רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לנו 2 מחשבים שמחוברים לראוטר ואם מחברים עוד מכשיר או מחשב האינטרנט קורס וצריך לרסט לפעמים זה גם קורה רנדומלית בלי קשר לחיבור של מכשירים אחרים, עכשיו יש לנו ראוטר edimax br 6204wg שהוא די ישן כהר איזה 5 שנים יש מצב שהוא זה שעושה בעיות וצריך להחלחף אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי ראוטר אדימקס BR6204WG ומודם RTA1320,ספק נטוויז'ן ותשתית בזק. האינטרנט איטי גם בגלישה וגם בהורדות רוב הזמן(כנראה נטוויז'ן הנבלות מגבלים אותי) ועד שאני מצליח להוריד במהירות מקסימלית בטורנטים אז האינטרנט מתנתק,סימן קריאה צהוב על החיבור. אני יודע שגם המודם וגם הראווטר ישנים,את המודם אני מחליף אצל בזק? עולה כסף? ממה יכול לנבוע הניתוקים כל הזמן? לפעמים האינטרנט מתנתק גם בלי שאני מוריד. מה אני צריך לעשות כדי לקבל חווית גלישה טובה עם מהירות טובה וללא ניתוקים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ערב טוב, מזה המון זמן שיש לי בעיה שמופיעה כל כמה חודשים, שהראוטר מסתנכרן ונופל אחרי 5-10 שניות, במשך כמה שעות טובות. כל פעם מחדש אני מתקשר לבזק בכדי לסדר את הבעיה וכל פעם מחדש הם מצליחים לסדר את זה לתקופה ואז זה חוזר. ככה שמשהו פה נראה לי קצת מסריח. עכשיו לא ניכנס לנושא הזה - יש לי שאלה: יש לי ראוטר של 3COM שהוא די ישן נראה לי ולא תומך ב-DSL2. לפי מה שאמרו לי בבזק, בשביל להצליח לגלוש עם מהירויות גבוהות יש לי צורך בראוטר שתומך ב-DSL2. זה נכון? ובכלל, האם הבעיה הראשונה מוכרת למישהו? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כיומיים עברתי לחברת Netvision בחבילת 100MB של תשתית+ספק. מכיוון שהיה עליי להחזיר את הראוטר של בזק (NETGEAR) החלטתי לרכוש נתב משולב מודם של ZyXEL דגם VMG3926. יום לאחר ניוד הקו התחילו בעיות - האינטרנט מתנתק ומשום מה זה קורה במיוחד בעת העלאה של קבצים (למשל ל- GOOGLE DRIVE). בגלישה רגילה זה קורה בערך כל חצי שעה. יש לי מעט רקע וניסיתי כל פתרון אפשרי שאני מכיר: החלפתי בחזרה לנתב הישן של בזק - כנ"ל. ניסיתי לגלוש ממחשבים אחרים ובחיבור קווי/אלחוטי - כנ"ל. איפוס הראוטרים והגדרה מחדש - כנ"ל. בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שהנתונים שלהם מראים שהקו תקין לחלוטין. יש לציין שבכל הזמן ה- DSL נשאר מסונכרן ורק החיבור מתנתק. …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד מנוכח הבעיות הבלתי פוסקוות של בזק בינלאומי, מנוכח העובדה שאני משלם 12 מגה ומקבל זבל, ובנסף בגלל מניעים דתיים - אני מעוניין לעבור לאינטרנט רימון. רציתי לדעת, איך המהירות שם? מה המחירים? כמה מגה אפשר לקחת? היוטיוב עובד מהר? האם יהיו לאגים/פינגים נמוכים במשחקי רשת? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי מחשב פנטיום 4(win xp),ולאחי יש פנטיום2 (win98). מה אני אצטרך לעשות על מנת שבשני המחשבים יהיה אינטרנט<?? רשמו לי בבקשה את כל הדברים שאני אצטרך לקנות בשביל אינטרנט שיתופי,וגם הוראות (מה להגדיר,למה ועוד...). תודה רבה על שיתוף הפעולה והמשך יום נעים ... אסף.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אין לי מושג בזה אז ככה שאני מתחיל כמאט מ-0! אין לי מושג ברשתות אף פעם לא הקמתי רשת ביתית ואני לא יודע בדיוק איך זה עובד. יש לי שתי מחשבים בשתי חדרים שונים. יש אפשרות לעביר כבלים. במחשב אחד יש כרטיס רשת 100\10 של המודם אידאסאל והכרטיס הזה מחובר למודם. מה דרוש כדי לחבר את שתי המחשבים בייחד בשיתוף אינטרנט + רשת בינהם עברת קבצים וכל זה? זה ממש חשוב לי ודיי דחוף. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לזה הסבר? במחשב אחר שהייתי זה הוריד בראפיד שר על 180...
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי בבית אינטרנט 100mb (הוט+נטווזי'ן) . אחרי הרבה טרטורים שעבירו אותי מנציג לנציג מאחד לשני עם מהירות נמוכה , אני מקבל מהירות טובה במחשב שמחובר בכבל רשת, אך במחשב הנייד בקרבת הראוטר המהירות בקושי 50mb. האם זה אמור להיות ככה ? או שיש בעיה ? ברור שעם כבל רשמת זה הרבה יותר מהיר, אבל באלחוטי המהירות אמורה להיות נמוכה בחצי? לפני זה שהיה לי 12mb עם ראוטר של tplink הנייד והנייח היו באותה המהירות.... תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הציעו לי מבצע טוב על אינטרנט של אורנג. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה בשירות שלהם? אם יש בעיות באינטרנט או שעובד טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רק רוצה לידע את אנשי הפורום, היות שלא מצאתי אזכור לזה בשום מקום: אם אתם מחוברים לאינטרנט דרך תשתית הוט, ויש לכם טלפון קוי ע"ג האינטרנט (למשל של 012 או בזק בינ"ל, אבל לא של הוט), הטלפון לא יעבוד אם ספק האינטרנט הוא אקספון (עדכון: דווקא יכול לעבוד, ראו למטה). לי ספציפית היה טלפון של 012. הסיבה עד כמה שהצלחתי להבין היא אי-תאימות ברמת ה-L2TP בין מתאם הטלפון (הקופסא שמתחברת למודם) לבין השרתים של אקספון. באקספון מודעים לבעיה, נכון לעכשיו אין פתרון. לדברי אקספון לא צריכה להיות בעיה עם טלפון של הוט. לצערי גיליתי את זה רק אחרי המעבר לאקספון. לזכות אקספון ייאמר שמסלול ה-2.5 מגה שלהם ללא התחייבות זול יותר מהמסלול *עם התחייבות* של רוב המתחרות (לפי המחירים המפורסמים, לא מדבר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מה לדעכם ? עוד מישהו יש? יש לי ADSL 750K של בזק בין לאומי ואני מרגיש שזה ממש הולך חרא , במשחקים יש לי פינגים גבוהים והגלישה לפעמים נורא איטית לפעמים זה פשוט מפסיק את העלאת האתרים או מעלה אותם מאוד לאט... בקיצור הגלישה ממש גרוע זה רק אצלי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצטרפתי לבזק לבאנדל 15 מגה ב100 שקל ועד לא מזמן האינטרנט עבד מעולה.. מאז שהתחילו הגשמים כל פעם שמתחיל גשם אז האינטרנט מפסיק לעבוד ונדלקת מנורה אדומה בראוטר(המנורה של הINT) והיא חוזרת להיות ירוקה כמה דקות אחרי שמסתיים הגשם. התקשרתי לבזק ואמרו לי להחליף נתב שהוא כנראה תקול למרות שהביאו לי אחד חדש מהקופסא של netgear dgn2200v2.. זרמתי איתם והחליפו לי לנתב d link 2760u e1.. הבעיה לא נפתרה ועדיין שירד גשם שוב פעם האינטרנט לא עבד.. התקשרתי שוב והם שלחו טכנאי והוא עלה לגג ובדק את החיבורים בבית ואמר שהכל תקין ורק בחוץ בארון תקשורת הוא רואה רטיבות והחליף שמה כבלים.. הבעיה עדיין לא נפתרה והגיע עוד טכנאי שגם בדק הכל ואמר שתקין למרות שכלום לא תקין מבחינתי... עכשיו התקשרתי שוב ו…
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לאחר התשה מצד בזק על כך שאין אפשרות לאינטרנט מעל 15 מגה באזור שלי החלטתי לעבור להוט. יש לי ארו תקשורת מחוץ לבית. ממנו נשלחים הכבלים בבית לטלפון ליס והוט. *יש לציין כי יש ברשותי קו טלפון של הוט הנמצא ליד אותו ארון תקשורת. הבעיה, החדר שבו אני רוצה למקם את המודם נבנה לא מזמן והוא בקצה השני של הבית בלי אפשרות להשחיל כבלים בקירות. (באותו חדר יש תשתית של יס) איך הוט הולכים לבצע את ההתקנה? קראתי וביצעתי חיפוש בפורום וראיתי שיש אפשרות להעביר את האינטרנט על התשתית של יס אך זה יגרום לניתוקים. האם אפשרי, מהגג, לזרוק כבל של 20 מטר עד לקומת הקרקע ולחדר? האם יש דרך אחרת לעשות זאת? לא בטוח שהדיירים יסכימו מפאת כיעור הבניין. אני לא רוצה לחכות למתקין שיגיע ויתן לי את הפתרון הנוח ביותר בשב…
-
- 19 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
מהירות בלתי נסבלתתתת !!! פשוט זוועה! מת להתנתק מהם אבל אני בהתחייבות לטריפל המזד***ן שלהם מהירות 12 MB מוריד לי על 50KB פשוט בזיון
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שמחוברים לאינטרנט שלהם איך הוא ואיך המהירויות שלהם ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע על חבילת 2.5 מגה של הוט-012 ונגמרה לי ההתחייבות. אני רוצה לשדרג קצת נראה לי. כרגע אני משלם על שניהם יחד 100 ש"ח בחודש. אז מה אתם מספרים, מה החבילה שלכם, כמה אתם משלמים אליה והאם אתם מרוצים אני כותב כי הייתי שמח לדעת מה המבצעים שאנשים פה השיגו. מעדיף תשתית הוט.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אנשים, אחרי פינגים זוועתי אחרי בזק בינלאומי הגעתי למסקנה שהם גרועים ואנחנו מחליפים חברה. כרגע יש התלבטות בין 012 לבין נטזוייזיון (שניהם על מגה וחצי ובדיוק אותו המחיר). איזה חברה עדיפה מבחינת פינגים בארץ ובחו"ל, תודה! תוסיפו גם את ברק לרשימה, אותו המחיר
-
- 31 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי מחובר להוט בטריפל הוט 100 מגה ,פיירבוקס כממיר ראשי בחדר מיני פיירבקס גורם לבעיות חוזרות ונשנות בטלוויזיה, מחשב נייד מחובר למיני בחדר חוטי ומקבל 93 מגה ללא המיני עם חיבור חוטי דהיינו גלישה אלחוטית רק 25 מגה עקב הבעיות עם המיני פיירבקס בטלוויזיה ,מעוניין להחליף לממיר HD רגיל. בממיר HD הרגיל אין חיבור לאינטרט איך ומה אני צריך ע"מ להגביר את הקליטה בחדר לרמה של 50-60 מגה? תודה
-
- 30 תגובות
- 8.4k צפיות
- 1 follower
-
-
התחברתי לאינטרנט של הוט + בב"ל. (בעבר היה לי בזק + בב"ל.) אני מחובר דרך ראוטר/רשת ביתית. בעבר הגדרתי לתכנת ה Utorrent את הפורט כולל IP בהגדרות חיבורי הרשת. עכשיו הגדירו לי בגלל הראוטר והחיבור להוט חיבור ללא חייגן + IP קבוע. השאלה שלי: האם אני צריך להגדיר בראוטר הגדרות אחרות ב firewall? הוא לא נותן לי להגדיר לפורט שיש את הIP שנתנו לי בהוט, אלא IP של ראוטר: לדוגמא היה לי 192.168.0.240 למחשב שרץ עליו התוכנה. כיום הIP הקבוע של הוט הוא 84.109.132.90 בהגדרות ה firewall בראוטר הוא נותן אופציה להגדיר רק את שלוש הספרות של הסיומת של 192.168.0.. האם זה מפריע להורדות? האם אני צריך לשנות משהו אחר? אני רואה שהפורט פתוח בתכנה, אבל משום מה נראה לי שההורדות איטיות מבעבר. הראוטר הוא של 3CO…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לכתוב כאן משהו נורא מעצבן שחברות האינטרנט עושות ללקוחות פרטיים/עסקיים אני מבקש מהמנהלים לא לנעול את הדיון הזה מאוד חשוב לי תגובות הגולשים פה אוקי נתחיל ברשותי אינטרנט של 8Mb שאלה שכל בן אדם שואל את עצמו מידי פעם העם כדאי לעלות את מהירות הגלישה שלי (אני יוכל להוריד סרטים שירים וכל מה שאני רוצה במהירות גבוהה) אז ככה חקרתי ובדקתי הרבה מאוד את פרסומות האינטרנט ואת מהירות הגלישה שיש כיום. הרגע בזק הכניסה לשוק את רשת הNGN של 50 MB זה מטורף נכון? אז זהו שלא ... ספקי האינטרנט שכותבים ומפרסמים מהירות גלישה כותבים את זה בתור MB שזה אומר מגבייט מגהבייט 1 שווה ל-1024 קילו-בית שלפי הפירסום של חברות האינטרנט זה אומר שעם יש לי 8 מגה אז אני אמור להוריד על 8 מגה שי…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי נושא דומה והמסקנה הייתה לעבור ספקית, עכשיו עברתי ספקית אבל האינטרנט(בזק בינלאומי) ועדיין מוריד לאט מאוד :'( אני כבר לא יודע מה הבעיה..... יש לי אינטרנט 2 מגה ורשת חוטית של 3 מחשבים עם ראוטר של אדימקס מישהו אולי יודע מה הבעיה? אולי יש חסימה של הראוטר או של פיירוול או משהו כזה שמאט לי את ההורדות... אני כבר לא יודע מה לעשות, אין לי וירוסים וספייוורים אני אודה מאוד למי שינסה לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
כשהאינטרנט מחובר בלי הראוטר.. הוא עובד מצויין.. כשאני מחבר את הראוטר.. אני רואה במודם שכל האורות דולקים והוא תקין.. כנ"ל על הראוטר.. יש אפילו אייפי נורמלי כשאני בודק בCMD אייפי קונפיג.. אבל הוא לא נותן לי חיבור אינטרנט למרות זאת.. אני חושב שאני פשוט לא יודע להגדיר local area connection לראוטר.. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון לא זז כלום יש לי 2.5 של בזק האם הבעיה רק אצלי ? המהירויות לא עולות לי יותר מי 100 בקושי ,אפילו מי רפידשר שזה אמור לטוס. איך אני בודק מה הבעיה אין לי פיירוואל רק של וינדוס ו נוד32
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-