רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ברשת שלי יש שני ראוטרים שמחוברים אחד לשני אחד הוא אלחוטי והשני הוא מודם ראוטר שמקבלים מבזק b-focus 312 עכשיו המחשב שאני רוצה לפתוח עליו את השרת מחובר לראוטר האלחוטי כי הוא היחיד בעל יותר מיציאה אחת אז עכשיו איך אני גורם לראוטרים לעבוד בצורה שבה השרת יוכל לעבוד כלפי חוץ אני מיתכוון לאינטרנט ולא רק לרשת הפנימית ,ניסיתי מלא דברים בהגדרות של הראוטרים ולא הצלחתי לעשות כלום אז אולי תוכל לעזור לי נ.ב שרת זה יהיה שביל הקהילה המצויינת שיש פה ב-hwzone לאחר שיופעל ישמש בתור מקום אחסון לקבצים שתרצו להעלות לפורום וכולי'
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בבית רשת ביתית קווית. אני לא מצליח להדפיס מהמחשב שלי (המחשב המחובר ישירות לאינטרנט) דרך המדפסת שמחוברת במחשב השני (המחשב שמחובר דרך שלי לאינטרנט). כל הגדרות הרשת של ווינדוס מוגדרות כמו שצריך... אני פשוט לא יודע מה הבעיה. איזה עוד הגדרות אני צריך לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת מחשבים עם שרת מדפסות HP DirectJet 3700 עבדתי עם מדפסת HP 840C מכל המחשבים ברשת בלי בעיה קניתי מדפסת משובת עם סורק DeskJET F2280 HP בחיבור ישיר למחשב המדפסת עובדת אבל הדפסה מהרשת לא עובדת ההדפסה מופיעה במנהל הדפסות, לפעמים יש בו ? אדום לציין שיש בעיה ולפעמים המסמך נשאר תקוע הרבה זמן ובסוף הופך מ Printing ל Error- כאילו אין אינדיקציה של בעיה אבל אין דף מודפס. בשם של הדריברים של HP מופיע NonNet ואני משער שהכוונה ללא רשת יש למישהו רעיון איך לפתור, לדעתי הבעה הגדרות בשרת הדפסה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים בערך עברנו ל 500 מגה בהוט, בשבוע הראשון הכל עבד פרפקט ומאז הכל נדפק. צריך להתקשר כל יום להוט ובסוף הם אומרים לנתק ולהחזיר את הראוטר והבעיה מסתדרת. אני מקבל APIPA במחשבים שמחוברים בכבל רשת (לפני שמתקשרים לתמיכה של הוט). בנוסף אין לי פינג לראוטר, רק אחרי ריסטארט לראוטר הפינג חוזר והממשק עובד לי. אתמול והיום כשניסיתי לעשות פינג לא משנה לאן זה כתב לי : ב 200 מגה גם היו בעיות אבל לא ככה, הייינו מתקשרים פעמיים / 3 בחודש. רציתי לדעת אם לקנות ראוטר חיצוני וטוב ולחבר את ההוטבוקס 4 כ BRIDGE יכול לפתור את הבעיות ? לדעתי יש בעיה עם ה DHCP בהוטבוקס שהוא לא מצליח לחל…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני משתמש בהום פלאג על רשת החשמל, כדי להעביר אינטרנט מקצה לקצה בבית. הכל עובד פיקס, אבל כשאני מדליק את האור באמבטיה, התקשורת מתנתקת !... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה ? אני לא יודע אם זה קשור - אבל אציין שעפ"י דרישות המכשיר יש לחבר כל קצה של ההום פלאג לשקע נפרד (שלא יחוברו אליו מכשירים נוספים באמצעות מפצל). בפועל, בצד הקולט ההום פלאג אכן מחובר לשקע נפרד, אבל בצד המשדר אין לי אפשרות לחברו לשקע נפרד, והוא מחובר עם מפצל יחד עם עוד כמה מכשירים). אודה לרעיונות ו/או הצעות לפתרון.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי חיבור אינטרנט של הוט. משם לedimax br 6214k ומשם למספר מחשבים במספר קומות. חבר הביא לי נתב אלחוטי שמקבלים בחיבור בזק - siemens sl2-141. רציתי לחבר אותו לרשת כדי להוסיף יכולת אלחוט. קראתי את המדריך שפרסם cheif, לגבי העניין. "בגדול" זה עובד לי לזמן מה, אבל כמה שעות אחרי שהכל מחובר חלק מהמחשבים מפסיקים לקבל גישה לאינטרנט. חלק מהם כן מקבלים וחלק לא. ניסיתי כל מיני דברים לבדוק, אולי הedimax צריך איפוס, או איזה כבל או משהו.. אבל מה שפתר את הבעיה היה להוציא את הנתב האלחוטי מהרשת. אז אני מניח שלא הגדרתי כמו שצריך את הsiemnes sl2-141. אשמח לעזרה איך כן לעשות את זה. או מה בדיוק להגדיר, או אפילו להבין מה בדיוק הבעיה.. תודה וכן.. שמתי לב שבמדריך זה לא מומלץ
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום_1 133 עם WIN98SE כרטיס קול CREATIVEת מודם 33K SPORTSER CDROM וFLOPPY גנרים אני הוספתי לו כרטיס רשת REALTECK ומאז הוא נתקע בד"כ על USER.EXE ונראה לי שזה בגלל שיתוף IRQ האם יש לזה פתרון או שהמחשב אבוד (זקוק לו כמחשב שני לקריאת דוא"ל) הוא יקבל ADSL דרך מחשב מהיר המשמש כשרת ADSL עבורו? בתודה רבה מראש, יהודה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש לי בבית מצב כזה: * מודם כבלים שמחובר ישירות לראוטר * מחשב 1 עם windows 7 שדרכו הקמתי את הרשת והוא מחובר בכבל ישירות לראוטר והמדפסת שלי מחוברת אליו בUSB * מחשב 2 עם windows 7 (נייד) שמחובר אלחוטית לראוטר והצלחתי לשתף את המדפסת * מחשב 3 (נייח) עם windows xp שמחובר אלחוטית לראוטר ומצליח לגלוש באינטרנט בלי בעיה הבאתי מחשב נוסף עם windows xp שמחובר ישירות לראוטר (בכבל) ואני רוצה להתקין אליו את המדפסת המשותפת ולגלוש דרכו באינטרנט ומשום מה יש 2 בעיות 1) הוא לא מזהה חיבור לאינטרנט 2) אני לא מצליח להגדיר אותו ברשת הבייתית כדי שהוא יזהה את המדפסת מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן השתמשתי במודם של netgear (תקן N מסוג vdsl). בגלל בעיה החלפתי למודם הזה: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/115139_D-Link_N_6740_manual.pdf מאז ההחלפה ה-utorrent מקרטע ולא ממש מוריד. כנראה בעי של פורטים, דבר שאני רחוק מלהבין בו. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את התקלה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מוריד מהמחשב שלי למחשב אחר שנמצא ברשת שלי.. הבעיה היא שכמעט בכל דבר שאני מוריד עם rar ושאני מחלץ זה עושה לי שגיאה: "ספירת סכום הנתונים ב-xxxxx נכשלה. הכרך מקולקל" וזה קורה ככה בכמה חלקים לפעמים הרבה ואז אני צריך להוריד את אותם חלקים מחדש... (אני משתמש בuTorrent) מה הקטע של זה?
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות ל-3M ומאז אני לא מצליח להוריד באמיול. יש לי גרסא 0.47A חלונות XP-PRO עובד דרך נתב והפורטים פתוחים (לפני השידרוג הכל היה מצויין). אני רואה שיש ממני UPLOAD אבל ה-DOWNLOAD מאופס והמקורות גם מאופסים. (מצ"ב תמונת המסך). אני מחכה בסבלנות כבר 6 ימים והסבלנות נגמרה כי נראה לי שיש איזושהי בעיה. אני במזהה גבוה. כשאני מבצע בדיקת פורטים (דרף המאפינים/חיבור) הבדיקה נכשלת למרות שהפורטים פתוחים. אולי כדאי לשנות הגדרות ? מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי מודם עם רוחב פס של 1.5 מגה ולפי זה אני אמור להוריד בקצב העברה של 187 קילוביט לשנייה. אבל כשאני מוריד סדרות/סרטים משרתים מסויימים כגון: Rapidshare, Gigasize, Uploadmachine, למשל אז זה מוריד לי בקצב העברה של 35 קילוביט בממוצע. עכשיו התקשרתי לספק אינטרנט שלי והוא אמר לי שיש לי במחשב רוגלות שיושב לי על הרוחב פס ומשתמש בו, הרצתי בדיקה ב- AVG, וב- Ad-Aware, לא מצאתי שום דבר ואני לא יודע מה לעשות אז אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות שיאמר לי כי אני התייאשתי. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כבר 3 שבועות אני מקבל הודעות כאלה שאני מנסה להוריד ישירות המנהל הורדות שלFF או IE (על ויסטה וגם XP) יש לי ראוטר 6504N של EDIMAX שמחובר לנתב סימנס של נזק . וחיבור חוטי ד"א .
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כן, עוד פעם בעיה באוטר הזה כשאני מוריד קבצים- בדר"כ משרתים בחו"ל (הורדה ישירה) הם יורדים לי במהירות קבועה של בין 1 ק"ב ל-10 ק"ב לשניה. לדוגמא רציתי להוריד את open suse מהאתר הרשמי שלהם (FTP) יורד במהירות הנ"ל. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר (עם הכפתור שנמצא על הראוטר) והגדרתי את כל ההגדרות מחדש, ולאחר מכן הכל פעל כמו שצריך. לאחר יום- אותה הבעיה. ככה גם בשיתוף קבצים- ניסיתי להוריד את open suse מתחיל במהירות 30 ק"ב ולאט לאט יורד למהירות של בין 0 ל- 1 ק"ב לשניה. (כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך בUTORRENT). וגם לוקח הרבה זמן להתחבר לרשת הPSN- פעם הוא היה עושה זאת תוך שניה, עכשיו לוקח חצי דקה. וכן- עדיין אי אפשר לעשות תיקון התקשרות, ישר אחרי שפירמטתי מחדש ניסיתי שוב, הצליח. ני…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשיש תכנת שיתוף שעובדת לי על המחשב אני לא יכול אפילו לגלוש לאתרים, הוא רק מחפש אותם ולא מוצא, כאילו אין DNS יש לי ראוטר WRT54GL אמרו לי שהבעיה היא עם ה UPNP ואין לי מושג מה זה מישהו יודע לעזור? :s05:
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לעזור לזקוק לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם מזה כמה ימים יש לי בעיה מוזרה. אני לא מצליח להוריד דרך מנהלי הורדה קבצי ראפיד, דרך Rapidshare Manager אני מקבל את ההודעה : file 0 bytes - no upload בהורדה ללא תוכנה אין שום בעיה. מה שמוזר שהתחברתי לרשת של השכן, ודרכו אני מצליח להוריד ללא בעיה. איפה לדעתכם הבעיה ? בנטוויז'ן ? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי אני חווה ב 2 המחשבים בשבוע האחרון בעיה שכאשר אני מוריד קובץ בפירפוקס או ב jdownloader הקובץ יורד עד שהוא מגיע לסיום ונתקע בשניהם מתקבל הודעת שגיעה ב jdownloader מתקבל no permission to write to hd בפירפוקס מתקבל could not read the source שניהם מעודכנים מה אתם מציעים?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהצלחתי לפתור את בעיית ההתחברות לאינטרנט , יש לי בעיה חדשה- כאשר אני מנסה להוריד קבצים - התהליך נעצר בפקודת ההורדה ואינו מתחיל את ההורדה בפועל. המחשב לא "נתקע" אלא פשוט לא ממשיך בתהליך. (בעיית ההתחברות נפתרה ע"י ביצוע שיחזור מערכת מאחר ואיפוס winsock לא פתר את הבעיה.). כיצד ניתן לפתור הבעיה. בתודה מראש arie2006
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
OK...זה המצב. אני מחובר בבית דרך שרת, שמשטף אינטרנט בין 2 מחשבים, והוא מחובר דרך מודם 56K של מוטורולה לרפא"ל, שיש שם איזה פיירוואל ואין לי שמץ' איזה פיירוואל זה, והם...מחוברים עם סיב אופטי לנטויז'ין.... האינטרנט טס ועובד מעולה, אבל אף תוכנה של הורדת שירים לא מצליחה להתחבר.. יש למישהוא פיטרון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הי, רכשתי לאחרונה טלויזית 4K ואני (איך לא) מנסה לנגן מהרשת הביתית קובץ 4K בגודל 56GB. יש לי סטרימר Xtreamer Prodigy 4K שהצליח לנגן את הסרט בלי בעיה בחיבור ישיר של דיסק קשיח. ראוטר 1Gbit Dlink DIR-655 רשת קווית בבית CAT6 שרת מדיה: מחשב שולחני עם Windows 7 שבו מוגדרים שיתופי הקבצים. הסטרימר מתחבר לרשת דרך פרוטוקול SMB הניגון של הקובץ מאוד מקוטע כל הזמן. הצלחתי לנגן קובץ 4K קטן יותר וכמובן שלא היו בעיות עם קבצי 1080P בגדלים של עד 20 גיגה. אשמח לעצות.. על פניו המערך הזה אמור להיות מסוגל להזרים את התוכן בלי בעיה. עריכה: זה המפרט של שרת המדיה: מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB לוח אם: MSI H55M-…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שאני רוצה למחוק את ההיסטורי במחשב כלומר בדפדפן אז הוא נמחק אבל, אם למשל מקישים אות מסויימת בשורת הכתובות אז הוא מראה את כל האתרים שתחילים באות הזו - כלומר הוא לא ממש מחק את ההיסטורי, אז מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר למחשב ברשת אז אני לא יכול וכשאני במחשב שלי לוחץ תשם של המחשב שלי על מנת להתחבר הוא רושם לי תשגיע הבאה וככה לכל מחשב שנימצא ברשת....מה יכולה להיות הסיבה בהגדרות ניסיתי כבר כמעט הכל... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה קטנה שאני מנסה להכניס מחשב לרשת אני לא מצליח להכניס את המחשב לדומיין שהוא היה בוא לפני שאני רושם את שם הדומיין אני מקבל את ההודעה הבאה מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור ?? תודה !!
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-