עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי DLINK 655 , פתחתי את הפורט UDP וTCP , בבדיקה הוא מסמן V שהם תקינים. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב ומנסה להתחבר זה נותן. כשאני מתחבר דרך הנתב אני מקבל כל הזמן "CONNECTING" הפעלתי רק את הEMULE , עשיתי NETSTAT כל פורט חיצוני ופנימי שראיתי שם פתחתי. גם ניסיתי לעשות VIRTUAL SERVER לכל פורט חיצוני אל הפורט הפנימי שמופיע בNETSTAT. פשוט כלום , לא מגיע לשום מקום. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by shahar26,

יש לי windows 7 ויש לי מודם חיצוני של THOMSON וכמה פעמים ביום קורה שיש לי ניתוק של האינטרנט.. זה לא קרה לי בעבר עם xp רק בוינדוס 7 זה התחיל.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הבעיות ניתוקים האלה נ.ב יש לי גם מודם קטן של 012 של קו הטלפון

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by pizzaguy,

אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש כי יש לי 10/100 ושמעתי שיש 10/100/1000 או 20/200/2000 או משו כזה ואני לא יודע אם יש כל כך הרבה פרטם לבדוק.. כאילו זה רק כרטיס רשת אז מה אתם אומרים על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=403100 תודה מראש רועי

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by shalay,

שלום יש לי שני מחשבים הראשי xp עם 2 כרטיסים השני כרטיס רשת עם 98\2 הרשת בניהם עובדת אבל שיתוף האינטרנט אינו עובד למעט אתר אחד והא start כל קישור אחר אני נתקל בהודעה הדף לא נמצא מבקש עזרה בפתרון הבעיה בתודה מראש

5. יום מצוין לכל חברי הפורום , היום בשמחה גדולה התקנתי את הנתב האלחוטי שהמלצתם (לינקסיס wrt54gl) ואני נורא מרוצה ממנו... ההתקנה הייתה פשוט מצוינת. הכל מפורט והכל ובלי להיעזר במדריך שלכם הצלחתי להגדיר שיתוף אינטרנט שפועל לא רע בכלל, אך בשיתוף קבצים ומדפסות טיפה נתקעתי... להלן הבעיות : קודם כל,המחשב הנייד לא יכול לגשת בכלל למחשב הנייח שאליו מחובר הראוטר (המחשב דלוק כמובן) בכלל - אני נכנס לרשימת המחשבים המחוברים בקבוצת העבודה ולוחץ על המחשב הנייח ווינדוס אומר שאין לי הרשאה לגשת אליו בכלל :\. כמו כן המחשב הנייח (ראשי) יכול לגשת רק גישה חלקית אל המחשב הנייד - הוא יכול להסתובב רק בכונן C וצריך להיזהר לא לגעת בתיקיות של יוזרים (מה שמעצבן שגם בנייד ובנייח יש רק יוזר אחד שהוא בע…

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by papkin,

שלום לחברי הפורום,שדרגתי לאחרטונה ל10 מגה, יש לי תשתית בזק מודם 600E מתאם שיחות של 012 וראוטר אדימקס BIR 424N בדיקת מהירות ספק 012 מחובר מחשב נייח ישירות עם כבל רשת WIFI מכובה ואין שימוש בטלפון. בדיקת מהירות בארץ אכן רמאה לי סביב 10.5 אבל בדיקה לשרתים באירופה זה נע בין 7-9 ושרתים בארצות הברית בין6-8 עכשיו אני מבין שככל שאני עושה בדיקה לשרת רחוק יותר אני עובר מרחק רצני יותר ניחות ועובר עוד שרתים בדרך זה מובן לי האם תוצאות כאלו הן בגבול ההגיוני??? ב012 לדבריהם מתחייביםן לבדיקת מהירות בשרת בארץ,עכשיו השאלה אם זה תקין או שלא לדעתכם?? תודה רבה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  7. שלום לכולם. המחשב הראשי שלי מחובר ע"י כבל אל הראוטר (ROTAL RTA 1025W) לאחרונה החלו בעיות והתגלה לי שהסולטים LAN 1 ו LAN 2 - אינם עובדים כראוי \ עובדים באיטיות רבה ואילו LAN 3 ו LAN 4 עובדים בסדר. חוץ מבעיה אחת.... כל כמה שניות מתקבלת הודעה על "כבל רשת מנותק" כמו כן כשמתקבלת ההודעה הנורה הירוקה של אותו חיבור (LAN 4 ) נכבת. כמובן שגם האינטרנט אינו עובד עד שהראוטר שוב מתחבר ואז לאחר כמה שניות שוב מתנתק , מתקבלת ההודעה , ומתחבר . גם שמתי לב שיכול להיות שעות שבהם הכל עובד בסדר , ויכול להיות שעות (כמו עכשיו למשל... ) שממש כל שניה, התנקות - התחברות- התנתקות - התחברות וכו' וזה לא מפסיק... לדעתכם הבעיה בראוטר? בכבל? אולי בכלל עם בזק?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. שני המחשבים(דסקטופים) עם XP. לכל אחד מחובר דונגל כזה(הסטנדרטי של דילקסטרים אם אין לכם כח ללחוץ על הלינק): http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11866 המרחק הוא באיזור 4.5 מטר עם קיר באמצע (לא ממ"ד). ניסיתי: באחד לרשום send a file ואז לחפש מכשירים. בשני לעשות receive a file ולחכות לתקשורת. לא הצליחו למצוא את השני. האם זה בהכרח בעיה של המרחק או משהו בהגדרות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shimona3,

שלום חברים, במקום העבודה שלי מותקן Esafe למי שמכיר, כעת אני מעוניין לעקוף את החסימה על מנת שאוכל לשחק טקסס הולדם בפייסבוק.. הesafe חוסם לי את הסרבר של המשחק. ניסתי להתחבר דרך הכתובת IP ברוב האתרים זה מצליח להיכנס לאתר אבל באתר הזה של המשחק ( zbar2.zynga.com ) כאשר אני מנסה לעבור דף הוא נחסם שנית מישהו מכיר דרך כיצד לעקוף את החסימה של הEsafe ? תודה מראש, שמעון

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Emin,

שלום רב, קניתי מחשב חדשה לאחרונה ובנוסף יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות רשת ביניהם, להעביר קבצים וכו. במחשב הישן יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC עכשיו מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לי רשת ביתית? לקנות ראוטר ומה עוד? ד"א אני מעדיף רשת אלחוטית, אבל לדעתכם מה יותר יציב וכדאי? ואם זה משנה אז אני ב- ADSL ו-012. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני עושה עכשוו אינטרנט של בזק ויש לי הוט ואני עושה 5m/500kbs משהו כזה אני יודע ש 500 שווה ל 62 ורציתי לדעת כמה זמן יכך לי לעולת גיגיה על מהירות של 62 KB ואיך בודקים את זה ועוד שאלה מה יותר שווה בזק או הוט ומישהו יכול להסביר מה ההבדל בין ספקית ולתשתית כי אמרו לי אם יש לי 5m בבזק לא חייב להיות לי 5m בבזק בין לאומי מישהו יכול להסביר לי את זה תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. אני משתמש ב Azureurs ככה שאין לי מושג אם זה קורה גם בקליינטים אחרים של ביטורנט. אני שם לב שהוא תמיד מוריד יותר מידע מהקובץ עצמו. ינעו אם הקובץ 700 מגה הוא מוריד 715 מגה ורק אז מסיים, אני בטוח שיש לזה הסבר הגיוני ואני מעוניין לדעת מהו. תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by chenrp,

שלום לכולם, הראוטר שלי TPLINK541 מתנתק כל כמה שעות מהאינטרנט ורק בגלל הטורנט. זה מצריך RESET חשמלי לראוטר, כי הוא קורס טוטאלית, ולא ניתן להכנס אליו דרך GUI ולבצע RESET. כבר הורדתי כמות חיבורים ל35 בלבד! וגם UPLOAD ל5KBS... הצעות למישהו? יש לציין כי בעבר בשימוש עם utorrent בגרסה ישנה יותר, לא היו שום ניתוקים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by LioraN,

אני רוצה לעשות רשת אלחוטית. כדאי לא כדאי ? חסרונות לעומת יתרונות. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Barni,

שלום לכולם אני מחפש ראוטר מודם לדירה שלי.. דירה גדולה עם 4 חדרי שינה ויש קצת מרחק בינהם וקירות.. 4 מחשבים, יש גם סמארטפונים. אחד המחשבים משמש לגיימינג ברשת מדי פעם יש לנו אינטרנט 100 מגה דרך פרטנר עם תשתית בזק מחפש המלצה לראוטר שיהיה מספיק עוצמתי ושיהיה אמין ויציב כמה שאפשר כרגע יש לנו ראוטר בהשכרה מפרטנר והוא לא משהו תודה מראש! עריכה: כמובן שכחתי לציין - התקציב הוא עד 400 ש"ח, אפשר להתגמש אם זה שווה את זה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by israelnba,

יש לי שני מחשבים נייחים וכרגע אחד מהם מחובר דרך מודם בחיבור ADSL כאשר המחשב השני לא מחובר בכלל 1.קודם כל מה האפשרויות לחבר את שניהם לאינטרנט? האם אינטרנט אלחוטי זאת הברירה היחידה והזולה עם דגש על הזולה כלומר אני לא מחפש את הרשת האלחוטית אבל אם זה יצא לי הכי משתלם אז בסדר. ( צריך לקחת בחשבון שלשני המחשבים יש כרטיסי רשת פשוטים ולא אלחוטיים שזה עוד כסף בנוסף לנתב) בהנחה 2.בהנחה ואני מקים רשת אלחוטית כמובן שאני צריך לקנות נתב אבל האם אני אהיה חייב לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש אפשרות להניח את את הנתב בסמוך לאחד המחשבים ולחבר את המחשב לנתב בחיבור חוטי? וכך לחסוך קניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף וכך אצטרך לקנות רק כרטיס רשת אלחוטי אחד. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by arnon,

שלום לרשת המקומית שלי אני מצליח ואני רואה את שאר המחשבים שלי שברשת המחשב מקבל IP מהנתב מוגדרים בו DNS כמו במחשבים אחרים מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם במחשב השני עובד אבא שלי עכשיו, שהוא שולח את המיילים זה לוקח את כל פס הרוחב איך אני מגביל אותו ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by daniel0089,

שלום, ביצעתי במחשב בדיקה של ה-RAM... לאחר מכן הדלקתי את המחשב.. הווינדוס הפך ללא חוקי אבל סידרתי דרך הטלפון ועכשיו אין לי גם אינטרנט וגיליתי שנמחק לי ה'Local area connection... איך זה קרה ואיך אני מסדר את זה שיהיה לי אינטרנט??? תודה, דניאל.

• 21 תגובות
    • 14k צפיות
  20. מישהו אולי יודע?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. אני צריך נתב שאני אוכל לחבר אליו הארדדיסק 750GB בUSB כדי להפוך אותו לכונן רשת. שיהיה אלחוטי משולב חוטי, יתמוך בכבלים(עדיף גם בADSL). חשוב שיהיה איכותי ויהיה מסוגל להתמודד עם 6-7 מכשירים מחוברים אליו במקביל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by seekHelp,

שלום, אני מחפשת המלצה לראוטר לבית, הראוטר יהיה בממ"ד יתחברו אליו 2 מחשבים אלחוטית ומחשב נייח אחד עם כבל, עדיפות היא לראוטר מדגם N. תקציב עד 400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  23. לטווח ארוך במיוחד, משהו עם 200mW ומעלה שניתן ליבא מחו"ל כמו כן אם אפשר המלצה מאיפה אפשר לרכוש. בתודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, אני זקוק להוספת יכולת אלחוטית לרשת קיימת כדי להתחבר לסטרימר A200 של PopcornHour עם אנטנה אלחוטית של האקסטרימר. חשבתי על הנתב 941ND של TP-LINK שנראה די זהה לאחיו הגדול ה-1043ND. אין לי צורך בשיתוף כונן USB או רשת חוטית במהירות ג'יגביט. האם היכולות האלחוטיות של שניהם זהות? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by gershia,

שלום לכולם יש ברשותי (יותר נכון חמותי) netgear DGN 1000 של בזק. עןצמת ה WIFI של הרשת הבייתי שלהם חלשה, גם בחדרים הקרובים לנתב (זה לא ממד). מיכוון שיש ברשותי tp link wr740n (שתומך ב Auto MDI/X) חברתי אותו ישירות לנתב בתקווה שהעוצמת שידור שלו חזקה יותר. את ה tpllink חברתי ע"י כבל רגיל מכניסה רגילה ולא WAN לכניסה רגילה ולא WAN בנתב של בזק. הגדרתי ל tplink כתובת 10.0.0.199. ול DHCP של הTPLINK הגדרתי מרחב כתובות 10.0.0.140-198, זה אמור להספיק לבית שכזה. למחשב היחיד שמחובר פיזית לנתב של בזק יש כתובת 10.0.0.138. יש לנתב של בזק כפתור לכיבוי ה WIFI, לכן כיביתי את ה WIFI של הנתב של בזק ונתתי לwifi tplink שם רשת, וסיסמא. ניתן לגלוש מהמחשב הנייח (שמחובר לנתב של בזק) וע"י מחשב נייד ו…

• 0 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.