עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Matan D,

שלום, רכשתי מחשב נייד dell inspirion n5010 אך הנייד לא מזהה את הראוטר הביתי.. הראוטר מזוהה על-ידי האייפון ובנוסף כאשר אני מחשב את הראוטר בכבל למחשב הנייד הוא כן מזהה אותו... ניסיתי ללחוץ על הכפתור שמוצא רשתות אלחוטיות ( במקרה שלי f2, עם fn ובלי fn) ועדיין לא מצא לי כלום.. איפה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Zadu,

מחר אנחנו עוברים לYES ורציתי לדעת איך האינטרנט שלהם. האם הוא טוב כמו האינטרנט של הוט וכו'

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם , לי יש מחשב נייד מחובר ישרות למודם כבלים , לשותפה שלי שי חובר ADSL +ראוטר אלחוטי . בקיצור אני רואה שאני מקבל כתובת גם מהמודם שלי וגם מהאלחוטי ,עשיתי בדיקת מהירות אני מגיע רק ל 1.5Mb אני רוצה לדעת אם יש דרך (bridg) או משהו מתוכם כדי לאחד את רוחב הפס . תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Mike_Shinoda,

שלום, עברתי אתמול להוט ואני מחובר במהירות 100 מגה ביט (אחרי שהייתי ב-15 מגה ביט בבזק) כרגע אני לא מצליח להגיע לקצבים גבוהים במחשב הנייח שלי. הוא בקומה אחרת ונראה שהגעתי לקצה גבול היכולת של ה-Homeplug (מתאם על רשת החשמל) של D-Link. לכן אני רוצה לרכוש כרטיס רשת שיתן לי את הביצועים הכי גבוהים שניתן. אני מתלבט בין הכרטיסים הנ"ל: TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n N PCI 300Mbps TP-Link TL-WN951N Mimo nMax N PCI 300Mbps Edimax EW-7722IN nMax PCI 300Mbps Edimax EW-7711IN nLITE PCI 150Mbps איזה מבין הכרטיסים הוא המומלץ ביותר לדעתכם? עריכה: הכנסתי את האחרון כי חשבתי שאולי עדיף אנטנה אחת במקום טוב מאשר 2-3 אנטנות שיושבות נמוך ומאחורי המארז. מה דעתכם? נ.ב הראוטר שאני עובד איתו כרגע ז…

5. Started by hatem_abed,

אני מעוניין בספרי לימוד או לומדה ל- MCSE בעברית- תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. לפני כמה ימים הלך לי שוב הראוטר של בזק (פעם שלישית כבר), החלטתי שאני קונה אחד חדש במקום ללכת שוב ולקבל עוד ראוטר שיפסיק לעבוד אחרי חצי שנה שנה, הקטע הוא שבזה אני ממש ממש לא מבין לכן זקוק לעזרתכם. אני רוצה שהוא יהיה משולב עם מודם (ADSL), שידבר מהר וטוב גם עם הPS3 והכי חשוב שיחזיק לי למען השש... בתודה מראש...

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. לצורך מעבר דירה, כיביתי ופירקתי את המחשבים שלי. כשהרכבתי את המחשבים בדירה החדשה, מחשב אחד עובד בסדר גמור ומתחבר לאינטרנט בלי בעיה. אבל, המחשב השני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, וגם לא לדף הבית של הראוטר (192.168.168.1). לשני המחשבים יש אותה כתובת IP שהיתה להם לפני כן. כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו, אז אני מקבל חיווי מתאים. ניסיתי להחליף כבל רשת, וגם לחבר אותו ליציאה אחרת בראוטר, ללא הואיל. המחשב הסרבן מריץ Windows XP Professional SP2, והראוטר שלי הוא Compex NP-28G. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by LiavH,

מישהו יכול להביא לי מדריך הסבר או דריבר איך אני אוכלל להריץ אותו על windows vista 64bit זה דחוף תודה לעוזריים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Eyal-Style,

שלום לכולם ובוקר טוב . עד לפני שבועיים הייתי מחבור להוט + נטוויז'ן 12MB (בפועל 1.5 מהירות הורדה ). האינטרנט היה יציב, הורדות על מהירות מקסימלית והקליטת WIFI הייתה טובה מאוד ! לאחרונה הוט יצאו במבצע חדש של 100MB בחינם, כמובן שהחליפו לנו את המודם ל- הוטבוקס (רק מודם ! הנתב מכובה דרך החברה ) ! וכמו כן, עברתי ל- הוטמובייל , מאז הגלישה היא סיוט, יש תקיעות ואתרים שבעבר נטענו חלק וללא בעיות היום נטענים לאט ויש תקיעות, ושלא לדבר על זה שאני מנסה להיכנס לאתר מסויים וזה נראה כאילו יש איבוד של התקשורת ומוצג על דפדפן ריק מכל תוכן " למידע \ לטעינה מחדש". מהירות מקסימלית של הורדה היא עדיין 1.5 מגה, ח **חשוב לציין שה-100MB מוגדר גם בספק וגם בתשתית ** ! בכל אופן האינטרנט האלחוטי עובד …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by HaiPBM,

שידרגתי היום את מהירות האינטרנט מ 15 מגה ל 20 מגה. בזק הציעו לי כמה נתבים (אין לי מושג אם הם אלחוטיים בנוסף שחכתי לשאול!!!) הם הציעו לי כמה דגמים של D LINK ועוד איזה חברה... מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? מחר אני נוסע לבזק סטור מה לעשות? אני גם חייב WIFI

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by joelittle,

שלום , לאחר שלאחותי נולדה בת בחו"ל התחלתי להתעניין בתוכנות שיחות-וידאו דרך האינטרנט . שיניתי את חבילת הגלישה שלי (8MB/800) וקיוויתי שזה יספיק לתקשורת סבירה . טעיתי . מה שרואים באנגליה ממני זה בדיחה עצובה . לכן אני מבקש לדעת אם קצב ההעלה בארץ ישתנה מתישהו למשהו סביר ? אני לא בטווח ה-NGN עדיין , ואפילו שם אין קצב העלה שנראה לי מרשים במיוחד . יש תקווה כלשהי ? תודה מראש , -ג'ו

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Lior10,

איזה ראוטר הכי כדאי לקחת? D-link 2760U Netgear DGN834 D-link 6470U VDSL עדיפות ראשונה לטווח שידור.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by JoKeR16,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש Switch וצריך את עזרתכם המקצועית.. מספר דברים שחשובים: 1. עבודה בקצב של Gigabit כלומר 10/100/[glow=red,2,300]1000[/glow] . 2. חשוב לי נושא התעבורה בתוך ה Switch 3. שיעבוד בצורה של 1000 Full ולא רק half 4. מספר Port בין 5 ל 8 . 5. שימוש עיקרי הוא חיבור בין המחשב לסוני 3 לצורך הזרמת מידע וסרטים ב full HD 1080P 6. תקציב: 300 שח 7. מעדיף מוצר עם מותג מוכר! תודה רבה על העזרה, נאור.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by SLI/CFX,

היי, לא ממש בטוח איך לנהל את נושא ה-WiFi בבית שאני עתיד לעבור אליו. יש לנו במפלס התחתון ארבעה חדרים ומדרגות שמובילות לגג (כמרפסת) מהסלון. חשבתי על נתב תומך WiFi 6 כזה או אחר של TP-LINK שישב בסלון ו-2 יחידות תומכות של deco - אחת בחדר הכי מרוחק מהסלון ואחת למעלה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. )******************** לקוח מוואלה **************************** מאת: יובל דרור, הארץ בשנתיים האחרונות מתמודדות ספקיות האינטרנט בעולם עם בעיה הולכת ומעמיקה: יותר ויותר לקוחות המחוברים לשירות הפס הרחב מנצלים אותו בעיקר להורדת קובצי וידיאו ואודיו גדולים במיוחד, עובדה המאלצת את הספקיות להשקיע משאבים רבים בהגדלת רוחב הפס. ממחקר שערכה חברת סנדוויין (Sandvine) המספקת מוצרים לניהול רשתות עולה, כי מספר מועט יחסית של גולשים, המשתמשים בשירותי Peer-to-Peer (תוכנות שיתופיות להורדת קבצים), מנצלים 60% מרוחב הפס של ספקיות האינטרנט. סמנכ"ל בבזק בינלאומי ומנהל החטיבה הפרטית בחברה, רמי חזן, לא הופתע מנתוני המחקר. "כ-50% מנפח התנועה שלנו מיוחס לפעילות המבוצעת בשירותי החלפת הקבצים", אמר. לדבר…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Vlad3,

אני מתכנן לשדרג ל30 מגה ורציתי לדעת איזה מודם\ראוטר אני צריך לקנות

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שבת שלום, בזמן האחרון האינטרנט עושה לי טובה שהוא עובד. אתרים עולים לאט מדי, יש מדי פעם ניתוקים ועכשיו אני גם לא מצליח להתחבר לשרת משחק במולטיפלייר מה נסגר? יש מה לעשות חוץ מלהתקשר ולצעוק? כי כבר נמאס תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Pil0t,

האם החבילה הזאת אמורה לשפר רק את הפינגים מול שרתים בחו"ל (מה שאני מבין שרלוונטי רק לגבי ה- LATENCY במשחקי רשת ) ? או שיש לה השפעה כללית על מהירות התעבורה לחו"ל,בעיקר אני רוצה להבין לגבי השפעתה על buffering באתרי streaming ומהירות ההורדה מאתרי file hosting ? האם יש לה בכלל איזושהי השפעה על תעבורה בפורט 80 ? מה לגבי טורנטים ? והאם היא משפיעה גם על המהירות מול שרתים בארץ ? תודה !

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. צהריים טובים לכולם, כעיקרון כחלק משיפוץ בבית, אני הולך לשדרג כמעט כל דבר אפשרי (עד לרמה של בית חכם, אם כי לא בצורה מוגזמת כמובן). כרגע יש לי דירה בת 5 חדרים, כאשר הראוטר נמצא בממ"ד, שהוא גם חדר עבודה, עם מחשב נייח ראשי המחובר אליו פיזית. יש כמה בעיות שאני מעוניין לפתור - בסופו של יום, אלו הן המטרות שהצבתי לעצמי: 1. רכישה של מהירות אינטרנט גבוהה יותר - כרגע יש לי סה"כ 15, אני מכוון לאיזור ה-100, כאשר כרגע אני בבזק ובזק בינלאומי. 2. קבלת של פינג מהיר יותר. כיום, כאשר אני משחק אני מקבל באיזור ה-80-170 ברוב המשחקים. 3. איני בטוח אם אעשה NAS בבית, אבל אולי אחבר איזה כונן משותף. 4. קליטה טובה יחסית מכל מקום בבית, כאשר בחדרים הרחוקים (כולל הסלון) יש לי קליטה …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אהלן, אני מנסה לשרשר מודם הוטבוקס ל-Dlink עכשיו הבעיה נטחנה כבר הרבה מאוד פעמים אבל נתקלתי במשהו שלא הצלחתי למצוא אליו מידע באינטרנט. כמובן עקבתי אחרי המדריך של NetChief עכשיו הבעיה שאני מחובר לראוטר המשורשר אני מצליח לקבל כתובת נכונה של IP בתחום הסגמנט אבל אין גישה לאינטרנט. שאני מתחבר להוטבוקס ישירות אני יכול לגשת לראוטר המשורשר לפי הכתובת אבל כשאני מחובר לראוטר המשורשר אני לא מצליח להכנס להוטבוקס. כלומר זה עובד רק לכיוון אחד. מה הסיבה לכך? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני רוצה לחבר אותו כראוטר בחיבור תמידי, ועקבתי אחרי כל ההוראות, אבל הוא לא מצליח להכנס לשרת. כנראה בגלל שהוא אמור להכנס בPPTP. כאן הוראות ההתחברות הרגילות שלי שעובדות גם עכשיו: http://www.tau.ac.il//cc/helpdesk/glisha/adsl/adsl-dialer-xp/adsl-dialer-xp.html אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by mik941,

שלום לכם. יש לי מחשב נייח וגם מחשב נייד DELL, אני מישתמש מחשב נייח חלונות 10 Pro שפה עברית. ומחשב נייד חלונות 10 HOME שפה עברית. ויש בעיה קטנה שליטה מרחוק Remote Desktop Connection. במחשב נייד בחלונות 10 HOME כן מצליח להיתחבר למחשב נייח. ואח"כ מחשב נייח חלונות 10 Pro לא מצליח להיתחבר למחשב נייד חלונות 10 HOME. קיבלתי הודעה מצורף תמונה.... למה חלונות 10 Pro לא מצליח להיתחבר לחלונות 10 HOME? מה חסר בהגדרות חלונות 10 HOME, איך מיתחברים שליטה מרחוק? אני לא מעוניין תוכנות חיצוניות כמו למשל TeamViewer או AnyDesk או Ammyy Admin או ShowMyPC אני רוצה רק בחלונות 10 שליטה מרחוק זה נוח לי מאוד. בתודה מראש,

23. Started by 69,

בעיה שנתקלתי בה בבית הורי : WIN XP PRO SP2 מחובר ל ADSL דרך מודם אלקטל 510 המשמש כנתב, ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי, 750K הבעיה שנתקלתי בה היא שלעיתים חלק מהאתרים עולים, וחלק לא עולים (404). ביצעתי בדיקה, וזה לא בגלל שהאתרים נפלו (אני מדבר גם על אתרים כמו YNET, YAHOO וכו'), אלא פשוט פתאום חלק עולים וחלק לא. כדי לשלול את אופציית הטעינה מה CACH, קבעתי שהאקספלורר יטען תמיד דף חדש, ניקיתי את ה CACH ואת ההיסטוריה, והשתמשתי ה CTRL+F5 כפשוט חלק עולים וחלק לא... ולאחר כמה דקות זה מסתדר... מישהו יודע מדוע ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום . אחרי קנית הראוטר EDIMAX BR6524N גיליתי שהאח הקטן שלי דפק את הUSB לא עובד (הרס אותו ) ואני צריך עכשיו כרטיס רשת אלחוטי תקן N למחשב הניח שמתאים לראוטר תקן N . edimax br6524n תודה . עכשיו ראיתי כמה מהם ! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=7728&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=49&aff=Zap〈=HE שני https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=13289 שלישי http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-NetworkCard&keyword=Edimax+EW-7718IL

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by blueplanet,

ה UPLOAD הולך לעלות ל 10M בחודש הבא 100M/10M ,מכה חזקה לבזק שאין לה בכלל 100M . חבילה למי שמשתמש בענן או מתחזק אתר . גם גירסא חדשה ל מג'יק HD כולל שימוש ב USB בחודשי הקיץ. רוב התגובות שמשמיצות הם של לקוחות בזק שפשוט מקנאים שיהיה לנו חבילה 100M/10M לכן אין לכם מה לקרוא

דיונים חדשים בפורומים