רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כמה מילים על נושא הורדת דמי הקישוריות ניתן למצוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=808
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין בכלל ברשתות. התשתית: הוט, ספק: בזב"ל 200 הורדה, 5 העלאה. (שודרג לאחרונה) אני משחק במשחק רשת שנקרא Ghost Recon Phantoms. אני חווה פינגים גבוהים יחסית נע בין 99 ומגיע עד 135 (הפינג איננו קבוע אף פעם וישנן קפיצות הנעות בין 99 ל-135). חלקם מהישראלים שמשחקים במשחק, גם להם יש פינגים יחסית גבוהים אבל עדיין נמוכים משלי (90-85) ובנוסף, יש להם בכלל את ה-100 מגה של הוט. ראוי להוסיף שלפני כחודש בערך שהיה לי 100 מגה, המקסימום פינג שהייתי מגיע אליו היה נמוך ממה שיש לי כיום (המקסימום שהייתי מגיע הוא 110 ולא כמו 135 שאני מגיע אליו כיום). הייתי בטוח שהשדרוג בהורדה הוהעלאה באיזשהו צורה אמור לשפר את החווייה (אפילו שיפור …
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. האם כדאי להשתמש בשרת ה DNS של CLOUDFLARE (שנקרא 1.1.1.1) גם מישראל? בתוצאות המבחנים הוא אכן מהיר יותר, אבל בד"כ הבדיקות נעשות מארה"ב. השאלה אם גם זה נכון לישראל (שהרי שרתי ה DNS של ה ISP קרובים משמעותית אלינו, לא?) תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הפייסבוק שלי קבוע עושה לי בעיות בצ'אט. חושב מלא, לא שולח. וממה שהבנתי זה לא קורה אצל כל אחד. יש איזה משהו שאפשר לעשות בנדון?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד היום הייתי תמיד עובד עם LogMeIn לאחרונה התקנתי מחדש את כל המחשבים בבית וכמו תמיד אני מין סקר שוק כזה לגלות אם יש משהו יותר טוב/נוח/מציעה מגוון רחב יותר של אפשרויות מישהו מכיר תוכנה אחרת?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני עובר דירה ומצטרף לתשתית של בזק במהירות של 15 מגה. בגלל שהם מוכנים לתת מודם ראוטר במנגנון חיוב זיכוי בלבד. אני העדפתי לקנות באופן עצמאי. אין לי דרישות מיוחדות, חוץ מאמינות ועמידות. ראיתי שני מכשירים : אחד של EDIMAX דגם AR7286WNA והשני של TP-LINK דגם TD-W8961ND יש סיבה להעדיף אחד על פני השני חוץ מהעלות? או שבכלל עדיף דגם אחר? אשמח להצעות
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני יודע שזו שאלה נפוצה בפורום אבל גם שחיפשתי המלצות על נתב אז או שבמהלך השאלה שינו את הנושא או שהמליצו על נתב ה EDIMAX שעליו ראיתי הרבה בעיות במהלך החיפוש. שאלתי היא פשוטה יש לי מחשב די ישן ואני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לנייד וכמו כן לנתב אלחוטי שיתחבר למודם של הכבלים אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על חברה אחת טובה שבה אוכל למצוא גם נתב וגם כ.רשת { שמעתי שכדי שהכרטיס והנתב יהיו מאותה חברה האם זה נכון ? } שאלתי הנוספת אני טס לארה"ב בעוד כחודש האם יהיה נבון מבחינתי להביא את הרכיב שתמליצו לי שם או שלפי דעתכם המחירים אינם שונים כל כך ? שוב רציתי לומר תודה מראש על עזרתם אודי
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז כן נכון אני גר בישוב שהוא יחסית "חור" אבל היום הופתעתי לטובה כשמצאנו ליד הדלת פלייר של ב(נ)זק שמודיע כי ביום שני תוצב עמדת ADSL בישוב והקהל מוזמן לבוא להתרשם ולקנות נחייה ונראה.... ;D
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים עברתי על הדיונים כאן בפורום ולא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלה שלי. האם יכול להיות שכבל רשת ארוך מאט את הגלישה מכבל רשת קצר? האם יש הבדל בין כבל רשת מוצלב לרגיל רק בשביל חיבור בין המודם למחשב? והאם יש איכויות שונות של כבלים כאלו? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, התצורה שלי היא כזו: יש לי מחשב אחד מחובר לראוטר בחיבור קווי ראוטר TP-Link WR-740N (גירסת קושחה מעודכנת מאתר היצרן), ואחד מחובר בצורה אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני TP-Link TL-WN722N. מודם HOTBOX של הוט, מהירות חיבור 100 מגה. במחשב שמחובר בצורה קווית אני מקבל 90 מגה+. הורדות כבדות באופן קבוע לא מפריעות לחיבור והכל מושלם. במחשב שמחובר בצורה אלחוטית אני מקבל 50 מגה+-, אבל הפעלה של ריבוי הורדות כבדות על מהירות מקסימלית גורמת לחיבור לקרוס תוך כמה דקות. לפעמים החיבור נופל ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש, ולפעמים נראה שה-wireless מתפקד מול מכשירים אחרים אבל "ננעל" מול המחשב הספציפי שלי ואני צריך ללכת למחשב שמחובר עם כבל רשת ולרסט את הראוטר משם. אין לי יכולת לבצע בדיקות מע…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של 012 וראיתי על מבצע חדש זה סדיוק הזמן שאני צריך להתנתק מנטויזיון ולעבור לספקית אחרת יש לי כמה שאלות על המבצע של 012 * זה 15 דולר לחודש על איזו חבילה? * עם יש לי את המודם אז אני עדיין יש לי התחייבות כלפיהם? * אשמח לשמוע דעה ממשהו שכבר התחבר למבצע שלהם והיה לו מודם
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב linksys 54gl התקנתי dd-wrt ומאז כל 2-3 דקות הנתב מתנתק ומתחבר מחדש. למשהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחובר לספק נטוויז'ן 5 מגה + חבילת תיעדוף (גיימרים) על תשתית בזק מחובר ישירות למודם בכבל ללא ראוטר. לפני שבוע החלו אצלי בעיות שהאינטרנט היה מגיע למהירויות של 0.3 מגה והפינג לתוך הארץ ל400/500 התקשרתי שנטוויז'ן הם בדקו ,והבדיקה הראתה שהם מספקים את ה5 מגה אחר כך ישבתי שעה על הקו עם בזק שבדקו את זה גילו שיש באמת בעיה במהירות ויש איבוד נתונים . הגיעה התכנאי שבדק וטען שזו הבעיה בכרטיס רשת המובנה שיש לי במחשב הנייח ושאני צריך להחליף אותו. השאלה האם יתכן כזה מצב שבו יש לי כרטיס רשת פגום שבשעות הלילה והבוקר (מאחד בלילה עד תשע בבוקר) מעביר את מלוא המהירות (5 מגה) ובשעות העומס ישנה ירדיה משמעותית עם איבוד נתונים? האם הבעיה היא באמת בכרטיס רשת בייחוד שאני מחובר למודם ללא ראוטר ? …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני גולש עכשיו בבאנדל של 2.5 ב 100 ש"ח לחודש. לאחר שיחה עם נציג של בזק בינלאומי הוא הציע לי גלישה ב10 מגה בתשלום של 39 ש"ח לספק, ו"אם אני אסרטיווי" 91 לבזק, כלומר 130 לשנה. ההצעה נראית לכם סבירה ? המחירים שהוא הציע לי חוץ מזה לבאנדלים של 5 ו 4 מגה נראים לי לגמרי מצוצים מהאצבע : 149 ו 145 ש"ח ! תודה על תשובותכם ושיתוף חווייות המיקוח בשוק השטיחים...
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנת את הראטור יחד עם רשת. וברצוני שהוא ישתף רק אינטרנט ולא את כל המחשבים כמו שהוא עושה כרגע, אני מנסה להעביר אותו למצב WAN אבל משום מה הוא כל הזמן חוזר למצב ROUTER מלא, מה אני מפספס ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי בבית קפה היום וניסיתי להתחבר לאינטנרט אלחוטי, אחריי כמה ניסיונות כושלים החלטתי לפנות לתמיכה במקום והבחור מהתמיכה הסביר לי שאני צריך לשנות במאפיינים של חיבורי הרשת האלחוטית ל"קבל כתובת IP באופן אוטומטי". כמובן שאחריי ששניתי את זה הצלחתי לגלוש והכל היה תקין. הבעיה שלי היא זאת, כרגע אני נימצא בבית ורוצה לגלוש דרך הראוטר שלי 3COM דגם 3CRWER100-75 גירסה 1.3.03ww אבל כדי לגלוש דרכו אני צריך לשנות בחיבורי הרשת האלחוטית ל"השתמש בכתובת הIP הבאה:" ולרשום את כל המספרים הדרושים. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את הראוטר כדי שאני אוכל לגלוש דרכו כאשר אני מסמן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי"? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר TL-WR1043ND ואליו מחובר, בכבל רשת ישיר, מחשב שולחני. כשאני מדליק את המחשב לפעמים כתובת ה-MAC שלו, הנרשמת ב-DHCP Clients List, היא 00-00-AB-CD-EF-GH ולפעמים היא 00-AB-CD-EF-GH-12. הכתובת האמיתית הרושומה בכרטיס הרשת היא השניה. זה שכתובת ה-MAC משתנה יוצר לי בעיות עם Address Reservation והפניית פורטים. הבעיה מסתדרת אחריי הפעלת המחשב מחדש ולפעים נדרשת גם הפעלת הראוטר מחדש. מישהו נתקל בבעיה הזו? מה יוצר אותה? איך מתמודדים איתה? לראוטר הזה מחוברים עוד מחשבים ונדמה לי שאיתם אין בעיה דומה, גם אלו המחוברים באל חוטי. תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הראוטר חדש, ובזק טוענים שהוא לא תומך וצריך לקנות מהם ראוטר. האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בנתב הנ"ל ולמרות שהידע שלי ברשתות לא מועט הסתבכתי עם פתיחת פורטים נוספו המון הגדרות שאיני מכיר לתוך קטגוריית ה virtual server כמו public port ו private port כנ"ל לגבי private ip ו remote ip. הפורט מיועד לשרת ביתי של ונטרילו שיושב על אחד המחשבים הנייחים שמחובר בצורה קווית (הפורט הוא 3784) אין לי מושג מהי האפשרות Nat loopback. אצרף תמונה שאולי תעזור להבין מה אני עושה לא בסדר. המערכת לא נותנת להעלות שום קובץ ולכן: http://jpg.co.il/view/567eb9ae976cf.jpg/ נ.ב שכחתי להגיד שאני מאחורי HOTBOX שהפך למודם בלבד.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את הדרייבר לכרטיס ולא מוצא.. אשמח אם מישהו יעזור לי (הצילומים של המודם מופיעים במצ"ב) תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
בדיון שפתחתי בקהילת מיקרוסופט Answers לפני הרבה מאוד זמן, לגבי משך הזמן הארוך מאוד שלוקח לשירות של חיבורי הרשת בחלונות 7 שבמחשב שלי, גולשים החלו לטעון שהבעייה יכולה לנבוע מבעייה מכרטיס הרשת שלי. בעקבות טענותיהם, שאין לי מושג האם יש להם ביסוס, הורדתי מהאתר של Gigabyte, תוכנת דיאגנוזה של כרטיס הרשת (לקבלת מידע אודות מפרט המחשב הנוכחי שלי לחצו על התגית "מפרט מחשב" שבחלק התחתון של פינת מידע המשתמש שלי [הערה: המפרט רשום משמאל לימין ללא אפשרות להחליף כיוון טקסט עקב בעייה כלשהיא ב-Hwzone]) וביצעתי איתה אבחון של כרטיס הרשת שלי והוא עבר אותו. לפרטים נוספים הנה הלינק לדיון: http://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/windows_7-networking/%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות את זה? בWIN98 היה WINPOPUP, עכשיו שאני משתמש בXP אני לא מוצא אפשרות דומה...
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן את VUZE, ביצעתי פתיחת פורטים לפי ההוראות אך עדיין התוכנה די מקרטעת, ההורדות עם פרצופים אדומים/כחולים כשאני עושה בדיקת פורטים באינטרנט לפורט שנבחר כתוב לי שהוא אינו פתוח אשמח לעזרה אביעד מפרט רלונטי: ראוטר LEVEL ONE WBR6001 ווינדוס 7 ספק 012+הוט 1.5 מגה פירוול ווינדוס שקיבל חריגה עבור VUZE
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נרשמתי באתר של NO-IP. אם אני מפעיל את התוכנה על המחשב אז זה עובד מצוין ואני מצליח להיכנס מרחוק דרך הכתובת שהקצו לי באתר. יש לי נתב של TP-LINK דגם TL-WR741ND. בנתב מובנית אפשרות של NO-IP. כשאני מזין שם משתמש וסיסמא ועושה SAVE. הוא רושם לי שהתקשורת בוצעה וזה נראה שכל כמה שניות הוא מעדכן מחדש את ה-DNS. הבעיה שלי שבפועל אין תקשורת לשירות NO-IP והנתב לא מעדכן את הכתובת שלי. אני אדגיש שוב שבמחשב זה עובד לי כך שנרשמתי באופן תקין. אודה לכם על תגובתכם
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד כמה שאני זוכר אם אתה קונה בארץ אין דבר אחר חוץ מ1043ND במומלצים. האם המצב משתנה בחו"ל? אני רואה שאת ה1043ND אפשר לקנות שם בכ60 דולר. הייתי שמח לדעת אם יש ראוטרים מומלצים יותר באותו טוווח מחיר
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-