עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Kudo,

לאחרונה ישנן פניות מרובות ל ISP ממשתמשים אשר טוענים שאינם מצליחים לגלוש. התקלה מתאפיינת בקבלת הודעות שגיאה על bad/error Resolving או ע"י קבלת הודעת שגיאה: DNS Error - 305. אין אפשרות לטפל/לעקוף את התקלה מרחוק ללקוח, שליחת טכנאי ללקוח אשר נמצא בחוזה תמיכה גם אינו מועיל. התקלה מתרחשת במחשבים של לקוחות אשר עדכנו לגרסת 2015 של Avast, הכוללת את Avast Secure DNS אשר מגבילה את האפשרות לopen world dns. ניתן להדריך את הלקוח לביטול הפונקציה: To enable or disable this feature, go to Settings → Active protection. Next to Secure DNS, click on the ON/OFF switch. If you are turning it off, you can choose whether to do so temporarily or permanently in the menu which appears. לידיעתכם, בב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by oded6188,

אני מחובר לאינטרנט עם מודם-ראוטר שקיבלתי מבזק (TP-LINK).... וברגע שיוצאים מהחדר שבו מותקן הראוטר, הקליטה יורדת משמעותית עד כדי כך שאי אפשר לעבוד... אז החלטתי לפזר בבית עוד 2 נקודות גישה. מכיוון שיש לי בבית 2 ראוטרים של LevelOne שאין לי מה לעשות איתם (LevelOne WBR-6020) הרצתי כבלים מהראוטר של בזק, לעוד 2 מקומות בבית שבהם אני רוצה להגדיר את ה WBR-6020 בתור AP נכנסתי לממשק של ה WBR-6020: ביטלתי DHCP שיניתי את הIP המקומי של המכשיר למשהו שיהיה בטווח הכתובות עליה עובד הראוטר של בזק עכשיו לבעיה: מתוך 4 לפטופים שניסיתי בעזרתם להתחבר לAP החדש, הצלחתי רק ב 2 השתיים האחרים פשוט לא מוכנים להתחבר לרשת הזו.... הם מוכנים להתחבר רק לרשת האלחוטית של הראוטר של בזק ניסיתי לבטל את האבטחה, אב…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. נראה לי שכיום זו החבילה הכי כדאית בשוק (תקנו אותי אם אני טועה) עם מחיר סביר~ וupload לא מבייש מישהו כבר ניסה את החבילה הזאת ? מהם המהירויות ? לפי האתר שלהם המבצע עומד על 139ש"ח איזה עוד תוספות יש ? תשתית ? יש חובת התחיבות ? מה שעשוי להוריד מההתרקטיביות של זה... מישהו הצליח להוציא מחיר יותר טוב ? מהם הפינגים בארץ\חו"ל ? תודה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אינטל השיקה את XMM 6255, המודם האלחוטי הקטן בעולם שגודלו כמטבע סנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9d-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/

5. Started by Vaz,

לעוד מישוה יש בעיות עם האימל שלהם בזמן האחרון ? כשאני מתחבר האימל לא מזהה את הסיסמא שלי ומבקש להכניס סיסמא , למרות שאני מכניס את הסיסמא הנכונה זו שאני מתחבר איתה לחייגן. איך מגדירים נכון את האימל שלהם ? out.bezeqint ו mail.bezeqint נכון ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by tsur1,

שלום לכולם, יש לי תשתית בזק עם מהירות בסביבות 50 מגה, וספק בזב"ל עם מהירות 100 מגה + גיימר. כאשר אני צופה ב-twitchtv על 1080p (לפעמים גם על 720 ומטה) אני נתקל בהרבה תקיעות, בדקתי עם תוכנה שמראה את מהירות ההורדה/ההעלאה בזמן אמת ושמתי לב שהמהירות לא קבועה בכלל היא לפעמים מגיעה למקסימוo של 12,000 kbs ולפעמים למינימום 0-200 kbs לפרקים ממושכים ואז מופיעות התקיעות... הדבר הנ"ל מעלה אצלי חשד לסוג של traffic shaping מצד הספק... אז 2 שאלות - 1) האם מישהו מכיר את התופעה? 2)מה ניתן לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם מאחר שנוסף מחשב אלחוטי לבית, הגיע הזמן לאבטח את הגלישה קראתי בסטיקי שמומלץ להשתמש בהצפנת WPA2, כאשר הגעתי לממשק ההגנות בנתב יש מספר אפשרוית. באיזה הצפנה אני בוחר ? יש כמה סוגים של WPA2 כפי שניתן לראות גם שאני בוחר ב PRE SHARED KEY הוא נותן לי לבחור שני אופציות שהם -TKIP ו AES - אין לי מושג מזה אומר להלן התמונות: הודה לעזרכתם איך להגדיר בדיוק הצפנה מהסוג הזה. נ.ב - האם הוספת MAC FILTER תורמת להגנה ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. בזמן האחרון באחד ממחשבים עוצמת האות פחתה ל 12-24 Mbps (במקום 54) הזזתי את הנתב וגם את האנטנה שמחוברת לכרטיס הרשת,והבעיה לא נפתרה מה עוד ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מחפש נתב בתקציב של 500-600 ש"ח(לא כולל מתאם) שבעיקר ישמש אותי בצפיית תכני HD, הורדות ומשחקי רשת(מחשב אחד). אני מבין שמומלץ להיות מחובר פיזית במשחקי רשת, אבל אני מעדיף לקנות ראוטר חזק שיפצה על זה מאשר להתעסק עם חיבור פיזי. המרחק בין המחשב לנתב יהיה בערך 4 וחצי מטר תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. זה כבר כמה ימים ככה, רק אני או שיש עוד אנשים עם בעיות כאלו? מעצבן בטירוף

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. קניתי מחשב חדש ויש לי מודם אלקטל שעובד אך ורק על כרטיס רשת אז אני צריך שני כרטיסי רשת במחשב אחד או שאני יכול לשים אחד בכל אחד ולהעביר את זה באיזה שהיא דרך בלי HUB? נ.ב : הגדרתי למודם אי פי שיהיה כמו ראוטר...

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך אפשר להפוך מחשב XP רגיל ל- DHCP Agent?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by alextav,

התקינו אצלי שלשום אינטרנט של בזק והכל עבד טוב ויפה אבל כשרציתי היום לחבר את הראוטר שלי למודם הוא פשוט סרב להתחבר. המודם של בזק הוא 699U והראוטר הוא TP-LINK 1043. כשאני מנסה לעבור בממשק של הראוטר מ dynamic ip ל PPPoE/Russia הוא פשוט נתקע על connecting ולא מתחבר למרות שהגדרתי את השם משתמש והסיסמא של הספק. מישהו יודע להגיד לי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by pitter,

אהלן מחפש ראוטר שכולל גם מודם סלולארי עם יכולת WiFi. בשורה התחתונה, אני רוצים לשים בראוטר SIM ולהיות מסוגל לגלוש בסמארטפונים ולפטופ באמצעות ה WiFi. המלצות לראוטרים איכותיים יתקבלו בברכה, פיטר.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Meir787,

שלום, אני מתכנן קניה של מחשב חדש, ומתכנן גם לחבר אותו לרשת האלחוטית שיש לי בבית. שתי המחשבים ישבו בקומות שונות בבית (מרחק של יותר מ10 מטר). הכרטיס שתכננתי לקנות הוא כרטיס לינקסיס כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1993_2253&products_id=12599 האם כרטיס יותר פשוט כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=6797 או לחלופין זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=7671 יעשו את העבודה ? תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי יש לי Dlink 6740 בתצורת bridge הקושחה שלו 2.5.8 ולא נראה כמו מה שרואים פה בפורום הוא כנראה מגיע מרוסיה (קובץ מצורף) ואליו מחובר dlink dir655 החיבור נעשה והכל תקין אבל אני לא מצליח לפתוח פורטים. הבעיה נובעת מה 6740 bridge כי קודם לכן עם מודם של בזק הכל עבד. אשמח לקבל עיצות או הסבר למה זה לא עובד

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by arvas,

אז כך יש לי מחשב ראשי שיש עליו ויסטה ועוד מחשב שיש עליו XP לא משנה מה אני מנסה לעשות אני לא מצליח לעשות בהם רשת שני המחשבים מחוברית בכבל רשת בין כרטיסי הרשת כשהיה לי במחשב הרשאי XP הכול פעל טוב בבקשה תעזרו אם צריך עוד לפרט על בעיה תגידו אני כבר ***** עם זה איזה חודש ושום דבר לא עוזר תודה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי, יש לי נתב קווי עובד ומוגדר שמחוברים אליו שני מחשבים. יש לי LAPTOP ואני רוצה לחבר אותו לרשת (אלחוטית), אבל הייתי מעדיף לא לגעת בנתב הקיים (כלומר ששני המחשבים הניחים ימשיכו להיות מחוברים לנתב החוטי) קניתי נתב אלחוטי, ורציתי לדעת: 1.איך אני מחבר אותו לנתב הקווי? 2. איך אני אגיע להגדרות של הנתב האלחוטי לאחר החיבור? 3. האם קונפיגורצייה כזו עשויה לגרום לבעיות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. חשבתי על הדגם הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=912721 TP - Link TD-W9970 מה אתם אומרים? העניין הוא משהו בסיסי אבל שיעשה את העבודה, בלי יותר מידי בעיות. או שתוכלו לעזור לי בפתרון חלופי, החבר הגאון קנה ראוטר על דעת עצמו, אבל הוא קנה אחד ללא מודם, אז אולי פשוט עדיף לקנות מודם ולחבר? בכל אופן תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. שלום התמיכה של אדימקס הציעה לי להחליף את הנתב הדפוק שיש לי BR-6215SRg בנתב פחות טוב BR-6204Wgb הנתב הנוכחי מאבד את האינטרנט האלחוטי כל כמה שעות, כאשר האינטרנט החוטי ממשיך לפעול. אני רוצה לפתור את הבעיה הזו אבל בחיפוש בפורום מצאתי תלונה זהה על הנתב שמציעים לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456034.0 מצד שני המליצו על הנתב 6204 פה בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400572.0 כמובן שאין טעם לעבור לנתב נחות בלי לפתור את הבעיה של הניתוקים. האם שווה לנסות נתב edimax BR-6204Wgb לאחר נסיון רע עם BR-6215SRg ? תודה יהודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, בביתי מחשב העונה, להבנתי, להגדרה "חזק" (נרכש לפני כשנה וחצי). מס' המשתמשים בו - 5 בד"כ. יש צורך בעמדות מחשב נוספות לכל המשתמשים. שמעתי על אפשרויות הפיכת / פיצול מחשב אחד למספר עמדות עבודה עצמאיות אשמח למידע מורחב ומומלץ בנושא, מה נדרש וכן עלויות ... תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום חברים יקרים, היום הצטרפתי לחבילת הגלישה של הוט ב100 מגה, ושמתי לב שכרטיס הרשת הנוכחי שלי מגביל אותי למהירות של 20 מגה. הבנתי שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס בתקן 802.11g, ושאני צריך כרטיס בתקן n. עכשיו עברתי על ההודעות בפורום וראיתי שיש כרטיסים שהם לא מומלצים, רציתי לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס ומרוצה ממנו. רציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס PCI או USB, ואם אני אוכל לנצל את כל ה100 מגה שיש לי דרך כרטיסים אלחוטיים. המחשב עצמו מריץ מערכת הפעלה וינדוס 7 64bit. עוד דבר חשוב: אני משתמש בHOTBOX והמחשב נמצא בקומה אחת מעל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by babylon56,

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. רציתי להרחיב את הקליטה של WI-FI בביתי ושמתי לב שנקודות גישה יקרות יותר מראוטרים...לכן השאלה היא האם ראוטר יכול לשמש בנקודת גישה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אז ככה ההוטבוקס קיום מתפקד כנתב בחדר השינה כשאר ממנו לסלון מפריד קיר בטון 1 ובמרחק של 20 מטר +- חוטי זה לא כזה אפשרי להעביר בלאגן ככה שרק אלחוטי בא בחשבון יש כמה אופציות שמצאתי: 1.dlink dir 825 a1e שחור שהבנתי שיכול להגיע ל ac1300 2.דגם vr200v של tplink מועד הספקה לא ידוע ac750 3. דגם tp link 9980 שצריך להתאמץ להשיג עוד דבר שאני מתלבט האם להוסיף עוד קצת כסף ולקחת c7 בסוף?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.