רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה משום מה כול המיילים שאני שולח החוצה דרך חשבון ה GMAIL שלי אני מקבל את המייל בחזרה עם הפרטים הבאים : THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: ( כתובת מייל שאני שולח אליו ) Message will be retried for 2 more day(s) Technical details of temporary failure: TEMP_FAILURE: Could not initiate SMTP conversation with any hosts: [mx.hotmail.co.il. (5): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked using bl.spamcop.net; Blocked - see http://www.spamcop.net/bl.shtml?64.233.166.179] [etrn.inter.net.il. (100): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked …
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ברשותי מודם Alcatel שהפכתי ל - PRO הכל עובד סבבה איתו (זה כבר ממזמן נפרץ) אני מקבל ושולח לכולם קבצים באי סי קיו חבר טוב שלי קיבל אינרנט מהיר של הכבלים - התקין ICQ אנחנו יכולים לדבר והכל אבל אני לא מצליח לשלוח לו קבצים ! ניסתי להגדיר איתו הכל באי סיקיו לא עזר שאני מנסה לשלוח לו קובץ זה מה שקורה http://forums.ort.org.il/files/30/1582998/7608243.bmp מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם hub והמודם של אלקטאל שמשמש בתור ראוטר הבעיה שלי שאין לי אפשרות לשלוח קבצים לחלל החיצון כלומר למחשבים שלא ברשת שליחת הקבצים היא ע"י המסנגר 5 . מערכות ההפעלה שלי הם 98 על מחשב אחד ו xp על המחשב השני ברשת. האם הבעיה היא שצריך לפתוח פורטים או שזו בעיה אחרת אין לי פיירוול גם לא המובנה של ה xp ראוי לציין כי ברשת הבייתית העברת הקבצים והדיבור אפשריים!!!! אנא עזרו לחבר במצוקה..
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי רשת ביתית ע"י ראוטר אלחוטי, שאליו מתחברים המחשב הנייח והנייד. על הנייח יש את קבצי המוזיקה והוא זה שמחובר למערכת, אז אני רוצה לשלוט עליו עם הנייד וככה להשמיע מוזיקה. ניסיתי להשתמש בREMOTE DESKTOP של ווינדוס. הבעיה - כשאני משתלט על הנייח באמצעות הנייד- אני בוחר בקובץ שיר, הנגן של הנייח עולה, אבל האודיו עצמו מוזרם לנייד שלי ומושמע ממנו ולא מהנייח לכיוון המערכת. לא ברור לי למה, הרי אני עובד על המחשב מרחוק. וברגע שהנגן מוזיקה של הנייח עולה, למה הוא עושה לי streaming למחשב השולט? ושאלה נוספת, איך אני מגן על עצמי משליטה מרחוק מבחוץ? הגדרתי את הראוטר לקבל רק את הMACS של 2 המחשבים שלי, וכמובן שיש גם סיסמה, אבל מישהו אמר לי שזה עדיין לא מוגן. יש עוד מה לעשות? האם …
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
באחזור חשבון (איפה שמזינים כתובת/פלא' של מישהו שרוצים שיקבל יכולת לשנות סיסמא למקרה שהיא אבדה) קיימים פרטים שאני רוצה לערוך אותם, אבל מסיבה לא ברורה הם לא נשמרים לי. כבר נסיתי את: http://support.google.com/mail/bin/static.py?hl=en&page=ts.cs&ts=2753861&from=53377&rd=1 אך ללא הצלחה. בבקשה רעיונות, מישהו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , על מנת להרחיב את הרשת האלחוטית אצלי בבית, חיברתי שני נתבים בשרשור דרך ה-LAN. לאחר כל הקינפוגים הרלוונטיים, הכל עובד נפלא במעבר בין הרשתות האלחוטיות. כיביתי את ה-DHCP בראוטר המשני וכל קליינט של הרשת אלחוטית מצליח להתחבר אליו ללא שום בעיה ולקבל כתובת IP מהנתב הראשי. כמו כן, הנדידה בין הרשתות הינה שקופה לחלוטין. הבעיה היא שבפעם בכמה ימים הנתב המשני לא מצליח יותר לחלק כתובות IP, אמנם רואים את הרשת האלחוטית אך הקליינט איננו מקבל כתובת. הפתרון הזמני הינו אתחול של הנתב המשני (אני פשוט מוציא מהחשמל ל-10 שניות ומחזיר) ולאחר מכן הכל עובד כפי שהיה מלחתחילה. האם יש למישהו מושג מדוע זה קורה? כבר החלפתי את כל הציוד אך שום דבר לא עזר. דרך אגב, המרחק בין הנתבים הינו בערך 20-…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לשים בדיוק את הנושא, אבל בגלל שזה קשור לרשת האינטרנט, אז כאן. בקיצור אני משחק במשחק Flight Simulator 2004 באינטרנט, על שרת(vfs). השרת vfs מוחזק באחת מהחוות של ספקי האינטרנט, והוא שרת די חזק. והנה לבעיה שלי. כאשר אני מתחבר לשרת הזא, וטס עם עוד אנשים באינטרנט, אז לעיתים קרובות, או יותר נכון בקביעות של כמה דקות, השרת מתנתק לי, וגם מה שמוזר הוא שכל האינטרנט קורס לכמה שניות, וחוזר אוטומטי. מה שיותר מוזר הוא שכשאני בחנייה כולשהי עם המטוס שלי, השרת באופן מוחלט לא מתנתק לי, אפילו אם אני חונה ולא זז לכמה שעות. ורק מתי שאני עולה לאוויר, השרת מתנתק לי בקביעות של כמה דקות , וכל האינטרנט קורס לשניה, עם זה הסקייפ שמתנתק, המסנגר, הטיימ ספיק, בקיצור כל האינטרנט. ו…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תראו יש לי ראטור פתחתי פורטים ובדקתי והכל בסדר אז למה מוריד לי איטי בביטורנט מה הבעיה זה שיגע אותי יש לי 5 מגה ומוריד לי על 20 KB מה אני יכול לעשות??? תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב, התקנתי את הדרייברים והכול אבל עכשיו יש לי בעיה. הבעיה: התוכנה של הכרטיס רשת לא מספקת את האינטרנט כמו שצריך, בעבר דיברתי עם בזק והם עזרו לי למחוק אותה. (בלי למחוק את הדרייברים), עכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה... אשמח אם תעזרו לי. הבעיה השנייה: הגוגל כרום מוריד על מהירות נמוכה אפילו לפני הפירמוט זה היה ככה, הוא מתחיל על מהירות גבוהה ויורדת מהר לנמוכה. עברתי שוב לאקספלורר אבל אני רוצה לעביר את הסימניות ואני לא יודע איך.. תודה, יובל.
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
קיבלתי תמודם החדש הזה של בזק של סימנס ואני רואה שבתוכנת שיתוף קבצים אימיול בהתחלה היה לי מזהה נמך ואחרי זה סידרתי וזה מזהה גבוהה אך זה לא מוריד כלום בקושי שיר מוריד לי אחרי שבוע.ואני מציין שלפני כן באינטרנט שהיה לי מודם adsl ale130 לא היה לי את הבעיה הזאת. וניתקתי את הפירוול במודם (זה שנכנסים לאתר 10.0.0.1 או משהו כזה ומגדירים את המודם\ראוטר) תודה רבה לעוזרים. בן.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת כלשהו באימיול הוא אומר לי: Connection refused. Your IP is currently blacklisted יש לי רשת אלחוטית אבל פתחתי את כל הפורטים וזה עדיין עושה את זה......למישהו יש מושג איך מסדרים את זה??? תודה
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לא מזמן ומאז שפירמטתי אני לא יכול לתקן את ההתקשרות (לוח בקרה->חיבורי רשת->תקן התקשרות זו). השגיאה שהוא רושם לי היא שאי אפשר לנקות את מטמון הDNS ושצריך לצור קשר עם מנהל הרשת ??? ולא רק זה אלא שגם הפינג במשחקי רשת התחיל להיות נורא גבוהה אחרי זה. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרות של הראוטר. מה צריך לעשות? נ.ב ראוטר 3com 3CRWER100-75 ועוד שאלה קטנטונת- איך אני מגדיר לו סיסמת WEP?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד ASUS עם WIN 7 . ב WIFI למטה בצד ימין שמסומן בברים מופיע לי סימן צהוב שאומר limited acsess ואני לא מצליח לגלוש וגם כאשר אני מבצע PING למחשב אחר ברשת הבתית שלי אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת אנא עזרתכם תודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות את התמונה בצד של ההודעות שלי ??? אני לא, אני מצליך לראות אותה רק אחרי שאני נכנס לגלריה שלי בpnavy ובאותו הזמן אני נמצא באתר הזה (HW בחלון אחד וpnavy בחלון אחר). בבקשה תגידו לי מה הבעיה, או שתמליצו לי בבקשה על אתר אמין (וכמה שיותר פשוט) לאיכסון תמונות. הנה התמונה מ pnavy: http://pnavy.com/overload/album01/R9500P65X65 תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כשאני פותח אתרים אז לפעמים יש לי מין X במקום תמונות מה הבעיה יכולה להיות ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד מחברת HP ואני מחוברת באמצעות ווירלס לרשת אלחוטית הנמצאת בביתי. כשאני מנסה להוריד את הדפדפן החדש של מייקרוסופט ההורדה מתבצעת אך באמצע ההתקנה זה כותב יש בעיית חומר. מחשבים אחרים המחוברים לרשת הצליחו לגלוש.. השאלה שלי: האם אני צריכה להוריד דרייבר עדכני לכרטיס הרשת? אם כן. מאיפה? וכיצד אדע מהו כרטיס הרשת שלי? תודה לעונים במהירות
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני מנסה להתקין כ.רשת של realtek 8139 ובמנהל ההתקנים של XP הוא נותן לי את הכרטיס ורכיבי רשת בסימן קריאה עם הקוד תקלה שזה 39 ו32 קוד דרייבר שלא נטען אי אפשר להסיר את רכיבי הרשת הוא אומר שזה קשור לאיתחול מערכת החלפתי SLOT PCI של הכ.רשת והסרתי את הדרייברים שלו והתקנתי מחדש אותם וגם זה לא עזר האם יש אפשרות ברג'סטרי להחזיר את זה שיעבוד או מה אני אמור לעשות כדי שזה יעבוד ?????? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד LENOVO N100 בן שנה וחצי עם WIRELESS מובנה . כרטיס רשת אלחוטי INTEL מובנה. מ"ה XP HOME עברית. לפני מספר ימים המחשב אינו מזהה רשתות. מחשבים אחרים מזהים את הראוטר . עדכנתי והסרתי את הדריברים לכרטיס רשת - לא עזר. הסרתי את התוכנה היעודית של IBM - לא עזר. בחיפוש אחר רשתות מודיע לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח. מה עושים ? האם יתכן שהקליטה\אנטנה נדפקה לחלוטים . תודות
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום יש לי נתב (ראוטר) TL-WR841N של TP-LINK (קישור) בן כ-3 שנים וחצי ולאחרונה הוא עושה לי בעיות: א. אתמול המחשבים בבית לא הצליחו לתקשר איתו, אך העניין נפתר לאחר כיבוי והפעלה מחדש שלו. ב. היום שוב המחשבים בבית לא הסכימו לתקשר איתו, אך הפעם כיבוי והדלקה שלו לא פתרו את הבעיה. בדקתי את הנושא לעומק והסתבר שהנתב פשוט לא מסכים לאמת אף מכשיר בחיבור אלחוטי (הרשת האלחוטית מזוהה גם ע"י המחשבים וגם ע"י טלפונים ניידים, אך הם פשוט לא מצליחים להתחבר אליה, כאשר בטלפון הנייד קיבלתי הודעה על שגיאת אימות). ביטלתי את הסיסמא לרשת האלחוטית, אך הדבר לא עזר כלל (גם לא לאחר כיבוי והדלקה). יש לציין כי בחיבור חוטי לא הייתה בעיה להתחבר לנתב ודרכו לאינטרנט. בסופו של דבר התקנתי את הקושחה (…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייח מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון בן 8 שנים, ומחשב נייד מסוג סלרון 1600 מגה הרץ עם 512 מ"ב זיכרון, בן שנה וחצי. על כל העסק שולט נתב אלחוטי מסוג Siemens ADSL SL2-141 שדווקא לא עושה כלל בעיות. כשהמחשב הנייד מחובר לאינטרנט הוא תופס משאבים בצורה כ"כ גדולה עד כדי כך שהוא מנתק אותי (הנייח) מהרשת. הנורה של התקשורת אלחוטית מהבהבת רצוף. יש לציין שיש במחשב הנייד 2 וירוסים "כבדים" שעוד לא טיפלתי בהם. מהי הסיבה? פעם זה לא היה כך. אולי הגלישה היתה איטית אבל הוא לא היה מנתק אותי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של 3COM בסלון מחובר למחשב וראוטר של SIEMENS בחדר. ה-STRENGTH של התקשורת ביניהם תמיד על-LOW, ולפעמים יש ניתוקים בתקשורת. יש ביניהם בערך 5 מטר בקו אוירי. איך אני יכול לשפר את התקשורת ביניהם?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רשת ביתית קווית שמכילה ראוטר וסוויץ'. אל הסוויץ' מתחברים 2 מכשירי סטרימינג. הראוטר TP-Link WR1043ND הסוויץ D-Link DSG1005A (http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=504&idCategory=215) הבעיה החלה לפני שבוע בערך, כשפעם ב-X זמן החיבור בניהם מתנתק ואין אפשרות להחזיר אותו רק כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו מחדש (ולפעמים גם זה לא עוזר ואני מנתק את 2 המכשירים מהחשמל). לא ברור לי למה זה קורה... בדקתי את הכבלים שמחברים בניהם - תקינים. כשהתקלה קורית הנורית שבראוטר נכבית (הנורית של הפורט שהכבל מחובר אליו). אני מנסה לחשוב על סיבות שיכולות לגרום לתקלה כזו ולא ממש עולות לי... הכל עבד טוב חודש בערך עד שפתאום התחילו התקלות : אגב הנה הנושא המקורי שעזרו …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יתחיל בכך ששיש לי שני מערכות הפעלה יושבות זו לצד זו המערכת ההפעלה הראשונה היא אקס פי והשניה היא opensuse 10.2 עכשיו כשאני מפעיל את חלונות, התקשורת לראוטר פועל מצויין וכשאני עובד ללינוקס התקשורת כלל לא עובדת . אבל העניין ניפתר רק כאשר שאני עושה hard reset (כלומר מנתק את המחשב לחלוטין מהחשמל) . אם אני מפעיל את לינוקס ישר אחרי שעשיתי hard reset ,התקשורת עובדת. אבל אם אני מפעיל את חלונות (שבה התקשורת עובדת) וחוזר ללינוקס אז התקשורת עוד פעם לא עובדת. ניסיתי להתקין כרטיס רשת אחר אבל הוא עושה אותו דבר. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התקנתי על השרת שלי את BulletProof FTP Server, הגדרתי את כל ההגדרות הדרושות, שמנסים להתחבר אליי משץמשים מבחוץ, הם מצליחם להיכנס ואני גם רואה אותם בתוכנה נכנסים, אבל לאחר שמתחיל תהליך ה List הם מקבלים הודעת שגיאה: Data Connection Error: connection has timed out למישהו יש מושג איפה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה שמציקה לי כבר הרבה זמן ואני אשמח אם מישהו יציע פיתרון לבעיה.. יש לי מחשב נייח שמחובר אליו ראוטר אלחוטי של 3com , וברשותי גם מחשב נייד בעל כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו הרשת פועלת מצויין והאינטרנט עובד מצויין בשתי המחשבים אבל לפעמים מתגלים בעיות. למשל שאני פותח את המחשב אני לא יכול לגלוש באינטרנט עקב "קישוריות מוגבלת" (סימן של שני מחשבים וסימן אזהרה צהוב בניהם) עכשיו אני מנסה לפתור את זה כבר הרבה זמן ולא מצליח, אני חושב שצריך להגיד משהו בראוטר אבל אין לי מושג, כדי לפתור את הבעיה הזאת אני חייב לנתק את הראוטר ולחברו מחדש ואז אפשר לגלוש באינטרנט במחשב הנייד(אולי כי מתקבלת כתובת אייפי חדשה??).. אני חושב שזאת בעיה פשוטה של הגדרות אבל אין לי מושג איך לפתור אותה. תודה …
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-