עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yeche,

שלום, רכשתי ראוטר של Belkin מסוג N+ ואני מנסה לחבר אותו. אני מנוי של נטויזן עם תשתית של HOT - מודם מסוג Thomson כשאני מבצע איתחול להגדרות יצרן הראוטר מקבל כתובת IP מהמודם 172.29.63.0 אולם כאשר אני מנסה להגדיר חיבור מסוג PPTP או L2TP הוא מאבד קשר עם המודם לחלוטין מישהוא הצליח לחבר ראוטר כזה לתשתית? הראוטר הקודם שלי 3COM עובד ללא בעיה ב PPTP אשמח לכול עזרה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by janan,

שלום לכלום התקנתי מצלמות אבטחה בבית. נתתי כתובות אי פי קבוע למצלמות ופורט. מה אני צריך לעשות בראוטר ( linksys ) כדי "לגשת" למצלמות מבחוץ? הדי וי אי חובר בכבל רשת לראוטר אני מצליח להגיע דרך דפדפן אינטרנט מהמחשב אח שאני יוצא מרשת אחרת איני מצליח להגיע. עשיתי פורט פורוורד. אמרו לי שיש אפשרות של dmz ? אשמח אם תוכלו לעזור תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי אני בבזק +בזק בינלאומי, וביומיים שלושה האחרונים יש לי חשד שהם מגבילים אותי בתעבורה להורדות בחו''ל באופן כללי וזה פשוט זוחל לי ההייתי רוצה לקבל המלצה על מספר שרתי איכסון כמו FILEFLYER וכו', שמורידים על מקסימום גם כמשתמש חינם בשביל לבדוק את זה האתר axifile.com זכור לי כמוריד על מקסימום גם באופן חינמי, בכל שעות , כולל שעות העומס, אבל עכשיו הוא לא עובר לי את ה150KB בלחץ. -(יש לי 10 מגה) (מישהו יכול לבדוק ולהגיד לי אם זה מוריד על המקיסמום אצלו?) עוד אתר הוא DUCKLOAD שלא ממזמן נתקלתי בו, גם הוא הוריד לי 99% מהזמן על מקסימום מהירות של 1.25MB לשניה אתרים כמו/ FILEFACTORY / RAPIDSHARE / HOTFILE / NETLOAD מורידים באופן איטי וזוועתי, אני לא יכול לבדוק איתם. מדי פעם MEGAUPLOAD מ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. חג שמח לכולם... יש לי בעייה של פורטים סגורים, ולמרות שעברתי (כניראה) על כל הדברים האפשריים, עדיין לא מצאתי את הסיבה לכך. ברשותי ראוטר מסוג Powernet par-720g, שבו הFirewall מנוטרל , ובנוסף חבילת KIS, שגם בה הFirewall מנוטרל. הFW של הווינדאוס גם הוא מנוטרל. ולכן אני לא מוצא סיבה מדוע אני מקבל עדיין פורטים סגורים. ניסיתי להחליף בין מגוון רחב של פורטים ביוטרנט, אך שום דבר לא עזר. רעיונות? תודה מראש Install

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Mentally ill,

עד כה הייתי קונה מספק מסויים ,אך עקב אי שביעות רצון מהשירות החלטתי לעזוב, בנוסף לאור עובדה שנכנסה עבודה שכוללת רשתות, הייתי שמח לקבל המלצה על מקום בו אפשר לרכוש כלים בסיסיים לרשתות באיזור חדרה. מצאתי בוואלה שופס, לוחץ RJ45 בודק כבלי רשת (בספק עד כמה הוא ספציפית יעיל,הוא נראה דיי פושטי) ו-100 מחברים ב-150 ש'ח. יש המלצות נוספות? אני מעדיף לראות מה אני קונה לפני ואחר'כ להוציא כסף :] זו הבעיה שאני סולד מקניות בנט... אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אוקייי אז אני הולך להזמין ת'אינטרנט מתבל בחבילה של 1.5 אבא שלי אמר לי שאני אביא לו את כל הפרטים והוא יסתכל ויתקשר איתי אליהם להזמין מחירים של ספקיות אני בגדול יודע, וגם של תבל אני רוצה לדעת אבל איזה ספקית הכי משתלמת ומהירה וגם היחס של המחיר-ביצועים הוא הכי טוב... ועוד משהו, אני שם לב שכל הספקיות נותנות מחיר מסויים לחבילה לחודש למשך חצי שנה ואחרי זה מעלות ת'מחיר בדיי הרבה כסף, אז כדאי לעבור כל חצי שנה ספק? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הכל התחיל אתמול שנפלה ההחלטה לזנוח את בזק בינלאומי וחבילת ה- ADSL 1.5 שלי (שנתיים כבר...) לטובת חבילת הכבלים של ה- 1.5 עם תבל דיגיטל + Netvision ולהתחיל את פרקי כגולש כבלים... קראתי וקראתי תר'ד ועוד ת'רד ובסוף החלטתי להישאר נאמן ל- ADSL 1.5 שלי אבל מה?! אחרי חצי שנה של 150 ש"ח לחודש שקיבלתי "במתנה" מבזק בינלאומי רק כדיי שאני אשאר איתם (גם כן מתנה למרות שאני דיי מפסוט מבזק בינלאומי הן מבחינת שירות והן ממהירות. יצא לי חרוז אני ממש משורר! ;D) ואכן נשארתי אך המחיר החודש היה אמור לעלות ל- 231 שקלים (יותר משני שליש ממשכורתי הצבאית) וכאן הגעתי למסקנה שאני מתקשר לבזק בינלאומי לנסות לסחוט עוד חצי שנה (בהנחה שהסיכוי קלוש) ואם לא מקסימום עוברים ל- Netvision. ובכן, התקשרתי לבזק ב…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by pitter,

אהלן מחפש ראוטר שכולל גם מודם סלולארי עם יכולת WiFi. בשורה התחתונה, אני רוצים לשים בראוטר SIM ולהיות מסוגל לגלוש בסמארטפונים ולפטופ באמצעות ה WiFi. המלצות לראוטרים איכותיים יתקבלו בברכה, פיטר.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. כמו בכותרת, אני מעוניין להגדיר שרת פרוקסי על מחשב שמריץ windows xp בעקרון זה מחשב (בעבודה) שלא אמורה להיות לי גישה אליו, אז אני מעדיף משהו שרץ בתור איזשהו process וזהו ובלי אייקון ב-tray או משהו בסגנון. אין לי יותר מדי דרישות מהפרוקסי, רק שיעבוד כמו שצריך וזהו. אין לי צורך ביוזרים עם סיסמאות וכד' ובעצם רק משתמש אחד (אני) יהיה מחובר לפרוקסי הזה, לא יותר. תודה מראש לכל מי שיעזור... (ויש מצב שזה יותר מתאים לפורום "תוכנה", אבל לא הייתי בטוח)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by AdiR^SiNaI,

אני צריך לדעת האם זה נכון שרת קבצים הוא שרת(מחשב ראשי) שמאחסן בתוכו נתונים (עבודות,נתונים) הוא מאשר גישה מהירה יותר לנתונים במידה ואנחנו רוצים לקחת נתונים אנחנו הולכים לשרת קבצים המחשב הראשי ולוקחים ממנו הוא מאפשר גם אבטחת מידע גיבוי מרכזי שרת מדפסות: הוא שרת המספק לשאר המחשבים מדפסת הוא חוסך בכסף,חומרה מדפסת לכול מחשב מחשב אחד שמספקת מדפסת לכול המחשבים,באמצעות מדפסת אחד 20 מחשבים יכולים להדפיס. שרת דואר:הוא שרת המספק אחסון לקבצים,הודעות(אימילים)דוגמא WALLA הוא שרת המאפשר שמירת נתונים,קבלת,והעברת כול הנתונים אשר נשלחים עובדים דרך המחשב הראשי ולאחר מכן עוברים ליעדם כול הנתונים נשמרים במחשב הראשי. שרת ישומים:הוא חוסך בהתקנה של חומרה בכול מחשבים חוסך כסף וחוסך עבודה על כול א…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, אני מחובר לנתב edimax-br6524n באמצעות לפטופ hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285. החיבור הוא אלחוטי עם הצפנה wpa2-psk, אני משתמש ב inSSIDer כדי לראות את מצב הרשת שלי ואת הרשתות של השכנים. שמתי לב שכאשר אני מציב את הלפטופ שלי בצמוד לנתב (10 ס"מ) ה RSSI שלי הוא -45 ובמרחק 3-4 מטרים בקו ישר ללא הפרעות RSSI יורד לכיוון ה -70. לעומת זאת יש לי מחשב נייד אחר hp pavilion dv3000 שבו מאותו מרחק של 3 מטרים ה- RSSI הוא בערך -35 ובנוסף קולטים הרבה יותר ראוטרים מאשר במחשב לי. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה מראש, בוריס.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Kudo,

לאחרונה ישנן פניות מרובות ל ISP ממשתמשים אשר טוענים שאינם מצליחים לגלוש. התקלה מתאפיינת בקבלת הודעות שגיאה על bad/error Resolving או ע"י קבלת הודעת שגיאה: DNS Error - 305. אין אפשרות לטפל/לעקוף את התקלה מרחוק ללקוח, שליחת טכנאי ללקוח אשר נמצא בחוזה תמיכה גם אינו מועיל. התקלה מתרחשת במחשבים של לקוחות אשר עדכנו לגרסת 2015 של Avast, הכוללת את Avast Secure DNS אשר מגבילה את האפשרות לopen world dns. ניתן להדריך את הלקוח לביטול הפונקציה: To enable or disable this feature, go to Settings → Active protection. Next to Secure DNS, click on the ON/OFF switch. If you are turning it off, you can choose whether to do so temporarily or permanently in the menu which appears. לידיעתכם, בב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. החל מהשבוע הבא תתחיל גוגל לדרג את ספקי האינטרנט (isp) על פי הביצועים שלהם. לשם כך היא תעזר בשירות ה-youtube שלה ובאמצעותו יכולתו של הספק לספק שידור hd זורם, היא תמדוד את ביצועיו. מההודעה של גוגל עדיין לא ברור אם היא תדרג את ה-isp על בסיס גלובלי או תסתפק רק בספקיות אמריקאיות, אבל אין ספק שהגודל של youtube, העובדה שהמידע מפוזר בשרתים ברחבי העולם וכמות המידע העצומה, תאפשר מדידה מאוד טובה. http://www.google.com/get/videoqualityreport/#how_video_gets_to_you

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אודה על המלצות לנ"ל. הכוונה להארכת טווח ואיכות הרשת האלחוטית בתוך הבית ובין הקומות. הראוטר שלי הוא של די לנק בתדר 2.4 ג'גה הרץ בתודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היום עם התקנת הראוטר WRT54GL סיימתי להתקין את הרשת הביתית שלי. הנה הציוד שיש לי: ארון תקשרות 6U גשר סוויץ' לא מנוהל: D-Link DGS-1016D 16-Port 10/100/1000 ראוטר: Linksys WRT54GL AP: ו Linksys WAP54G מדובר בבית חדש ביקשתי מהחשמלאי ישים בקירות צינורות ושקעי תקשרות בכל חדר צינורות שיוכלו להתמודד עם כבלי CAT-7 ו RG6 בו זמנית. עקרונית לכל חדר יש שקע של RJ45 RG6 וטלפון. מדובר בכבלים של CAT-7 בקומה השניה מותקן גם כן AP. השחלתי את הכבלים לכל חדר בבית + חיברתי את השקעים. כל הכבלים מתרכזים למקום אחד בקומה הראשונה שבה התקנתי את ארון התקשורת. כמו שאפשר לראות בתמונות. יש לי עדיין קצת עבודה שנשארה בעיקר קוסמטיקה עדיין לא כל השקעים מחוברים כפי שאפשר לראות. עקרונית יש לכל…

16. Started by adidas1,

שלום לכולם. התחברתי ל Unlimited במהירות 200 סימטרי. בזמן שבמכשיר הסלולרי שלי המהירות גבוהה מאוד ברשת 5GHZ, בלפטופ שלי, כרטיס הרשת אינו תומך ב 5GHZ ולכן אני מחובר על רשת 2.4GHZ שבה אני לא יכול לקבל את מלוא המהירות. האם ישנו כרטיס רשת USB חיצוני שיוכל לתת לי 200 סימטרי בלפטופ? הראוטר הוא Netgear R7800. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by 8us.co.il,

אם אני מצליח להשיג קו סימטרי נגיד 10/10 או 20/20 בבית + להשים אל פסק ..האם אני אוכל להקים שרת חזק בבית במקום ללכת לחוות שרתים ? במידה ואני יתחזק אותו לבד /יגבה וכו' או שצריך עוד תנאים מסויימים שמתקיימים רק בחווה ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by huber,

שלום חברים. אצל לקוחה שלי יש קליינט VPN של CISCO. הבעיה היא שכל פעם שהיא מנסה להתחבר הוא רושם CONNECTING TO XXX.XXX.XXX.XXX ושניה אח"כ עוצר. מה שמוזר הוא שזה קורה במחשב הנייד, אך במחשב נייח שיש אצלה בבית החיבור עובד כהלכה (מה ששולל בעייה ברשת המקומית שלה). הפיירוול של הווינדוס בנייד מכובה. דברים שכבר ניסיתי: 1. הסרה והתקנה מחדש של הקליינט. 2. יצירת חיבור ה VPN מחדש. 3. הפסקת ה SERVICE של ה CISCO, הפסקה של ה SERVICE ICS והפעלתם מחדש. רעיונות?

19. Started by רומן.י,

ערב טוב, הראוטר שלי DSL-6850U DLINK שאני שוכר מבזק כנראה התקלקל, כחודש מקרטע הWIFI. אני מעוניין להחליף אותו ברואטר אחר שארכוש באופן פרטי. עדיין לא עברתי לסיבים אופטים, לכן חייב שיהיה לו חיבור VDSL בשביל בזק. איזה ראוטר מומלץ לקנות? לא משהו יקר בטירוף, העיקר שישדר בכל הדירה. תודה

20. דיסקי my cloud של WD מגיעים עם יציאת רשת 1G ומתחברים ישירות לראוטר. אין להם חיבור למחשב. בראוטר שקיים אצלי היום יש יציאות 10/100 בלבד. לאחר שיחה לא סימפתית עם בזק וויתרתי על האפשרות לשדרג אותו ( "מה זה ג'יגהביט? יש לנו רק חבילות של 100 מגה" וגם "כן, היציאה שלו יכולה להעביר בכל מהירות שתתחבר לחבילה" ובאמת שהתאמצתי להסביר להם ) השאלה שלי היא האם ההצהרה הבאה היא נכונה: המוצר הבא ( בתכנון ) יתחבר לראוטר מפתחה אחת, למחשב שלי בפתחה שנייה ולכונן בפתחה שלישית בלי הגדרה כלשהי. http://ksp.co.il/?uin=21972 בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אתמול בערב (19/12/2011) ערכה חברת בזק בין לאומי, במוזיאון ארץ ישראל, אירוע לבלוגרים ותומכים מובילים בפורומים השונים (תפוז, Bsupport וכו'). פרטים על האירוע והמידע שנמסר על הכבל החדש ניתן למצוא ב-LINK המצ"ב. חג חנוכה שמח. http://www.netcheif.com/blog/?p=1635 CHEIF

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. גם אני תמיד חשבתי שזה סיוט להתנתק מספקית, אבל בעקבות כתבה שקראתי בYNET מסתבר שזה ממש פשוט. הם מיוחבים לפי חוק לנתק אותכם תוך יומיים מרגע קבלת ההודעה. אהבתי במיוחד את ה"אל תפנו אלי בנסיון לשכנע אותי..." הכמה שקלים שיעלה לי הדואר הרשום בטלים בשישים לעומת עלויות השיחות מול אינסוף נציגי השירות. והעובדה שזה חוסך את כל הטירטורים והויכוחים איתם ... פשוט עונג צרוף. הנה הפרטים הרלוונטים, אבל אני מציע לכם לוודא את הכתובות/טלפונים בעצמכם אקטקום כתבות: ת.ד. 5402 חיפה 31054 טלפון: 1-800-300123 פקס: 04-8676088 בזק בינלאומי - 014 כתובת: השחם 40, תד. 7097 פתח תקווה 49170 פקס: 03-9285038 ברק - 013 כתובת: המלאכה 15, פארק תעשיות אפק, ראש העין 48091 פקס: 03-9001415 נטוויז'ן 013 ברק (לשעבר…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by sprinter,

שלום חברים, אחרי חיפושים ברחבי הרשת, לא מצאתי תשובה לשאלה שלי. הייתי מעוניין לדעת איך התעבורה ברשת אלחוטית מתבצעת. ברשת LAN רגילה ידוע שיש לכל מחשב חיבור פיזי בכבל עד לפורט בסוויצ' וכך לכל מחשב יש ערוץ תקשורת אישי/פרטי אל מול הסוויצ'. אך ברשת אלחוטית (נגיד ביתית) , נגיד ו5 מחשבים מתחברים באופן אלחוטי לראוטר אז איך בדיוק מתבצעת התעבורה? אני אפשט את השאלה שלי: 1. אם אני ישים סניפר על אחד מחמשת המחשבים הללו, אז אני אוכל לראות אך ורק broadcast ואת ה unicast של המחשב שלי כמו ברשת LAN רגילה ? או שאוכל לצפות בכל ה unicast של כל המחשבים ברשת האלחוטית? 2. האם ההתנהגות של רשת אלחוטית היא כמו רשת LAN קווית מבחינת תעבורת התקשורת? משמע- לכל מחשב יש ערוץ ישיר מול הראוטר הביתי? אשמח לקצ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by judas_clown,

שלום, קודם כל, אני מדבר כאן בתיאוריה בלבד : אם למשל במקום עבודה מסויים ישנו FIREWALL שחוסם כל מיני פורטים החוצה מהרשת הפנימית (למשל מסנג'ר) האם אפשר בצורה כזו לעקוף את המגבלה : - להוריד במחשב הביתי (לא במקום העבודה) איזשהו שרת SSH, שיאזין על פורט 80, ויאפשר TUNNELING דרכו - במקום העבודה לפתוח חיבור SSH לבית באמצעות PUTTY ולהגדיר בו TUNNEL דינאמי. - במקום העבודה, להכניס למסנג'ר (או כל תוכנה אחרת שתומכת SOCKS וחסומה מהרשת הפנימית בפורטים הדיפולטיים שלה) ל SOCKS את localhost ובבית לאפשר יציאה של שרת ה SSH לאינטרנט דרך הפירוול הביתי. האם בצורה כזו בעצם המחשב שלי בעבודה יגלוש / ימסנג'ר דרך חיבור האינטרנט שלי בבית ? אני יודע בוודאות שזה עובד עם שרת ה SSH הוא פנימ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by matan5165,

אהלן. למי שמחובר בכבלים (לא בזק!) במהירות 5 ו-6 מגה, כמה מהירות ההורדה שלו ? אני יודע שלפי החישוב הרגיל ב 5 מגה אמורים להוריד על 640 קילובייט בשניה ובעלי חיבור 6 מגה אמורים להוריד על מהירות 768 קילובייט בשניה. אבל כמה אתם מורידים בתכלס ? כי הבנתי שהכבלים זה שונה מבזק וזה לא מהירות קבועה. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים