרה לי מקרה מוזר מאד במהלך הימים האחרונים, קיצר לי נמאס כבר מחיבור החייגן הגרוע שהקריס לי כבר יותר משנה, מדי יום ויום את הראוטר שלי...אז החלפתי ביום שישי האחרון לחיבור ללא חייגן אולם דברים מוזרים קרו מאז. קודם כל במהלך הימים הראשונים שהיה לי חיבור ללא חייגן (שישי-שבת) לא הייתה לי שום בעיה בביטורנט אולם מאז הצרות רק החלו. קודם כל כאשר אני מוריד מטורנט..לא משנה מה, למרות שיש 2000 סידרים תמיד זה יוריד רק 2-3 סידרים שהם כמובן סידרים של הISP שלא מועילים לי בגרוש (לפני זה, זה הוריד בכיף מאנשים ברחבי העולם) וכמו כן ההורדות מוגבלות תמיד לטווח שבין 130-170 בזמנים טובים א…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. סליחה על הערפול, פשוט ממש אין לי מושג. חבר שלי מגיע מאירופה לכאן לכמה חודשים והוא צריך את זה: http://www.logicsupply.com/products/ut_ng101b יש לו כבר כזה אצל שותף שלו בארה"ב אבל זה סיפור רציני לשלוח את זה לארץ, אז הוא רוצה לקנות כזה בארץ. קשה לו מאוד להסביר לי מה זה בדיוק עושה כי גם הוא לא כ"כ מבין ואיש מקצוע התקין לו את זה בזמנו. אם למישהו יש מושג (לכל אחת מהשאלות), אני אשמח מאוד. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. Started by yp3,

יש לי שני בניינים שמחוברים בניהם אלחוטית ויש נתב בכל בניין. כאשר אני מתחבר בRDP מהבניין השני לראשון כל עשר דקות יש ניתוק לכל המשתמשים בבניין השני ולוקח לו חצי דקה להתחבר מחדש. בדקתי פינגים והם עוברים חלק כל הזמן גם כשהRDP נתקע. בדקתי פינגים גם עם TCPING על פורט 3389 וגם זה עובר חלק יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, הראוטר נמצא ברשותי כבר קרוב ל 3 שנים. היום קמתי בבוקר והייתה בעיה באינטרנט בלפטופ שYNET לא עבד אבל אתרים אחרים עבדו. אחרי קצת זמן בדקתי ולא היה אינטרנט בכלל. חיברתי את המודם ישירות למחשב והאינטרנט עובד. (אני מחובר בחיבור ללא חייגן) עכשיו קטע מוזר זה שהראוטר לא מתחבר לי למחשב שולחני עם הכבל אינטרנט בכלל, אחרי כמה נסיונות זה כן הצליח אבל לא הצלחתי להיכנס להגדרות שלו דרך החיבור אלא רק דרך האלחוט... ניסיתי לאפס הגדרות יצרן, לכבות את הראטור מהחשמל לקצת זמן ואחרי זה גם לשעה ומשהו. לא משנה מה הראוטר מראה שהחיבור הדינאמי מנותק והמודם מראה שיש חיבור ועובד יפה מאוד בחיבור ישיר. אם למישהו יש פתרון כלשהו לבעיה אני אשמח, אני לא רוצה להוציא כסף סתם על עוד ראוטר וגם אני לא יודע אם…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום רב, אני מחובר דרך ADSL בזק+בזב"ל בחבילה של 1.5 מגה. אני מתכנן שדרוג של הרשת במהירות + פריסה אלחוטית בבית. השאלה היא האם שווה לקחת מודם-ראוטר מבזק (בהנחה שמשלמים 10 ש"ח כל חודש) או לחלופין לרכוש מודם-ראוטר מתאים מחנות (ואם כן - המלצות)? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  17. שלום לכולם, אני משתמש בטלפון הסלולרי שלי (LG optimus one) כמודם לגלישה מהמחשב הנייד(חיבור USB). הבעיה- לאחר מספר דקות הגלישה מתנתקת- בהתחלה המחשב מראה ICON שהוא מחובר לאינטרנט אבל שום אתר לא נפתח ואחרי דקה הוא מראה סימן קריאה ליד הICON. ניתוק- חיבור יזום- הגלישה ממשיכה ושוב מתנתקת וחוזר חלילה. הנייד Dell5010 עם Win7 pro. לפני כן גלשתי באותה תצורה בנייד ישן עם XP- לא היו בעיות בגלישה. בנוסף ניסיתי עם טלפון אחר והתופעה עדיין קיימת- זה גם כנראה לא הטלפון. בדקתי את הקו וההגדרות מול אורנג- נמצא תקין. התופעה מתרחשת בכל מיני מקומות כך שזו כנראה לא בעיית קליטה. הקטע המוזר שלפעמים אני משחק משחק רשת דרך הטלפון והקישור לאינטרנט עובד מצוין לאורך זמן. נראה לי שמדובר בבעיה במחשב שלי א…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Oranl,

אני מעוניין לבצע עידכון קושחה לראוטר שלי מאחר ועברתי לאינטרנט במהירות 12 מגה והוא מגביל אותי בחיבור האלחוטי. הראוטר הוא של 3COM מדגם 3CRWER100-75. מאחר ו-3COM כבר שייכים ל-HP אני לא מוצא מידע לגבי אופן העידכון, הגרסה האחרונה וכיוצ"ב. מה שכן מצאתי הוא קובץ עידכון 3CRWER100_200-75_v1.3.06. האם זה האחרון? מה עליי לדעת לפני עדכון הקושחה? THX

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ברצוני לחבר מחשב נייח לרשת ביתית אלחוטית. אני משתמש בנתב Asus RT-N56U - dual band, כך שאני רוצה שגם הכרטיס יתמוך בתדר 5 GHZ. המרחק של המחשב מהנתב הוא כ-7 מטרים, עם קירות בדרך. אני פתוח לשימוש בכרטיסי usb או pci, מה שיאפשר תקשורת מיטבית. אשמח להמלצות. אני נמצא בארה"ב כרגע כך שאוכל לקנות מהמבחר המקומי. תודה, דוד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by alondor,

ברשותי מודם ראוטר שקיבלתי מבזק בינלאומי מסוג: Netgear ADSL2 + Modem Router DGN1000 הוא נמצא בקומה השנייה והקליטה בקומה הראשונה חלשה מאד. רציתי לדעת מה האפשרויות העומדות בפני כדי לקבל קליטה בקומה הראשונה. האם אפשר לחבר מודם ראוטר נוסף (יש לי שני קווי טלפון בבית) ולהשתמש באותו שם משתמש וסיסמא לשניהם? (האם בזק בינלאומי מאפשרים את זה בתשלום נוסף?) אם לא, האם אני יכול להשתמש בראוטר שברשותי ולהוסיף לו עוד ראוטר כ-AP למרות שהוא לא תומך ב-WDS? קראתי את הפוסט בלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אך לא מפורט שם לגבי מקרה כזה פרט להסבר כללי מאד: "במקרה והנתב הקיים אינו תומך ב-WDS, אופן ההגדרה של הנתב החדש כ-repeater תלויה בדגם הנתב עצמו. באופן עקרו…

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by iziko,

טוב קטונתי. את הרשת הביתי שלי עם כל החיבורים ביצעתי בעצמי לפני כ- שנתיים שעברנו לכאן אני והוריי. 26 נק' כולל בדיקה של כל נקודה עם מכשיר מיועד והכל בוצע מצויין. עד לא מזמן לא היינו צריכים יותר מה -4 נק' שהיו קיימות בראוטר. אח"כ השתמשנו בסוויצ' להגדיל לעוד 2 צרנים והכל תיפקד כמו שעון. אחרי זה שוב הורדנו ל - 4 כי הסוויצ' הקודם הלך בעקבות קפיצת חשמל בשקע שלו (יושב בנפרד ולא מוגן). עכשיו לאחר שנה + אחותי חזרה מאוסטרליה היה לי בצד סוויצ' חדש (ניילון בקופסא נקנה כספייר) חיברתי לראוטר וואלה אין כלום כותב "רשת לא מזוהה - ללא גישה לרשת". ביטלתי DCHP לגמרי לא עזר. (לפני זה היה מוגדר לטווח של עד של 100. הראוטור הקודם היה 3COM בן 7 שנים שהוחלף עקב מהירויות יותר גדולות של…

22. Started by roeesnir,

אני צריך את זה בשביל כבל שעובר מרחק גדול מידי, (בחוץ) ואין נקודת חשמל בדרך.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, לאחרונה יש לי בעיה די מוזרה. אני מנסה להוריד קבצים, לא משנה איזה סוג ושניה לפני הסוף ההורדה ניתקעת ויש הודעה של שגיאה : - CHROME-CORRUPTED FILE IE9- LOST CONNECTION WITH THE SERVER - FIREFOX - כנ"ל חשוב להדגיש שאני מוריד קבצים מהאתר extabit.com ומrapidshare וגם מאחרים. הבעיה לא קיימת כל הזמן. לפעמים אחרי שאני מוריד איזה 4 פעמים את אותו הקובץ זה מצליח לסיים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. Started by benbmx666,

לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש (אם יש צורך ארשום מפרט מלא) והתקנתי עליו win7 64bit ולאחר מכן את הדרייברים של הלוח אם שמותקן במחשב. האינטרנט עובד, אבל כל כך לאט שאני כותב הודעה זו על גבי האייפון שלי דרך רשת ה 3g. יש לי אינטרנט במהירות מגה וחצי שמבחינת גלישה סיפק אותי במחשב הקודם באופן יחסי. אבל ההבדל לאחר המעבר למחשב החדש כל כך מורגש וכל כך איטי יותר שזה כואב. לוקח דקות ארוכות לטעון דפים, סרטונים וזה אם בכלל. מה הולך פה? תודה מראש, בן.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by corolla9,

שלום לקהילת HWZONE רציתי לשתף אתכם בבעיה שאני סובל ממנה ברשת הביתית שלה, אני יציג את הבעיה פשוט כפי איך שאני רואה אותה. ברשת הביתית שלי קיימים המחשב שלי שמחובר דרך מתאם אלחוטי למחשב של אחותי אשר מחובר בכבל רשת לראוטר ואקסטרימר שמחובר גם כן בכבל רשת ובנוסף המחשב הנייד של אחי. הראוטר הוא מדגם Dlink 2650u והמתאם האלחוטי הוא מדגם DRUC-U3 במחשב שמריץ WIN7 לאחרונה העברתי את הראוטר ממני לאחותי ונתקלתי בתופעה מאוד מוזרה כאשר אני מבצע הורדה דרך רשת האינטרנט (לדוגמא UTORRENT) מהירות הגישה שלי לאינטרנט פוחתת מרוחב הפס המקסימלי שלה 600Kbps ל50Kbps... (התופעה נגרמת גם בהורדות דרך מכשיר האייפון אשר ברשותי) התחלתי לחקור את הדבר וגיליתי משהו עוד יותר מוזר, שמתי לב שהנפילה במה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים