רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה שלי יש לי בבית מרכזיה טלפונית של פנסוניק (כלומר קו בזק נכנס למרכזיה ומשם יוצא חיווט לשאר הבית, כמו במשרדים פחות או יותר) ואני רוצה להתקין על אחד מהקווים הנכנסים למרכזיה קו ADSL של בזק. יש למישהו מושג איך אני מחבר את המודם לקו טלפון? ולאחר מכן איפה מתחבר הראוטר עצמו? עכישו החיווט הולך ככה בערך: מהקו בזק המקורי --> מרכזיה (פנסוניק) --> קו יוצא מהמרכזיה --> תחנת ממסר קטנה --> יציאה לשאר הבית אשמח לדעת מה לעשות תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בדירה של 4 חדרים. יש לי ראטור ישן של אדימקס ו2 מחשבים בבית. האחד PC והשני נייד. הPC נכון להיום מחובר למודם ולראוטר ונייד גולש ברשת אלחוטית. אני צריך להעביר את המחשב הנייח לממ"ד. מה עושים? התקשרתי לבזק והם אמרו לי שניתן להשתמש במעין ראוטר כזה של POWER NET, הוא בעצם נותן לי לחבר את המחשב הנייח בממ"ד ע"י כבל רשת, ויהיה לי רשת אלחוטית בכל הבית. העניין הוא שזה עולה לא מעט. האם יש פיתרון אחר? אני מעוניין שהנייח יהיה מחובר ע"י כבל רשת לנקודה של בזק בממ"ד. ובמקום אחר (לא בממ"ד - כי אין קליטה טובה של הראוטר) יהיה מותקן הראוטר. מה ההמלצות שלכם בנושא? תודה מראש על הסבלנות והתשובות.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/bnet/ מה אתם אומרים? משתלם המחיר? אם למישהו יש עוד מידע בנושא (אהמ נציגי בזק.. ) שיביא בבקשה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, פעם השתמשתי כאן במדריך להפיכת מודם אלקטל של בזק לפרו ולהיפך, אך עכשיו איני מוצא אותו בפורום. מישהו יודע איך אני יכול לאתר אותו?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מניח שכבר שאלו את זה, אבל עשיתי חיפוש ובאמת שלא מצאתי כלום. מהן כתובות ה-DNS הראשיות והמשניות של נטויז'ן ובזק בי"ל?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתב של חברת Netgear, הכולל מודם VDSL מובנה התומך ב-Vectoring, החל להימכר בישראל. הוא כולל 4 יציאות LAN הפועלות במהירות 1G, תמיכה אלחוטית בתקן AC1600 ושתי כניסות בתקן USB 2.0. כמודם VDSL, ה-D6400 פועל בתאימות מלאה לרשת בזק והוא גם כולל תמיכה ב-Vectoring. במקביל לתמיכה ברשת בזק, כולל ה-D6400 כניסת WAN יעודית המאפשרת להשתמש בו כנתב אוניברסלי המתחבר לכל מודם אחר ובכלל זה ה-HOTBOX של חברת HOT. ה-D6400 זמין כבר עתה במספר חנויות בישראל במחיר הנע בין 790 שקל ל-1,150 שקל. http://www.netcheif.com/blog/?p=6953
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין בשדרוג הנתב הקיים שלי. אני עוקב כבר כמה זמן אחרי המוצרים של tp-link. באתר הישראלי, מופיע הנתב הזה - https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR2800.html שנראה שיכול להחזיק בית עם הרבה צרכנים (סטינג ובית חכם). אבל משום מה, אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ? רק את הדגם - https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR900.html החלטתי שאם אני כבר משדרג, אז שיהיה די מעודכן מבחינת פיצ׳רים. מה דעתכם? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגמים המתקדמים יותר? האם יש מוצר חלופי באותה רמה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי להתחבר ל-PIA VPN. ההתחברות נכשלה והופיע לי הודעה שאני צריך להתקין מחדש את ה-TAP דרייבר. מאז ניסיתי כל מיני שיטות כדי להצליח להתקין אותו מחדש: * ניסיתי למחוק לגמרי את PIA VPN ולהתקין מחדש. * ניסיתי להתקין את הדרייבר בנפרד דרך ההתקנה של OpenVPN. * ניסיתי להסיר את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים ואז לבצע את ההתקנות. * ניסיתי לערוך את קבצים ב-regedit לפי מדריכים שטענו שזה יפתור את הבעיה. שום דבר לא מצליח. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה קרה/קורה לעוד אנשים... למישהו יש ניסיון עם הסיפור הזה או שיש לו רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי חשבון ב DYNDNS.ORG שמתעדכן עם הכתובת IP של ה WAN - אותה הכתובת IP אני מעוניין להעביר גם לדומיין נוסף שברשותי כך שאני אוכל לגשת למחשב שלי באמצעות הדומיין ולא הכתובת אותה הקצו לי ב DYNDNS. האם יש אפשרות לעשות את זה ומה צריך בשביל זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell inspiron 1520 עם windows vista premium ואני מחובר לאינטרנט מהיר דרך בזק בינלאומי בתשתית yes. אני חיברתי את כבל האינטרנט מהחיבור בקיר שכתוב עליו adsl לחיבור network במחשב הנייד (שמסומן ששלושה מחשבים מחוברים). הגדרתי משתמש וסיסמא אבל כשאני מחייג החייגן אומר שההתחברות לא הצליחה. איך אני יכול לפתור את הבעיה? שירות טלפוני של בזק אמר לי שהבעיה בזיהוי של כרטיס רשת אבל כשבדקתי ראיתי שהדרייברים מותקנים והכל מזוהה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי NETBOOK LENOVO S12 שמריץ XP SP3 ראוטר אלחוטי של NETGEAR SECURITY WAP (ה PASSKEY מוכנס נכון) הקליטה טובה מאוד החיבור הראשוני לרשת באיתחול המחשב הוא מיידי הבעייה היא שאחרי SLEEP שהמחשב מתעורר הוא מנסה להתחבר ונתקע ב acquiring network address ובסוף כותב שיש רשת ב LIMITED ACCESS - ואין לי חיבור לאינטרנט. RESTART פותר את הבעייה, ולעיתים גם נסיונות חיבור נןספים וקצת משחקים עם ה PROPERTIES של הWIRELESS NWTWORK עוזרים אבל לא תמיד ורק לאחר מספר דקות רעיונות? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלושה מחשבים שמריצים Windows 7 Ultimate Final, מחוברים בצורה חוטית (ה Wi Fi של הנתב מכובה, אין בכלל כרטיסי רשת אלחוטיים) לראוטר אדימקס, כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין מחשב למחשב, מהירות ההעברה היא פחות מ 1MB לשניה. לפני כן עבדתי באותה צורה עם אותם מחשבים בדיוק עם Vista, עבד במהירות גבוהה. שיניתי במאפייני כרטיס הרשת במחשבים מ Auto Negotiate ל 100MB Half Duplex, לא עזר, החזרתי ל Auto Negotiate במחשבים. כמו כן נטרלתי Firewall ואנטי וירוס, לא עזר. מישהו יודע מדוע ומה ניתן לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים! עברתי לפני שבוע לבזק מהוט. בחרתי מהירות של 20 מגה ומודם VDSL בהשאלה. אמרו לי שהם עדיין נדירים וטכנאים כעיקרון לא מביאים אותם, אבל אני אוכל לקבל אותו עם השליח עד הבית. חיכיתי שלושה ימים ואתמול בסופו של דבר השליח הביא לי אותו. על הקופסה כתוב המרת נתב אלחוטי למודם. חיברתי אותו. הכל עבד כמו שצריך, אבל זכרתי ש NETGEAR הוא היה בעייתי מאוד ועשיתי פינג ל WALLA. מה שראיתי היה עצוב מאוד. קיבלתי פינג של 32 MS. עשיתי אחר כך TRACERT וראיתי שפינג לתשתית הוא 29 MS. בדקתי שהקושחה שלו עדיין TEST 1 והתקשרתי לתמיכה הטכנית לעדכן אותה. ניסו לעשות את זה 3 פעמים וכל פעם זה נתקע באמצע. בינתיים סיימתי בזה שאגיע אליי שליח שוב ויחליף מודם. מה שרציתי לשאול זה האם יש פה משהו שגם קיבל…
-
אני בונה HTPC לסלון. לאחר שירדתי מרעיון הרשת האלחוטית בשל כל מיני סיבות טכניות, אני חושב להריץ כבל רשת מהמחשב בחדר לסלון. ירוץ על תעלות שבניתי בעבר לחוטים של הוט. 30 מטר כבל זה מה שאני צריך כי יש פניות וזה לא קו ישיר, ככה שזה יוצא בערך פלוס מינוס 25 מטר נטו ויישאר לי קצת ספייר. אני לא כל כך מבין ברשתות אבל הבנתי שיש סוגי כבלים. נתקלתי בכבל 30 מטר מסוג CAT5 במחיר של 70 ש"ח. האם זה מה שאני צריך? והאם המחיר טוב? http://www.grandadvance.co.il/?g=products&a=view&pid=16895 המטרה הסופית היא להריץ סרטי FHD ששוקלים 40GB כל אחד בצורה חלקה (ממחשב למחשב כמובן), שזה יוצא בערך 6 מגה לשנייה (הדוגמה היא בכוונה קיצונית לכיוון השלילי). האם כבל מסוג זה ובאורך של 30 מטר יצליח להעביר…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מקבל הרבה את השגיאה הבאה בזמן גלישה (לא כל הזמן) ורענון הדף אחרי הצגת השגיאה פותח את האתר: DNS Lookup for WEBSITE NAME failed. This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? גם הרבה פעמים הוא זורק אותי למנוע חיפוש של יאהו כשאני מכניס כתובות מלאות בשורת הכתובות. אני משתמש בכרום במחשב.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום החליפו לי את האורכית לאלקטל. שמח וטוב לבב ישר שדרגתי את האלקטל (גרסה 6604) לפרו. אחרי שהכל הלך פיקס חברתי את האלקטל לאב (ג'ינייס דגם GF4080 SE) עלידי כבל מוצלב כמובן. אחרי שהמודם סרב להסתנכרן בכל אחד מהפורטים של האב התחלתי לחשוד שמשהו לא בסדר... הלכתי וקנתי כבל מוצלב חדש דנדש ושום דבר לא קורה.. ניסיתי גם לחבר את המודם בכבל רגיל דרך האפ-לינק אבל גם זה לא עזר כמובן עכשיו בא תורו של האב השאלתי מחבר אב עלום שם בן איזה 4-6 שנים ככה.. וראו איזה פלא.. המודם הסתנכרן בלי שום בעיה. העכשיו השאלה היא האם עוד מישהו נתקל בבעיה עם אבים של ג'ינייס או כל חברה אחרת? יש איזה שהוא פתרון חוץ מלקנות אב חדש? תודה. נ.ב תודה ל-R0ckF0rD שעזר לי בזהוי הבעיה ושדרוג המודם.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מקווה שזה אכן הפורום הנכון לשאלה הזאת. מבקש חוות דעת והמלצות לגבי סוגים של ריפיטר/מגבר סלולרי ביתי (יצרנים, מחירים, חנויות וכד'). תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני עושה זאת? הכי חשוב FIREFOX ואחריו CHROME. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני זקוק לעזרה דחופה במקצת אני מחפש את הכרטיס רשת הזה http://www.ebay.com/itm/111445741649 או הזה אבל זה בעדיפות שניה אני מעדיף את הראשון http://www.ebay.com/itm/131233334080 יש למישהו מושג איפה אפשר ליקנות אותו חוץ מאיביי . אני צריך אותו בדחיפות. ואין לי ממש זמן להמתין עד שזה יגיע לארץ... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שלעיתים קרובות רשום לגבי כבלי רשת אחד מהקיצורים הנ"ל. מה הם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתרי פרוקסי כדוגמת זה: http://dr.ag/cgiproxy.aspxכלומר אתר שאני אוכל לגלוש דרכו, על מנת להתחבר לאתרים כאשר ה IP שלי הוא כביכול מארה"ב. תודה מראש על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במסגרת כנס Computex הנערך בימים אלה בטיוואן, הכריזה אתמול ASUS על נתב חדש המכונה RT-AC3200. זהו נתב התומך ב-6 זרמי מידע בו זמניים (Spatial Stream) המספקים מהירות כוללת של 3.2Gbps בתקן AC. הוא מתבסס על רכיב ה-XStream של Broadcom, כאשר כניסת ה-WAN ו-4 יציאות LAN שלו תומכות במהירות של 1G. בנוסף הוא כולל שני פורטי USB - האחד 2.0 והשני 3.0. הנתב יהיה זמין לקראת סוף השנה ומחירו עדיין לא פורסם. מידע על רכיב ה-XStream ניתן למצוא כאן - http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-Z68M-D2H הלוח יחסית חדש (3 שנים) ואני מחפש את האפשרות של WOL ולא מוצא, יכול להיות שאין ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע ראוטר של בזק מדגם D-LINK DSL-7850U רציתי לשאול האם הראוטר W9980 ייתן לי ביצועים עדיפים. הנתונים שלהם פחות או יותר זהים. הכוונה היא למהירות גלישה יציבות וכדומה. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-