רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לשתף קבצים ברשת- האפשרות אפורה ואי אפשר לסמן:
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
עקב נפילות חוזרות של תשתית בזק באזורי (הוט לא יותר טובים) אני זקוק למודם סלולרי עבור משרד קטן. דרישות: 1. לפחות 4 יציאות רשת קוויות 2. יציבות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי מודם סלולארי ב EBAY סביב ה 60 שקל שלחתי מייל לבחור הסיני אבל הוא טוען שהוא בדק מול היבואן שלו והמודם לא עובד בארץ , למה ? הנתונים הטכניים שלו מתאימים לפלאפון ולאורנג' והוא UNLOCKED !!! יכול להיות שזה בגלל שאני ישראלי ? ( יהודי ) נשמע לי כמו תירוץ עלוב ציטוט מוכר : בשיחה הראש בינינו Hi, friend This item is unlocked . Pls make sure whether the local carriers of 3G SIM card supports HSDPA Hope this would help u וזה בשיחה השניה : Thank you for your message we just confirm with our supplier,and sorry that it can't use in Israel sincerely yours, http://www.ebay.com/itm/New-HSDPA-EDGE-7-2Mbps-Wireless-USB2-0-3G-Network-Modem-Adapter-TF-SIM-Card-Slot-/1907…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום...יש לי רואטר של הוט . ואימיול בוסטר 9 . מופיע לי תמיד low id בצבע צהוב תמיד .. ואני יודע שאמור להיות ירוק ...ברור שגם יורד לאט ... ובהתקנה עשיתי מה שצריך פתיחת פורטים אוטומתית והכל ...ועדיין לא טוב.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי ניתוקים רבים במחשב שלי שמחובר לרשת האלחוטית, וזה רק במחשב שלי הכרטיס הקיים הוא(EDIMAX EW7317) ואני בטוח שהוא הגורם לזה. אז איזה כרטיס אלחוטי(בחיבור USB) שתומך בתקן N[האם התקן N של היום, יעבוד עם הגירסא שאמורה לבוא?(הגירסא הסופית)] אם כן מה ממולץ? ואם לא אז מתי הגירסא הסופית יוצאת? תודה, אריאל עריכה** איך זה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=7711&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=139&aff=Zap〈=HE זה NLITE איך זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2888&CatCode=60 וזה: http://www.speed4u.co.il/sg_product~Ew-7717un~62~138.htm עריכה2: אנשים תענו בבקשה, הכרטיס הישן נדפק בקושי אפשר לעבוד עליו. עד תקציב 150 שקל(אם לא קיים תקן N עד התקציב הזה, …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום!! אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות עם החדש והישן רשת אז קניתי גם קבל רשת וחיברתי לחדש ואז באתי לחבר לישין וגיליתי שאין לו חיבור כזה אבל יש לו כרטיס (שאני לא יודעה איזה כרטיס זה ) שיש חיבור של שקע של טלפון לפי מה שנראה לי אני צריך לקנות כרטיס רשת לחבר לישן ואז לחבר את שתי המחשבים אז מה אני צריך לעשות בבקשההה אני חייב עזרה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התופעה הזאת נהיית יותר ויותר טורדנית ויש דרך פשוטה למגרה, לדעתי.... נניח שעל כל משלוח אימייל לאדם יהיה חיוב אוטומטי של 10 אגורות... ונניח שלאדם המקבל יש את היכולת לבטל את החיוב הזה במקום עם קבלת הדואר, ואפילו להחזיק רשימה של אנשים על השרת שאימייל מהם לא מחוייב אף פעם אוטומטית...... ברור שלא ישתלם אז להפגיז בהודעות זבל, כאשר אף אדם שפוי לא יבטל את החיוב על הודעות כאלה........ ישנה קצת בעיה בשימוש בדואר אלקטרוני חינמי שקיים בעולם, אבל אני מאמין שניתן לפתור את זה בקלות, אם רק רוצים... אותם ספקים יוכלו (וייאלצו) להילחם בדואר הזבל שנשלח משרתיהם... ישנה אפשרות אפילו לקחת מכל אדם שנרשם לשירות מספר כרטיס אשראי, לצורך חיוב פוטנציאלי למקרה של עשרות אגורות שכאלה.... מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב בעייה שהייתה לי בכרטיס רשת שפשוט היה מפסיק לפעול ברגע שהיתה מהירות הורדה גבוהה לאורך זמן, חבר הציע לי לשנות את ה-SPEED & DUPLEX מ-AUTO NEGOTIATION ל-10mb Full Duplex לאחר שעשיתי זאת אכן הבעייה נפתרה אבל השינוי הכי גדול שהרגשתי שפשוט אתרים התחילו לעלות הרבה יותר מהר. אבל לאחר השינוי בהגדרה זו, צנחה מהירות העברת הקבצים בתוך הרשת הביתית בצורה דרסטית (העברת קובץ של 2GB לפי ווינדוס תיקח באיזור ה-20 שעות) ברגע שאני מחזיר ל-AUTO אז זה מסתדר. רציתי לדעת למה זה משפיע על מהירות הרשת הביתית? והם יש דרך לסדר שזה ישאר על 10MB FULL DUPLEX ועדיין לקבל מהירות העברת קבצים גבוהה בתוך הרשת הביתית? העברת הקבצים עצמה היא בין המחשב הנייח שלי-שבו שיניתי הגדרה זו, לבין הנ…
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מבין שפעם זה שימש בתור מודם 56K, אבל יש גם פקס. אני כאילו יכול לשלוח פקס ע"י חיבור הכרטיס לשקע של הטלפון? מה אני צריך להגדיר? הכרטיס לא מזוהה (סימן שאלה צהוב במנהל התקנים) אז זה אומר שצריך דרייבר, לא? מאיפה אני משיג אחד כזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד, כשאני מעביר את החיבור של האינטרנט ממחשב למחשב (גם מהנייד לנייח וגם מהנייח לנייד) הוא בד"כ עושה לי בעיות - ב'פותר הבעיות' של ווינדוס הוא מודיע לי ש" "local area connections" אינו כולל תצורת IP חוקית" לפעמים 'פותר הבעיות' מצליח לפתור את התקלה בעצמו אבל בד"כ אני צריך לאפס ידנית את המודם ואת הראוטר. פרטים: הכרטיס רשת של הנייח - Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter PCI. של הנייד - Atheros AR8162/8166/8168 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.20) [NoDB] PCI מודם - D-Link - DSL-2500U ראוטר - AudioCodes - MP-202B/2S/MPLS/014
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שמעו יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת רגיל וכרטיס רשת אלחוטי אני רוצה לחבר לכרטיס רשת הרגיל מודם, ובעזרת הכרטיס רשת האלחוטי לשתף את האינטרנט למחשב אחר זה אפשרי? אם כן איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מתלבט בין DYNAMODE WL-GI-600-SMF לבין EDIMAX EW-7711UMN
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחותי מחוברת לאינטרנט דרכי בכבל. התקנתי אצלה אימיול, ויש לה פיירוול מובנה של חלונות אקספי. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח את הפורטים שאני משתמש בהם אצלי שיעבדו גם אצלה, כל ניסיונתי לא צלחו, ועדיין כתוב שהפורטים אצלה חסומים. תודה מראש, ירון.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מקבל את השגיאה הזאת בגירסא האחרונה של יוטורנט ואז המהירות צונחת. יש למישהו פתרון?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום,אני וחבר שלי מארגנים מסיבת רשת בבית שלי,כרגע השגנו 4 מחשבים,ויש עוד כמה חברה שבאים וגם הם מביאים עכשיו,איך אני מחבר את כל המחשבים,כך שנוכל לעשות את מסבית הרשת עם תוכלו לפרט על ציוד שאצטרך לקנות,והסבר קל אני יודה לכם מאוד נ.ב. זה הפורום שנראה לי הכי מתאים,עם המנהלים לא חושבים כך אקש שיעבירו
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה היא גם המלצה והפוך בסוף המדריך וגם מתחילתו לא מצויין הדרך בה המחשב השני (הלקוח) מתחבר לאינטרנט. האם ע"י הקלקה על החייגן וזהו? ואני מתחבר ? את הפעולה, שורת המחץ, לא הצגתם במצגת. איך זה נראה ואיך זה מתחבר בסופו של דבר. כמי שאין לו מושג ברשתות ובחיבורי מחשבים לרשת לא הצלחתי להבין וליישם את סוף הדרך. מה דעתכם? יש מקום להתחשב ולהתייחס לכמוני שזקוקוים לפעמים "שיאכילו אותם עם כפית"? אגב, המדריך מעולה מוסבר באופן ברור ופשוט.
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
האם כדאי לעדכן את הפירמימוויר של הנתב? הוא לא עודכן שנתיים בערך או אולי יותר? עכשיו הכל עובד מצויין האם זה ישפר משהו? האם אחרי העדכון אני יצטרך להגדיר אותו מחדש? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי Netvision Cables במהירות 750K ספקית הכבלים שלי היא כמובן HOT. לאחרונה מהירות הגלישה וההורדה מאתרים בחו"ל נהייתה בלתי נסבלת,ואני לא מבין למה בכל האתרים הישראליים הכל עובד נפלא,מהירויות גלישה גבוהות,פינגים נמוכים בשרתי משחק ישראליים,מהירויות הורדה גבוהות אבל באתרים מחו"ל-אני בקושי מסוגל לגלוש פתיחת אתר מחו"ל,גם אם הוא לא עמוס בכלל,לוקחת בסביבות ה-2 דקות במקרה הטוב ההורדות מכל אתר לא יעלו על 30KB/S והפינגים של שרתים מחו"ל נהייו זוועתיים אני לא מבין למה צצה התופעה,וזה מרגיז ומאוד מאוד לא נוח...בייחוד לא שאני משלם עבור חבילת כבלים של 750K ומקבל מהירות של אינטרנט ISDN מעפן. האם התופעה הזו נגרמה בגלל העומס החדש שנוצר על ספקיות האינטרנט מאז סגירת אתרי השיתוף הישראל…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס PCMCIA האלחוטי הזה והוא מכה! הוא תוקע את הXP ואפילו גורם לו לא לעלות עשיתי חיפוש והבנתי שזה הדרייברים וצריך להתקין גירסא ישנה התקנתי גירסא ישנה אבל זאתי לא קולטת את הרשת האלחוטית שלי מישהו שמע או ראה איזה דרייברים פרוצים או אלטרנטיבים לכרטיס הזה? כי אני תולש פה שיערות.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה בהתקנה - בשלב מסויים של ההתקנה, אם מישהו מכיר אז כשמחילים לרוץ אחוזים, ההתקנה קורסת ויש הודעה. ההודעה בתמונה המצורפת. אני כבר משתגע ולא יודע איך להתקין, תודה לעוזרים. תודה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות סוויץ של 1 ג'יגביט למשרד קטן. בגדול המשרד עובר שיפוצים והמחשבים עוברים למכולה לידו. המרחק לא יותר מ50 מטרים. הציוד שעובר למכולה כולל 2 מחשבי עבודה רגילים ושרת שאליו מתחברים עוד 2 תחנות מכירה. הארון תקשורת הנוכחי נשאר במקומו, יש בו כבר סוויץ ומודם ראוטר וכבר נמתח כבל למכולה. אשמח להמלצות על סוויצים שיתאימו האם סוויצים כמו TL-SG1008D יספיק? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים מצרף לכם סרטון על ההבדל בין ספק לבין תשתית סרטון שלי מקווה שאהבתם ושהוא יעזור לכם
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית 5 מחשבים 3 נייחים ו2 ניידים,מתוכם נייח ונייד אחד נמצאים בקומה התחתונה(ישנן 2 קומות בבית). המחשב הנייח שבקומה התחתונה נמצא בחדר גבס(שמעתי שזה מפריע לאות האלחוטי) ויש באותו החדר גם אקווריום בינוני(שמעתי שגם זה מפריע לאות). המחשב "הבעייתי" הוא שלי וכרגע אני משתמש בכבל USB ארוך (של 5 מטר) שמחובר למחשב בקצה אחד ובקצה השני מחובר לכרטיס רשת אלחוטי( ew-771usn),הכרטיס הזה נקנה לא מזמן בגלל בעיות בקליטה. הראוטר שברשותי הוא tew-431BRP של Trendnet והוא "פועל" ביחד עם אקסס פוינט(tew-434apb -אותה חברה) שנרכש כדי להגדיל את טווח השידור,אבל לפי מה שאני יודע(לא הרבה) הוא חייב להיות מחובר חוטית לראוטר ולכן הטווח גדל רק במעט. לפי מה שהצלחתי להבין מחיפוש באינטרנט אז רק ה…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945 הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר! האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB? אשמח ואודה על תשובותיכם
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
tp-link tl-wr841nd עשיתי עידכון לגירסה והכתובת השתנתה מ 192.168.1.1 ל 192.168.0.1 הכל טוב ויפה רק שכל פעם צריך לנתק מהחשמל בשביל להכנס לממשק מבדיקה שעשיתי הניתוק חשמל מחזיק 24 שעות הכל עובד מצויין רק שלא ניתן להכנס לממשק תודה מראש שידרגתי מ TL-WR841ND_V7_100929 ל TL-WR841ND_v7_120201 מכאן http://www.tp-link.com/en/support/do...1ND&version=V7
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-