רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום, קודם כל, אני מדבר כאן בתיאוריה בלבד : אם למשל במקום עבודה מסויים ישנו FIREWALL שחוסם כל מיני פורטים החוצה מהרשת הפנימית (למשל מסנג'ר) האם אפשר בצורה כזו לעקוף את המגבלה : - להוריד במחשב הביתי (לא במקום העבודה) איזשהו שרת SSH, שיאזין על פורט 80, ויאפשר TUNNELING דרכו - במקום העבודה לפתוח חיבור SSH לבית באמצעות PUTTY ולהגדיר בו TUNNEL דינאמי. - במקום העבודה, להכניס למסנג'ר (או כל תוכנה אחרת שתומכת SOCKS וחסומה מהרשת הפנימית בפורטים הדיפולטיים שלה) ל SOCKS את localhost ובבית לאפשר יציאה של שרת ה SSH לאינטרנט דרך הפירוול הביתי. האם בצורה כזו בעצם המחשב שלי בעבודה יגלוש / ימסנג'ר דרך חיבור האינטרנט שלי בבית ? אני יודע בוודאות שזה עובד עם שרת ה SSH הוא פנימ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון באחד ממחשבים עוצמת האות פחתה ל 12-24 Mbps (במקום 54) הזזתי את הנתב וגם את האנטנה שמחוברת לכרטיס הרשת,והבעיה לא נפתרה מה עוד ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
hey i need the 3crwe554g72x_12Oct2005.exe firmware for my router but it wont let me download from the 3com site saying i dont come from a usa origin. is there anyone that knows a bit about proxy or just has this file could upload it somewhere. thanks alot
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי המון בעיות שהיו לי עם ראוטר 3COM ,(הוא היה טוב פשוט בחצי השנה האחרונה הוא הפסיק לתפקד והעפתי אותו) החלטתי להביא ראוטר מבזק. ולא בגלל שאני מת על בזק, אלא משום שאני רוצה לקבל תמיכה עליו וגם אם יקרה לו משהו (חס וכרפס) הם יחליפו אותו במהרה בבית אני מתחבר ברשת של 1.5 מגה (מעט אבל אין מה לעשות המרכזייה של בזק רחוקה :\) עם 4 מחשבים ברשת (ויש פוטנציאל ל-5). אז אני צריך ראוטר יחסית טוב. כל המחשבים מתחברים בתצורה קווית. הנה הראוטרים של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נראה לי שכיום זו החבילה הכי כדאית בשוק (תקנו אותי אם אני טועה) עם מחיר סביר~ וupload לא מבייש מישהו כבר ניסה את החבילה הזאת ? מהם המהירויות ? לפי האתר שלהם המבצע עומד על 139ש"ח איזה עוד תוספות יש ? תשתית ? יש חובת התחיבות ? מה שעשוי להוריד מההתרקטיביות של זה... מישהו הצליח להוציא מחיר יותר טוב ? מהם הפינגים בארץ\חו"ל ? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה - ברשותי מספר סימים של חברת פלאפון בעלי חבילת DATA בלבד. הסימים נמצאים בתוך ראוטרים סלולריים של חברת TELTONIKA מדגם RUT240. לראוטרים מחוברים כרטיסי אנדרואיד. הבעיה היא - במידה ואני מחובר לכרטיס עם סים של אנדרואיד אז השעה והתאריך לא מתעדכנים לי אוטומטית (כן סימנתי עדכון אוטומטי באנדרואיד) אך יש אינטרנט והכל בסדר (גם בחיבור רשת וגם בWIFI) אם אני מכניס סים של חברה אחרת לראוטר אז הבעיה מסתדרת - השעון והתאריך מתעדכנים אוטומטית. אם אני לוקח את הסים של חברת פלאפון ומכניס לטלפון סלולרי מכל סוג שהוא או ראוטר מחברה אחרת ומחבר לכרטיס האנדרואיד שלי אז גם במקרה הזה השעון והתאריך מתעדכנים. האם מישהו נתקל בחייו …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש ברשותי מודם נתב משולב של בזק D-Link 6740U. רק נקודה אחת בבית (חיבור לפילטר) נותנת לי איכות קו טובה של 74K ב-Attainable Rate כאשר אני מחובר למהירות 30 מגה ביט. (נקודות גישה אחרים נותנים לי 54K ומטה שמגיע למצב שאני מאבד סנכרון...) הסיפור הוא כזה, יש לי 2 קומות בבית ובחדר שלי (בקומה למעלה - נקודת גישה שה-DSL נופל מסנכרון) כל הכבלי רשת מרושתים אליו לחיבור קווי. ברשותי 3 מחשבים בחיבור קווי, ועוד 3 באלחוטי. כל המחשבים בחיבור הקווי לא יכולים להתחבר לרשת כאשר המודם נתב נמצא בקומה למטה (איפה שיש איכות קו טובה) כרגע טכנאי של בזק הביא לי באופן זמני מודם נתב Netgear DGN 2200 כאשר אני משתמש בו כ-Access Point למודם נתב D-Link 6740U וזה עובד טוב חלקי... אני מגיע ל-25…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, סידרתי לאחי את המחשב הישן שלי,ואני רוצה לחבר אותו לרשת,אחרי שחיברתי אותו לROUTER (חוטי) של EDIMAX (מאוד פשוט עם 8 PORTS) המחשב הודיע כי הוא מחובר והכול סבבה,אחרי זה שבדקתי את הIP שלו,מצאתי כי היא לא חוקית (169) ובאופן טבעי כתבתי IPconfig /release ואחרי זה ipconfig /renew כדי שהוא יקבל כתובת חדשה מהROUTER,אבל משום מה הוא לא קיבל,ולא משנה מה עשיתי הוא לא רוצה לקבל כתובת חוקית,יכול להיות שלראוטר יש הגבלה למספר החיבורי אינטרנט שהוא יכול לפצל? או שזאת בעיה חומרתית במחשב ? (אני בספק,כי כשאני השתמשתי בו אז הוא עבד בסדר גמור) מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של linksys שלא השתמשתי בו במהלך השנה האחרונה כיום שאני מנסה לחבר אותו למחשב ואני מקבל בקשה לסיסמה הבעיה שהסיסמה שאני זוכר שהכנסתי לו לא נכונה ואני לא יודע איזה סיסמה הוא רוצה למרות שלחצתי על כפתור הריסט של הראוטר אין לי אפשרות להיכנס אליו ולהגדיר אותו מחדש האם יש דרך להגדיר אותו או לפחות לאתחל אותו תודה על העזרה אודי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי את הHotBox והבעיה שלי איתו היא שהDHCP עובד לסירוגין. פעם הוא עובד לזמן מוגבל ופעם הוא לא עובד בכלל. עמדת קצה שמנסה להתחבר לhotbox לא מצליחה לקבל IP מהDHCP. מחשב שאני מקנפג לו IP סטאטי מתחבר מעולה, אבל זה בעיה עם טלפונים שאי אפשר לקבוע להם סטאטי דרך המכשיר. ניסיתי לשנות את הLease Time שהיה מוגדר על 3600 ל100000, אבל זה לא שינה כלום. למישהו יש רעיונות נוספים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי משרד חדש, בארגון. עד עכשיו המחשב היה מחובר עם כבל רשת לקיר. היום חיברתי ראוטר WIFI גם כידי ליצור רשת אלחוטית וגם לפצל את החיבור לעוד כמה מחשבים. כאן מתחילה הבעיה שלי. האינטרנט והרשת האלחוטית עובדים בסדר, אבל משום מה התוכנות של החברה לא עובדות(כשהמחשב מחובר לקיר ישירות הכל עובד טוב). משום מה לא מצליחות להתחבר.(בחברה אין להם פתרון). ביטלתי את הfirewall בראוטר. חשבתי על הפניית פורטים בל אני לא יודע איזה פורטים להפנות. בנוסף לכך שמתי לב שהמחשב כשהוא מחובר לקיר הוא מקבל IP אוטומטי. אולי הבעיה היא שאני צריך לבטל את הDHCP בראוטר כך שכל מכשיר יקבל IP של הרשת הגדולה ולא מהראוטר. תודה אלון.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על ראוטר אלחוטי שיספיק ל-2-3 מחשבים ויאפשר גישה באיכות טובה לנטפליקס? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיה ממש מוזרה אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (לגלוש באתרים לבדוק דואר ועוד ..) כשהאמיול פועל :\ אני משתמש באמיול פרוץ אם זה חשוב .. לדוגמא אני מנסה להכינס לאיזשהו אתר, כתוב לי שזה מתחבר לאתר וזה נשאר ככה.. בעיה ממש מוזרה מישהו יודע לפתור אותה?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה הרבה פעמים שמזכירים את הMTU כגורם אפשרי לדיליי במשחקי רשת, ניסיתי לעשות חישוב לבדוק את זה. אני טועה איפשהו? החיבור שלי הוא 30 מגה, MTU נמדד בBYTES אז החיבור הוא 3.75 מגה\3840 קילו. על MTU דיפולט של 1500, כל חבילה היא 1.5K. זה אומר שהזמן בין החבילות אמור להיות 1.5/3840, שזה 0.4MS. והפינג שלי לאירופה מתחיל מ65MS. אז מה כבר החשיבות של לקצץ מה0.4MS האלה ? ושאלה נוספת , הרצתי WIRESHARK תוך כדי באטלפילד 4 הוא מראה לי שבין כל עדכון שאני מקבל מהשרת אני שולח לו 3 עדכונים, מתאים לקצב הרשמי של 10HZ מהשרת ו30HZ לשרת. אבל החבילות שאני שולח הן מתחת ל100BYTE לכל אחת, והחבילות מהשרת מבדיקה של שניה הגיעו ל900+ בייט לכל אחת. כרגע בשביל לנסות אני משתמש בMTU של 337 (336 ומטה - האינט…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן ברשת מנוהלת עם Windows 2008 R2 ו-AD-DS וכל שאר הירקות יש בעיה במחשבים ברשת לגשת לכל מיני אתרים רנדומליים (לדוגמה, rail.co.il עושה הכי הרבה בעיות) ניסיתי למחוק את ה-DNS בשרת ולהתקין מחדש, לעשות flush dns לשרת וכל אלה אבל עדיין הבעיה עודנה גם כאשר אני מבצע NSLOOKUP אני מקבל את השרת DNS כמו שצריך אז לתחושתי (והרבה פעמים היא מוטעת) הבעיה לא בDNS למרות שזה לגמרי מריח ככה מהשרת אפשר להיכנס לאתרים בלי בעיה ל-HWZONE לדוגמה אני מצליח להיכנס בלי בעיה. (NSLOOKUP ל-RAIL.CO.IL כן עובד.. PING לא עובד אליהם משום מקום שבדקתי לפי שם דומיין) אשמח אם למישהו יש רעיון מה לעשות תודה רבה ושב"ש!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב כרגע אני נמצא ביפן ורציתי לשדרג להורים שלי את האינטרנט. לפי מה שהבנתי יש להם מהירות 15 מגה - עם 800קילו העלאה (שלפי דעתי הם מקבלים רק 512)... הם מחוברים ל012 + בזב"ל כרגע הם משלמים 170 שקל בחודש עבור זה ... לפי מה שהבנתי המהירות העלאה הכי גבוהה שיש בארץ זה דרך בז"בל - 3מגה העלאה בחבילות של 40 או 100 מגה ? העם החבילות האלה הן עם או ללא חייגן ? מצטער שאני שואל פה, ניסיתי לתפוס אותם בטלפון ולא ידעו לענות לי או שהחזיקו אותי שעות על הקו (בשיחות מסקייפ), או שאמרו שהם לא יכולים לחזור אליי כי אני בחו"ל. (בולשיט כי מהמכירות כן הצליחו ליצור איתי קשר) עוד משהו שדי דפק אותי זה שצריך להחליף ראוטר - מה שקניתי או קיבלתי מבזק לפני כמה שנים לא תומך במהירויות האלה. קראתי …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע אם אפשר לבטל את הreset בראוטר d link אני מתכוון לזה שאם אני אנסה לעשות reset לראוטר ההגדרות ישארו אותו דבר, (לא יחזור לברירת מחדל) תודה מראש אליאור
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה זה אמור להיות בעצם? :s05: http://netvision-digital.com/hooligans/onliner/?utm_source=1020854&utm_medium=Banner&utm_content=96095098&utm_campaign=Gibui
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר שני מחשבים לאינטרנט דרך אותו ה"קישור" (כלומר, תשתית אחד ומנוי אחד לספקית). מה הדרך הפשוטה לעשות את זה? אני מחפש דרך פשוטה כדי שגם אני אוכל לעשות זאת בעצמי (אין לי ידע בנושא). (חיפשתי קצת מידע/מדריך ולא ממש מצאתי). אין צורך ששני המחשבים יהיו ברשת ביניהם, למרות שזה יכול להיות בונוס נחמד, ועדיף ששני המחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני לשם החיבור (כך שגם אם אחד מהם כבוי/הולך עדיין יהיה אפשר להתחבר). הבנתי שחלק מהמודמים הם ראוטרים ורק צריך לקנות סוויצ', יש בזה משהו? בקיצור, תגידו לי בבקשה מה צריך לעשות / לקנות בשביל לגרום לדבר הזה לעבוד. דבר אחרון, עדיין אין לי את התשתית עצמה (דירה חדשה). אני נוטה יותר לכיוון התשתית של הכבלים, אבל אם החומרה של בזק תומכת בזה יות…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, עשיתי חיפוש וממה שהצלחתי לקרוא המודם ראוטר היחדיד שנשמע ששווה לקנות כרגע הוא tplink Archer vr200, לא מצאתי פוסט שיאדר לי בוודאות שהוא יעבוד עם בזק, האם לא תהיה בעיה? האם ישנם מודם -ראוטרים אחרים במחיר דומה שווה לשקול? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית 2 דיסקים קשיחים בחיבור USB,אני מעוניין לשתף אותם ברשת הביתית שלי אבל אין לי חיבור USB בנתב.חיפשתי ומצאתי את הFreeAgent Dockstar של סיגייט. עיקר השיתוף ברשת זה כדי להשתמש בקבצים המאוחסנים על הכונן בסטרימטר WD TV LIVE. האם זה ישרת את מטרותיי? ז"א האם אפשר לשתף את הכוננים שאני אחבר לסטנד ככונני רשת לכל דבר? כמו שאני משתף ברשת תקייה DOWNLOADS במחשב?. הבנתי שצריך להפעיל את האופציה הנ"ל דרך הממשק UI באתר. תודה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מדבר על המקסימום שהייתם משלמים במקום המחיר שאתם משלמים היום בהמשך לhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70295.0 רק כדי לראות מה התנופה של הדבר הזה לפחות באתר
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראוטר מרשים, קצת גדול. ממשק דומה לכל ה-TL לעניין (ביצועים) 2.4 לא מרשים בכלל, ה- buffalo wzr-hp-g300nh עם dd-wrt נתן ביצועים פי 1.5 יותר מאשר הנתב הנ"ל 5GHZ - מותקן firmware ישראלי שמסרס כמעט את כל הערוצי שידור, וגם אי אפשר להתקין firmware רשמי של החברה (ההגבלה ברמת התוכנה ולא חומרה) קניתי מתאם מיוחד לחבר ללוח של הראוטר על מנת לצרוב קשוחה רשמית שתפתח לי את האפשרויות. עם כרטיס 2t2r לא 3t3r כמו הנתב עצמו עם ציפ ar5008 מרחק של כ-8 מטרים אני מקבל 70-100 מגה לרוב 90 ביצועים ב-5GHZ באמת ברמה גבוה... ראוטר יחסית מהיר, בבדיקת פינגים במהלך הלילה לראוטר אין איבודי מידע ונראה כי הוא יציב מאד.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל המלצה לגבי ראוטר למשרד. הדרישות העיקריות הן שיהיה VPN (ונוחות להתקין/לעבוד), wireless. עדיף שיתחבר ישירות לבזק (ועם אופציה להוט בעתיד). התקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון הייתי מנוי אצל מת"ב בחבילת 3Mbit ועם אינטרנט זהב כספקית. המהירות בכלל לא נראתה כשל 3Mbit והיום אני רוצה להוריד את המהירות ל-1.5Mbit ולהחליף לספקית טובה ואמינה. על איזו אתם הייתם ממליצים? אשמח גם לשמוע דעות של אנשים לגבי ספקית זו או אחרת. (נ.ב.: השתמשתי באופציית החיפוש ומצאתי רק נושאים שקשורים ל-ADSL, למרות שרק כשהפורום קם שאלתי שאלה דומה, אך לא מצאתי אותה במאגר.) -NerdX
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-