רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים שמתי לב שכאשר אני מחובר לאינטרנט ושום תוכנה לא עובדת (גם לא ב tray), שמתי לב ששני המחשבים "עובדים" לחצתי אליהם ואני מוריד ומעלה מידע בקצב של קילו ביטיים בודדים. נכון שזה כלום אבל לפני כשבוע לא היה לי... בדקתי וירוסים וגם עם התוכנה NetLimiter שיראה אולי איזה משהו של Windows עושה את זה, אבל כלום הוא מראה לי 0 בגם בהעלה וגם בהורדה. אני מחובר לבזק בינלאומי 750KB אם זה משנה. מישהו יודע למה זה ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ניסיתי להחליף ראוטר אבל זה לא קשור........ מה זה יכול להיות? כל נתוני הקו תקינים אני בבזק בנלאומי וADSL עם מודם של B FOCUS 312
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי לאחרונה תוכנה בשם המאצ'י בשביל הפיפא, כאשר הכתובת של המחשב השני היא \\192.168.2.100 זה כותב לי, no network provider accepted to the given network path.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כולם אומרים שברק הם טובים זה נכון? וכדי לי להתחבר אליהם?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך שאני יוכל לעלות אליו בFTP שיהיה בו לפחות 100 מגה בייט שיהיה זול לא אכפת לי איזה שפתות תיכנות הוא תומך כי זה רק לגן של אמא שלי אז אני ישתמש רק בHTML... זהו נראה לי.... נ.ב. בנתיים מה שאני מצאתי זה את זה... http://www.misterhost.co.il/pack_1.asp מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לחפש משהו שבודק את הUpload כי נראה לי שנטוויז'ן מגבילים לי רצח את הUpload!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה אתר טוב שממנו אפשר להוריד טורונטים שהוא יהיה בטוח !!!! בלי וירוסים !!! ושיהיה אפשר להוריד ממנו רק שיר אחד נגיד לא תמיד רק וידאו קליפים שיר שירים וגם אלבומים זה חשוב לי נ.ב אני משתמש כרגע בטורנט ספי ואין שם שירים או אלבומים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבנות אתר והוא יהיה גדול עם סירטונים אז אני צריך קצת יותר מ 100 מגה אז אני צריך איזה אתר שמספק מקום בחינם ,מישהו מכיר אתר טובה? (לא ידעתי איפה לשים את זה אם זה לא הפורום המתאים תעבירו את זה ) תודה וביי.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הכרטיס רשת הוא של 3COM דגם : 3C905-TX. במידה ולא קיים מה עושים? רק לקנות כרטיס רשת חדש? תודה שבת שלום
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר ועבד עם המודם NetGear WGE111 ?? http://www.netgear.co.il/Product.asp?Pid=WGE111&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0 אני רוצה לחבר את הXBOX לרשת האלחוטית בבית ואני חושב לקנות את המודם הזה. רציתי לדעת אם מישהו עבד איתו ויכול לומר לי אם הוא באמת שווה את המחיר
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה יש לכם להציע כי נגמרת לי ההתחייבות עוד מעט בא.זהב.. אני ב 1.5 ADSL אז ככה התקשרתי ל"ברק" שם הציעו לי 39 בלי התחייבות ל1.5 ADSL אותו דבר רק באינטרנט זהב אבל עם התחייבות.... השאלה היא אם אפשר לסחוט אותם עוד טיפה....חחחח??
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ברשותי מוזילה פיירפוקס, התקנתי תוסף "adblock" ואני מחפש קובץ טקסט שמכיל רשימה של באנרים ופרסומות שאפשר לעשות בעזרתו import אל מנגנון "סינון" הבאנרים. אני יודע שבפורום "Windows" קיימת רשימה מצוינת של באנרים, אך זה מאוד בעייתי להכניס באופן ידני מאות אתרים ואני רוצה רק לקחת קובץ טקסט ולעשות לו import. כן, ניסיתי להעתיק את הרשימה מהפורום הנ"ל אל notepad אבל לא הצלחתי לכתוב את זה באופן שיאפשר לעשות import.. אם אתם מכירים אתר שיש בו רשימה שכזו או יכולים לשלוח לי רשימה שלכם אני אשמח מאוד Vega
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי עכשיו חבילת ADSL 1.5MB עם אינטרנט זהב. היום התקשרתי אליהם ורציתי לנתק את החבילה הזאת ולעבור לספק אחר, והפעם אני באמת התכוונתי להתנתק מהם. אבל בסוף שיכנעו אותי להישאר איתם, ונתנו לי מחיר רגיל של 139 ש"ח לחודש (כולל תשלום ל-HOT) על חבילה של 1.5MB (אמרו לי שאין חבילה של 2MB בכבלים עם HOT, זה נכון?), +49 ש"ח התקנה של תשתית. עכשיו, נדמה לי שמודם חינם בהשאלה. רק שכחתי לשאול אותם, המודם בהשאלה בחינם למשך שנה התחייבות נכון? בנוגע למודם, איזה מודמים של כבלים בדרך כלל מציעים ואיזה כדאי לי לבקש? מודם רשת אני מעדיף. ואני רוצה מודם שיש לו תמיכה מלאה במערכת ההפעלה לינוקס- MANDRAKE 9.2, וזה מאוד חשוב כי אני משתמש בלינוקס ולא בווינדאוס). אני בבית עם מחשב אחד וכנראה אני אשאר כך ולא …
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום הלכתי לחבר שלי להתקין לו את הראוטר והמודם חיברתי הכול נורות נדלקו וחשבתי יאללה עוד 10 דק' הבן אדם יחייך ואני יוכל ללכת לבית ובמקום זה ביליתי שעתיים וחצי מול המסך ללא שום תוצאה בקיצור ולעניין האלקטל משתמש בVPN הגדרתי בראוטר את פרוטקול PPTP שלפי מיטב ידיעתי זה הפרוטקול לVPN השתמשתי בהגדרות המקוריות שהיו בכרטיס רשת שהתחבר לאלקטל לפני כל השינוי סיסמא נכונה יוזר נכון והראוטר פשוט לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעזור לי? בעיקר מי שיש לו את המודם הארור הזה אלקטל וכבר קינפג אותו יחד עם ראוטר והוא נמצא באינטרנט זהב אז אם אפשר את כל ההגדרות בבקשה ואנשים זה ממש ממש חשוב לי עד מחר בבקשהה ותודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
גם ביטורנט וגם אימיול לא זזים מאז שעברתי דירה,היום בדקתי טיסיפי יודיפי והיודיפי ניכשל כמעט תמיד,יש למישהו מושג מה זה אומר והאם זה מצביע על בעיה בחיבור? יש לציין שאין פיירוול לפני זה ולא שום דבר.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אבל ה-Zone alarm חוסם למחשב השני את הגישה לאינטרנט וכשאני מכבה אותו אני חשוף לעולם אמרו לי שאני יכול לפתוח פורט פנימי שהמחשב השני יוכל לגלוש.... מישהו יכול להגיד לי איך?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
הוא רושם "האיפי יוצר קונפליקט עם איפי אחר" משהו כזה ובמחשב הראשי הוא עושה לי סימן קריאה צהוב! מה לעשות? :-\
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אשמח לקבל כמה שיותר אפשרוית והסברים , כולל קישורים לתוכנות מתאימות. תודה
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי, ואני מעוניין לעשות רשת קווית בבית. אני מחובר ל012 דרך תשתית של HOT עם מודם לבן של מוטורולה. הבנתי שאני צריך נתב קווי - לכן חיפשתי בזאפ, וראיתי שBR6104K של EDIMAX הוא הנתב המומלץ ביותר. מה דעתכם עליו? התקציב שלי לנתב הוא בערך 250 ש"ח +- הבנתי גם שאזדקק לשני כבלי רשת ישרים (?). מאיפה אפשר לקנות באינטרנט? אתם יכולים להמליץ לי על חנות? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לגלוש עם מחשב נייד מכל מקום באינטרנט..? אם אפשר להרחיב את ההסבר..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי אינטרנט 12Mb של בזק ותשתית הוט. יש לי מודם Terayon tj71 ואני רוצה לקנות ראוטר בתקן N וכמו כן חיבור אלחוטי של USB למחשב.... חשבתי על אלו: נתב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8162 כרטיס USB: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9392 מה אתם אומרים? זה שווה? אתם מכירים איזה שהם בעיות עם רכיבים אלו? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-