עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברשותי מחשב נייד MSI Wind ורציתי להשתמש ביכולות ה-Wi fi שלו. אני רוצה לשתף קבצים בין שני המחשבים. קניתי כרטיס רשת אלחוטי Edimax למחשב הנייח, אך נתקל בבעיות... אני קולט את כל הבניין עם 2 המחשבים, אבל הם לא רואים אחד את השני כלל... אני כבר ניסיתי כמה אפשרויות ולא מצליח לפתור את הבעיה. כמה מהדברים שניסיתי: - לחבר ולנתק (גם פיסית). - לדאוג ששניהם "מדברים" ברשת מסוג ad hoc. - שמתי לשניהם IP כאשר הסיומת שונה. - הגדרת אבטחה (העברתי זיכרון USB מאחד לשני, יש שם אפשרות כזו, ככה שהם מוגדרים אוטומטית). תודה על כל טיפ.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אני יכול להעיד על עצמי כמשתמש "קל" באינטרנט, לא משתמש יותר מדי בטורנטים או באימיול, סתם מדי פעם גולש ומשחקי אינטרנט, הייתי עד לפני כחודשיים לקוח של ברק (013), היו לי שם יותר מדי תקלות והחלטתי בשלב מסויים שכבר אי אפשר החלטתי לעבור לבזק בינלאומי מאחר ששמעתי ששם השירות אכן תקין וטוב , מסתבר שזאת הייתה טעות. כחודש האינטרנט אכן עבד מצויין, פינגים נמוכים במשחקי רשת, הורדות מהירות, אימיול חלק, הכל נפלא! אך, לפני כחודש לערך, התחילו תקלות רציניות, מהירות איטית באתרים זאת בעיה קבועה כבר אצלהם, אני לא יכול אפילו לצפות בקליפ של 3 מגה בyoutube רצוף! המהירויות הורדה מחו"ל שואפות ל20-30, הפינגים לחו"ל זוועה במשחקי הרשת, לרוב זה מגיע ל400+ אלא אם יש לכם ממש מזל ואולי תפלו על שרת …

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by dolang,

שאלה פשוטה... האם יש תוכנה למחשב שנותנת לי מספר טלפון של שיחה מזוהה ב - adsl? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by mojo82,

שלום,תוך כדי משחק יצר איתי קשר אחד האדמינים בשרת של MSI HWZONE,אחרי שהתלוננתי על לאג ופינג גבוה מאוד(הגיע כמה פעמים למשהו כמו 500+),הוא אמר שהוא עשה איזה בדיקה("pinging your computer") ויכול להיות שהבעיה מהוט ושמחשב ברשת מפריע או משהו כזה והציע שאני אתייעץ פה,אני אתן קצת רקע כללי יש לי אינטרנט 12 מגה הוט+012 אני גר בשערי תקווה זה לכיוון אריאל, win7 ultimate 64 bit core2duo e8500 3.16 ghz 4 gb ram ddr2 nvidia 9800gtx+ 1 gb המשחק עובד בצורה לא הגיונית בכלל כשמסתכלים על המפרט שלי הפינגים לא יציבים קופצים מ-90 ל-500+ יש לאג מוזר,פשוט בלתי נסבל לשחק ככה, והמשחק הזה זה מה שאני בעיקר אוהב לעשות בזמני הפנוי לכן מאוד מתסכל אני עוד יציין שאת המשחק התקנתי על ווינדוס ישן יותר שהיה…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by nnnoammm,

שלום לחברי הפורום, יש לי סיטואציה שקשה לי לפתור באמצעות חומרה שאני מכיר. הסיטואציה היא כזאת: יש לי מערכת סטריאו קיימת (לא רוצה להחליף אותה ולקנות חדשה) עם כניסות סטנדרטיות, ללא אפשרות קליטת שידורים אלחוטיים כלשהם. יש לי לפטופ שנמצא רחוק מהמערכת (לא ניתן להעביר כבל ולחבר אותו אל המערכת). המרחק ביניהם הוא מספר מטרים, ללא קיר מפריד או משהו. אני מעוניין לנגן קבצי מוזיקה מהמחשב ולשדר אותם אל המערכת. המחשב יודע לשדר ב- BlueTooth. המערכת לא יודעת לקלוט במצבה הנוכחי. לכן, על מנת לחבר ביניהם חשבתי לקנות את המכשיר הבא: http://www.belkin.com/pressroom/releases/uploads/12_16_09_BTMusicReciever.html הבעיה שלי היא שבמפרט כתוב שהוא תואם למכשירי Iphone למיניהם, אך לא מפורט מעבר לכך. האם …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום חברים, אני חדש פה בפורום, הייתי רוצה לקבל קצת עצות לפני שאני מחליף אני הציוד המעפן של בזק... אז ככה כרגע יש לי ראוטר vtech של בזק מחובק ל BSPOT שלהם כי הבית די גדול ואין קליטה בצד השני שלו בכלל. 1.נתחיל בזה שהייתי מעדיף ראוטר+מודם באותו המכשיר אבל עד כמה שאני רואה המבחר די דל ולא נראה יותר מידי טוב... אז קודם כל אם יש הצעה טובה לראוטר+מודם איכותי אני אשמח. 2.אין לי בעיה לקנות מודם וראוטר בניפרד (רק מפחד קצת מכל הקטע שצריך להגדיר אותו והבנתי שבבזק למשל אף אחד לא יעזור בזה). 3.אם לא BSPOT של בזק האם יש מוצר אחר יותר טוב שיכול לספק לי אינטרנט חוטי ו WIFI בצד השני של הבית. אני מעוניין בקניה של מ…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. יש ברשותי כרגע 3 יוזרים של ספקיות אינטרנט שאני בודק (יתכן ואני אוסיף עוד בהמשך), כולם על תשתית בזק 100/3 (מהירות אמיתית 87/3). אני אבדוק אותם במשך שבועיים בערך, על אותה מערכת, בשעות שונות של היום, במגוון של שימושים. מבדיקות ראשוניות: פינגים לשרתים באירופה (כרגע ע"י Pingtest): 014 גיימר: ממוצע 58ms. 014 רגיל: ממוצע 145ms. הוטנט: ממוצע 138ms. פינגים לשרתים בארה"ב: 014 גיימר: ממוצע 136ms. 014 רגיל: ממוצע 219ms. הוטנט: ממוצע 245ms. מבחינת הורדת טורנטים, אי אפשר לעשות בדיקה מדוייקת, אבל בכל היוזרים הגעתי למהירות מקסימלית של הגבלת הקו. הורדה ב- Session אחד, רק בהוטנט הגעתי למהירות מקסימלית, ב-014 המהירות היא כ- 0.5-1.5MB/s. הבעיה הגדולה שלי שבגללה אני מנסה ספקיות שונות, היא המה…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by uber101,

אני נמצא אצל הספק 012 במהירות 5 מגה בייט, ואצל הוט ב12 מגה בייט (התשתית) במשך יותר משבוע יש לי בעיה שבה רוחב הפס שלי צונח לאזור ה1MB, כאשר למשך כמה דקות פזורות ביום אני כן מקבל את המהירות האמיתית. בשיחות עם 012 הם מסרו לי שהכל תקין אצלם והבעיה אצל הוט. בשיחה עם הוט, חיברתי את המודם ישירות למחשב ובבדיקת המהירות של הוט זה הראה שהמהירות היא שוב באזור ה-1MB ומדי פעם עלה לאזור ה-2MB. הנציגה עשתה משהו שאיתחל את המודם, הרצתי את הבדיקה שוב ב-safe mode ופתאום התקבלה המהירות הסבירה (10MB) שזה בערך קרוב למה שאמור להיות. הנציגה אמרה לי שמכיוון שב-safe mode הכל בסדר כנראה מדובר בוירוס או משהו. סיימתי את השיחה למרות שההסבר הזה לא נשמע לי יותר מדי סביר מהסיבה שבדקתי את המהירות גם על מחש…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים (סה"כ 3 מחשבים). המחשב שאליו יחובר הראוטר נמצא בתוך ממ"ד ועל כן אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר לקניה שיבטיח לי קליטה טובה בתוך הממ"ד ומחוצה לו,כמו כן את כרטיסי הרשת הנלווים אליו. הכי חשוב לי שתיהיה קליטה ואמינות טובים- בלי ניתוקים. כרגע התקציב אינו מוגדר, אך אין לי בעיה להשקיע מה שצריך כל זאת בתנאי שהעסק יעבוד טוב! אשמח לתגובות... בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אני גר במושב שעדיין אין בו תשתית NGN ואני רוצה להתחבר לחיבור 10 מגה (כרגע יש לי 5 מגה). ראיתי באתר של בזק שרשמית הם לא משווקים כבר מהירויות של 10 מגה ומעלה באזורים שאין בהם תשתית NGN, כרגע בנתונים של המודם שלי רשום שהוא מחובר לפורט שיכול לספק ~10.5 מגה הורדה (attainable rate) , אז לא נראה לי שזאת מגבלה טכנולוגית. השאלה שלי האם יש פה מישהו שמחובר בחיבור 10 מגה בשתית של בזק וגר באזור שעדיין אין בו את תשתית ה-NGN ? (אני רוצה לדעת אם יש בכלל טעם להתווכח איתם על המהירות של התשתית או פשוט לעבור לתשתית של HOT ) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by רע,

שלום! אני ואשתי משפצים עכשיו דירה שקנינו. השיפוץ כולל שבירת קירות, החלפת חשמל ותשתיות - בקיצור, הכל... חשבנו שיהיה טוב - אם כבר עושים את זה - להכין בבית רשת שתכלול 4 נקודות לחיבור קווי ועוד רשת אלחוטית. יש לי כמה שאלות שאני ממש ממש מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: א. איך אני מחבר את כל הבית בכבלים? צריך שכולם יגיעו מנקודות הקצה שלהם לאותה נקודה ויתחברו שם למודם/ראוטר? כלומר - זה כאילו שמתי 4 מחשבים ליד המודם/ראוטר וחיברתי אותם עם כבלים ישירות? או שצריך לחבר את הנקודות ברשת ביניהן (כלומר במעגל)? ב. איזה כבלים צריך? ג. יש לי 2 קומות בבית: יש סיכוי שראוטר אלחוטי אחד יתפוס את שתיהן? ואם לא, עדיף עוד ראוטר אולי אולי רפיטר? תודה רבה ! (אגב, המחשבים עם WIN7, אם זה משנה...)

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Fighter,

שלום רכשתי לפני כמה זמן כרטיס רשת אלחוטי USB של kinamax שמשתמש בצ'יפסט של RALINK הורדתי את הדרייבר האחרון והתקנתי ודרך התוכנה של RALINK זה מזהה רשתות אני קולט בין 90% ל100% כוח, אז כוח זה לא הבעיה אבל אחרי שאני מתחבר לרשת (פתוחה כרגע בלי סיסמה) אין לי אפשרות לגלוש באינטרנט אני משתמש בוינדוס 7 ואיפה שהחלון של הרשתות וכל זה יש ציורים של network ועוד משהו ואז אינטרנט, והכדור של האינטרנט פשוט חשוך כי זה לא יכול לגלוש מה הבעיה פה? יש לציין שמכשירים אחרים עם WIFI ומחשב אחר שיש לו דונגל אלחוטי אחר, כן מצליחים לגלוש על האינטרנט בלי בעיה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. היי לכולם! התלבטתי קשות לאיזה פורום מומלץ להכניס את ההודעה, ובסוף החלטתי שכאן זה הכי מתאים- כי בסך הכל הבעיה היא לא במכשירים אלא במשהו שקשור כנראה לרשת. מאתמול בערב שמתי לב ששני מכשירי ה-Galaxy S2 לא יכולים להתחבר ביחד לאינטרנט שמועבר בצורה אלחוטית ע"י 3com 3CRWER100-75. המכשירים כן מחוברים לראוטר, הם מראים signal מצויין אך כאשר מנסים לגלוש מהם באינטרנט, אחד מהם לא יצליח. כאילו אין אינטרנט בכלל בעצם. אשמח לעזרה, זה די מרגיז

14. Started by Ewingum,

אחרי כמה זמן של חיבור בPPTP החיבור דועך (מחובר, אבל לא מצליח לגשת לאף אתר). הFIRMWARE הוא הכי חדש אם איני טועה, 281, חשבתי שעדכון קושחה יסדר את הבעיה, אבל כמו שאמרתי יש לי את הקושחה הכי חדשה :-\

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by LIOR42,

איזה ספק אינטרנט מועדף עליכם?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אהלן כולם, יש לי 2 שאלות: א. יש לי ראוטר של EDIMAX שעל פי הקופסא שלו אמור לשדר בתקן N וכרטיס רשת אלחוטית במחשב נישא של LENOVO שגם אמור לקלוט תקן N. עם זאת, שאני פותח את הרשתות האפשריות בנייד, הוא מראה לי שהרשת שלי משדרת רק ב-G, מישהו יכול להסביר לי איך זה קרה? ב. החדר שלי ספציפי רחוק מהראוטר הנייד והוא לא מגיע עד לשם ואני רוצה שיהיה לי בחדר רשת אלחוטית - השאלה שלי זה מה עדיף לי? בעיקרון יש לי כבל רשת שיורד עד לחדר אז אני יכול לחבר מגבר קווי, או שיש לי נקודה שנמצאת בדיוק בין החדר שלי לבין הראוטר עצמו (החדר שלי הוא פשוט בקומת מרתף) ואני יכול לשים שם מאריך טווח. מה שכן חשוב לי זה לא לשים ראוטר שני כדי שאני לא אצטרך לפתוח עוד פורטים ודברים כאלו (ראוטר אחד עושה לי מספיק בעיות)…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by kalda01,

אני משתמש כבר 3 שנים בראוטר של בזק N600 המוגדר כמודם, ונתב FRITZBOX 3490. החיבור תמיד היה יציב ביותר ללא ניתוקים בכלל. בשבוע האחרון התחילו לי ניתוקים מספר פעמים ביום לפעמים גם כמה פעמים בשעה. הניתוק מופיע בלוג של הראוטר ונמשך כל פעם 11 שניות בדיוק עד שהחיבור מתחדש. בלוג מופיעות 2 השורות האלה כל פעם שיש ניתוק: Internet connection cleared Timeout during PPP negotiation דיברתי עם בזק והם לא רואים שיש שגיאות סינכרון על הקו. 014 כצפוי מאשימים את הראוטר שלי שהם לא תומכים בו. איך ניתן לגלות את הסיבה לניתוקים האלה?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. רציתי לדעת, לפי מה קובעים את הip, זאת אומרת, איך נקבע הIP של המחשב? הdhcp מחלק אותם? אבל מאיפה זה מגיע ולפי מה הוא מחלק אותם, איך יודעים איזה מספרים לתת, או למשל ספקיות אנטרנט לפי מה היא נותנת IP לראוטר נגיד או למחשב ושוב, לפי מה נקבעים המספרים? ועוד דבר מה זה default getway? תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום חברים. אני מחפש ממש בנרות ספר הדרכה ולימוד עצמי להקמת רשתות מחשבים (קטנות) עם שרת. הספר חייב להיות בעברית. מישהו מכיר דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אני כנראה עובר ספק ואני רוצה לדעת לאן כדאי... ולאחרונה שמעתי מכמה אנשים שיש בעיות בנטוויז'ן.... אז לאן כדאי לעבור ? ואם יש בעיות ?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אז ככה- ביום שישי מת לי האינטרנט בבית. התשתית הקיימת כללה מודם של בי פוקוס הכחול וראוטר אלחוטי של tp link מסוג wr541g. אחרי שיחה עם בזק הם טענו שהבעיה היא במודם. לא שמח ולא כזה טוב לב הלכתי והחלפתי את המודם הקשיש שלי במודם חדש שבזק מספקים מסוג DSL-2500U של D-link. אבל לשווא-אין אינטרנט... קבעתי שיגיע טכנאי אחרי ששום פתרון לא צלח. הטכנאי היה צריך להגיע היום. היום בבוקר קיבלתי הודעה שאומרת שהתקלה תוקנה ושאין צורך בביקור של טכנאי. בדקתי ואכן יש אינטרנט, אבל רק בחיבור של המודם לבדו ולא דרך הראוטר. בזק טוענים שנדפק לי הראוטר! איך זה הגיוני?! בדיוק באותו יום שהייתה תקלה לבזק, "נדפק" לי הראוטר?. תמוה הייתי אומר. בכל מקרה עם הבי פוקוס הכל עבד מעולה. עכשיו עם …

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, אני רואה בזמן האחרון דיונים בין adsl לכבלים אפשר לקבל פעם אחת את ההבדל במהירויות ואת ההבדל בחיבור וכמובן במחיר

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. טוב חברה הסיפור הוא כזה . יש לי מודם ALCATEL שהפכתי לראוטר ,עכשיו הוא מחובר לספק והכל עובד טוב אצלי (מחשב 1) . יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב אחד לשני כלומר "למחשב 1" יש שני כרטיסי רשת אחד מחובר למודם ואחד לרשת הפנימית. אז עכשיו שאני מחובר לאינטרנט אין לי שום Dial UP ,אז אני רוצה לדעת מה אני צריך להגדיר כך שבמחשב השני תהיה גישה לאינטרנט. אני בנתיים לא רוכש האב כך שזהו פיתרון זמני שאני רוצה שהמחשב השני יגלוש , פשוט אני לא רוצה לחזור ל PPTP זה רק מעמיס על המערכת. אז תודה חברה .... מחכה לתגובות .

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום לכולם, הגיע הזמן לחדש את חיבור האינטרנט שלי וחשבתי לבדוק כמה משלמים בימינו... כל אחד שיכתוב דרך מי הוא מחובר (בזק / כבלים) ומי הספק שלו וכמה הוא משלם לשתי החברות. כמובן שחשוב גם לציין את מהירות החיבור. אני בטוח שזה יעזור לרבים שתוהים אם הם משלמים יותר מידי... חשוב בבקשה לא לעבור על חוק מס' 6 של הפורום כדי שהת'רד לא ינעל: [tt]6. חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.[/tt]

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Fir3^StorM,

שלום=] יש סיכוי שאני עובר לכבלים [HOT], ואני רוצה לקבל תגובות מאנשים שהיה להם גם ADSL וגם כבלים או מאנשים שיודעים על שניהם טוב. אני רוצה לדעת באיזה חיבור יש פינג יותר נמוך , ואיזה חיבור עדיף בכללי. [מבחינת נפילות שרתים וכיו"ב]. ושמעתי גם שאפשר לפרוץ את המודם של כבלים או משהו, וממש לשאוב את כל המהירות. אז.. איך פורצים מודם בכבלים? אילו סוגי מודמים אפשר לפרוץ? זה קשה? אפשר לעלות עליי בקלות? זה משתלם לקחת את הסיכון? זה חשוב לי כי יש לי רשת ואח שלי לפעמים מורxד. ואם יהיה משהו כמו 5MB והוא יורxד רק על 200KBPS אז הפינג יהיה פחות או יותר בסדר. * חבילת גיימרים - משתלמת? שווה להוסיף כסף על זה? ישפר פינגים משמעותית? [אני מתחבר מבזק בינלאומי.] * האם זה כמו בADSL שככל שיותר קרובים לס…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים