רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
במקור הדיון היה על בעיה עם רשת ביתית במקביל(בנפרד) לרשת אינטרנט. פתרתי את הבעיה לבד. ;D שאלה חדשה: הורדתי תוכנה חינמית נהדרת בשם: Wake On LAN Ex 2 http://www.windows7download.com/win7-wake-on-lan-ex-2/screenshot-uljmlzvr.html היא מדליקה לי את המחשבים האחרים יופי, אבל משום מה פקודת SHUTDOWN וRESTART לא עושות כלום. למישהו יש רעיון ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני בודק אם המחשב שלי תומך ב WiFi AC ? זה הדגם מחשב שלי: Sony All in one SVL24145CXB
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. התחברתי ל Unlimited במהירות 200 סימטרי. בזמן שבמכשיר הסלולרי שלי המהירות גבוהה מאוד ברשת 5GHZ, בלפטופ שלי, כרטיס הרשת אינו תומך ב 5GHZ ולכן אני מחובר על רשת 2.4GHZ שבה אני לא יכול לקבל את מלוא המהירות. האם ישנו כרטיס רשת USB חיצוני שיוכל לתת לי 200 סימטרי בלפטופ? הראוטר הוא Netgear R7800. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאור מספר שאלות שהגיעו אלי בדואר אלקטרוני - הנתב מדגם DIR-615 של חברת D-LINK שחברת באג מוכרת ב-99 שקלים *אינו* תומך ב-DD_WRT. אמנם נכון שמרבית הנתבים מדגם זה תומכים ב-DD_WRT אבל לא הנתב הספציפי הזה. גרסת החומרה שלו (K) מבוססת על רכיב של BROADCOM שאין עבורו גרסת DD_WRT. לכן מי שחושב שיקבל ב-99 שקל נתב שתומך ב-DD_WRT יתאכזב. יחד עם זאת כדאי להדגיש שבמחיר של 99 שקלים מקבלים נתב מצויין, התומך בתקן N באופן מלא, כולל שתי אנטנות, 4 כניסות LAN במהירות 100M וכניסת WAN במהירות 100M. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14663
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כרבים מכם, גם אני שדרגתי אתמול ל-100mb/s בהוט (+הוט.נט) החיבור יציב לחלוטין על 100mb/s בהורדה, ונע בין 1.80 ל-1.90 בהעלאה. (התוצאות הנ"ל מתקבלות בחיבור ישיר ל-HOTBOX) בקיצור אני אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי (Wi-Fi) פנימי/חיצוני (USB) (מה שעדיף) שיעמוד במהירות הזאת, כי הנוכחי (TP-LINK TL-WN620G 108Mbps) נותן מקס' 20MB/s. לפי הבנתי המתאמים הנוכחים כבר 300Mbps ולא 108 כך שזו בטח הבעיה, ובנוסף המתאם הקיים לא תואם תקן N. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה עבור ראוטר איכותי בתקציב של 200-250 ש"ח אני לא ככ יודע מה התקציב עבור ראוטר איכותי אך אני לא מוכן להשקיע יותר מדי מבוסס תשתית סיבים 200 מגה של פרטנר חשוב שיהיה WIFI חזק בחדרים מרוחקים (דירה של 100 מטר)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי משוודיה שלח לי תמונה שבה הוא עושה פינג לשרתי משחקי בשוודיה ובדנמרק עם חיבור aDSL 0.5Mbit. הנה התמונה: מישהו יכול להסביר לי איך בשוודיה יש להם כאלה פינגים נמוכים כאשר במדינה שלנו שהיא הרבה יותר קטנה הפינג רק בלילה מגיע למינימום של 13ms? אני רוצה הסבר יותר מפורט מ: "תשתיות יותר טובות" תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי דירה וטכנאי הוט אמור להגיע מחר בבוקר לחבר אותי. בדירה החדשה יש כבל (כנראה של הוט) של דיירים קודמים, אבל הוא נגמר כ-2 מטר מהמקום שאני רוצה את הנקודה שלי. אני כבר צופה שהטכנאי יציע פשוט להוסיף מאריך, אבל הבנתי שהארכה כזאת עלולה להוריד את מהירות הגלישה. האם זה נכון? האם אני צריך להתעקש על החלפת כל הכבל במלואו מהמרכזייה עד הנקודה בבית?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום שלום, גר בניין רב-קומות שנבנה ב-2008-2009. בשנים האחרונות כל פעם שאני מתעניין בשדרוג מהירות הגלישה, מסבירים לי שהכי הרבה שאפשר לקבל בקומה שלי זה 40 מגה כי זה מה שהתשתית בבניין מאפשרת. מול זה, אני יודע כי יש דירות אחרות בבניין שטוענות שמקבלות גם 100 מגה אבל לא בדקתי את זה לעומק ואולי גם אלו דירות קרובות לקרקע. במקביל אני גם יודע שפרסו בשכונה בזמנו סיבים כהכנה לשדרוג עתידי אם כי זה עוד לא ממומש באזורנו. יש למישהו משהו חכם לומר על הנושא? האם באמת התשתית הפיזית שהונחה בזמנו בבניית הבניין תהווה מגבלת רוחב פס לעד? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי SUBNET 192.168.138.160 עם מסכה (MASK) 255.255.255.240 איך אני מוצא את הVALID HOST האחרון?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בביתי מחשב העונה, להבנתי, להגדרה "חזק" (נרכש לפני כשנה וחצי). מס' המשתמשים בו - 5 בד"כ. יש צורך בעמדות מחשב נוספות לכל המשתמשים. שמעתי על אפשרויות הפיכת / פיצול מחשב אחד למספר עמדות עבודה עצמאיות אשמח למידע מורחב ומומלץ בנושא, מה נדרש וכן עלויות ... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב האם יש דרך/תוכנה להשתלט על מחשב הנמצא ברשת ה WIFI שלי מבלי לגשת אליו או להתקין עליו תוכנה כלשהי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המקסימום שהגעתי , ואני מוריד מטראקר פרטי, היה 3 מגה לשניה וגם זה לקובץ שכמות הסידרים שלו היתה בשמיים! בדרך כל לא מוריד יותר מהר מ1.1 - 1.5 מגה לשניה. פורט פתוח, מקבל "V" ירוק. משתמש בגרסה 2.0.4 שמומלצת יותר מהגרסאות החדשות , כך לפחות קראתי... מה ניתן לעשות? האם יש כאן חניקה של ספק התקשורת? ראוטר נטגיר. יצא לי להוריד איזה קובץ סתם מאתר בהורדה ישירה והוריד לי ב5.5 מגה לשניה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוא מתחזה לחבר שלי גם בפייסבוק גם במסנג'ר, השאלה איך אני מגיע אליו? לפי מה שאני יודע זה שצריך לדבר איתו במסנג'ר ואז לכתוב פקודה בCMD ומופיע לי האייפי שלו, ואז רק דרך המשטרה אפשר להגיע אליו
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי חיפושים ברחבי הרשת, לא מצאתי תשובה לשאלה שלי. הייתי מעוניין לדעת איך התעבורה ברשת אלחוטית מתבצעת. ברשת LAN רגילה ידוע שיש לכל מחשב חיבור פיזי בכבל עד לפורט בסוויצ' וכך לכל מחשב יש ערוץ תקשורת אישי/פרטי אל מול הסוויצ'. אך ברשת אלחוטית (נגיד ביתית) , נגיד ו5 מחשבים מתחברים באופן אלחוטי לראוטר אז איך בדיוק מתבצעת התעבורה? אני אפשט את השאלה שלי: 1. אם אני ישים סניפר על אחד מחמשת המחשבים הללו, אז אני אוכל לראות אך ורק broadcast ואת ה unicast של המחשב שלי כמו ברשת LAN רגילה ? או שאוכל לצפות בכל ה unicast של כל המחשבים ברשת האלחוטית? 2. האם ההתנהגות של רשת אלחוטית היא כמו רשת LAN קווית מבחינת תעבורת התקשורת? משמע- לכל מחשב יש ערוץ ישיר מול הראוטר הביתי? אשמח לקצ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. כנראה שהמודם הישן שבזק נתנו לי (Aztech 600E) מיצה את תפקידו, ואצטרך לקנות חדש. אני בבאנדל אצל רימון, והנציג הציע לי לקנות DLINK 225. בדרך כלל אני מעדיף לקנות ציוד לבד. כרגע יש לי מודם בזק (שצריך להחליף) וראוטר tp link n750, שקניתי בגלל התמיכה ב OpenWRT וחיבור ה USB (אבל אני לא ממש מרוצה מהראוטר...). אבל הבנתי שהקונספט של מודם עצמאי כבר חלף. אז איך ה 225? ואיזה מודם מומלץ? (בינתיים אני במהירות 5MB, אבל צריך לחשוב קדימה, אז צריך מודם שתומך ב 40+) תודה רבה! צביקה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אם בכלל ? אני מדגיש, חשוב לי לדעת למעשה הטווח והחוזק של הקליטה, כאשר למעשה השאלה שלי מתבססת על העובדה שהנתב מתחבר לUSB ובעצם השאלה שלי האם החשמל שהנתב והאנטנה יקבלו יספיק בכלל לשמש גם אותו וגם את האנטנה של 7dBi[br]פורסם בתאריך: 12.08.2010 בשעה 14:21:37 סליחה שלא נכנס לכותרת, הכוונה לנתב אלחוטי Edimax EW-7711USNhttp://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=161&pd_id=303 ואנטנה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6357&perur=1&t=8
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גרסת תוכנה 3.42. מה הסיבה שהיא לא מזהה אצלי את השידורי סטרימינג? והאם זה בגלל שהיא לא מתאימה למערכת הפעלה של וינדוס 8.1? אני הפעלתי סרטון של יוטיוב ולחצתי בתוכנה הזאת על לחצן סטארט ואני חכיתי כמה זמן ולחצתי על סטופ ועדיין התוכנה הזאת לא זיהתה את שידור הסטרימינג. איך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. כשאני מוריד טריילרים של סרטים למחשב הכל זורם חלק ויפה אבל כשאני צופה בטריילרים באינטרנט הם נעצרים כל שניה וממשיכים כאילו יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? עידכנתי דרייברים של כרטיס מסך וזה לא עזר... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה ישנן פניות מרובות ל ISP ממשתמשים אשר טוענים שאינם מצליחים לגלוש. התקלה מתאפיינת בקבלת הודעות שגיאה על bad/error Resolving או ע"י קבלת הודעת שגיאה: DNS Error - 305. אין אפשרות לטפל/לעקוף את התקלה מרחוק ללקוח, שליחת טכנאי ללקוח אשר נמצא בחוזה תמיכה גם אינו מועיל. התקלה מתרחשת במחשבים של לקוחות אשר עדכנו לגרסת 2015 של Avast, הכוללת את Avast Secure DNS אשר מגבילה את האפשרות לopen world dns. ניתן להדריך את הלקוח לביטול הפונקציה: To enable or disable this feature, go to Settings → Active protection. Next to Secure DNS, click on the ON/OFF switch. If you are turning it off, you can choose whether to do so temporarily or permanently in the menu which appears. לידיעתכם, בב…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עמוס לסקר, מנכ"ל חברת החשמל, מצהיר היום שהחברה יכולה להגיע עם סיב אופטי לכל בית ועסק בישראל, כל זאת תוך 5 שנים --http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000537377&fid=594 מידע נוסף בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=477
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הראוטר הזה: http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htm מאז שהוא חובר למחשב יש לי קצת בעיות, שהמרכזית היא שאני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיי סי קיו איתו. אז הממ, למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש המלצה על ראוטר תקן N שמסוגל "להחזיק" כ 10-15 חיבורים wireless (בלי לקרוס) עד 500 שקל +\- edimax br-6424n בשימוש היום והוא קורס ברגע שמתחברים אליו הרבה משתמשים... לא עידכון ה FIRMWARE , ולא שום קינפוג לא שיפר את היציבות שלו! בנתיים חשבתי על: d-link dir-655 tp-link tl-wr1043nd linksys wrt160nl מה עדיף? או תציעו משהו אחר... תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי להוט טריפל, וקיבלתי hotbox הכולל רשת ביתית. האינטרנט במהירות 100מגה וגם הספק. הבעיה שהhotbox נוראי מבחינת הקליטה.אני רוצה לבטל לו את הרשת הביתית ולהשאיר אותו כמודם. יש לי מודם ראוטר של בזק TNN-SIEMENS SL2-141. אני לא יכול להתחבר איתו ל hotbox כי הוא גם מודם. השאלה שלי איך אני מבטל אותו כמודם ומשאיר אותו רק ראוטר? האם ניתן לשנות הגדרות ללא אינטרנט? כי אני לא יכול לחבר אותו למודם של הוט, שכרגע האינטרנט היחידי שיש לי בבית...התחברתי עם הראוטר של בזק למחשב, בcmd כתבתי ipconfig אבל לא מצאתי את הכתובת של הראוטר תחת default getway. מה לא עשיתי בסדר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-