רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי קופסת מיתוג ב- 200 שקלים (אני לא מוצא שום דגם או משהו) תאור: יש כניסה אחת ושתי יציאות (A,B), כל כניסה/יציאה מורכבת מחיבור אחד (נקבה) של VGA (יציאה של מסך), ושני יציאות של PS2 (מקלדת ועכבר) חיברתי אליו הכל כמו שצריך ובדקתי שזה אכן מחובר חזק ויציב. לאחר שחיברתי הדלקתי את המחשב, במחשב אחד הכל נראה שעובד טוב במחשב השני יש בעיה שרואים הכל כפול (בווינדוס אפשר לראות את זה בברור ובמשחקים "לא חיפשתי את זה") רואים כזאת צללית של האות או כל דבר אחר.. (רואים את זה כפול) זה די מעצבן וזה רק מאז שחיברתי את זה לקופסת מיתוג. מה שניסיתי לעשות זה: להחליף בין הכבלים להפוך את הצדדים של הכבלים להחליף יציאה מקופסת מיתוג למחשב ד"א יש לי windows xp proffesional וזה…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב Toshiba L50 A 1D5. ראוטר ASUS ac87U Windows 8.1 64Bit קניתי באיביי כרטיס רשת אלחוטי Intel 7260AC Dual band יש לו בעיה להתחבר לראוטר לרשת 2.4G אם אני פותח נקודת גישה דרך ה LG G2 שיש לי הוא מתחבר בלי בעיה. לרשת ה 5G AC של הראוטר הוא מתחבר אבל לפעמים עושה בעיות ומתנתק. מה יכולה להיות הבעיה? פרטים מ NETSH netsh>wlan show driver Interface name: Wi-Fi 2 Driver : Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 Vendor : Intel Corporation Provider : Intel Date : 19/09/2013 Version : 16.5.3.6 INF file : C:\Windows\INF\oem87.inf Files …
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר של בזק NETGEAR VVG2000 (מוגדר עם WIFI ) ממספר סיבות מצאתי לנכון להביא את הנתב edimax br 6216mg הגדרתי אותו כ AP BRIDGE POINT TO POINT ועל אותו הערוץ כמו הראוטר שלי הרגיל ואכן כל מה שמחובר אליו לחיבורי הETHERNET מקבל גישה לאינטרנט בצורה מעולה ! אבל יש 2 בעיות : * אין לי אפשרות לנצל את האנטנות של האדימקס לטובת הגדלת טווח הWIFI שלי בנוסף לחיבורי הLAN ( למרות שזאת לא הבעיה שבגללה פתחתי את הדיון אבל אם כבר אז כבר) * הסיבה שבאמת מרגיזה אותי היא שכאשר מדליקים את המחשב מחדש אין גישה לאינטנרנט והדיפולט גייטווי הופך להיות של האדימקס (חשוב לציין שהמחשב מחובר לנטגיר ישירות באופן קווי ) כדי להתגבר על הבעיה אני מכבה ומדליק את האדימקס ואז יש לי שוב גישה לאינטר…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני די חדש בלינוקס אתמול התקנתי את אובנטו והכל עבד יפה (לפני כמה שנים היה לי מנדרייק 9) אז אני יודע +- דברים בלינוקס הוא הוריד כל מיני עדכונים מהאינטרנט והתקנתי שם ACTIVE DIRECTORY עכשיו משום מה לא עובד לי כלום אני משתמש עם התוכנה VMWARE כאשר אני לוקח את SERVER 2003 ואת אובנטו ועושה אותם TEAM ומגדיר את ה IP 192.168.1.10 ב SERVER 2003 SUBNET MASK : 255.255.255.0 וב אובנטו 192.168.1.11 ורושם שם את ה DNS של 2003 עכשיו באובנטו בתוך ה MY NETWORK הוא מזהה את ה WINDOWS ואת השם של המחשב אבל לא רואה בפנים שום SHARE שעשיתי ב 2003 ומשום מה כשאני נכנס ל ACTIVE DIRECTORY ורושם לו להתחבר לדומיין שיצרתי הוא לא מסכים הוא כותב לי Unable to Resolve DC name הוא כותב שיש ל…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה מעצבנת ואני מאוד מקווה שימשהו יכול למצוא פיתרון בשבילי! אז ככה: יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס מדגם BR6114Wg. לא מזמן עשיתי ADSL 5 מגה בספק בזק בינלאומי. עכשיו, כשאני מחבר את אחד המחשבים ישירות למודם ADSL, אני יכול להוריד במהירויות של 630kb/s מהאתר מבחן של בזק בינלאומי (http://speed.bezeqint.net), והכל טוב ויפה. אבל ברגע שאני מחבר את המחשב לראוטר, פתאום המהירות מוגבלת לפחות מ300kb/s! ניסיתי לחבר את כל המחשבים, לחבר מחשב אחד, עשיתי שדרוג לfirmware של הראוטר, ואפילו חיברתי את הראוטר הישן שהיה לי של אדימקס (BR6104K) וזה היה אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? שתי הראוטרים של אדימקס מגבילים את מהירות ההורדה שלי, ובדקתי את כל האופציות בקינפוג של הראוטר, שום דבר…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עניין כזה, הוספתי נקודת עבור טלפון עם כבל התקנה חדש, באורך 9 מ' כי זה בערך מה שאני צריך. יש פילטר על כל נקודה שיש בה טלפון מחובר. הראוטר מחובר על נקודה מקורית בקיר, לא זו שהוספתי. ברגע שהכבל החדש מחובר הראוטר לא מצליח להסתנכרן ואי אפשר להתחבר, ברגע שמנתקים אותו הכל בסדר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי ADSL ואני משתמש ב WIN XP PRO ויש לי תופעה מוזרה כשאני משאיר את המחשב מחובר הרבה זמן יותר מ24 שעות בדרך כלל אחרי האינטרנט מתחיל להיות איטי יותר וההורדה איטית יותר אני יכול להוריד 100 קבצים ולהגיע למהירות גבוהה אבל קובץ בודד לא מגיע למהירות גבוהה לא משנה מאיזה סרבר אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה שיעזור לי כי זה משגע אותי הבעיה נפתרת כמובן כשאני מפעיל את המחשב מחדש קובץ שהורדתי ב120 הופך להיות מורד ב20 בערך
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה בערך מהיום הראשון שהADSL הגיע לשוק... בעבר הפכתי אותו ל PRO, ובעזרת SWITCH היה לי אינטרנט בכל המחשבים בבית... הסויצ' הלך לעולמו והבאתי ראוטר של 3com עשיתי איפוס מלא למכשיר, והחזרתי אותו בחזרה למצב HOME (גם דרך הTELNET וגם דרך הממשק באקספלורר) כרגע אני מצליח להתחבר לאינטרנט רק כאשר המודם מחובר ישירות למחשב ואני מחייג בעזרת חייגן אבל אני לא מצליח לעשות שהוא יעבוד דרך הראוטר... יכול להיות שאיפסתי הגדרות במודם שלא הייתי צריך לאפס?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים (שלושה בעצם אבל אחד כל הזמן כבוי) שמחוברים לראוטר OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router. הראוטר מתפקד כשרת DHCP ככה שהוא מחלק לשניהם כתובות אוטומטית (192.168.1.111,192.168.151) כתובת הראוטר היא 192.168.1.1 עכשיו התקנתי את התוכנה בשני המחשבים ולפי התוכנה השירות אמור ליצור אוטומטית רשת בין שני המחשבים ככה שאוכל ליצור הגבלות. פתחתי את שלושת הפורטים שהתוכנה דורשת ועדיין אין תקשורת בתוכנה... יש לציין ששני המחשבים נותנים פינג אחד לשני וניתן להעביר קבצים ביניהם. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הבעיה שלי מתחילה כך בעבר כאשר הייתי מוריד סרטים ושירים דרך חייגן מה"Azureus" הייתי מוריד במהירויות גבוהות (110-150) היום אני משתמש בראוטר של חברת BELKIN מדגם F5D7230-4 שקיבלתי מארה"ב כאשר היום אני מנסה להוריד שירים וסרטים אני מוריד בשיא (KB15), והרבה פעמיים הוא מתנתק אני לא מבין למה בדיוק הראוטר מתנתק כול כך הרבה?? מה שכן קראתי בפורמים שאני צריך להגביל את הכמות משתמשים מהם אני מוריד, כך עשיתי, והוא באמת מתנתק פחות האם יש דרך אחרת???? אולי יש לכם כמה טיפים כיצד בכל זאת להוריד מהר מהאנטרנט ולא להתנתק כול הזמן תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי גשר בין כרטיס רשת ONBOARD וPCI צצו שתי בעיות: 1.כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב האינטרנט לא מתחבר לבד הוא לא מצליח לזהות איזה סוג רשת מדובר ,כדי לפתור את הבעיה אני צריך כל פעם לעשות TROUBLESHOOT הוא מבצע אתחול לגשר והאינטרנט מתחיל לעבוד. עם הבעיה הזאת אני יכול לחיות. 2.אחרי כמה דקות המחשב פשוט נתקע ולא מגיב בשום אופן עד שאני עושה RESET אחרי שהוא עולה שתי הבעיות חוזרות מהתחלה. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב DIR615 דגם C2 כבר שנים רבות ותמיד הייתי מרוצה ממנו. בזמנו אף עידכנתי את הקושחה ל3.03RU שמופיע באתר התמיכה בארץ ללא בעיה . לפני כחצי שנה רכשתי מאריך טווח של חברת DLINK גם כן ולא הצלחתי לחברו לרשת, למרות כל הניסיונות שלי בשינוי הגדרות הנתב. לאחר כמה חודשים רכשתי מצלמת רשת מסין, וגם היא סירבה לעבוד. שני המכשירים התחברו לרשת אבל לפי לוג הנתב הוא המשיך לפנות אליהם לקבלת IP לעד והם לא פעלו. ראיתי שלאותה חומרת נתב יש בחו"ל גרסאות קושחה אחרות, 3.10,3.11 והלאה. מחוסר ברירה וייאוש החלטתי להתקין את 3.13NA, לאחר שינוי קל בקובץ הצריבה, לפי הוראות מאתר dd-wrt. הפלא ופלא המצלמה והמאריך טווח פעלו, אבל מאז יש לי בעיות QOS. כאשר מנצלים קצת יותר מרוחב פס הuplink, למשל ב…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL 8 מגה עם מודם נתב של Dlink 2650U. מכיוון שיש לי בנוסף ראוטר של Linksys WRT160N תומך DD-WRT שאני מעדיפה להשתמש בו כראוטר, הגדרתי את ה-Dlink שיעבוד בתור מודם וחיברתי אותו ל-Linksys. בחיבור קווי הכל תקין אך הלפטופ שלי מסרב להתחבר אלחוטית. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי בלפטופ אך זה לא עזר. בינתיים החזרתי את ה-Dlink להגדרות ברירת מחדל ועכשיו הלפטופ מתחבר בלי בעיה, אך עדיין הייתי מעדיפה להשתמש ב-Linksys בתור ראוטר. בזק לא מוכנים לקבל בחזרה את ה-Dlink ולתת לי במקומו מודם רגיל. איך גורמים ל-Dlink לעבוד בתור מודם ושזה לא ייצור בעיות עם החיבור האלחוטי בלפטופ? אודה לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב בלי לסבך יותר מידי 10.0.0.138 הפסיק לעבוד. אין לי שמץ של מושג למה לא שידרגתי או עשיתי משהו שאמור להרוס אותו. ניסיתי ריסט לא עזר וגם ניסיתי לגשת דרך מחשבים אחרים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ראוטר אצל מישהו האינטרנט עובד, רק יש בעיה עם DNS. אני לא מצליח להתחבר לשום אתר דרך כתובת - רק דרך IP... איפה בידיקו אני אמור להכניס את כתובת ה DNS? ניסיתי להכניס במאפיינים של כרטיס הרשת, ניסיתי להכניס בהגדרות של הראוטר עצמו אבל כלום לא עוזר... מה עוד אפשר לנסות?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מודם eci 312+ b-focus router 312 כאשר הוא עובד בתור חייגן הכל בסדר, ברגע שאני מגדיר אותו שיעבוד בתור ראוטר, אז אחרי כמה זמן האינטרנט מפסיק לעבוד, זאת אומר נגיד המסנגר והאיסיקיו ממשיכים לעבוד אבל לאתרים אני לא יכול להכנס, עד שאני עושה רסטרט למודם וזה חוזר לעבוד, אני הגדרתי את המודם לראוטר לפי הדיסק של בזק, כאשר התקשרתי אליהם להגיד שיש בעיה הם אמרו שהם לא תומכים בראוטרים. אני חושב הבעיה היא בהגדרות של הראוטר, פשוט צריך להגדיר אותו אחרת, יש למישהו מושג איך להגדיר אותו נכון?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 נייחים ונייד שהיו מחוברים ע"י נתב EDIMAX 6204 ומודם אלקטל של בזק, בסופת הברקים של לפני כ-10 ימים כנראה נשרף המודם והחלפתי אותו למודם סימנס C2-010 ומאז יש לי בעיה שוב להגדיר את הרשת . כאשר אני מחבר את כל החיבורים ע"פ מה שצריך ז"א ADSL למודם, כבל רשת מהמודם לכניסת WAN בנתב ויציאות מהנתב למחשבים נורת ה-ETHERNET LINK\ACT לא דולקת לי ולכן כלום לא עובד. האם ישנה בעיה בראוטר כלאמר גם הוא נפגע ? ואם כן היות וכל שאר הנוריות דולקות ומראה שכן יש חיבור אלחוטי תקין וכאשר אני מחבר את הכבל מהמודם לאחד היציאות בנתב ולא לכניסת ה-WAN כל הנוריות מראות תקינות מלאה האם ישנה אפשרות להשתמש בו כהאב עם חיבור אלחוטי ? תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נקנה מחשב חדש שהחליף את הישן. עד עכשיו הישתמשתי במודם Aztech שקיבלתי מבזק וראוטר (Edimax 6204wg) שאמור לאפשר למחשב השני בבית לגלוש. לאחר התקנה נקייה של Windows Vista x64 התקנתי את הדרייברים של הרשת והכל ומשום מה אין רשת : אמנם המחשב השני מזהה את הרשת אבל כמובן לא מתחבר אליה. התקשרתי לספק האינטרנט שלי ואין להם תמיכה בראוטרים או משהו כזה אבל ביינתים הנציג הציע להישתמש במודם שיחובר ישירות למחשב מה שאומר שאין בעצם למחשב השני איך לקלוט את הרשת שלי. הגדרנו רשת חדשה שבה אני צריך להתחיל להתעסק עם חייגנים מה שלא הייתי עושה ראוטר. לסיכום : מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה ? (החיבורים מחוברים בצורה נכונה!)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. עשיתי לי עכשיו רשת ביתית בין שני מחשבים, לפי המדריך באתר עשיתי את שיתוף האינטרנט, הכל עובד יפה אבל כאשר אני מדליק את ה FIRE WALL ZONE ALRAM 4 אני לא מצליח להתשמש באינטרנט במחשב הלקוח. איך אני צריך להגיד את הפייר וול כדי שייתן למחשב הרחוק גישה לאינטרנט? תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי Norton Personal Firewall ורשת בין שני מחשבים המחוברים עם כבל מוצלב (ה-Firewall נמצא ב-HOST) עכשיו הבעיה היא כזאת: ה-Firewall לא נותן ל-Client לראות שרתים ב-Gamespy Arcade. כשאני עושה Disable ל-Firewall אין שום בעיה... ב-Host אין את הבעיה הזאת... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
שלום מהרגע הראשון שפתחתי חשבון בgmail השתמשתי בו דרך הOutlook והכל עבד סבבה בלי בעיות בשבוע האחרון אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך הOutlook רק דרך הgmail אבל לקבל אני כן מצליח גם לאבא שלי יש אותה בעיה. ידוע על איזו בעיה בgmail? שינו את שרת הדואר היוצא שלו? תודה יואב
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר DLINK של בזק. אני עם WINDOWS 7 ומשתמשת ב-GOOGLE APPS. מאז שהתחלתי לעבוד עם הראוטר יש בעיה עם ה-GMAIL NOTIFIER (כל NOTIFIER שהוא, לא NOTIFIER ספציפי). הבעיה שה-NOTIFIER לא עושה REFRESH למצב המייל. או שהוא נתקע על CHECKING MAIL, אומר שאין מייל חדש בזמן שיש, ואם הוא רואה שיש מייל חדש, גם אחרי שאני קוראת את המייל התצוגה לא מתעדכנת. כאמור, הבעיה לא הייתה קיימת לפני שהתחלתי לעבוד עם הראוטר. בנוסף הייתה בעיה שכשהייתי גולשת באתרים, מדי פעם האתר לא נפתח וכשעשיתי REFRESH זה הסתדר וחוזר חלילה. אז התקשרתי לבזק ולספק שלי - בב"ל. בזק אמרו להגדיר בכרטיס רשת 10mbps full duplex ובב"ל אמרו להגדיר שרתי DNS בכרטיס רשת באופן ידני. זה עזר לבעיה של האתרים אבל לא לבעיה של ה-GMAIL. א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה עם התוכנה הזו אבל אני ממש צריך להשתמש בה. הבעיה היא כזאת, אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן, ויש לי רשת עם כאבל מוצלב בין 2 מחשבים. אני רוצה לשחק עם חבר בלאן במשחק מסוים(בשני בתים שונים, לצורך הבהרה, לא במחשב השני שמחובר אלי לרשת) הבעיה היא שכבר פעמיים שהתקנתי את התוכנה הזאת ופעם אחת היא ביטלה לי את הרשת הביתית ופעם אחת היא דפקה לי את כל החיבור לאינטרנט, אתם יודעים אולי איך אני יכול למנוע את זה? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 19:10:01 מישהו בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לעשות ICS ביניהם (לא אלחוטי). שניהם WIN XP PRO. אני מחובר דרך נטוויז'ן עם חייגן. ה-CLIENT הוא עם SP2. עשיתי הכול לפי המדריך שיש פה, הצלחתי להגדיר את הפיירוול (ZONE ALARM INTERNET SECURITY) של מחשב השרת והכול עבד מצויין לפני שבוע. לא נגעתי במחשב השני (CLIENT) שבוע שלם, היה בכלל כבוי. במחשב השרת לא עשיתי שום שינוי. עכשיו אני מנסה לגשת דרך ה-CLIENT לאינטרנט וזה לא עובד למרות שיש LAN ביניהם ואני רואה תיקיות משותפות. בדקתי שוב פעם את ההגדרות מול המדריך והכול בסדר לפי ההגדרות אבל אין אינטרנט במחשב השני. ניסתי כבר לנתק את ה-ZA אבל גם זה לא עוזר אז כנראה שהיא לא הבעיה. הפיירוול של חלונות לא פעיל בשני המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה???? טוב....…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עשיתי איי פי סטטי לפי המדריך הזה- http://portforward.com/networking/static-xp.htm והכל טוב ויפה והאינטרנט עובד... אבל... כל התוכנות ואתרי אינטרנט לא קוראים את האיי פי הסטטי שלי.. אלא כותבים לי שיש לי איי פי אחר.. וגם האיי פי שמופיע באתר של הקינפוג של הראוטר (level1) מראה שהאיי פי שלי הוא לא זה הסטטי אלא האחר... אבל אם אני בודק בקומנד ליין "ipconfig" זה כן רושם לי את הסטטי.. אז קיצר איך אני משנה את זה שכל התוכנות ובאינטרנט ייקראו לי את האיי פי הסטטי?1? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-