רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז שלום לכולם אני רוצה לשאול אז ככה יש לי מכשיר סלולרי של סלקום שיש בתוכו אינטרנט כמובן והיום קניתי טאבלט אז אני רוצה לשאול אם יש אפשרות לגלוש באינטרנט בטאבלט שזה בעצם יקלוט שאני גולש מהמכשיר הסלולרי שהוא במקרה סלקום? אם במידה אפשרי מה אני צריך להגדיר במכשיר הסלולרי של סלקום ומה צריך להגדיר בטאבלט אני מקווה שהבנתם את מה שאני אמרתי אם לא אני אחזור על עצמי שוב פעם אגב בטאבלט יש לי אנדרואיד תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת כי אני רוצה להתחבר לוואו. עכשיו, יש לי שתי מערכות הפעלה: 1)MICROSOFT WINDOWS XP 2)MICROSOFT WINDOWS98 באקס פי הכרטיס רשת מזוהה ולא צריך להשתמש בדרייברים, ב98 הוא לא מזוהה, איך אני אמור להתקין אותו דרך הוספת חומרה חדשה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה ממש מוזרה אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (לגלוש באתרים לבדוק דואר ועוד ..) כשהאמיול פועל :\ אני משתמש באמיול פרוץ אם זה חשוב .. לדוגמא אני מנסה להכינס לאיזשהו אתר, כתוב לי שזה מתחבר לאתר וזה נשאר ככה.. בעיה ממש מוזרה מישהו יודע לפתור אותה?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מדבר על המקסימום שהייתם משלמים במקום המחיר שאתם משלמים היום בהמשך לhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70295.0 רק כדי לראות מה התנופה של הדבר הזה לפחות באתר
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. כנראה שהמודם הישן שבזק נתנו לי (Aztech 600E) מיצה את תפקידו, ואצטרך לקנות חדש. אני בבאנדל אצל רימון, והנציג הציע לי לקנות DLINK 225. בדרך כלל אני מעדיף לקנות ציוד לבד. כרגע יש לי מודם בזק (שצריך להחליף) וראוטר tp link n750, שקניתי בגלל התמיכה ב OpenWRT וחיבור ה USB (אבל אני לא ממש מרוצה מהראוטר...). אבל הבנתי שהקונספט של מודם עצמאי כבר חלף. אז איך ה 225? ואיזה מודם מומלץ? (בינתיים אני במהירות 5MB, אבל צריך לחשוב קדימה, אז צריך מודם שתומך ב 40+) תודה רבה! צביקה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני בודק אם המחשב שלי תומך ב WiFi AC ? זה הדגם מחשב שלי: Sony All in one SVL24145CXB
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות בנוגע לראוטר של בזק DSL-2760U-BN 1, ברצוני לשלוח לו פינגים - היכן אני מגדיר שיוכל לקבל ולענות. (כרגע לא עונה בפניה ממחשב מרוחק לכתובת החיצונית) 2. האם ניתן להגדיר בו שליטה מרחוק. כלומר לפנות אליו בפורט 80 או פורט אחר מכל מחשב. אם כן, היכן מגדירים זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין להפעיל רשת איתם, אבל ישנה בעיה אחת: המרחק ביניהם הוא נע בין מינימום 15 מטר למקסימום 20 מטר. ברשותי 2 כבלים של רשת ביתית - כל אחד אורכו 10 מטר. השאלה שלי זו: איך אני יכול לעשות רשת בין המחשבים מבלי לקנות כבל רשת שאורכו 20 מטר? אני חשבתי שאולי קיים איזה מתאם שאפשר לחבר איתו את הקצה של הכבל הראשון למחשב, את הקצה השני שלו למתאם, את הקצה של הכבל השני למתאם ואת הקצה השני של הכבל הראשון למחשב השני - כך שהמתאם בעצם יחבר את שני הכבלים. קיים בכלל מתאם כזה? - מתוך מחשבה ורעיון שיש לי אחד כזה לכבלים של טלפון.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בא לי לעשות סקר קטן לראות את המצב בין החברות. ממני כרגע גונבים 69 מבזק ו57 מ012 (אחרי טלפונים כועסים זה ירד ל42) בכל מקרה, ביקשתי לשדרג ל2.5 ויצא לי בזק 79 ו012 40 לחצי שנה ואז 59 איך זה? סביר? איך אתם משלמים?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קצת רקע: הלפטופ שלי מחובר למודם של בזק עם כבל רשת. אני מעוניין שלפטופ אחר יתחבר לאינטרנט דרכו ואין לי ראוטר. ראיתי באפשרויות אינטרנט בלוח בקרה שיש אפשרות לאפשר למחשבים אחרים להתחבר לרשת דרך הלפטופ "allow other network users to connect through this computer s internet connection" האפשרות הזו קיימת גם בחייגן של בזק וגם בlocal area connection עכשיו יש שתי בעיות: הראשונה היא שאני לא מצליח בכלל לעשות וי באפשרות הנ"ל. השנייה האם אפשר בכלל להשתמש בלפטופ כראוטר ולהתחבר עם לפטופ אחר לאינטרנט דרך החיבור של הלפטופ המחובר קווית? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , תודה מראש לעונים. לקחתי לפני יומיים נתב dlink חדש של בזק ( שמספקים בבזק סטור עם 2 הרשתות) . שודרגתי למהירות 40 אצל בזק ואצל הספק בזק בינלאומי. אני מקבל תמיד בחיבור חוטי למחשב נייד x201 של ibm את המהירות 40 מגה. במחשב זה בעשרות בדיקות שעשיתי גם אלחוטית ( כבל מנותק ואני מחובר ל 5 מגה הרץ) אני מקבל בין 38 ל 40. זאת כאשר המחשב במרחק של חצי מטר מהראוטר. אני מבצע את הבדיקות גם באתר speedtest וגם באתר של בזק ומגיע לתוצאות טובות וכמעט זהות. כעת מה שאני לא מבין בשום צורה זה איך עם שני מכשירי אייפון 5s שלי ושל אישתי ועם אייפד ( דור 4) כאשר אני ממש על הראוטר אני לא מתקרב לתוצאות האלו . בדרך כלל מקבל בין 15 ל 20. . יש מצבים שבדיקה ב testspeed מראה לי 35 אבל זה היותר חריג . …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה בכל פעם שאני מפעיל תוכנת טורנט כלשהיא(utorrent\bittorent) אז הראוטר מתנתק באופן מיידי (לא שהאינטרנט איטי או שהדפדפן לא עובד,פשוט האינטרנט עצמו נופל)ניסיתי להוריד את רמת החיבורים וגם ביטלתי את DHT אשמח אם אקבל פיתרון, אולי תוכנה אחרת או הגדרות אחרות. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! התקשרתי לבזק ואמרתי להם שמודם USB (ale 130( עושה לי בעיות למשל שהמודם מותקן אז המחשב לא נכבה אוטומטית אבל שהמודם מותקן אז זה כן נתקע באמצע הכיבוי..אז האם לדעתכםבמודם רשת הבעיות האלה לא יקרו? ויש לי כרטיס רשת on board זה מספיק?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
הכל התחיל אתמול שנפלה ההחלטה לזנוח את בזק בינלאומי וחבילת ה- ADSL 1.5 שלי (שנתיים כבר...) לטובת חבילת הכבלים של ה- 1.5 עם תבל דיגיטל + Netvision ולהתחיל את פרקי כגולש כבלים... קראתי וקראתי תר'ד ועוד ת'רד ובסוף החלטתי להישאר נאמן ל- ADSL 1.5 שלי אבל מה?! אחרי חצי שנה של 150 ש"ח לחודש שקיבלתי "במתנה" מבזק בינלאומי רק כדיי שאני אשאר איתם (גם כן מתנה למרות שאני דיי מפסוט מבזק בינלאומי הן מבחינת שירות והן ממהירות. יצא לי חרוז אני ממש משורר! ;D) ואכן נשארתי אך המחיר החודש היה אמור לעלות ל- 231 שקלים (יותר משני שליש ממשכורתי הצבאית) וכאן הגעתי למסקנה שאני מתקשר לבזק בינלאומי לנסות לסחוט עוד חצי שנה (בהנחה שהסיכוי קלוש) ואם לא מקסימום עוברים ל- Netvision. ובכן, התקשרתי לבזק ב…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לפני יומיים הרשת הביתית שלי הפסיקה פתאום! יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב . שני כריטיסי - אחד INTEL והשני REALTIK. שני מחשבים עם וינדוס XP SP2 . עד עכשיו הכל עבד יופי ופתאום זה הפסיק. עשתיו שחזור מע' למחשב השני שלא מחובר עליו המודם זה לא עזר. הגדרתי שוב את הרשת והוא לא מזהה את המחשבים. (הגדרתי מחדש לשני המחשבים). שיניתי את שם של הרשת דרך המחשב שלי...בקיצור כלום לא עוזר... עכשיו שמתי לב שבמחשב השני...בחיבור של הכבל, ברגע שאני מחבר נדלקת הנורה הירוקה אבל יש גם נורה כתומה??? במחשב שמחובר לאינטרנט אין דבר כזה רק נורה ירוקה.... למישהו יש מושג?!?!?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים עם אלקטל שהוא גם ראוטר. הבעיה שלי היא שכל כמה זמן הכתובת הפנימית של המחשב שלי למשל 10.0.0.1 משתנה וזה מפריע לי כי פתחתי פורטים מסויימים לאימיול בכדי לקבל HIGH ID ואחרי שהכתובת משתנה למשל ל-10.0.0.2 אז אני מקבל LOW ID. למה הכתובת שלי משתנה ומה אפשר לעשות כי כל כמה זמן אני צריך לפתוח פורטים לכתובת אחרת וזה מעצבן.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון הייתי מנוי אצל מת"ב בחבילת 3Mbit ועם אינטרנט זהב כספקית. המהירות בכלל לא נראתה כשל 3Mbit והיום אני רוצה להוריד את המהירות ל-1.5Mbit ולהחליף לספקית טובה ואמינה. על איזו אתם הייתם ממליצים? אשמח גם לשמוע דעות של אנשים לגבי ספקית זו או אחרת. (נ.ב.: השתמשתי באופציית החיפוש ומצאתי רק נושאים שקשורים ל-ADSL, למרות שרק כשהפורום קם שאלתי שאלה דומה, אך לא מצאתי אותה במאגר.) -NerdX
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כיום בבית משלמים 90+25 ש"ח על האינטרנט, כשיש לנו מהירות של 15MB בלבד. ראיתי את הכתבה הבאה http://hwzone.co.il/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%94%D7%A4%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%94/ ורציתי לדעת האם כדאי כבר לעבור לאחת החברות המתחרות החדשות (012, אקספון וכו) או שהעניין עדיין לא בשל לחלוטין וכדאי לחכות.. ואם כדאי, יש חברה שעדיף לעבור אליה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש בראוטר הזה בתצורת... ראוטר. הבעיה היא, שכל פעם שאני מכבה את הפיירוואל בהגדרות הראוטר, הוא לא מצליח להתחבר לראוטר. יש לי בעיות רבות במשחקים כאשר אני משתמש בפיירוואל, ושום פתיחת פורטים וכו' לא עוזרת. אשמח לעזר, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאיפה כדאי להתחבר היום ? ללא הגבלות מוזרות של ביטורנטים או נפחים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עריכה: לא רציתי לפתוח נושא חדש אז שיניתי את הכותרת שלום, לפני כמה ימים אבא שלי קנה את הראוטר הזה http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=107&catcode=67 ויש לי את המודם b-fucus ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט הגדרתי לפי המדריך שיש בדיסק ולפי המדריך שבאתר ולא עזר לחצתי connect וקיבלתי הודעת שגיאה שאין אפשרות להתחבר לאינטרנט :-\ מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש וחג שמח עריכה: אני מחובר דרך ADSL של ברק 1.5 מגה ועוד דבר אם אני מחבר עוד מחשב לא צריך לעשות כלום חוץ מלחבר את הכבל רשת נכון ?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בחנות שלי יש לי מצלמות אבטחה שיכולתי לראות אותם מרחוק בעזרת תוכנת multiview כאשר הייתי מזין את הIP בדפדפן הייתי נכנס לממשק ומשם הייתה עולה התוכנה. כעת מותקן ויסטה על המחשב ואין לי אפשרות להיכנס לממש הmultiview אלה רק דרך הדפדפן עצמו בממשק. בחברה הם אמרו שאין תמיכה בויסטה. הממשק אחרי הזנת הIP : כאשר אני לוחץ על encoder viewer אני יכול לבחור בין צפייה במצלמה אחת או שתים או בMULTIVEIW ואפשרות הMULTIVIEW לא עובדת על ויסטה. איזה אפשרויות יש לי אם אני רוצה לראות את המצלמות מהמחשב המרוחק? (אני צריך MULTIVIEW כי יש לי 4 מצלמות)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-