רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה להקים רשת ביתית. ברשותי נתב מסוג: Edimax BR6104K חיברתי את המחשב לנתב בכבל ישר. בנתב הנורות של החיבור דולקות, ואותו דבר גם בכרטיס הרשת במחשב שמחובר אליו. אני מנסה לגשת אל הנתב דרך האקספלורר אך הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לעשות pconfig /all אבל לא מופיע לי שם gateway מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח המריץ Windows 7 ומחשב נייד המריץ גם הוא Windows 7. חיברתי את שני המחשבים ל-switch (בעל 5 פורטים של חברת Dynamode) והגדרתי למחשב הנייח: ip 192.168.1.2 subnet mask 255.255.255.0 ולמחשב הנייד: ip 192.168.1.1 subnet mask 255.255.255.0 מערכת ההפעלה windows מראה סמל של unidentified network. כשאני מנסה לעשות פינג מהמחשב הנייד למחשב הנייח - הפינג עובר! אך הפוך, מהנייח לנייד - request time out. כנ"ל אם אני מחבר את שני המחשבים ישירות (ללא switch). * ניסיתי גם לבטל את ipv6 אך ללא הועיל. * ניסיתי גם להגדיר default gateway - 192.168.1.254 בשני המחשבים, אך ללא הועיל (וגם DNS אותו דבר). אף על פי שלא צריך, כי אני לא יוצא החוצה. תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה הסיבה שכשאני מתחבר לרשתות WIFI מסוימות שלא מאובטחות ומופיע הסימול של הWIFI באייפוד שמראה שאכן יש חיבור לרשת המכשיר לא נותן להיכנס לשום אתר ומציג הודעת שגיאה שהדפדפן לא היה יכול להתחבר...?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת. באחד vista, ב2 האחרים XP. (כולם 32 ביט) כבר כמה ימים אני מנסה להעביר קבצים ממחשבי ה-xp למחשב הנוסף, לצורך פירמוטם והם מסרבים לשתף פעולה! אני רואה אותם ברשת, רואה את התיקיות ששיתפתי וגם ביטלתי את הfirewall של ווינדוס בשניהם. אך עם כל זאת, באמצע העברת הקבצים (שעובדת על 10 מגה לשניה, למרות שכל המחשבים מצהירים על מהירות חיבור של 100), קופצת לי הודעה בVISTA כי אין לי הרשאה "לבצע את הפעולה הבאה" וקבצים מסויימים הוא פשוט לא מוכן להעביר! wtf?? בדקתי מדגמית חלק מהקבצים הללו, ובמבט ראשון (ושני) לא מצאתי מה בהגדרות שלהם שונה מחברהם לתיקיה שכן מואילים בטובם לעבור מחשב... ולשאלתי: איך אני נותן למחשב עם הVISTA סמכות בלתי מעורערת בשני המחשבים הא…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
הגדרתי נתוני אבטחה עבור SSID =שם רשת שקבעתי. האם נתוני אבטחה עבור SSID=GUEST : Authentication=open,WEP Encryption=disabled יחסמו את הגישה ממחשבים של השכנים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי פורטים בראוטר עבור משחק מסויים. בדקתי שאין חסימה של הFirewall גם. לאחר בדיקה , אני מגלה שאף פורט שאני פותח בנתב, לא נפתח בפועל. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך ומה ניתן לעשות , ייתכן שזה הספק חוסם את כל הפורטים?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נייד (מחברת), למכשיר פלאפון (להשתמש במודם הפנימי המובנה במכשיר הפלאפון) ולהיתחבר לאינטרנט? כפי שזה נעשה עם פאלם שמחובר למכשיר הפלאפון? והאם יש צורך להשתמש בתוכנות מיוחדות (או פרוטוקול מסוים)?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ובכן, כפי שכבר ראיתם באשכולות הקודמים שלי, אני מחובר לתשתית Hot וספקית נזק בין לאומי. 12 מגה מהירות. כעקרון, כפי שכולם יודעים - אף אחד, כולל אני, לא באמת מקבל 12 מגה, אתרי סטרימינג כדוגמת יוטיוב נטענים לאט (ועל 720P בכלל אי אפשר לדבר), כשאני מוריד קבצים אני לא מוריד על 1.5 אלא על הרבה פחות (רשום לי 200, לא יודע מה זה אומר) ובכלל אין תחושה של אינטרנט מהיר. השאלות שלי הן כדלהלן: 1. האם כדאי להישאר בשילוב של הוט ובבנ"ל? או שמומלץ להחליף אחד מהם? 2. מהוט אני לא יכול לצאת כי אצטרך לשלם קנס של 500 שקל. אבל אם ארצה לעבור תשתית - מי הכי מומלצת? כדאי ללכת אל המתחרות כדוגמת 012, או ללכת אל הספקיות הקטנות כמו אקספון וטריפל סי? 3. כדאי אולי פשוט להישאר בהוט ובבנ"ל, ולבקש להוריד …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות בבית רשת ביתית אלחוטית, והייתי רוצה קצת טיפים ועזרה מכם. מה אני צריך שיהיה לי( בהנחה שיש לי בבית 2 מחשבים נייחים- מרוחקים זה מזה ובחדרים נפרדים אך באותה קומה ומחשב ניייד עם כרטיס ואי פי מובנה, ובנוסף סוג האינטרנט הוא אי די אס אל ). האם אני צריך את המודם שיש לי הקיים? אני צריך נתב אלחוטי? מתאם יו אס בי לכל מחשב או רק למחשב הראשי? כרטיסי רשת אלחטיים לאיזה מחשב? רק לראשי או לכל מחשב? בעצם אני צריך מדריך קטן לאיך לעשות רשת אלחוטית בבית (גם בבית עם אי די אס אל וגם כבלים- אם יש הבדל כמובן) וכמו כן מה זה אקסס פוינט? ומה מבדיל אותו מראוטר? האם יש הבדלים בין כל ראוטר לראטר במהירויות וגם האם יש הבדל בין כרטיס הרשת האלחוטיים? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי Alcatel Speedtouch Pro (אחרי פריצה) ואני מנסה להחליף אייפי ואני לא מצליח... כיביתי אותו והדלקתי מחדש ולא השתנה... איך אני יכול לשנות?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה המצב ?? מישהו יודע מה הדגם המדוייק של המודם הזה DGN2200V2 זה לא שם הדגם המדוייק שלו זה השם שבזק נתנו לו , חוץ מזה האם יש עדכון קושחה חדש ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 7.1k צפיות
-
-
הועלה הרעיון במקום לכבות את הuTorrent כל פעם שאני רוצה לשחק אונליין (ואז לשכוח להדליק אותו במשך שבוע), פשוט לתת לו עדיפות נמוכה בQoS. השאלה היא האם במקרה כזה הוא לא ישפיע בכלל על הפינג במשחקים? ובמידה והוא לא ישפיע, איך בדיוק מבצעים את זה בראוטר שלי? מצאתי איפה מגדירים, אבל אני לא ממש מבין מה זה Egress Bandwidth וIngress Bandwidth.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות את המכשיר הבא: מודם ADSL + נתב + אלחוטי קיים כזה דבר ? יש אולי משהו קרוב ? אני חייב המלצות
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי חברים, העברתי את הC9 לקושחת DDWRT ואני לא מרוצה - קצבים מאד איטיים בAC. מעוניין לחזור אחורה לקושחת מקור, מישהו יודע איך? לא ממש מצאתי פתרון לזה. הרבה תודות לעוזרים עדכון: ביצעתי ניסיון להחזרה למצב סטוק לפי הנחיות בגוגל עם פרוטוקול TFTP כאשר אני מקבל את ההודעה הבאה בלוג: Connection received from 192.168.0.86 on port 2306 [08/07 22:47:17.694] Read request for file <ArcherC9v2_tp_recovery.bin>. Mode octet [08/07 22:47:17.694] File <ArcherC9v2_tp_recovery.bin> : error 2 in system call CreateFile The system cannot find the file specified. [08/07 22:47:17.694] אשמח אם מישהו יוכל לסייע...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה על כרטיס רשת של תדר N איכותי וטוב אבל לא יקר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
איזה ציוד דרוש לי לחיבור שני מחשבים ברשת לא אלחוטית? שני כרטיסי רשת 10/100 וכבל ?Cable RJ45 cross? ? אני רק צריך לוודא שזה מה שאני צריך. אם זה לא נכון, וצריך ציוד אחר, מישהו בבקשה מוכן להגיד? ועוד שאלה, אם יש לי כרטיס רשת אחד על מחשב, אני יכול להוסיף עוד אחד ולא יהיו לי בעיות עם זה? אגב אני צריך להתקין כרטיס רשת?! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני צריך לפתוח שער שנפתח רק דרך טלפון קווי. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]הטלפון נמצא במרכזיה של הקיבוץ שאני גר בו. חשבתי שקיים התקן חיצוני שניתן לשרשר לטלפון שיאפשר לתפעל אותו מרחוק דרך האינטרנט. תודה[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא יכול למצוא מפרט טכני של הוטבוקס Fast 3184, ספציפית מהירות אלחוטית שלו בתקן 802.11n האם מהירות היא 150 מגה או 300 מגה?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מידי פעם ישנה תחושה שפעולת המחשב והגלישה באינטרנט נעשים מהירים ביותר המחשב מקבל טיפול קבוע קבצים זמניים נמחקים בכל סגירה של אקספלורר נעשות סריקות במחשב פעם בשבוע ל רוגלות לווירוסים התוכנות מתעדכנות מידי פעם לא עובדות במחשב תוכנות הורדה או שיתוף לכן כוון המחשבה הוא שאחד הספקים בזק את הכביש ונטוויזן את התוכן משנים משהו הגלישה במהירות 1.5 בבדיקה עם בזק מתברר שהקו שלי מחובר ליחידת רחק יחידה זאת משמשת כמגבר לפי מיטב ידיעתי איך פועל המגבר האם יש לו ספים מסויימים למשל אם המהירות יורד מתחת ל מתבצעת פעולה להעלאת המהירות? מכיוון שאם זה כך אולי היחידה לא טובה/יעילה אני כמובן מעוניין במהירות גבוהה כמו עכשיו
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו ... לא בדיוק בעיה סתם רעיון שעלה לי לחיסכון בחשמל וגם להשקיט קצת את החדר שלי אני צריך שהמחשב השני ברשת עם כבל מוצלב יהיה לו אינטרנט גם שהמחשב שלי (המחובר למודם) יהיה כבוי . לזה הבנתי אני צריך ראוטר הבעיה היא שרציתי לקנות בזיגזג ...(משהו של חברת רדימקס) אבל הם שאלו אותי אם אני משתמש באי מול ביטורנט וכו, .. אם כן אז "חבל לך על הזמן , התוכנות האילה מנתקות את הראוטר כל פעם " "יעבוד לך טוב רק אם לא תשתמש בתוכנות שיתוף קבצים האילה" מה אני עכשיו עושה ?? אין איזה ראוטר שכן עובד נורמאלי במחיר שפוי ? עוד שאלה היום הפינגים שלי מצויינים !!! 15-20 בארץ חו"ל 80 - 100 חיבור ראוטר יקפיץ לי את הפינגים גבוהה יותר ? (כמובן בהנחה שהמחשב השני או לא פועל כרגע או לא …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ביומיים האחרונים אני נתקל בבעיה מאוד מעצבנת בצפייה בסרטוני יוטיוב הם פשוט מפסיקים באמצע, בהתחלה הם עובדים מצויין עד שהם עוברים את נק האמצע טיפה אחרי, הסטרימינג פשוט מפסיק ולא ממשיך. בהתחלה חשבתי שהבעייה אולי אצלי במחשב אבל אותה הבעייה בדיק קוראת לעוד שתי מחשבים ברשת הביתית שלי. דיברתי עם התמיכה של בב"ל, ומהם לא הגיעה הישועה בהתחלה התומך טען שיש לי ווירוס על כל שלושת המחשבים שגורם לבעייה, אבל לאחר שהבהרתי לו שאין לי שום ווירוס הוא טען שיכול להיות שהבעייה היא כתוצאה מזה שיש להם איזשהי בעיה טכנית בכמה ימים האחרונים והם עובדים לסדר אותה, ולאחר מכן הוא חזר בו ועוד פעם טען שהבעייה היא או שאצלי או שבתשתית משמוזר הוא שהבעייה מתרחשת רק ביוטיוב כל שאר האתרים…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו אנטנות יותר חזקות לנתב שלי הסתכלתי בEBAY ויש שם מוצרים מאוד שונים שכל אחד הוא בעל DBI שונה האם הם סתם חרטטו את הDBI או שזה אמיתי מה שהם כותבים? http://www.ebay.com/itm/WIFI-12-DBI-2-4GHZ-BOOSTER-ANTENNA-SMA-WIRELESS-WLAN-P-/280638671074?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41575e48e2 http://www.ebay.com/itm/7dbi-2-4GHz-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-RP-SMA-/270835612087?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0f0f79b7 http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4GHz-10dBi-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-/310351690302?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item484266fa3e
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אפשר להחליף עם מישהו חשבון אינטרנט וליהכנס אליו ממחשב אחר ? נגיד שלי יש 013 @ כבלים 750k ולו יש בזקבינלאומי @ כבלים 750k אני אוכל לגלוש דרך החשבון שלו אצלי ?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס רשת אלוחטי, והמליצו לי על הדגם הנ"ל Edimax EW-7711 USn אשמח לשמוע את דעתכם. וכן לשמוע יתרונות חסרונות או כל מידע אחר על מוצר זה.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב P4 (ישן בערך) ואני רוצה להפוך אותו לשרת(איחסון אתרים), אני לא רוצה שאני ייאחסן עליו דומיינים - את הדומיינים אני ייקח מאתר אחר חינמי. יש עליו Win Server 2008 ואובונטו. יש איזה מדריך לכל זה? או אפילו כמה מדריכים. ועוד משהו, יש באפשרותי להפוך את הכונן שיש לו בפנים ל"שרת ביתי" ? אני רוצה נגיד להכניס עליו תמונות ושכל אדם שמחובר לרשת בבית שלי, יוכל להיכנס לראות את אותן תמונות. ושנגיד כשאני ייכנס ל"מחשב שלי" אני יראה כונן Z (סתם לדוגמא) שהוא כונן רשת.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-