רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי טאבלט סיני ויש לו אופציה גם לאינטרנט קווי. ב- WIFI אני לא מעונין. ישנו מתאם אינטרנטי בין USB לבין פלג רשת אשר קניתי ב- EBAY וזה עובד אצל הטאבלט של חבר שלי. אולם אצלי זה מסרב לפעול . עם אותו מתאם. אני מחבר את הטבלט דרך המתאם לאחת מ- 4 כניסות הרשת הקוויות של הראוטר שלי (תשתית בזק). 2 מהכניסות הקוויות של הרואטר מנוצלות לטובת המחשב הנייח ולמתאם שיחות של 012 והכול שם תקין. ו 2 נוריות דולקות בהתאם בראוטר אולם לא נדלקת הנורה השלישית כאשר הטאבלט מחובר. גם כאשר אני מעביר לדוגמא את מתאם השיחות לכניסה אחרת אין שום בעיה. אשמח לעזרה. האם SWITCH יכול לאפשר לי לגלוש באינטרנט ואיך בדיוק? בתודה שאול
-
- 6 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
בראוטר שלי מוגדרת כרגע כתובת לפול העולמי, הבעיה שבעת עדכון הזמן הוא מפסיק להגיב לכ- 5 דקות, לכן אני צריך המלצה לשרת זמן ב- NTP שמתאים לזמן ישראל. תודה
-
- 5 תגובות
- 83.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול בבקשה האם משהו יודע אם הכבל שמתחבר ממודם ADSL רגיל של אלקטל לתוך כרטיס הרשת הינו כבל מוצלב או כבל רשת רגיל? תודה רבה, ליאור
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כבר יום שלישי רצוף שאני מגיע למחשב בבוקר ורואה את האייקון של האימיול אפור. גם לאתרים הוא לא נכנס, כל הרשת מנותקת. כשאני מנסה לגשת ל "חיבור שלי" ולעשות "תקן" המודם לא מצליח למצוא את האייפיי והדבר נפתר רק אחרי אתחול. חשוב לציין שאני לא מקבל שום הודעה מיוחדת בזמן הניתוק, אני מחובר דרך בזק בינלאומי - כבלים, ללא חייגן וברשותי Windows Xp Sp2 וTerayon TJ 715 מודם.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, אני ממוקם במעונות של אוניברסיטת בן גוריון ומחובר דרך הרשת הפנימית לאינטרנט. כדי להתחבר מריצים telnet עם כתובת IP ופורט מתאים. הרשת הזו חוסמת כל תוכנת p2p שניסיתי דוגמת אימיול או utorrent. השאלה שלי, האם יש דרך לעקוף את הפיירוול? אני אשמח לתשובה לגבי אימיול. תודה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום בניתי רשת אלחוטית בעזרת ראוטר edimax בתקן G. מחשב אחד בסלון מחובר לטלוויזיה ומחשב אחר בחדר סמוך (קיר גבס מפריד בינהם, לא ממד). הקליטה בינהם מצויינת אך כאשר אני מנסה לנגן סרט במחשב הסלוני (ע"י הפעלת Media player לקובץ שנמצא בSharing במחשב הסמוך) אני מקבל קפיאה למס' שניות כל 2 דקות בערך. האם רוחב הפס הוא צוואר הבקבוק? כשאני מעתיק קובץ סרט ההעתקה לוקחת כ2 דקות ולכן אני מניח שקצב הרשת אמור להספיק. Help please
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני מתכוון מי לא קובע נגיד שאני יכול להוריד רק כמות מסוימת של גיגה בחודש
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
Cat5E ו Cat6 מה ההבדל ביניהם? לצורך הזרמת מדיה בסטרימר
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש ראוטר אלחוטי בעל יכולת שידור טובה+ ולא יקר ראיתי את הדגם Edimax BR-6204WG , מה אתם אומרים , יש המלצות ? (חשוב שיתמוך בכבלים ובadsl)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יהיו לי בעיות עם L2TP? רוצים להעביר אותי מהספק... הם לא תומכים יותר MPLS
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה גיליתי שפרטים שלי כמו מספר טלפון וכתובת מפורסמים באתר כלשהו (אני לא מציין את שם האתר בכוונה, אך מדובר באתר ישראלי). באתר זה לא מצויין גורם שאפשר לפנות אליו. חוץ מפרטים על כל מיני אנשים, באתר זה מופיעה רק הכתוביות של ה- Theme ושל ה- Powered by. השאלה שלי: מה אני יכול לעשות במקרה זה כדי לגרום לכך שהפרטים שלי יוסרו מאתר זה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מבחינת העלויות ההבדל בכבלי הרשת זניח . האם הדבר דומה כאשר משווים עלויות של ציוד נלווה (לוחצים,שקעים,ראשים,פאנל) ? חיפוש ברשת העלה כי בארה"ב ישנו יתרון לcat 6 . האם בארץ המצב דומה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דומיין משלי וגם יש לי תיבת דואר אצל ספק האינטרנט. אני רוצה שכל מי שישלח מייל ל myname@mydomain זה יגיעלתיבת דואר של הספק. האם השינוי הזה אני עושה דרך מי שמספק לי את הדומיין או דרך הספק אינטרנט? ואיך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חיפשת קצת בפורום אבל לא ממש מצאתי ראוטר מומלץ. אני מחפש ראוטר דואל בנד עם תמיכה בAC שנותן טווח יחסית גדול ויציבות. החיבור של הראוטר יהיה לHOTBOX של הוט (חוטית) שמשמש כרגע גם כראוטר ומודם אבל אהפוך אותו למודם לאחר הקנייה. החבילה שלי בהוט היא של 100 מגה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש עזרה בחיבור נתב זה שהוא גם מודם וגם רואטר, הגדרה נכונה לגבי חיבור PPPOE או PPPOA לגבי חיבור לבזק ולספק איטרנט זהב.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
ביקשתי היום מ-014 לעבור לחיבור עם חייגן (כרגע אני מחובר ללא חייגן), אבל הם אמרו שבחיבור עם חייגן יהיו לי ניתוקים עם הנתב של Ambit שהוט מספקים (Ambit U10C019), ושהם ממליצים להחליף אותו לפני זה. ביקשתי מהם לעבור לחיבור עם חייגן, ואם יהיו בעיות - לחזור לחיבור ללא חייגן. אבל הם אמרו שהם במגמה לעבור לחיבור עם חייגן לכל הלקוחות, ולכן מי שיעבור לחיבור עם חייגן - לא יוכל לחזור לחיבור ללא חייגן. את הנתב קיבלתי חינם מהוט (כחלק מטריפל מגה), ואני מעדיף שלא לשלם כסף כדי להחליף אותו, מה גם שהוא עובד מצוין כרגע. (חוץ מהעובדה שאי אפשר להחליף לו את כתובת ה-MAC של ה-WAN, ובגלל זה אין אפשרות להחליף IP בחיבור ללא חייגן). מישהו יודע אם זה באמת נכון שיש ניתוקים עם U10C019 בחיבור עם חייגן? אם כ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אומר? צריך לעשות משהו כדי לסגור פרצות אבטחה עם המודם הזה?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי COMPEX NP28G, והחיבור האלחוטי שלו מוצפן ב-WPA-PSK AES. במחשב הנייד שלי מותקן Windows XP Professional x86 SP2 (עכשיו פירמטתי אותו), כל הדרייברים שלו בסדר, והכרטיס רשת האלחוטי שלו הוא Intel® PRO/Wireless 3945ABG. עד עכשיו, החיבור האלחוטי של המחשב עבד בסדר גמור. אבל, אחרי שהתקנתי עדכונים מ-Windows Update (דרך הכרטיס רשת האלחוטי), הוא אמר לי שהוא לא הצליח להתקין עדכון אחד (אני לא זוכר איזה, ואין לי מושג למה הוא לא הצליח). התבקשתי לאתחל את המחשב, וחשבתי שאחרי אתחול אני אקבל שוב את העדכון הזה. הבעיה היא שאחרי אתחול הוא לא הצליח להתחבר לראוטר האלחוטי שלי. ניסיתי להתחבר באופן ידני והוא לא הצליח. עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי וגם למחשב הנייד וגם הכנסתי את הסיסמה מחד…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , קבלתי תמודם aztech 600e מבזק , הפכתי אותו לראוטר אני מצליח לגלוש ללא קושי , אבל האי מיול מת הפורטים סגורים ... עשיתי פורט פווארדינינג לפורטים של האי מיול ועדיין הפורטים סגורים ... הורדתי תפאיירוואל , מראוטר קונקשיין ועדיין סגורים הפעלתי DMZ , שמתי כתובת סטטית ושום דבר לא עוזר משהו יכול לעזור בעניין אני נגנב כבר
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלקטל שחור מדגם 510 (לשעבר PRO לשעבר HOME) הוא מחובר לHUB קטן פשוט ועל הHUB הזה מחוברים שתי מחשבים שלי ושל אחי. שתי המחשבים מזוהים ברשת ולשניהם יש גישה לאינטרנט. הבעיה היא בהעברת קבצים בין אחד לשני. זה פשוט לא עובד לא משנה מה ניסיתי.....ברגע שאני רוצה להעביר למחשב השני קובץ או ההפך או שזה לוקח המון זמן ......(שעות על גבי שעות) או שזה פשוט לא עובר..... שמתי לב שעל הHUB נדלקת נורה כתומה של COLLISION ..... חשבתי שאולי זה בעיה בהגדרות הIP ניסיתי כמה הגדרות שונות ....וזה עדיין אל עזר.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי חברה... ;D שמעתי לאחרונה שעוד מעט יעבירו את כל משתמשי הכבלים במת"ב לשימוש בחייגן... אני גולש דרך בזק בינלאומי... המעבר הזה יגרום לי המון בעיות, כי השימוש חייגן ימנע ממני להשתמש בנתב לחיבור הרשת שלי... זה פשוט אסון!! כמובן שבעיה זו כבר שנעתם עליה פה, ואין צורך לפרט.. : שמעתי ממישהו שדווקא בבזק בינלאומי, יש אפשרות להתחבר בשתי השיטות: הן בחייגן, או בלי חייגן!! למישהו יש שמץ של מושג בעניין הזה???? תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מגבירים את הקצב: אלה הערים הבאות שיקבלו סיב אופטי עד הבית לאחר התחלה מגומגמת, נראה שמיזם הסיבים IBC מתחיל לתפוס תאוצה ■ לפי ההסכם החדש, החברה תחבר את כל מרכזי המסחר והמשרדים של עזריאלי, ותציע אינטרנט מהיר לחנויות ובתי העסק ■ המנכ"ל דני לאובר: "מרוצים מהחדירה במקומות שאנחנו יכולים לתת שירות" http://www.themarker.com/technation/1.2628960 אני נראה לי עובר לגור בקניון עזריאלי. נמאס מבזק והוט.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם מתאם הרשת אני לא יודע אם דגם המתאם רלוונטי אבל אני ארשום אותו למטה בכל מקרה. כל פעם שאני לוחץ על אייקון הרשת בצד שמאל למטה בסרגל הכלים הוא מתנתק מן הרשת מיידית ומנסה להתחבר מחדש. יש סיבה שזה קורה? ואיך פותרים את הבעיה? מערכת הפעלה Windows 7 home מתאם: tp-link n28505.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה, אבל הגלישה עדיין איטית כאשר האימיול עובד... מה לעשות? חשבתי שאחרי שאני ישדרג הכל יסתדר, אבל עדיין הגלישה איטית! אני בספק 015 אם זה יעזור למישהו.. מחקתי גם את כל ההיסטורי והעוגיות, ועדיין איטי... מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים עם WINDOWS XP, שמחוברים לHUB. יש לי גם ROUTER של EDIMAX ( דגם: BR-6001) שמחובר לHUB, ואליו מתחבר מודם Alcatel (שחור גדול) ADSL... אני רוצה לפתוח כמה פורטים בו בשביל התוכנה eMule, אני מצליח להיכנס למסך של הROUTER - תמונה מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? אם אפשר אז בICQ - 167981370 תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-