רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
הוצע לי לרכוש במחיר של 10 שקלים לחודש את הPrivate Box של בזק בינלאומי זה או זה או ראוטר של edimax 6424N ב5 שקלים לחודש למישהו יש ניסיון עם המוצר הזה?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חיברתי אנטנה trendnet TEW-AO12O לראוטר של Edimax AR-7265WnA והתקנתי אותו על עמוד בגובה 5 מטר ואפילו שעומדים 10 מטר ממנו קולטים רק 50% אבל ברגע שמורידים אותו לגובה של מטר אז קולטים טוב אבל לא למרחק גדול. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורט אבל לא יודע את ה Static IP שלי... תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא כל הזמן שחור !!! אין לי וירוסים או ספייור אין לי פיירוול וזה קורה בכל טורנט שאני מוריד !!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, היום אני קונה ראוטר ואני רוצה לדעת איך אני יכול להגביל אתרים שונים במחשב של אחי, מבלי להגביל אותם אצלי (הראוטר מחובר למחשב שלי). כמו כן, השליטה על ההגבלה צריכה להיות אצלי במחשב. תודה מראש, אלי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מדובר על מגבר מדגם TL-WA601G הרשת מחוברת באינטרנט אלחוטי בראוטר ללא בעיה ברגע שמנסים להיתחבר למגבר הוא לא מאפשר ורשום שהוא לא מחובר לאינטרנט מישהו היתנסה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
בבזק מחליפים היום למודם רשת מסוג : eth- AZTECH DSL 600E יום יש לי מודם סמסונג מי מכיר את המודם החדש ? למי יש נסיון? מומלץ להחליף? יש להם אלקטל משומש בלבד ללא מידע כמה משומש ? והאם "שיחקו בו" והחזירו משום שיש בעיות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש את המעביר אינטרנט בחשמל הזה עולה 30 דולר. יש שני ישראלים שנתנו לו חמש כוכבים הולך לנסות https://he.aliexpress.com/item/One-pair-EU-home-plug-200-Mbps-mini-Plc-Modem-Ethernet-Power-line-network-gigabit-Wifi/32636892894.html?spm=2114.50010608.4.2.54Bku5
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איפה אפשר לבדוק כמה גולשים יש באתרים בעיקר אתרים ישראלים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! בימים אלו אני מחליף מבצעים של אינטרנט מ750 ל1.5 ואני מעוניין ליצור רשת ביתית. ברשותי שני מחשבים האחד חדש בן חודשיים AMD 3200+ לוח אם K8NF9 בעל כרטיס רשת. ומחשב שני דיי ישן בן ארבע וחצי שנים פנטיום 4 לוח אם ישן ללא פיצרים מיוחדים ללא כרטיס רשת. אני משתמש מתחיל בתחום ולכן מאוד אודה לכם אם תיעצו לי כיצד אוכל ליצור רשת ביתית. רכיבים שצריך לקנות, מחיר, חיבורים ועוד... תודה..
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
טוב אז קצת רקע: בביתי קיימים ארבעה מחשבים ללא רשת כאשר בכל אחד מותקן מודם ADSL USB (מסוג ALE 130), כשאחד רוצה להתחבר המודמים האחרים מנותקים. בקיצור באחד המחשבים אני רוצה לשנות את המודם שיהיה מחובר דרך כרטיס רשת ואני לא יודע איך לעשות זאת: מה לקנות ואיפה? לאן זה מתחבר בדיוק? והאם אני בכלל יכול על המחשב שלי? (צירפתי תמונה שתעזור) אני ממש זקוק לעזרה! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יכול להיות שנתב EDIMAX BR6104K לא תומך ב-10 מגה? הוא מוריד לי על 3 מגה.... האם להחליף אותו ואם כן לאיזה נתב? תודה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
המחשב החדש בדרך ועכשיו צריך ללקרוא כיצד אני בונה רשת בין כל הלינוקסים והחלונות. יש לי ראוטר שאני רוצה שהוא יהיה הרשת הפנימית בין כל המחשבים שאחד המחשבים יהיה השרת והאחרים הלקוחות שלו, ולתת לראוטר אחר שיש לי היום שימשיך לספק את הרשת החיצונית לכל המחשבים הבעיה הגדולה שלי היא כמובן שהסוזה 64 ביט שלי נותנת רק לכרטיס רשת אחד לשלוט על הרשת למרות שיש לי במחשב הזה 3 כרטיסי רשת ובחדש יהיו גם שני כרטיסי רשת.. כיצד אני פותח את המערכות הפעלה ונותן לעוד כרטיס רשת לגשת לראוטר אחר כאשר כרטיס רשת אחר כבר בשימוש, מה שהיום המערכת לא נותנת לי לעשות?
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני זקוק לאינטרנט על המחשב הנייד והיכן שאני נמצא אין רשת WIFI זמינה. מישהו יכול להמליץ על אינטרנט אלחוטי שלא יהיו בעיות בקליטה, אזור ת"א-ראשון לציון
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי פיירוואל אבל הוא לא חוסם לי וגם שהוא מכובה האתר פשוט לא עולה לי.
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כרגע הרשת לי מורכב בצורה הזאת: יש לי מתאם רשת שמבוסס על כבלי חשמל של חברת DAVOLO שקיבלתי עם הממיר HD של YES כשאני מוציא את הכבל רשת מהממיר HD ומחבר אותו לXTREAMER הוא עובד מצויין השאלה היא האם יש איזשהו מפצל כזה שאוכל לחבר גם את האקסטרימר וגם את הממירHD כדי שלא אצטרך כל פעם ולהציא מאחד ולהכניס לשני? כמה עולה ואיפה אפשר למצוא דבר כזה? האם דבר כזה ייעשה את העבודה? http://cgi.ebay.com/CAT5-RJ45-Network-Splitter-Cable-Extender-Plug-Coupler-/140502278281?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b696a089#ht_1497wt_1139 דבר נוסף, המחשב השני שמחובר לי כרגע בWIFI, אני יכול גם לחבר אותו באמצעות כבלי חשמל? מוכרים מתאמים כאלה ביחידות? האם זה ייעבוד אם אביא מחברה שונה?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך הרשת לראוטר אלחוטי, לשניהם יש כרטיס רשת אלחוטי 802.11g, כשאני מפעיל סרטים שנמצאים על מחשב 1 כדי לראות אותם על מחשב 2 הסרטים נתקעים כל הזמן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן.. לאחרונה קרה משהו ממש מוזר. עד לפני חודש-חודשיים בערך גלשתי על 10MB, תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי. הכל היה חלק בלי שום בעיות. תמיד שהפעלתי סרטים ביוטיוב על 1080P זה נטען ממש מהר בלי שום בעיה. אחרי ששדרגתי ל20MB (כמובן שדאגתי לשדרג גם בספק וגם בתשתית) בהתחלה הכל היה טוב, אבל עכשיו המצב ממש על הפנים ואני מרגיש שזה רק ניהיה גרוע מיום ליום. בטעינת הדפים - וואלה אין ממש הבדל הכל בסדר. אבל שאני שם סרטונים ביוטיוב, קודם כל באופן אוטומטי הוא שם לי על 240P ואין לי מושג למה (יענו חיבור איטי), ושאני שם על 720P הוא בקושי טוען, שלא לדבר על 1080P. משהו ממש דפוק.. בבדיקה בSPEEDTEST זה מראה 20MB, וזה קורה בכל המחשבים. כמו שאמרתי בהורדות, טעינת דפים וכו' אין שום בעיה (לפחות לא שמתי…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
NETGEAR 5-Port Gigabit Ethernet 10/100 / 1000Mbps Switch GS205 עדיף על פני TPLINK ועל DLINK ? השימוש: חיבור בכבל רשת ממיר פרטנר,סטרימר שיומי, ממיר יס תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לי יש 750 וזה מוריד לי למשל מהדפדפן על 100 בקושי וגם באימיול אולי עושה טובה שזה על 20 למרות שהאימיול זה לא דוגמה וגם אצל חבר שלי יש לו 2.5 במהירות ואולי בישיר זה מוריד לו על 300-400 ברור שהאינטרנט לא ינצל 100% מהפוטנציאל שלו אבל למה לא נגיד 90%-85% ??
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ראשית מדובר במכונות הוירטואליות אחרי התקנת טרמינל לנסיון ל-120 יום אי אפשר להתחבר לשרת מרחוק אפילו לא אדמיניסטרטור (כמובן שהוספתי את המשתמשים הרצויים לקבוצה remote desktop users הן ב-dc והן בקבוצה הלוקאלית של הטרמינל) להלן השגיאה מצורף קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום הענן של בזק משגע אותי כבר חודש. נרשמתי ואני מנסה להעלות חומר, הוא איטי להחריד! וזה אמור להיות מהיר, כי הוא מעלה לשרתים בארץ, ואני מעלה לשרתים בחו"ל בעשירית מהזמן! בעיית הבעיות - יש לו תצוגה ובה הוא מראה כמה ג"ב יש לך בענן, וכאן הענן ממש משתגע... פעם יש לך 17 ופעם 14 ופעם 30... ובזמן האחרון בכלל אני ממשיך להעלות קבצים לענן והוא מראה מד שימוש בענן - הולך ויורד... 17 ג"ב, ויורד ל16.5 וכעת כבר הגיע ל14 ועוד היד נטויה... וזה כשאני נמצא בשלבי העלאה!!! יש לי למעלה ממאה ג"ב להעלות, ונראה לי שההעלאה תסתיים אצל הנכדים.... התקשרתי לבזק, ועושה רושם שהם מכירים את הבעיה, הגם שלא רצו להודות בה, והבטיחו לי שהעבירו את הבקשה, והם יחזרו אלי. אני ממתין כבר מספר ימים... בעיה נוספת - בזק …
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-