עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חיברתי טלויזיה פיליפס אל נתב אלחוטי המחובר לנתב הראשי בWDS. אני מצליח להתחבר בטלויזיה לאתרי תוכן באינטרנט. הבעייה שמחשב שמחובר לנתב הראשי לא רואה את הTV תחת MEDIA DEVICES לעומת זאת מחשב נייד שמתחבר לREPEATER באופן אלחוטי כן רואה את הTV. מה הסיבה לבעייה הזאת?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. יש לי מחשב שמחובר לראוטר והכל טוב איתו יש לי עוד מחשב בבית שמחובר על הראוטר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי שהוא מתנתק מהאינטרנט כל כמה שעות וצריך ללחוץ "תקן" ואז הוא חוזר לפעולה, מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by gabrielf,

אני מחובר במהירות 30 מגה עם 014 וחיבור גיימר. מכיוון שיש כנראה בעיית RESOLVING בנתב ה LINKSYS E4200 עם גרסת TOMATO האחרונה 1.284488 לכתובת ה L2TP השאלה שלי היא מה IP הטוב ביותר לשים שם במקום ה HOT.BEZEQINT.NET - מ014 נאמר לי שזה משתנה כל הזמן וגם אם אני אגדיר אייפי זה לא תקין וזה עלול לא לעבוד ביום למחרת - או להצליח להתחבר במקרה של נתק. האם קיים איפי טוב למהירויות הגבוהות שיעבוד טוב עם הכבל החדש? אגב גיליתי שה SLINGBOX לא עובד עם כל כתובות האייפי ב L2TP

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Cheif,

חברת TP-LINK הציגה ב-CES 2012 רק 3 מוצרים חדשים אבל הצהירה על כוונות שאפתניות מאוד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1903

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by israelolcha,

שלום, רכשתי netplug של חברת LEA מרשת באג. הכל עובד מצויין טפו טפו. אני רוצה להוסיף עוד נקודה אבל ברשת באג מוכרים אותם רק בזוגות.... חיפשתי ב ebay ולא מצאתי... שאלותי הן: 1. האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש יחידה נוספת של אותה חברה. 2. במידה ולא אצליח למצוא, האם ניתן לחבר יחידה של חברה אחרת ? מה בדבר האבטחה ? 3. איזו חברה נחשבת לטובה? סתם בשביל הידע הכללי. במקרה הכי גרוע ארכוש עוד זוג אבל סתם מבאס לזרוק כסף :) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by david2405,

הי אני מנסה לקנות את הכרטיס הרשת KILLER 2100 אבל לא מוצא בארץ מישהו יכול להפנות אותי לאתר ו/או חנות שכן מוכרת את הכרטיס הזה תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  7. שלום, אני מחובר דרך 014 ובזק במהירות 10 מגה, חיברתי נתב Edimax BR-6428nS והגדרתי אותו עם דיסק ההתקנה לעבודה עם 014. דרך כבל הרשת שמחובר לנתב אני מקבל מהירות מלאה של 10 מגה ואילו דרך הרשת האלחוטית (התחברות עם ipad2 בקליטה מלאה) אני מקבל מהירות של 4 מגה. האם יש למישהו מושג למה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אין כל שינוי בפינגים מרוב מדינות אירופה. התקשורת לאירופה עוברת דרך לונדון, דבר שלא מאפשר ליהנות מפינגים נמוכים יותר.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by gilm,

שלום רב שדרגתי לפני כמה ימים את האינטרנט למהירות 30MB בהוט+בזק ביןלאומי גיימר לפני זה היה לי 12 מגה והצלחתי לנצל את כולם עם הראוטר -אבל כרגע אני מגיע רק למהירות של כ 16MB (עם מחשב שמחובר עם כבל לראוטר וגם עם מחשב מרוחק שמחובר באופן אלחוטי) אם אני מחבר את המחשב ישר למודם אני מגיע ל 30MB במלואו יש לי ראטר חזק שקניתי בארה"ב netgear wndr3400v2 בתקן N יש לכם מושג מה יכול להיות הבעיה? ניסתי לשחק עם MTU אבל לא עוזר האם אתם מכירים ראוטר שתומך בחיבור LT2P בכבלים במלוא ה 30MB ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by seren99,

שלום יש לי אינטרנט 10 מגה מחשב :מעבד i5 ,זיכרון 8 ג'יגה הורדתי קבצים ממגה אפלואוד שלושה היו אחלה במהירות 1גיגה ויותר יש לציין עבדתי ללא אנטי וירוס בקובץ הרביעי המחשב התחיל לעשות ריסטארטים ונתן לי הודעות על תקלה הווינדואוס 7 התקנתי את AVG שהריץ לי תיקון קבצים עכשיו הכל תקין אבל כבר אינני מוריד בקצב 1 מגה לשניה אלה במיקרה הטוב ביותר בקצב 200 קילו בייט לשניה האם משהוא הישתנה עקב התקנת ה-AVG אני מניח שכן פייר וול וכדומה... האם יש אפשרות לבדוק ולשנות הגדרות בכדי לנצל את הנתונים של המחשב ושל האינטרנט שיש לי?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by r1plet,

שלום, עברתי לפני כמה חודשים לבזב"ל כי הגיימר של נטויז'ן התחיל להאכזב ואני מבסוט אש מאז, אני מחובר בתכנית של 20מגה+גיימר ומקבל פינג של 70-75MS ללונדון בדרך כלל. עם זאת, התשתית שלי היא NGN 15MB, מכיוון שלא משתלם לי להוסיף עוד כסף בשביל עוד 500KBPS. נתקלתי כאן הרבה במושגים VDSL וADSL2 ודברים בסגנון, במה מדובר? הבנתי שיש חלוקה כלשהי בין לקוחות המחוברים בחיבור מעל 15 מגה לבין אלו שמחוברים בחיבור איטי יותר, האם העובדה שיש לי חיבור 20מגה אך תשתית 15 מגה מגביל אותי במובן מסויים חוץ מקבלת מהירות הורדה נמוכה יותר? ושאלה נוספת - הIP של הXBOX שלי מוגדר כDMZ בראוטר, האם זה באמת פותח לחלוטין את כל הפורטים ומהווה תחליף ראוי לפתיחת פורטים ספציפיים לXBOX אחד אחד, או שלא? הNAT שלי תמיד…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Griffin,

אהלן. יש ברשותי נתב מסוג Edimax BR6504N שהייתי מאוד רוצה להפוך אותו לנקודת גישה. מזה זמן רב שלא עבדתי איתו והחלטתי לנסות אותו כרגע. הבעיה היא שגם אם אני מחבר את המודם אליו ואת המחשב ישירות בכבל - אין גישה לאינטרנט. לכן אני מנסה לגשת לאתר ההגדרות שלו ( 192.168.2.1 ) אבל הוא לא מצליח להכניס אותי. ניסיתי כבר לבצע ריסט מהכפתור האחורי ואפילו את הפתרון הבא - http://www.edimax.us/html/Faq/FAQ_router.htm#1 אבל עדיין אין לי גישה. קיים פתרון נוסף שאתם מכירים או שהראוטר שבק חיים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by asaf275,

שלום לכולם אני חדש בפורום! רציתי לשאול שאלה: בביהס שלנו יש אינטרנט אלחוטי והוא פעל, אבל אחרי שראו שכולם משחקים בו,העבירו אותו למצב הרדמה(אני לא יודע את המונח המדויק). כשאני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד שלי האינטרנט מראה שהוא פועל והכל(יש קווים של קליטה), אבל כשאתה מנסה להתחבר אז האינטרנט לא פועל. יש דרך לעקוף את זה או שלא? תודה לעונים.

14. אני כבר הרבה מאוד זמן עם 014 וכנראה שזה אומר שאני לא מקבל דילי טובים. מה שהם נתנו לי עכשיו זה גיימר 20 מגה כולל תשתית בזק ב240 שקל שזה 50 שקל יותר ממה ששילמתי על 15 . עד כמה שידוע לי אפשר להשיג מחירים יותר טובים אז הנה בערך החישוב שלי של כמה עולה לי. מחיר "המשך" בבזק ל20 מגה הוא 140 שקל . גיימר ב014 עד כמה שידוע לי עולה 25 שקל. זה יוצא שאני משלם 75 שקל ל20 מגה . אני לא יודע כמה זה סביר. בנתיים נתתי פרטים לnetvision ואני מקווה שהם לא יתקשרו אלי יותר מדי. נראה מה יש להם להציע. הבן אדם מבזק אמר לי שה240 שקל זה בלי התחיבות - יופי עכשיו אפשר לעשות סקר שוק גם כשאני כבר מחובר אליהם. יש למישהו המלצות על ספקים שיודעים לספק את הסחורה? בכל מקרה שווה לי בכלל להתעסק עם כמה שקלים …

• 29 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by LENOVO,

לפני שבועיים בערך פתחתי נושא שכל 15-20דק' מתנתק לי האינטרנט.. עכשיו הבעיה חזרה אבל כל 5 דק' זה מתנתק לי זה כבר בילתי נסבל.. זה קורה לעוד מישהו? ומה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  16. שלום חברים, רציתי עצתכם בנוגע למשהו שקרה לי היום.. השבוע התחברתי לבזק ואקספוטן במהירות 30 מגה 130 כולל מע"מ שח ספק + תשתית. כל השבוע חיכיתי ליום המיוחל יום שישי ההתקנה של טכנאי בזק. הטכנאי מגיע מתקין הכל ובסוף ניגש אליי ושואל אותי: אם יש לי ראוטר ... ??? אמרתי לו : כן אבל אני לא רוצה ממכם ראוטר שים לי רק מודם אני כבר אחבר לבד מה שאני צריך. הוא אומר לי "אנחנו לא מביאים את הציוד אתה צריך ללכת לבזק סטור לקחת מודם או ראוטר " אני אומר לו : רגע רגע נגיד אין לי בבית כלום חוץ מהמחשב אז היום אין לי אינטרנט אתה סתם באת לשים חוטים וללכת אני צריך לעשות את כל השאר ? הוא אומר לי : כן ממש לא היה לי מילים פשוט הייתי איזה דקה בשוק שדיברתי עם הנציגה היא שאלה אותי אם אני רוצה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by menymu,

שאלה, כאשר אני מתחבר לבזק בינלאומי עם חיבור PPTP הפינגים שלי לספקית הינם - 8-11MS כאשר אני מחובר ב-L2TP הפינגים הם 13-14MS בשניהם אני מקבל את ה-30 מגה אבל לפעמים נראה כאילו L2TP יותר יציב מבחינת מהירות וקפיצות פינגים... מישהו יודע מדוע זמן התגובה נמוך יותר ב-PPTP? זה לא אמור להיות ההפך?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by moshepupkin,

I recently started having a weird internet speed and latency problem. Basically when torrents are not running everything's peachy. Everything seems to work great and spedtest.net shows the speed that I'm supposed to have (2.5M). The problems starts when I run torrents. Even when torrent speed is limited to something ridiculous such as 50KB everything else is terribly slow, to the point that gmail often times out. When torrents are running what speedtest.net is showing is very very far from the rest of my bandwidth. I suspect bad traffic shaping. Anybody had similar problems recently?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by Kululu,

היי יש לי בעיה עם ה-Utorrent שכל פעם שהוא עובד, אני יכול לגלוש בצורה רגילה אבל אם אני אנסה להוריד קובץ / לצפות בסרטון שההורדה שלו לא לוקחת דקה וחצי ההורדה או הטעינה של הסירטון תתקע. ההורדה מתחילה רגיל ואחרי 3 דקות או פחות הדפדפן מפסיק להוריד. בדקתי את זה גם ב-FF וגם ב-IE9. נכון לעכשיו הדבר היחידי שפותר את זה הוא סגירת היוטורנט, כיבוי והדלקה של הנתב ולפעמים גם הפעלה מחדש של המחשב. יש לי חיבור ADSL 15Mb של נטויזין ונתב של סימנס (SL2-141), הפורט של הטורנט פתוח והאנטי וירוס הוא Avast! למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  20. במסגרת CES 2012 חשפה גם חברת Netgear שורה של מוצרים חדשים. כל הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1878

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  21. במסגרת CES 2012 הציגה חברת D-Link 4 נתבים חדשים, שתי מצלמות ותמיכה בענן. היא גם הזכירה במרומז שתציג בעתיד מוצרים המבוססים על התקן 802.11ac. כל הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1866 CHEIF

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  22. חיבור: בזק בינלאומי והוט, חייגן. ראוטר: TP-Link 1043ND המחשב הנייח מחובר ישירות לראוטר, ומשעות הצהריים לא הייתה גלישה. אחרי חיבור מודם ישירות לנייח ופקודת Netsh כלשהי עם התמיכה של הוט, יש גלישה בחיבור ישיר. אבל כשמחזירים את הראוטר, המצב כמו קודם, אין גלישה בנייח או בכלל ברשת האלחוטית. בנייח אגב מופיע סימן צהוב במקביל על אייקון כרטיס הרשת. איך בכלל פונים לבעיה הזו כשכנראה מדובר בראוטר? שהחנות תשבור את הראש במסגרת האחריות, או שיש פעולות שאני יכול לבצע קודם? תודה [=

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. וגם הקספרסקי די כושל בגלל העסק הזה. ואין עיצוב לדפים. אני כבר די מיואש. רק השחזור לקח איזה שעתיים (שרובם הלכו על תוכנות של HP). צירפתי תמונה. עריכה: טוב עשיתי רענון חזק והעיצוב חזר, אבל האינטרנט עדיין מרגיש מוזר והקספרסקי לא מעדכן כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by Torian,

בשיוט באתר TP-LINK ראיתי את הComing Soon, כן הנתב החדש נקרא 1042ND והוא משתמש גם כשרת מדפסת וגם יש לו כפתור פיזי לכיבוי והדלקת הWIFI, חוץ מזה לא מצאתי שינויים מהותיים, אז למה להוציא מוצר חדש כאשר אפשר בעדכון קושחה אחד להכניס הכל ל1043ND הקיים ?! זה מעצבן, הנה הלינק: http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1042ND#over

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, יש לי ראוטר DLINK 2650U דרך בזק כבר איזה שנתיים וחצי ואני מנוי בספק לבזק בינלאומי על 4 מגה. כשאני מנסה לשחק אונליין (אם זה בפלייסטיישן או במחשב כמובן שהפורטים שצריכים פתוחים בראוטר) אני שמתי לב בימים האחרונים שאני מצליח לשחק בשעות הלילה , אבל אם אני מנסה לשחק בשעות הצהריים או הבוקר כמעט תמיד הוא יזרוק אותי החוצה כשהוא מנסה לקשר אותי עם משתמש אחר לצורך משחק. ממה הנובעת הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים