עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kalda01,

יש לי נתב-מודם אלחוטי שקיבלתי מבזק דגם DLINK 2560U שהתחיל לאחרונה לגרום לניתוקים חוזרים ונשנים. נמצא ברשותי גם מודם ADSL ביפוקוס, ורציתי לדעת האם יש אפשרות לנטרל את המודם בDLINK ולהפוך אותו רק לנתב בצורה שהוא יבצע את הקישור לספק באופן אוטומטי דרך המודם. האם זה אפשרי ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני שמעתי שאפשר להתחבר לאינטרנט בלי שיהיה לי מנוי. לדוגמה - הוט ו- 013 נטוויז'ן למי שמבין בזה ויודע איך בדיוק אפשר לעשות את זה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by JoKeR16,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש Switch וצריך את עזרתכם המקצועית.. מספר דברים שחשובים: 1. עבודה בקצב של Gigabit כלומר 10/100/[glow=red,2,300]1000[/glow] . 2. חשוב לי נושא התעבורה בתוך ה Switch 3. שיעבוד בצורה של 1000 Full ולא רק half 4. מספר Port בין 5 ל 8 . 5. שימוש עיקרי הוא חיבור בין המחשב לסוני 3 לצורך הזרמת מידע וסרטים ב full HD 1080P 6. תקציב: 300 שח 7. מעדיף מוצר עם מותג מוכר! תודה רבה על העזרה, נאור.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, אני מנסה לפתוח פורט בשביל uTorrent. אני משתמש בראוטר של Edimax - BR6204WG ובגרסת uTorrent 2.2 build 23703. זה מקונפג אצלי לפורט קבוע. פתחתי את הפורט בראוטר אבל כשאני עושה את הבדיקה של uTorrent (Options -> Setup Guide) הוא אומר לי שהפורט לא פתוח. איך אני פותח את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. התקנת את הראטור יחד עם רשת. וברצוני שהוא ישתף רק אינטרנט ולא את כל המחשבים כמו שהוא עושה כרגע, אני מנסה להעביר אותו למצב WAN אבל משום מה הוא כל הזמן חוזר למצב ROUTER מלא, מה אני מפספס ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני רוצה לחבר אותו כראוטר בחיבור תמידי, ועקבתי אחרי כל ההוראות, אבל הוא לא מצליח להכנס לשרת. כנראה בגלל שהוא אמור להכנס בPPTP. כאן הוראות ההתחברות הרגילות שלי שעובדות גם עכשיו: http://www.tau.ac.il//cc/helpdesk/glisha/adsl/adsl-dialer-xp/adsl-dialer-xp.html אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by japani,

שלום אני רכשתי נקודת גישה אלחוטי מדגם TP-LINK TL-WA501G . רשום באתר שאפשר להגדיר את הנקודת גישה ככרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד (מצב c(Client Mode. ברצוני לחבר אותו למחשב נייד שיש בו כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה , מערכת הפעלה WINDOWS 7 האם מישהו יודע איך עושים זאת אשמח לעזרה .. מפרט מלא : נקודת גישה/ הגברה אלחוטית המוצר משמש כיחידת הגברה נוספת לפתרון בעיות, כיסוי הרשת האלחוטית. מתאים לכל סוגי הנתבים - Universal Repeater יכול לשמש ככרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד Client Mode מהירות העברת נתונים 802.11G/B 54Mbps Extended Range - טווח שידור/ קליטה מוגדל עד פי -3 מנתב רגיל. טווח שידור בתוך הבית 200 מטר (indoor) טווח שידור מחוץ לבית 830 מטר (outdoor) אנטנה פריקה 3dbi מחבר SMA חיב…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם. כיום יש לי רשת ביתית. כלומר יש לי שלושה מחשבים משחוברים לנקודות תקשורות שמגיעים למקום בו נמצא ראוטר TP-LINK שמחובר למודם של בזק. וכן מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי. אני מעוניין לקנות: 1. כונן רשת שיהיה מחובר לראוטר ע"מ שכולם יכולו להיות נגישים לקבצים משותפים ללא תלות אם מחשב מסויים יהיה מכובה. 2. מדפסת רשתית ע"מ לא לקנות לכל מחשב מדפסת אישית. השאלות שלי הם: 1. איזה כונן מומלץ לקנות (לפחות חצי טרה)? היכן ניתן למצוא כונן כזה? והאם יהיה צורך בהגדרות מסויימות? 2. האם יש מדפסת ביתית שיכולה להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי? היכן ניתן לבצע השוואת מחירים למדפסות מסוג זה? 3. האם נכון יותר אם כל המחשבים יגלשו עם חייגן (למעט המחשב עם הכרטיס האלחוטי), או שזה לא משנה? 4. ב…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by LiavH,

מישהו יכול להביא לי מדריך הסבר או דריבר איך אני אוכלל להריץ אותו על windows vista 64bit זה דחוף תודה לעוזריים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by blade runner,

ה switch ישמש לחיבור של מספר שרתי rack שמשמשים לאפליקצית web כך שאני חושב שאין ממש משמעות ל manged switch (תקנו אותי אם אני טועה) האופציה היחידה שתהיה שימושית היא VLANs אבל זה לא שווה קפיצה משמעותית במחיר. מבחניתי הדגשים העקריים הם מחיר ואמינות

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by baz0r-,

אני פתחתי את הפורטים לפי מדריך באיזה אתר Portforward נראה לי, אבל זה לא מראה לי שהפורטים פתוחים שאני בודק באתרים שאמורים להראות אם הפורטים פתוחים. מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by GamePad,

אהלן אני רוצה לעבור לראוטר מהיר, בעיקר בשביל סרטים לנייד. ראיתי את שני הדגמים האלה בתקן N, בהבדל של 100 ש"ח במחיר. עברתי על המפרט ולא הבנתי למה, (אולי חוץ מהאנטנה השלישית?). האם מישהו מכיר אותם, האם בכלל כדאי ללכת על הדגמים האלה לצורך המשימה הנ"ל? ואם כן אז מה ההבדל?? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום חברים, יש לי את שני הראוטרים האלו בבית וכרגע אני משתמש ב netgear vegn2610. הראוטר נמצא אצלי בחדר ואם אני מתרחק ממנו נגיד כ10 מטר הקליטה של ה wifi נהיית חלשה מאוד. השאלה שלי האם הראוטר tl-wr841n יתן קליטה יותר עוצמתית ויאפשר לי קליטה ממרחק גדול יותר מהראוטר שמופעל אצלי עכשיו.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. שלום, לפני מספר ימים עברתי דירה וטרם התקנתי אינטרנט, כרגע אני גולש בזכות נדיבותו של שכן אנונימי, ואני מוכרח לציין שהרשת שלו מספקת חווית גלישה ברמה הגבוהה מאוד. (אולי רק באוניברסיטה נתקלתי ברציפות כזו) הייתי מעוניין לברר את פרטי הרשת קרי- ספק,תשתית וראוטר כולל כל הגדרות ספק-תשתית כאשר אני מריץ speedtest.net אני מקבל 1.5Mbps (ועדיין היוטיוב רץ לי חלק יות מאי-פעם) בפינה למטה כתוב - 93.172.173.0 Netvision אשמח לעזרה בפענוח ההגדרות, כמובן אם זה אפשרי

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Boris_yo,

אני משתמש בנתב אלחוטי ישן של אדימקס 54 מגה, תקן G. תשתיש שלי מהוט וספקית שלי הוטנט. אני רוצה לשדרג לנתב של תקן N עם העברה של 300 מגה. חשבתי לקנות אחד של אדימקס ב-170 ש''ח בערך ולא זוכר דגם בדיוק. איזה נתב תמליצו לי של אדימקס? מה דעתכם בעיקר על אדימקס? האם תמליצו מותגים אחרים? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by 360999,

יש לי בבית רשת אלחוטית שמחברת בין שתי מחשבים וגם האינטרנט מחובר דרכה, זאת אומרת מחשב אחד מחובר ע"י נתב עם חוטים,אבל אפשר ע"י הרשת האלחוטית להתחבר גם במחשב השני. א. אני לא יודע מה הסיסמא, את הרשת חיבר לי איש מחשבים והוא עשה את הסיסמא,איך אני יודע מה היא? ב. אע"פ שאין לי את הסיסמא אפשר ללחוץ על כפתור בנתב והוא פותח את הרשת לרגע וע"י זה הצלחתי לחבר את המחשב הנייד, יש לי פלאפון מדגם נוקיה C5- 03 ואיתו אני לא מצליח להתחבר,כלומר הצלחתי להגדיר נקודת גישה אבל הוא כותב לי שיש בעיה ברשת,מה התקלה? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות, תודה מראש (אני חדש בפורום זה היה נראה לי המקום הכי מתאים לנושא זה,מקווה שלא טעיתי, ותודה ג=רבה על פורום חשוב זה)

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, לאחר שקראתי כתבה של NetCheif על הנתב ועוד בדיקה בגוגל קניתי את הנתב לעבודה, שמתי DD-WRT (חדש בנושא) וראית שיש אפשרות לשלוט על TX POWER רציתי לדעת לכמה מומלץ להעלות ? הוא מגיע על 30 שאלה נוספת - בכמה clients הוא תומך? בראוטר שקיבלתי בבזק אמרו לי עד 15 ואז הציעו לי CISCO 887 אבל התחיבות עד 30 Clients, אז אם מישהו יודע זה מאוד יעזור שאלה נוספת - ראיתי באמזון לקניה אנטנות כאלה רציתי לדעת האם באמת יהיה הבדל ברמת הקליטה ? האם יש ישפיע על TX POWER ? שאלה נוספת - האם OpenWRT עדיף על DD-WRT ? שאלה אחרונה- האם יש דרך לתת "kick" מהרשת ? תודה לעונים, ותודה ל NetCheif

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by DarkMoh,

כרגע עברתי לחיבור עם חייגן לאחר שאתמול בבזק בינלאומי אמרו שיעזרו לי להגדיר אותו ברגע שאני אעבור לחבילת הגיימרים. היום אני מתקשר ומישהו אומר לי שהם לא יכולים לעזור לי ושאני צריך לעשות זאת לבד. אין לי מושג איך לעשות את זה לבד ואשמח אם תוכלו להדריך אותי. אני לא מוצא שום דגם ספציפי או איזכור לשם המודל חוץ מהמילים "Ethernet Switch" כתובות בגודל בכחול. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שבת שלום, בזמן האחרון האינטרנט עושה לי טובה שהוא עובד. אתרים עולים לאט מדי, יש מדי פעם ניתוקים ועכשיו אני גם לא מצליח להתחבר לשרת משחק במולטיפלייר מה נסגר? יש מה לעשות חוץ מלהתקשר ולצעוק? כי כבר נמאס תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי את הראוטור LinkSys WRT54GL ואינטרנט 12 מגה. כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם אני מקבל את המהירות המלאה. אבל כאשר המודם מחובר דרך הראוטר אני מקבל 8 מגה (כ1000 ק"ב הורדה במקום 1600). האם יש איזה בעיה ידועה? אולי איזה הגדרה שמפריעה לחיבור? אשמח לעזרה!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by nirfun,

היי, יש לי ראוטר של בזק, חדש יחסית. הכרטיס רשת שלי לא מצליח לקלוט טוב את השידור (קרה גם עם ראוטר אחר) אני רץ על win7 64bit עם Realtek 8185 (כרטיס רשת PCI) זה מה שאני רואה: (בערך 2-3 פסים נראים באייקון ב-taskbar). מה ניתן לעשות? האם כדאי להחליף את הכרטיס רשת בכזה שמתחבר ב-USB? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום אנשים! אני מבקש להתקין רשת למספר מחשבים מצומם(בסביבות ה5). המגבלה שלי היא שאני לא רוצה שכל משתמש המחובר לרשת יוכל לגלוש באינטרנט. העדפה היא שהרשת תהיה אלחוטית. האם מישהו מכיר ספק אינטרנט או דרך כל שהיא לחסום את הגישה לאינטרנט? היתה לי מחשבה לנסות לחסום עם FW מסתבר שזה חוסם גישה לכל המחשבים. מישהו הציע לי לחסום את ה DNS ואת default gate way ולהגדיר IP ב CLASS ואז אני אוכל איכשהו לחסום. אני מאוד אשמח אם מישהו יעזר לי להבין ולפתור את הבעיה הזאת. שנה טובה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by huber,

שלום חברים. לאחרונה החלטתי לעבור מבזק להוט. הסיבה פשוטה, עברו כבר כשנה וחצי בערך מאז השקת ה NGN ובאיזור שלי עדיין אין אפשרות לספק את השירות, מה שאומר שאני עדיין תקוע על 5 מגה שלא ממש מספק את צרכיי. פעם בכמה חודשים אני מתקשר לבזק ומקבל את אותה התשובה - "אין צפי". נמאס לי ואני מעוניין לעבור ל UFI של HOT. רציתם לערוך סקר מהיר ולראות כמה אתם משלמים להוט ול ISP כיום על חבילה דומה. אשמח את תציינו מי ה ISP, כמה אתם משלמים לו וכמה להוט והאם אתם מרוצים משניהם. הציעו לי מהוט 59 ש"ח ל 3 חודשים ראשונים ו 99 שח ל שאר החודשים בהתחייבות לשנה וחצי - הגיוני? ד"א, בזק רוצים דמי התנתקות של 120 ש"ח - יש עילה? האם אם לא אמורים לנתק אותי ללא קנס עקב אי היכולת לספק את השירות לו אני זקוק?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by lol_minbet,

אין בשום מקום, מחפש את הגרסה הכי עדכנית תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. יש אמת בדבריהם? אני כרגע מחובר להוטנט ומשלם במקביל גם לבזב"ל. הרגע סיימתי לדבר עם נציג התמיכה הטכנית של HOT, שדיבר עם האחראי עליו, שטוען שחיבור זמני דרך המשתמש של בזב"ל לצרכי בדיקת פינגים\הורדה וכו', עלול לגרום לכל מיני בעיות ושזה יוביל לביטול המבצע שאני נמצא בו כרגע עם הוטנט. עכשיו, שאלתי אותו - מה הקשר בין זה שתזינו במערכת שהחיבור שלי כרגע יתבצע דרך בזב"ל לבין ביטול של המבצע שאני נמצא בו? מה שהאחראי אמר לך בעצם זה לאיים שאם אבצע את הבדיקות האלה דרך המשתמש של בזב"ל, תסיימו לי את המבצע בהוטנט? (אגב, חשבתי שאמורה להיות הפרדה בין השניים) אז הוא ענה לי שחס וחלילה, ושהוטנט היא ספקית אחרת, לא כמו בזב"ל ונטוויז'ן, ושחיבור למשתמש אחר עלול לגרום לכך שהם לא יוכלו להחזיר אותי למשתמ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים