רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

יש לי ראוטר מחברת LEVEL ONE ושני ראוטרים של אדימקס מדגם edimax br-6204wg יש אפשרות לחבר אחד כריפיטר שיגדיל טווח והשני כ נקודת גישה? כל ניסיונות כשלו גם כי אני לא מבין גדול וגם מהעדר מדריכים מישו יכול לעזור לי?? - 

- 1 תגובה
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. ברשותי ראוטר אלחוטי, אשר מטעמים כאלה ואחרים (בעיות מיסוך בבית), עשיתי לו הסבה לראוטר רגיל המחבר בין שני מחשבים בבית (באמצעות כבל רשת). אני מעוניין בתוכנה מסויימת או עצה חומרתית להגבלת מהירות במחשב השני. נ.ב: הראוטר הוא של חברת אדימקס. בתודה מראש, סער. - 

- 3 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום, אני משחק במשחק League of Legends ובזמן האחרון יש לי מין לאגים, שמרגישים כאילו אני מתנתק לשניה מהשרת (לא יכול לזוז לאיזה 3 שניות) ואז חוזר. זה לא קורה הרבה אבל זה יכול להרוס משחק. אני לא יודע איך לדעת מה הבעיה, החלפתי כבל לא מזמן, והכל נראה תקין, למישהו יש רעיון? תודה - 

- 11 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם... מה שיש לי בבית כרגע זה: הוט בוקס שמוגדר בהוט כמודם עם ספק בזק בינלאומי ללא חייגן, 30 מגה ראוטר שמחובר להוטבוקס edimax br 6524n לראוטר מחובר מחשב עם כבל והראוטר מפיץ אינטרנט אלחוטי גם. במחשב הנייח רצות VM של כמה מערכות הפעלה. אם אני לא מגדיר במערכת הפעלה מסוימת את שרתי הDNS, אני לא מקבל אינטרנט. אולי צריך להגדיר בראוטר את שרתי הDNS וככה זה יהיה אוטמטי ? - 

- 4 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

סוג מערכת הפעלה: windows vista home prmium sp1 32 bit סוג דפדפן: internet explorer 8 סוג כרטיס מסך: nvidia geforce 9500 gt שלום אני לא מצליח לפתוח פורטים בראוטר d-link DSL-2760U אם מישהו מכיר את הראוטר הזה או יודע מה צריך לעשות אני אשמח לתשובה - 

- 5 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

המצב הוא כזה: שני מחשבים מחוברים לסוויץ' ולאלקטל משודרג. אחד המחשבים עובד חלק, ואילו השני מסרב לתרגם DNS. הצלחתי להכנס לפי מספר אבל לא לפי כתובת. בשני המחשבים עובדות מערכות Windows XP Home ובשניהם אותם ההגדרות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים! - 

- 13 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אני יכול להעיד על עצמי כמשתמש "קל" באינטרנט, לא משתמש יותר מדי בטורנטים או באימיול, סתם מדי פעם גולש ומשחקי אינטרנט, הייתי עד לפני כחודשיים לקוח של ברק (013), היו לי שם יותר מדי תקלות והחלטתי בשלב מסויים שכבר אי אפשר החלטתי לעבור לבזק בינלאומי מאחר ששמעתי ששם השירות אכן תקין וטוב , מסתבר שזאת הייתה טעות. כחודש האינטרנט אכן עבד מצויין, פינגים נמוכים במשחקי רשת, הורדות מהירות, אימיול חלק, הכל נפלא! אך, לפני כחודש לערך, התחילו תקלות רציניות, מהירות איטית באתרים זאת בעיה קבועה כבר אצלהם, אני לא יכול אפילו לצפות בקליפ של 3 מגה בyoutube רצוף! המהירויות הורדה מחו"ל שואפות ל20-30, הפינגים לחו"ל זוועה במשחקי הרשת, לרוב זה מגיע ל400+ אלא אם יש לכם ממש מזל ואולי תפלו על שרת … - 

- 18 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, פירמטי היום את המחשב שלי ואני לא מצליח להחזיר את חיבור האינטרנט יש לי מודם של eci 312 שמחבור לראוטר אלחוטי של edimax התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת וקיבלתי רשת אלחוטית בכל הבית אבל ללא אפשרות להתחבר לאינטרנט מה עוד עלי לעשות? *לא הגדרתי עדיין שום התקשרות אין לי מושג איך לעשות זאת - 

- 10 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אני לא יודע אם הכותרת מובנת אז אני יסביר המצב הוא כזה: יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל משודרג. האם ניתן לחבר את שני המחשבים למודם בצורה כזו ששניהם יוכלו להתחבר ללא קשר בין אחד לשני ?כמובן שאני רוצה שתהיה אפשרות גם ששניהם יתחברו בו זמנית למודם ושלא תהיה הפרעה בין אחד לשני. אני יודע שאפשר לחבר אחד מהם לאינטרנט ולחבר את המחשב השני אליו ברשת ואז החיבור של שני המחשבים לרשת יהיה קיים רק את השרת עובד. אבל זה לא מה שאני מחפש. אם זה אפשרי האם ניתן לשלב בין זה לבין חיבור שני המחשבים בינהם ברשת ביתית ? אני לא מחפש הסברים איך לעשות את זה אלא האם זה אפשרי ? אם כל העניין אפשרי איזה ציוד דרוש ? (כבלים רגילים או מוצלבים, האב, וכד') בנוסך אם יש אפשרות אחרת לעשות את הדבר ע"י מודם לא משודרג הי… - 

- 6 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום לכם! יש לי ניתוקים רבים במחשב שלי שמחובר לרשת האלחוטית, וזה רק במחשב שלי הכרטיס הקיים הוא(EDIMAX EW7317) ואני בטוח שהוא הגורם לזה. אז איזה כרטיס אלחוטי(בחיבור USB) שתומך בתקן N[האם התקן N של היום, יעבוד עם הגירסא שאמורה לבוא?(הגירסא הסופית)] אם כן מה ממולץ? ואם לא אז מתי הגירסא הסופית יוצאת? תודה, אריאל עריכה** איך זה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=7711&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=139&aff=Zap〈=HE זה NLITE איך זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2888&CatCode=60 וזה: http://www.speed4u.co.il/sg_product~Ew-7717un~62~138.htm עריכה2: אנשים תענו בבקשה, הכרטיס הישן נדפק בקושי אפשר לעבוד עליו. עד תקציב 150 שקל(אם לא קיים תקן N עד התקציב הזה, … - 

- 20 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

ראיתי שלעיתים קרובות רשום לגבי כבלי רשת אחד מהקיצורים הנ"ל. מה הם אומרים? - 

- 4 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שבת שלום לכולם, אני רואה בזמן האחרון דיונים בין adsl לכבלים אפשר לקבל פעם אחת את ההבדל במהירויות ואת ההבדל בחיבור וכמובן במחיר - 

- 11 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום. אשמח לעזרתכם. יש לי כונן חיצוני נייד שמחובר לנתב שלי (נתב שהוא גם מודם). ז"א, חיברתי את הכונן באמצעות כניסת ה USB שנמצאת בראוטר. כאשר אני מתחבר דרך הלפטופ אל הכונן (ואני לא ממש בטוח שאני עושה את זה נכון, אבל תחת המחשב שלי מופיע "Samba 3.3.4" על שם התיקייה - bezeq /bezeq /Samba 3.3.4// ... בכל מקרה, כאשר אני מעביר קובץ מהלפטופ אל הכונן, קצב העברה הוא 300kbs. האם זה הגיוני? או שאני מפספס משהו? תודה מראש - 

- 12 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אני מחובר בכבלים ללא חייגן עם מודם טריון לאחר שימוש בEMULE המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט עשיתי סריקות רוגלה ואני משתמש בקספרסקי , כאשר האינטרנט מתנתק המודם נשאר מסונכרן והוא מופיע כחי אם מנסים PING אליו מבחוץ מהמחשב אני לא יכול לתת פינג אליו , הסרתי FW ואני לא מגיע אליו גם כשאני מנתק את ה RF מהמודם ומנסה לקבל IP מה DHCP של המודם אני לא מקבל , אחרי ריסטארט הכול עובד תקין עשיתי כבר SFC של XP ולא עזר אני ממש רוצה עצה וזה כבר מרוב סקרנות , אני חייב לדעת למה זה קורה (יש לציין שאם ביטורנט זה לא קורה ..) תודה מראש - 

- 27 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

נתב של חברת Netgear, הכולל מודם VDSL מובנה התומך ב-Vectoring, החל להימכר בישראל. הוא כולל 4 יציאות LAN הפועלות במהירות 1G, תמיכה אלחוטית בתקן AC1600 ושתי כניסות בתקן USB 2.0. כמודם VDSL, ה-D6400 פועל בתאימות מלאה לרשת בזק והוא גם כולל תמיכה ב-Vectoring. במקביל לתמיכה ברשת בזק, כולל ה-D6400 כניסת WAN יעודית המאפשרת להשתמש בו כנתב אוניברסלי המתחבר לכל מודם אחר ובכלל זה ה-HOTBOX של חברת HOT. ה-D6400 זמין כבר עתה במספר חנויות בישראל במחיר הנע בין 790 שקל ל-1,150 שקל. http://www.netcheif.com/blog/?p=6953 - 

- 1 תגובה
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום אני וחבר\שכן שלי רוצים לעשות אינטרנט ביחד מכיוון שאין לו קו בבית לי יש ראוטר אלחוטי ולו יש מחשב שולחני עם כרטיס רשט אלחוטי ואנטנה חיצונית קטנה כזו הוא בקושי מצליח לקלוט את האות שאני משדר וממש לא מצליח לגלוש כבר העלנו את המהירות של האינטרנט ל2.5MB וזה עדיין לא עוזר שמעתי שיש דרך לבנות איזה שהו משהוא על האנטנה שיאפשר לו לקלוט טוב יותר את האות מישהו מכיר או יודע מה צריך לעשות תודה - 

- 3 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

לאחרונה הייתי אצל בזק 014,עברתי לאקספון 018... עשינו בדיקה עם חשבון test שלהם שהכל עובד וטוב. לאחר מכן נשלח לי שם וסיסמא למייל,לאחר 10 שעות[כבר נכנס שבת]-הגעתי הבייתה וגליתי שאין אינטרנט... ישר החלפתי לשם וסיסמא שקיבלתי במייל אך ללא הועיל מנורת DSL ן INT לא דלקו. רק במוצש יהיה לי אפשרות לשלול שהראוטר לא תקין. השאלה היא האם יכול להיות שהניוד בין הספקיות גורם לי לאיי יכולת גלישה? כמו כן ניסתי עם שם המשתמש של בזק ועם הטכנאי בטלפון אך ללא הועיל שתי הנורות לא דלקו. אשמח להסבר. שבת שלום. - 

- 4 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

- 

הפריסה הנוכחית היא בתשתית של הוט מהירות 100 מגה, עם מודם של הוט וראוטר פרטי שלי tplink 1043nd. הראוטר הקיים נמצא בחדר שינה בקומה עליונה בבית שתי קומות. הייתי רוצה למקם את הראוטר המשני בקומה תחתונה בארון חשמל לשתי מטרות: הגדלת הטווח האלחוטי בקומה תחתונה. חיבור ה-DVR של מערך מצלמות אבטחה שאנחנו עומדים להרכיב מסביב לבית. חיבור ה-DVR יהיה קווי. ממש אין דרישות מיוחדות מהראוטר! שטווח הקליטה יהיה כמה שיותר גדול, אולי אפילו שיגיע לחצר, במגבלות התקציב. הבית אגב הוא 200 מ"ר (כל קומה 100 מ"ר), עם חצר מסביב הבית. הראוטר יהיה בארון חשמל, פינתי בכניסה לבית. המחשבה הייתה לקנות את אותו הראוטר, TP-Link TL-WR1043ND, שעולה היום 300 שקלים. מצד שני, נתקלתי גם בראוטר TP-Link … - 

- 5 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

פרסמתם את זה:http://hwzone.co.il/tech/news/142781 ולא הבנתי איך אני בודק אם אני חשוף לפריצה.. תודה לעוזרים - 

- 3 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

היי חברים, השאלה שלי היא כזאת:יש לי כרגע מודם\נתב של רוטל דגם 1025W שנמצא בממ"ד ומחובר חוטית למחשב.אני משתמש הרבה בסמרטפון שלי בגלישה אלחוטית מכמה מקומות בבית.הבעיה היא שהקליטה בחדרים אחרים על הפנים (אני בדרך כלל סוגר דלתות השאלה אם זה משנה?) איך ניתן להגדיל את איכות הקליטה. האם יש צורך להחליף לראוטר N האם זה ישפר את הקליטה? או שאולי לדבר עם בזק ולבקש שיחליפו לי ראוטר כי בגדול בזמן האחרון אני צריך הרבה פעמים לכבות ולהדליק את הראוטר כי הוא מתנתק לי מהאינטרנט.תכלס יכול להיות שיחליפו לי לאותו דגם ואז לא עשיתי כלום בזה. בכל מקרה גם אם אתם תמליצו לי להחליף ראוטר הוא צריך להיות משולב עם מודם ביחד ובתקציב של עד 300 ש"ח גג גג.פשוט לא רוצה להתעסק גם עם מודם בנפרד וגם עם ראוטר.מה… - 

- 6 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

התחברתי לadsl דרך אקונט ל1.5 Mbps אמרו לפני כן שהם מגבילים את המהירות ל30k לאתריחם מחו"ל ולא האמנתי אבל היום אחרי שגמרתי לתפעל אותו באמת ההורדה מחו"ל הגיעה רק עד 30k בעוד שההורדות מאתרים מהארץ עברו את קו ה200 האם החארות מגבילים את המהירות?????? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: - 

- 15 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום,תוך כדי משחק יצר איתי קשר אחד האדמינים בשרת של MSI HWZONE,אחרי שהתלוננתי על לאג ופינג גבוה מאוד(הגיע כמה פעמים למשהו כמו 500+),הוא אמר שהוא עשה איזה בדיקה("pinging your computer") ויכול להיות שהבעיה מהוט ושמחשב ברשת מפריע או משהו כזה והציע שאני אתייעץ פה,אני אתן קצת רקע כללי יש לי אינטרנט 12 מגה הוט+012 אני גר בשערי תקווה זה לכיוון אריאל, win7 ultimate 64 bit core2duo e8500 3.16 ghz 4 gb ram ddr2 nvidia 9800gtx+ 1 gb המשחק עובד בצורה לא הגיונית בכלל כשמסתכלים על המפרט שלי הפינגים לא יציבים קופצים מ-90 ל-500+ יש לאג מוזר,פשוט בלתי נסבל לשחק ככה, והמשחק הזה זה מה שאני בעיקר אוהב לעשות בזמני הפנוי לכן מאוד מתסכל אני עוד יציין שאת המשחק התקנתי על ווינדוס ישן יותר שהיה… - 

- 8 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

יש לי בעיה מאוד מוזרה... יש לי בבית שני מחשבים - שניהם עם חלונות XP. המחשב החזק עם שני כרטיסי רשת (אחד לאי.די.אס.אל והשני לרשת הביתית P2P), המחשב הפחות חזק עם כרטיס רשת אחד. הרצתי את הWIZARD של הרשת הביתית בשני המחשבים כאשר האחד מוגדר כמשתף אינטרנט והשני כמשתתף באיטרנט של המחשב האחר. השיתוף עצמו עובד, אבל רק לחלק קטן מהאתרים (www.walla.co.il, www.nana.co.il, www.microsoft.com), את רב האתרים מחו"ל וגם חלק מהארץ הוא לא מעלה! (האייסיקיו עובד, האמ.אי.אר.סי עובד, המורפיוס עובד...) מישהו מכיר את הבעיה הזאת, או יודע אולי מה אפשר לנסות??? - 

- 7 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שבת שלום בזמן האחרון האינטרנט על הפנים..כל הזמן ניתוקים כאלה קטנים, גלישה איטית לפעמים אני משחק משחק רשת אז כל ניתוק קטן כזה גומר לי תמשחק זה קרה לפני איזה כמה חודשים, הפסיק, ועכשיו חזר שוב.. ספק ותשתית בזק לעוד מישהו זה קורה? - 

- 6 תגובות
- 2.3k צפיות

-