עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי חברה רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניה של ראוטר חדש לבית המצב כיום הוא שיש ראוטר אדימקס ישן שמחובר למודם, והוא לבדו לא מצליח לכסות את הבית (מדובר על בית של קומה אחת) אז כדי לתקן את המצב הזה יש גם סוג של ממסר שמחובר לחשמל בנקודה אחרת בבית מקבל אות מהראוטר הישן ומפיץ אותו לשאר הבית וזה מכסה את כל הבית הבעיה היחידה היא שזה גורם להאטה משמעותית בחיבור מחשב שמחובר ישירות לראוטר (זה שמחובר למודם) מצליח להגיע כמעט ל30מגה (שזה החיבור שיש בבית) ומחשב שמחובר בWIFI בקושי עובר את ה10מגה (ומתחבר דרך ה'ממסר') חשבתי שהצעד הנכון יהיה להחליף את הראוטר הישן למשהו חדש, שיצליח לתפוס את כל הבית וגם יתן חיבור בקצב מהיר כמו בחיבור קווי מה ההמלצה שלכם?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by LIOR42,

איזה ספק אינטרנט מועדף עליכם?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אז אני סוף סוף עובר דירה מהגליל למרכז, ורוצה לעשות את האינטרנט של 018 כיוון שזה במחיר הכי טוב.. הלכתי לבאג, והם הציעו לי את הראוטר/מודם שבמבצע עם 018 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21584 משהו של חברת KASDA שלא שמעתי עליה בחיים קודם.. האם למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? האם יש המלצה במחיר סביר למודם/ראוטר שיתמוך במהירות גלישה 100MB, או האם כדאי בכלל לקנות מודם וראוטר בנפרד? (המלצות יתקבלו בברכה) תודה ושבוע טוב!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Tigerx,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש באינטרנט את הראוטר הבא : Asus Rt-AC68U Dual-band Gigabit Router קישור לאתר המוצר : http://www.asus.com/us/Networking/RTAC68U/ מיכוון שהוא לא זמין לרכישה בארץ ובנוסף עובד על תדר 5הרץ האם אני אוכל לקבל אותו ? והאם הוא שווה את הכסף ? חשוב לציין שיש לי asustor NAS לכן חשוב שהוא יתמוך בו (ספציפית הראוטר הזה כן בדקתי) ויתן את הביצועים הטובים ביותר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Server,

שלום, אני מבצע שינוי גדול בטופלוגיה של הרשת שלי . קיימים אצלי 3 סוויצים מנוהלים שאליהן מתחברים סוייצים רגילים לא מנוהלים, ראיתי שVLAN מגדירים לפי פורט בסוויצ איך ניתן להתנהל עם מספר תחנות המחוברות לסוויצ למנוהל ומשם לפורט 1 בסוויצ מנוהל ? האם כדי להתנהל בצורה נכונה אני חייב סוויצ מנוהל בכל פיצול על מנת שתהיה לי יכולת להגדיר את הפורטים שיוצאים ממנו אל התחנות בתור VLAN ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by dolang,

שאלה פשוטה... האם יש תוכנה למחשב שנותנת לי מספר טלפון של שיחה מזוהה ב - adsl? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by mojo82,

שלום,תוך כדי משחק יצר איתי קשר אחד האדמינים בשרת של MSI HWZONE,אחרי שהתלוננתי על לאג ופינג גבוה מאוד(הגיע כמה פעמים למשהו כמו 500+),הוא אמר שהוא עשה איזה בדיקה("pinging your computer") ויכול להיות שהבעיה מהוט ושמחשב ברשת מפריע או משהו כזה והציע שאני אתייעץ פה,אני אתן קצת רקע כללי יש לי אינטרנט 12 מגה הוט+012 אני גר בשערי תקווה זה לכיוון אריאל, win7 ultimate 64 bit core2duo e8500 3.16 ghz 4 gb ram ddr2 nvidia 9800gtx+ 1 gb המשחק עובד בצורה לא הגיונית בכלל כשמסתכלים על המפרט שלי הפינגים לא יציבים קופצים מ-90 ל-500+ יש לאג מוזר,פשוט בלתי נסבל לשחק ככה, והמשחק הזה זה מה שאני בעיקר אוהב לעשות בזמני הפנוי לכן מאוד מתסכל אני עוד יציין שאת המשחק התקנתי על ווינדוס ישן יותר שהיה…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by shlosi,

שלום לכל המומחים. הראוטר שלי- נמצא בצד אחד של הבית ומחובר קווי לנייח בלי בעיות. בצד השני של הבית יש לפטופ שמחובר לטלוויזיה שקולט סיגנל מאוד מאוד חלש. אין אפשרות לחבר את הלפטופ בצורה קווית, וגם ניסיתי להוסיף wireless adapter וזה לא עזר. מצד שני, אין גם אפשרות לקרב את הראוטר ללפטופ, והמרחק ביניהם רב. רעיונות?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. ערב טוב לכולם. משהו גם חווה את זה? אתרים בחו"ל לא נפתחים ואני מקבל הודעה The connection was reset ב FIREFOX. חנות של STEAM לא עולה גם עם כזה מסר Unable to connect to server. Server may be offline or you may not connected to the internet.-101. רק אתרים בארץ נפתחים. למישהו יש כזאת בעיה גם?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by ItachiSan,

היי, יש לי נתב של בזק מדגם Netgear DGN 2200. אני מעוניין להגדיל את הטווח של ה- Wireless שלו ע"י שימוש ב- AP שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. הבנתי שהפתרון הזה (WDS) לא עובד טוב בנתב הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508722.0 אפשר המלצה על נתב אחר שכן תומך בפונקציה הזו בצורה נורמאלית (בלי לרדת לתקן G או לבטל הצפנה)? התקציב הוא 300 ש"ח. תודה רבה. עריכה: נכון לעכשיו ירדתי מהרעיון כי הבנתי שזה ניתן לביצוע רק עם אבטחת WEP או ללא אבטחה בכלל. מה דעתכם על PLC של הוט? (זה כמו HomePlug של בזק).

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by orenlani,

שלום רב יש לי בבית ראוטר\מודם של בזק netgear 2000בתוך החדר ממד כי שם התקינו לי אותו ,מחוץ לחדר באיזור הסלון הקליטה האלחוטית היא מחצית ממה שצריכה להיות . יש לי ראוטר שלי dlink dir 320 , השאלה האם אני יכול לבצע bridge , האם משתלם ובאיזו דרך אני אעשה זאת ? בתודה אורן

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Ewingum,

אחרי כמה זמן של חיבור בPPTP החיבור דועך (מחובר, אבל לא מצליח לגשת לאף אתר). הFIRMWARE הוא הכי חדש אם איני טועה, 281, חשבתי שעדכון קושחה יסדר את הבעיה, אבל כמו שאמרתי יש לי את הקושחה הכי חדשה :-\

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Vaz,

יש לי אינטרנט 014 תשתית של כבלים וחייגן l2tp לפני שבוע הבאתי ראוטר ובהגדרות שלו עשיתי שיתחבר דרך l2tp וככה האינטרנט שלי מחובר ישירות בלי להכנס לחייגן. אבל הראוטר הזה איטי ואין לו קליטה ואני מחליף אותו tp link wr541g עכשיו בכל מקרה ניתקתי את הראוטר מהחשמל הוצאתי את החיבור רשת שלו והחזרתי חזרה למודם , הראוטר לא מקושר למחשב בכלל. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב האינטרנט עדיין עובד לי בלי חייגן ! מה הראוטר גרם לכרטיס רשת שלי שיתחבר בלי חייגן קבוע ? זה לא טוב לי אני אוהב את החייגן ורוצה איי פי משתנה. איך יכול להיות שגם שהראוטר לא מקושר למחשב ולא לחשמל לא צריך חייגן ? איך אני גורם לאיטרנט לעבוד רק דרך החייגן ? או שזה לא משנה כי אפשר להשתמש בתוכנות שמזייפות MAC כדי לשנות איי פי ? אבל…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. טוב חברה הסיפור הוא כזה . יש לי מודם ALCATEL שהפכתי לראוטר ,עכשיו הוא מחובר לספק והכל עובד טוב אצלי (מחשב 1) . יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב אחד לשני כלומר "למחשב 1" יש שני כרטיסי רשת אחד מחובר למודם ואחד לרשת הפנימית. אז עכשיו שאני מחובר לאינטרנט אין לי שום Dial UP ,אז אני רוצה לדעת מה אני צריך להגדיר כך שבמחשב השני תהיה גישה לאינטרנט. אני בנתיים לא רוכש האב כך שזהו פיתרון זמני שאני רוצה שהמחשב השני יגלוש , פשוט אני לא רוצה לחזור ל PPTP זה רק מעמיס על המערכת. אז תודה חברה .... מחכה לתגובות .

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by SMoKeR,

שלום, אני לא מבין הרבה ברשתות תקשורת ואני צריך עזרה. אני גולש במהירות 5 מגה בתשתית כבלים וספק 012, יש לי בבית שתי מחשבים שולחניים ומחשב נייד. בשביל שיהיה רק אינטרנט בכולם, איזה נתב עליי לקנות? ראיתי שממליצים פה הרבה על TP-Link TL-WR1043ND האם זה מה שאני צריך?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אני יכול להעיד על עצמי כמשתמש "קל" באינטרנט, לא משתמש יותר מדי בטורנטים או באימיול, סתם מדי פעם גולש ומשחקי אינטרנט, הייתי עד לפני כחודשיים לקוח של ברק (013), היו לי שם יותר מדי תקלות והחלטתי בשלב מסויים שכבר אי אפשר החלטתי לעבור לבזק בינלאומי מאחר ששמעתי ששם השירות אכן תקין וטוב , מסתבר שזאת הייתה טעות. כחודש האינטרנט אכן עבד מצויין, פינגים נמוכים במשחקי רשת, הורדות מהירות, אימיול חלק, הכל נפלא! אך, לפני כחודש לערך, התחילו תקלות רציניות, מהירות איטית באתרים זאת בעיה קבועה כבר אצלהם, אני לא יכול אפילו לצפות בקליפ של 3 מגה בyoutube רצוף! המהירויות הורדה מחו"ל שואפות ל20-30, הפינגים לחו"ל זוועה במשחקי הרשת, לרוב זה מגיע ל400+ אלא אם יש לכם ממש מזל ואולי תפלו על שרת …

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי ראוטר Compex np27g ואני גר במקום שמאפשר להרבה אנשים להתחבר לרשת שלי בו זמנית. רציתי לדעת איך אני בעצם מעיף אותם מהרשת שלי, או(אם אפשר) מכבה להם את המחשב... ד"א, אני יכול להמליץ על הנתב הזה, נתב מעולה, לא קפא לי מעולם(יש לי אותו שנתיים), גם עם עבודה אינטנסיבית של uTorrent וeMule ביחד, ועוד הרבה הרבה הורדות וגלישה, מחוברים אליו: מחשב נייח בחיבור קוי (המחשב שלי), מחשב נייד (של אבא שלי), עוד מחשב נייד (של אחי הגדול), מחשב נייד נוסף(של אחי התאום ), ומחשב נייח נוסף(של אמא שלי). בנוסף, מחובר אליו מתאם VOD של יס(שמאוד מאוד מאוד מעצבן אותי שהוא "גונב" לי חלק ניכר מאוד מרוחב הפס, כאשר אני צופה בסרט או סדרה בVOD!!!). רוחב פס: 12\1 MB's.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Pintuk,

שלום חברים, יש ברשותי מרחיב טווח TPLINK TL-WA850RE Ver2 שאני מעוניין להתקין עליו OpenWRT ע״מ לאפשר לו את האופציה להיות AP. באתר OpenWRT ישנה גרסה ל-WA850RE Ver1. האם היא תומכת גם ב-Ver2? האם DDWRT תומך ב-Ver2? תודה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by questionman,

שלום, כרגע אני גולש במהירות של 100 מגה. יש לי הוטבוקס שפועל כמודם שמחובר אליו נטבוקס (של נטוויז'ן) כראוטר. שתי הקופסאות האלו עושות את אותו הדבר ככה שהקליטה מחוץ לחדר היא נוראית. השגתי ראוטר linksys wrt54gl ויש לי כמה שאלות: האם זה יעזור או שההוטבוקס עצמו הוא גרוע כמודם? האם אני יכול לחבר את הראוטר בקלות למודם של הוט (לא הייתי כשחיברו את הנטבוקס)0 ההוטבוקס כבר מוגדר כמודם בלבד, האם אני צריך לבטל את הbridge ואז לחבר את הlinksys ולעשות bridge מחדש? במידה והראוטר לא מתאים, יש ראוטרים טובים בסביבות ה200 שקלים?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by lidor14,

פעם שאני נכנס זה כותב לי גם בגוגל וגם ביוטיוב פייסבוק. ולפעמים הוא מביא לי אתר אחר ipbuying במקום גוגל או יוטיוב ואם נכנס דרך fire fox הוא כותב לי ואם אני לוחץ להמשיך לדף הוא אומר שהדף לא קיים מה לעשות תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. כרגע אני עושה את הMCITP ומעוניין לחזור על הלאבים שנלמדים בשיעור בבית, הבעיה שאני מחזיק בווינדוס 7 הום פרימיום 64 (ברשיון עם המחשב הנייד) ואין אני יכול להתקין וירטואל משין על מנת להריץ את המכונות שמגיעות בקבצי VHD, לעומת זאת התקנתי vmware אבל לא מצאתי תוכנה אחת נורמלית להמרת הVHD לקבצי VMDK , עזרה בנושא תתקבל בברכה ......... התכנון שלי הוא להתקין על המחשב 2 מערכות הפעלה , XP 64 ו- 7 ultimate , את ה-XP אני מעוניין להתקין כי שם אני יודע בוודאות שהכל יעבוד נורמלי, ולאחר מכן אתקין במחיצה נוספת את ה-7 מה שיאפשר לי לעבוד עם דואל בוט ללא כל התקנה של תוכנה צד שלישי , אם למישהו יש רעיון פשוט יותר אני אשמח לשמוע, כי אני ממש לא מעוניין להתחיל פירמוטים דרייבים וכל הביג'רס מה אתם או…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Aviad6,

יש לי IP קבוע ואני רוצה לנות אותו שישתנה (ראפידשייר) חבר שלי אמר לי שמהחברה (אני מנטוויזן) אני יכול אוטומטית לבקש והם ייענו לי זה נכון אפשרי הערות תלונות הצעות לפני שאני מתקשר

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. המהירות כרגע - 50Mb/s. מהירות ה-upload תהיה 10Mb/s. Batnun .

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. יש ברשותי כרגע 3 יוזרים של ספקיות אינטרנט שאני בודק (יתכן ואני אוסיף עוד בהמשך), כולם על תשתית בזק 100/3 (מהירות אמיתית 87/3). אני אבדוק אותם במשך שבועיים בערך, על אותה מערכת, בשעות שונות של היום, במגוון של שימושים. מבדיקות ראשוניות: פינגים לשרתים באירופה (כרגע ע"י Pingtest): 014 גיימר: ממוצע 58ms. 014 רגיל: ממוצע 145ms. הוטנט: ממוצע 138ms. פינגים לשרתים בארה"ב: 014 גיימר: ממוצע 136ms. 014 רגיל: ממוצע 219ms. הוטנט: ממוצע 245ms. מבחינת הורדת טורנטים, אי אפשר לעשות בדיקה מדוייקת, אבל בכל היוזרים הגעתי למהירות מקסימלית של הגבלת הקו. הורדה ב- Session אחד, רק בהוטנט הגעתי למהירות מקסימלית, ב-014 המהירות היא כ- 0.5-1.5MB/s. הבעיה הגדולה שלי שבגללה אני מנסה ספקיות שונות, היא המה…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by kalda01,

אני משתמש כבר 3 שנים בראוטר של בזק N600 המוגדר כמודם, ונתב FRITZBOX 3490. החיבור תמיד היה יציב ביותר ללא ניתוקים בכלל. בשבוע האחרון התחילו לי ניתוקים מספר פעמים ביום לפעמים גם כמה פעמים בשעה. הניתוק מופיע בלוג של הראוטר ונמשך כל פעם 11 שניות בדיוק עד שהחיבור מתחדש. בלוג מופיעות 2 השורות האלה כל פעם שיש ניתוק: Internet connection cleared Timeout during PPP negotiation דיברתי עם בזק והם לא רואים שיש שגיאות סינכרון על הקו. 014 כצפוי מאשימים את הראוטר שלי שהם לא תומכים בו. איך ניתן לגלות את הסיבה לניתוקים האלה?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים