עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם יש לי את הראוטור LinkSys WRT54GL ואינטרנט 12 מגה. כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם אני מקבל את המהירות המלאה. אבל כאשר המודם מחובר דרך הראוטר אני מקבל 8 מגה (כ1000 ק"ב הורדה במקום 1600). האם יש איזה בעיה ידועה? אולי איזה הגדרה שמפריעה לחיבור? אשמח לעזרה!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by nirfun,

היי, יש לי ראוטר של בזק, חדש יחסית. הכרטיס רשת שלי לא מצליח לקלוט טוב את השידור (קרה גם עם ראוטר אחר) אני רץ על win7 64bit עם Realtek 8185 (כרטיס רשת PCI) זה מה שאני רואה: (בערך 2-3 פסים נראים באייקון ב-taskbar). מה ניתן לעשות? האם כדאי להחליף את הכרטיס רשת בכזה שמתחבר ב-USB? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Compiler,

שלום, יש ברשותי המודם/הנתב Siemens SL2-141 עם חיבור USB, אני רוצה להפוך אותו מראוטר שמשדר wireless לקולט wireless איך עושים זאת??? ושאלה נוספת היא האם אני יכול לחבר את הראוטר הזה בUSB וראוטר נוסף בחיבור RJ-45 למחשב במקביל כך שרשת אחת תופעל ואחת תהיה "רדומה" (קיימת אך לא מחוברת)?? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by DarkMoh,

כרגע עברתי לחיבור עם חייגן לאחר שאתמול בבזק בינלאומי אמרו שיעזרו לי להגדיר אותו ברגע שאני אעבור לחבילת הגיימרים. היום אני מתקשר ומישהו אומר לי שהם לא יכולים לעזור לי ושאני צריך לעשות זאת לבד. אין לי מושג איך לעשות את זה לבד ואשמח אם תוכלו להדריך אותי. אני לא מוצא שום דגם ספציפי או איזכור לשם המודל חוץ מהמילים "Ethernet Switch" כתובות בגודל בכחול. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אהלן, אני מנסה לשרשר מודם הוטבוקס ל-Dlink עכשיו הבעיה נטחנה כבר הרבה מאוד פעמים אבל נתקלתי במשהו שלא הצלחתי למצוא אליו מידע באינטרנט. כמובן עקבתי אחרי המדריך של NetChief עכשיו הבעיה שאני מחובר לראוטר המשורשר אני מצליח לקבל כתובת נכונה של IP בתחום הסגמנט אבל אין גישה לאינטרנט. שאני מתחבר להוטבוקס ישירות אני יכול לגשת לראוטר המשורשר לפי הכתובת אבל כשאני מחובר לראוטר המשורשר אני לא מצליח להכנס להוטבוקס. כלומר זה עובד רק לכיוון אחד. מה הסיבה לכך? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. כבר בערך 4-5 חודשים שהאינטרנט של נזק ביןלאומי סטרימינג לא עובד, פינגים גבוהים, הורדות ב 5 קיי וחסימת פורטים. חשבתי על 013 או על אורנג. ראיתי אצל חברים פינגים מצויינים ב 013 וגם הסטרימינג זורם מעולה. (אחד מהם טוען שגם ההורדות בסדר גמור והכל טס לו) אורנג לא ראיתי עדין פינגים כי החבר שיש לו אורנג בקושי משחק אבל הסטרימינג מצויין וגם ההורדות. חברה שאני מפחד להתקרב אליה היא 012, יותר מידיי בעיות והרבה ישראלים וחברים אומרים שיש להם חרא של פינג לחול במשחקים.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש אמת בדבריהם? אני כרגע מחובר להוטנט ומשלם במקביל גם לבזב"ל. הרגע סיימתי לדבר עם נציג התמיכה הטכנית של HOT, שדיבר עם האחראי עליו, שטוען שחיבור זמני דרך המשתמש של בזב"ל לצרכי בדיקת פינגים\הורדה וכו', עלול לגרום לכל מיני בעיות ושזה יוביל לביטול המבצע שאני נמצא בו כרגע עם הוטנט. עכשיו, שאלתי אותו - מה הקשר בין זה שתזינו במערכת שהחיבור שלי כרגע יתבצע דרך בזב"ל לבין ביטול של המבצע שאני נמצא בו? מה שהאחראי אמר לך בעצם זה לאיים שאם אבצע את הבדיקות האלה דרך המשתמש של בזב"ל, תסיימו לי את המבצע בהוטנט? (אגב, חשבתי שאמורה להיות הפרדה בין השניים) אז הוא ענה לי שחס וחלילה, ושהוטנט היא ספקית אחרת, לא כמו בזב"ל ונטוויז'ן, ושחיבור למשתמש אחר עלול לגרום לכך שהם לא יוכלו להחזיר אותי למשתמ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם, קניתי ראוטר של חברת EDIMAX ושאני מנסה להיכנס אליו הוא אומר שהשם משתמש והסיסמה לא נכונים ! למרות שאפילו לא הספקתי לגעת בזה בכלל ! השאלה אם יש דרך לאפס את זה ? או איזה שהיא תוכנה לעלות על הסיסמה ? כי ממש אין לי זמן לנצל את האחריות אם זה דבר שאני יכול לעשות לבד... תודה מראש ברק.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ShahafH,

אהלן! אני מחפש Hub/Switch זול שאיתו אני אחבר כבל רשת אליו ויצאו ממנו שניים - אחד למחשב ואחד לאקסבוקס. יש לכם המלצה לHub/Switch זול? טווח ה80 שקל. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לראוטר עם אפשרות חיבור קווי ואלחוטי. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט והספקית היא נטוויז'ן (חיבור עם חייגן - L2TP ). לא ממש משנה אם הראוטר יתמוך בתקן N למרות שזה יכול להיות נחמד. בנוסף , אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי לראוטר (מדפסת משולבת HP 4500 שיש לה חיבור ETHERNET שהבנתי שמיועד לחיבור לראוטר). חשוב לי שאוכל להגדיר את הראוטר והרשת הביתית בקלות (יחסית) ושתהיה מאובטחת. תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אהלן חברים! יש לי בדירה נקודה 1 של הוט, הנקודה הזאת מפוצלת ל 2 שקעים: שקע 1 בסלון שמחובר אליו רק ממיר HD ושקע 2 בחדר שמחובר אליו מודם כבלים לאינטרנט וממיר רגיל. השאלה שלי: למה אני לא מצליח לעשות PING מהמחשב בחדר לממיר HD בסלון? הרי לממיר HD יש כתובת IP ו 2 השקעים בדירה נמצאים על אותה תשתית. *ייתכן מצב שבו המודם כבלים שלי בחדר מחובר לשרת אחר מזה שאליו מחובר ממיר ה HD בסלון?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by gigabot,

שלום, נמאס לי מהרשת של מיקרוסופט ואני רוצה לקנות HUB שיחלק את האינטרנט בלי בעיות, אני לא מבין הרבה ברשתות, אז חשבתי, הHUB הזה נראה זול אני לא צריך להרבה מחבים אבל ככה יצא שזה 8 פורטים מה אתם אומרים עליו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_192_230&products_id=299 תודה מראש. אלי.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום, לפני מספר ימים עברתי דירה וטרם התקנתי אינטרנט, כרגע אני גולש בזכות נדיבותו של שכן אנונימי, ואני מוכרח לציין שהרשת שלו מספקת חווית גלישה ברמה הגבוהה מאוד. (אולי רק באוניברסיטה נתקלתי ברציפות כזו) הייתי מעוניין לברר את פרטי הרשת קרי- ספק,תשתית וראוטר כולל כל הגדרות ספק-תשתית כאשר אני מריץ speedtest.net אני מקבל 1.5Mbps (ועדיין היוטיוב רץ לי חלק יות מאי-פעם) בפינה למטה כתוב - 93.172.173.0 Netvision אשמח לעזרה בפענוח ההגדרות, כמובן אם זה אפשרי

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום, לאחרונה הוספתי ראוטר של בזק 6850U ואליו שרשרתי ראוטר ישן של EDIMAX. מאז אין לי אפשרות לשיתוף קבצים בין המחשבים שמתחברים לאדימקס (אחד חוטי ואחד אלחוטי) לבין המחשבים שמחוברים ל6850 (כנ"ל). ניסיתי לבטל את הפיירוול שלו ולפתוח פורטים אך ללא הועיל. יש למישהו נסיון עם הראוטר המעצבן הזה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. טוב אז אני שמח להודיע לכם ש TORRENTBYTES איפשרו שוב את הכניסה לטווח הישראלי. איזו הקלה למרות שהתרגלתי ל TORRENTLEECH...

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by locke,

יש לי מודם אלקטל משודרג לנתב ושני מחשבים שמחוברים אליו, בשניהם יש WIN XP. אני רוצה לדעת איך אני יכול ממחשב אחר שמחובר לאינטרנט להתחבר לאחד המחשבים שלי, עדיף שיהיה משהו מתוך windows ללא שימוש בתוכנה נוספת. ה-IP שלי הוא קבוע ולא משתנה. ועדיף שיהיה גם צורך בשם משתמש וסיסמה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אם יש לי שני כרטיסי רשת, ושני מודמים. אפשר להתחבר מהמחשב לשני המודמים ולנצל את שניהם? זה לא נשמע כזה מופרך, כי אולי אפשר לייחד כל תוכנה לכרטיס רשת אחר, או שהתוכנה תדע לגשת לכרטיס השני ברגע שהיא הגיעה למקסימום בראשון

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by bati6,

אהלן, יש לי ראוטר tp link w9970 . עד 100 מגה, בחיבור כבל רשת ישיר הוא מוריד לי על 8 מגה ובwifi במרחק של 10 מטר מהראוטר הוא מוריד לי על 500-1000 קילו בית. יכול להיות שזה הגדרה כלשהיא במחשב? לאחרונה שידרגתי לווינדאוס 10

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by alexbmw,

אז ככה, אני גר ברחוב דיי פתוח, אבל יש בתים לידי, ואני חש בזמן האחרון ירידה משמעותית במהירות ההורדה והטעינה, לכן חשדתי שמישהו גונב לי רוחב פס דרך הwifi. השאלה שלי היא מה כדאי לעשות, חשבתי על לכבוד פשוט את הwifi בראוטר, שכן הipod נהרס ואין לי כרגע שום שימוש לרשת האלחוטית, הבעיה היא שאני לא יודע איך לכבות את הwifi בראוטר בלי לכבות את הראוטר כולו (חשבתי על לנתק את האנטנה פשוט, אבל אני לא יודע עד כמה זה אפקטיבי). חשבתי גם על לנסות לברר מי גונב לי רוחב פס, אבל אני לא הולך לבדוק דלת דלת, אז רציתי לקוות שיש אופציה של תוכנה לבדיקה של רשתות באזור שלי ומי מתחבר עליי. אז, מה כדאי לעשות?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by House M.D.,

היי, ברשותי מודם D-LINK DSL-2760U (משמש רק כמודם) שמחובר לראוטר Linksys WRT54GL. לאחרונה שידרגו את התשתית ל NGN, אינני יודע מתי מכיוון שהייתי בחו"ל. בכל מקרה הבעיה התחילה אחרי שחזרתי אז ייתכן שהיא קשורה. לפעמים הגלישה פשוט נהיית איטית. לאתרים לוקח הרבה זמן להתחיל להגיב, אבל כשהם כבר התחילו להיטען זה לא לוקח הרבה זמן. כדי לשלול בעיה בספק או תשתית, גם לעמוד הבית של המודם (10.0.0.138) לוקח הרבה זמן להיטען בזמן הבעיה. באותו זמן דף ההגדרות של הלינקסיס נטען תוך שניה. ריסט קטן למודם - והוא מתחיל לטוס. אחרי כמה שעות הוא כבר מתעייף. אין תוכנות לשיתוף קבצים או כל דבר שפותח הרבה חיבורים כדי להעמיס על המודם, אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לכך שהוא יהפוך להיות איטי. פרטים על הקו אם זה …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. הvvg משמש כחיבור ADSL ואני רוצה להגביר את האות שלו עם הראוטר הישן שלי dgn2200v הסתבכתי עם ההגדרות מישהו יכול להעזור לי?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, לאחר שקראתי כתבה של NetCheif על הנתב ועוד בדיקה בגוגל קניתי את הנתב לעבודה, שמתי DD-WRT (חדש בנושא) וראית שיש אפשרות לשלוט על TX POWER רציתי לדעת לכמה מומלץ להעלות ? הוא מגיע על 30 שאלה נוספת - בכמה clients הוא תומך? בראוטר שקיבלתי בבזק אמרו לי עד 15 ואז הציעו לי CISCO 887 אבל התחיבות עד 30 Clients, אז אם מישהו יודע זה מאוד יעזור שאלה נוספת - ראיתי באמזון לקניה אנטנות כאלה רציתי לדעת האם באמת יהיה הבדל ברמת הקליטה ? האם יש ישפיע על TX POWER ? שאלה נוספת - האם OpenWRT עדיף על DD-WRT ? שאלה אחרונה- האם יש דרך לתת "kick" מהרשת ? תודה לעונים, ותודה ל NetCheif

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. התקנת נתב אלחוטי ללא חייגן 3com officeConnect אם מישהו יודע זה ממש יעזור לי אני ממש לא מבין ברשתות אלחוטיות ... בתודה פיני המייל שלי pini1357@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם אני מעוניין לעבור למהירות 100 מגה והציוד שברשותי תומך רק עד 15 מגה , לא ממש בעניין של להשכיר ציוד ולכן מעוניין לרכוש ראווטר/מודם . אשמח לקבל המלצה , אין שום שימוש מיוחד מלבד גלישה תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. יש לי ראוטר של בזק בחדר אחד ומחשב נייח (ללא כרטיס רשת) בחדר אחר. בנוסף, יש לי TP-Link TLWR841N ישן שלא היה בשימוש. האם ישנה אפשרות להגדיר את הTP-Link כך שיקלוט אלחוטית את הראוטר הראשי של בזק, ויהיה מחובר לנייח בכבל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים