עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. כיום יש לי רשת ביתית. כלומר יש לי שלושה מחשבים משחוברים לנקודות תקשורות שמגיעים למקום בו נמצא ראוטר TP-LINK שמחובר למודם של בזק. וכן מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי. אני מעוניין לקנות: 1. כונן רשת שיהיה מחובר לראוטר ע"מ שכולם יכולו להיות נגישים לקבצים משותפים ללא תלות אם מחשב מסויים יהיה מכובה. 2. מדפסת רשתית ע"מ לא לקנות לכל מחשב מדפסת אישית. השאלות שלי הם: 1. איזה כונן מומלץ לקנות (לפחות חצי טרה)? היכן ניתן למצוא כונן כזה? והאם יהיה צורך בהגדרות מסויימות? 2. האם יש מדפסת ביתית שיכולה להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי? היכן ניתן לבצע השוואת מחירים למדפסות מסוג זה? 3. האם נכון יותר אם כל המחשבים יגלשו עם חייגן (למעט המחשב עם הכרטיס האלחוטי), או שזה לא משנה? 4. ב…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by 11iceman11,

שלום לכולם, לאחרונה אני חווה בעיות בטעינת אתרים דרך כל דפדפן שקיים- אתרים לא עולים, עולים בצורה חלקית בלי תמונות / flash. הבעיה היא רק בטעינה של עמודים, הורדה של קבצים או העלאה של קבצים מתבצעת בצורה תקינה בהתאם לרוחב פס שיש לי. בבדיקה מול בזק וספקית האינטרנט שללו שמדובר במודם / קו / נתב שיש לי. נסיתי להריץ כל תוכנת spam, spyware ו-antivirus שאני מכיר ולא מצאתי כלום. בנוסת הרצתי Hijack כדי לבדוק אם יש משהו שרץ ברקע שגורם לזה וגם פה אני לא רואה משהו חריג, מצ"ב ה-LOG: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 20:07:11, on 12/04/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385) Boot mode: Normal Running processes: …

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שבת שלום, בזמן האחרון האינטרנט עושה לי טובה שהוא עובד. אתרים עולים לאט מדי, יש מדי פעם ניתוקים ועכשיו אני גם לא מצליח להתחבר לשרת משחק במולטיפלייר מה נסגר? יש מה לעשות חוץ מלהתקשר ולצעוק? כי כבר נמאס תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש לי מודם נתב RTA1320A יש בו רק חיבור אחד WAN-LAN שהוא מתחבר לראוטר הנוכחי שהוא ראוטר של SMARTC@M שאליו מחוברים 4 מחשבים קווים. וDMZ עובד שיש הפניית פורטים על מנת להתחבר לפי IP חיצוני מחשבים אחרים אלי הבית! ויש לי עוד ראוטר מודם אלחוטי בצד של סימנס SL2141 שיש בו 4 חיבורים קווים והוא אלחוטי גם יש לי 6 מחשבים בבית 4 מהם מחוברים ל SMARTCOM ואני רוצה לחבר עוד 2 מחשבים שהם עם חיבור קווי ונמצאים במקום שאין קליטה בתחית האדמה ב2 מרטפים ואני רוצה שיהיה לי אפשרות לחבר את PSP שאני רוצה להחתבר איתו לרשת האלחוטית אבל הראוטר כרגע לא מחובר כי הוא לא תומך לי ב DMZ ולכןן הוא בצד מה שאני רוצה הוא לנסות לחבר את הסימנס הראוטר מודם אלחוטי לאנשהו בין הראוטר הסמרטקום למודם RTA ולהפעיל תרשת האל…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by madror,

חברים יקרים שלום, לא אפרוס כאן את השתלשלות הבעיות שעברתי עם הראוטר החדש BR-6504 של EDIMAX שקניתי לפני שבוע. מבקש רק לדעת מבעלי הראוטר הזה3 דברים : א. האים גם אתם היתקלים בבעיות איתו (בחיבור אלחוטי, המחשב מתנתק מהרשת, בביצוע PING מהמחשב לרואטר אין תגובה , עד לכיבוי והדלקה מחדש של הרוטר !). ב. האים ביצעתם שידרוג ל Firmware לגירסה 1.41 ואם כן אז כיצד (דרך ממשק ה WEB מתקבל הודעת שגיאה של קובץ לא נכון ורק דרך התוכנה המצורפת מבבצע השידרוג). ג. איפה אתם רואים כי אכן בוצע עידכון תוכנה. תודה מראש לכל העוזרים , כי די נואשתי.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by 360999,

יש לי בבית רשת אלחוטית שמחברת בין שתי מחשבים וגם האינטרנט מחובר דרכה, זאת אומרת מחשב אחד מחובר ע"י נתב עם חוטים,אבל אפשר ע"י הרשת האלחוטית להתחבר גם במחשב השני. א. אני לא יודע מה הסיסמא, את הרשת חיבר לי איש מחשבים והוא עשה את הסיסמא,איך אני יודע מה היא? ב. אע"פ שאין לי את הסיסמא אפשר ללחוץ על כפתור בנתב והוא פותח את הרשת לרגע וע"י זה הצלחתי לחבר את המחשב הנייד, יש לי פלאפון מדגם נוקיה C5- 03 ואיתו אני לא מצליח להתחבר,כלומר הצלחתי להגדיר נקודת גישה אבל הוא כותב לי שיש בעיה ברשת,מה התקלה? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות, תודה מראש (אני חדש בפורום זה היה נראה לי המקום הכי מתאים לנושא זה,מקווה שלא טעיתי, ותודה ג=רבה על פורום חשוב זה)

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. התקנת נתב אלחוטי ללא חייגן 3com officeConnect אם מישהו יודע זה ממש יעזור לי אני ממש לא מבין ברשתות אלחוטיות ... בתודה פיני המייל שלי pini1357@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. הראוטר הוא 6204WLG של EDIMAX המודם הוא ALCATEL השחור 5 נוריות, החיבור הוא ADSL במהירות 2MB DOWNSTREAM ואם אני לא טועה 160Kb UPSTREAM. אחותי מסתמכת באופן מלא על שידורי טלויזיה מחו"ל, ולכן את כל הסדרות שבהן היא צופה היא מורידה דרך הTORRENT. הבעיה היא שברגע שהטורנט מתחיל לעבוד, החיבור האינטרנטי מנוטרל לחלוטין, ועד לכמה שניות אחרי שסוגרים את הTORRENT אי אפשר לגלוש ו/או לבצע שום פעולה עם הקישור האינטרנטי. ראוי לציין ש: 1. המהירויות שהטורנט מוריד בהן, משביעות רצון, אבל זה לא מגיע למהירות של מעל ל120Kb שזה כחצי מרוחב הפס שלנו. 2. הפורט שהTORRENT משתמש בו פתוח בROUTER. 3. ניסיתי להגביל את הUPSTREAM, אך לא הייתה השפעה. 4. לא פעם הראוטר בכלל מתנתק מהאינטרנט בזמן שהטורנט פתוח. איזה…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by sgsg,

שלום, בטוח יצא לכם להיתקל לאחרונה בנתב החדש של בזק, ה "Super Wifi". מחיפוש קצר הבנתי שהשם קצת מנופח עבור היכולות של הנתב, אבל במקרה תפסה לי את העין העובדה שהשידור אפשרי גם בתדרי 5Ghz. זכרתי שהתדרים האלה אסורים בארץ מסיבות ביטחוניות כאלה ואחרות. האם הוסרו המגבלות? האם ניתן כיום לייבא מחו"ל מכשירי Dual Band שעובדים בתדרי 2.4/5Ghz בלי לחשוש מהמכס?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by aviI,

שלום לכולם אני קצת חדש ואני צריך עזרה שהיא מאוד חשובה לי יש לי מחשב נייח שיש עליו ווינדוס XP ואליו מחובר ראוטר של בזק ע"י כבלים עכשיו מעבר לזה יש לי מחשב נייד שעליו יש ווינדוס ויסטה ואני רוצה להעביר קבצים בין המחשב הנייח לנייד כיצד אפשר לעשות את זה?? הבנתי שיש אפשרות לעשות את זה ע"י הקמת רשת בין שני המחשבים אבל אני לא יודע כיצד אשמח לעזרה. בתודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היה לי בעייה עם להגדיר של הלינקסיס WRT54G שלי ב PPOE אז בתומך בנטויז'ן עזר לי ולהגדיר אותו כ DHCP מה ההבדל בעצם? מה עדיף? טל

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Judge,

עכשיו יש לי ספק של 012 ותשתית בזק. אם אני רוצה לשדרג את המהירות האינטרנט, למי מהם אני פונה? האם אפשרי ספק הוט ובזק תשתית? אשמח לעזרה (:

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Torian,

שלום, לאחרונה השתדרגתי מ5 מגה גיימרים ל12 מגה גיימרים ב012. כאשר הייתי מבצע בדיקת מהירות ב5 מגה הייתי מקבל בדיוק 5 מגה הורדה ואולי קצת יותר, אך לאחר השדרוג כאשר אני בודק את המהירות אני מקבל הורדה של 11.70 מקסימום, בתמיכה הטכנית טוענים שהחייגן מוגבל ולכן החיבור לא מגיע למקסימום ובשביל להגיע למקסימום צריך לעבור לחיבור MPLS, כמובן שאני לא יעבור כי אני לא מוכן לוותר על הגיימרים. 1. לנתב שלי אין בעיה להתמודד עם חיבור של 12 מגה ויותר עם חייגן ( TP-LINK 1043nd עם הקושחה האחרונה ) 2. יש לי מודם כבלים של מוטורולה SB5101 שהוא מצויין. אז האם ספק האינטרנט שלי צודק ובגלל פרוטוקול החיוג המהירות לא מגיעה למקסימום? אשמח לתשובות ואולי גם לפתרונות, בתודה, עדי!.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. כרגע יש תקלה נרחבת ללקוחות HOTNET שמחוברים לתשתית HOT. התקלה מתבטאת באי זמינות של אתרים ושירותים המתבססים על שירותי AKAMAI. לדוגמא אתר YNET לא זמין וגם חלק מהשירותים של גוגל. עדכון 20:30 - מסתמן שהבעיה נפתרה והאתרים הבעייתים, זמינים כרגע.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום . אחרי קנית הראוטר EDIMAX BR6524N גיליתי שהאח הקטן שלי דפק את הUSB לא עובד (הרס אותו ) ואני צריך עכשיו כרטיס רשת אלחוטי תקן N למחשב הניח שמתאים לראוטר תקן N . edimax br6524n תודה . עכשיו ראיתי כמה מהם ! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=7728&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=49&aff=Zap〈=HE שני https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=13289 שלישי http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-NetworkCard&keyword=Edimax+EW-7718IL

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by הנווד,

יש לי חשבונות פרימיום בשני האתרים (filesonic, hotfile). אני לא מוריד סדרתי ולא מוריד הרבה בכלל, הפרמיום זה בשביל הנוחות, דווקא בגלל שאין לי יותר מדי זמן. שבועיים האחרונים, יש הגבלת מהירות לאתרים אלה. אני בקושי מצליח להגיע ל- 100 ק"ב לשנייה (חבילה 5 מגה). ברגיל הייתי מוריד 600-700 לשנייה. באתרים רגילים (download.com) יורד על 600. הנציג היה מוכן להשבע לי שאין שום הגבלה שלהם והדבר אינו חוקי להגביל על פורט 80. האם עוד מישהו חווה כאלה דברים ?? אגב אני מוריד עם idm (התוכנה הכי שווה, והיא חוקית, קניתי אותה). בנוסף לא משנה איזה מחשב בבית, או איזה דפדפן או איזה מנהל הורדות.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Boris_yo,

אני משתמש בנתב אלחוטי ישן של אדימקס 54 מגה, תקן G. תשתיש שלי מהוט וספקית שלי הוטנט. אני רוצה לשדרג לנתב של תקן N עם העברה של 300 מגה. חשבתי לקנות אחד של אדימקס ב-170 ש''ח בערך ולא זוכר דגם בדיוק. איזה נתב תמליצו לי של אדימקס? מה דעתכם בעיקר על אדימקס? האם תמליצו מותגים אחרים? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכולם, להלן פירוט המצב אצלי: ראוטר: Linksys BEFSR41 הכולל גם 4 שקעי LAN. מודם: Alcatel speed touch home (שחור עם 5 נוריות - לא משודרג). מערכת הפעלה: Win XP PRO ספק: אינטרנט זהב אני בטוח שהחיבורים הם נכונים ותקינים. יש פינג למודם ב- 10.0.0.138 ולנתב ב- 192.168.1.1. אני יודע שהעסק אמור לעבוד ב-PPTP אך ללא הצלחה. האם למישהו יש קונפיגורציה דומה ויכול לכתוב לי את הערכים בשדות הקונפיגורציה של הראוטר? שרפתי את כל הסופשבוע על זה... תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני רוצה לחבר אותו כראוטר בחיבור תמידי, ועקבתי אחרי כל ההוראות, אבל הוא לא מצליח להכנס לשרת. כנראה בגלל שהוא אמור להכנס בPPTP. כאן הוראות ההתחברות הרגילות שלי שעובדות גם עכשיו: http://www.tau.ac.il//cc/helpdesk/glisha/adsl/adsl-dialer-xp/adsl-dialer-xp.html אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by LoK_fanboy,

שלום רב, לפני כ-9 חודשים עמית לעבודה סידר לי בבית סידור מאוד נוח ופרקטי. קניתי מתאם רשת רגיל Edimax nLite 7711UMn וכל פעם שחיברתי למחשב נייח עם ווינדוס אקס.פי יכולתי להתחבר לאינטרנט עם הלאפטופ/סלולרי/נינטנדו דיאס וכו' וכו'. הבנתי שקוראים לזה ad-hoc. הסידור עבד מעולה(!!) עד שלפני כשבוע ההארד דיסק במחשב נדפק והחלפתי את מערכת החלונות. עכשיו אני מנסה להגדיר את זה מחדש ודי מתקשה: א. על המחשב הנייח מותקן Windows XP SP3 מעודכן נכון להיום (מקפיד לעדכן) ומותקן הדרייבר הכי עדכני של המתאם רשת, הורדתי ישירות מהאתר של אדימקס. ב. על המחשב הנייד איתו אני בודק את הרשת מותקן Windows 7 64bit מעודכן נכון להיום (מקפיד לעדכן). ג. האינטרנט שלי הוא על בסיס הוט עם מודם שמחובר דרך כבל רשת למחשב ו…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by 00Amir,

הם פשוט לא עונים מה עושים?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. צהריים טובים לכולם, כעיקרון כחלק משיפוץ בבית, אני הולך לשדרג כמעט כל דבר אפשרי (עד לרמה של בית חכם, אם כי לא בצורה מוגזמת כמובן). כרגע יש לי דירה בת 5 חדרים, כאשר הראוטר נמצא בממ"ד, שהוא גם חדר עבודה, עם מחשב נייח ראשי המחובר אליו פיזית. יש כמה בעיות שאני מעוניין לפתור - בסופו של יום, אלו הן המטרות שהצבתי לעצמי: 1. רכישה של מהירות אינטרנט גבוהה יותר - כרגע יש לי סה"כ 15, אני מכוון לאיזור ה-100, כאשר כרגע אני בבזק ובזק בינלאומי. 2. קבלת של פינג מהיר יותר. כיום, כאשר אני משחק אני מקבל באיזור ה-80-170 ברוב המשחקים. 3. איני בטוח אם אעשה NAS בבית, אבל אולי אחבר איזה כונן משותף. 4. קליטה טובה יחסית מכל מקום בבית, כאשר בחדרים הרחוקים (כולל הסלון) יש לי קליטה …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, לאחר שקראתי כתבה של NetCheif על הנתב ועוד בדיקה בגוגל קניתי את הנתב לעבודה, שמתי DD-WRT (חדש בנושא) וראית שיש אפשרות לשלוט על TX POWER רציתי לדעת לכמה מומלץ להעלות ? הוא מגיע על 30 שאלה נוספת - בכמה clients הוא תומך? בראוטר שקיבלתי בבזק אמרו לי עד 15 ואז הציעו לי CISCO 887 אבל התחיבות עד 30 Clients, אז אם מישהו יודע זה מאוד יעזור שאלה נוספת - ראיתי באמזון לקניה אנטנות כאלה רציתי לדעת האם באמת יהיה הבדל ברמת הקליטה ? האם יש ישפיע על TX POWER ? שאלה נוספת - האם OpenWRT עדיף על DD-WRT ? שאלה אחרונה- האם יש דרך לתת "kick" מהרשת ? תודה לעונים, ותודה ל NetCheif

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, ב- Wireless Statistics של הראוטר נתקלתי בדבר הבא: אני משתמש ברשת בעלת אבטחת WPA, וסגרתי את המחשב הנייד- כלומר אין אף משתמש שלי ברשת האלחוטית. אם כן, מה אלו שתי השורות הללו? האם זה קשור לשכנים שמנסים להתעלק? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני כבר כשנה משתמש ב LINKSYS WRT160N שאין ספק שהוא נתב מעולה. שידרגתי את האינטרנט ל 20 מגה ובזק החליפו לי למודם שהוא גם נתב D-LINK 6740U. מה הייתם עושים במקומי? מצד אחד בא לי להשתמש במודם גם כנתב וככה לחסוך במכשירים וחיבורים נוספים, מצד שני חבל לי על הנתב שקניתי (כי הוא מעולה) וכמובן שאני רוצה לקבל את המיטב לכן אני לא יודע באמת איזה נתב עדיף מבין שניהם (או ששניהם עושים את אותה עבודה בדיוק). חשוב לציין שלנתב מחובר לי (קווי), 2 ממירים של יאס טוטאל, הטלויזיה, והאקסטרימר. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים