עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אין לי מה לעשות עם 50 מטר. אני רוצה להשחיל בתעלה כבל כדי שאוכל להשתמש לסטרימר. הכבל בגלילים הוא יקר. ואין לי מה לעשות עם יותר מ 5-6 מטר. אפשרי לקחת כבל לחתוך אותו משני הקצוות ולהשחיל? בנוסף, אפשרי להשחיל גם כבל כבלים של יס וכבל רשת cat5e ביחד? אביב.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. מישהו יכול לתת לי לי לינק לדוגמא? תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. יש לי ראוטר שמחובר למחשב ודרכו הלפטופ גם מחובר לרשת ( ביחד 2 מחשבים מחוברים) עכשיו פתאום האינטרנט הפך להיות ממש איטי אז עשיתי ריסט לראוטר והמהירות עוד פעם חזרה להיות מהירה כמו תמיד.. עכשיו כמובן שהראוטר עובד על הצפנה עם סיסמה כדי להתחבר אליו.. אז השאלה שלי אם יש דרך שמישהו כן בכל זאת הצליח תהחבר אליי ואם אפשר לראות את זה??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by giloman,

רציתי לשאול האם משתמש פרטי יכול להשיג בארצנו חיבור T1 ובכלל אינטרנט של חיבור נל''ן תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. האם זה אפשרי לחבר באותו מחשב 2 מודמים 56K ולחבר כל מודם לקו טלפון אחר וב DIALER (הקובץ שמפעילים כדי להתחבר) לשים את אותו מספר.. בקיצור להתחבר לאואתו ספק עם 2 מודמים שונים דרך 2 שווי טלפון שונים על אותו מחשב... זה אפשרי? צריך לעשות משהו מיוחד? מתאם? מפצל? תודה מראש טל

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by FIRE-KID,

אפשר לשלוח פקס מהמחשב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לעתים, כאשר אני כותב בפורומים, אני מעוניין להציג בפורום "דף" שנמצא אצלי במחשב, אבל האתר אינו מאפשר להעלות אליו את הדף אותו אני מעוניין להעלות. האפשרות שנותרה היא לכתוב קישור אל הדף, אלא שאין לי אתר שלי אליו אוכל לקשר. האם קיים במרחבי האינטרנט שטח אחסון להעלאת דפים בחינם כדי שאוכל לכתוב בפורום קישור אל דף שאעלה לשם ?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by rabbit,

אם כן איך...

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. Started by omnius,

בהמשך לדיון הזה אז לצרוב על צורב דרך הרשת או לא?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  10. הצורב/מדפסת חיצונים בחיבור USB . תודה, . . . . . . . . .

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. קניתי 100 מטר כבל רשת כדי לרשת את הבית שלי דרך החור של הכבלים\טלפון... אבל אין לי שמץ איך מרכיבים קונקטורים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני לומד כרגע במסגרת סיסקו, תואר ל-CCNA ועלי להעביר הרצאה לכתה. אני מרצה על TELNET ו-TCP/IP application layer . אני לא כל כך מוצא אתרים רציניים עם חומר. עם תוכלו לעזור לי, אני אשמח מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. קיבלתי מודם נתב של ADSL דגם: TNN Eth-Aztech DSL 600E יש לי רשת בבית.. ואני רוצה להפוך אותו לנתב כדי שהוא יחייג לבד לאינטרנט ואני לא יצטרך חייגן...כל אלה שיש להם רשתות יכולים להבין למה .... תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... בבקשה תעזרו במהרה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הי, ראיתי שיש כל מיני פריים וארים למשל להכניס דיסק לנגן דיוידי והוא יוכל לקרוא כתוביות או להכניס פריים ואר לנגן mp3 ואז הוא מראה בעיברית,אפשר אחד לנתב d-link מסוג 604 ומה למעשה הוא עושה לנתב?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by idan23,

SL2-141 איך הרמת אבטחה שלו? האם הוא ראוטר טוב?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  16. מי שמחובר לחברה הזאת איך היא ביחס לבזק +בזק בן לאומי (GAMER) במהירות של 5MB? זה כבר עובר כל גבול, לא מדבר על הורדות שגם שם זה קטסטרופה אבל פאקינג סרטון מסכן ביוטוב אני לא יכול לראות? מה זה החרא הזה? הבנתי שCCC די טובה אפשר קצת פרטים עליה? האם תשתית של בזק וCCC יכולים לחיות באותו בית בשלום? הכוונה אם במשרד יהיה CCC וכל שאר הבית CCC?

17. שמתי לב שהאינטרנט נופל לי אז גם הולך החיבור של הרשת הביתית ותיקיות משותפות לא ניתנות לגישה השאלה היא למה זה קורה הרי מדובר בתקשורת בין המחשבים שלי בבית זה לא תלוי בחיבור חיצוני לאינטרנט או גלישה הזמנתי STEAM LINK מאמאזון ואני פוחד שכל הניתוקים שיש לי מהאינטרנט ישפיעו על הרשת הביתית האם זה באמת ככה למה התקשורת בין מחשבים בבית תלויה בחיבור לאינטרנט יש דבר כזה להשתמש בנתב שיהיה נטו לרשת ביתית בלי קשר לאינטרנט? יש לי שני נתבים אחד הייתי רוצה שיהיה מחובר בקו טלפון לקיר ואז למחשב והשני הייתי רוצה שיעבוד נטו רק לרשת ביתית והזרמת סרטים

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  18. שלום לכולם. כיום יש לי רשת ביתית. כלומר יש לי שלושה מחשבים משחוברים לנקודות תקשורות שמגיעים למקום בו נמצא ראוטר TP-LINK שמחובר למודם של בזק. וכן מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי. אני מעוניין לקנות: 1. כונן רשת שיהיה מחובר לראוטר ע"מ שכולם יכולו להיות נגישים לקבצים משותפים ללא תלות אם מחשב מסויים יהיה מכובה. 2. מדפסת רשתית ע"מ לא לקנות לכל מחשב מדפסת אישית. השאלות שלי הם: 1. איזה כונן מומלץ לקנות (לפחות חצי טרה)? היכן ניתן למצוא כונן כזה? והאם יהיה צורך בהגדרות מסויימות? 2. האם יש מדפסת ביתית שיכולה להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי? היכן ניתן לבצע השוואת מחירים למדפסות מסוג זה? 3. האם נכון יותר אם כל המחשבים יגלשו עם חייגן (למעט המחשב עם הכרטיס האלחוטי), או שזה לא משנה? 4. ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני מחפש פיתרון לבעיה... האם יש דרך נוחה לנגן מוזיקה מהמחשב שלי דרך הרמקולים של מחשב אחר ברשת? פשוט כל המוזיקה נמצאת על מחשב אחד, והמחשב בחדר השני מחובר למערכת ויש לו מקלדת קטנה ולא נוחה (Dinovo Mini), ככה אם אני מכין נניח play-list על המחשב עם המוזיקה הייתי רוצה להיות מסוגל לנגן דרך המחשב השני. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by holy_cows,

אהלן,טוב אז ככה. אני רוצה לשתף 2 מחשבים,אחד קומה 2 אחד קומת קרקע. רציתי לדעת איך אפשר לשתף אלחוטית כי כבל צריך ממש ממש ארוך. כל מה שאני צריך זה שיתוף מדפסות ושיתוף קבצים וזהו. במחשב אחד מותקן וינדווס ויסטה ובשני אקספי,יש לי גם רשיון ל windows 2003 SBS אם זה יכול לעזור...

21. קנינו מסך טלויזיה חדר עם אופציה לחיבור אלחוטי, ואני מעוניין ליצור כונן שיתוף של כל הסרטים המוסיקה לכל המסכים והמחשבים בבית. לשם כך קראתי כי קיים פרוטוקול הזרמת תכני וידאו הנקרא DLNA ונתמך על ידי הטלויזיה. בנוסף אני מתכנן רכישת סטרימר נוסף לשימוש בעוד מסך. אשמח לקבל את עזרתם ביצירת כונן השיתוף - שיחובר לראוטר. האפשרויות בשלב זה: - חיבור כונן חיצוני ב-USB2 לחיבור הבודד בראוטר (עם כל החסרונות שלא יהיו יותר חיבורים כאלו, ואיטיות של USB2) - חיבור כונן NAS דוגמת - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13463 במחיר של כ-760 שח. - קניית Pogoplug Diskless System Series 4 וחיבור של כונן קשיח חיצוני בממש USB3 אליו. אני אשמח מאוד אם למישהו יש ניסיון עם דבר כזה, ויכול…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by zoar36,

שלום, לאחרונה הבת שלי לא מצליחה לשחק במייפל סטורי כאשר היא מחוברת בנתב האלחוטי ..כאשר מתחברת לחוט יש אפשרות. אני מחובר בנתב של בזק HPNA3 ו015 , 015 כל הזמן אומרים לי להחליף את השירות ל- 012 ואח"כ שוב ל - 015 ..כמובן שלא עוזר לי נראה שראוטר ...נדפק. המלצתכם... כל האתרים האחרים ניתן לגלוש חופשי באלחוטי רק המשחק עושה בעיות באלחוטי תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. האם ניתן לבצע שיתוף קבצים ברשת בייתית בין שתי מערכות ההפעלה ולהתחבר מה- XP ל- Vista ללא שם משתמש וסיסמא? ה- Vista אינה מאפשרת לי לשתף קבצים ללא שם משתמש וזה די מעצבן כי המחשב אינו עולה אוטומטי ( בשל הגדרת יותר משם משתמש אחד - בעליה צריך לבחור משתמש ). לעומת זאת מה- Vista אין שום בעיה להתחבר ל- XP ללא הזדהות . [br]פורסם בתאריך: 6.03.2007 בשעה 22:23:01 חברים, מישהו יכול בבקשה לעזור ? תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. Started by elior021,

היי יש לי ראוטר d link 2650 U לצורך הענין אני רוצה שתהיה לי אופציה לעבוד על המחשב שלי בremote desktop מכל מחשב אחר גם שלא ברשת שלי למשל אם אני יושב על מחשב של חבר אני יוכל להגיע למחשב שלי דרך IP או VPN ולעבוד עליו מרחוק. תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. כולם מכירים את המוד של קליטה ממרחקים באמצעות חיבור כרטיס הרשת לצלחת לווין/אנטנה מאולתרת. אבל האם זה אפשרי לעשות הפוך - לחבר את הראוטר לצלחת לווין (אני מניח שיש צורך במגבר) ולשדר למרחקים?

• 28 תגובות
    • 5.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.