רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחובר ל012 הרבה זמן מחויב אליהם עד אוגוסט אני משתמש בראוטר חדש והפורטים פתוחים בבדיקה.לאחר שאני מפעיל את החמור כל כמה זמן הפורטים נסגרים ונפתחים ככה זה כל הזמן ב 2 ראוטרים שניסיתי דיברתי עם 012 והם מתנעררים מאחריות ואומרים שהם לא תומכים בתוכנות שיתוף מה לעשות אני לא מעונין לשלם להם רק בשביל הגלישה אני בטוח שהם חוסמים אותי
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם (ללא ראוטר/סוויץ) כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג א…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, שדרגתי את האינטרנט היום ל200 מגה אבל בפועל אני מקבל עדיין 100, כשאני עושה בדיקת מהירות המד קופץ ל140-150 ויורד מהר מאוד ל90-100.. הפעלתי את הwindows על safe mode עם גישה לאינטרנט וכשעשיתי בדיקה האינטרנט עמד על 190-200. רעיונות למישהו?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי מבזק Netgear VEGN2610 ובגלל שהטווח שלו לא טוב כמו הראוטר הקודם שלי TP-Link WR641G אז חיברתי בכבל רשת את הראוטר הקודם לראוטר של בזק שיישמש כנק' גישה. בחיבור של מחשבים לנק' הגישה (ואני יודע שזה מחובר לנק' הגישה ולא לראוטר של בזק לפי הערוץ ולפי שזה תקן G) אין שום בעיה באינטרנט. בחיבור של הטלפונים (נקסוס 4, נקסוס 5, SGS2) יש דיליי של כמה שעות בקבלת הודעות WHATSAPP או בגישה לאינטרנט. כרגע שני הראוטרים נמצאים מטר אחד מהשני. אשמח לעצות.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי רשת 4 מחשבים. 3 WinXP pro 1 win98 3 מחשבים שולחניים 1 נייד תמונה מצורפת. המחשב שלי מחובר דרך USB אז האינטרנט פועל. במחשב הנייד האינטרנט פועל דרך הרשת * המודם של הכבלים מחובר להאב הראשון המחשב שליד המחשב נייד לא מצליח לתקשר עם המודם כנראה כי שאני מנסה להתקין את האינטרנט עם הדיסק של המודם הוא לא מוצא את המודם. המחשב עם הוינדוס 98 גם לא עובד שם האינטרנט. יש לציין שבכל המחשבים עובד השותיף קבצים חוץ מהמחשב הנייד כי בו השיתוף קבצים לא חשוב והוא מתחבר לכמה רשתות במקום עבודה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי ADSL 1.5MBPS של בזק בינלאומי. מכל האתרים אני מוריד יפה, אני מגיע גם לקצבים של 166KB. אבל בקאזה (גם לייט וגם רגיל), אני אף פעם לא מצליח לעבור את ה 10KBPS. חבר שלי שגר 20 מטר ממני וגם מחובר אצל בזק בינלאומי מצליח להוריד ב 100 ואפילו יותר. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
טוב חברה יש לי העיה גדול ובילתי מוזברת אני כבר לא יודע מה לעשות ונישיתי ארבה דברים בישביל לשפר את זה אז חשבתי אל לבקש עזרה מימחהם אז תקשיבו בבקשה יש לי אינטרנט של 2.5מג של 012 ואני לא מבין דבר אחד למה כשאני מוריד משהו מי האינטרנט זה מוריד לי מושלהם במהירות גבועה וזה טוב כשני מתחיל לשחק במישחקי MMORPG כמו GUILD WARS הMS של במישחק אולה לה 20000 וזה מתחיל ליתקבה וליפני יומים ששיחקתי זה היה מעולה עכשיו עם הפשר שמישהו יעזור לי עם זה אני יודעה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
המודם מוגדר כנתב הגירסה שודרגה ל 4.2.3 עובד ב pppoa הכל עובד טוב חוץ מ:רוב הזמן הוא לא נכנס לי להגדרות של המודם ב 10.0.0.138 ואז אני מנתק אותו הוא נכנס אבל אחרי כמה זמן הוא שוב לא נכנס (גם לא בטלנט) מישהו נתקל בזה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני נכנס לאתר (http://www.prisonbreak.co.il/) מופיע לי הודעה שאומרת לי לעלות את האתר במצב "public_html directory" . איך אני עושה זאת? תודה
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה שאתר משרד החינוך לא עולה אצלי. בדקתי אצל עוד כמה אנשים והאתר עובד מצויין. אצלי הוא אומר שהדף לא יכול ליהפתח, אבל כל שאר האתרים נפתחים מצויין. מה יכולה ליהיות הבעיה?? (ספק בזק בין לאומי)
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הי אנשים. מאתמול התחילה לי בעיה עם אתרים בחו"ל. האתרים בחו"ל עובדים בסדר מדי פעם אבל לרוב יוצא ש- FireFox פשוט נתקע ב- looking for www.abcdefg.com אתמול זה גם קרה לי ובכלל לקח לראוטר מלא זמן להתחבר אז החלפתי IP ואז זה עבד. אז אני רוצה לדעת עם הבעיה אצלי בראוטר או שיש את זה לעוד אנשים. יש לי ראוטר Edimax AR-7064g
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שהגלישה בערב\לילה אטית יותר ואני מבין שיש להם עומס על השרתים אבל ביומים האחרונים זה כבר היה מוגזם כשלא הצלחתי לראות סרטון ביוטויב של 360dpi. התקשרתי להוט והנציג עשה איתי את הבדיקה (באתר שלהם) ובאמת הוא ראה שיש בעיה ומהירות ההורדההייתה 1MBPS במקום 2.5 והוא אמר לי שבכיר ידבר איתי בבוקר ובאמת התקשרה בכירה שלהם ואמרה לי שאין שום בעיה שהיא בדקה מול מחלקת הנדסה. טוב המשכתי מול בזק בין לאומי זה היה בשעות הבוקר אז לא הייתה בעיה במהירות ואז הנציג אמר לי לבדוק במנהל המשימות "בתים שנשלחו לפי מרווח זמן) שראינו שהבתים קופצים מ0-100 הוא טען שזה מה שמאט לי את הקצב שיש לי ווירוס במחשב. ואני צריך לקנות אנטי ווירוס. עכשיו איך יכול להיות שתעבורה של 100 בתים מדיי פעם מא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב כבר בערך שעה אם לא יותר אני לא מצליח לגלוש לאתרים בחו"ל עוד אנשים חווים את אותה בעיה ואם לא מה אני עושה? יש רעיונות לפני שאני מתייבש על קו עם התמיכה הטלפונית?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
למי שלא יודע, אז כשאנחנו נותנים למחשב כתובת, כגון www.walla.co.il, הוא שולח בקשה לשרתי הDNS של הISP (אלא אם כן הגדרנו כתובת IP של שרתי DNS אחרים) עם אותה כתובת ואלה מחזירים לו את הכתובת IP של אותה כתובת "מילולית" (domain). עכשיו, אני רציתי לבדוק כמה שרתי DNS, מי מהם הכי מהיר, בעזרת nslookup (תודה פורשה על הרעיון ) וגיליתי כי לפני שהוא בכלל ניגש לDNS של החיבור אינטרנט הוא מנסה קודם כל לגשת לשרת DNS בכתובת 192.168.101.101, אשר לא קיים, מה שגוזל שתי שניות יקרות (זה נשמע מעט אבל per עמוד... בכל מקרה) עד שהוא מכריז על timeout לגבי אותה כתובת ואז ניגש לDNS של הISP. (ד"א, לשם השווה, הTIMEOUT לוקח לי שתי שניות כשהבדיקה עצמה עם הDNS האמיתי לוקחת פחות מ30 מאיות השניה). הרשת הבי…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.esc.co.il/esc/myMIXMain.asp אני נכנס לפה והוא לא נכנס הוא אומר משהו עם ג'אווה ואין לי את זה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, התקנתי רשת ביתית רגילה לא אלחוטית הכל עובד מצויין רק יש בעיה אחת שהמחשב המשני לא יכול להיכנס למחשב השרת נגיד לתיקיית PROGRAM FILES וכו' (והמחשב השרת אין שום בעיה יש גישה להכל !) זה מקבל הודעה כזאת: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/1.jpg הבנתי שזו בעיה נפוצה אבל אפשר לפתור אותה.. אשמח לעזרה ממכם.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, הבאתי מחשב נייד מחו"ל... פעם חיברתי אותו עם כבל רשת לראוטר וזה עבד מצויין.. עכשיו אני מנסה לעשות אותו דבר ומופיע לי LAC מחובר אבל הסקייפ,ICQ כל הדברים לא פועלים וגם כן גלישה באינטרנט... עשיתי IPCONFIG וזה מראה לי IP adress מאוד מוזר.. אבל כל השאר בסדר.. זה מאוד דחוף.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מתאם usb לרשת אלחוטית. הכל עבד כרגיל עד שהחלטתי לפרמט את המחשב מסיבות אחרות ובעקבות כך הייתי צריך להתקין את המתאם מחדש. כשאני מתקין את התוכנה ואז מנסה להפעיל אותה רשום לי: "אין אפשרות לאתר רכיב. הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר PrismApi.DLL התקנה מחדש עשויה לפתור הבעיה" ניסיתי להתקין מחדש לא עזר. עכשיו השאלה שלי מה עושים? הבעיה היא רק בדיסק מאיפה אני משיג התוכנה? אני לא אקנה את המתאם בשביל לקבל דיסק חדש =]
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של trendnet ואם אני משאיר את האינטרנט דולק הרבה שעות לדוגמא בלילה או אפילו באמצע היום אז האינטרנט מתנתק לי לבד ואי אפשר להתחבר מחדש דרך המחשב, הדרך היחידה שאפשר להתחבר שוב היא לנתק אפילו לשניה את חיבור החשמל של הראוטר ולחבר בחזרה ואז כמו קסם האינטרנט חוזר. רציתי לדעת אם יש דרך לפתור את זה ואם לא אז חזבתי לבנות מעגל אלקטרוני שיתחבר לספק כח של הראוטר ושיעשה ריסטרט כל כמה שעות כאילו יפסיק תזרם לשניה ואז ימשיך אותו. אם למישהו יש פתרון אחר אני פתוח להצעות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה עם ה wireless בראוטר. עשיתי ENABLE לwireless בראוטר ושמתי סיסמא עליו. ניסיתי להתחבר עם ה IPHONE ועם ה N95 (הוא תמיד מתחבר לי בקלות לכל רשת אלחוטית) וזה לא התחבר עשיתי את הראוטר פתוח לגמרי בלי שום סיסמא ועדיין גם ה N95 וגם ה IPHONE לא מצליחים להתחבר לראוטר. ה N95 למשל מתחבר לי בקלות לרשת אלחוטית אחרת מה אני עושה בראוטר ואיך אני מסדר את הבעיה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
ניסיתי לעזור סריקה של המחשב לוירוסים מהאתר של נורטון אבל הוא אומר שיש בעיה ב-ACTIVE X מפני שהאקספלורר שלי ישן מידי, וזה לא נכון יש לי אקספלורר 6, XP אז אני מניח שזו בעיה ב-ACTIVE X איך פותרים אותה? מצורף קובף השגיאה. בתודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי.. אז ככה, אני שם לב, במיוחד בסופי שבוע, שהאינטרנט מתנתק לי כל הזמן, אבל מתנתק מלא, אני לפעמים במצב שהוא לא עובד יותר משתי דקות ברציפות.. וזה לא שהוא מראה שנאבד החיבור.. פשוט ההורדות יורדות בקצב ל-0, ולא מעלה אתרים. זה פשוט נורא.. אי אפשר להוריד ככה, וזה בלתי שמיש. למישהו יש מושג אם זה אשמת נזק, או שמשהו דפוק אצלי? אני לפעמים באוברקלוק, אבל לא נראה לי שזה זה. זה המודם של alcatel וכ.רשת שבזק מבאים מבוסס realtek.. לוח kr7a של abit. תודה מראש על העזרה...
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני פותח אצלו את הפורטיפ של האימיול הוא לא עושה לי SAVE ולכן כול פעם שאני מכבה אותו אני צריך לפתוח אותם מחדש בדקתי את הפקודות אין שם אפילו פקודה כזאת.... מה עושים
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לפני כמה דקות סיימתי להתקין לקרוב משפחה את ה-Edimax BR-6204WG ההתקנה עברה מצויין והראוטר פועל מצויין. התצורה היא שמחשב אחד מחובר קווית לראוטר ועוד מחשב בחדר סמוך אלחוטית כמובן. האינטרנט במחשב עם החיבור הקווי עובד כמו שצריך מלבד ניסיונות להתחבר אלחוטית לנתב שלא ממש מצליחים. וינדוס חוזר על השגיאה ההזויה הזאת "אין ל-Windows אפשרות להתחבר לרשת שנבחרה. ייתכן שהרשת אינה נמצאת בטווח עוד, נא רענן בלה בלה בלה".יש לציין שהחדרים סמוכים ועוצמת הקליטה עומדת על הקו העליון כמובן. לפעמים הבעיה הייתה היא שבר ההתקדמות היה רץ במשך כ-2 דקות עד שהיה נסגר ולא הייתה מתבצעת כל התחברות. יש לציין שאפילו את סיסמת ה-WEP הוא לא מספיק לבקש. כרטיס הרשת האלחוטי הוא DWL-120 של DLINK אם אני זוכר נכון, נר…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-