עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sharon182,

אני רוצה לחבר את הראוטר הנ"ל שיעבוד לי במקום הראוטר הנוכחי שיש לי (שקיבלתי מבזק). אני מחובר לADSL 10 MB. איזה כבלים אני צריך לחבר ולאיפה ? האם יש צורך להגדיר משהו בראוטר אחרי RESET ? ניסיתי להכניס את הכבל שמתחבר לשקע DSL לשקע INTERNET של הראוטר אבל הוא לא מצליח לקבל כלום. מה עושים ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by yuval_routing,

שאלות חזרה למבחן CCNA פתורות נוספו לאתר http://www.routing.co.il/ciscocert. (יש לחפש "שאלות" באתר). ובכלל, עם הירידה בחשיבות הסמכת CCNA (אתם מוזמנים להתווכח על כך) מומלץ במיוחד ללמוד לבד. יובל

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. לילה טוב לכולם! אני שואל את השאלה הזאת פה מפני שאתם תענו לי תשובה יותר עניינית ומהירה מחברת התשתית. האם אני יכול לחבר שתי סניפים שתהיה תקשורת ביניהם ללא חיבור לספק אינטרנט? אינני צריך חיבור אינטרנט אני צריך רק לחבר בין שתי הסניפים. תודה!

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by koodkid,

שלום רב, יש לי בעיות קליטה במחשב הנייד יש לי כל הזמן ניתוקים הנתב שלי נמצא בקומה 2 והמחשב הנייד נמצא בקומה 0 אני מעריך שהכרטיס רשת המובנה בנייד לא מספיק טוב .... אני צריך המלצה לכרטיס רשת טוב ואמין עם טווח קליטה שמתאים לבית עם 3 קומות זה צריך להיות USB התקציב - 100 ש"ח, אין לי התנגדות גם להזמין מחו"ל תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  5. שלום לכולם, מחפש המלצה לראוטר אלחוטי יציב לכבלים עם יציאת USB, עובד ללא חייגן IP דינאמי: יש לי EDIMAX 6524N והוא נופל אחת לחודש בערך, האם יש משהו יותר יציב כמו ה-3COM שהייה לי קודם (נפילה פעם בשנה לערך). האם אני יכול לחבר דיסק USB על יציאת USB של ראוטר והדיסק יראה ככונן על ידי כל המחשבים ברשת? האם כך חוסכים מחשב שיחזיק את הדיסק השיתופי? בתודה מראש, יהודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, יש לי רשת של מספר מחשבים בבית המשתמשים בדיסקים אחד של השני ואני צריך לחבר יחידת דיור לאינטרנט כך שלא יראו את הדיסקים שלי. מה שאני רוצה לעשות הוא: ראוטר ראשון יתחבר למודם של כבלים ויהיו לו שתי יציאות. יציאה אחת תתחבר לראוטר שני (כניסת WAN) שעליו תרוץ רשת מקומית ישנה שלי (4 מחשבים שרואים מדפסות ודיסקים) יציאה שניה תתחבר ליחידת הדיור למחשבים. במידה ויחידת דיור תרצה אלחוטי, אקח ראוטר שלישי (ישן) ואכניס לו את את יציאת רוטר ראשון לכניסת WAN של שלישי ואפעיל אלחוטי לשימוש ביחידת הדיור. האם אצליח כך להפריד יחידת דיור מרשת שלי מקומית. בברכה, יהודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ronto,

שידגרתי לפני שבוע ל20 מגה וזה הראוטר שבזק הביאו לי ויש לי כמה שאלות 1)זה הגיוני 50 פינג בבדיקת מהירות באתר של בזק/012? 2)כבר קרה לי 3 פעמים שפיתאום אין אינטרנט וצריך לנתק ולחבר ולפעים זה לא עוזר והאינטרנט חוזר לבד זה בעיה בראוטר? מה שמוזר שלפני זה היה לי 10 מגה עם SL2-141 והפינג היה אולי 10 ובמשחקים הכול היה 60 בערך ועכשיו זה 100++ ראיתי הרבה בפורום אשכולות שאומרים להתרחק מהראוטר הזה אם זה נכון אני ילך להחליף אותו תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני רוצה לחבר בניין שלם לאינטרנט על אותו קו השאלה אם יש ראוטר שמספיק חזק בשביל כזה טווח או שאני צריך להוסיף עוד ראוטר ולחבר אותו או משהו כזה אני צריך גם שיוכלו להתחבר עד 20 אנשים בו זמנית אז הוא צריך להיות רציני... הבניין הוא בערך 4 קומות 2 דירות בכל קומה. תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Surever,

אאוטלוק 2010 במחשב בבית מקונפג למשוך מיילים מחשבון ה Gmail שלי (ולשמור עותק על השרת), עובד היטב (POP3, לא מעוניין לעבור למשהו אחר), כל המיילים נמשכים לאאוטלוק, במידה והמחשב כבוי, לאחר שמדליקים אותו מחדש, הפרוטוקול כמובן מזהה שיש מיילים חדשים ומושך אותם, יש רק בעיה אחת, כאשר אני מחובר ב VPN לעבודה, מיילים שיגיעו לג'ימייל בזמן זה, לא יגיעו לאאוטלוק, חשבתי שקשור אולי לניתובים כלשהן שהחיבור ב VPN משפיע עליו, אבל גם לאחר שאני מתנתק מה VPN, המיילים שהגיעו אלי בזמן שהייתי מחובר ב VPN, לא יגיעו לאאוטלוק לעולם, הוא לא יזהה אותם כחדשים ולא ימשוך אותם, מדוע? תודה רבה!

10. Started by dtssupport,

אני צריך נתב אלחוטי טוב, איכותי ואמין בתקן N. יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  11. :-\ ככה אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל אבל בכ"ז אשתדל שזה יהיה ברור כמה שאפשר על מנת שתוכלו לעזור לי אני מחובר לאינטרנט 12 מגה בהוט והספק הוא בזק בינלאומי. עברתי לדירה חדשה לפני 3 חודשים. לפני כן בדירה הקודמת הייתי מחובר ל-5 מגה עם גיימר באותו ספק ובהוט מאז שאני מחובר ל-12 מגה, כלומר מאז השדרוג האחרון - החיבור החל להיות לא יציב ולהתנתק כל כמה שעות לזמן מה. לא הבחנתי בזה עד שהאנטי וירוס צעק שהוא לא מעודכן, אז טוב שצעק... מלבד זאת, בעיית מהירות: ב-5 מגה בגיימר לאורך כל שעות היום רוחב הפס שלי להורדות היה מקסימלי לחבילה (640 קיי, כפול 8 נותן 5 מגה). עד כאן מצוין, אבל מהרגע שעברתי לדירה החדשה, כלומר מהשדרוג - ירידה במהירות, במקרה הטוב רוחב הפס לחו"ל עומד על כ-200 קיי, כלומר 1.5 …

12. Started by גיל בייטס,

לפי מה שהבנתי החומר שנמצא בדיפ ווב הוא פי 500 יותר גדול מאשר זה שאפשר להגיע אליו בעזרת מנועי חיפוש רגילים, למקומות מסוימים אפשר להגיע רק בעזרת תוכנת טור כמו למשל THE HIDDEN WIKI, האם אתרים מגיעים לשם עקב כמות המידע העצומה ברשת ופשוט שוקעים לשם באופן טבעי מה שמקשה על מנועי החיפוש הרגילים למצוא אותם או שלגורמים ספציפים יש אינטרס למנוע גישה למקומות מסוימים ברשת?

13. Started by yakir8,

שלום אני כבר כמה ימים אני נתקל בבעיה הזאת כשאני בא ומוריד סרטון אחרי שהוא גמר להוריד אותו אני לא יכול לפתוח אותו בגלל שהוא לא ירד טוב. או אם אני מוריד קובץ RAR אני נתקל בשגיאת CRC. זה לא קוראה כול הזמן אבל לעתים די קרובות, בנוסף גודל הקובץ לא ממש משנה זה קראה לי בקבצים של 9 מגה ובקבצים של 200 מגה. השרתים שאני מוריד מהם הם MU RS WU ככה שקשה לי לאמין שזה קשור לשרת שאני מוריד ממנו כי זה קוראה בכמה שרתים. אם אני מוריד דרך תוכנה בשם freerapid אני מקבל שגיאה שאומרת שהחיבור שלי אופס.(דרך FF אני לא מקבל שום שגיאה הקובץ פשוט יורד לא טוב). משהו יכול להגיד לי מאיפה הבעיה הזאת מגיעה ואך אני יכול פתור אותה... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by achiya1,

שלום יש ברשותי נטסטיק של פלאפון שאמור לגלוש באיזור ה3-4 מגה,בבדיקת מהירות הוא הוריד לי קרוב ל400 ק"ב. עכשיו שאני גולש כבר כמה ימים האתרים עולים לאט,אפילו תמונות נטענות לאט,שירים ביוטיוב לא רצים בכלל..ובבדיקת הורדה באתר של בזק הוא מוריד על פחות מ20 ק"ב. איך אפשר לטפל בבעיה?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by PuG3o6,

שלום . אז כך יש לי ראוטר אלחוטי D-LINK2650U וקניתי ACCESS POINT מסוג TP-LINK WA500G מישהו יכול לעזור לי איך אני יכול להגדיר את הACCESS POINT כך שאני אוכל להשתמש בו לגלישה ( אני מחבר אליו רסיבר שצורך גלישה ) חשבתי שרק לחבר את הACCCESS POINT ולהיכנס לכתובת 192.1681.254 ואז להגדיר מבפנים, אני לא יכול להיכנס לכלום וזה מה שאני מקבל כשאני כותב IPCONFIG [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Dr.Shon,

שלום עברתי דירה וגיליתי שאין לי חיבור של טלפון בין קוספא של בזק בבניין לדירה. עם איזה כבל אני מעביר תשתית מהקופסא לדירה? תודה

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי. אני לא יודע בדיוק איפה הייתי צריך לפתוח את הדיון, אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו. השכרתי שרת מאתר www.smallbusiness.yahoo.com/webhosting נתנו לי במתנה דומיין לשלושה חודשים. אני חושב שאעבור לחברה אחרת לאחר סיום ההתחייבות, אבל מה שמפריע לי זה העניין של הדומיין. הנה הפרטים: whois.domaintools.com/ezdlc.net לאחר שלושה חודשים, כשאפסיק לשלם לyahoo, האם תהיה לי בעיה לקבל את הזכויות על הכתובת?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by omerpaz,

עם 3 כבלים כאלה: http://www.ebay.com/itm/Q742-9M-WiFi-WAN-Router-Antenna-Extension-Cable-RP-SMA-/160548437942?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25616ebfb6 סה"כ 27 מטר , יכול ליצור בעיה עם תמסורת האות ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  19. שלום לכולם. ברצוני לדעת כיצד אני יכול לעשות שהאינטרנט יתחיל לעבוד בעת הפעלת המחשב? נכון להיום אני צריך להפעיל תוכנה בשם Wireless Utility להכניס סיסמא ואז האינרנט עובד. אפשר איכשהו לעקוף את זה ולעשות חיבור קבוע? מדובר על 10 מגה של NGN וראוטר מסוג NETGEAR WIRELESS N

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by skywalker30,

שלשום, עברתי מהתשתית של בזק לתשתית של הוט עקב מחיר גבוה ואי גמישות מצד בזק ללכת לקראתי ולהוריד עלות חודשית. התשתית שהיתה לי בבזק 10 מ"ב וכעת יש לי 12 מ"ב כאשר אני מחובר דרך mpls ( ללא חייגן ). אני מוריד ומשתף די הרבה בטורנטליץ, כאשר הרטיו שלי עומד על 1.4. מאז שינוי התשתית, חל שינוי לרעה בהורדה כאשר מהירות מקסימלית עומדת על כ 500 ק"ב בנוסף, אני לא מצליח לשתף שום דבר, מהירות העלאה לא עולה על 1 ק"ב ותקשורת ל peers כל הזמן מתנתקת. מכיוון שאני מחובר ללא חייגן, אין מה לפנות לספק, הרי ואני בכלל לא עובר ולא מנותב דרכו. לכן פניתי להוט כאשר הם נשבעים בכל היקר להם שאין שום חסימות וכל הניתובים תקינים. בבדיקת המהירות - הכל תקין, גם מול ספק וספק תשתית. זוהי הכתבה שמצאתי ברשת שבדיוק…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by גיל בייטס,

אז נתחיל מזה שהידע שלי במחשבים הוא בסיסי ביותר ורק אתמול התחלתי להשתמש ב-proxytool לצערי גיליתי שהגלישה דרך שרת פרוקסי היא חוויה למזוכיסטים בלבד או לכאלה בעלי מטרה ספציפית, בתור דובר גרמנית המטרה הברורה שלי היתה צפייה ב-zattoo, תוכנת שמכילה צפייה בהרבה ערוצים בגרמנית עם אפשרות לצפייה אונליין או באמצעות תוכנה חיצונית, בארץ אין אפשרות שימוש בתוכנה עם ip ישראלי. בגרמניה השתמשתי בה הרבה אבל בארץ גיליתי שאין לה יותר שימוש על המחשב שלי והסרתי אותה, עכשיו אחרי שגיליתי את הפרוקסי ( כאמור ידע קצת מוגבל במחשבים..) אני עדיין זקוק לפרוקסי אירופאי עם עדיפות לגרמני אבל השאלה שלי היא האם אחרי מציאת אותו שרת פרוקסי אירופאי אוכל לצפות בתכנים של זאטו ברמת מהירות נורמלית?

22. שלום לכולם, לפני כמה שנים קניתי בהמלצת האתר המשובח הזה את ה- WRT54GL של LinkSys ששירת אותי נאמנה וממשיך לעשות כן. השבוע עברתי לרשת 12 מגה של הכבלים (ספק בזק בינלאומי - לא שזה משנה) ומסתבר שהראוטר הזה לא כל כך עובד טוב עם ה- L2TP. למרות שראיתי שעדיין אנשים מדברים על הראוטר הזה ועל שדרוג קושחות, לדברי התמיכה של בזק בינלאומי הראוטר בעייתי גם בעדכוני קושחה. נוסף על כך, בהינתן גם שאולי יש מקום לשדרג את פרוטוקול התקשורת האלחוטית לפחות ל- N רציתי לבקש אם תוכלו בבקשה לכוון אותי לראוטר עדכני ברמה של הראוטר הקודם שהומלץ בחום בפורום. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Torian,

שלום, לאחרונה השתדרגתי מ5 מגה גיימרים ל12 מגה גיימרים ב012. כאשר הייתי מבצע בדיקת מהירות ב5 מגה הייתי מקבל בדיוק 5 מגה הורדה ואולי קצת יותר, אך לאחר השדרוג כאשר אני בודק את המהירות אני מקבל הורדה של 11.70 מקסימום, בתמיכה הטכנית טוענים שהחייגן מוגבל ולכן החיבור לא מגיע למקסימום ובשביל להגיע למקסימום צריך לעבור לחיבור MPLS, כמובן שאני לא יעבור כי אני לא מוכן לוותר על הגיימרים. 1. לנתב שלי אין בעיה להתמודד עם חיבור של 12 מגה ויותר עם חייגן ( TP-LINK 1043nd עם הקושחה האחרונה ) 2. יש לי מודם כבלים של מוטורולה SB5101 שהוא מצויין. אז האם ספק האינטרנט שלי צודק ובגלל פרוטוקול החיוג המהירות לא מגיעה למקסימום? אשמח לתשובות ואולי גם לפתרונות, בתודה, עדי!.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי נתב של לינקסיס E4200 , אליו מחובר באופן חוטי WRT54GL בתור AP. הכול עובד פיקס. גם הראוטר גם ה AP. אבל משום מה כשאני מחובר ל AP אני לא מצליח להכנס להגדרות. יש לציין שלכל אחד משני המכשירים מוגדר אייפי שונה ועדיין זה לא מתחבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה עריכה: בעת הגדרת הנתב ל AP כמובן שכיביתי את ה DHCP. ז"א שבגלל זה אני לא מצליח להתחבר להגדרות ה AP? מה ניתן לעשות במקרה כזה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by nigger84,

שלום לכולם, אחרי שחרשתי קצת פורומים, ואת האתר של הצ'יף, ראיתי שה- TP-LINK דגם TL-WR1043ND מאוד מומלץ. אבל קראתי בפורום אחר שיש בעיות עם DD-WRT עליו. השאלה שלי, האם באמת יש בעיות עם DD-WRT על הראוטר הזה? ואם כן, האם הוא ירוץ טוב עם תוכנות שיתוף על ה firmware המקורי? ואולי שווה ללכת על דגם אחר? (למרות שלפי הביקורת של הצ'יף הוא נשמע מעולה) תודה רבה! עריכה: שכחתי לציין, אני עם חבילת 12M בהוט.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים