עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by XEON123,

ערב טוב, שאלה למומחים,אני מחובר לבזק סיבים 1 GB והכל עובד תקין ומהיר.יש לי בסלון מסך OLED LG מחובר קווי לראוטר ובחדר משפחה מסך פלזמה PANASONIC VIERRA VT50 (מסך עם תמונה מצויינת,לכן חבל להחליף) למסך יש חיבור רשת אבל המהירות חלשה מאוד,לדוגמה אני רואה את התפריט של נטפליקס אבל הוא לא מסוגל להריץ סרט,וכך גם יוטיוב.השאלה אם אפשר בעזרת רכיב או מתאם רשת חיצוני להתגבר על הבעיה של המהירות תודה מראש

2. Started by Rockstatement10,

לא יודע בדיוק אם מדובר בניתוקים, אבל האינטרנט שלהם די מעצבן. לעיתים כשאני פותח אתר מסוים הוא פשוט נטען שנה, וכאשר אני נכנס לאתר אחר הוא נפתח ישר.. זה כל פעם קורה באתר אחר ולפעמים לא קורה בכלל.. למה זה ככה? כשהייתי ב-012 לא זכור לי שזה היה..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by amer22,

מחפש שיטה לחישוב בינארי .. או מדריך לחישוב בינארי תודההה ;D

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  4. שלום. צלצלתי לבזק בנלאומי לברר על מחירי האינטרנט ורציתי לדעת אם המחירים נמוכים או שאפשר להתמקח. ד"א אני מנוי כבר מספר שנים טובות אצלם. הציעו לי על 750: 30 שקל 1.5: 39 2.5: 45 האם המחירים האלה נמוכים? עוד משהו כנראה אקח שני יוזרים במהירויות שונות.

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by Dimer,

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים ברשת חוטית ביניהם ואחד מהם הוא SERVER לאינטרנט והשני CLIENT, כלומר תצורה של ICS. קניתי נייד ואני מעוניין לחבר אותו למחשב ה-SERVER בצורה אלחוטית ולהשתמש בו כדי לגלוש באינטרנט בנייד. אני לא מעוניין להשתמש בנתב. קניתי גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב ה-SERVER. כיצד אני מגדיר את הרשת האלחוטית ועושה בה ICS כך שגם הרשת החוטית תמשיך לפעול וגם בה יהיה ICS? הבנתי שאני צריך לעשות Network Bridge בין שתי הרשתות, אבל אני לא יודע איך להכין את הרשת האלחוטית. האם המדריך הזה קשור? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266993.0 אם אני עושה את הרשת AD-HOC האם אוכל לגלוש עם הנייד שלי במקום אחר שהוא לא הבית אלא בחיבור ל-HOTSPOT אחר?

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  6. כל המידע שלי על מספר דיסקים בנייח עם חלונות 11. אבל אני מרבה לעבוד על מחשב טאבלט שגם עם חלונות 11. איך אני משתף דיסק אחד (או את כולם) מהנייח לטאבלט?

7. Started by y_i_c,

בוקר טוב ;D ;D אני רוצה לקנות לחבר שלי את הראוטר הזה (במקום לקנות את המודם של אלקטל ולפרוץ אותו - מכיוון שאני מקבל גם HUB 4PORT) שאלתי אם מישהו קנה אותו ומשתמש בו או בראוטר דומה במחיר דומה של כ 500 ש"ח ומה ההתרשמות שלו מהראוטר. נ.ב. והאם הוא משמש גם כ DHCP SERVER. יאללה ביי

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  8. האם אפשר לצאת מהתחייבות ללא תשלום קנס בטענה שבסופ"ש הפינג במשחקים הוא פי 4 ? וגם הגלישה באינטרנט זוחלת. הספק הוא בזק בינלאומי.. כל יום שבת אין לי אינטרנט.. עד שהגעתי לכתוב את ההודעה הזאת יצאה לי הנשמה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by url,

אני יודע ששאלו את זה כבר מלא אבל חיפוש יסודי בפורום החזיר רק מה לעשות כשאני כבר בתוך האקךמקא מישהו יכול להסביר את התהליך מההתחלה ועד הסוף כולל כניסה לקונפיגורציה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NiTRo37,

שלום רב, יש לי כרטיס רשת שמחבר למודם וכך אני גולש באינטרנט. עכשיו, הייתי רוצה לחבר עוד כרטיס רשת למחשב , כדי שכך אני אוכל לחבר את הפלייסטיישן 2 שלי למחשב ולשחק ברשת. רציתי לדעת קודם כל: האם אפשר לחבר 2 כרטיסי רשת? כמו כן , איך מתקינים דבר כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by alm80,

במשך 3 ימים אחרונים אני חווה המון ניתוקים. המודם יוצא מסנכרון ולא מסתנכרן במשך שעות. הוט טוענת שמדובר על תקלה אזורית. האם ייתכן שיש תקלה אזורית שלא מצליחים לתקן אותה במשך כמה ימים? האם עוד מישהו נתקל בתקלה דומה לאחרונה באזור המרכז? יש לי 100 מגה, אך ברגעים שיש אינטרנט המהירות בקושי 3.5 מגה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Access Denied,

הראוטר הקיים לא תקין, ואני מחפש חלופה מומלצת. מאפייני הרשת: - 15 משתמשים במקסימום (כולל ניידים ומכישירים סלולריים) - חיבור במהירות 12-15 מגה (לא צפוי שדרוג) כרגע עם הוט. - מתוכננת הזרמת וידאו HD למכשירי טלויזיה בקרוב, עוד לא נקנה מתאם מתאים האופציה הראשונה שלי והמומלצת בפורום, הוא ה-TL-WR1043ND של TP-Link שעולה כ-300 שח ומקבל ביקורות טובות מאוד. כאופציה נוספת נתקלתי ב-DIR-628 RangeBooster של D-LINK שעולה כ-420 שח ותומך ב-dual band במחשבה לשנתיים הקרובות, במי מהנתבים מומלץ לבחור לפי הדרישות?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  13. אני יודע שפעם חברות האינטרנט היו מגבילים תעבורה ועושים כל מני שטויות למי שעבר מכסת גלישה מאוד קטנה ו/או שימוש בדברים כמו P2P. אבל להבנתי הרוב ירדו מזה ו 014 גם ככה כמעט ולא עשתה זאת. יצא שבחודש האחרון הייתי צריך להוריד המון דברים (הרבה מספריית הסטים, כל מני שחזורי אונליין אחרים וכו'). ככה שיצא ובטח הורדתי פי כמה וכמה מהממוצע הרגיל שלי. אני שם לב לאיטיות לאחרונה בכל מני דברים כמו סטרימינג, משחקים וכו' ולדעתי יש קשר בין הדברים. כמובן שבבדיקת מהירות קלאסית אין בעיה (גם לספקיות אין בעיה לדעת שאתה מבצע בדיקת מהירות ואותה לא לגביל בניגוד לשאר התעבורה). השאלות שלי הם: א. מה המגבלה שיש היום על מכסת שימוש באינטנרט ? (הרי עם המהירות של היום אפשר להוריד טרות של מידע בחודש, בטח יש קו…

14. יש לי מצלמות אבטחה שמחוברות ל-DVR שאני רוצה להתחבר אליו מרחוק עכשיו אני צריך לפתוח פורטים אבל גם כשאני פותח (וכן אני בטוח שפתחתי באופן תקין) זה מראה (בבדיקת פורטים באתרים) שהוא סגור ניסיתי גם DMZ בעיקרון כמה שאלות: 1.) האם זה קשור להוט? קראתי בכמה פורומים שהיו בעיות בזה ושזה בעיה בגרסא של הראוטר 2.) האם יכול להיות שה-DVR תופס IP דינאמי וזה מה שגורם לבעיה אם כן איך מגדירים IP סטטי כי לא ראיתי אופציה כזו בראוטר תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 17.5k צפיות
  15. Started by Wingedbull,

יש לי ראוטר של D-LINK. יש לי כבל אחד כחול ועוד שניים ירוקים. החיבור של הכבל הכחול הולך דרך כניסה אחת למודם והכניסה השנייה למחשב? והירוקים לראוטר? פשוט בלפטופ זה מראה שיש גישור וחיבור ביניהם, אבל בלפטופ האינטרנט לא עובד והתחברתי דרך הראוטר, ובמחשב הנייח הוא עובד. מה לא בסדר ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני חוזר מהצבא ומגלה שאח שלי הזמין טכנאי שהתקין את הנתב הנ"ל... טוב נו... ננסה... כן, יש כמה יתרונות ויש כמה לפטופים בבית שקיבלו אינטרנט אלחוטית וקמו לתחייה, סבבה - זה כבר שווה משהו לא ? אבל לעזאזל עם הFIREWALL הזאתי... יש לי אחלה של קספרסקי, אני לא מעוניין בFIREWALL מובנה, אבל אין אפשרות לבטל אותו ! כרגיל, EMULE וFIREWALL לא אוהבים אחד את השני וכמו תמיד LOWID, אז חפשתי ודי מהר מצאתי פתיחת פורטים בהגדרות (הם אפילו עשו סעיף מיוחד לEMULE), אז לא - זה לא עוזר, ולא אני לא בשוק, הסתכלתי על הפורטים בתוכנה ועל הפורטים של שרתים אחרים והגדרתי פורטים נוספים שיהיו פתוחים ולא - עדיין לא עוזר. בדקתי גם IPCONFIG והגדרתי IP פנימי של 10.0.0.1 כמו שצריך. ולמי שתהה הקספרסקי מוגדר לפתוח את…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by רוני15,

יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף את האינטרנט ביניהם עכשיו הייתי היום באופיס דיפו והם אמרו לי שאני יכול לקנות רק switch לחבר אותו למודם וזהו ואני לא צריך לשדרג את המודם לראוטר עכשיו השאלה שלי האם זה אפשרי ועדיף על פני מודם עם ראוטר מובנה כבר כי האפשרות הזו חוסכת כסף והמודם שהספק שלי רוצה להביא לי הוא עם ראוטר כבר אבל עולה 800 שקל והswitch עולה רק 200 דרך אגב יש לי מודש ADSL b focus router 270

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. לא מצליח לראות אתר עם FLASH כאשר THIN CLIENT מתחבר לשרת, דרך השרת עצמו אני כן מצליח ... מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by thebenjamin,

אהלן, יש לי dlink 6850U מבזק ואני מנסה לחבר אליו כונן חיצוני/DOK שישמש ככונן רשת. כשאני מחבר נדלק נורית USB בנתב וגם בפאנל ניהול אני רואה שהוא מזהה את הכונן/DOK וגם את המחיצות שבו (נפח ושיטת אחסון - FAT32/NTFS) הבעיה היא שאני לא מצליח לגשת לכונן בכלל, ניסיתי דרך הכתובת שהם הם אומרים להכניס ומוגדרת בsamba שהיא \\bezeq\bezeq, ניסיתי גם לחפש דרך מיקומי רשת אבל זה לא מופיע בשום מקום. אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by blue wings,

שלום לכולם רציתי לבקש משהו קטן, אם אפשר לעשות רשימה של כל החסרונות והיתרנות של שימוש בכתובת איפי סטטית. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ktanta harta,

יש לי בעיה ברשת ומכיוון שאני יודע שהכל של הרשת עובר דרך מקום שבו אני יודע שיש השרעה חזקה מאוד חשבתי שהדבר הוא אחד הגורמים להפרעות (הרשת עבדה מצויין עד השבוע שבו גם הכבלים התחילו לעשות לנו בעיות ואמרו לנו שהבעיה שם היא ההשרעה). אם כן מה אוכל לעשות עד שנבנה ארון תקשורת חדש?

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by mrsph666,

שלום! אני מחובר ל-012 ונראה לי שחוסמים לי את הפורטים. אלה הם הפורטים בהם אני משתמש: TCP 63571 UDP 32361 אילו כדאי להגדיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. אני זקוק לכרטיס רשת לנייד שישמש אותי במקום העבודה -מדובר על רב קומות כאשר בחדר שלידי ניתן לקלוט מרשתות פתוחות שאינו מוצפנות -אולם אצלי בחדר כבר אין קליטה.הנייד שלי הוא MSI WIND וכאמור מחדר לידי כבר יש קליטה בנייד שלי ואני צריך כרטיס חזק שיגביר לי את הקליטה ויאפשר לי לגלוש . הדרישות שלי: א-שהכרטיס יהיה איכותי וחזק ב-אם אין לי אפשרות לדעת את סוג הרשתות שמסביבי יש טעם לרכוש כרטיס תומך MIMO ? מהי הצעתכם? תודה,ערן

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. Started by shlem,

היי, אני צריך המלצה לנתב אלחוטי בסביבות המחיר 350 ש"ח הדבר החשוב ביותר הינה יציבות בחיבורים החוטיים מכיוון שאני עובד עם המחשבים מרחוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by Ghosthunter,

לא בהכרח אלחוטי. בסביבות 300-400 ש"ח. צריך לדעת להתחבר לבזק ולHOT. אני מעדיף ראוטר עם מספר חיבורים (כך שאני לא אצטרך SWITCH בנפרד). תודה, אופיר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.