עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yan,

לאחר שפעלתי לפי המדריך שלכם עדיין במחשב המשנה לא עובד האינטרנט מה עושים? =\

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  2. Started by gator_play12,

יש לי מחשב חדש והתקנתי XP עשיתי SET NETWORK ובחרתי בTHIS COMPUTER CONNECTS TROUGHT A RESIDENT GATEWAY OR ANOTHER COMPUTER.... לאחר ההתקנה הוא רושם לי LIMITED OR NO CONNECTIVLY עם ציור של מחשב קטן

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. Started by erez_levy,

שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד שאם מישהו יצליח לעזור לי לפתור את הבעיה, אני ממש אהיה אסיר תודה, אין לכם מושג כמה בעיה זו מציקה ומפריעה לי. אז ככה, יש לי רשת ביתית אלחוטית של נט לינק (NetLink), יש 2 מחשבים שמחוברים לרשת הזו, המחשב הבעייתי הוא המחשב עם הראוטר. אז מה הבעיה למעשה? הבעיה היא שהאינטרנט במחשב עם הראוטר מתנתק כל כמה שעות (חשוב לציין שבמחשב עם המודם אין בעיות מסוג זה). אם למשל אני שולח קבצים במסנג'ר מהמחשב שבו נמצא המודם למחשב שבו נמצא הראוטר, אז לקראת סיום ההורדה, האינטרנט מתנתק. אין אפשרות אחרת להפעיל את האינטרנט שוב, אלא אם כן אני עושה restart למחשב. עכשיו הבעיה היא לא רק במסנג'ר, בכלל, גם באימיול זה קורה לי, וגם כשאני לא נמצא לא במסנג'ר ולא באימיול זה קורה…

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by Th3-0n3,

יש לי בבית רשת עם שני מחשבים שכל אחד מהם מחובר להאב, ואל ההאב מחובר המודם (כבלים) יש אינטרנט בשני המחשבים אך שיתוף קבצים ביניהם למשל, לא עובד לשניהם יש IP שונה שמתקבל אוטומטית והוא ממש שונה, לדוגמא 80.187.200.1 ו- 212.199.205.14 האם יש אפשרות לסדר רשת בין המחשבים?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by Th3-0n3,

יש לי בבית רשת עם שני מחשבים שכל אחד מהם מחובר להאב, ואל ההאב מחובר המודם (כבלים) יש אינטרנט בשני המחשבים אך שיתוף קבצים ביניהם למשל, לא עובד לשניהם יש IP שונה שמתקבל אוטומטית והוא ממש שונה, לדוגמא 80.187.200.1 ו- 212.199.205.14 האם יש אפשרות לסדר רשת בין המחשבים?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by llnakash,

חברים שלום, לאחרונה רכשתי נתב EDIMAX אלחוטי 6204 וכרטיס אלחוטי EDIMAX גם הוא. הנתב מחובר למודם בזק דרך ADSL. האינטרנט בשני המחשבים עובד. יש פינג מכל מחשב למשנהו. אך לא הצלחתי להגדיר שיתוף בין המחשבים!!! ניסיתי להגדיר אותו שם משתמש לווינדוס ללא סיסמה, כמובן שהם על אותה קבוצת עבודה ועל אותה קבוצת מחשבים בשם WORKGROUP (שיניתי גם את ה- MSHOME לשם WORKGROUP כי ראיתי שהמליצו גם על זה) אפילו שיניתי כמה הגדרות בקובץ secpol.msc וכמובן ביטלתי את הפירוולים בשני המחשבים כלום לא מועיל!!! המחשב שמחובר עם כבל רשת לראוטר מצליח להיכנס לקבוצת העבודה ורואה שם את עצמו, לעומת זאת המחשב שמחובר באלחוטי לא מצליח להכנס לקבוצת העבודה בכלל!!! מקבל הודעת שגיאה: "אין אפשרות גישה ל WORKGROUP. ייתכן שא…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by realmagic,

אהלן, לאחרונה התחילה אצלי לי בעיה ברשת הביתית - אולי למישהו יהיה רעיון: ברשת שלושה מחשבים מחוברים דרך ראוטר. A - מחשב שולחני, מחובר בכבל לראוטר, בעל כתובת IP קבועה. מערכת הפעלה: XP Pro, מחובר לworkgroup בשם MSHOME. נמצא ב-DMZ של הראוטר. B - מחשב נייד, מחובר דרך ראוטר אלחוטי, לוקח IP דינמית. מערכת הפעלה: Vista Home, מחובר ל-MSHOME. C - מחשב נייד של העבודה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי, לוקח IP דינמית. מערכת הפעלה XP Pro, שייך לDomain של העבודה (שמן הסתם אין לו כשאני בבית). אין FW של ווינדוס (מנוטרל). בין A ל-B יש Ping בשני הכיוונים בלי בעיה. בין C ל-B יש Ping בשני הכיוונים בלי בעיה. בין A ל-C אין תקשורת: לא ping, לא שיתוף ברשת, לא השתלטות - הם לא מזהים אחד את השני בכלל. ככל שידו…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by the cube,

שלום לכולם יש לי בבית רשת אלחוטית של 3 מחשבים - 2 שולחניים + לפטופ. לצורך העניין נקרא להם "משפחה", "פרטי" ו"לפטופ". מחשב המשפחה מחובר לראוטר פיזית עם כבל רשת. למחשב זה מחברת המדפסת (היחידה). שני המחשבים האחרים מחוברים אלחוטית. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך, הקבצים עברו ממחשב למחשב והדפסות נשלחו מכל המחשבים ופתאום, אני מדליק את המחשב שלי והוא לא מזהה את מחשב המשפחתי גם הלפטופ לא מזהה את המחשב המשפחתי, אבל מזהה את המחשב שלי. כלומר אני יכול להעביר קבצים בין המחשב שלי ללפטופ, אבל לא למחשב המשפחתי, וגם אי אפשר לשלוח להדפסה האינטרנט ממשיך לעבוד כמו שצריך בכל המחשבים! הנתב הוא ROTAL RTA 1025W שקיבלתי מבזק. האם זו בעיה בנתב או במחשב שאליו הוא מחובר, ואיך לפתור בעיה זו? אודה …

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם וערב טוב . יש לי ראוטר של PLANET דגם WRT 415. בבית הקודם הוא שימש אותי כראוטר כמובן,והוא מתחבר דרך המודם. בקיצור,אני רוצה לחבר אותו שוב,ולהפתעתי הוא כותב שיש לו בעיה או משהו,זאת אומרת הכל תקין והמנורות דולקות אבל יש לו שגיאה במחשב עצמו שקישוריות מוגבלת או משהו. ושאני עושה REPAIR זה עדיין לא עוזר . (ניסיתי גם לגלוש לא מגיב .) מה לעשות ? צריך להגדיר מחדש ? ואם כן איך כי הכתובת של זה לא עובדת לי הרי קישוריות מוגבלת.. ???

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by abarbotel,

אני גולש דרך ראוטר של אדימקס לא היו לי בעיות בעבר ביצירת שיתוף קבצים אבל פתאום עכשיו אני לא מצליח לראות את המחשב של אחי בשיתוף שם קבוצת העבודה שלנו הוא זהה והגדרתי אצל אחי שיתוף קבצים ואני עדיין לא רואה את הכונן שלו יש לציין ששנינו מצליחים לגלוש באינטרנט בעזרת הראוטר רק שהוא מחובר אלחוטית ואני ישירות עם כבל מה הבבעייה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by moshen1169,

יש לי מודם נתב SIEMENS SL2-141 ומחשב שני מחובר אליו עם כבל רשת ללא בעיות אני רוצה שהSIEMENS יתחבר למחשב השני ללא כבל האם האנטנה הזאת: TP-Link TL-ANT2408C יכולה לפתור את הבעיה למרחק קליטה של 20 עד 30 מטר? תודה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by iMeash,

שלום. יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית שאני צריך לפתור. יש 3 מחשבים בשימוש בבית וכולם צריכים לקבל אינטרנט טוב מהראוטר. אני מחובר ל 100 מגה בתשתית של הוט עם הראוטר שלהם. מחשב אחד מחובר בכבל ואין לו בעיה. מחשב שני נמצא בסלון ונעזר בעזרת מגדיל טווח דגם "EDIMAX N300". המגדיל טווח לדעתי לא מבצע את העבודה כמו שצריך משום שהמחשב הזה משמש בעיקר לצפייה בסרטים אך הדבר בלתי אפשרי בגלל האינטרנט האיטי שהוא מקבל. איך אפשר לפתור את הבעיה הזו אחת ולתמיד? הבנתי שיש אינטרנט דרך נקודות החשמל בבית וזה פתרון עדיף על המגדיל טווח שברשותי. מצד שני אין לי מושג איך זה עובד והאם זה באמת ישפר את החוויה. אם יש עוד דרכים נוספות אשמח לדעת עליהן ולקבל הסבר. המחשב השלי…

13. Started by L_L,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד ואשמח לעזרתכם. יש לי לפטופ עם מערכת הפעלה windows 10. בכל פעם שאני מתחבר לרשת הביתית ומנסה לגלוש לדוגמא ל youtube הגלישה נהיית איטית עד שלא ניתן לגלוש כלל. האות עצמו לראוטר חזק. ניסיתי לשלוח ping תוך כדי גלישה ל google ושמתי לב שבמהלך הגלישה זמן ה ping מגיע לערכים סביב ה 1000 2000 שניות שזה המון. ברגע שאני סוגר את הדפדפן הכל מסתדר. התופעה הזו חונקת את כל הרשת הביתית ומחשבים אחרים לא מצליחים לגלוש עד שאני לא יוצא מהדפדפן. ניסיתי להחליף דפדפן והדבר לא עזר. הקטע המוזר הוא שברשתות בבתים אחרים התקלה לא קוראת ,אלא ברשת ביתית ספציפית. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by roms,

שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן ברשת אצלי בבית. אני גר בדירה של 2 קומות, בקומה העליונה יש לי HOTBOX של הוט שמוגדר כמודם והוא מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR941ND. בקומה התחתונה מכיוון שהקליטה הייתה גרועה קניתי מגדיל טווח של TP-LINK TL-WA501G והגדרתי אותו כרפיטר. הקליטה למטה השתפרה והאינטרנט עובד אך יש לי כמה בעיות. 1. אם אני נמצא בקומה התחתונה ואני מחובר לwifi בטלפון ותוך כדי אני עולה לקומה העליונה איפה שהראוטר הראשי אז הקליטה נהיית פחות טובה ורק כשאני מנתק את הwifi בטלפון ומפעיל מחדש הקליטה עולה למקסימום. זה כאילו למטה יש רשת אחת ולמעלה יש רשת אחרת. איך אני יכול לעשות מעין "נדידה" כשאני עולה מלמטה למעלה או להפך מבלי לאבד קליטה? 2. בקומה התחתונה קנינו מדפסת אלחוטית של H…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  15. יש לי בעיה חמורה ברשת הביתית ששמתי לב אליה. המחשב שלי מחובר עם כבל רשת CAT6 ישירות לראוטר שלי (אציין את כל הנתונים בהמשך) ואני מקבל 100 מגהביט בלבד. הראוטר ASUS RT-AC68R הוא הראשי שאליו מחובר המחשב שלי והוא זה שמחייג לאינטרנט: http://www.amazon.com/RT-AC68R-Wireless-AC1900-Dual-Band-Gigabit-Router/dp/B00I7EM752/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454436867&sr=8-1&keywords=ASUS+68R המחשב שלי מחובר בכבל CAT6 והחלפתי כמה כבלים, CAT6 אחרים, CAT5E וגם CAT7. הנאס שלי מחובר ישירות לאותו ראוטר גם כן עם כבל CAT7. בהגדרות נאס כתוב לי שיש חיבור 1ג'יגהביט. מה שעשיתי קודם כל זה להחליף בין הכבלים, הנאס מחובר עם הכבל של המחשב והמחשב מ…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  16. יש לי בעיה חמורה ברשת הביתית ששמתי לב אליה. המחשב שלי מחובר עם כבל רשת CAT6 ישירות לראוטר שלי (אציין את כל הנתונים בהמשך) ואני מקבל 100 מגהביט בלבד. הראוטר ASUS RT-AC68R הוא הראשי שאליו מחובר המחשב שלי והוא זה שמחייג לאינטרנט: http://www.amazon.com/RT-AC68R-Wireless-AC1900-Dual-Band-Gigabit-Router/dp/B00I7EM752/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454436867&sr=8-1&keywords=ASUS+68R המחשב שלי מחובר בכבל CAT6 והחלפתי כמה כבלים, CAT6 אחרים, CAT5E וגם CAT7. הנאס שלי מחובר ישירות לאותו ראוטר גם כן עם כבל CAT7. בהגדרות נאס כתוב לי שיש חיבור 1ג'יגהביט. מה שעשיתי קודם כל זה להחליף בין הכבלים, הנאס מחובר עם הכבל של המחשב והמחשב מ…

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם...

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. התקנתי רשת ביתית בין המחשב הראשי, שזה זה לבין המחשב הנייד, אבל כשאני נכנס לרשת דרךהמחשב הראשי אז הכל זז לאט, ואני מתכוון חצי דקה עד שהוא נכנס למחשב השני ואילו כשאני נכנס דרך המחשב הנייד אז הכל סבבה. מישהו יוכל לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  19. המדובר ברשת ביתית עם 2 מחשבים מחוברים פיזית לנתב מסוג LINKSYSWRT54G v5 (מעודכן קושחה אחרון) בנתב ביטלתי את האפשרות לשימוש האלחוטי כאשר מפעיל מחשב אחד נורות הנתב והמודם מהבהבות לאחר דקותיים כאילו אני מוריד ב 150 קב"ש ואז כמובן אני מתקשה לגלוש אפילו כאשר מכבה מחשב זה ונשאר עם המחשב השני הוא עובד בסדר והנורות לא משתוללות ניקיתי את ה REGISTRY עם 2 תוכנות וכנגד סוסים טרויינים עם 3 תוכנות (וכן נמצאו סוסים והוסרו) הסרתי כרטיסי רשת וכבלים והתקנתי והצרחתי ב WINDOWS TASK MANAGER הפסקתי פעולת כל ישום שניתן והכל לשווא תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by Toledo87,

אז יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך קבל רשת. ומוגדרים בדיוק לפי המדריך כאן באתר. למרות זאת יש לי שתי בעיות : 1. אני לא יכול להכנס למחשב השני ומהחשב השני לא יכול להכנס אלי בגלל סיסמא 2. בעייה עוד יותר מוזרה- המחשב השני מחובר חלקית לאינטרנט. זאת אומרת הוא פותח רק אתרים מסוימים ומעביד רק אתרים מסוימים, אפילו כשאני סוגר את חומת האש בשני המחשבים ... אשמח לתגובות ??

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by danielbr,

יש לי רשת בי שני מחשבים עם כבל מוצלב ולשני המחשבים יש כרטיסי רשת במהירות של 1GBPS אבל המקסימום שיש לי בהגדרות של שני המחשבים הוא 100MBPS בנוסף לדעתי זה עובד לאט גם בשביל 100MBPS) 20 דקות ל 350M). למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב siemens SL2-141. למרות שהוא אלחוטי אני כרגע משתמש אך ורק בחוטי. האינטרנט והרשת פעלו יפה עד אתמול שבו אחד המחשבים הפסיק להציג אתרים. בדקתי את הנתב ולא מצאתי הגדרות מיוחדות שלא תקינות, כמו כן, בדקתי את הרשת בין המחשבים ובין המחשב הבעייתי לנתב והחוצה (כלומר ping לאתרים) ולא ראיתי שום בעיה. אבל משום מה המחשב מסרב להציג אתרים בעוד שבמחשב השני אשר מחובר לכאורה עם אותם הגדרות אין את הבעיה כלל. אשמח אם תוכלו לכוון אותי איפה לחפש את הבעיה. ...ערכתי חיפוש באתר ולא מצאתי תשובה לבעיותי אז סילחו לי אם אני חוזר על post.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  23. אוקיי יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל מוצלב.. לא מסובך מדי, הכל מוגדר ע"פ המדריך פה בסטיקי של האתר הכל פעל מעולה!! כבר איזה שנה שנתיים, פתאום המחשב השני (המשני) הפסיק להפעיל אנטרנט משום מה, והכל מוגדר פיקס החייגנים מראים שהכל מקושר, נורות כרטיסי הרשת פועלות מעידות על תקשורת. מה יכולה להיות הבעיה אם ככה?! תודה רבה רבה רבה !

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  24. אז ככה, התקנתי את הרשת והכל. זאת פעם ראשונה שאני בכלל מתעסק ברשתות (לידע כללי). העניין הוא כזה, במחשב ה"ראשי" יש לי חיבור לאינטרנט מהיר בעזרת מודם שהוא יכול להתחבר גם דרך USB וגם דרך כרטיס רשת. עד שהתקנתי את הרשת השתמשתי בכרטיס רשת.. אבל כעת הכרטיס בשימוש לרשת. והעברתי את המודם ל USB. המצב כרגע הוא שיש לי ב Network Connection שני חיבורים Network Connection and Internet Connection וחיבור וירטואלי אחד שהוא החיבור לנטוויזן כמובן. אם אני מנסה להתחבר בזמן שהחיבור רשת פעיל, משמש ENABLE אז אני לא מצליח להתחבר. זה כאילו הוא מנסה להתחבר דרך החיבור רשת. לעומת זאת אם אני מנטרל את החיבור רשת DISABLE או שפשוט המחשב השני כבוי אזי אני מצליח להתחבר לאינטרנט. אז המצב כרגע הוא שעל מנת להתח…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by D.E,

האי מיול שלי מיתחבר תמיד בLOWID ולפעמים הFTP לא עובד.. המחשב האב הוא לא שלי אלא של אחותי,מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים