רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני ועוד שני חברים שלי פתחנו אתר שעכשיו בשלבי פיתוח ( אבל כבר אפשר להיכנס להירשם ולהיתרשם ) אבל אני צריך עזרה בקשר לכוכבים של המשתמשים ושם המנהלים... אני מחפש סידרה של כוכבים מכוכב 1 עד 5 שיהיה גדולים, אין לי מושג מאיפה לחפש ואני ממש תקוע עם זה !!! HELP PLZ
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום.. יש לי ראטור מחברה TRENDnet דגם:TE100-S5P+ ואני נורא רוצה לפתוח את הפורטים.. אני מחפש אתר לפתיחת פורטים כבר לפחות חודש.. מי שיעזור לי באמת תודה רבה... אני כל כך רוצה לפתוח את הפורטים כי אני אוהבמאוד ת המשחק פיפא 2005.. ויש לי שם בעיה במולטיפלייר הראוטר חוסם את האפרות ללחוץ על הוסט.. ובשביל לשחק נגד אחרים אני צריך ללחוץ על הוסט.... מי שיכול לעזור לי באמת תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 6k צפיות
-
-
עשיתי עכשיו רשת בין 2 מחשבים בבית ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להוריד למחשב אחד את הרוחב פס ולהעלות לשני...
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני משתמש בAZEROUZ .... בימים האחרונים חטפתי כמה הפסקות חשמל בבית , וזה משהו מעצבן בAZEROUS שהוא חייב כיבוי נקי ויפה. הקיצר 8 מתוך 10 ההורדות שלו נדפקו- הוא כותב שזה על 0 אחוז , צבוע באדום ולא מוריד אותם, מיותר לציין שניסיתי לעשות OPEN לקבצי הטורנט, ולא עבד, והקבצים לא נמחקו, ז"א קובץ שהוא הוריד 90 אחוז ממנו וזה 1.9 ג'יגה אז זה קצת מעצבן- זה עדיין יושב אצלי על הHD- ז"א המידע עצמו לא נעלם- אבל הביטורנט כאילו לא מזהה אותו איך אני יכול לשחזר?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה דחוףףף הכתובת 151.15.0.0 מCLASS B אני צריך לחלק אותה ל5 תת רשתות וכמה ביטים אני לוקח בשביל לעשות את זה??
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מי שיש לו חבילה של 50 או 100 מגה דרך 012 דרך תשתית בזק שיפנה אליי בפרטי בבקשה, אני מנסה לפתור תקלה ארורה אצלי ואני צריך מישהו שמחובר ב012 על תשתית של בזק בשביל לעזור לי לאבחן חלק מהבעייה.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לפני בערך איזה חודש התחיל להיות לי בעיות באינטרנט. הוא כל הזמן היה מתנתק פתאום.. לפעמים הייתי מדליק את המחשב והאינטרנט לא היה זמין ולפעמים הוא היה מתנתנק סתם ככה. התקשרתי להוט (ספק הרשת שלי) והם אמרו שהם יישלחו לי טכנאי, הטכנאי בא ואמר שזה בעיה בראוטר והראוטר הוא פרטי שלי. ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ולאפס אותו, לא עזר. הראוטר שלי הוא של EDIMAX. אז חשבתי לקנות ראוטר חדש שיהיה לו קליטה מאוד טובה למה יש לי סטרימר ואני צריך קליטה עד לסלון (בווילה). יש בסה"כ 3 מחשבים בבית אז צריך בראוטר רשת אלחוטית וגם קווית. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם-ראוטר של בזק מהירות 40 מגה. יש מיקום בערך 7-10 מטר מהמודם מאחורי קיר בלוקים שהמחשב שלי קולט בסדר גמור, אבלל המחשב של חברה שלי קולט לסירוגין. יש לה נייד של IBM חדש, אבל הקליטה שלו ממש לא להיט.. אין שום אפשרות להעביר כבל פיסי והמיקום של הראוטר כרגע הוא הכי קרוב. השאלה שלי היא- האם רפיטר פה יעשה את העבודה? אני מודע לזה שהוא יאכל לפחות חצי מהמהירות אבל זה עדיף מאשר כלום.. אם כן- איזה? (אולי עדיף בכלל ראוטר רגיל עם האופציה?) ניסיתי קצת להסתכל וזה רק בלבל אותי יותר.. מבחינת מחיר- עד 150 ש"ח אם זה שווה את זה עד 200 אבל כמה שיותר זול עדיף... נניח שיש רפיטר, האם אני אוכל לבחור לא להתחבר דרכו כדי לא להגביל את המהירות שלי? יש אופציה נוספת חוץ מרפיטר אולי? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
צריך לפתור תנושא הזה אחת ולתמיד איך אני מגדיר תהגדרות של ה TCP UDP כמו שצריך אני כבר פתחתי תפורטים שלהם ב FIREWALL של ה ווינדוס ושום דבר לא עוזר וזה משגע אותי אני לא עובר ת 15 K וגם זה בלחץ היסטרי וניסתי מאתיים אלף פורטים אחרים ושום דבר לא עוזר :s05:
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני צריך שם של ראוטר שמתאים לחיבור כבלים, שב-100% לא תומך בחיבור עם חייגן ועובד רק עם חיבור קבוע. אני חייב אחד שאי אפשר לעשות לו כל מיני שינויים ובכך שיתמוך בחייגן, אלא אחד שאין סיכוי שיתמוך בשרתים/חייגן. תציינו שמות אם יש לכם בבקשה, זה יספיק
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחשב מס' 1 שני כ.רשת אחד למודם ADSL שני מחובר לרשת ביתית מחשב מס' 2 מחובר לרשת הביתית עכשיו העם יש מניעה שבמחשב מס'1 מע' הפעלה WIN98SE ובמחשב מס' 2 WIN XP, (הרי ה98 "נחותה מהXP)? האם זה יכול ליצור בעיות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב לדעת באיזה חיבור הוא משתמש, לא הצלחתי לגלות שום דבר חוץ מזה שזה קשור ל"ברק", בבקשה רבה מי שיתן לי פרטים כמה שיותר מדוייקים על סוג החיבור יבורך!! ה-IP הוא : 212.150.126.195
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי פינגאים נוראים ב- WoW, אז שלחתי אימייל לתמיכה הטכנית שלהם עם ה- Traceroute והם טוענים שהבעיה היא ב- ISP ולא אצלם למרות שהרבה אנשים בזמן הזה התלוננו אצלם. מה אתם חושבים? זה בעיה אצל ברק או אצלם? Tracing route to eu.logon.worldofwarcraft.com [80.239.178.111] over a maximum of 30 hops: 1 27 ms 19 ms 18 ms barak-1-lns-8.barak.net.il [62.90.133.68] 2 28 ms 19 ms 28 ms 62.90.133.78 3 20 ms 19 ms 29 ms 62.90.133.129 4 22 ms 19 ms 19 ms 212.150.232.125 5 119 ms 119 ms 119 ms 212.150.232.250 6 194 ms 219 ms 199 ms ldn-tch-i1-link.telia.net [213.248.100.25] 7 94 ms 99 ms 99 ms ldn-b1-geth4-0.telia.net [213.248.100.217] 8 95 ms …
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לי ולאחי יש מחשב אני ההוסט ויש לי 2 כ.רשת אחד מחובר למודם ADSL והשני למחשב של אחי שנינו גולשים יחדיו באינטרנט אין בעיה הכל טוב 'ויפה' עד שאני מוריד והוא גם מוריד... אני מוריד קובץ והוא גם מוריד את אותו קובץ עשינו ניסוי הוא התחיל להוריד ב100, 96..... ואז אני התחלתי את ההורדה שלי ואז הוא ירד ל38 ואני לקחתי לו את המהירות ואני מוריד ב64 ככה שהחילוק מה שלא יהיה אצלי (בגלל שאני ההוסט) יהיה מהיר יותר כך שזה לא הוגן... גם במחשקי רשת שאני יתחיל להוריד הפינג שלו יקפוץ מ30 ל 100 או אפילו 200 וזה לא בסדר אני צריך תוכנה כזו שמחלקת את האינטרט 50 % לי ו 50 % לאחי ... עם יש דבר כזה ותוכלו להביא לי לינק או לפחות את שמה של התוכנה אני ישמח מאוד !!! זה ההודעה הראשונה בפורום הזה…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
המלצה על נתב שיהיה גם אלחוטי אבל את שתי המחשבים בבית אני אחבר דרך חוטים... צריך המלצה על חברה ודגם. מחיר? -עד 450ש"ח... עדיפות לסביבות 350ש"ח
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3, הוא רוצה לקנות כרטיס רשת, כי בטכניון יש רשת מטורפת שמאפשרת להעביר נתונים ב 10MB/S... כרטיסי רשת הולכים לאיזה חיבורים? PCI? PCI-E? הוא יוכל לנצל את הרשת במלואה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 750... האם זה יחלק את המהירות בין המחשבים?? אם כן אני רוצה להפוך את זה ל 1500 ולחלק בערך 1000 לי 500 להם זה אפשרי? ואיזה אפשרויות יש? אלחוטי איך זה הולך
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אוקי שלום... אני הולך לקנות ראוטר מסיבה כזאת... יש לי שני מחשבים בבית ושאחד מהם משחק קאונטר סטרייק והשני גולש ..אז המחשב שעם הקאונטר מקבל פינגים גבוהים וקופצניים רציתי לדעת אם ראוטר יעזור לי בפתרון הבעיה...ואם כן אז איזה ראוטר.. מה אתם אומרים על זה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-401821644.htm
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אממ אז ככה. יש לי מחשב חדש ובמחשב הראשון יש מודם "מוטורולה" של הכבלים ומאחורי כל מחשב כלומר במחשב בחדר שלי ובמחשב בחדר השני יש שקע של טלפון אז ממה שהבנתי אפשר לחבר רשת דרך קו הטלפון (hpna)?? האם זה נכון? ויש לי עוד כמה שאלות בקשר לרשת הביתית: 1)אם אני רוצה לגלוש באינטרנט מהמחשב המארח יעני לא איפה שהמודם אז המחשב האשי חייב להיות דולק ומחובר לאינטרנט ? או שרק המודם צריך להיות דולק? 2)אני צריך כרטיס רשת במחשב הראשי ובמחשב שלי? כלומר כמה כרטיסי רשת אני צריך בכלל? ואיפה? 3)מה זה נתב router אני לא יודע מה זה 4)מה זה מרכזת ? אני גם לא יודע מה זה.. 5)מה זה HUB ??? 6) ת-ו-ד-ה רבה לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כנראה שהמודם אינטרנט שלי החליט לאפס את עצמו בגלל שהיה לו קר, או סתם ככה. יש לי NETGEAR ADSL רגיל שבזק סיפקה. אמרתי, טוב, צריך כרגיל (האמת לא קרה יותר מדי) להיכנס לפאנל ניהול להזין יוזר / סיסמא וכו'. אבל פתאום, הראוטר לוקח אותי לכתובת: http://prov.bezeq.co.il/Desktop/ ומאפשר לי דרך האתר שלהם בלי גלישה מוצפנת: [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]חיבור לספק האינטרנט[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]הפעלת הרשת האלחוטית[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]עדכון גרסת נתב[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]התחברות לשירות Bezeq Free …
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד נייח אחד נייד ובקרוב עוד אחד נייח חדש אני רוצה לקנות נתב\ראוטר כדי שיהיה רשת אינטרנט ששום מחשב לא יהיה תלוי במחשב הראשי המרחק ממחשב למחשב 15 מטר בקומה אחת.. איזה ראוטר \ נתב כדי לבחור? אני רוצה שיהיה כולל עם מדפסת רשת ואיזה קבלים עליי לקנות? תודה !
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד שלי ואחד של אח שלי בחדר צמוד בשלי יש אינטרנט ובשלו אנו רוצים אינטרנט המחשב שלי בקרוב יעבור אליו אז זה יעמוד באינטרנט והכלל מה הפתרון הכי זול לעניין ומה צריך להגיד לחברת אינטרנט תסיברו לי הכל בבקשה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אך בשביל פרויקט לידידה אצטרך אתר אינטרנט עכשיו אין לי מושג בנושא (מחיר, אופן ביצוע, הקמה, וכו'). היכן אוכל למצוא מדריך טוב בנושא ואם לא אז לפחות הסבר כללי הנה מספר פרטים חשובים בקשר לאתר שאני צריך: האתר כעיקרון אמור להכיל מצגת פוור פוינט שיש לי שגודל המצגת הוא כמה עשרות מגה בייטים (אוכל לקבץ את נמצגת) כסף- לא סוגיה אמיתית מדובר במיליונרים כתובת ואמינות- אצטרך כתובת קבועה עם שם נורמלי ופשוט למדי לא משהו של שורה של 50 תווים בנוסף חשוב לי שהאתר יהיה יציב בלי בעיות. בתודה מראש urich
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי ( איזה תוכנות צריך בשביל זה , ואיך בדיוק להפעיל את זה ) אודה לו מאוד. אין לי ראוטר ויש לי IP משתנה. בבקשה אם אפשר הסבר מפורט כי אין לי ידע כל כך בהתחברות למחשב מרחוק. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה נמאס לי מנזק ואני החלטתי לעבור לכבלים איזה ספק מספק את השרות של האינטרנט בכבלים? אני בערוצי זהב
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-